Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-07, 21:34   #2821
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Ja też uciekam
Dobranoc
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 21:35   #2822
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 21:41   #2823
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
hahahahahahahaha zjadała, ale on faktycznie czekoladowy
a obraz... hahaha mam nadzieję że pokażesz, bo rozbudziłaś moją wyobraźnie
;D

a to dziękuję idę czytać

bo wyprzedaże zaczynają od podniesienia ceny
no wysoka tak hmm urosłam
hahah krzesłami - hahahaha nieźle ale my też tak mamy jak jesteśmy ze sobą za długo to źle ale na krótko.. a ty masz 2 siostry? jak kontakt z nimi> taki sam czy jednak z jedną lepszy?
no pozazdrościć, pewno jutro mnie za te pochwały spotka kara i Pat się darł będzie jak zawsze gdy go pochwale

w ogóle to chyba nie możliwe żeby jak się ma więcej rodzeństwa wszystkich kochać nie inaczej, z wszystkimi mieć taki sam kontakt no nie? bynajmniej tak mi się wydaje, z jednymi lepiej z innymi gorzej..

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

haaaaaahhahhaahhahhahahah a
brzuch mnie boli ze śmiechu hahahahhaah
Tak mam dwie siostry ja jestem średnia.Ze starszą to nigdy nie miałam jakiegoś super kontaktu ,bo ona zawsze mi matkowała ,a jest tylko 4 lata starsza Jak wyszła za mąż to przez chwilę miałyśmy dobry kontakt ,a teraz to różnie.A z małą no cóż ,długa historia jak ona się pojawiła na świecie to ja miałam 8 lat i co tu ukrywać ,byłam mega rozpieszczoną córeczką tatusia ,a tu nagle pojawiła się mała glizda Pierwsze lata byłam bardzo o nią zazdrosna, do tego stopnia ,że kiedyś latem zostawiłam ją w piaskownicy i poszłam do domu ,a ona miała tylko 3 latka i ledwo mnie dogoniła straszna byłam hehe do teraz mi to wyrzuca w żartach ,że ją chciałam porzucić No a teraz to jesteśmy kochane siostrzyczki,myślę ,że z nią mam o wiele lepszy kontakt niż ze starszą.A one to już w ogóle kiepsko ,różnica wieku 12 lat to jednak sporo.
A Ty masz jedną siostrę?

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hehe a Ty masz starsze czy młodsze siostry?

Cytat:
u nas się odparzyło po rosmanowych dada - są sztywne i dupa... i naprawde tormentiolem nam w jedną noc poprawił znacznie a potem w 1 dzień się wyleczyło, polecam - w aptece można kupić...

hahahaahhaahhahahahhaha bosko mnie ubawiłaś,
ja tacie jak miałam ze 3-4 lata wchodziłam do łazienki jak się kąpał i on krzyczał że mam wyjść to mu mówiłam no co ty myślisz że ja pisiorka nie widziałam, tomek mi pokazał w przedszkolu
tata myślał że na zawał zejdzie
oplułam monitor

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 21:49   #2824
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-07, 22:35   #2825
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze zrobiłaś. Ja też nie znoszę jak ktoś pali w domu

Wynik cukru na szczęście dobry, chociaż samo wypicie glukozy to ekstremalne przeżycie. Po drugim pobraniu krwi pojechaliśmy szybko do teściów i wciągnęłam bułkę z kiełbasą i ostrą musztardą, bo już nie mogłam z tej słodyczy.

Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku Jejciu jak ten czas leci, jeszcze tylko 2 miesiące

Agus współczuję zapalenia spojówek. Brzusio masz śliczny i jaki już duży, super

Dziś objechaliśmy z mężem sklepy "dzieciowe", kupiliśmy trochę ciuszków, oglądaliśmy wózki no i w tym temacie to już zwariowałam Tyle mi się podoba, że już sama nie wiem.
Wpadłam na chwilę do pracy, usłyszałam dużo miłych słów na temat wyglądu (może będzie chłopak? ), ale ogólnie dziewczyny stwierdziły, że bardziej wyglądam na wzdęcie niż na 19 tydzień ciąży
Cytat:
polecam lidl - nie maja markowych rzeczy ale mają bardzo tanie bardzo dobre -pomidory w puszcze w ogóle groszki i inne takie puszkowe rzeczy - makarony za 1-2zł !!!! rewelacja mleka bardzo tanie, słodyczeeee pyszota

przytulam cię bardzooo mocno

zarumieniłam się
co do książek to ja je połykam bardzo mi się szybko czyta wiec to nawet na kibelku robie
a zorganizowanie.. hmmm chyba bym zwariowała jakby się z Patem zamknęłam i tylko tyle.. i tylko o nim gadała.. ja rozumiem że ktoś może lubieć i wogóle ale ja zawsze prowadziłam aktywny tryb życia i niepotrafiłabym tylko to.. ale z 2 strony mój syn wyjątkowo mi się udał aż dziw po takich rodzicach że ładnie śpi - 2 godziny aktywności - wtedy jestem cała jego i 2-3 h snu i tak w kółko, no chyba że jaśnie pan nie ma ochoty bo się drze i uspokaja się tylko leżąć w łóżeczku i kontemplując swój ochraniacz na szczebelki w pieski...
ale fakt moje dziecko jest jeśli chodzi o spanie super rewelacyjne bo wiem że niektóre dzieci nie śpią...
pierwsze 6 tyg były hardcorowe musieliśmy sie zgrać, ale teraz bajka

aaaaa tak ci powiem szczerze że chce cholenie córkę, ale jak pomyśle że dzieci tej samej płci mają ze sobą lepszy kontakt (brat z bratem siostra z siostrą) i to takie na maxa dobre niż brat z siostrą tu chyba są "luźniejsze" to coraz częściej myślę o synu....

aczkolwiek nie wiem - nie jestem pewna jak tam siostra z bratem macie doświadczenia? bo wydaje mi się że to luźniejszy kontakt niż brat z bratem czy siostra z siostrą

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

ooo tak ja nie miałam 2 po 10 tylko 2 po 6 dzięki
i widzę kolejny zakupowy wir

Madzialenka no co lubimy sobie pomigać.. aczkolwiek teraz już jest to coraz rzadsze

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
agus ja mialam majtki jendorazowe i nie korzystalam. bylo mi w nich goraco. nacjhetniej to bym lezala rozkraczona i tylko przykryta przescieradlem.
A podklady poporodowe - te wielkie podpachy - polecam Absorgyn, lepsze niz bella szersze, sztywniejsze i grubsze. Same sie trzymaja miedzy nogami jak sie idzie do WC

Nasza niunia dzis kapana w krochmalu. 1 raz kapalismy ja z termometrem i nam sie woda goraca wydawala, to juz wiemy czemu ryczala przy dotychczasowych kapielach
A dzis piekny blogi spokoj
Puszcza sobie mala baczki z kleksikami i jej sie tylek odparzyl miedzy posladkami PORAZKA

DO tego wszytskiego zapomnialam PIN do karty platniczej, i sobie zablokowalam juz dzis karte, dzownilam do biura obslugi by odblokowac, i jak jeszcze 3 razy mi sie nie uda zmontowac pinu to musze isc do banku zlozyc wniosek o nowy pin jak nie urok to sraczka
dzieki kochana a jakie masz butelki do mleka? czy narazie tylko cyc
Stary 2011-01-08, 00:35   #2826
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
żabcia tv 55cali? wow ale będzie szał
.
no bedzie cacko dla Mezulka

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Mi się nr 1 podoba a męzusiowi mojemu nr 2 (wczoraj pierwszy Top model widzieliśmy jakaś powtórka )

Hm... jak teraz patrzę na te fryzurki to są do siebie podobne
mysle ze bedzie Ci pasowala

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hej kobitki
jeju ile wy smarujecie... chyba się dobrze nudzicie

dziękuje za życzenia, ale niestety to okropne święta... ja spędziłam je ze swoją rodziną, a TZ ze swoją... bo my z julka nie jestesmy dla niego rodzina.... ale juz się przyzwyczaiłam i nie rusza mnie to za bardzo

trzymam kciuki zeby teraz bylo juz tylko dobrze

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
zabciua dla nas ta jest wystarczajaca tym bardziej, ze ja jak i maz bywamy goscinnie w kuchni moglam zrobic wieksza kuchnie - mialam projekt indywidualny ale ta ma 8m2 i wystarczajaco spelnia nasze potrzeby hihi więc dla nas rozmiar kest idealny
oczywiscie najwazniejsze zeby dla was byla idealna
ja lubie duze kuchnie sprawdzaja sie zwlaszcza na imprezach

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 03:35   #2827
*Agatek*
Zakorzenienie

Madzialenka bardzo ładna fryzurka, jak sobie taką zaplanowałaś, to z pewnością będziesz wyglądać ślicznie

Cytat:
ja tacie jak miałam ze 3-4 lata wchodziłam do łazienki jak się kąpał i on krzyczał że mam wyjść to mu mówiłam no co ty myślisz że ja pisiorka nie widziałam, tomek mi pokazał w przedszkolu
padłam

U mnie to na podwórku za dzieciaka się pokazywało 'coś za coś' raz miałam taką sytuację, że jakiegoś chłopca zrobiłam w bambuko, pokazał mi, a ja uciekłam, bo swojej nie chciałam pokazywać
Cytat:

śmiej się śmiej, ten Tomek się wyprowadził na inne osiedle ale w lo chodziliśmy razem do jednej klasy. jakoś się zgadaliśmy że mieszkał tam u mnie na osiedlu poszły w ruch fotki i się okazało że to on, do dziś się przyjaźnimy
hahahhahah
"pamiętasz te czasy.... kiedy mi pokazałeś..."
Cytat:
Treść usunięta
też przez kratki podglądywałam, ale nie pamiętam gdzie
Ja to na wieczór jak już byłam najedzona i śpiąca to potrafiłam ponoć schować sobie do polików nie połkięte jedzenie i zasnąć... a rano jak się obudziłam to zjadłam całą resztę nie pamiętam tego

Na stojaka też próbowałam sikać ale jakoś mi nie szło i zaprzestałam

Dobra idę się szykować do pracy

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 08:01   #2828
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć Obudziłam się z mega bólem głowy i boli nadal....

Mój mąż wczoraj powiedział, że chyba poszuka sobie dodatkowej pracy, aby naprawić nasz budżet, sama nie wiem czy to dobry pomysł (mało go będzie w domu) ale coś za coś... ech....

Cytat:
aha, no i motyw roku. moje dziecko 3 dni temu ochrziclo takim kleksowym pierdzioszkiem nowiutki reczniczek z disneya, ktory dostala od naszych znajomych
a dzis swiezo wyprany i wyprasowany zostal przez nia obsikany
Chyba nieszczerze dany

India, Zabcia, Agatek Dziękuję

Cytat:

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 08:08   #2829
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
a dziękuję dziękuję

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Tak mam dwie siostry ja jestem średnia.Ze starszą to nigdy nie miałam jakiegoś super kontaktu ,bo ona zawsze mi matkowała ,a jest tylko 4 lata starsza Jak wyszła za mąż to przez chwilę miałyśmy dobry kontakt ,a teraz to różnie.A z małą no cóż ,długa historia jak ona się pojawiła na świecie to ja miałam 8 lat i co tu ukrywać ,byłam mega rozpieszczoną córeczką tatusia ,a tu nagle pojawiła się mała glizda Pierwsze lata byłam bardzo o nią zazdrosna, do tego stopnia ,że kiedyś latem zostawiłam ją w piaskownicy i poszłam do domu ,a ona miała tylko 3 latka i ledwo mnie dogoniła straszna byłam hehe do teraz mi to wyrzuca w żartach ,że ją chciałam porzucić No a teraz to jesteśmy kochane siostrzyczki,myślę ,że z nią mam o wiele lepszy kontakt niż ze starszą.A one to już w ogóle kiepsko ,różnica wieku 12 lat to jednak sporo.
A Ty masz jedną siostrę?

oplułam monitor
hahahah ale z ciebie siostra
ja mam jedną rodzoną starszą o 2 lata ale moja świadkowa mieszka drzwi w drzwi z moimi rodzicami i znamy się juz 23 lata i od zawsze wychowywałyśmy sie razem, jej mama co weekend jeździła swego czasu do Rosji a tata był strażakiem więc czasem wypadało tak ze ona z bratem po prostu u nas mieszkali dlatego mimo że mam jedną siostrę taką prawdziwą to śmiało mogę powiedzieć że 2 szczególnie że Żaklina jest młodsza odemnie o 9 dni często miałyśmy ze sobą lepszy kontakt niż z moją siostrą ale tłukłyśmy się wszystkie 3 równo moja siostra zawsze była taka twarda nie płacz nie maż się nie warto głowa do góry prężnie przez świat, a jak trzeba było się wypłakać to zawsze z Żaką aczkolwiek Kasi odkąd jest w ciąży się zmieniło taka fajna ciepła klucha
więc hmm jedną ale dwie

ooo nie zaraz mnie Rybulka rozszarpie zapomniałam o mojej wizażowej siostrze jest jeszcze Magda M. Rybulka

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
U mnie to na podwórku za dzieciaka się pokazywało 'coś za coś' raz miałam taką sytuację, że jakiegoś chłopca zrobiłam w bambuko, pokazał mi, a ja uciekłam, bo swojej nie chciałam pokazywać

"pamiętasz te czasy.... kiedy mi pokazałeś..."

też przez kratki podglądywałam, ale nie pamiętam gdzie
Ja to na wieczór jak już byłam najedzona i śpiąca to potrafiłam ponoć schować sobie do polików nie połkięte jedzenie i zasnąć... a rano jak się obudziłam to zjadłam całą resztę nie pamiętam tego

Na stojaka też próbowałam sikać ale jakoś mi nie szło i zaprzestałam

Dobra idę się szykować do pracy
hahahahhaha to niezła z ciebie kombinatorka tobie pokazują a ty nie

wrzucam wam fotkę z wczorajszej posiadówy z siostrą patrzcie co Pat jej robił (na 2 foto lizał jej brzuch) słodziaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1070002.jpg (48,6 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070004.jpg (46,8 KB, 85 załadowań)
Stary 2011-01-08, 08:12   #2830
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta niezłe to foto ale normalnie podobieństwo Wasze jest ogromne.

Stary 2011-01-08, 09:20   #2831
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
o to faktycznie duża różnica

Cytat:
a dziękuję dziękuję

hahahah ale z ciebie siostra
ja mam jedną rodzoną starszą o 2 lata ale moja świadkowa mieszka drzwi w drzwi z moimi rodzicami i znamy się juz 23 lata i od zawsze wychowywałyśmy sie razem, jej mama co weekend jeździła swego czasu do Rosji a tata był strażakiem więc czasem wypadało tak ze ona z bratem po prostu u nas mieszkali dlatego mimo że mam jedną siostrę taką prawdziwą to śmiało mogę powiedzieć że 2 szczególnie że Żaklina jest młodsza odemnie o 9 dni często miałyśmy ze sobą lepszy kontakt niż z moją siostrą ale tłukłyśmy się wszystkie 3 równo moja siostra zawsze była taka twarda nie płacz nie maż się nie warto głowa do góry prężnie przez świat, a jak trzeba było się wypłakać to zawsze z Żaką aczkolwiek Kasi odkąd jest w ciąży się zmieniło taka fajna ciepła klucha
więc hmm jedną ale dwie

ooo nie zaraz mnie Rybulka rozszarpie zapomniałam o mojej wizażowej siostrze jest jeszcze Magda M. Rybulka

hahahahhaha to niezła z ciebie kombinatorka tobie pokazują a ty nie

wrzucam wam fotkę z wczorajszej posiadówy z siostrą patrzcie co Pat jej robił (na 2 foto lizał jej brzuch) słodziaki
hehe ,ale słodziaki
Twoja siostra wygląda w ciązy tak samo dobrze jak Ty

No z siostrą to ja mam więcej akcji tego typu,ona jako dziecko wyczuwała moją niechęć do siebie i psuła mi moje ukochane lalki itp itd wiec też była wstrętna.Ale z nią się nie tłukłam za bardzo,za mała była jednak a ze starszą to nie raz
Cytat:
Marta niezłe to foto ale normalnie podobieństwo Wasze jest ogromne.
Właśnie to miałam napisać

szafa

Stary 2011-01-08, 09:26   #2832
kliwia
Zakorzenienie

agus butelki mam na razie te po 125ml aventu [zadnej nie kupilam ] i jedna LOVI kupilam z aktywnym smoczkiem - ale nie polecam tego smoczka od LOVI bo jest za miekki i mala go zgniata i nie umie odpowietrzyc. Z aventu ladnie ciagnie.
Do tego dostalam od kolezanki z laktatorem aventu ze 3 butle, ale sa juz mega matowe, wiec chyba kupie sobie nowe

moje dziecko dzis okropne, drapalo mnie w zlosci w nocy, ze az myslalam ze jej takiego klapaka na dupe sprzedam, ale przeciez by nie skumala rano po godzinie od cyca nadal sie darla ze glodna, wiec moj maz ja butla zapchal. Dopiero usnela. Ciekawe na ile. a ja sprobuje odciagnac cos.

atomufka o jaaaaaaaaaaa zostawic siostre w piaskownicy
ja ze swoja starsza siostra nie mialam takich przezyc ale jak juz byla nastolatka to tak sie klocilysmy ze pazury szly w ruch, po prostu o wszytsko darlysmy koty
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 09:33   #2833
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Wiecie jak mój brat miał jakieś 3 latka (max 3 latka, może troszkę mniej, bo jeszcze wtedy mieszkaliśmy w bloku a jak miał 3,5 roczku to sie przeprowadziliśmy) to poszłam z nim na spacer. Zaszliśmy na plac zabaw a ten wszedł na zjeżdżalnie i.... ją obsikał (o co się zjeżdża po nim). I jak sie tak przez niego zawstydziłam, że uciekłam do domu i go samego tak zostawiłam Dopiero po jakis 20-30 minutach wyglądam przez okno a mój brat cały zapłakany stoi przed osiedlowym sklepikiem z panią, która tam sprzedaje. Więc zrobiło mi się go szkoda i szybko po niego poleciałam. Tak sie wtedy na mnie z radości rzucił, ale paznokcie to miał na maksa zdarte ze stresu (tak sobie je skubał).

Stary 2011-01-08, 09:44   #2834
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
agus butelki mam na razie te po 125ml aventu [zadnej nie kupilam ] i jedna LOVI kupilam z aktywnym smoczkiem - ale nie polecam tego smoczka od LOVI bo jest za miekki i mala go zgniata i nie umie odpowietrzyc. Z aventu ladnie ciagnie.
Do tego dostalam od kolezanki z laktatorem aventu ze 3 butle, ale sa juz mega matowe, wiec chyba kupie sobie nowe

moje dziecko dzis okropne, drapalo mnie w zlosci w nocy, ze az myslalam ze jej takiego klapaka na dupe sprzedam, ale przeciez by nie skumala rano po godzinie od cyca nadal sie darla ze glodna, wiec moj maz ja butla zapchal. Dopiero usnela. Ciekawe na ile. a ja sprobuje odciagnac cos.

atomufka o jaaaaaaaaaaa zostawic siostre w piaskownicy
ja ze swoja starsza siostra nie mialam takich przezyc ale jak juz byla nastolatka to tak sie klocilysmy ze pazury szly w ruch, po prostu o wszytsko darlysmy koty
Zuzia to mały kocurek ?
Wklej jakieś fotki jeszcze
Wiem ,wiem byłam okropną siostrą to było silniejsze ode mnie.Nawet psychologowie potwierdzają ,że "środkowe" dzieci mają traumę, w momencie pojawienia się młodszego,ogólnie cały wywód mogłąbym tutaj napisać Na szczęście ja nie poczułam się mniej kochana przez rodziców

Ale mnie mój tato rozwalił wczoraj.Rozmawiamy na temat mieszkania(niekończący się temat),jakiś czas temu powstało forum naszego osiedla i tata mi się pyta czy ja mam taki nick i tu wymienił a ja szok ,pytam się skąd wiesz? hehe Okazuje się ,że tatuś sobie podczytuje forum i nie wiem jakim cudem poznał ,że to jaPewnie z kontektsu wypowiedzi
Tak więc dziewczyny strzeżmy się hehe

A propos naszego nieszczęsnego televizora to oddaliśmy go,ale trochę nas urządzili ,bo część była zapłacona z voucherów no i okazało się ,że nie mogą nam ich oddać więc oddali nam vouchery do ich sklepu na 220 euro więc jesteśmy udupieni ,bo oni nie mają takiego tv w asortymencie kurdeeee zła jestem jak nie wiem.Tż mówił ,że spróbuje sprzedać te vouchery.
Mają tam mniejszy tv 37 cali ,ale Tż się uparł ,że chce 40 !faceci....

Madzia to też niezła aparatka z Ciebie

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-01-08 o 09:47
Stary 2011-01-08, 09:52   #2835
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Atomufka uuu no to nieźle. Mam nadzieję, że TZ się uda sprzedać te vouchery

Albo jeszcze sobie coś przypomniałam. Zawsze chciałam być nauczycielką. Jak trafił mi się brat, to był moim uczniem (bardzo to lubił) zawsze tablica do pokoju, ławka z krzesełka i bach uczyliśmy się. Ja go uczyłam tego, co akurat miałam w szkole, więc mój brat idąc do 1 klasy podstawówki znał już +, -, mnożenie, dzielenie, potęgi i pierwiastki (takie podstawowe), troszkę angielskiego . Jego n-elka z klas 1-3 (moja opiekunka stażu zarazem ) non stop to wspomina.

Stary 2011-01-08, 10:01   #2836
bzyczka1
Zakorzenienie

Atomufko ja też jestem środkowa, mam starszą i młodszą siostrę a pomiędzy nami po 6 lat różnicy. I u nas to najstarsza siostra twierdzi zawsze że my miałyśmy najlepiej, a ona biedna nie pominę fakt że ona wychowywała się przez pierwsze 6 lat sama w super czasach kiedy miała wszystko co było dostępne. A gdy ja już się urodziłam to było gorzej, bo były kartki, nic w sklepach a i kasy mniej. Ale ja tam nei narzekam tak jak ona

Ja już dzisiaj chyba zdrowa jestem, piszę chyba bo teraz katar mnie troszkę męczy. Ale temperatury już nie ma i nie kaszlę prawie wcale. Mam jeszcze syropu sporo więc go będę piła też tak dla wzmocnienia. Wczoraj wieczorem jeszcze sobie eferalgan wypiłam i herbatkę z miodem i cytryną (blee nie cierpię miodu), a rano jak mierzyłam temp to miałam 36.0 śmiałam się tż przez telefon że już nie będę zbijać bo jak wróci w poniedziałek to kostkę lodu zastanie w łóżku a i głowa mnie już nie boli.
Odmrażam sobie udko to ugotuję sobie pomidorówki i na jutro mięcho będzie

A co do pomysłów dzieci to ja się kiedyś wymalowałam zielonym flamastrem, calutka, po buzi po rękach, nogach i chciałam być zieloną lisiczką mama mnie szorowała a to zejść nie chciało, tydzień zielona chodziłam
Albo związałam lalkę barbie i bawiłam sie w uprowadzenie agaty
A najlepsza była zabawa zapałkami z siostrą. Nie wiem skąd my je wzięłyśmy ale zapaliłam jedną i ona mi spadła na nogę, a miałam ubrane rajtuzki te taki pasiaste. I one stopiły mi się na nodze a ja to jeszcze ręką przykryłam żeby mama nie widziała i odkryć nie chciałam, chyba z pół godziny mama ze mną walczyła zanim zabrałam rękę.
Albo wlazłam za wersalkę i wzięłam rurę od odkurzacza i robiłam oko proroka wystawałam kawałek rury i że to było właśnie oko proroka.
A ze starszą siostrą zawsze starałyśmy się robić sobie na złość. Np mama dawała lody w domu w taki szklaneczkach, no i ja jadłam normalnie a ta chowała je sobie aż jej się rozpuszczały a potem mnie kusiła że ona ma jeszcze lody a ja już nie.
Któregoś roku na mikołaja dostałyśmy paczki ze słodyczami, a miałyśmy piętrowe łózko i ja swoją schowałam na szafę. I kiedyś siostra chciała mnie podenerwować że zjadła mi coś z paczki i ja chciałam koniecznie sprawdzić i wychyliłam się do paczki i spadłam w dół na plecy, całe szczęście że stał tam fotel więc zanim spadłam na ziemię to uderzyłam o fotel i trochę zamortyzował upadek.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 10:10   #2837
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bzyczka padłam po tych historiach

A co do malowania, to jak mój mąż do mnie kiedyś na studia przyjechał (bo on tam zaocznie przez 2 lata studiował) i zasnął sobie (przed zajęciami) to ja mu całą twarz mazakiem czerwonym wymalowałam. Na czole miał wielki napis "kocham Madzię" i wszędzie serduszka tak na maksa I on sie obudził i poleciał na autobus (przysnął więc sie spieszył) i wiecie, po 3 godzinach do mnie dzwoni i mi krzyczy w słuchawkę jak go załatwiłam. Na uczelni nikt mu nie chciał powiedzieć od razu, tylko chyba po 2 godzinach mu powiedzieli, więc on tak siedział na wykładzie co więcej on cały Olsztyn autobusem tak przejechał

Stary 2011-01-08, 10:18   #2838
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-08, 10:24   #2839
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Atomufko ja też jestem środkowa, mam starszą i młodszą siostrę a pomiędzy nami po 6 lat różnicy. I u nas to najstarsza siostra twierdzi zawsze że my miałyśmy najlepiej, a ona biedna nie pominę fakt że ona wychowywała się przez pierwsze 6 lat sama w super czasach kiedy miała wszystko co było dostępne. A gdy ja już się urodziłam to było gorzej, bo były kartki, nic w sklepach a i kasy mniej. Ale ja tam nei narzekam tak jak ona

Ja już dzisiaj chyba zdrowa jestem, piszę chyba bo teraz katar mnie troszkę męczy. Ale temperatury już nie ma i nie kaszlę prawie wcale. Mam jeszcze syropu sporo więc go będę piła też tak dla wzmocnienia. Wczoraj wieczorem jeszcze sobie eferalgan wypiłam i herbatkę z miodem i cytryną (blee nie cierpię miodu), a rano jak mierzyłam temp to miałam 36.0 śmiałam się tż przez telefon że już nie będę zbijać bo jak wróci w poniedziałek to kostkę lodu zastanie w łóżku a i głowa mnie już nie boli.
Odmrażam sobie udko to ugotuję sobie pomidorówki i na jutro mięcho będzie

A co do pomysłów dzieci to ja się kiedyś wymalowałam zielonym flamastrem, calutka, po buzi po rękach, nogach i chciałam być zieloną lisiczką mama mnie szorowała a to zejść nie chciało, tydzień zielona chodziłam
Albo związałam lalkę barbie i bawiłam sie w uprowadzenie agaty
A najlepsza była zabawa zapałkami z siostrą. Nie wiem skąd my je wzięłyśmy ale zapaliłam jedną i ona mi spadła na nogę, a miałam ubrane rajtuzki te taki pasiaste. I one stopiły mi się na nodze a ja to jeszcze ręką przykryłam żeby mama nie widziała i odkryć nie chciałam, chyba z pół godziny mama ze mną walczyła zanim zabrałam rękę.
Albo wlazłam za wersalkę i wzięłam rurę od odkurzacza i robiłam oko proroka wystawałam kawałek rury i że to było właśnie oko proroka.
A ze starszą siostrą zawsze starałyśmy się robić sobie na złość. Np mama dawała lody w domu w taki szklaneczkach, no i ja jadłam normalnie a ta chowała je sobie aż jej się rozpuszczały a potem mnie kusiła że ona ma jeszcze lody a ja już nie.
Któregoś roku na mikołaja dostałyśmy paczki ze słodyczami, a miałyśmy piętrowe łózko i ja swoją schowałam na szafę. I kiedyś siostra chciała mnie podenerwować że zjadła mi coś z paczki i ja chciałam koniecznie sprawdzić i wychyliłam się do paczki i spadłam w dół na plecy, całe szczęście że stał tam fotel więc zanim spadłam na ziemię to uderzyłam o fotel i trochę zamortyzował upadek.
hahah

Cytat:
Bzyczka padłam po tych historiach

A co do malowania, to jak mój mąż do mnie kiedyś na studia przyjechał (bo on tam zaocznie przez 2 lata studiował) i zasnął sobie (przed zajęciami) to ja mu całą twarz mazakiem czerwonym wymalowałam. Na czole miał wielki napis "kocham Madzię" i wszędzie serduszka tak na maksa I on sie obudził i poleciał na autobus (przysnął więc sie spieszył) i wiecie, po 3 godzinach do mnie dzwoni i mi krzyczy w słuchawkę jak go załatwiłam. Na uczelni nikt mu nie chciał powiedzieć od razu, tylko chyba po 2 godzinach mu powiedzieli, więc on tak siedział na wykładzie co więcej on cały Olsztyn autobusem tak przejechał

szafa

Stary 2011-01-08, 10:26   #2840
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-08, 10:27   #2841
atomufka
Zakorzenienie

Madzia jakbym była Twoim Tż to bym Ci dupsko sprała

szafa

Stary 2011-01-08, 10:30   #2842
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-08, 10:36   #2843
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia jakbym była Twoim Tż to bym Ci dupsko sprała
Wiecie co mój mąż zrobił?? Po drodze kupił zielony mazak i... jak wpadł do mieszkania, jak się na mnie rzucił, przewalił na ziemię i całą wymazał Tylko, że ja się zaraz umyłam a on cały Olsztyn przejechać z napisem na czole "kocham Madzię" + cała Twarz w serduszka zrobione z czerwonego markera i ten wykład

aleeeee moja współlokatorka mi wtedy przy tym pomagała (mój mąż ma mocny sen)

Stary 2011-01-08, 10:46   #2844
martucha84
Zakorzenienie

Madzialenka atomufka powoli się przyzwyczajam do myśli ze jednak jestesmy podobne

atomufka twój tata istny szpieg

Magda ale bym ci zrobiła awanturę ojej.. uuu masakra,
a twój mąż tą architekturę krajobrazu kończył w formie studiów 3 letnich czy studium 2 letnie?

bzyczka widzę że ty też niezła aparatka byłaś
Stary 2011-01-08, 10:50   #2845
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-08, 10:52   #2846
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co mój mąż zrobił?? Po drodze kupił zielony mazak i... jak wpadł do mieszkania, jak się na mnie rzucił, przewalił na ziemię i całą wymazał Tylko, że ja się zaraz umyłam a on cały Olsztyn przejechać z napisem na czole "kocham Madzię" + cała Twarz w serduszka zrobione z czerwonego markera i ten wykład

aleeeee moja współlokatorka mi wtedy przy tym pomagała (mój mąż ma mocny sen)
nie dziwię się mu hehe będziecie mieli co na starość wspominać
Mój Tż to by mnie chyba zabił

Cytat:
Madzialenka atomufka powoli się przyzwyczajam do myśli ze jednak jestesmy podobne

atomufka twój tata istny szpieg

Magda ale bym ci zrobiła awanturę ojej.. uuu masakra,
a twój mąż tą architekturę krajobrazu kończył w formie studiów 3 letnich czy studium 2 letnie?

bzyczka widzę że ty też niezła aparatka byłaś
No podobne A Twoja siostra naturalna blond?
My z młodszą siostrą jesteśmy tak bardzo podobne ,że rodzice czasem nas mylą
A mój tata faktycznie jak szpieg wiedziałam ,że nauczył się obsługiwać kompa,ale nie zdawałam sobie sprawy ,żetak sprawnie mu to idzie a tato do mnie mówi : co Ty myślisz ,że ja taki gapa jestem?A ja na to ,że nigdy nie wątpiłam w jego talenty po kimś w końcu jestem taka zdolna hahaha

rossette żartujesz ,babcią już jest?wow pewnie wcześnie miała swoje pierwsze dzieckoJa mam taką znajomą,która ma 34 lata i 17 letniego syna
edit: ale Twoja siostra to chyba nie miała tak wcześnie pierwszego ,zapomniałam ,że ona trochę starsza jest
Fajnie ,że masz taki super kontak z obiema ,ja chciałabym mieć lepszy kontak z moją starszą siostrą...może kiedyś to nadrobimy.

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-01-08 o 10:57
Stary 2011-01-08, 10:53   #2847
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
babcia!! wowwwwww czyli toi rodzice pra dziadkami?
wowww nie możliwe
to młodziutka babcia
Stary 2011-01-08, 10:55   #2848
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta mój mąż do mnie anielską cierpliwość, czasami sie tylko zastanawiam kiedy mu sie ona skończy hehe Kończył studium 2 letnie. Więc ma tylko dyplom technika arch. krajobrazu. Chciał iśc na studia na inżyniera ale niestety zaocznych (bo pracuje i dzienne odpadają) nie ma u nas blisko. Kiedyś miały być w Białymstoku, to się zapisał, złożył papiery ale... w końcu kierunku nie otworzyli ech...

Dziewczyny właśnie policzyłam nasze wydatki i tak: kredyt + jego ubezpieczenie = 1110 zł

opłaty stałe: 1025 + 250 benzyna

Po dodaniu wychodzi 2385 zł

Na zycie zostaje nam 615 zł na miesiąc + kasa z moich nadgodzin (a to tak rożnie ale przeważnie jakieś 200- 220zł.

Hm... jak to wygląda??

Stary 2011-01-08, 10:55   #2849
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-08, 11:00   #2850
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
No podobne A Twoja siostra naturalna blond?
My z młodszą siostrą jesteśmy tak bardzo podobne ,że rodzice czasem nas mylą
A mój tata faktycznie jak szpieg wiedziałam ,że nauczył się obsługiwać kompa,ale nie zdawałam sobie sprawy ,żetak sprawnie mu to idzie a tato do mnie mówi : co Ty myślisz ,że ja taki gapa jestem?A ja na to ,że nigdy nie wątpiłam w jego talenty po kimś w końcu jestem taka zdolna hahaha
nie, moja sostra w kolorze włosów poszłą w tate i ma ciemny brąz, a ja w mame i mam bląd rudy wiec ja się koloryzuje na ruda a ona zależy od humoru czasem bląd czasem brąz
teraz ma faze na bląd ale mi się w czekoladzie podoba najbardziej

ooooo super że tata taki informatyk
mój się uczy ale już całkiem całkiem, nie siedzi na forach ale czyta informacje słucha radia, no i gra w gry plus płaci rachunki
ale powoli ma ochote na gg pewnie se konto na fb założy

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Marta mój mąż do mnie anielską cierpliwość, czasami sie tylko zastanawiam kiedy mu sie ona skończy hehe Kończył studium 2 letnie. Więc ma tylko dyplom technika arch. krajobrazu. Chciał iśc na studia na inżyniera ale niestety zaocznych (bo pracuje i dzienne odpadają) nie ma u nas blisko. Kiedyś miały być w Białymstoku, to się zapisał, złożył papiery ale... w końcu kierunku nie otworzyli ech...

Dziewczyny właśnie policzyłam nasze wydatki i tak: kredyt + jego ubezpieczenie = 1110 zł

opłaty stałe: 1025 + 250 benzyna

Po dodaniu wychodzi 2385 zł

Na zycie zostaje nam 615 zł na miesiąc + kasa z moich nadgodzin (a to tak rożnie ale przeważnie jakieś 200- 220zł.

Hm... jak to wygląda??
kumam ja też zaczynałam od studium,
aaa rachunki - jak nie będziecie kupować pierdół no i tańsze odpowiedniki to bez problemu powinniście się zmieścić... ponad 150 zł na tydzień to naprawdę dużo
szczególnie że nie gotujecie obiadów

Cytat:
Treść usunięta
hahahahah no tak jasne są dużo młodsze

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-08 o 11:01
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości