|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Ja też uciekam
Dobranoc |
|
|
|
#2822 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Treść usunięta
|
|
|
|
#2823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wyszła za mąż to przez chwilę miałyśmy dobry kontakt ,a teraz to różnie.A z małą no cóż ,długa historia jak ona się pojawiła na świecie to ja miałam 8 lat i co tu ukrywać ,byłam mega rozpieszczoną córeczką tatusia ,a tu nagle pojawiła się mała glizda Pierwsze lata byłam bardzo o nią zazdrosna, do tego stopnia ,że kiedyś latem zostawiłam ją w piaskownicy i poszłam do domu ,a ona miała tylko 3 latka i ledwo mnie dogoniła straszna byłam hehe do teraz mi to wyrzuca w żartach ,że ją chciałam porzucić A Ty masz jedną siostrę? hehe a Ty masz starsze czy młodsze siostry? Cytat:
|
||
|
|
|
#2824 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2826 | |||
|
Zakorzenienie
|
no bedzie cacko dla Mezulka
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja lubie duze kuchnie
|
|
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka bardzo ładna fryzurka, jak sobie taką zaplanowałaś, to z pewnością będziesz wyglądać ślicznie
![]() Cytat:
U mnie to na podwórku za dzieciaka się pokazywało 'coś za coś' raz miałam taką sytuację, że jakiegoś chłopca zrobiłam w bambuko, pokazał mi, a ja uciekłam, bo swojej nie chciałam pokazywać Cytat:
![]() też przez kratki podglądywałam, ale nie pamiętam gdzie ![]() Ja to na wieczór jak już byłam najedzona i śpiąca to potrafiłam ponoć schować sobie do polików nie połkięte jedzenie i zasnąć... a rano jak się obudziłam to zjadłam całą resztę ![]() Na stojaka też próbowałam sikać ale jakoś mi nie szło i zaprzestałam Dobra idę się szykować do pracy
|
|
#2828 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Obudziłam się z mega bólem głowy i boli nadal.... Mój mąż wczoraj powiedział, że chyba poszuka sobie dodatkowej pracy, aby naprawić nasz budżet, sama nie wiem czy to dobry pomysł (mało go będzie w domu) ale coś za coś... ech.... Cytat:
![]() India, Zabcia, Agatek Dziękuję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2829 | ||
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję dziękuję
![]() Cytat:
![]() ja mam jedną rodzoną starszą o 2 lata ale moja świadkowa mieszka drzwi w drzwi z moimi rodzicami i znamy się juz 23 lata i od zawsze wychowywałyśmy sie razem, jej mama co weekend jeździła swego czasu do Rosji a tata był strażakiem więc czasem wypadało tak ze ona z bratem po prostu u nas mieszkali dlatego mimo że mam jedną siostrę taką prawdziwą to śmiało mogę powiedzieć że 2 szczególnie że Żaklina jest młodsza odemnie o 9 dni często miałyśmy ze sobą lepszy kontakt niż z moją siostrą ale tłukłyśmy się wszystkie 3 równo moja siostra zawsze była taka twarda nie płacz nie maż się nie warto głowa do góry prężnie przez świat, a jak trzeba było się wypłakać to zawsze z Żaką aczkolwiek Kasi odkąd jest w ciąży się zmieniło taka fajna ciepła klucha ![]() ![]() więc hmm jedną ale dwie ![]() ooo nie zaraz mnie Rybulka rozszarpie zapomniałam jest jeszcze Magda M. ![]() Rybulka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wrzucam wam fotkę z wczorajszej posiadówy z siostrą patrzcie co Pat jej robił
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Marta niezłe to foto
|
|
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
o to faktycznie duża różnica
![]() Cytat:
![]() Twoja siostra wygląda w ciązy tak samo dobrze jak Ty ![]() No z siostrą to ja mam więcej akcji tego typu,ona jako dziecko wyczuwała moją niechęć do siebie i psuła mi moje ukochane lalki itp itd wiec też była wstrętna.Ale z nią się nie tłukłam za bardzo,za mała była jednak ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
agus butelki mam na razie te po 125ml aventu [zadnej nie kupilam
] i jedna LOVI kupilam z aktywnym smoczkiem - ale nie polecam tego smoczka od LOVI bo jest za miekki i mala go zgniata i nie umie odpowietrzyc. Z aventu ladnie ciagnie.Do tego dostalam od kolezanki z laktatorem aventu ze 3 butle, ale sa juz mega matowe, wiec chyba kupie sobie nowe moje dziecko dzis okropne, drapalo mnie w zlosci w nocy, ze az myslalam ze jej takiego klapaka na dupe sprzedam, ale przeciez by nie skumala rano po godzinie od cyca nadal sie darla ze glodna, wiec moj maz ja butla zapchal. Dopiero usnela. Ciekawe na ile. a ja sprobuje odciagnac cos. atomufka o jaaaaaaaaaaa zostawic siostre w piaskownicy ja ze swoja starsza siostra nie mialam takich przezyc ale jak juz byla nastolatka to tak sie klocilysmy ze pazury szly w ruch, po prostu o wszytsko darlysmy koty
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie jak mój brat miał jakieś 3 latka (max 3 latka, może troszkę mniej, bo jeszcze wtedy mieszkaliśmy w bloku a jak miał 3,5 roczku to sie przeprowadziliśmy) to poszłam z nim na spacer. Zaszliśmy na plac zabaw a ten wszedł na zjeżdżalnie i.... ją obsikał (o co się zjeżdża po nim). I jak sie tak przez niego zawstydziłam, że uciekłam do domu i go samego tak zostawiłam
Dopiero po jakis 20-30 minutach wyglądam przez okno a mój brat cały zapłakany stoi przed osiedlowym sklepikiem z panią, która tam sprzedaje. Więc zrobiło mi się go szkoda i szybko po niego poleciałam. Tak sie wtedy na mnie z radości rzucił, ale paznokcie to miał na maksa zdarte ze stresu (tak sobie je skubał).
|
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wklej jakieś fotki jeszcze ![]() Wiem ,wiem byłam okropną siostrą to było silniejsze ode mnie.Nawet psychologowie potwierdzają ,że "środkowe" dzieci mają traumę, w momencie pojawienia się młodszego,ogólnie cały wywód mogłąbym tutaj napisać Na szczęście ja nie poczułam się mniej kochana przez rodziców![]() Ale mnie mój tato rozwalił wczoraj.Rozmawiamy na temat mieszkania(niekończący się temat),jakiś czas temu powstało forum naszego osiedla i tata mi się pyta czy ja mam taki nick i tu wymienił Pewnie z kontektsu wypowiedzi Tak więc dziewczyny strzeżmy się heheA propos naszego nieszczęsnego televizora to oddaliśmy go,ale trochę nas urządzili ,bo część była zapłacona z voucherów no i okazało się ,że nie mogą nam ich oddać więc oddali nam vouchery do ich sklepu na 220 euro więc jesteśmy udupieni ,bo oni nie mają takiego tv w asortymencie kurdeeee zła jestem jak nie wiem.Tż mówił ,że spróbuje sprzedać te vouchery.Mają tam mniejszy tv 37 cali ,ale Tż się uparł ,że chce 40 !faceci.... Madzia to też niezła aparatka z Ciebie
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-08 o 09:47 |
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka uuu no to nieźle. Mam nadzieję, że TZ się uda sprzedać te vouchery
Albo jeszcze sobie coś przypomniałam. Zawsze chciałam być nauczycielką. Jak trafił mi się brat, to był moim uczniem (bardzo to lubił) zawsze tablica do pokoju, ławka z krzesełka i bach uczyliśmy się. Ja go uczyłam tego, co akurat miałam w szkole, więc mój brat idąc do 1 klasy podstawówki znał już +, -, mnożenie, dzielenie, potęgi i pierwiastki (takie podstawowe), troszkę angielskiego . Jego n-elka z klas 1-3 (moja opiekunka stażu zarazem ) non stop to wspomina.
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufko ja też jestem środkowa, mam starszą i młodszą siostrę a pomiędzy nami po 6 lat różnicy. I u nas to najstarsza siostra twierdzi zawsze że my miałyśmy najlepiej, a ona biedna nie
pominę fakt że ona wychowywała się przez pierwsze 6 lat sama w super czasach kiedy miała wszystko co było dostępne. A gdy ja już się urodziłam to było gorzej, bo były kartki, nic w sklepach a i kasy mniej. Ale ja tam nei narzekam tak jak ona ![]() Ja już dzisiaj chyba zdrowa jestem, piszę chyba bo teraz katar mnie troszkę męczy. Ale temperatury już nie ma i nie kaszlę prawie wcale. Mam jeszcze syropu sporo więc go będę piła też tak dla wzmocnienia. Wczoraj wieczorem jeszcze sobie eferalgan wypiłam i herbatkę z miodem i cytryną (blee nie cierpię miodu), a rano jak mierzyłam temp to miałam 36.0 śmiałam się tż przez telefon że już nie będę zbijać bo jak wróci w poniedziałek to kostkę lodu zastanie w łóżku a i głowa mnie już nie boli.Odmrażam sobie udko to ugotuję sobie pomidorówki i na jutro mięcho będzie A co do pomysłów dzieci to ja się kiedyś wymalowałam zielonym flamastrem, calutka, po buzi po rękach, nogach i chciałam być zieloną lisiczką mama mnie szorowała a to zejść nie chciało, tydzień zielona chodziłam Albo związałam lalkę barbie i bawiłam sie w uprowadzenie agaty A najlepsza była zabawa zapałkami z siostrą. Nie wiem skąd my je wzięłyśmy ale zapaliłam jedną i ona mi spadła na nogę, a miałam ubrane rajtuzki te taki pasiaste. I one stopiły mi się na nodze a ja to jeszcze ręką przykryłam żeby mama nie widziała i odkryć nie chciałam, chyba z pół godziny mama ze mną walczyła zanim zabrałam rękę. Albo wlazłam za wersalkę i wzięłam rurę od odkurzacza i robiłam oko proroka ![]() wystawałam kawałek rury i że to było właśnie oko proroka. A ze starszą siostrą zawsze starałyśmy się robić sobie na złość. Np mama dawała lody w domu w taki szklaneczkach, no i ja jadłam normalnie a ta chowała je sobie aż jej się rozpuszczały a potem mnie kusiła że ona ma jeszcze lody a ja już nie. Któregoś roku na mikołaja dostałyśmy paczki ze słodyczami, a miałyśmy piętrowe łózko i ja swoją schowałam na szafę. I kiedyś siostra chciała mnie podenerwować że zjadła mi coś z paczki i ja chciałam koniecznie sprawdzić i wychyliłam się do paczki i spadłam w dół na plecy, całe szczęście że stał tam fotel więc zanim spadłam na ziemię to uderzyłam o fotel i trochę zamortyzował upadek.
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczka padłam po tych historiach
A co do malowania, to jak mój mąż do mnie kiedyś na studia przyjechał (bo on tam zaocznie przez 2 lata studiował) i zasnął sobie (przed zajęciami) to ja mu całą twarz mazakiem czerwonym wymalowałam. Na czole miał wielki napis "kocham Madzię" i wszędzie serduszka tak na maksa I on sie obudził i poleciał na autobus (przysnął więc sie spieszył) i wiecie, po 3 godzinach do mnie dzwoni i mi krzyczy w słuchawkę jak go załatwiłam. Na uczelni nikt mu nie chciał powiedzieć od razu, tylko chyba po 2 godzinach mu powiedzieli, więc on tak siedział na wykładzie |
|
|
|
#2838 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2840 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia jakbym była Twoim Tż to bym Ci dupsko sprała
|
|
|
|
#2842 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co mój mąż zrobił?? Po drodze kupił zielony mazak i... jak wpadł do mieszkania, jak się na mnie rzucił, przewalił na ziemię i całą wymazał
i ten wykład aleeeee moja współlokatorka mi wtedy przy tym pomagała (mój mąż ma mocny sen)
|
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka atomufka
powoli się przyzwyczajam do myśli ze jednak jestesmy podobne ![]() atomufka twój tata istny szpieg ![]() Magda ale bym ci zrobiła awanturę ojej.. uuu masakra, a twój mąż tą architekturę krajobrazu kończył w formie studiów 3 letnich czy studium 2 letnie? bzyczka widzę że ty też niezła aparatka byłaś
|
|
#2845 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe będziecie mieli co na starość wspominać ![]() Mój Tż to by mnie chyba zabił Cytat:
A Twoja siostra naturalna blond?My z młodszą siostrą jesteśmy tak bardzo podobne ,że rodzice czasem nas mylą ![]() A mój tata faktycznie jak szpieg wiedziałam ,że nauczył się obsługiwać kompa,ale nie zdawałam sobie sprawy ,żetak sprawnie mu to idzie A ja na to ,że nigdy nie wątpiłam w jego talenty po kimś w końcu jestem taka zdolna hahaharossette żartujesz ,babcią już jest?wow pewnie wcześnie miała swoje pierwsze dziecko Ja mam taką znajomą,która ma 34 lata i 17 letniego syna ![]() edit: ale Twoja siostra to chyba nie miała tak wcześnie pierwszego ,zapomniałam ,że ona trochę starsza jest Fajnie ,że masz taki super kontak z obiema ,ja chciałabym mieć lepszy kontak z moją starszą siostrą...może kiedyś to nadrobimy. Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-08 o 10:57 |
||
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
babcia!! wowwwwww czyli toi rodzice pra dziadkami?
wowww nie możliwe ![]() to młodziutka babcia
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Marta mój mąż do mnie anielską cierpliwość, czasami sie tylko zastanawiam kiedy mu sie ona skończy
hehe Kończył studium 2 letnie. Więc ma tylko dyplom technika arch. krajobrazu. Chciał iśc na studia na inżyniera ale niestety zaocznych (bo pracuje i dzienne odpadają) nie ma u nas blisko. Kiedyś miały być w Białymstoku, to się zapisał, złożył papiery ale... w końcu kierunku nie otworzyli ech... Dziewczyny właśnie policzyłam nasze wydatki i tak: kredyt + jego ubezpieczenie = 1110 zł opłaty stałe: 1025 + 250 benzyna Po dodaniu wychodzi 2385 zł Na zycie zostaje nam 615 zł na miesiąc + kasa z moich nadgodzin (a to tak rożnie ale przeważnie jakieś 200- 220zł. Hm... jak to wygląda??
|
|
|
|
#2849 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec ja się koloryzuje na ruda a ona zależy od humoru czasem bląd czasem brąz![]() teraz ma faze na bląd ale mi się w czekoladzie podoba najbardziej ![]() ooooo super że tata taki informatyk ![]() mój się uczy ale już całkiem całkiem, nie siedzi na forach ale czyta informacje słucha radia, no i gra w gry plus płaci rachunki ![]() ale powoli ma ochote na gg pewnie se konto na fb założy ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
aaa rachunki - jak nie będziecie kupować pierdół no i tańsze odpowiedniki to bez problemu powinniście się zmieścić... ponad 150 zł na tydzień to naprawdę dużo szczególnie że nie gotujecie obiadów hahahahah no tak jasne są dużo młodsze
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-08 o 11:01 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

Jak wyszła za mąż to przez chwilę miałyśmy dobry kontakt ,a teraz to różnie.A z małą no cóż ,długa historia
Pierwsze lata byłam bardzo o nią zazdrosna, do tego stopnia ,że kiedyś latem zostawiłam ją w piaskownicy i poszłam do domu ,a ona miała tylko 3 latka i ledwo mnie dogoniła
jakaś powtórka ) 

] i jedna LOVI kupilam z aktywnym smoczkiem - ale nie polecam tego smoczka od LOVI bo jest za miekki i mala go zgniata i nie umie odpowietrzyc. Z aventu ladnie ciagnie.
Dopiero po jakis 20-30 minutach wyglądam przez okno a mój brat cały zapłakany stoi przed osiedlowym sklepikiem z panią, która tam sprzedaje. Więc zrobiło mi się go szkoda i szybko po niego poleciałam. Tak sie wtedy na mnie z radości rzucił, ale paznokcie to miał na maksa zdarte ze stresu (tak sobie je skubał).
A ja na to ,że nigdy nie wątpiłam w jego talenty