|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Treść usunięta
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
zawsze mi się marzył ,ale ja naturalna brunetka wiec odpada ![]() A tato no jestem w szoku,cieszę się,że sobie radzi,bo na początku cieńko to widziałam ![]() Wiecie co mój telefon oszalał,mam taki LG z klapką,całkiem nowy i mam wnim taki budzik z kukułką .Mimo wyłączonego budzika telefon robi kuku kuku co godzinę A tak na serio to nie wiem co z nim począć,już go zresetowałam i wyciągnełam baterię a on nadal tak robi
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama została babcią w wieku 35 lat
ale mama siostrę urodziła w wieku 18 a siostra się nieco pospieszyła z macierzyństwem ale żyje z ojcem siostrzenicy i dobrze im razem więc ok Madzia nam na życie starcza kwota do 500zł a nie oszczędzamy jakoś zbytnio a do tego gotujemy obiady w domu co na pewno wychodzi więcej niż Wasze ze stołówki więc spokojnie powinno Wam starczyć. Nam w tym miesiącu po opłatach zostało 400zł i musi starczyć. Nie ma że boli czy coś. Starczy i tyle, najwyżej tż mniej piwa wypije A u nas zawsze pełno owoców, lepszej wędliny, chociaż lubimy tez tańsze mielonki czy pieczenie.Atomufko z moim telefonem Lg tez się cuda dzieją ale zazwyczaj starcza wyjęcie z niego baterii i wraca do normy, już z pół roku się zbieram żeby go na reklamację zanieść. Ale tv tez mamy lg i jesteśmy mega zadowoleni głównie dlatego że ma funkcję oszczędzania energii i można całkiem wyłączyć obraz i wtedy minimalnie prądu żre a przydaje mi się to jak sprzątam w kuchni a w pokoju gra jakiś program muzyczny Ma też trzy inne poziomy oszczędzania i to też jest super
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2011-01-08 o 11:11 |
|
|
|
#2854 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ale tu wesoło![]() Cytat:
Cytat:
Teraz nasze kontakty są dobre, nawet bardzo, dogadujemy się i jest fajnie Ja z odchyłów dzieciństwa to pamiętam zaciąganie się papierosami mamy. Czaiłam jak zostawia papieros w popielniczce jeszcze niezgaszony i odchodzi gdzieś po coś i pędem się zaciągałam, po czym wiałam, żeby nie było widać. Wyszukiwałam takie okazje by sobie dymka strzelić. Polecam napalić się w dzieciństwie, na starość już się nie chce Po tych akcjach już nigdy nie próbowałam palenia, nawet gdy byłam nastolatką![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2856 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Marta to ostatnio jestem u rodziców i coś tam mówię, że nk widziałam zdjęcie kogoś od nas z rodziny. A mój tata "eee nk?? to juz przeżytek, teraz trzeba mieć fb "
Marta, Rosi, Bzyczka dzięki za odpowiedź. Też mam nadzieję , ze starczy. Zobaczymy. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-01-08 o 11:31 |
|
|
|
#2858 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na telefon to już nie mam gwarancji ,bo zdjęłam simlocka. jeszcze nie,bo na razie to mnie bawi jak zacznie wkurzać to coś z nim zrobię.Cytat:
|
||
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufko mamy lcd, wcześniej mieliśmy plazmę i po zmianie sporo nam zmalały rachunki za prąd. Jeśli chodzi o tv to polecam z ręką na sercu
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam TV samsunga 40 cali LCD i polecam
|
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka dzięki
zobaczymy ,ale chyba jednak samsungNo właśnie takiego chcemy ,ale w tym sklepie jest tylko 37 calowy kurde urządzili nas z tymi voucherami
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też próbowałam sikać na stojąco, a to dlatego, ze zawsze chciałam robić to co mój brat. Kiedyś mama mnie przyfilowała w łazience jak się wypinałam na ten kibelek, więc pyta co robię. A ja, ze siusiu. Ona do mnie, ze to przecież muszę usiąść, a ja twardo, że nie, bo P. siusia na stojąco. No to mama mi tłumaczy, ze P. tak może bo ma siusiaka, na co ja odpowiedziałam, że ja też mam siusiaka, ale zepsutego
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2865 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzisz trzeba wierzyć w tate ![]() a co się łamiesz masz telefon z kukułką co godzinę ci o tym przypomina ![]() Cytat:
![]() super masz kontakt z braćmi.. a fajki hahahahahah nie zła jesteś pewno chciałaś być jak mama ![]() Cytat:
ale jestem z siebie dumna bo konta nie mam ![]() ![]() najwyżej zostanę społecznie wykluczona ja obiecuje nie pisać bo zaraz mam zlot koleżanek więc o mnie się nie martw![]() miłej wizyty i rozmów z siostrą ![]() Cytat:
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Marta a ja nie mam nk
dla mnie to obciach posiadanie konta na nk,bez urazy oczywiście dla wszystkich,którzy mają
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie mam FB i mnie wcale do tego nie ciągnie
|
|
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ja sie własnie biore za sprzatanie wrociłam z zakupów oczywiscie nic kompletnie nie kupiłam z tego co miałam kupic czyt. poslele koc przescieradła do łóżeczka.... za to znow nakupiłam ciuszków i taka boooooska kurtałke dla niusi na jesien ![]() chyba se zaczne pozew rozwodowy pisac ![]() maz mnie dzis przepieknie obudził telefonem: " czesc kochanie mogłabys mi przywiesc łopate na krzyżówke koło kapliczki bo był wypadek i ja wisze na skarpie i nie umiem sie wygrzebac ale wiesz nic mi sie nei stało nosz kurrrrrrr okazało sie ze na kawałku drogi (tam jest z górki) były dwie stłuczki w jednym czasie i maz dojezdzajac tam próbował wyhamowac i go obruciło i wjechal w zaspe i zawisł po czym gosc za min uderzył w niego na szczescie w mezowej nexii ttylko sie takie niewielkie wgniecenie zrobiło zaraz przyjechała policja (o dziwo mega szybko) ja jak dojechałam do meza z ta łopatą to wysiadłam z auta i sie rozkraczyłam złapałam sie auta i autobusu bo stał obok mega smiesznie to wygladało maz jak mnie zobaczył to zaczął z daleka krzyczec laska wracaj do auta!!!!!!!!!! ludzie sie patrza ja stoje ruszyc sie nei moge a on leci i krzyczy po co wysiadałas z auta!!! a tam dosłownie droga czarniutka pokryta idealnie cienka warstwą lodu ja niby w traperkach smigam ale i tak sie rozjezdzałam i to na górce na zakrecie tylkow tym jednym miejscu było skute lodem u nas pod domem nic komletnie a to miejce bylo z poł kilometra od naszego domu maz sie w koncu dogadał z z tym gosciem z tego transita co w niego walnął ten dał mu kase i nie spisywali nic na policji a najlesze ze ten policjant ktory przyjechał do wypadku to mezowy przyszywany kuzyn jest ( chrzesniak od męża chrzesnej mojego meza jezuuuuu) no i jak zesmy tak chwile stali to Michał mowi ze cos czesto sie widujemy ostatnio tylko szkoda ze takich okolicznosciach bo do poprzedniej stłuczki ktora maz spowodowal tez Michał przyjechał
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
ale wiecie co...ja nie wiem co dzieciaki mają z tym sikaniem
ja też bardzo chciałam sikać na stojąco
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Laski to mój mąż (o matko jak on by to przeczytał) jak był mały to sikał na siedzącą
a on ma dwie młodsze siostry może dlatego . A o wszystkim powiedziała mi teściowa jak kibelek wybieraliśmy do mieszkania. Był jeden ładny, ale deska non stop opadała, Mąz mówi, że nie, bo nie będzie jej trzymał, jak będzie sikał na co teściowa na cały sklep "a po co trzymać, przecież ty sikasz na siedząco" |
|
|
|
#2871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Marta ja to nawet się nigdy nie interesowałam tym fb, ale mój mąż ma na tym konto, dowiedziałam się przypadkiem podczas świąt. Siedzimy z męża rodzina i jest temat nk i fb a ja twardo "eeee nas nie ciągnie fb, nawet konta tam nie mamy" na co mój mąż " yyyy to znaczy ja mam
" mina moja bezcenna podobno siostra go zaprosiła, założył konto, ale popatrzył, popatrzył, ze to lipa i na tym się skończyło.
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja siostra z kolei gra w jakąs gre i hoduje jakieś warzywa itd.. i ma ubaw po pachy ![]() ja póki co nie mam nie zarzekam się że nie będę miała, ale... na razie nie ![]() dobra spadam bo zaraz laski mają przyjść do później
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
ja nigdy nawet na to nie wchodziłam, więc nie wiem. Ale na nk też są warzywa do hodowli
hehe
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam i fb i nk ale ostatnio na n rzadko kiedy wchodzę, przestało mnie bawić
A na fb gram w gry właśnie chociaż też coraz rzadziej A mój mąż nie ma nigdzie konta, poza tym naszym na nk, wspólnym.
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
ej bo mnie wkręcicie w FB i zlikwiduję nk
to to fb jest takie fajne??
|
|
|
|
#2877 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A czy fajne ,hmm sama sprawdź wciąga strasznie ,ale ja używam tego głównie do kontaktów z przyjaciółmi.Faktycznie dużo firm sie reklamuje i jak sobie dodasz jakieś knajpki,kina czy imprezownie to wysyłają Ci informacje co się aktualnie dzieje ,można być na bierząco.To jest naprawdę super Ja np mam dodanego min.Paulo Coelho-on pisze tam codziennie ,fajnie mieć "kontakt "z kimś sławnym
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-08 o 13:11 |
||||
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
porobiłam foteczki moich nowych nabytków nabardziej jestem zachwycona kurteczką i tym pajacem z koronką
![]()
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anika dobrze, że mężowi nic się nie stało martucha ja nie mam płytki ze znakami,ale mam słownik obrazkowy, pomocny w przypominaniu,ale wielki do niego nie zaglądałam. |
|
|
|
|
#2880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długo się broniłam przed modą na fb, ale koleżanki z wizażu mnie namówiły i nie żałuję używam do tego, żeby mieć kontakt i wymianę zdań ze znajomymi (a nie paradę fot jak niektórzy na nk![]() Ja dzięki temu poznałam sporo fajnych piosenek polecanych przez znajomych Cytat:
Dzięki temu mam niusy z oficjalnych profili ulubionych zespołów, linki do ich najnowszych teledysków, wieści z trasy itp ![]() I na fb jest mnóstwo miejsca na dzielenie się zainteresowaniami, z czym dla mnei zdecydowanie góruje nad nk (gdzie się robi nudno, bo tylko foty, foty, a nie ma miejsca, żeby sobie pogadać ze znajomymi) Reszty i gier nie używam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-08 o 13:28 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

wiec ja się koloryzuje na ruda a ona zależy od humoru czasem bląd czasem brąz

kurde urządzili nas z tymi voucherami
ja też nie mam FB i mnie wcale do tego nie ciągnie 

a on ma dwie młodsze siostry