Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-08, 11:03   #2851
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 11:04   #2852
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nie, moja sostra w kolorze włosów poszłą w tate i ma ciemny brąz, a ja w mame i mam bląd rudy wiec ja się koloryzuje na ruda a ona zależy od humoru czasem bląd czasem brąz
teraz ma faze na bląd ale mi się w czekoladzie podoba najbardziej

ooooo super że tata taki informatyk
mój się uczy ale już całkiem całkiem, nie siedzi na forach ale czyta informacje słucha radia, no i gra w gry plus płaci rachunki
ale powoli ma ochote na gg pewnie se konto na fb założy

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

kumam ja też zaczynałam od studium,
aaa rachunki - jak nie będziecie kupować pierdół no i tańsze odpowiedniki to bez problemu powinniście się zmieścić... ponad 150 zł na tydzień to naprawdę dużo
szczególnie że nie gotujecie obiadów

hahahahah no tak
Fajny ma ten blond zawsze mi się marzył ,ale ja naturalna brunetka wiec odpada
A tato no jestem w szoku,cieszę się,że sobie radzi,bo na początku cieńko to widziałam

Wiecie co mój telefon oszalał,mam taki LG z klapką,całkiem nowy i mam wnim taki budzik z kukułką .Mimo wyłączonego budzika telefon robi kuku kuku co godzinę masakra myśleliśmy o kupnie telewizora LG a ja mówię to Tż a co jak tv się zsynchronizuje z telefonem i będzie kukał co godzinę
A tak na serio to nie wiem co z nim począć,już go zresetowałam i wyciągnełam baterię a on nadal tak robi

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 11:07   #2853
bzyczka1
Zakorzenienie

Moja mama została babcią w wieku 35 lat ale mama siostrę urodziła w wieku 18 a siostra się nieco pospieszyła z macierzyństwem ale żyje z ojcem siostrzenicy i dobrze im razem więc ok

Madzia nam na życie starcza kwota do 500zł a nie oszczędzamy jakoś zbytnio a do tego gotujemy obiady w domu co na pewno wychodzi więcej niż Wasze ze stołówki więc spokojnie powinno Wam starczyć. Nam w tym miesiącu po opłatach zostało 400zł i musi starczyć. Nie ma że boli czy coś. Starczy i tyle, najwyżej tż mniej piwa wypije A u nas zawsze pełno owoców, lepszej wędliny, chociaż lubimy tez tańsze mielonki czy pieczenie.

Atomufko z moim telefonem Lg tez się cuda dzieją ale zazwyczaj starcza wyjęcie z niego baterii i wraca do normy, już z pół roku się zbieram żeby go na reklamację zanieść. Ale tv tez mamy lg i jesteśmy mega zadowoleni głównie dlatego że ma funkcję oszczędzania energii i można całkiem wyłączyć obraz i wtedy minimalnie prądu żre a przydaje mi się to jak sprzątam w kuchni a w pokoju gra jakiś program muzyczny Ma też trzy inne poziomy oszczędzania i to też jest super

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2011-01-08 o 11:11
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 11:08   #2854
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-08, 11:14   #2855
baja_86
Zakorzenienie

Cześć Ale tu wesoło

Cytat:
ano udało ale ja wiedziałam że będę tam pracować więc wolałam mieć już jakieś doświadczenie...
jedyny kurs jaki "póki" co mi się nie przydał to kurs języka migowego - najdrozszy dałam za niego 300 zł ale nie żałuje mnóstwo zajęć mnóstwo godzin ale robiłam go dla własnej satysfakcji zresztą poszłyśmy na niego razem z siostrą i do teraz jak trzeba coś załatwić powiedzieć a się nie da porozumieć to migamy więc hmmm przydał mi się chociaż mój mąż się wkurza że go obgadujemy
też mam kurs migowego, ale nie przydał mi się ani razu, żałuje, bo zapomniałam już chyba wszystko. No ale cóż, życie. dobrze, że ty chociaż czasem migasz z siorą

Cytat:
aczkolwiek nie wiem - nie jestem pewna jak tam siostra z bratem macie doświadczenia? bo wydaje mi się że to luźniejszy kontakt niż brat z bratem czy siostra z siostrą
mam dwóch braci, starszego o rok i młodszego o 2 lata i całe nasze dzieciństwo to jedna wielka draka, kłóciliśmy i praliśmy się nieraz. Miałam lekko przerąbane, bo ich było dwóch a ja jedna, jednak dawałam radę. Jednak miło to wspominam, bo czasem potrafiliśmy się dogadać i wymyślaliśmy fajne zabawy. A najmilej wspominam wspólne walki z sąsiadami moich dziadków, każde wakacje zaczynały się od dzikich wojen, a potem zakopywało się topór wojenny i już do końca wakacji zgodnie się bawiło. To były czasy
Teraz nasze kontakty są dobre, nawet bardzo, dogadujemy się i jest fajnie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Ja z odchyłów dzieciństwa to pamiętam zaciąganie się papierosami mamy. Czaiłam jak zostawia papieros w popielniczce jeszcze niezgaszony i odchodzi gdzieś po coś i pędem się zaciągałam, po czym wiałam, żeby nie było widać. Wyszukiwałam takie okazje by sobie dymka strzelić. Polecam napalić się w dzieciństwie, na starość już się nie chce Po tych akcjach już nigdy nie próbowałam palenia, nawet gdy byłam nastolatką

Cytat:
wrzucam wam fotkę z wczorajszej posiadówy z siostrą patrzcie co Pat jej robił (na 2 foto lizał jej brzuch) słodziaki
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 11:19   #2856
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-08, 11:28   #2857
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta to ostatnio jestem u rodziców i coś tam mówię, że nk widziałam zdjęcie kogoś od nas z rodziny. A mój tata "eee nk?? to juz przeżytek, teraz trzeba mieć fb "

Marta, Rosi, Bzyczka dzięki za odpowiedź. Też mam nadzieję , ze starczy. Zobaczymy.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-01-08 o 11:31
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 11:29   #2858
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-08, 11:40   #2859
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Moja mama została babcią w wieku 35 lat ale mama siostrę urodziła w wieku 18 a siostra się nieco pospieszyła z macierzyństwem ale żyje z ojcem siostrzenicy i dobrze im razem więc ok

Madzia nam na życie starcza kwota do 500zł a nie oszczędzamy jakoś zbytnio a do tego gotujemy obiady w domu co na pewno wychodzi więcej niż Wasze ze stołówki więc spokojnie powinno Wam starczyć. Nam w tym miesiącu po opłatach zostało 400zł i musi starczyć. Nie ma że boli czy coś. Starczy i tyle, najwyżej tż mniej piwa wypije A u nas zawsze pełno owoców, lepszej wędliny, chociaż lubimy tez tańsze mielonki czy pieczenie.

Atomufko z moim telefonem Lg tez się cuda dzieją ale zazwyczaj starcza wyjęcie z niego baterii i wraca do normy, już z pół roku się zbieram żeby go na reklamację zanieść. Ale tv tez mamy lg i jesteśmy mega zadowoleni głównie dlatego że ma funkcję oszczędzania energii i można całkiem wyłączyć obraz i wtedy minimalnie prądu żre a przydaje mi się to jak sprzątam w kuchni a w pokoju gra jakiś program muzyczny Ma też trzy inne poziomy oszczędzania i to też jest super
Właśnie słyszałam dużo dobrych opinii o tych tv LG,ale sama nie wiem....a macie LCD czy plazmę?
A na telefon to już nie mam gwarancji ,bo zdjęłam simlocka.

Cytat:
Treść usunięta
jeszcze nie,bo na razie to mnie bawi jak zacznie wkurzać to coś z nim zrobię.
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć Ale tu wesoło

też mam kurs migowego, ale nie przydał mi się ani razu, żałuje, bo zapomniałam już chyba wszystko. No ale cóż, życie. dobrze, że ty chociaż czasem migasz z siorą

mam dwóch braci, starszego o rok i młodszego o 2 lata i całe nasze dzieciństwo to jedna wielka draka, kłóciliśmy i praliśmy się nieraz. Miałam lekko przerąbane, bo ich było dwóch a ja jedna, jednak dawałam radę. Jednak miło to wspominam, bo czasem potrafiliśmy się dogadać i wymyślaliśmy fajne zabawy. A najmilej wspominam wspólne walki z sąsiadami moich dziadków, każde wakacje zaczynały się od dzikich wojen, a potem zakopywało się topór wojenny i już do końca wakacji zgodnie się bawiło. To były czasy

Ja z odchyłów dzieciństwa to pamiętam zaciąganie się papierosami mamy. Czaiłam jak zostawia papieros w popielniczce jeszcze niezgaszony i odchodzi gdzieś po coś i pędem się zaciągałam, po czym wiałam, żeby nie było widać. Wyszukiwałam takie okazje by sobie dymka strzelić. Polecam napalić się w dzieciństwie, na starość już się nie chce Po tych akcjach już nigdy nie próbowałam palenia, nawet gdy byłam nastolatką

hehe dobre ,a mama to kiedyś odkryła? Ja kiedyś spaliłam papierosa jak rodzice gdzieś wyszli ,ale potem bardzo źle się poczułam

szafa

Stary 2011-01-08, 11:46   #2860
bzyczka1
Zakorzenienie

Atomufko mamy lcd, wcześniej mieliśmy plazmę i po zmianie sporo nam zmalały rachunki za prąd. Jeśli chodzi o tv to polecam z ręką na sercu

Nasz skarb
Stary 2011-01-08, 11:48   #2861
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja mam TV samsunga 40 cali LCD i polecam

Stary 2011-01-08, 11:53   #2862
atomufka
Zakorzenienie

bzyczka dziękizobaczymy ,ale chyba jednak samsung

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja mam TV samsunga 40 cali LCD i polecam
No właśnie takiego chcemy ,ale w tym sklepie jest tylko 37 calowykurde urządzili nas z tymi voucherami

szafa

Stary 2011-01-08, 11:56   #2863
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Ja też próbowałam sikać na stojąco, a to dlatego, ze zawsze chciałam robić to co mój brat. Kiedyś mama mnie przyfilowała w łazience jak się wypinałam na ten kibelek, więc pyta co robię. A ja, ze siusiu. Ona do mnie, ze to przecież muszę usiąść, a ja twardo, że nie, bo P. siusia na stojąco. No to mama mi tłumaczy, ze P. tak może bo ma siusiaka, na co ja odpowiedziałam, że ja też mam siusiaka, ale zepsutego
Stary 2011-01-08, 11:59   #2864
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ja też próbowałam sikać na stojąco, a to dlatego, ze zawsze chciałam robić to co mój brat. Kiedyś mama mnie przyfilowała w łazience jak się wypinałam na ten kibelek, więc pyta co robię. A ja, ze siusiu. Ona do mnie, ze to przecież muszę usiąść, a ja twardo, że nie, bo P. siusia na stojąco. No to mama mi tłumaczy, ze P. tak może bo ma siusiaka, na co ja odpowiedziałam, że ja też mam siusiaka, ale zepsutego

szafa

Stary 2011-01-08, 12:03   #2865
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Fajny ma ten blond zawsze mi się marzył ,ale ja naturalna brunetka wiec odpada
A tato no jestem w szoku,cieszę się,że sobie radzi,bo na początku cieńko to widziałam
no ona ciemna brunetka więc hmm zaszalała, ale ja jednak wole ją w ciemniejszych
widzisz trzeba wierzyć w tate
a co się łamiesz masz telefon z kukułką co godzinę ci o tym przypomina

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć Ale tu wesoło

migowy jest super, chociaż czasem już niektóre zwroty zapominam, dlatego włączam sobie płytę ze słówkami i sprawdzam
super masz kontakt z braćmi..
a fajki hahahahahah nie zła jesteś pewno chciałaś być jak mama

Cytat:
Marta to ostatnio jestem u rodziców i coś tam mówię, że nk widziałam zdjęcie kogoś od nas z rodziny. A mój tata "eee nk?? to juz przeżytek, teraz trzeba mieć fb "

Marta, Rosi, Bzyczka dzięki za odpowiedź. Też mam nadzieję , ze starczy. Zobaczymy.
ja się przed fb bronię rękami i nogami, póki co czuję się jak stara baba bo wszyscy o tym nawijają a ja nie kumam o co chodzi ale jestem z siebie dumna bo konta nie mam
najwyżej zostanę społecznie wykluczona

Cytat:
Treść usunięta
ja obiecuje nie pisać bo zaraz mam zlot koleżanek więc o mnie się nie martw
miłej wizyty i rozmów z siostrą

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Stary 2011-01-08, 12:10   #2866
atomufka
Zakorzenienie

Marta a ja nie mam nk dla mnie to obciach posiadanie konta na nk,bez urazy oczywiście dla wszystkich,którzy mają

szafa

Stary 2011-01-08, 12:16   #2867
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

ja się przed fb bronię rękami i nogami, póki co czuję się jak stara baba bo wszyscy o tym nawijają a ja nie kumam o co chodzi ale jestem z siebie dumna bo konta nie mam
najwyżej zostanę społecznie wykluczona
ooo zgadzam się ja też nie mam FB i mnie wcale do tego nie ciągnie

Stary 2011-01-08, 12:18   #2868
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej laseczki

ja sie własnie biore za sprzatanie

wrociłam z zakupów oczywiscie nic kompletnie nie kupiłam z tego co miałam kupic czyt. poslele koc przescieradła do łóżeczka....

za to znow nakupiłam ciuszków i taka boooooska kurtałke dla niusi na jesien

chyba se zaczne pozew rozwodowy pisac

maz mnie dzis przepieknie obudził telefonem:

" czesc kochanie mogłabys mi przywiesc łopate na krzyżówke koło kapliczki bo był wypadek i ja wisze na skarpie i nie umiem sie wygrzebac ale wiesz nic mi sie nei stało

nosz kurrrrrrr

okazało sie ze na kawałku drogi (tam jest z górki) były dwie stłuczki w jednym czasie i maz dojezdzajac tam próbował wyhamowac i go obruciło i wjechal w zaspe i zawisł po czym gosc za min uderzył w niego

na szczescie w mezowej nexii ttylko sie takie niewielkie wgniecenie zrobiło
zaraz przyjechała policja (o dziwo mega szybko)

ja jak dojechałam do meza z ta łopatą to wysiadłam z auta i sie rozkraczyłam złapałam sie auta i autobusu bo stał obok
mega smiesznie to wygladało maz jak mnie zobaczył to zaczął z daleka krzyczec laska wracaj do auta!!!!!!!!!! ludzie sie patrza ja stoje ruszyc sie nei moge a on leci i krzyczy po co wysiadałas z auta!!!

a tam dosłownie droga czarniutka pokryta idealnie cienka warstwą lodu ja niby w traperkach smigam ale i tak sie rozjezdzałam
i to na górce na zakrecie tylkow tym jednym miejscu było skute lodem u nas pod domem nic komletnie
a to miejce bylo z poł kilometra od naszego domu

maz sie w koncu dogadał z z tym gosciem z tego transita co w niego walnął ten dał mu kase i nie spisywali nic na policji
a najlesze ze ten policjant ktory przyjechał do wypadku to mezowy przyszywany kuzyn jest ( chrzesniak od męża chrzesnej mojego meza jezuuuuu)
no i jak zesmy tak chwile stali to Michał mowi ze cos czesto sie widujemy ostatnio tylko szkoda ze takich okolicznosciach bo do poprzedniej stłuczki ktora maz spowodowal tez Michał przyjechał

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:29   #2869
bzyczka1
Zakorzenienie

ale wiecie co...ja nie wiem co dzieciaki mają z tym sikaniem ja też bardzo chciałam sikać na stojąco

Nasz skarb
Stary 2011-01-08, 12:33   #2870
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Laski to mój mąż (o matko jak on by to przeczytał) jak był mały to sikał na siedzącą a on ma dwie młodsze siostry może dlatego . A o wszystkim powiedziała mi teściowa jak kibelek wybieraliśmy do mieszkania.
Był jeden ładny, ale deska non stop opadała, Mąz mówi, że nie, bo nie będzie jej trzymał, jak będzie sikał na co teściowa na cały sklep "a po co trzymać, przecież ty sikasz na siedząco" dziewczyny takiego buraka na twarzy męża nigdy nie widziałam. Ale potem przypiety do muru zdradził mi, że kiedyś mu się tak zdarzało

Stary 2011-01-08, 12:34   #2871
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta a ja nie mam nk dla mnie to obciach posiadanie konta na nk,bez urazy oczywiście dla wszystkich,którzy mają
ja na nk mam ale chcemy je usunąć bo tam nic się nie dzieje, jeszcze na początku tak ale teraz.. no i to nasze noworoczne postanowienie moje i mężulka usunąć

Cytat:
ooo zgadzam się ja też nie mam FB i mnie wcale do tego nie ciągnie
ja na razie nie chce ale wiem że to fajna forma reklamy - bynajmniej tak słyszałam - wiec myślę ze niedługo będę musiała założyć, aczkolwiek na razie się bronię

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

" czesc kochanie mogłabys mi przywiesc łopate na krzyżówke koło kapliczki bo był wypadek i ja wisze na skarpie i nie umiem sie wygrzebac ale wiesz nic mi sie nei stało
najważniejsze że nic się nie stało
Stary 2011-01-08, 12:37   #2872
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta ja to nawet się nigdy nie interesowałam tym fb, ale mój mąż ma na tym konto, dowiedziałam się przypadkiem podczas świąt. Siedzimy z męża rodzina i jest temat nk i fb a ja twardo "eeee nas nie ciągnie fb, nawet konta tam nie mamy" na co mój mąż " yyyy to znaczy ja mam " mina moja bezcenna podobno siostra go zaprosiła, założył konto, ale popatrzył, popatrzył, ze to lipa i na tym się skończyło.

Stary 2011-01-08, 12:43   #2873
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta ja to nawet się nigdy nie interesowałam tym fb, ale mój mąż ma na tym konto, dowiedziałam się przypadkiem podczas świąt. Siedzimy z męża rodzina i jest temat nk i fb a ja twardo "eeee nas nie ciągnie fb, nawet konta tam nie mamy" na co mój mąż " yyyy to znaczy ja mam " mina moja bezcenna podobno siostra go zaprosiła, założył konto, ale popatrzył, popatrzył, ze to lipa i na tym się skończyło.
nie no u nas wszyscy mają i są zachwyceni, że super że wiele lepsze niż nk , że na początku owszem ciężko jest się połapać ale jest genialne, no i super reklama jak ktoś ma działalność bo na jakąś tablice czy coś takiego wrzucasz i idzie w świat dalej,
moja siostra z kolei gra w jakąs gre i hoduje jakieś warzywa itd.. i ma ubaw po pachy
ja póki co nie mam nie zarzekam się że nie będę miała, ale... na razie nie

dobra spadam bo zaraz laski mają przyjść do później
Stary 2011-01-08, 12:45   #2874
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja nigdy nawet na to nie wchodziłam, więc nie wiem. Ale na nk też są warzywa do hodowli hehe

Stary 2011-01-08, 12:46   #2875
bzyczka1
Zakorzenienie

ja mam i fb i nk ale ostatnio na n rzadko kiedy wchodzę, przestało mnie bawić A na fb gram w gry właśnie chociaż też coraz rzadziej

A mój mąż nie ma nigdzie konta, poza tym naszym na nk, wspólnym.

Nasz skarb
Stary 2011-01-08, 12:55   #2876
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ej bo mnie wkręcicie w FB i zlikwiduję nk to to fb jest takie fajne??

Stary 2011-01-08, 13:08   #2877
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Laski to mój mąż (o matko jak on by to przeczytał) jak był mały to sikał na siedzącą a on ma dwie młodsze siostry może dlatego . A o wszystkim powiedziała mi teściowa jak kibelek wybieraliśmy do mieszkania.
Był jeden ładny, ale deska non stop opadała, Mąz mówi, że nie, bo nie będzie jej trzymał, jak będzie sikał na co teściowa na cały sklep "a po co trzymać, przecież ty sikasz na siedząco" dziewczyny takiego buraka na twarzy męża nigdy nie widziałam. Ale potem przypiety do muru zdradził mi, że kiedyś mu się tak zdarzało
hehe ale siara

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej laseczki

ja sie własnie biore za sprzatanie

wrociłam z zakupów oczywiscie nic kompletnie nie kupiłam z tego co miałam kupic czyt. poslele koc przescieradła do łóżeczka....

za to znow nakupiłam ciuszków i taka boooooska kurtałke dla niusi na jesien

chyba se zaczne pozew rozwodowy pisac

nosz kurrrrrrr

okazało sie ze na kawałku drogi (tam jest z górki) były dwie stłuczki w jednym czasie i maz dojezdzajac tam próbował wyhamowac i go obruciło i wjechal w zaspe i zawisł po czym gosc za min uderzył w niego

na szczescie w mezowej nexii ttylko sie takie niewielkie wgniecenie zrobiło
zaraz przyjechała policja (o dziwo mega szybko)

ja jak dojechałam do meza z ta łopatą to wysiadłam z auta i sie rozkraczyłam złapałam sie auta i autobusu bo stał obok
mega smiesznie to wygladało maz jak mnie zobaczył to zaczął z daleka krzyczec laska wracaj do auta!!!!!!!!!! ludzie sie patrza ja stoje ruszyc sie nei moge a on leci i krzyczy po co wysiadałas z auta!!!

a tam dosłownie droga czarniutka pokryta idealnie cienka warstwą lodu ja niby w traperkach smigam ale i tak sie rozjezdzałam
i to na górce na zakrecie tylkow tym jednym miejscu było skute lodem u nas pod domem nic komletnie
a to miejce bylo z poł kilometra od naszego domu

maz sie w koncu dogadał z z tym gosciem z tego transita co w niego walnął ten dał mu kase i nie spisywali nic na policji
a najlesze ze ten policjant ktory przyjechał do wypadku to mezowy przyszywany kuzyn jest ( chrzesniak od męża chrzesnej mojego meza jezuuuuu)
no i jak zesmy tak chwile stali to Michał mowi ze cos czesto sie widujemy ostatnio tylko szkoda ze takich okolicznosciach bo do poprzedniej stłuczki ktora maz spowodowal tez Michał przyjechał
Co za akcja, dobrze ,że nic poważnego się nie stało.

Cytat:
nie no u nas wszyscy mają i są zachwyceni, że super że wiele lepsze niż nk , że na początku owszem ciężko jest się połapać ale jest genialne, no i super reklama jak ktoś ma działalność bo na jakąś tablice czy coś takiego wrzucasz i idzie w świat dalej,
moja siostra z kolei gra w jakąs gre i hoduje jakieś warzywa itd.. i ma ubaw po pachy
ja póki co nie mam nie zarzekam się że nie będę miała, ale... na razie nie

dobra spadam bo zaraz laski mają przyjść do później
Cytat:
Ja już od 2 lat nie mam nk i dobrze się z tym czuję.A na Fb zapraszam tylko kogo chcę i fajne jest to ,że można sobie wszystko zablokować tak ,że jakieś postronne obce osoby nie maja dostępu do żadnych info ,a na nk chyba tak się nie dało.
A czy fajne ,hmm sama sprawdź wciąga strasznie ,ale ja używam tego głównie do kontaktów z przyjaciółmi.Faktycznie dużo firm sie reklamuje i jak sobie dodasz jakieś knajpki,kina czy imprezownie to wysyłają Ci informacje co się aktualnie dzieje ,można być na bierząco.To jest naprawdę superJa np mam dodanego min.Paulo Coelho-on pisze tam codziennie ,fajnie mieć "kontakt "z kimś sławnym

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-01-08 o 13:11
Stary 2011-01-08, 13:15   #2878
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

porobiłam foteczki moich nowych nabytków nabardziej jestem zachwycona kurteczką i tym pajacem z koronką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 012.jpg (49,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 014.jpg (46,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 015.jpg (47,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 020.jpg (65,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 021.jpg (50,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 022.jpg (72,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 023.jpg (52,2 KB, 8 załadowań)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 13:15   #2879
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
hehe dobre ,a mama to kiedyś odkryła? Ja kiedyś spaliłam papierosa jak rodzice gdzieś wyszli ,ale potem bardzo źle się poczułam
nie odkryła, ostatnio jej o tym powiedziałam to wielkie oczy zrobiła.Ale ja się nie zaciągałam mocno, praktycznie wcale. Tak po prawdzie to nigdy nie spaliłam całej fajki-jestem dumna z siebie

anika dobrze, że mężowi nic się nie stało

martucha ja nie mam płytki ze znakami,ale mam słownik obrazkowy, pomocny w przypominaniu,ale wielki do niego nie zaglądałam.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 13:16   #2880
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie fajne
długo się broniłam przed modą na fb, ale koleżanki z wizażu mnie namówiły i nie żałuję używam do tego, żeby mieć kontakt i wymianę zdań ze znajomymi (a nie paradę fot jak niektórzy na nk). jest fajna funkcja, że możesz wpisać cokolwiek i wszyscy twoi znajomi to zobaczą i mogą skomentować: tekst, link do filmiku z yt, wybranego demotywator itd
Ja dzięki temu poznałam sporo fajnych piosenek polecanych przez znajomych
Cytat:
A czy fajne ,hmm sama sprawdź wciąga strasznie ,ale ja używam tego głównie do kontaktów z przyjaciółmi.Faktycznie dużo firm sie reklamuje i jak sobie dodasz jakieś knajpki,kina czy imprezownie to wysyłają Ci informacje co się aktualnie dzieje ,można być na bierząco.To jest naprawdę superJa np mam dodanego min.Paulo Coelho-on pisze tam codziennie ,fajnie mieć "kontakt "z kimś sławnym
o właśnie - międzynarodowość jest dużym plusem fb
Dzięki temu mam niusy z oficjalnych profili ulubionych zespołów, linki do ich najnowszych teledysków, wieści z trasy itp
I na fb jest mnóstwo miejsca na dzielenie się zainteresowaniami, z czym dla mnei zdecydowanie góruje nad nk (gdzie się robi nudno, bo tylko foty, foty, a nie ma miejsca, żeby sobie pogadać ze znajomymi)

Reszty i gier nie używam co najwyżej od czasu do czasu jakiś śmieszny quiz albo losuję sentencję

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-01-08 o 13:28
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości