|
|
#451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 14 :(
Mezczyzna od A do Z - P.Mart polecam ;p
|
#452 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A nie znam
Mój ode mnie ostatnio dostał "wszystko co mężczyźni wiedzą o kobietach"
|
|
#453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda klikania. Znalzał nową chętną dziewczynę, jest bohaterem. |
|
|
|
|
#454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#455 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wsłuchaj się w siebie, jeśli Ci to pomoże to wypisz wszelkie "za" i "przeciw" każdej decyzji...ale przede wszystkim spróbuj określić co naprawdę czujesz, czego i kogo pragniesz. Pomyśl czy na pewno obecny eks jest dla Ciebie ważniejszy od obecnego faceta...czy chcesz skończyć związek, w którym jesteś...co czujesz do obecnego...
Moim skromnym to co teraz masz, to naturalna reakcja na rozstanie faceta, który kiedyś był dla Ciebie najważniejszy. Od Ciebie zależy co się z ta reakcja stanie dalej...
|
|
#456 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy to się skończy? Przecież on już nie wróci, a ja nawet nie wiem czy tego chcę. Trwa walka serca i rozumu. Ma przecież tamtą panią. Wiem, że nie jest jego dziewczyną, ale to raczej gorzej o nim świadczy. Szkoda, że mi o niej nie powiedział dużo wcześniej. Mam ochotę z nim się spotkać i porozmawiać, przeprowadzić taką oczyszczającą rozmowę, po której pewnie będę ryczeć jak bóbr ale pomoże mi o nim zapomnieć. Tylko skoro go powaliło znowu, to czy jest sens rozmowy?
|
|
|
|
#457 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam w głowie kocioł. Znowu.
Edytowane przez martuska2o Czas edycji: 2011-01-08 o 13:35 |
|
|
|
#458 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem
![]() Cytat:
Nie możesz teraz udawać, że nic się nie stało i wszystko w porządku. Stało się, cierpiałaś, on zwątpił w to uczucie. Nie naprawi tego teraz tuleniem się. Musicie o tym dużo rozmawiać zanim będzie normalnie. U mnie jest jeszcze za wcześnie, żebym mogła powiedzieć czy było warto i czy nam się udało, ale życzę Wam powodzenia ![]() W sumie nie wiem... On 2 lata temu był już na tym festiwalu i najpierw pozwoliłam mu jechać, a potem się wnerwiałam, bo urwał się z nim kontakt, zostawił gdzieś telefon i zapomniał o bożym świecie a ja myślałam, że coś mu się stało, przez co prawie udupiłam największy egzamin w sesji. Potem powiedziałam, że nie chcę, żeby jeździł na takie imprezy, on stwierdził, że nie ma problemu. Teraz jak się zeszliśmy on mówi, że obiecał to tylko po to, żeby być ze mną, ale tak naprawdę chce tam jechać i nie widzi w tym nic złego. No obiektywnie nie ma w tym nic złego. To prawda. Ale jak ja powiedziałam, że chętnie pojadę z nimi, to usłyszałam, że nie, bo on już obiecał 4 osobom miejsca w samochodzie. Teraz się okazuje, że część z nich nawet jeszcze nie ma biletu. No po prostu on nie chce, żebym tam z nim jechała, czuję to podskórnie. Z jednej strony wiem, że on jedzie tam po prostu na koncerty, a z drugiej... Nie podoba mi się to
|
|
|
|
|
#460 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
W wyjeździe obiektywnie nie ma. Ale skoro wie, że nie jesteś zachwycona, skoro obiecał, że nie pojedzie, to jak teraz wyglądasz? Ty i ten powrót? Ja też. Mnie też nie, biorąc pod uwagę to, że się dopiero zeszliście i mieliście ciężko pracować nad tym związkiem.
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
elve - zrozumiałaś chyba, że on mi to obiecał w tej chwili. On to obiecał wtedy 2 lata temu po tym wyjeździe i rzeczywiście rok póżniej nie pojechał. Kiedy rozmawialiśmy o powrocie, to on powiedział, że nie chce, żeby tak dalej było, że chce pojechać na te koncerty i nie ma w tym nic złego. To była jedna ze zmian, którą mieliśmy wprowadzić.
I jak się zeszliśmy, to on od razu powiedział, że on na ten festiwal pojedzie bo już ma kupiony bilet. I ja wracając do niego się na to zgodziłam, więc teraz moje pretensje są takie jakby trochę... po fakcie i nie w porządku. Ale z drugiej strony są i nic na to nie poradzę
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-01-08 o 13:57 |
|
|
|
#462 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#463 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Fubizka - no to po kiego grzyba się zgadzałaś? Bo wyszłaś z założenia, że jakoś to będzie i potem mu to wybijesz z głowy?
Skoro się zgodziłaś, to nic nie możesz zrobić według mnie...
|
|
#464 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Spójrzmy obiektywnie:
To chyba skomplikowane nie jest :P Ale czy Ty jesteś w stanie dać mu to samo? ![]() Cytat:
Cytat:
Jego tłumaczenie (miejsca w aucie) jest w porządku. Cytat:
Cytat:
Wygląda na to, że nie umiesz być samym, musisz być uwielbiany. Cieszę się, że nie jesteś z tamtą kłamczuchą, ale nie rób z siebie superbohatera jak nie wiesz, czego chcesz, bo tylko możesz zranić Nową.Ja bym nie chciała być Twoją nową dziewczyną i słyszeć, że niedawno planowałeś dziecko z laską, która Cię zlewała. Przecież tu pachnie desperacją na kilometr. Cytat:
Niestety, choć twierdził inaczej, nie poradził sobie z głupimi myślami w jego główce, które popchnęły go do biegania za inną i koniec końców zostawił mnie 3 lata później. Żałuję, że nie przeszliśmy na koleżeńskie stosunki te 3-4 lata temu, tyle straconego czasu... Cytat:
Czasem warto zastanowić się nad wsparciem farmakologicznym. Lily, Mrytka, bawcie się dobrze! Cóż, cieszę się w takim razie, że nie robisz sobie próżnych nadziei, to ważne.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-01-08 o 14:06 |
||||||
|
|
|
#465 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nieprawdaż. Niektórzy wychodzą z założenia, że od powiększenia fanklubu głowa nie boli.
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgodziłam się, bo na serio uważałam, że on ma rację. Że nie jesteśmy swoją własnością i on ma prawo pojechać z kolegami na koncerty i jeśli jesteśmy prawdziwym związkiem, to nic złego się tam nie stanie. I nawet chciałabym, żeby to tak wyglądało. I teraz tak jak pisałam pandziowi, weszły emocje i mi się to nie podoba. Zabraniać mu nie zamierzam i nie mogę, bo to by było nieuczciwe. pandzio - to przestroga dla Ciebie |
|
|
|
|
#467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Niby mnie zawiodła. Teraz byłam pewna, że się nie odezwie. Teraz już tej pewności nie mam, czy się nie odezwie. W końcu kolegę na mnie nasyła jak sam nic nie potrafi zdziałać. Co do fanklubu, to teraz z niego jest gwiazda parkietu, to powinno się znaleźć jakieś grono wielbicielek. |
|
|
|
|
#468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#469 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Fubizka - to tak jak z moim Młodym, zabronić mu spotkań z eks nie mogę i nie chcę...ale nosi po ścianach
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- kopamatakawa - ja napisałam co o tym myślę. Ty zrobisz jak zechcesz
|
|
#470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie z nim nie pogadam, bo boję się, że się upokorzę, a nie o to chodzi. Prawdopodobnie duma mi na to nie pozwoli żeby z nim porozmawiać. Chcę o nim zapomnieć, ale nie wiem jak to zrobić Nawet jak ze znajomymi jestem to nie pomaga.
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie elve. Gdyby to chodziło o to, że on powiedział, że nie będzie jeździł, a kupiłby sobie bilet, to po prostu bym go ochrzaniła, że nie tak się umawialiśmy. W tej sytuacji, to tylko on może mnie tak ochrzanić
|
|
|
|
#472 |
|
Nie depcze krokusów
|
kopamatakawa - to zmienia postać rzeczy. W takim razie, czy warto spędzić kolejnych 10 lat z takim gościem, poświęcić mu młodość?
No właśnie...
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
Tak, to jest skomplikowane. Obydwoje są kumplami. Gdy zaczęłam się spotykać z obecnym w starym chyba obudziła się zazdrość. Powiedział, że wie, że tylko z nim chcę być a kiedy to zrozumiem, to będzie za późno. Ogólnie beznadziejnie się czuję od kilku dni. Boję się, że przez to wszystko stracę obecnego chłopaka, a na nim zależy mi.. W sumie nie wiem już, na kim mi zależy.
|
#474 |
|
Nie depcze krokusów
|
To zerwij totalnie kontakt ze Starym. Na mój obecny związek kontakt z eksem rzutuje bardzo źle, więc Cię rozumiem.
|
|
#475 |
|
Rozeznanie
|
Widzisz, ja wiem doskonale, że to nie jest facet dla mnie. Nie żebym się wywyższała, ale trochę na innych poziomach jesteśmy jeśli chodzi o myślenie. Teraz już w ogóle mu odbiło. Nie wiem, czy chciałabym z nim być znowu. Wydaje mi się, że nie. Sądząc jednak po moich wpisach tutaj wy możecie dojść do wniosku, że chcę, a siebie tylko oszukuję żeby mi łatwiej było. Sprawy nie ułatwia mi fakt, że on cały czas próbuje się ze mną skontaktować jak nie sam poprzez życzenia i witanie mnie na dzielnicy, to przez kolegę jak i to, że mieszka teraz ulicę obok. Nie wiem, czy on to specjalnie zrobił, bo aż w takie przypadki, w tak dużym mieście nie wierzę. Chciałabym się wyryczeć, a nawet nie potrafię.
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialabym cofnac czas.. miec szanse to naprawic(ponoc mam ..ale nie wiem)
ja tez duzo popelnilam bledow w tym zwiazku.. Nie idealizuje go.. ale sama aniolem nie jestem.. przytocze przyklad durnej klotni wywolanej przeze mnie ![]() ![]() O spinacz.. On mial mi spiac kartki i spial a ja strzelilam ochrzan mu ze tak sie nie zszywa tylko na odwrot: on: a czemu nie tak:bo ja pracowalam w biurze i wiem lepiej.. I stwierdzil ze ja zawsze wszystko musze wiedziec lepiej. ( a moze tez sie roznimy.. piatek wieczor-przyjechalam do wrocka.. wieczorem lezalam w lozku i dostalam propozycje pojscia na lyzwy..(kolo 8 wieczorem i on mnie wrecz prosil(nie umiem jezdzic..ale wiadomo jak czlowiek chce to sie nauczy) i kategorycznie nie..poszedl sam.. ja zasnelam w mieszkaniu jak wrocil to troche halasu narobil i co zrobilam:znow go wyzwalam..( i tekst walnelam ze mogl wrocic pozniej bo mi sie tak dobrze spalo.. i tylko halas robi..) Siedze teraz i rozkminiam a to tylko pare przykladow.. Takich sytuacji zdarzalo sie dosc duuzo..
|
|
#477 |
|
Nie depcze krokusów
|
kopamatakawa - hmm... raczej mi się wydaje, że nie chcesz z nim być, tylko boisz się nie być z nikim
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
2 godz. mnie czesała
|
|
|
|
#479 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#480 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Może robi to wszystko specjalnie, żeby Cię do siebie przyciągnąć?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może nie ma takiego zwyczaju, może mu nie zależy, może nie wie, jak bardzo zależy Tobie. Cytat:
I dobrze.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Mój ode mnie ostatnio dostał "wszystko co mężczyźni wiedzą o kobietach"

2 godz. mnie czesała