Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-08, 12:31   #3811
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011

ja nospy już nie będę brać

Maugoszatka ja też zaczynam dzisiaj 10 tc moja dzidzia ma 2,95cm termin mam na 5 sierpnia dzidzia rośnie idealnie do wieku.
24 stycznia mam iść na usg genetyczne
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 13:02   #3812
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Beata fajny ten przepis, ale nie mam soi, a w domu muszę siedzieć, bo teścia złapała grypa żołądkowa i musiał odpuścić sobie, Przemek w pracy no i stoję na warcie (sprzedaję). Ale skuszę się na ten przepis
Bez soi też da radę, na bułki to nawet lepiej bo łatwiej je kroić jak bez soi jest. Słonecznik może być albo i bez tego tez będzie.

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...la.html&next=1

Kupiłam sobie cały zestaw - żel, oliwkę i balsam. I oliwka moim zdaniem super
A ile w promocji taki zestaw kosztuje? bo byłam w srode z rossie ale nic takiego nie widziałąm

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Dziewczynki kliknęłam detektor na all polecany przez Was Baby Sound bo ktoś nową aukcję wystawił 120zł + przesyłka, jak nowy

http://allegro.pl/show_item.php?item=1403952331

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-01-08 o 13:27
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 13:04   #3813
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez maugoszatka Pokaż wiadomość
A ile w promocji taki zestaw kosztuje? bo byłam w srode z rossie ale nic takiego nie widziałąm
Nie były w promocji zestawy tylko wszystko osobno. Oliwka i mleczko za 10.99 a żel chyba 8 z kawałkiem albo 9 z kawałkiem... Ale 500ml i fajny jest jest jeszcze krem do brodawek (dziwnie dla mnie jeszcze brzmi...) za 6.99
Stary 2011-01-08, 13:10   #3814
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Nie były w promocji zestawy tylko wszystko osobno. Oliwka i mleczko za 10.99 a żel chyba 8 z kawałkiem albo 9 z kawałkiem... Ale 500ml i fajny jest jest jeszcze krem do brodawek (dziwnie dla mnie jeszcze brzmi...) za 6.99
chyba w tym tygodniu zrobie najazd na rossmanna ten krem do brodawek by mnie interesił i oliwka i żel mleczko chyba sobie odpuszczę

Stary 2011-01-08, 13:10   #3815
Zmalowana
Zakorzenienie

Hej Dziewuszki
Nie pisałam bo nie chciałam Was osaczać swoim wisielczym humorem w ostatnie dni , a wczoraj jeszcze przeczytałam o Aniołku.. no i oczywiście znowu zaczęło się martwienie czy aby u nas jest wszystko ok..

A dzisiaj ogarnął mnie szał prania pościeli, więc już drugie pranie nastawiłam.

Jeśli chodzi o kosmetyki to ja przeciw rozstępom używam Perfecta mama, który oddała mi kumpela, jest od 4 msc i można nim i brzuszek i uda i piersi co się chce, chociaż do piersi też z tej serii jest osobny jak ktoś nadgorliwy

W pon mamy wizytę u gina, ale brzuch mi nie rośnie, nie przytyłam nic .

A co do domku, to powiem Wam, że nie wyobrażałam sobie mieszkania na wsi, a mój TŻ tylko na wsi by chciał. I w sumie się przekonałam, nie ma to jak własny domek, cisza, spokój, a jak auto jest to i wszędzie można podjechać nie ma problemu. Ale pewnie nigdy nie będzie nas na to stać

A co do pieczenia to kocham bułeczki drożdżowe ale z dżemem albo powidełkami i zawsze robię z tego przepisu http://mojewypieki.blox.pl/2007/03/B...adzieniem.html ale bym zjadła....

póki co to chyba tyle chciałam Wam rzec

Aaaaa i znalazłam wymarzone łóżeczko dla Dzidzi
http://allegro.pl/arus-16el-lozeczko...385488045.html

I w sumie wózek, który dziewczyny rzuciła na forum, a na który nie będzie mnie stać :P http://allegro.pl/nowy-wozek-peg-per...399542503.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg product.jpg (15,9 KB, 4 załadowań)
Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 13:27   #3816
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość

I w sumie wózek, który dziewczyny rzuciła na forum, a na który nie będzie mnie stać :P http://allegro.pl/nowy-wozek-peg-per...399542503.html
łóżeczko wspaniałe baardzo mi się podoba, takie nowoczesne i funkcjonalne. Może też się na takie skusimy

Stary 2011-01-08, 13:34   #3817
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
2 razy dziennie po 1 tabl. (10mg)
Stokrotne dzieki za odpowiedz, tak mi sie kojarzy, ze wlasnie tak bylo napisane na recepcie.

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Aga-ja też biorę d. 2 x 1 a co do porodu to zdecyduj się na CC,przynajmniej dziecku mniej grozi,moja córa gdyby "przypadkiem" nie ur się przez CC to mogłaby też miec ciężkie powikłania.była 2 razy okręcona pępowiną wokół szyji.ja już w życiu nie zdecyduję się na poróc Sn
Ostatnia mialam cc i wlasnie bylo nieciekawie zarowno ze mna jak i z mala.
A abstrahujac od tego, nie wiem, czy jestem w stanie zdecydowac sie na jakikolwiek porod, mialam sn i cc, i wiem jakie sa oba. Niech lekarz podejmie decyzje.

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie
Wczoraj wróciłam od gin po 23 więc już nie miałam siły pisać, ale badania w najlepszym porządku na szczęście
Najprawdopodobniej będzie syn, czyli - Nataniel, ale to pewnie mi lekarz potwierdzi na 100% na przyszłym badaniu, na razie mu się tak wydawało Młody osiągnął imponujący wzrost całych 73 mm i strasznie fikał
Na razie dostałam miesiąc zwolnienia bo miałam trochę za wysokie ciśnienie, ale na szczęście dotyczy to tylko mnie a nie maleństwa
Poza tym też byłam na przechadzce po lumpkach i znalazłam bardzo fajne bluzeczki i na wiosnę i na lato i sukienki a w poniedziałek jeszcze idę bo pani obiecała mi znaleźć dżinsy, które córka gdzieś ukryła Więc wczorajszy dzień był baaardzo udany
Usg miałam i dowcipnie i przez brzuch, więc tatuś też mógł się do woli nacieszyć widokiem swego potomka
Super wiesci!

Cytat:
Napisane przez iwonap79 Pokaż wiadomość
a własnie- na wiosnę będziemy dostosowywać domek na działce do Maluszka i jego potrzeb
mam plan, że urodzę i prosto ze szpitala pojadę tam - lepszy park narodowy niż centrum wawy. nad jeziorem będą wszystkie dogodności (ciepła woda, prąd itd...)) oczywiście nie będę sama + mam swój samochód, więc jestem niezależna od męża
myślicie, że lekarze nie będą mieli nic przeciwko? czy może jestem za odważna?
do najbliższego szpitala jakieś 20km (lekarza 5km) po wiejskich drogach, więc 15 min drogi- szybciej niż w wawie. plis o opinie

iwona
Mysle, ze to bardzo dobry pomysl, przeciez nie bedziesz na koncu swiata, ktos tam mieszka prawda? Mysle, ze w takich okolicach tez sie rodza dzieci, no nie?

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
dziewczyny mój gin mi zakazał brać nospę w 1 trymestrze
Moj mi zalecil doraznie na bole brzucha buscopan, to ponoc to samo co nospa, ale nie powoduje sennosci, czy jakos tak, Na razie nie mialam po co brac, wiec nie biore.

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Aga, w którą stronę? może sąsiadkami zostaniemy
W Wisniczu
Ale to niestety nierealne, ciezko byloby nam sie tam utrzymac z jednej pensji z trojka dzieci. No i zeby ten dom kupic musielibysmy sprzedac to mieszkanie, a gdzie bysmy mieszkali do czasu wykonczenia domu? No nic, nadal to pozostanie w sferze marzen... Ale moze kiedys... Trzecie dziecko tez kiedys bylo moim marzeniem, a powoli to sie realizuje, wiec kto wie?

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Mamy bardzo podobne sosnowe, tylko z innym rysunkiem w ksiezyc i gwiazdki.
A wozek ciekawy.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 13:46   #3818
Zmalowana
Zakorzenienie

Co do wózka to pełen bajer http://www.youtube.com/watch?v=Mx5iGTAu3tc
Stary 2011-01-08, 14:02   #3819
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Wiesz jak na tyle funkcji i mozliwosci, wcale nie wydaje sie drogi.
Stary 2011-01-08, 14:05   #3820
Osioleknat
Raczkowanie

No no wozek swietny!!
Osioleknat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 14:16   #3821
Nita6
Zakorzenienie

ja mam wózek i wszsystko po nicoli ,
ale zazdroszczę wam tych zakupów
to jest cudowne
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 14:17   #3822
marzena_S
Zadomowienie

Witam, od dłuższego czasu Was podczytuję, ale jeszcze nie miałam odwagi dołączyć.
Odkąd zobaczyłam dwie kreski na przemian odczuwam radość i strach- czy wszystko będzie dobrze.
Na dodatek we wtorek te obawy się powiększyły, bo wystąpiło krwawienie- myśleliśmy z tż, że straciliśmy tego malucha.
Na szczęście w szpitalu okazało, że dziecko żyje i ma się dobrze.
Biorę teraz luteinę i jestem pełna nadziei, że wszystko będzie w jak najlepszym porządku.
W szpitalu zobaczyłam bijące serduszko i byłam w szoku, że tak szybko z pęcherzyka ciążowego dzieciątko zamieniło się w człowieczka z wyraźną głową machające rączkami i nóżkami.
Maluch ma w tej chwili 17 mm i przewidywany termin porodu mam na 17 sierpnia (chociaż mam nadzieję, że dzidzia się trochę pospieszy i będzie z nami 7 sierpnia- w naszą pierwszą rocznicę ślubu )
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona, bo kto inny zrozumie lepiej przyszłą mamę jak inna przyszła mama.
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 14:18   #3823
Zmalowana
Zakorzenienie

wiem wiem, że w gruncie rzeczy nie jest drogi, ale nowy w sklepie kosztuje 2600 zł skusimy się pewnie na coś tańszego.
Nita6 a ja Ci zazdroszczę że masz to z głowy

Marzena_S witaj pewnie, że przygarniemy Jak się czujesz Ty i Dzidziuś ? Też brała luteine

Edytowane przez Zmalowana
Czas edycji: 2011-01-08 o 14:20
Stary 2011-01-08, 14:47   #3824
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

marzena_s witaj wśród przyszłych mamusiek

Stary 2011-01-08, 15:53   #3825
weruczek
Zadomowienie

Czesc marzena s! To nasze maluchy sa identyczne: 17mm

Zmalowana, juz lepszy humor masz?
A ja wczesniejw rocilam z zajec

www.fajnamamablog.blog.on et.pl
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:03   #3826
LadyInBlack2
Rozeznanie

Dziewczyny, dzięki za - przydały się. Chociaż wczoraj wieczorem z nerwów wysprzątałam całe mieszkanie

Maluszek ma prawie 7 cm, straszna wiercipięta , nie chciał się ustawić do pomiarów, wierzgał, zasłaniał się. Badanie trwało przez to chyba 45 min. Gin pomierzył dziecko i wszystko jest ok, słuchaliśmy też bicia serca- co za melodia Mąż był ze mną mimo że badanie najpierw było dowcipne (pomiary są na 2D) a potem przez brzuch. Trochę się krępowałam ale mąż wpatrzony był raczej w monitor i tak jak pisała kurczak Wolf- oczy jak 5 zł Zdjęcia nie wrzucę bo mam tylko z 3D a jest bardzo niewyraźne bo dziecko jeszcze za małe i obraz jest rozmyty. Za to na 2D było super widać wszystko Szkoda że nie mam zdjęcia z 2D ale trudno.
Płci oczywiście nie było widać ale po dzisiejszym zachowaniu na USG stwierdziłam, że chyba chłopak będzie- nie dość że ruchliwy i machał rękami jak koszykarz to jeszcze nie lubi jak się go filmuje i fotografuje (to po tatusiu ), po mamusi zaś uparte będzie No ale jaka płeć będzie rzeczywiście to się pewnie okaże dopiero na połówkowym.
Najważniejsze że się uspokoiłam i obiecałam sobie, że będę się jakoś zmuszać do jedzenia
Zapłaciłam 200 zł za 3D, same pomiary w 2D kosztują 150 zł, 50 zł dopłaciłam za i tak mało wyraźne 3D.

Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość
Hej!
Napiszę tylko, że usg oki:0 Maluszek ma 17mm, serduszko bije, bylam razem z TŻ i bylo cudnie i bardzo miło i wesoło Mimo, że iestety przez biegunke i wymioty jestem odwodniona, wiec jak przez 2 dni nie przejdzie, to musze isc do szpiatala na 3 dni na kroplowke. Ale moze bedzie ok. Pije wlasnie oblesne elektrolity, jem jablko i jeszcze cos w czopkach dostalam. Ech.
Buziakuje i polecam zabierac Tżtów na usg
Jutro musze fote wkleic, ale mam szkolenie caly dzien:/
Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie
Wczoraj wróciłam od gin po 23 więc już nie miałam siły pisać, ale badania w najlepszym porządku na szczęście
Najprawdopodobniej będzie syn, czyli - Nataniel, ale to pewnie mi lekarz potwierdzi na 100% na przyszłym badaniu, na razie mu się tak wydawało Młody osiągnął imponujący wzrost całych 73 mm i strasznie fikał
weruczku, sygine, gratuluję dobrych wieści

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Znacie głupie kobiety w ciąży??? To ja!!!
Codziennie wieczorem mam smaka na napój mleczny o smaku pistacjowo - kokosowym, więc sobie go piję mimo iż zawsze jest mi po nim niedobrze Ale pokusa jest większa. No masakra jaka ja głupia jestem
ja mam tak z czekoladą wiem że mnie zmuli przeokropnie ale jak mnie najdzie ochota to nie mogę sobie darować..

marzena_S- witaj i myśl pozytywnie

Edytowane przez LadyInBlack2
Czas edycji: 2011-01-08 o 16:04
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:10   #3827
weruczek
Zadomowienie

Zmalowana, a podjelas juz decyzje co do przeprowadzki??Gadalas z mamą o tym? A co myśli TŻ?
Lady, ja mam po czekoladzie OKROPNĄ nadkwaśność:/

Stary 2011-01-08, 16:12   #3828
BABONIK
Zadomowienie

Marzena_S mamy drugą poznaniankę witamy

LadyInBlack- super wieści gratulujemy wiercipięty

Aga- to byłybyśmy faktycznie sąsiadki a wiesz jak się sprzeda mieszkanie,to można zaznaczyc,że się go sprzedaje ale jeszcze się w nim zamieszkuje przez określony w umowie czas np 6m-cy,byłby czas na remont domu

Zmalowana-fajny wózek,ale na moje wertepy za małe przednie koła,

A mi łóżeczko dla malucha teraz marzy się takie,na te pierwsze miesiące http://www.thenewparentsguide.com/ba...-baskets-1.htm

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Aga ja zaczęłam właśnie SN i to najgorszemu wrogowi nie życzę takiego porodu...dla mnie CC to było zbawienie. Ja jestem zdecydowana na 100% o CC

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:14   #3829
weruczek
Zadomowienie

Babonik, a czemu za cc?

Stary 2011-01-08, 16:25   #3830
jacieeeee
Wtajemniczenie

beata_1988 właśnie mullermilkami się katuję Znowu popijam jednego

LadyInBlack gratulacje ! To musiało być piękne przeżycie, tak podglądać maluszka

Co do wózka to ja też intensywnie myślę o x landerze tyle, że znowu kolory za mną nie przemawiają. Ech...baby
A łóżeczko mam zamiar ukraść bratu, bo Malutka za niedługo "przesiada się" na turystyczne, więc drewniane będą mieli wolne. Jak znalazł dla Naszego maluszka

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:39   #3831
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
W Wisniczu
Ale to niestety nierealne, ciezko byloby nam sie tam utrzymac z jednej pensji z trojka dzieci. No i zeby ten dom kupic musielibysmy sprzedac to mieszkanie, a gdzie bysmy mieszkali do czasu wykonczenia domu? No nic, nadal to pozostanie w sferze marzen... Ale moze kiedys... Trzecie dziecko tez kiedys bylo moim marzeniem, a powoli to sie realizuje, wiec kto wie?
To masz mnie po drodze więc na kawę zapraszam No i trzymam kciuki żeby się to marzenie udało spełnić! Wiadomo że od razu to ciężko, ale może uda się wam zamieszkać i wykańczać stopniowo

marzena_s, witaj!

wózek i łóżeczko super! sama się już doczekać zakupów nie mogę

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:54   #3832
BABONIK
Zadomowienie

Cytat:
Babonik, a czemu za cc?
mam taką wade- DYSTOCJA SZYJKOWA. niestety nie da się tego rozpoznac przed porodem, chociaż... do 9 dni po terminie nie miałam żadnego rozwarcia,ani na paluszek.moja szyjka porpsortu nie potrafi się rozewrzec w koncu padła decyzja o wywołaniu porodu,dostałam oksytocynę, 7 godzin męczyłam się w okropnych skurczach,rozwarcie się nie robiło...żeby je sztucznie wywołac/to rozwarcie/ robiono mi na skurczu masaż szyjki co pół godziny... z masażem to nie ma nic wspólnego-jest to rozrywanie szyjki na siłę,na żywca...umierałam z bólu,mój mąż wsiadał podczas masaży do windy i jeździł w dół i górę żeby nie słyszec jak krzyczę z rozpaczy.po 8 godzinach męki błagałam o CC i w końcu mi ją zrobili...ledwo doszłam na stół operacyjny...a jak zaczęło działac znieuzlenie to poczułam się jak w raju..a za 20 minut przyłozyli mnie moją plującą,śliczną,zdrową córeczkę do twarzy ehhhh dystocja lubi się zdarzac a niestety nie można jej przed pierwszym porodem zdiagnozowac... trzymam żeby się żadnej z Was nie przytrafiło...

Nikoś już z nami

Edytowane przez BABONIK
Czas edycji: 2011-01-08 o 16:56
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 17:04   #3833
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Carmela Grande Punto takie dla mnie w sumie,bo mąż ma auto dostawcze.
też mieliśmy kiedys punciaka, ale nie GRANDE fajny, tez zastanawialam sie nad nim jak szukalismy auta dla mnie rok temu.

Zmalowana
super łózeczko, ale troche drogawe, wogole nie zastanawialam sie zeby wydac tyle kasy na łóżeczko.

marzena_S witaj !!!!!

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 17:06   #3834
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
dziewczyny mój gin mi zakazał brać nospę w 1 trymestrze
ooo to dziwne. Ja nawet na wypisie ze szpitala mam napisane, zeby brac no-spe doraznie.

Weruczku niepotrzebnie się tak martwiłaś.

Lady in Black super, ze wszytsko ok.

Ja łóżeczko już mam od roku. Koleżanka mi kiedys dała i czekało sobie. Zwykłe drewniane z szufladą na dole, musze tylko materacyk dokupić.
No i tez Tz-ta ciotka obiecała nam po swojej córce turystyczne. To najwyżej dam je do rodziców. No ale zobaczymy ile bedzie z tych obiecanek.

Ja zjadłam przed chwilą frytki, bo sobie nie wzięłam obiadku z domu, a u mnie w pracy to tylko takie świństwa można zjeść.

Co do wózków to oprocz x-landera podoba mi się jeszcze taki
http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyj...387312872.html (i chyba nawet jestem bardziej skłonna ku niemu)

i tako jumper (pare moich znajomych ma i sobie bardzo chwali)
http://allegro.pl/tako-jumper-8w1-fo...385791226.html

Babonik to faktycznie się bidulko nacierpiałaś

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 17:10   #3835
weruczek
Zadomowienie

Scio, dzięki Łóżeczko już od roku masz?Jesteś dobrze przygotowana:p
Babonik, to straszne, co musiałaś przeżyć, matko, mam nadzieje, że u mnie bedzie inaczej...Kurcze...

Stary 2011-01-08, 17:14   #3836
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

LadyInBlack ale kawal dzidzi! Nie to co moje. Super, ze wszystko w porzadku.

Babonik no wlasnie sn i cc w jednym porodzie, to najwieksza masakra. Po tym, co przyzylas faktycznie cc to dla Ciebie jedyne wyjscie. Ja na szczescie tego nie przezylam. Pierwszy porod to od a do z sn, a drugi od razu decyzja o cc.

A z tym zamieszkaniem w mieszkaniu po sprzedazy nie slyszalam, jakies wyjscie to jest, choc strasznie mi sie to nierealne wydaje, ze ktos kupi mieszkanie i nie bedzie tam chcial od razu wejsc.

Koszyk Mojzesz to wydaje sie super sprawa na poczatek.
Stary 2011-01-08, 17:14   #3837
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Weruczku koleżanka mi kiedyś dała i mówi "przyda Ci się na pewno, a mnie tylko zagraca), więc sobie czekało

aaa przypomniało mi się co chciałam napisać. Wczoraj oglądaliśmy z TZ "Ciąże dla opornych" taki film poradnikowy, tyle ze nakręcony w stanach i rzuciło mi się jak tam mówią, ze w II trymestrze najlpeiej robić zakupy, że może się wydawać, ze jeszcze jest dużo czasu, ale na zakupy nigdy nie jest za wcześnie.

Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2011-01-08 o 17:17
Stary 2011-01-08, 17:25   #3838
weruczek
Zadomowienie

SCio, będę musiała to Tżtowi powiedzieć:P

A oto Juniorek mamusiowy i tatusiowy ukochany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg junior wyraźny.jpg (16,0 KB, 39 załadowań)

Stary 2011-01-08, 17:28   #3839
Nita6
Zakorzenienie

dziewczyny z doświadczenai radzę
przy wybieraniu wózków uwierzcie mi że gondola jest na chwilkę
patrzcie na taki który będzie najwygodniejszy jako spacerówka bo z tą się najeździcie,
najlepszy taki który łatwo się przewozi , rozkłada do spania i jest w miarę lekki
ja miałam niby wielofunkcyjny wózek ale niestety był tak ciężki że po pół roku zakupiliśmy spacerówkę
życzę udanych wyborów

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

weruczek super foteczka
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 17:34   #3840
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
SCio, będę musiała to Tżtowi powiedzieć:P

A oto Juniorek mamusiowy i tatusiowy ukochany

Wiesz co super, ze jesteśmy razem na mamusiowym,

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
dziewczyny z doświadczenai radzę
przy wybieraniu wózków uwierzcie mi że gondola jest na chwilkę
patrzcie na taki który będzie najwygodniejszy jako spacerówka bo z tą się najeździcie,
najlepszy taki który łatwo się przewozi , rozkłada do spania i jest w miarę lekki
ja miałam niby wielofunkcyjny wózek ale niestety był tak ciężki że po pół roku zakupiliśmy spacerówkę
życzę udanych wyborów

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

weruczek super foteczka
Ja szukam wózka na pompowanych kołach takiego uniwersalnego, bo mieszkamy w takim miejscu, ze w którą strone mie pojdziemy dojdziemy do lasu.
Natomiast planuje zakup jakieś leciutkiej spacerówki, do sklepu itd.

Agatka jest już z nami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości