Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
"Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" 23 37,10%
"Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" 6 9,68%
"Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" 1 1,61%
"Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" 2 3,23%
"Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" 3 4,84%
"Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" 3 4,84%
"Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" 1 1,61%
"Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" 5 8,06%
"Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" 18 29,03%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-08, 21:02   #4021
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

no jest tego troszkę, ale wszystko na 56-62 cm i w zasadzie tylko ten różowy komplecik śpioszki z koszulką są nowe. Mam jeszcze rożek, kocyk, pościel, podusie i kołderkę i pieluszkę flanelową taką kolorową ale nie robiłam zdjęć mam jeszcze parę rzeczy u mamy m.in jeansy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 21:11   #4022
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Bzyczko bardzo ładne ciuszki i już trochę tego masz .

Ja wczoraj wylicytowałam na trzech aukcjach: 5 szt. body - 4,99, 5 szt. body 1zł i sukieneczkę 5,50, wszystko u jednego sprzedawcy z myślą pojedynczej przesyłki. Okazało się, że kobitka mieszka w miejscowości niedaleko i Tż tam bardzo często jeździ - więc zadałam jej pytanie czy mogę odebrac osobiście? Wyobraźcie sobie, że odpisała mi, że NIE i że za każdą aukcję mam zapłacic 10zł za przesyłkę!! Wydaje mi się to nieuczciwe , myślicie że można to zgłosic do allegro?
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 21:15   #4023
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Bzyczko bardzo ładne ciuszki i już trochę tego masz .

Ja wczoraj wylicytowałam na trzech aukcjach: 5 szt. body - 4,99, 5 szt. body 1zł i sukieneczkę 5,50, wszystko u jednego sprzedawcy z myślą pojedynczej przesyłki. Okazało się, że kobitka mieszka w miejscowości niedaleko i Tż tam bardzo często jeździ - więc zadałam jej pytanie czy mogę odebrac osobiście? Wyobraźcie sobie, że odpisała mi, że NIE i że za każdą aukcję mam zapłacic 10zł za przesyłkę!! Wydaje mi się to nieuczciwe , myślicie że można to zgłosic do allegro?

co za wredna baba! klasyczny przyklad kogos kto chce zarobic na przesylce. nie wiem czy zgloszenie tego cos da, bo allegro umywa rece, i najlepiej dogadac sie miedzy soba. a nie bylo napisane ze placisz za 1 wysylke? moze pomolestuj ja, albo postrasz ze zglosisz to zmieknie? albo zglos i poczekaj co bedzie, ale ludzie potrafia byc chamscy...
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 21:23   #4024
Dziewczonka
Wtajemniczenie

No właśnie nie było adnotacji o jednej przesyłce kilku przedmiotów, ale wydawało mi się to logiczne, czasami sprzedające każą doplacic 2zł lub 3zł, bo wiadomo, że przesyłka jest cięższa. Korzystam z allegro kilka lat i nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło
Stary 2011-01-08, 21:27   #4025
bzyczka1
Zakorzenienie

Jaki babsztyl straszny, spytaj się jej czy wyśle Ci to w trzech paczkach czy w jednej? No wredna baba i tyle. Pewnie liczyła na większą cenę a że wyszło taniutko to stwierdziła że jej się nie opłaca.
Ja sama miałam sytuację ze kupowałam u jednego pana książki i między jedną a drugą aukcją było 5 dni różnicy i pan poczekał aż druga się zakończy żebym mogła odebrać wszystkie na raz.

Aaaa tam na zdjęciu są białe bodaski, no to takie mam 3 sztuki dwa takie malutkie 56 i jedne 62cm. To też nówki. I białe bodaski z tym takim pieskiem czy czymś tam na klacie też nowe ale za 3 zł z reala

Nasz skarb
Stary 2011-01-08, 21:30   #4026
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie było adnotacji o jednej przesyłce kilku przedmiotów, ale wydawało mi się to logiczne, czasami sprzedające każą doplacic 2zł lub 3zł, bo wiadomo, że przesyłka jest cięższa. Korzystam z allegro kilka lat i nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło
ja pierdziu, co za ludzie
do każdej rzeczy masz dopłacić 10zl za przesyłkę ??
chyba bym ją wyklnęła porządnie

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 21:35   #4027
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Jaki babsztyl straszny, spytaj się jej czy wyśle Ci to w trzech paczkach czy w jednej? No wredna baba i tyle. Pewnie liczyła na większą cenę a że wyszło taniutko to stwierdziła że jej się nie opłaca.
Ja sama miałam sytuację ze kupowałam u jednego pana książki i między jedną a drugą aukcją było 5 dni różnicy i pan poczekał aż druga się zakończy żebym mogła odebrać wszystkie na raz.

Aaaa tam na zdjęciu są białe bodaski, no to takie mam 3 sztuki dwa takie malutkie 56 i jedne 62cm. To też nówki. I białe bodaski z tym takim pieskiem czy czymś tam na klacie też nowe ale za 3 zł z reala
Ja myślałam, że będę mogła te rzeczy odebrac, bo mam do tej kobity 15km, a tu taki zonk . Nie rozumiem takich ludzi, jak chce sprzedac drożej to po co wystawia za 1zł - przecież może wystawic od 5zł czy 10zł? Wrzuce linki do tych aukcji, rzeczy sa naprawde zadbane, ale to nie znaczy, że mam zapłacic za przesyłke 30zł!
http://allegro.pl/sukienka-firmy-lad...393790647.html
http://allegro.pl/5-pak-body-krotki-...393790597.html
http://allegro.pl/5-pak-body-krotki-...393790567.html
Stary 2011-01-08, 21:39   #4028
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Witajcie!!!!!!!!!!!

Jesteśmy spowrotem, po usg połówkowym pan doktor nas zaskoczyl i nakręcił film.

Maly cały i zdrowy i UWAGA UWAGA!!! przebije Was wszystkie tym co napisze: mój maleńki dzisiaj, tj 22 t i 5dc waży: ponad 700g!!!!!!!!!!!

700!!!!!!!! i jak zobaczył pan doktor siusiaka powiedział: o kurde ale wielki!

według usg jestem o tydzien do przodu, ale wszystko jeszcze się może zmienić. no i do karty ciązy pod dzisiejsza wizytą narysował mi uśmiechniętą buźkę za to, że przytyłam w sumie 4 kg .

ide zobaczyć czy się film otwiera - mały był powykręcany nie chciał się filmowac i źle go było widac czasem, ale wytłumaczył anm wszystko i jest idealnie symetrycznie .

ide poczytać co naskrobałyście.

oj jak milo sie czyta takie posty!!! gratuluje

a ja dopiero teraz bo bylam w szkole, egzaminy zaliczone profesorek mnie zbytnio nie pytal, chyba nie chcial mnie stresowac... jutro jade tylko po jeden wpis i praktycznie niedziela wolna

ale mialam dzisiaj problem z kuku... tak mnie pupa bolala od parcia i nic...dopiero wieczorkiem sie udalo... a juz myslalam ze mnie jeszcze hemoroidy dopadly ide nadrabiac
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 21:40   #4029
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
ja pierdziu, co za ludzie
do każdej rzeczy masz dopłacić 10zl za przesyłkę ??
chyba bym ją wyklnęła porządnie
Wkurzyłam się niemilosiernie, udałam głupią i odpisałam, że rozumiem, że mam jej wpłacic 21,50 (4,99+5,50+1,00+10,00) - zobaczymy co odpisze, jak każe mi zapłacic 30zł za przesyłkę to jej walne takiego negatywa, że się nie pozbiera
Stary 2011-01-08, 21:43   #4030
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Ja myślałam, że będę mogła te rzeczy odebrac, bo mam do tej kobity 15km, a tu taki zonk . Nie rozumiem takich ludzi, jak chce sprzedac drożej to po co wystawia za 1zł - przecież może wystawic od 5zł czy 10zł? Wrzuce linki do tych aukcji, rzeczy sa naprawde zadbane, ale to nie znaczy, że mam zapłacic za przesyłke 30zł!
http://allegro.pl/sukienka-firmy-lad...393790647.html
http://allegro.pl/5-pak-body-krotki-...393790597.html
http://allegro.pl/5-pak-body-krotki-...393790567.html
Rzeczy są naprawdę ładne i tanie. No i niestety nie ma w aukcji opisu, że przy zakupie większej ilości jest jeden koszt przesyłki, a na ogół taka adnotacja jest, więc nie wiem, czy coś ci da zgłoszenie tego do allegro. Ja zawsze jak chce odebrać osobiście, to przed wylicytowaniem pytam sprzedającego, czy jest taka możliwość, albo czy jest możliwość wysłania kilku rzeczy w jednej paczce i jak mi odpisują, że nie, to zwyczajnie u nich nie kupuje. Niektórzy naprawdę chcą ukręcić biznes. Myślę, że w tej sytuacji jedyne, co możesz zrobić, to to co już ci jedna dziewczyna doradziła, tzn. napisać, że skoro płacisz 3 koszty przesyłki, to oczekujesz przesłania tego w 3 osobnych paczkach, a jak nie, to postraszyć, że wtedy zgłosisz to do allegro. Może wtedy zgodziłaby się przesłać te rzeczy w jednej paczce, ale np. za 15 zł, żeby nikt nie był tak bardzo stratny.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 21:44   #4031
bzyczka1
Zakorzenienie

ja się nigdy z taką sytuacją nie spotkałam, no co tej babie zależy nie wiem
Napisz jej że tak się nie robi i spytaj się czy w takim razie wyśle ci w trzech paczkach.
A na koniec zaproponuj jej że zwrócisz jej za wystawienie aukcji ale nie chcesz w takim razie tych rzeczy. No bo bez przesady. Za 30 zł to kurier będzie.

Rzeczy bardzo ładne, szczególnie sukienka. Szkoda tylko że sprzedająca franca się trafiła.

Kiedyś też wygrałam dwie książki za 1 zł i babka najpierw mi nic nie pisała, później mi napisała że przesyłka będzie droższa o 2 zł albo wyśle nie priorytetem a zwykłą paczką. Wolałam zwykłą bo na czasie mi nie zależało a nie opłacało mi się dosyłać jej tych 2 zł. Ale babka już się nie odezwała. Dostała 2 negatywy. Ja nie zbiedniałam ale ona się nie wzbogaciła.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2011-01-08 o 21:49
Stary 2011-01-08, 21:46   #4032
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

ciuchy piekne, to fakt, ale moze, moglabys zrobic tak, ze zrobic jej ten przelew na ta ogromna sume(moze sie boi -nie wiem czego) i napiszesz ze to przeciez lepiej dla niej zeby nie musiala latac na poczte zeby twoj tz podlecial przy okazji. napisz jej ze nie rozumiesz w czym rzecz, a jak sie bedzie upierac ze chce 10 zl za kazda przesylke to niech wysle w 3, a ptoem walnij neutrala czy negata za to ze komplikuje i probuje zarabiac na wysylce-zobaczymy co ona na to
Stary 2011-01-08, 21:47   #4033
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
to białe z maleństwem to kocyk złożony mam nadzieję że coś widać na zdjęciach
Widać, widać Super ciuszki!

Dziewczonka absolutnie nie zgadzaj się na płacenie tych 10zł za każdą rzecz! Napisz, że prosisz o przesłanie rzeczy w jednej paczce i podanie realnych kosztów przesyłki. Nie daj się naciągnąć

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 21:49   #4034
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Zrobię tak jak piszecie dziewczynki, jeżeli każe mi zapłacic za 3 przesyłki to ja poproszę to w 3 osobnych paczkach (jeżeli ona traktuje każdą aukcję osobno to ja też). Ja będę stratna, ale ona się nie wzbogaci na nieuczciwości
Stary 2011-01-08, 22:02   #4035
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobię tak jak piszecie dziewczynki, jeżeli każe mi zapłacic za 3 przesyłki to ja poproszę to w 3 osobnych paczkach (jeżeli ona traktuje każdą aukcję osobno to ja też). Ja będę stratna, ale ona się nie wzbogaci na nieuczciwości
troche sie wzbogaci niestety bo wysłanie tych rzeczy z jednej aukcji 10zl ja chyba nie bedzie kosztować

Stary 2011-01-08, 22:07   #4036
agus87
Zakorzenienie

uwagaaaaaaaa

wstawiam zdjecia mojego 24 tygodniowego bebenka
dzisiaj skonczylysmy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07638.jpg (36,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07639.jpg (45,7 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07640.jpg (36,9 KB, 37 załadowań)
Stary 2011-01-08, 22:10   #4037
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
eweska dziekowac, szkoda tylko ze jestem taka chora, no ale poswietujemy w przyszlym tygodniu, teraz zdrowko najwazniejsze

a z czym te pierozki mniam

no ja tez wole zakupy zaczac na spokojnie wczesnie, zeby moc porownac ewentualnie ceny, spokojnie poogladac i tez troche rzeczy z Pl zamawiam, zbiera je dla mnie rodzinka i pozniej w jednej paczce wysle, no ale przeciez kazdy robi jak uwaza

eweska a ta moja znajoma od blizniakow, co Ci pisalam ze rodzila SN super ma wozek, musze Ci fotke pokazac, wlasnie bobaski sa jeden za drugim
To jestem bardzo ciekawa A pierogi ruskie

Przyszłam napisać Wam dobranoc i spadam do jutra
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 22:13   #4038
andziot
Zakorzenienie

agus87 coraz piękniejsze te nasze brzuszki , takie piłeczki słodziutkie

Stary 2011-01-08, 22:18   #4039
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
uwagaaaaaaaa

dzisiaj skonczylysmy
jaki sliczny, piszesz ze konczysz 24 t, a mnie sie to wydaje tak odddllleeegle, ale piekny brzusio

weszlam sobie na watek mam styczen-luty i tez maja na 1 str liste juz rozpakowanych i opadla mi kopara, jakie malusie te dzieciaczki! i ile ich sie takich malusich urodzilo

Edytowane przez agnieszka_pe25
Czas edycji: 2011-01-08 o 22:20
Stary 2011-01-08, 22:20   #4040
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Kasia zapomniałam wcześniej Ci napisać, Ty nie czekaj na zalecenia odnośnie diety przez 2 tygodnie, poszukaj sobie w internecie co można jeść a czego nie, bo też nie dobrze abyś miała teraz jakąś monotonną dietę. Musisz jeść różne rzeczy, oczywiście słodycze i inne przetworzone frykasy odpadają, żadnych chipsów ale to wyjdzie i Tobie i dzidzi na zdrowie
Widzisz, kazali Ci ograniczyć węglowodany a w diecie cukrzycowej dzienna porcja ma stanowić nawet 40% - 50% tylko, że zamiast ziemniaków - kasza, zamiast białego pieczywa - ciemne. Musisz odstawić Twoje ukochane mandarynki Acha i nie jedz gotowanej marchewki bo ona ma b. wysoki indeks glikemiczny czy jakoś tak.

No z resztą jeśli będziesz miała glukometr to będziesz sama sprawdzać jak Twój organizm reaguje na daną potrawę ale naprawdę nie ma się czym martwić
dzieki kochana, tak czytam w necie czy co i jak, a najbardziej nie lubie tych tekstow co moze sie stac dziecku jesli nie dotrzymam diety Od 3dni nie jem slodyczy i smazonego. Staram sie jesc mniej a czesciej. Na obiady gotuje kasze i mieso, a tak jogurty naturalne i grejfuty ( smakuja mi prawie tak jak moje mandarynki)

andziot nie wiem czy ten chlebek jest przenny, ale chyba dla pewnosci przerzuce sie na razowy. Musi sie udac

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Dobra wiadomość dla tych, które nie są ubezpieczone. Dnia 07.08.2008 weszło w życie nowe rozporządzenie Rady Ministrów w sprawie sposobu i trybu finansowania z budżetu państwa świadczeń opieki zdrowotnej. Zgodnie z rozporządzeniem kobieta jest uprawniona do bezpłatnego leczenia na podstawie faktu, że jest w ciąży. Nie musisz mieć żadnego ubezpieczenia. Bezpłatna opieka ma być zapewniona w czasie połogu oraz dzieciom do 18. roku życia.
Pracownicy placówek medycznych nie mają żadnego prawa żądania od ciebie dokumentów potwierdzających prawo do bezpłatnego leczenia. Jeśli będą z tym jakieś problemy możesz skontaktować się z Narodowym Funduszem Zdrowia np. telefoniczne.

Wiele kobiet o tym nie ma zielonego pojęcia więc wkleiłam.
a mnie w Matce Polce w Łodzi prosili zebym do 21.01 zalatwila zaswiadczenie o ubezpieczeniu albo Rmua

boje sie ze do szpitala pojde z ta cukrzyca i tam beda mnie badac ehh

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
A więc na ostatnim USG 10 grudnia lekarz się pomylił i na szczęście, to ja miałam rację ... czyli będę miała syneczka.
gratuluje i tez chce super!

Cytat:
No, nie tylko ja miałam dobre przeczucie. Moja kosmetyczka, fryzjer i przyjaciółka, która sama ma 2 synów też mówili, że na 100% chłopak.
no wlasnie, jak to poznac?

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Troszkę przerobiłam filmik
Na 3:18 widać "coś" hehe

chyba idę spać

Nikodem
http://www.youtube.com/watch?v=CC2gSAHWwXU
oj cudny synus

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
siasiek wg mnie jak przelacza na 4d to wczesniej tez kilka razy smignal ogonek. pierwszy raz widze tak pieknie calego dzidziulka na 4d. te nozki boskie

musze pokombinowac, i moze uda mi sie zrobic z mojego filmiku zdjecia, wtedy powrzucam "klejnoty" mojego

spielam sie wczoraj i porobilam fotki brzucha-wiem wiem, skore mam okropna, starajcie sie na to nie zwracac uwagi
brzuszek masz sliczny i nie marudz pileczka taka fajniusia

a ja swoj smaruje na rozstepy jak mi sie przypomni...ale chyba na cyckach mi sie zrobily nie chyba tylko na pewno- wlasnie patrze a ja glupia łudzilam sie ze to odcisk od stanika

ale jestem padnieta a tu jeszcze tyle stron bede uciekac, nie gniewajcie sie ale od paru dni za dobrze nie spie, moze dzisiaj mi sie uda!

tak rzadko jestem na forum, ze strasznie tesknie

to paaaaa
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 22:20   #4041
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
uwagaaaaaaaa

dzisiaj skonczylysmy
Ale czaderski brzuszek Piękniusi

Stary 2011-01-08, 22:25   #4042
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
agus87 coraz piękniejsze te nasze brzuszki , takie piłeczki słodziutkie
Cytat:
Ale czaderski brzuszek Piękniusi

agnieszka pe chcialam zacytowac, ale ucieklo
dzieki kochana

ale odlegle w stosunku do porodu czy ogolnie??
Stary 2011-01-08, 22:28   #4043
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

agnieszka pe chcialam zacytowac, ale ucieklo
dzieki kochana

ale odlegle w stosunku do porodu czy ogolnie??

odlegly mi sie wydaje ten 25t jak pomysle ze od jutra dopiero 22
Stary 2011-01-08, 22:28   #4044
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
gratuluje i tez chce super!

no wlasnie, jak to poznac?
Wiesz co, nie wiem po czym oni to poznali. Zarówno moja przyjaciółka, kosmetyczka i fryzjer znają mnie kupe lat, widują bardzo często, ale nie na codzień i mogli obiektywnie ocenić zmiany w moim wyglądzie i wszyscy obstawiali synka. Może to być zwykły zbieg okoliczności, ale jak po pierwszym USG lekarz powiedział, że to dziewczynka i nawet dostałam na dowód zdjęcie niby warg sromowych (wklejałam na forum) i mówiłam im, że ja i tak nie wierze i czekam do 7 stycznia, to oni mi powiedzieli, że słusznie że nie wierze, bo to napewno jest chłopak.

Stary 2011-01-08, 22:41   #4045
andziot
Zakorzenienie

dobranoc

do jutra

Stary 2011-01-08, 22:42   #4046
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

podczytalam mamy styczen-luty, ostatnie strony, no i jedna mam pisala ze na pewno urodzi na dniach, za chwile ze odeszly jej wody, ale ze dalej siedzi na forum do skurczy, potem miala silny skurcz, a za chwile pisal jej tz ze po 1,4h urodzila i wkleil fotke dzidziulka, az sie wzruszylam(co czesto mi sie nie zdarza)
Stary 2011-01-08, 22:45   #4047
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
odlegly mi sie wydaje ten 25t jak pomysle ze od jutra dopiero 22
ahhh rozumiem
Stary 2011-01-08, 23:07   #4048
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
uwagaaaaaaaa

dzisiaj skonczylysmy
Bardzo sexi ten Twój brzuszek Zgrabniusi

Cytat:
troche sie wzbogaci niestety bo wysłanie tych rzeczy z jednej aukcji 10zl ja chyba nie bedzie kosztować
Paczka pocztowa ekonomiczna do 1kg kosztuje dokładnie 10zł

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 23:19   #4049
agus87
Zakorzenienie

dziekuje
Stary 2011-01-09, 00:38   #4050
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Bardzo sexi ten Twój brzuszek Zgrabniusi

Paczka pocztowa ekonomiczna do 1kg kosztuje dokładnie 10zł
No niestety odpisała, że mam jej zapłacic za przesyłkę 30zł . Dzisiaj już nie odpisuje, jutro to załatwie . Bezczelne babsko, naprawdę nigdy się z czymś takim nie spotkałam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości