Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-08, 21:17   #2911
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Madzia - doczytałam o flamastrze - malo sie nie posikałam ze śmiechu ale na miejscu TŻ jakbym Cię później dorwała to by się dzialo...
Zobaczyłam na Twój budżet - co wliczasz w opłaty stałe? bo trochę dużo mi się wydaje.

neska - ja mam szafę z ikei z systemu PAX - jest naprawdę fajnie zrobiona, a jej wnętrze możesz sobie zaaranżować jak chcesz.
Gold chyba też kupowała ostatnio szafę w IKEA podczas szalenczego maratonu

Atomufka - zdjęcie simlocka nie powoduje utraty gwarancji, oddaj telefon do reklamacji,
Jakbym wiedziała gdzie jest pudełko

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ty to masz przxygody kobito
uwazaj na sie, bo te gololedzie nie sa wesole...
ja narazie z domu nie wychodze bo przeziebiiona jestem jeszcze
ciuszki sliczne

atomofko zuzia kliwii to jej coreczka a nie kotka
hmm to była przenośnia

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
nadrobilam....

a teraz strach sie bac ile zajmie moj post-ciekawe kto go przeczyta w calosci

Marta - zgadzam sie z Toba co do produktow "wyprodukowano dla..." szczegolnie chpodzi o biedronke. Juz wiele produktow odkrylam ze sa znanych producentow a pod nazwa biedronka tansze. Teraz taki sok, syrop-niby z biedronki a pod logo Paoli!
A ze u nas wybudowali teraz wlasnie biedrone to ciesze sie z beda mogla niektore rzeczy taniej kupowac. Z moich ulubionych z biedrony polecam-warzywa na patelnie firmy mrozna kraina, rownie dobre jak z hortexu a wiecej i taniej, serek wiejski, maszynki do golenia te rozowe dla kobiet, chipsy...
A moj syn wzia; chyba przyklad z Pata i ma bardzo podobnie co do godzin snu i aktywnosci bajka nie dziecko hiii
Przefajne fotki z siostra i Patem - juz sie zaprzyjaznil z nowym czlonkiem rodziny

atomufka - a bedziesz miec fotki kuchni jak ja zmontuja ? moze w koncu uda sie chyba tesciowej jak dobrze pamietam jakies fajne cyknac to bys sie pochwalila
Cos wiem na temat srodkowego dzicka w rodzenstwie-sama takim jestem. Kiedys nawet czytalam jakas prace naukowa na temat srodkowego dziecka. I generalnie zgadzam sie z pewnym stwierdzeniem - najmlodsze dziecko sie rozpieszcza i troszczy bardzo bo jest najmlodsze i wszystkiego musi sie dopiero nauczyc, o najstarsze sie martwi bardzoe bo pierwsze zazwyczaj sie usamodzielnia wiec trzeba mu pomoc a to srodkowe - JAKOS SOBIE PORADZI!
Ja co prawda nie odczulam tego tak bardzo ale czasami tak. U nas sie tylko nie sprawdzilo z tym usomodzielnianiem-ja sie pierwsza z domu wyprowdadzilam. Brat mimo ze ptracuje, ma wlasna firme mieszka z rodzicami...
hmmmm co do taty - to moze juz jest taki haker ze wizaz podczytuje hiiii

Madzia, Ana, Marta - kursy dla n-lek super sprawa sama jezdzilam na co sie dalo jak poracowalam. A ze mam kolezanke ktora pracuje w LIBRUSIE (na pewno niektore kojarza firme-szkolenia prowadzi) to zawsze na bierzaco bylam i korzystlam. Bardzo chcialam Cieszynksa u niej zrobic ale hmmmm rpbila ja w dniu mojego porodu ehhh
Jeszcze kojarze firme SOKRATES tez fajne szkolenia prowadzili.
Ja jeszcze poza tymi mam z firmy w ktorej pracuje szkolenia z szybkiego czytania i technik efektywnej nauki i technik oamieciowych i jestem tegi trenerem.

Madziu - kazda placowka ma specjalna kase przeznaczona na kursy. Ja robilam czasem tak ze mowilam dyrze ze chcialabym iksc na taki i taki kurs i czy mi zaplaci. Jak miala akurat kase gto nie bylo problemu. Tylko wtedy pamietaj ze oryginal certyfikatu danego kursu zostaje w szkole a Ty masz kopie, ale w sumie co to za roznica-wiedz a jest twoja.
Niezle zalatwilas tz tym mazakiem hahah

Ana - odnosnie hoki poki to jak Marta tlumaczyla to z pokazyeaniem,moze znasz woogie boogie to prawie to samo. Mam gdzies boogie na plycie moze mi sie uda odnalezc i przeslac jakbys chciala...
Ana ja tez mam tylko brata, nawet dwoch wiec nie wiem co to miec taka siostre z ktora mozna pogadac...kuzynki tez nie mam w moim wieku...no ale cos przjacioli w akademiku mi ti wynagrodzily,a teraz mi brak takich codziennych babskich pogaduszek
dlatego dobrze ZE WY JESTESCIE

Ja w ogole mam swira odnosnie piosenke z pokazywaniem - uwielbiam je i zarazalam nimi mojen dzieciaki. A najbardziej sprawdzaly sie u mnie jak prowadzilam zajecia w klubie malucha z dzieciakami 1,5 - 3 lat! bylo szalenstwo szczegolnie przy boogie woogie, czy chufdzi czy grubi, klanzie|(czarowanie, poingwinek itp). Teraz to szalenstwo mam z Tomusiem tanczymy, spiewamy a on cudnie reaguje. Obecnyn hitem jest u nas puszek okruszek
A dzieki pewnej piosence gdzie pokazuje sie czesci buzki moj maluch uwlebia smatowanie buzi bo mu spiewam pokazuje i smaruje haha

Rosi - jestem ciekawa tego obrazu!
ja od roku zabieram sie za kupienie jakiegos, najbvardziej i sie podobaja takie zlozone z kilku mniejszych tworzace jedna closc. Ale teraz bardzoj bym chciala e duuuzym formacir wywolac jakies zdjecie i zrobic z niego obraz.
Mam taki plan wywoalc duze czernoa biale fotki nozek i raczek Tomusia i z nich zrobic obrazy - ciakawe jakby to wygladalo...

bzyczka, Marta, atomufka, Ana, Rosi, Agatek - podalam za smiechu czytajac wasze przygody z rodzenstwem i z dziecinstwa. Akurat czytajac je karmilam, Toma i sie bidny nerwowal ze z mojego smiechu mu cycus wylatuje z buzi ;p

a'propos przygod z dziecinstwa:...
mialam chyba kilka , chyba 2 latka i siedzialam w pokoju, mama w kuchni. Wolam do mamy: "mamusiu wcinam" mama do mnie "wcinakj coreczko wcinaj" - myslac ze cos zajadam. Mama przychodzi po chwili do pokoju a ja w(y)cinam obus
bawilam sie z bratem na podworku, weszlam na wysokie schody od przedszkola i krzycze"lap rzucam" brat zamiast lapac podniosl tylko glowe i oberwal - ceglą...

ktosia - tekst z siusiakiem nieziemski - naprawilas go juz ?;p

lustereczko - trzymaj sie dzielnie!!

Misqa - baw sie dobfrze i nie przejmuj sie, jak napisala bzyczka ucinaj szybko pytania!

Rybulka - to masz juz kawalera gratulacje 8miesiecy!
a wlasnie ile Twoj szkrak ma zabkow ? bo juz kilka ma jak dobrze kojarze... nasza chrzesnica 17 koncy 8 miesiecy i jeszcze ani jednego zabka nie ma...

stripii - super te torciki - az mi slinka leci
Zdjęcia będę mieć ,ale rodzice pojechali tam dziś i zapomnieli zabrać aparat! Podobno wyszło super ,AGD które zamówiliśmy przez interent też.A teściowa na razie tam nie jedzie ,na szczęście ,bo nie będzie marudzić
hehe to wyciełaś mamie obrus

Mam nadzieję ,że tato nie podczytuje wiażu chyba bym padła na tamtym forum mam inny nick

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć laseczki
trochę was nadrobiłam, miło się czytało wasze przygody i psikusy, przynajmniej humor mi poprawiłyście, bo ostatnio z tżem ciągle sie kłócimy o pierdoły i nie potrafimy wogóle rozmawiać bo każda rozmowa kończy się sporem, o nic konkretnego. Właśnie tż poszedł obrażony do łóżka bo sie pospieraliśmy, mnie powoli ta sytuacja przerasta
oj aż tak źle?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-01-08 o 21:21
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 21:27   #2912
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

atomufko moj blad
Stary 2011-01-08, 21:30   #2913
mona_ja
Wtajemniczenie

atomufka ciekawa jestem waszej kuchni, no i całego mieszkania bo styl chyba będziecie mieli podobny
a z tżem szkoda gadać, ostatnio zrobił sie dla mnie po prostu wredny, opyskliwy, a nic szczególnego miedzy nami nie zaszło.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 21:41   #2914
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
atomufka ciekawa jestem waszej kuchni, no i całego mieszkania bo styl chyba będziecie mieli podobny
a z tżem szkoda gadać, ostatnio zrobił sie dla mnie po prostu wredny, opyskliwy, a nic szczególnego miedzy nami nie zaszło.
oj to przykro.... na pewno sie poprawi

a u nas leci sobie czas spokojnie...na razie nie mysle o pracy bo priorytetem jest Tomaszko. Kase mamy wiec na razie nie ma sie co martwic na szczescie. A juz do mnie moje firma gdzie tez prtacowalam dzwonila kiedy moge wrocic i szkolenia z szybkiego czytanie prowadzic wiec trzeba bedzie niedlugo cos pomyslec. Problemem dla mnie bedzie na razie tylko rozwiazanie sprawy kamienia, bo jak cos to skonczy sie na laktatorze. Na razie nie kupowalam bo nie byl mi potrzebny.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 21:51   #2915
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
"Hej. Zatrzymali mnie w szpitalu bo mam lekkie skurcze i bardzo podwyższone ciśnienie i obniżają je lekami. Na szczęście rozwarcie mi się nie robi. Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek "
Lustereczko trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
jutro jadę do siostry na chrzciny... jadę z Julką i rodzicami i rodzince (tej niewtajemniczonej w sytuacje ) będę musiała skłamać coś czemu TZ-ta nie ma... już mi się chyba wcale nie chce tam jechać
nie tlumacz sie za duzo
nie wszyscy musza wiedziec co i jak

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
za 4 tygodnie robimy roczek Julusi
i rozmyślam nad imprezką
torcik robię sama i właśnie oglądam te cuda
http://domowedelicje.bloog.pl/kat,64...l?ticaid=5b90b
mniam mniam
boskie te torty

A ja wlasnie wrocilam z naszego domku zalozylam karnisze i zaslonki wszystko pieknie sie prezentuje

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 09:27   #2916
bzyczka1
Zakorzenienie

ale tu cisza....

aż strach się odezwać

ja wczoraj poszłam spać po 1, oglądałam film na tvn-ie, wstałam o 7 z zapchanym kinolem, jak chciałam wydmuchać to krew mi poszła ciurkiem. Przed ciążą nie pamiętam żeby kiedykolwiek mi krew leciała.

W ogóle coś mi się robi z wizażem...widze w subskrypcjach że jest coś nowego napisanego a jak wchodzę to widzę stare posty i nic nowego, i to takie stare posty na które ja już odpowiadałam

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 09:39   #2917
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Wczoraj byli u nas znajomi (ta koleżanka w ciąży z mężem). Wiecie pierwszy raz widziałam i czułam jak dziecko kopie. Mój mąż tak samo Przykładaliśmy z mężem ręce do jej brzuszka i jesteśmy pod wrażeniem jakie to super uczucie. Dziś od rana o tym rozmawiamy, bo tak jak napisałam, to był nasz pierwszy raz

Anika śliczne foteczki

Katunia właśnie muszę się rozejrzeć za jakimiś kursami, ale jak ostatnio patrzyłam na stronę z doskonalenia nauczycieli w moim mieście to pustki Tylko jakieś kursy z oligo za 1600

Iwka jejku ale miałam przeżycia z tym samolotem. Do opłat stałych doliczam czynsz, wodę, prąd, gaz, internet, kablówka, telefon, obiady wykupione w szkole i do tego ten kredyt jeszcze dochodzi.

Neska ja kupiłam szafę w Ikei za 299 zł i jestem z niej mega zadowolona, dobrze wykonana i baaardzo pojemna. Podwójne drzwi do wieszania i pojedyncze z półkami http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80183944

Atomufka ja nasz narożnik zamawiałam przez allegro w ciemno ale polecam jakby coś.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 09:55   #2918
martucha84
Zakorzenienie

nadrabiam was na 2 razy żeby mi nic nie ucieło :

po pierwsze spełniam swoje noworoczne postanowienia
no i USUNĘŁAM KONTO NA NK je je je je ale jestem z siebie dumna
zostały jeszcze dwa postanowienia

atomufka nie ukrywając fb to świetna darmowa reklama, więc z czasem pewnie będę zakładać ale póki co cieszę się wolnością od portali społecznościowych
z mojego forumowego uzależnienia wizazowego nie zrezygnuje

anika222 super ciuszki

baja a chcesz?
to daj mi na pw dane to ci wyśle
pocztą ale chociaż spróbuje mailem

Rybulka twój mąż jest rewelacyjny jak kolacyja? ooooo to widzę wczoraj było pogaduchowo, a powiedz mi ty masz taki sam kontakt z wszystkimi siostrami czy jednak najlepszy z najstarszą a dwie młodsze mają ze sobą?
z jaką laską? tylko z moją ZU
jasne że się w rachunku sióstr poprawiłam jakbym mogła Ciebie przeoczyć
a fotka z siostrą jest boska...
Kaśka dziś poleciała... jak jej się udało ale póki co nie pisała ze ich wróciło.. wczoraj już kazała jej wyjść bo bym sie poryczała...
a ja schudłam? ważę całe 54kg więc troszku

Agatek widzę kolejna się nad mężem znęca
ssała nos? hahahahaha bosko

MisQa to może nic nie mów albo powiedz prawdę... trzymam kciuki..

LUSTERECZKOOOO trzymam kciuki!!!!!

ktosia86 znam też takich.. nie ważne że się oglądać nie da ale ważne że mają!

Katunia ciesze się że Tomcio śpi, można odpocząć a produkty wyprodukowane dla są serio super
hahaha wcinałaś obrus
a co do rzucania, to moja siostra oberwała ode mnie w głowę strugaczką taką ruską na korbkę żeliwną taką naprawdę ciężką aż cud że nic się nie stało
a ja piosenki też lubię, klanzowe dla mnie miażdzą

strippi super torty!

mona_ja ehssss mam nadzieję że się pogodziliście...

idę nadrabiać dalej

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Mam nadzieję ,że tato nie podczytuje wiażu chyba bym padła na tamtym forum mam inny nick
hahahahahha ale by było

Cytat:
trzymam za was kciuki!!

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ja wczoraj poszłam spać po 1, oglądałam film na tvn-ie, wstałam o 7 z zapchanym kinolem, jak chciałam wydmuchać to krew mi poszła ciurkiem. Przed ciążą nie pamiętam żeby kiedykolwiek mi krew leciała.
współczuje, może z suchego powietrza ci się tak zrobiło?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

Wczoraj byli u nas znajomi (ta koleżanka w ciąży z mężem). Wiecie pierwszy raz widziałam i czułam jak dziecko kopie. Mój mąż tak samo Przykładaliśmy z mężem ręce do jej brzuszka i jesteśmy pod wrażeniem jakie to super uczucie. Dziś od rana o tym rozmawiamy, bo tak jak napisałam, to był nasz pierwszy raz
bo to jest najlepsze uczucie z całej ciąży

uffff nadrobiłam
i za jakiś czas uciekamy na basen ale jestem nakręcona

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-09 o 09:56
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 10:01   #2919
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta ooo to Ty usunęłaś konto na nk, dziś wchodzę i właśnie patrzę ze 2 moich znajomych z nk usunęło konta i się zastanawiałam kto to A jakie masz jeszcze postanowienia??
Mój mąż się tak nakręcił po tych kopniakach w brzuszku, że już dziś rano przy śniadaniu wybierał nam chrzestnych do dzieci

Stary 2011-01-09, 10:06   #2920
bzyczka1
Zakorzenienie

Martuś no właśnie powietrze u nas dość wilgotne...suszymy pranie, szyby mamy zaparowane...wiesz my mamy piece kaflowe nie centralne i jakoś łatwiej nam zachować wilgotne powietrze No ja mam nadzieję że to nic poważnego. Zrobię we wtorek morfo i mocz bo i tak muszę na 24 zrobić, to zrobię wcześniej i zobaczę jak tam wyniki wyszły, może mi hemoglobina spadła nie wiem.

Nasz skarb
Stary 2011-01-09, 10:09   #2921
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja się wczoraj dowiedziałam jaki to u nas wielki postęp w szpitalu nastał Jak robisz badania np. krwi, to teraz się wyniki odbiera m.in on-line podając swoje dane, pesel i kod, który Panie dają po zrobieniu badań wow hehe i wyniki np. krwi są juz po kilku godzinach. Koleżanka robiła o 10 i o 15 już miałam wyniki w necie.

Stary 2011-01-09, 10:17   #2922
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta ooo to Ty usunęłaś konto na nk, dziś wchodzę i właśnie patrzę ze 2 moich znajomych z nk usunęło konta i się zastanawiałam kto to A jakie masz jeszcze postanowienia??
Mój mąż się tak nakręcił po tych kopniakach w brzuszku, że już dziś rano przy śniadaniu wybierał nam chrzestnych do dzieci
a reszta postanowień to tajemnica
bo jeszcze zapesze i mi nie wyjdą

Cytat:
Martuś no właśnie powietrze u nas dość wilgotne...suszymy pranie, szyby mamy zaparowane...wiesz my mamy piece kaflowe nie centralne i jakoś łatwiej nam zachować wilgotne powietrze No ja mam nadzieję że to nic poważnego. Zrobię we wtorek morfo i mocz bo i tak muszę na 24 zrobić, to zrobię wcześniej i zobaczę jak tam wyniki wyszły, może mi hemoglobina spadła nie wiem.
trzymam kciuki za badania! nawilża nawilżaj powietrze będzie lepiej
Stary 2011-01-09, 10:26   #2923
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta ok, to nie ciągnę za język. ja to w sumie nie mam chyba żadnych postanowień.

Stary 2011-01-09, 10:45   #2924
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

Anika śliczne foteczki

Katunia właśnie muszę się rozejrzeć za jakimiś kursami, ale jak ostatnio patrzyłam na stronę z doskonalenia nauczycieli w moim mieście to pustki Tylko jakieś kursy z oligo za 1600

Iwka jejku ale miałam przeżycia z tym samolotem. Do opłat stałych doliczam czynsz, wodę, prąd, gaz, internet, kablówka, telefon, obiady wykupione w szkole i do tego ten kredyt jeszcze dochodzi.

Neska ja kupiłam szafę w Ikei za 299 zł i jestem z niej mega zadowolona, dobrze wykonana i baaardzo pojemna. Podwójne drzwi do wieszania i pojedyncze z półkami http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80183944

Atomufka ja nasz narożnik zamawiałam przez allegro w ciemno ale polecam jakby coś.
hehe fajne uczucie macać brzuszek ciężarnej.Tak się zastanawiam czasami czy ich to nie wkurza każdy chce doktknąć
Madzia wyślij mi na priva namiary na tego sprzedawcę ok?a ile daliście za narożnik?Moja mama ma mi sprawdzić ,oni zawsze zamawiają w meblach polskich,ale tam trzeba czekać do 6 tygodni troszkę długo,ale jeśli nam się coś spodoba to pomyślimy.
Kurcze ta szafa jest super,patrzyłam na nią wczoraj i ta cena ale nam za chiny nie spasuje kolorem

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nadrabiam was na 2 razy żeby mi nic nie ucieło :

atomufka nie ukrywając fb to świetna darmowa reklama, więc z czasem pewnie będę zakładać ale póki co cieszę się wolnością od portali społecznościowych
z mojego forumowego uzależnienia wizazowego nie zrezygnuje

....
hehe gratulacje

Cytat:
I znów się chłopak nakręcił

bzyczka mi też coś wizaż nawala.

szafa

Stary 2011-01-09, 10:53   #2925
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Atomufka ok, zaraz poszukam i wkleję Ci namiary. Co do szafy, to ona u nas też by kolorem nie pasowała, ale stoi w moim gabinecie i tam jakoś się dostosowała Ale jestem z nij bardzo zadowolona, bo pojemna jest bardzo. A co do męża fakt - znowu się nakręcił A ja non stop czuję to kopnięcie w rękę i dalej jestem pod wrażeniem w ogóle jaka akcja. Siedzimy sobie, siedzimy a tu nagle koleżanka woła: kopie Więc my bach wszyscy do niej. Ona odsłoniła bluzkę a my bach ręcę na jej brzuch. Najpierw ja, potem jej mąż, potem mój mąż nagle ich Yoreczek podbiega i bach zaczyna szczekać na mojego męża , że trzyma rękę na brzuchu koleżanki. Aż mąż musiał zabrać i wtedy piesek położył łepek na jej brzuszku i też słuchał jak dziecko kopie

Stary 2011-01-09, 10:59   #2926
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
anika - dobrze że nic poważniejszego się nie stało, a z przyszywanym kuzynem umówcie się jakoś normalnie - bo żeby tak za każdym razem stłuczki zaliczać

No właśnie to Michał (policjant) poradził mężowi żeby tego nie zgłaszać tylko dogadać się z tym gościem co w niego uderzył sobą bo raz to duperela a dwa będzie musiał czekać ze 2 godziny bo było 3 stłuczką w tym miejscu

Madziula a ty wiesz ze takie macanie bywa zaraźliwe
chyba by sie maz ucieszył

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:00   #2927
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Atomufka ok, zaraz poszukam i wkleję Ci namiary. Co do szafy, to ona u nas też by kolorem nie pasowała, ale stoi w moim gabinecie i tam jakoś się dostosowała Ale jestem z nij bardzo zadowolona, bo pojemna jest bardzo. A co do męża fakt - znowu się nakręcił A ja non stop czuję to kopnięcie w rękę i dalej jestem pod wrażeniem w ogóle jaka akcja. Siedzimy sobie, siedzimy a tu nagle koleżanka woła: kopie Więc my bach wszyscy do niej. Ona odsłoniła bluzkę a my bach ręcę na jej brzuch. Najpierw ja, potem jej mąż, potem mój mąż nagle ich Yoreczek podbiega i bach zaczyna szczekać na mojego męża , że trzyma rękę na brzuchu koleżanki. Aż mąż musiał zabrać i wtedy piesek położył łepek na jej brzuszku i też słuchał jak dziecko kopie
o dzisas co za akcja nawet pies się przyłączył

Będę wdzięczna za namairy.A ta szafa świetna ,ale obawiam się ,że do gabinetu jej nie wcisnę , a na górze mamy dwa pokoje ze skosami edit: ale Tż mówi,że może wejdzie,bo docelowo chcemy zrobić szafy na zamówienie.A co do koloru to najwyżej się przemaluje mam doświadczenie w tej sprawie

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-01-09 o 11:03
Stary 2011-01-09, 11:02   #2928
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Atomufka już mam To jest nasza kanapa + pufa (choć można tez bez pufy kupić, ale ja polecam z pufą) . Tylko my zmieniliśmy materiał przy zamówieniu i nam za tę samą cenę zrobili z alcantary - rewelacja, wszystko się zmywa z tego i nie ma plam, więc polecam. My mamy kolor neon red. Zaraz ci wkleję, jak ona na żywo wygląda. Aha i jeśli chdozi o przesyłkę to jeśli jest ponad 200 km ( u nas było ponad 400 km) to 200zł kosztuje. Ale panowie wnoszą ją na górę sami już hehe

http://allegro.pl/naroznik-dany-pufa...387106779.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kanapa.jpg (42,7 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salon 1.jpg (50,7 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00193.jpg (75,7 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00246.jpg (72,7 KB, 41 załadowań)

Stary 2011-01-09, 11:04   #2929
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madziula a ty wiesz ze takie macanie bywa zaraźliwe
chyba by sie maz ucieszył
No właśnie oni też to samo powiedzieli, że takie macanie prątkuje

Cytat:
o dzisas co za akcja nawet pies się przyłączył
tak hehe

Stary 2011-01-09, 11:17   #2930
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta ok, to nie ciągnę za język. ja to w sumie nie mam chyba żadnych postanowień.
jak spełnie to powiem

Cytat:
hehe fajne uczucie macać brzuszek ciężarnej.Tak się zastanawiam czasami czy ich to nie wkurza każdy chce doktknąć

hehe gratulacje
a dziękuję
a co do dotykania brzucha to irytuje bardzo, tzn jak ktoś bliski dotyka to dla mnie było ok, nie było oporów nawet sama pozwalałam, ale jak jest ktoś nie bliski to mnie to wkurzało, szczególnie dlatego że te osoby po prostu kładły rękę na brzuchu nawet nie pytając czy mogą dotknąć, czasem na bezczela się odsuwałam, np jak spotkałam kogoś z kim mam przelotny kontakt a ten gratuluje i bach ręka! zabić to mało
ale czasem były dni że nawet dotyk bliskich irytował
więc zależy kto dotyka no i jaki humor

idziemy na basen trzymać kciuki
Stary 2011-01-09, 11:22   #2931
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Nam koleżanka sama zaproponowała aby dotknąć. ja zawsze myślałam, że to coś a'la łózko wodne, no wiecie takie delikatne falowanie a tu kurcze normalny kop Ale mnie mocniej kopnęła niż męża hehe Generalnie to wszystkich kopała a jak mój mąż położył rękę to taka cisza i spokój był i tak kilka minut musiał trzymac rękę aby się znowu odezwała. A potem jak go piesek przegonił to mała znowu zaczeła kopać wszyscy się zaczęli śmiać , że mąż ma jakiś dar

Stary 2011-01-09, 11:29   #2932
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
A co do malowania, to jak mój mąż do mnie kiedyś na studia przyjechał (bo on tam zaocznie przez 2 lata studiował) i zasnął sobie (przed zajęciami) to ja mu całą twarz mazakiem czerwonym wymalowałam. Na czole miał wielki napis "kocham Madzię" i wszędzie serduszka tak na maksa I on sie obudził i poleciał na autobus (przysnął więc sie spieszył) i wiecie, po 3 godzinach do mnie dzwoni i mi krzyczy w słuchawkę jak go załatwiłam. Na uczelni nikt mu nie chciał powiedzieć od razu, tylko chyba po 2 godzinach mu powiedzieli, więc on tak siedział na wykładzie co więcej on cały Olsztyn autobusem tak przejechał
hahahaha zatłukłabym

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Moja babcia została babcią w wieku 43 lat a jej córka tzn. moja mama też się już domaga a właśnie ma 45 lat

Cytat:
Moja mama została babcią w wieku 35 lat ale mama siostrę urodziła w wieku 18 a siostra się nieco pospieszyła z macierzyństwem ale żyje z ojcem siostrzenicy i dobrze im razem więc ok
No to nieźle

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ja też próbowałam sikać na stojąco, a to dlatego, ze zawsze chciałam robić to co mój brat. Kiedyś mama mnie przyfilowała w łazience jak się wypinałam na ten kibelek, więc pyta co robię. A ja, ze siusiu. Ona do mnie, ze to przecież muszę usiąść, a ja twardo, że nie, bo P. siusia na stojąco. No to mama mi tłumaczy, ze P. tak może bo ma siusiaka, na co ja odpowiedziałam, że ja też mam siusiaka, ale zepsutego

Cytat:
ja się przed fb bronię rękami i nogami, póki co czuję się jak stara baba bo wszyscy o tym nawijają a ja nie kumam o co chodzi ale jestem z siebie dumna bo konta nie mam
najwyżej zostanę społecznie wykluczona
jejuuuu ja to nawet nigdy nie byłam na ich stronie
i właśnie tyle o tym słyszę, że czuję się jak jakaś stara baba

Cytat:
ale wiecie co...ja nie wiem co dzieciaki mają z tym sikaniem ja też bardzo chciałam sikać na stojąco

Przypomniała mi się taka rozmowa z kolegą. Pytał mi się co bym zrobiła jakbym miała zostać na jeden dzień chłopakiem a ja mówię że nie wiem... no i on mówi, że pytał się jakieś jeszcze dziewczyny, a ona powiedziała, że pierwsze coby zrobiła to napisała sikając swoje imię

Cytat:
porobiłam foteczki moich nowych nabytków nabardziej jestem zachwycona kurteczką i tym pajacem z koronką
Cudności, zbankrutować można
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:29   #2933
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje ze Lustereczko sie nei pogniewa ale takie mamy wiesci od niej niestety

"Hej. Zatrzymali mnie w szpitalu bo mam lekkie skurcze i bardzo podwyższone ciśnienie i obniżają je lekami. Na szczęście rozwarcie mi się nie robi. Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek "
Lustereczko, kciuuki

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Madzia, Ana, Marta - kursy dla n-lek super sprawa sama jezdzilam na co sie dalo jak poracowalam. A ze mam kolezanke ktora pracuje w LIBRUSIE (na pewno niektore kojarza firme-szkolenia prowadzi) to zawsze na bierzaco bylam i korzystlam. Bardzo chcialam Cieszynksa u niej zrobic ale hmmmm rpbila ja w dniu mojego porodu ehhh
Jeszcze kojarze firme SOKRATES tez fajne szkolenia prowadzili.
Ja jeszcze poza tymi mam z firmy w ktorej pracuje szkolenia z szybkiego czytania i technik efektywnej nauki i technik oamieciowych i jestem tegi trenerem.

Ana - odnosnie hoki poki to jak Marta tlumaczyla to z pokazyeaniem,moze znasz woogie boogie to prawie to samo. Mam gdzies boogie na plycie moze mi sie uda odnalezc i przeslac jakbys chciala...
Ana ja tez mam tylko brata, nawet dwoch wiec nie wiem co to miec taka siostre z ktora mozna pogadac...kuzynki tez nie mam w moim wieku...no ale cos przjacioli w akademiku mi ti wynagrodzily,a teraz mi brak takich codziennych babskich pogaduszek
dlatego dobrze ZE WY JESTESCIE

Ja w ogole mam swira odnosnie piosenke z pokazywaniem - uwielbiam je i zarazalam nimi mojen dzieciaki. A najbardziej sprawdzaly sie u mnie jak prowadzilam zajecia w klubie malucha z dzieciakami 1,5 - 3 lat! bylo szalenstwo szczegolnie przy boogie woogie, czy chufdzi czy grubi, klanzie|(czarowanie, poingwinek itp). Teraz to szalenstwo mam z Tomusiem tanczymy, spiewamy a on cudnie reaguje. Obecnyn hitem jest u nas puszek okruszek
A dzieki pewnej piosence gdzie pokazuje sie czesci buzki moj maluch uwlebia smatowanie buzi bo mu spiewam pokazuje i smaruje haha
Odnośnie kursów to ja póki co nic nie robię, chyba że pójdę do pracy i tam coś zaproponują narazie pochłaniam wiedzę ze studiów

Odnośnie tego woogie boogie to chętnie skorzystam jeżeli tylko masz W ogóle moje drogie jeżeli macie jakieś ciekawe pozycje książkowe i fajne materiały to nie krepujcie się pisać, albo cenne uwagi i wskazówki

A co do brata... to ja większość swojego życia chyba spędzam w towarzystwie męskim Mam brata, żadnej kuzynki w moim wieku... albo dużo starsze, albo duże młodsze, a a studiach jestem zaocznych więc koleżanki to tez tyle o ile a do tego moja największa przyjaźń nie przetrwała próby... jak się przeprowadziłam i to w momencie kiedy jej najbardziej potrzebowałam mając 15/16 lat... no i w zasadzie niedługo potem znowu koleżeństwo z facetami wygrało, bo oni nie mieli skrupułów żeby do mnie dotrzeć, odwiedzić, spotkać się....
Ale szczerze powiem, że brakuje mi takiej prawdziwej kobiecej przyjaźni... bo niby koleżanek masa a co do czego to większość tylko korzyści chce czerpać... czasami myślę, że nie ma już bezinteresownych ludzi...

Cytat:
grrrr... i gdzie ja teraz będę oglądać Wasze zdjęcia?
namiętnie zaglądałam na Twój profil coby zobaczyć czy nie ma czegoś ... bo w ogóle lubię oglądać Wasze zdjęcia a teraz jak? nieee... nie lubię Cię

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-01-09 o 11:35
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:31   #2934
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Przypomniała mi się taka rozmowa z kolegą. Pytał mi się co bym zrobiła jakbym miała zostać na jeden dzień chłopakiem a ja mówię że nie wiem... no i on mówi, że pytał się jakieś jeszcze dziewczyny, a ona powiedziała, że pierwsze coby zrobiła to napisała sikając swoje imię

Stary 2011-01-09, 11:48   #2935
bzyczka1
Zakorzenienie

na mnie na szczęście ludzie się jeszcze nie rzucają ale bardziej irytuje mnie "uświadamianie" mnie jaki to poród jest straszny i w ogóle...decydowanie za mnie. Np ostatnio była taka sytuacja, spotykamy znajomych i facet mówi że jak urodzę to się napijemy a jego żona że nie bo ona będzie piersią karmiła no jasnowidz normalnie albo hasła o jak będziesz rodzić to będziesz się tak drzeć że cie pół miasta będzie słyszało

Nasz skarb
Stary 2011-01-09, 12:04   #2936
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:15   #2937
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

madziu bo to jest najpierw delikatne falowanie takie malutkie kopniaczki, puknięcia wrecz
a teraz jak mi Natka zasadzi kopa to ja cała az podskakuje
a najczesciej teraz mi wsadza cos (rele lub noge) w miednice i az mnie wykreca
a i czasem idzie zaobserwowac jak przesuwa noge lub reke z jednej strony brzucha w drugą stronie bo sie skóra ciagnie z jednej strony na drugą to jeszcze jest przyjemne gorzej jak zasadzi kopa w miednice
to juz bardzo boli

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:22   #2938
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
madziu bo to jest najpierw delikatne falowanie takie malutkie kopniaczki, puknięcia wrecz
a teraz jak mi Natka zasadzi kopa to ja cała az podskakuje
a najczesciej teraz mi wsadza cos (rele lub noge) w miednice i az mnie wykreca
a i czasem idzie zaobserwowac jak przesuwa noge lub reke z jednej strony brzucha w drugą stronie bo sie skóra ciagnie z jednej strony na drugą to jeszcze jest przyjemne gorzej jak zasadzi kopa w miednice
to juz bardzo boli
Kochana ja to nie mogę, kurcze jedno kopnięcie a ja mam już schizę i o niczym innym dziś z mężem nie rozmawiam I w sumie to stwierdziłam, że fajnie by było mieć takiego małego brzdąca a mój mąż jak to usłyszał, to aż mnie uściskał z radości. Od razu powiedział, że dziś zabieramy się za pisanie CV i szybko szuka czegoś dodatkowego aby nas było stać na to dziecko hehe Co prawda ja i tak czekam aż będzie coś wiadomo w sprawie pracy mojej więc przez pół roku i tak nie mam zamiaru jeszcze tabsów odstawić. No nic... zobaczymy jak się to potoczy, na razie mały kop mnie oszołomił kompletnie. Zobaczymy czy to się utrzyma czy to tak chwilowo

Dzwoniłam dziś nawet do mamy i jej opowiadam a on mi powiedziała to samo co ty, że jak ja czy brat ją czasem kompnęliśmy, to aż się z bólu zginała

Koleżanka jest w 23 tyg a mała tak ją kopie, że koc jej skacze

Stary 2011-01-09, 12:26   #2939
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:33   #2940
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Mój mąż dziś w necie powtórkę goli oglądał. Bo wczoraj nie było okazji obejrzeć.

Dziś miałam miła pobudkę. Tzn śpie i czuję, ze coś mnie smyra po twarzy, ale coś milutkiego. Otwieram oczy a tu mój miś (dostałam od rodziców z tej akcji "Kup misia " na pomoc w budowie jakiegos szpitala czy oddziału dla dzieci. Mój mąż zaczął mnie smyrać tym misiem, przytulać go do mnie, głaskać mnie, wchodził mi pod piżamę a na koniec mieliśmy disco

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości