|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie
zaba5 Witaj
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie
Cytat:
![]() Cytat:
izabela no to gratuluję wygranej w konkursie ![]() ![]() zaba5 witaj ![]() emila to leż sobie leż ![]() ![]() ![]() Co do opieki nad maluchem to się jakoś nie martwię póki co. Z resztą kto ma dać sobie radę jak nie matka ![]() Edytowane przez Tity Czas edycji: 2011-01-11 o 11:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Raczkowanie
|
My wczoraj też kupiliśmy Fridę. Dawno się tak nie uśmiałam w aptece. Trafiliśmy na strasznie fajną Panią farmaceutkę, która opowiedziała nam historię jak to rodzice kombinują z tymi aspiratorami. Podobno jest jakiś tam model tego aspiratora, który można podłączyć do odkurzacza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj kupię, ciągle się waham czy nie kupić tego drugiego bez pasków, wczoraj przejrzałam wszystkie strony z kocykami na all, i nadal te uważam za najładniejsze i cena bardzo fajna, ostatnio w sklepie kupiłam dla siostrzenicy tż za 35zł najzwyklejszy cienki koc z mikrofibry ![]() słodka ta pościel z kubusiem, a tz jest jego fanem? ![]() Cytat:
teraz Elevit, wcześniej Falvit a wcześniej jeszcze inne, mój gin powiedział, że mam sobie kupić obojętnie jakie, wyniki mam dobre, ale nie wiem czy to zasługa witamin, ale chociażby dla magnezu i kwasu foliowego warto je łykać, chociaż ja łyka jeszcze dodatkowa magnez też
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2011-01-11 o 12:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hehe no raczej ![]() ![]()
![]() |
#1776 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze tak napomknę apropo tych beretów bo byłam wczoraj u gin. ale w państwowej przychodni... 2 baby bezceremonialnie wrypały mi się w kolejkę i wystartowały jak torpedy do gabinetu tylko drzwi się otwierzyły... nosz kutwa, jak wyraziłam swoje zdanie na ten temat, to na moje 'do widzenia' później nie odpowiedziała żadna z czekających, wyobraźcie sobie hiehiehie. Głupie, myślą, że jak młoda to poczeka :/ co z tego, że młoda jak w 7 miesiącu ciąży i mam swoje prawa i przywileje!!! Może i mam malutki brzuch, który na dobrą spr. nie rzucał się w oczy bo miałam tak zarzucony szal, ale jasny korek... TROCHE KULTURY! JAK KOLEJKA TO KOLEJKA! Pogięte babiszony... eh. Aż się znów zdenerwowałam.
Do bezsennych dziewuszek - dzisiaj też się melduję (6:10) ...
#1777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() ja też nie mam żadnych obaw związanych z opieką, przynajmniej do tej pory nie naszło mnie coś takiego ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- a moja siostra pryska małemu jakąś wodą do nosa, ale jakoś nigdy się nie zapytałam o co chodzi, czego używa ![]() Cytat:
![]() uwielbiam ludzi, którzy się pchają w kolejkę bez pytania, to trzeba nie mieć za grosz kultury ... ![]() rozumiem, ze ich nie wpuściłaś i weszłaś pierwsza?
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
sól fizjologiczna pewnie. ja też to kupuję
#1779 |
Zadomowienie
|
a ja dziś byłam na badaniach rano w laboratorium i za mną w kolejce była taka babcia. i jak zobaczyła że krew pobiera taka młoda laska - do 30 powiedzmy - to stwierdziła z góry że źle pobierze i że będzie bolało bo nie ma doświadczenia. że te starsze to tak fajnie pobierają a ta to pewnie nie.
![]() ![]() ![]() okazało się że bez różnicy, ale mówie wam ta babcia nie umiała tego przezyć haha |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tity wiem ze teoretycznie 2 tyg i mozna rodzic ale wolalabym doczekac do konca lutego ![]() ![]() śliczny ten kocyk w paseczki ![]() ![]() o nie! teraz ja wpadam w wir zakupow allegrowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Wtajemniczenie
|
hmmm no to widzę że chyba naprawdę mam anemię
![]() Cytat:
![]() ![]() mysle ze to za sprawką Feminatalu, bede go brac i w czasie karmienia zebym byla piękną mamusią ![]() zaba5 witaj wsród nas ![]() ja się troszkę martwię tym,że nie będę wiedziala czemu to moje dziecie placze, widze po kolezance krzyczy ta malutka i niewiadomo jak jej pomoc - nakarmiona, przewinieta, wyspana a płacze ![]() no ale czytam sobie ebooki jak uspokajać noworodka ![]() dziewczyny a myslicie ze na biustonosz do karmienia to jeszcze za wczesnie zeby kupic ![]() tak sie zastanawiam bo ogladam wlasnie na all ![]() z moherami trzeba walczyć ![]() wrrrrr ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2011-01-11 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ciężarówki
![]() Wczoraj skreśliliśmy 3/4 wyprawki, zrobiliśmy meeega zamówienie u rodzyneczki ![]() ![]() Też kupiłam fridę do noska ![]()
#1783 |
Zadomowienie
|
dziewczyny co do kolejek na badania.U nas pkt pobrań jest czynny 1,5 h.Pielęgniarki pobierają z dobrej woli 2-2,5 godz.Ludzi jest w pip.Bo jak się przychodzi na glukozę i trzeba czekać godz to sie nijak nie wyrobisz.Jak mi ktoś ustąpi to siadam,jak nie to mam gdzieś.Niech siedzą jak im dupa ciąży
![]() Co do tych kołowrotków w głowie ,też może to być anemia. Patrzę szalejecie z wyprawkami.W tesco od 13 są mega promcje.Nawet pościel będzie chyba 25-30zł tańsza
#1784 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aga masz może na komputerze tą listę, na której masz potrzebne rzeczy wypisane ?? Bo mam problem z kosmetykami i iinnymi takimi higienicznymi rzeczami, za bardzo nie wiem ile czego;// Jakbyś miała to bym była wdzięczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() szalejemy bo godzina W coraz bliżej ![]() też się wybieram do tesco w czw i to pojadę z rańca może zebym miałą duży wybór ![]() jak będe miała z kim ![]() no a jak nie to z TZ o 19 dopiero ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
właśnie przyszła do mnie koszula,
kopertowa z Dobranocka, jest bardzo fajna, jestem pozytywnie zaskoczona ![]()
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe przywitanie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja całą ciąże jestem na feminatalu + magnez, wyniki badań na granicy ale ostatnio stwierdziłam, że im mniej sie staram ( buraczki, soczki itd) tym lepsze mam wyniki badań ![]() ![]() W przyszły piątek usg - zobaczymy, poczekamy ... ![]() Co do snów - brak, ale ja nigdy nie mam ![]() ![]() ![]() Castia myślę że nie jest za wcześnie, ja jeden mam bo dostałam ale na dniach będę kupować jeszcze jeden - zresztą chyba większość rzeczy dla siebie zamówię w tym sklepie http://www.malyrys.pl/akcesoria-mamy...06f51202b69c21, ceny wydają sie dość przystępne a ja nie lubię biegać po sklepach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale cos mi się kojarzy, że czytałam o jakimś aspiratorze co się do odkurzacza podłącza, ale ja bym się chyba bała........no nie wiem... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i dzis zaczynamy 34tc ![]() ![]() A no i przyszedl moj podgrzewacz. W ogole laska jeszcze kasy nie dostala, a juz mi go wyslala i dzis sie mnie pyta czy jej zaplacilam. No szczena mi opadla. W kazdym razie podgrzewacz juz sie testuje i jest mega zajefajny.
Mateusz 19.02.2011 ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-51501.png Jestem oaza spokoju ... pier... kur... za...iście wyluzowanym kwiatem lotosu na tafli jeziora Edytowane przez Jok3r Czas edycji: 2011-01-11 o 13:07 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny, dopiero godzinę temu wróciłam z glukozy i teraz Was nadrobiłam; dwie godziny siedzenia w przychodni, masakra, skręcało mnie z głodu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() witaj! Antoni Marek - bardzo ładne imiona ![]() dawno się kasiapruszkow nie odzywała, nie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, jestem tu nowa i zastanawiam sie jak tu dostac sie na lise mamusiek marcowych ja mam termin na 14 marca bedzie chlopczyk. Zastanawiam się tez czy jest tu jakaś mamuśka z Pruszkowa lub Komorowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Zadomowienie
|
iizabelaa no niestety nie ;/ nawet nie zdąrzyłam wstać bo w ciąży tak szybko się nie da, a te dwie dosłownie jak torpedy.. Boże, co za ludzie!!! Za 3 tyg. znów tam idę bo trzeba usg zrobić zanim babeczka pójdzie na urlop, ale nie daj Boże żebym spotkała te dwa babsztyle... taką rewolucje zrobie jak któraś wyleci przede mnie że szok! Jakbym chciała robić wczoraj to musiałabym wejść do gabinetu (tak, tak... takiego maja speeda!! ) a jakby przyszło co do czego to pewnie by się żadna "nie mogła" ruszyć :/
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
Castia co do staników do karmienia...ja właśnie zamówiłam na Allegro 2-pak (biały i czarny) ,czekam aż przyjdzie,bo ciekawa jestem,czy rozmiar dobry dobrałam?
![]()
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1796 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |
Wtajemniczenie
|
no właśnie miałam Wam p tym napisać ostatnio i wyleciało mi z głowy
napisze do niej na nk, chyba, że któras ma do niej tel Cytat:
trzeba sie troszkę udzielac tu u nas, bo my dużo piszemy ![]() Jok3r niezła ta laska ![]() Przyszła mi dzisiaj koszulka i szlafroczek - zaj........ mi się podoba ![]() http://allegro.pl/koszulka-nocna-do-...382822197.html http://allegro.pl/xxl-44-szlafrok-sz...389208105.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to ja też sobie zamówię....będzie z głowy ![]() Cytat:
![]() ![]() trochę się boję o rozmiar aleeee zaryzykuję ![]() w ogóle to obawiam się trochę karmienia wśród ludzi, bardzo chcę karmić, i chciałabym jak najdłużej. ale miałam już dwa zabiegi bo miałąm guzki i moja i jedna i druga pierś jest z blizną nawet dość dużą ![]() wie o tym kilka osób z domu tylko. boję się głupich pytań i tego że będą sie na te moje cycki patrzeć i zastanawiać się co mi się działo ![]() i że będę musiała tłumaczyć każdemu o co chodzi.... mam nadzieję że nie będzie tak zle, a i tak bede unikac karmienia wsrod gości jak przyjdą czy cos takiego |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
trzyrazyi buraczki lubię,ale już SOKU Z BURAKÓW nie wypiję
![]() ![]() Castia korzystna,korzystna ![]() ![]()
![]() |
#1800 | |||
Zakorzenienie
|
ja staników do karmienia narazie nie kupuję bo nie wiem czy mi urosną te cycochy czy nie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny napisąłam do kasiapruszków na gg bo miałam jej numer i odpisała ![]() ![]()
Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eirene1987 Czas edycji: 2011-01-11 o 13:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.