Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-12, 17:03   #3451
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Samba super, a macie już projekt domku??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:10   #3452
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Katunia, ja też właśnie nie chcę niczego jakiegoś wielkiego kupować... Nie mam totalnie pomysłu
A jeśli chodzi o zdjęcie, to na jakims innym tle bym pokombinowała

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Samba, fajnie z tym domkiem! Gratuluję!
A koleżanka, no cóż, przeważnie się ktoś taki znajdzie w pracy

Katunia, Martucha, ale jak odciśnięte rączki i stópki? Odrysowane znaczy się?

Martucha, ja juz wczoraj myślałam o Martynce, ale wolałam się zapytać koleżanki
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:15   #3453
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Katunia, Martucha, ale jak odciśnięte rączki i stópki? Odrysowane znaczy się?

Martucha, ja juz wczoraj myślałam o Martynce, ale wolałam się zapytać koleżanki
nie odrysowane
bierzesz farbę akwarelę i malujesz Miłoszkowi dłoń i odciskasz na kartce będzie dużo zabawy z tym bo będzie uciekał ale dasz radę
my w przedszkolu tak robiliśmy i zawsze wychodziło super świetna pamiątka, od razu potem malujesz rączkę kremujesz i nie ma żadnych uczuleń
ja o Martynce też myślałam ale nie wiedziałam czy jeszcze ją lubią

p.s. najlepiej odciskaj na innej kartce a potem wytnij i przyklej do laurki bo możesz mieć kilka podejść

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-12 o 17:16
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:16   #3454
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
aha to zle zrozumialam

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czarno-białe
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
katunia czarno - białe.
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

hmmm a muszą to być te fotki?
jak tak to czarno białe bo bardziej "elegancko" będą wyglądały
ale ja polecam fotkę Tomciowej buzi

my dajemy laurki - dziadkowie dostaną odciśnięte nóżki babcie rączki plus dużą fotkę Pata w antyramie do powieszenia - fotki jedną na parę
i wcale się nie dziwię że pomyślałyśmy o innych fotkach zamiast stópkowo-rączkowych
no to mamy w rankingu - 8 na czrano biale dzieki juz wszystkie opinie
Martus - wybueram i szukalam jakis fajnych wyrazych fotek i te sa jedna z najostrzyjszych, jak maja byc w duzym formacie to wlasnie tym sie tez kieruje. A co duz buzki to wiadomo fotka buzki tez - a tych to juz w ogole od groma i co tu wybrac...:rotlf:
Twoj pomysl na prezent dla babci i dziadka - super cos podobnego chce zrobic. Na razie myslalam tylko nad odciskiem nozek i raczek a musze z jaks fotka to pokombinowac jeszcze

Cytat:
Katunia, ja też właśnie nie chcę niczego jakiegoś wielkiego kupować... Nie mam totalnie pomysłu
A jeśli chodzi o zdjęcie, to na jakims innym tle bym pokombinowała
moze Rybulko zgapisz nasze pomysly z odciskiem raczek i nozek na prezent ?
a co do tła---hmmmm tylko na jakim ?
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:16   #3455
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
SAMBA widzisz a koleżanka wydawała sie... hmm cieszę się że z pozostałymi się dogadujesz no i super z budową domku!! trzymam kciuki
no wlasnie wydawala sie... ja w ogole nie wiem po co ona mi zalatwiala ta robote... ja jak bym kogos nie lubila to bym mu pracy nie zalatwiala a ta mi zalatwila i teraz sie po mnie wozi.... wczoraj np zrobila mi awanturę o to ze na JEJ biurku lezy zalaczony telefon, leci czas rozmowy i blokuje linie... tak jakbym ja miala cos z tym wspolnego i w biurze nie pracowaly z nami jeszcze 4 inne osoby... no ale nic...

szczytem wszystkiego bylo jak kiedys przyszlam do pracy w leginsach i swetrze a ona mi powiedziala, ze kopiuje jej styl i ze to jest smieszne i zalosne i ze ona nie musi sie na czarno ubierac (sweter byl czarny) zeby szczuplej wygladac... normalnie szczena mi opadla bo zarowno sweter jak i leginsy mialam juz na dlugo przed przyjsciem do tej firmy i w nich chodzilam... takze z kopiowaniem stylu nie mialo to nic wspolnego

no ale na niektore osoby to szkoda slow

Cytat:
Samba super, a macie już projekt domku??
mamy
http://www.z500.pl/projekt/z1,maly,d...,budowie,.html

Taki budujemy maly ale na początek wystarczy
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:19   #3456
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie wydawala sie... ja w ogole nie wiem po co ona mi zalatwiala ta robote... ja jak bym kogos nie lubila to bym mu pracy nie zalatwiala a ta mi zalatwila i teraz sie po mnie wozi.... wczoraj np zrobila mi awanturę o to ze na JEJ biurku lezy zalaczony telefon, leci czas rozmowy i blokuje linie... tak jakbym ja miala cos z tym wspolnego i w biurze nie pracowaly z nami jeszcze 4 inne osoby... no ale nic...

szczytem wszystkiego bylo jak kiedys przyszlam do pracy w leginsach i swetrze a ona mi powiedziala, ze kopiuje jej styl i ze to jest smieszne i zalosne i ze ona nie musi sie na czarno ubierac (sweter byl czarny) zeby szczuplej wygladac... normalnie szczena mi opadla bo zarowno sweter jak i leginsy mialam juz na dlugo przed przyjsciem do tej firmy i w nich chodzilam... takze z kopiowaniem stylu nie mialo to nic wspolnego

mamy

REWELACYJNY domek lubie takie małe zaciszne
a koleżanka hahahahahaha buhahahahh ale wariatka....

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
no to mamy w rankingu - 8 na czrano biale dzieki juz wszystkie opinie
Martus - wybueram i szukalam jakis fajnych wyrazych fotek i te sa jedna z najostrzyjszych, jak maja byc w duzym formacie to wlasnie tym sie tez kieruje. A co duz buzki to wiadomo fotka buzki tez - a tych to juz w ogole od groma i co tu wybrac...:rotlf:
Twoj pomysl na prezent dla babci i dziadka - super cos podobnego chce zrobic. Na razie myslalam tylko nad odciskiem nozek i raczek a musze z jaks fotka to pokombinowac jeszcze
ja też mam kłopot z wyborem fotki chyba zrobię coś teraz
Stary 2011-01-12, 17:21   #3457
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba fajny domek, a koleżanka ech...szkoda słów.

Dziewczyny szukam fajnego pomysłu na prezent na dzień babci i dziadka do zrobienia przez moje dzieci dla ich dziadków . Damy to po przedstawieniu 21 stycznia.

Stary 2011-01-12, 17:23   #3458
atomufka
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
witamy w polsce a miała być druga irlandia

ale mnie głowa boli

aż tabletkę wzięłam

do tego przyszły moje końcówki do szczoteczki oral b i jedna uszkodzona we środku oryginalnie zapakowana w ogóle się nie kręci co to normalnie jakiś koszmar zaraz do dermatologa jadę jeszcze

a nasze składki idą na polityków szpitale
LEpiej żeby nie było drugiej Irlandii

Kupiliśmy w końcu tv,tym razem Sony Bravia 40 cali właśnie go włączyliśmy,mam nadzieję,że ten działa

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:29   #3459
Rybulka
Zakorzenienie

Martuś, aaaa, to juz jarzę Fajny pomysł

Katunia
, może od Was zgapię
Ja mam stópki Miłka na takim dywaniku z długimi włosami

Samba, no tak, przecież noszenie legginsów i swetra jest takie unikatowe Koleżanka jakaś nienormalna

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Atomufko, my też mamy Sony Bravię Tylko 32 cale
Stary 2011-01-12, 17:30   #3460
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
REWELACYJNY domek lubie takie małe zaciszne
a koleżanka hahahahahaha buhahahahh ale wariatka....

ja też mam kłopot z wyborem fotki chyba zrobię coś teraz
Cytat:

Dziewczyny szukam fajnego pomysłu na prezent na dzień babci i dziadka do zrobienia przez moje dzieci dla ich dziadków . Damy to po przedstawieniu 21 stycznia.
ciesze sie ze domek się podoba... ja się w nim zakochałam, w sumie był jednym z pierwszych, który wpadł mi w oko i ten już pozostał tylko chyba bedziemy mieli czerwona dachowke na dachu i dodatki

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
cześć

LEpiej żeby nie było drugiej Irlandii

Kupiliśmy w końcu tv,tym razem Sony Bravia 40 cali właśnie go włączyliśmy,mam nadzieję,że ten działa
a Ty już w PL, że telewizor kupujesz?

Magda a coż tak Twój Tż pracy szuka? Przecież był zadowolony?
Stary 2011-01-12, 17:31   #3461
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
aaa i ochota na dziecko mi zupełnie przeszła więc stwierdzam, ze jednak nie jestem na nie gotowa skoro tak się dzieje, a tamto to było jednorazowe pod jaranie się kopnięciem dziecka
Cytat:

Madzia - oj kobieta zmienna jest hii z czego takie rewolucje brzuchowe?
a wlasnie zawsze zapomniam ci napisac-jak pracowalam jako asystenta dyr w przedszkolu to mialysmy taka sytuacje ze chlopiec chodzil wlasnie tak w kratke do zerowki i nie mial 50% i pisalysmy oficjalne pismo do matki!
Ja robilam z dzieciakami w zeszlym roku poduszeczki na szpileczki z kartonu wycinalismy serce, dziciaki je ozdabialy kolorowymi papierami i na to przyklejalismy gabki-takie myjki do mycia naczyc. Stary pomys, bo jeszcze ja w przedszkolu cos takiego robilam. Mi samej sie ta poduszeczka przydawala jak wieszalam prace dzieci, zawsze mialam ja na galerii przyczepiona i wygldala jak ozdoba a jak praktyczna i szpilki sie nie gubily Dla dzidka byl portret dziadka malowany farbami. A i jeszcze mialam na dzniu dziacka portrety babci i byla zabawa w odgadywanie czyj ti portret. Babcia i dziadkowie musieli zgadywac gdzie sa namalowani i jak odgali to dostawali te obrazki. Mozesz je dodatkowo w ladnej ramce zrobic. A jeszcze mi sie przypomnialo-fajny prezent-ramka na zdjecia z masy solnej.

Samba - super z tym domkiem....az zazdroszcze, niech budiwa idzie szybko sprawnie i bez klopotow!

Cytat:
nie odrysowane
bierzesz farbę akwarelę i malujesz Miłoszkowi dłoń i odciskasz na kartce będzie dużo zabawy z tym bo będzie uciekał ale dasz radę
my w przedszkolu tak robiliśmy i zawsze wychodziło super świetna pamiątka, od razu potem malujesz rączkę kremujesz i nie ma żadnych uczuleń
ja o Martynce też myślałam ale nie wiedziałam czy jeszcze ją lubią

p.s. najlepiej odciskaj na innej kartce a potem wytnij i przyklej do laurki bo możesz mieć kilka podejść
ja chcialam tylko napisac, ze chcialam to samo napisac
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:31   #3462
Rybulka
Zakorzenienie

Samba, bardzo fajny domek Śliczny!
Stary 2011-01-12, 17:32   #3463
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba aaa bo stwierdziliśmy, że jakby się coś dodatkowego dla niego znalazło, to byłoby miło

Stary 2011-01-12, 17:32   #3464
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

Katunia
, może od Was zgapię

Samba, no tak, przecież noszenie legginsów i swetra jest takie unikatowe Koleżanka jakaś nienormalna

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

no dokladnie... unikat a poza tym ona nosi legginsy takie z cekinkami po bokach i w takich to bym dopiero nie wyszla a swoich nie kupilam dlatego ze ona takie ma tylko dlatego ze sa modne i mi sie podobaly
Stary 2011-01-12, 17:34   #3465
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:37   #3466
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Katunia dzięki za pomysły, jak jeszcze sobie jakiś przypomnisz to wiesz.. ja chętnie Zapisuję sobie wszystko i w poniedziałek chcę dać dzieciom do robienia A rewolucja nie wiem dlaczego, ale w pracy myślałam, ze ze zemdleję (bo jeszcze w sali gorąco mamy strasznie). Dziś jedną rozmowę z tatą dziewczynki przeprowadziłam a jutro wezwałam do szkoły mamę drugiej dziewczynki. Wiesz, ja chcę dla niech dobrze, dlatego tak na to reaguję, aby potem problemów nie miały.

Stary 2011-01-12, 17:39   #3467
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-12, 17:39   #3468
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
myślę że to bardzo dobry wybór

Cytat:
jarzysz jak żarówka?
hahaha wogóle mówię dziś do Pata (i do Wojtka) Mamusia przez was zwariuje i wyląduje w psychiatryku! a Wojtas - Tak synu mamusia chce nas zostawić i się wyprowadzić do psychiatryka żeby być blisko cioci Rybulki.
moja mina bez cenna ale mi się styki w ciąży przepaliły i przez chwilę myślałam że ty w psychiatryku mieszkasz, dopiero potem zajarzyłam że mu o odległość chodziło

Cytat:
ciesze sie ze domek się podoba... ja się w nim zakochałam, w sumie był jednym z pierwszych, który wpadł mi w oko i ten już pozostał tylko chyba bedziemy mieli czerwona dachowke na dachu i dodatki
czerony dach uuu będzie pięknie
a ty chyba powinnaś wieczorem dzwonić do jaśnie pani i zapytać w czym królewna raczy przyjść do pracy coby jej image nie kopiować

Cytat:
ja chcialam tylko napisac, ze chcialam to samo napisac
jasssne

Cytat:
Treść usunięta
wiem wiem
terrorystyczna terrorystka
Stary 2011-01-12, 17:40   #3469
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba - super z tym domkiem....az zazdroszcze, niech budiwa idzie szybko sprawnie i bez klopotow!
Cytat:
Samba, bardzo fajny domek Śliczny!
dzieki

Cytat:
Samba aaa bo stwierdziliśmy, że jakby się coś dodatkowego dla niego znalazło, to byłoby miło
aaa dodatkowo no dodatkowa kasa zawsze sie przyda jesli ma czas i checi u nas caly czas w tym roku bedzie absorbowac budowa... ja to bym chciala juz na zime chociaz czesc domku miec wykonczona... ale to chyba marzenie, bo mamy zamiar jak najwiecej robic we wlasnym zakresie bo ograniczaja nas finanse - nie chcemy brac duzego kredytu...

aaa zapomnialam sie pochwalic ze mamy juz zakupione bloczki fundamentowe i bloczki na budowe scian i tz ostatnio kupil wiertare, szlifierke i cos tam jeszcze takze sprzet powoli tez sie kompletuje
Stary 2011-01-12, 17:41   #3470
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
jestem z Ciebie dumna!!
ja jak zrobiłam swoje pierwsze naleśniki i mi wyszły to dzwoniłam do taty z tej radości i pytałam czy jest ze mnie dumny
a jak szarlotka?
Stary 2011-01-12, 17:45   #3471
india83
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny nie mogę normalnie opisać co działo sie u mnie przez dwa dni

pojechałam w pon rano do dd i dostałam skierowanie na badania i książeczkę do sanepidu by pojechać wyrobić i miałam dostać umowę na 3m. próbną

juz miałam składać w pracy wypowiedzenie a tu dzwoni pani dyrektor bym była świadoma czy na-pewno chcę bo to umowa na miesiąc na zastępstwo myślałam że zaraz jej coś nagadam dała mi czas do 15 by dać jej odp
no i co podziękowałam bo miałabym przerwę 2 dniową w zatrudnieniu nawet bym kuroniówki nie dostała i co pracę na miesiąc pow że może by mi przedłużyła jeszcze o 2 myślałam że nie wyrobię , TŻ tak sie wkurzył pow bym jej nagadała i pow że na truskawki na miesiąc nie jadę że była inna mowa, moja mama jak usłyszała że na miesiąc to od razu pow bym podziękowała że kobieta jest nie poważna że rano w pon taka umowa a we wtorek rano inna że co ona cobiła przez te 24h normalnie myślałam że sie poryczę
ech szkoda , że tak wyszło co za babsztyl!! namąciła i całe szczescie, ze nie zdazyłas zlozyc wypowiedzenia... mam nadzieje, ze wkrotce pojawi się nowa szansa na prace w zawodzie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Cześć

Ojjj owszem wygodne jest, ale za wygodę się płaci
Co do ludzi, którzy tak mówią, to chyba po prostu nigdy sie tym nie interesowali...
Jak pracowałam w punkcie opłat... pamiętam jak ludzie przychodzili i narzekali na gaz... zresztą nie musieli narzekać, bo widziałam rachunki jakie mieli... z kosmosu!! no i pytałam się kiedyś jednego pana jak to jest, że chyba ma bardzo ciepło w domu... a on mówi że rachunek kolosalny, gdzie na piętrze i tak już były zakręcane grzejniki a niżej temperatura 18 stopni...
My mieszkamy z rodzicami i mamy na ekogroszek... no i tak koszt jednorazowy jest duży... (ale do przesady, powiedzmy góra 5 tys z dowozem i to jeszcze zostanie go na przyszły rok....) ale wydajesz raz i koniec... gorsze jest to, że trzeba kłaść co tydzień i czyścić. A temperatura nie spada poniżej 23 stopni..na obu poziomach! Gdyby gazowe były tanie to już dawno byśmy je mieli, bo mój tata nie znosi wkładać groszku...
Tymczasem się budujemy i nie widzimy innego rozwiązania niż eko dlatego tez szukaliśmy dobrego rozwiązania. Wybraliśmy plan domu z kotłownią, do której przejście jest z garażu... (u rodziców mamy najpierw kotłownie , a potem garaż) no i do tego chcemy zrobić przejazd przy płocie, gdzie będzie szopka z groszkiem (teraz mamy go w garazu, zapakowany w workach). No i mały dodatek taki: teście maja tez ekogroszek... i szwagier mój też i wszyscy się orientowali co do taniego ogrzewania i gazowe jest najdroższe... Podsumowując jak się dowiedziałam że Wy takie zakładacie stwierdziłam, że duuużo zarabiacie
Wy taki rachunek to za miesiąc ogrzewania dostaliście...?
tak to rachunek miesieczny. zobaczymy jak bedzie dalej, musimy z TZem pokombinowac różne opcje ustawienia, zeby piec byla jak najbardziej ekonomiczny. dzieki za wyliczenia

[
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej laseczki wrociłam z wynikami wymazu i niby jest wszytsko dobrze...
grzybka zadnego nei mam, rzesitka tez nie wiec kurde nie wiem skad te upławy

w nagrode zezarłam ciastko z galaretką

co do wozka to tak
Martuś u mnie w trzech sklepach sa tylko na zamówienie
w kaji viki i bocku czas czekania to ok 5 tygodni

a wózek to kupilismy taki dokładnie
http://allegro.pl/hit-3w1-fyn-4ds-je...362804648.html

a najgorsze jest to ze weszła w zycie nowa kolekcja z nowymi kolorami
specjalnie pojechałam do kaji zeby sie dopytac czy ten nasz wybrany kolor bedzie dostepny i babka mnie zapewniała ze taaaaaaaaa oczywiscie bo to najlepszy kolor i on zostaje!!!
pojechalismy do zabrza do bocka zamówić (bo wyszło taniej)
a babka mi mowi ze tego koloru juz nie ma i nie bedzie bo kolor wycofany!!!

wiec sie jej pytam jak wycofany jakw gliwicach mi powiedzieli ze on przechodzi i przy nas ta kobitka zadzwoniła do producenta no i nie ma tego koloru juz!!!
ale mi powiedziała ze chyba specjalnie na nas czekał bo oni maja na stanie w magazynie jedną sztuke jeszcze tego wózka jak chcemy to oni moga go spakowac i zarezerwowac dla nas
a my mamy jeszcze przemyśleć czy czasem nic z nowych kolorów nam sie nei podoba i za tyydzien dac znac czy na pewno chcemy ten zielony czy czasem nie inny bo nowe tez są fajne
no i wpłacilismy zaliczke na ten zielony ale musimy jeszcze poogladac nową kolekcję
super wózek, kolor tez bardzo ładny

Cytat:
oki oki czekam

a nie chwaliłam się? hmm nie wiem czy jest się czym chwalić bo to takie hmm nie na stałe jest
nie mam żadnej umowy ani nic, po prostu oni mi przesyłają najpierw na maila wszystkie dane odnośnie firmy produktu a ja jak jestem zainteresowana to podpisuje umowę zlecenie i dostaje potem kurierem wszytko dokładnie o co chodzi... no i sobie wymyślam różne rzeczy i oni potem przestawiają to plus pewnie od innych osób różne projekty;D
ja pewno dostaje grosze a oni już całą resztę
więc nawet się jakoś nie napalam, hmm ostudziłam emocje
zobaczymy na razie cisza
ale to dobrze bo działam na innych polach

ja miałam identyczny problem ale promotorka kazała mi pisać Lawrenca Kohlberga i tak pisałam *choć byłam pewna że Lawrence'a i tak pisałam ale mi poprawiła
trzymam kciuki za mnostwo zlecen

Cytat:
ja pamiętam o tobie
trzyma kciuki

nasz dłużnik się odezwał po tym jak na nk napisałam że kasy nie oddał całej i że to eis do krajowego rejestru dłużników nadaje
to się wystraszył teraz patrze na nk że przelał kasę wczoraj więc patrze na konto TŻ i jest w końcu odpisałam mu że przelew doszedł tylko trochę długo szedł ten przelew bo pół roku a co będę bezczelna tak jak on kasę miał całą w maju oddać to przepił i teraz był za granicą nie wiem czy na stałe czy w pracy bezpłatny urlop wziął najlepszy kolega od TŻ świadkiem na weselu naszym był
dobrze, ze cos na niego podziałało

Cytat:
Kochane potrzebuje rady i opinii na was zawsze mozna liczyc
Chce wywolac w duuuzym formacie fotki "konczynek" Tomusia zeby powiesic na scianie. I mam dylemat - w kolorze czy czrno biale ?
wrzucam fotki-jak Wy sadzicie ?
)
czarno białe

Cytat:
[B

[B] India, my mamy normalne ogrzewanie centralne z kotłowni i też nam przyszedł rachunek za grudzień- prawie 900 złotych

[B]
czyli tez sporo, a jaki macie metraz?

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej. Jestem mega wkurzona bo nic nie załatwiłam dziś w tym sądzie !!! Niepotrzebnie straciłam dzień urlopu. Na miejscu okazało się, że skargi o stwierdzenie nieważności małżeństwa przyjmują tylko w poniedziałki i piątki od 12 do 14...no paranoja !!! I znów muszę brac wolny piątek. Do tego pracują tam sami starzy księża i siostry starowinki...jak weszłam do kancelarii, to te siostry nawet nie dosłyszały czego ja chcę. A z pokoju przesłuchań świadków wychodził ksiądz staruszek i było słychać odgłosy pisania na maszynie tych zeznań...hehe teraz mam odpowiedz dlaczego te ich procedury trwają latami...nic dziwnego ! Echhh....
oj z taka obsługa czeka Cie chyba długa droga uzbrój sie w spory pakiet cierpliwosci

Cytat:
czarno-białe

Cześć dziewczynki
Dawno mnie tu nie było... wszystko przez to, że mam masę roboty w pracy, w szkole i w ogóle... czasem do Was zaglądałam ale nie chciałam się wcinać w dyskusję, więc tylko podczytywałam...

Widzę, że troszkę dzieciątek przybyło Gratuluje szczęśliwym rodzicom

U mnie po staremu... z pracy jestem nadal bardzo zadowolona, ale mam jedna niefajna kolezanke.... zeby bylo smieszniej to ona mi zalatwiła tą pracę w pracy nikt nie wie, że ja jestem z jej polecenia, bo ona sama ustalila ze mam nikomu o tym nie mowic i tak smiesznie bylo bo wlasciwie od pierwszego dnia wszyscy ale to doslownie wszyscy mnie przed nia ostrzegali i mowili na jej temat rozne zle rzeczy... ja tego nie komentowalam w zaden sposob ani jej nie przekazywalam co o niej mowia... w sumie to od czasu kiedy tam pracuje nie widzialysmy sie na gruncie prywatnym (teraz to juz nawet nie chce, wystarczy mi 8 h w robocie) a w pracy to nie bylo kiedy ani jak... zreszta nie chcialam jatrzyc, takze zachowywalam to dla siebie... to w ogole byla kolezanka mojego meza, a przez niego moja... no ale oboje nie przypuszczalismy ze jest taka jaka jest... nikt jej w zakladzie nie lubi, jest arogancka, wydaje jej sie ze najmadrzejsza, wszystkimi chce dyrygowac... no ale niestety szefa ma po swojej stronie (na hali się smieja, że z nim sypia)... no i niestety zatruwa atmosfere calej firmy... ale tak poza tym to jest swietnie

A od wiosny zaczynamy budowę domku mamy już projekt, teraz zalatwiamy wszystkie mapki i zgodę na budowę... kupiliśmy 150 kg drutu i w weekend bedziemy go już przygotowywać pod fundamenty, żeby później nie tracić czasu jestem szczesliwa i podjarana
ale menda z kolezanki!! widac musi się jakos dowartosciowac. ale dobrze, ze reszta ekipy ok i ze z pracy czerpiesz satysfakcje.

no i gratulacje decyzji o domku, nie ma co sie rzucac na wielkie chaty bo pozniej problme z utrzymaniem
Stary 2011-01-12, 17:46   #3472
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
czerony dach uuu będzie pięknie
a ty chyba powinnaś wieczorem dzwonić do jaśnie pani i zapytać w czym królewna raczy przyjść do pracy coby jej image nie kopiować
ona w ogole powinna stworzyc mi liste co mi wolno a czego nie, bo co raz ma do mnie pretensje, ze zle cos powiem komus przez telefon, ze uzyje nie takiego slowa jak powinnam (w sensie ze ona takiego slowa uzywa wiec ja juz nie moge) itd ip
Stary 2011-01-12, 17:46   #3473
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba super

Rosi gratulacje

Ja o swoich pierwszych naleśnikach już nic nie piszę Wiecie.. tych co zagniatałam i chciałam wycinać

Znalazłam jeszcze takie pomysły na prezenty do wykonania przez moje dzieci, co Wam sie podoba:
- http://miastodzieci.pl/zabawy_dla_dz...obny-swiecznik

- http://miastodzieci.pl/zabawy_dla_dz...ewko-szczescia

- http://miastodzieci.pl/zabawy_dla_dz...sol-do-kapieli

- http://miastodzieci.pl/zabawy_dla_dz...mka-na-zdjecie

Stary 2011-01-12, 17:48   #3474
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-12, 17:52   #3475
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki za mnostwo zlecen
dziękuję

Cytat:
ona w ogole powinna stworzyc mi liste co mi wolno a czego nie, bo co raz ma do mnie pretensje, ze zle cos powiem komus przez telefon, ze uzyje nie takiego slowa jak powinnam (w sensie ze ona takiego slowa uzywa wiec ja juz nie moge) itd ip
ona mnie rozwala hahaha coraz bardziej
może się migowego naucz bo chyba każdy człowiek (polak) posługuje się podobnym słownictwem
zadziwia mnie panna

Cytat:
Treść usunięta
hahahahahhaahhhahahah a kobiety podobno mogą robić wiele rzeczy na raz
ale co tam na pewno będę dobre
Stary 2011-01-12, 17:53   #3476
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-12, 18:05   #3477
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
nie kombinuj
dawaj fotki
a masz ten obraz gdzieś na necie?
Stary 2011-01-12, 18:06   #3478
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

Katunia, może od Was zgapię

O i zadowoleni jesteście?
Bo my bardzo, ufff jaka ulga wreszcie mamy ten telewizor Ja w ogóle nie chciałam tv,ale Tż się upierał ,a teraz mi się podoba

Cytat:

a Ty już w PL, że telewizor kupujesz?

Magda a coż tak Twój Tż pracy szuka? Przecież był zadowolony?
Gratuluje ,fajny projekt!!!
W Polsce będziemy na początku marca.A tv kupiliśmy ,bo dostaliśmy z firmy na święta vouchery więc połowa telewizora jest za darmo

Cytat:
Treść usunięta
Wow super

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-01-12 o 18:10
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:08   #3479
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Atomufko, ja już też nie mam dziadków, ale TŻ ma, no i moje dziecko ma Trza coś wykombinować

Właśnie, mamusie, co kombinujecie na dzień Babci i Dziadka dla swoich rodziców?

Ktosiu, cieszę się, że tościczki smakowały

Katunia, u mnie w domu jadło się same placki, a u TŻa z cukrem, albo z kefirem właśnie

Lustereczko, super, że wszystko w porządku. Ja też miałam problem z ciśnieniem- jak przyjechałam do porodu, to miałam 180/120 z tego, co pamiętam i też nic nie czułam, tylko skurcze .

Gucia, jak żołądek?
Bidulka mała… Trzymam kciuki, żeby było w porządku!

India, my mamy normalne ogrzewanie centralne z kotłowni i też nam przyszedł rachunek za grudzień- prawie 900 złotych

Śliweńka, ale Cię kobieta załatwiła Szok normalnie!

Ana, ja ciągle trzymam kciuki za wenę w pisaniu pracy

Rosi, włos się jeży nagłowie, jak się czyta takie historie…

Katunia, rączki czarno-białe bym wybrała, a nóżki…hmmm… zrobiłabym inne zdjęcie

no tez byłam w szoku

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej. Jestem mega wkurzona bo nic nie załatwiłam dziś w tym sądzie !!! Niepotrzebnie straciłam dzień urlopu. Na miejscu okazało się, że skargi o stwierdzenie nieważności małżeństwa przyjmują tylko w poniedziałki i piątki od 12 do 14...no paranoja !!! I znów muszę brac wolny piątek. Do tego pracują tam sami starzy księża i siostry starowinki...jak weszłam do kancelarii, to te siostry nawet nie dosłyszały czego ja chcę. A z pokoju przesłuchań świadków wychodził ksiądz staruszek i było słychać odgłosy pisania na maszynie tych zeznań...hehe teraz mam odpowiedz dlaczego te ich procedury trwają latami...nic dziwnego ! Echhh....

Cytat:
aaa i ochota na dziecko mi zupełnie przeszła więc stwierdzam, ze jednak nie jestem na nie gotowa skoro tak się dzieje, a tamto to było jednorazowe pod jaranie się kopnięciem dziecka

mnie też przechodzi jak takie cyrki z praca mam

Cytat:

mamy

mnie by się jeszcze marzył ogród zimowy

Cytat:
Samba super

Rosi gratulacje

Ja o swoich pierwszych naleśnikach już nic nie piszę Wiecie.. tych co zagniatałam i chciałam wycinać

Znalazłam jeszcze takie pomysły na prezenty do wykonania przez moje dzieci, co Wam sie podoba:
- http://miastodzieci.pl/zabawy_dla_dz...obny-swiecznik

- http://miastodzieci.pl/zabawy_dla_dz...ewko-szczescia

- http://miastodzieci.pl/zabawy_dla_dz...sol-do-kapieli

- http://miastodzieci.pl/zabawy_dla_dz...mka-na-zdjecie
obstawiam ramkę bo drzewko sie pognie zanim dziecko je wręczy, na sól babcie mają uczulenia świecznik kurz obrośnie a w ramkę dadzą zdjęcie wnuczka

przed chwilą spisywali u nas liczniki z centralnego mamy elektroniczne jak mam rozumieć odczyt jak oni to teraz rozliczą jak my mieszkamy od końca lipca tam a odczyty sa na początku stycznia????????????

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-01-12 o 18:10
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:14   #3480
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2494.jpg (51,7 KB, 103 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości