Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-12, 15:43   #2101
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
byłam dziś na kontroli i aż sam lekarz był zdziwiony - ujawnił się mały pisoreczek tak też czułam - chyba będzie Karol
No to super, gratulacje !

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:56   #2102
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

iweczka No to z dzidziusia już mały kolosik...rośnie,super

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:59   #2103
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
byłam dziś na kontroli i aż sam lekarz był zdziwiony - ujawnił się mały pisoreczek tak też czułam - chyba będzie Karol

czy ja dobrze widzę, ze cię nie ma na pierwszej stronie?

dawaj dane to cię dopiszę
Stary 2011-01-12, 15:59   #2104
Mirabilka
Zakorzenienie

dziękuje dziewczyny - pozdrawiam

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:06   #2105
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:

oo, a w którym tygodniu się objawił?

ja już mam przewijak, materac, pościel, kocyk, okrycie kąpielowe i trochę ciuszków
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:28   #2106
prunelle
Wtajemniczenie

iweczka, to maluszek rośnie, super

Cytat:
gratulacje!!! chłopców nam przybywa

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:36   #2107
agaaga89
Zakorzenienie

Iweczka przegapiłam gdzieś Twojego posta, ale same sympatyczne wieści dzidzia rośnie aż miło, tylko gratulować

Rodzyneczki napisały, że wpłata doszła uff podałam nr karty płatności i dopiero...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 16:40   #2108
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
to samo biorę i litry herbaty z sokiem malinowym i cytryną, a dzisiaj TŻa wysłałam po zapas mandarynek i kiwi; mam nadzieję ,że jednak przejdzie na szczęście kataru jeszcze nie mam
Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
mi gin na gorączke pozwolił Apap albo Parcetamol
biorę apap na gorączkę, bo wczoraj miałam prawie 39st. i bym chyba umarła
dziś sobie kupiłam jakieś krople do nosa homeopatyczne, sól fizjologiczną i oscillococcinum, zaraz idę spać

oczywiście do lekarzy nie ma szans się dostać ludzie po trzy dni próbują

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
witam po tygodniowej przerwie
równy tydzień leżałam w szpitalu. miałam krwawienie , myśleli ze mam polipa, i dotad nie wiedza skad ono było. do tego mialam rozwarcie, ech.
juz rozumiem trzesawke po fenotrenolu, ale mam tez isoptin.
bede was powoli nadrabiac.
ale czeka mnie glownie lezenie do konca ciazy...
no nareszcie jesteś

Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość

Ego - jeśli chodzi o taki cieknący katar, to możesz spróbować czegoś takiego co się nazywa BOIRON ALLIUM cepa 9ch 4g. To są takie granulki jak oscillococtinum homeopatyczne na katar własnie. Dała mi to znajoma w aptece jak mi tak ciekło z nosa - 5 granulek co godzinę, w miare zmniejszania się kataru zmniejszać ilość. To kosztuje 9 zł, jest zupełnie bezpieczne w ciązy no i mi pomogło.. ostatnio TŻ też miał taki katar, dałam mu to, i też przeszło
szkoda, że wcześniej tego nie przeczytałam, teraz będę się ratować tym co mam
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:16   #2109
Eirene1987
Zakorzenienie

patrzcie jakie oczka
http://demotywatory.pl/2544457/Jestes-prawdziwym-cudem

iweczka super że wszystko w porządku z wami

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
Eirene1987 jaki ten kocyk??? tzn. ciepły czy takie bele co?
wydaje się ciepły wiesz on jest z takiego polarku ale nie jest taki bardzo ciepły ten polar ale milusi dla mnie super

Cytat:
super kolejny chłopak

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość

Rodzyneczki napisały, że wpłata doszła uff podałam nr karty płatności i dopiero...
no w końcu

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość

wiesz co zdenerwowałam się az żeby dla kobiety w ciąży nie znalazło się miejsce w przychodni??? normalnie człowieka trafia. chyba by lekarzowi różnicy nie zrobiło gdyby cię przyjął - w końcu jesteś w ciąży. wrrr... zabić to za mało

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:18   #2110
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
biorę apap na gorączkę, bo wczoraj miałam prawie 39st. i bym chyba umarła
dziś sobie kupiłam jakieś krople do nosa homeopatyczne, sól fizjologiczną i oscillococcinum, zaraz idę spać

dokładnie, ja dzisiaj próbowałam wizytę domową ściągnąć, płatnie czy bezpłatnie już wszystko jedno, ale obłożenie jest za duże może jutro się zwlokę przed 7 i pojadę do rejestracji, ale z drugiej strony co oni mi mogą powiedzieć? "jest pani w ciąży, proszę brać apap i tyle" wrrr

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:26   #2111
megi2015
Zadomowienie

Mirabilka super, że dzidziuś się ujawnił GRATULACJE kolejny mężczyzna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 17:28   #2112
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
aja1 prawie posikałam się ze śmiechu masz może więcej takich tekstów ?
Mam jeszcze coś takiego

Dziesięć sposobów na sprawdzenie czy jesteś już gotowy by zostać dobrym rodzicem.

1. KOBIETY: aby przygotować się do macierzyństwa, włóż szlafrok i przymocuj sobie na brzuchu worek z grochem. Noś go przez 9 miesięcy. Po tym czasie wyjmij z worka 10% grochu.
MĘŻCZYZNA: aby przygotować się do ojcostwa, pójdź do najbliższej apteki, wyłóż całą zawartość portfela na ladę i oddaj aptekarzowi. Następnie pójdź do supermarketu i załatw by cała Twoja pensja była co miesiąc przelewana bezpośrednio na konto sklepu.
2. Aby przekonać się, jak będą wyglądały Twoje noce: chodź po pokoju od 17.00 do 22.00 nosząc mokry tobołek o wadze ok. 5 kg. O 22.00 odłóż tobołek, nastaw budzik na północ i idź spać.. O północy wstań i chodź po pokoju z tobołkiem na rękach do godziny pierwszej. Nastaw budzik na 3.00 rano. Ponieważ nie możesz zasnąć, wstań o drugiej i weź coś do picia. Wróć do łóżka o 2.45. Wstań o 3.00, gdy zadzwoni budzik. Przy zgaszonym świetle śpiewaj piosenki do godziny 4.00. Ustaw budzik na 5.00, wstań. Zrób śniadanie. Postępuj tak przez pięć lat i sprawiaj wrażenie zadowolonego z życia.
3. Wydrąż melon, robiąc mu z boku mały otwór o średnicy piłeczki pinpongowej. Zawieś go na sznurku u sufitu i rozbujaj. Weź miseczkę wodnistej papki i za pomocą łyżeczki spróbuj przełożyć jej połowę do wnętrza bujającego się melona, udając przy tym, że jesteś samolotem. Drugą połowę papki wylej sobie na kolana. Jesteś już gotów karmić roczne niemowlę. Aby przygotować się na karmienie raczkującego dziecka, rozsmaruj dżem na kanapie i zasłonach. Ukryj paluszek rybny za szafą z zostaw go tam na parę miesięcy.
4. Ubieranie maluchów nie jest wcale takie trudne. Kup ośmiornicę i siatkowaną torbę. Spróbuj włożyć ośmiornicę do torby tak, by żadne jej ramię nie wystawało. Czas przeznaczony na to zadanie : całe przedpołudnie.
5. Przygotuj się do wyjścia rano z domu. Czekaj pół godziny przed drzwiami do ubikacji. Wyjdź z domu. Wróć. Wyjdź ponownie. Wróć. Wyjdź i odejdź kilkanaście metrów. Wróć. Wyjdź i oddalaj się bardzo powoli. Po drodze zatrzymuj się, by dokładnie obejrzeć każdy niedopałek na chodniku, każdą gumę do żucia, każdy papierek i każdego martwego owada. Wróć pod dom. Krzycz głośno, że masz już tego dosyć, aż sąsiedzi staną w oknach i z zaciekawieniem zaczną się na Ciebie gapić. Teraz jesteś już gotów, by zabrać swojego malucha na spacer.
6. Pójdź do supermarketu, zabierając ze sobą cokolwiek, co przypomina dziecko w wieku przedszkolnym. Najlepiej nadaje się do tego celu dorosły kozioł. Jeśli chciałbyś mieć więcej dzieci niż jedno dziecko, weź ze sobą kilka kozłów. Nie spuszczając ich z oczu ani na chwilę, zrób zakupy na cały tydzień. Zapłać za wszystko, co kozły zjadły lub zniszczyły.
7. Naucz się na pamięć imion bohaterów dobranocek. Kiedy zorientujesz się, że podczas kąpieli śpiewasz „Ja jestem Pan Tik-Tak” jesteś już gotów, by zostać rodzicem.
8. Pamiętaj, aby wszystko to, co mówisz powtarzać przynajmniej pięć razy.
9. Pamiętaj, że Twoje dziecko najchętniej „robi” podczas zmiany pieluch, a już wprost pasjami, gdy jest całkowicie niezabezpieczone, a Ty właśnie stoisz na trasie „strzału”.
10. Zanim dorobisz się potomstwa, poszukaj ludzi, którzy mają już dzieci. Krytykuj ich bezustannie za brak konsekwencji i cierpliwości, za to, że nie uczą swoich pociech dyscypliny i pozwalają im na wszystko. Doradzaj im bez przerwy, co powinni zrobić, by dzieci wcześniej szły spać, jak mają nauczyć się dobrych manier i zachowania przy stole. Naciesz się tym okresem. Nigdy później nie będziesz już takim ekspertem w wychowywaniu dzieci.

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:34   #2113
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Mam jeszcze coś takiego6. Pójdź do supermarketu, zabierając ze sobą cokolwiek, co przypomina dziecko w wieku przedszkolnym. Najlepiej nadaje się do tego celu dorosły kozioł. Jeśli chciałbyś mieć więcej dzieci niż jedno dziecko, weź ze sobą kilka kozłów. Nie spuszczając ich z oczu ani na chwilę, zrób zakupy na cały tydzień. Zapłać za wszystko, co kozły zjadły lub zniszczyły.
nie no aż mnie brzuch boli ze śmiechu tż myśli że zgłupiałam dobre

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:39   #2114
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
iweczka No to z dzidziusia już mały kolosik...rośnie,super
wg siatek centylowych jest średniaczkiem, więc jest OK. lepiej, żeby kolosikiem nie była, bo jak ja ją urodzę......
a wogóle mój gin powiedział, że teraz jest tendencja na duże dzieci.....bo mamusie dbają o siebię, biorą witaminki i dobrze się odzywiają......
ciekawe ile ta moja kluseczka osiągnie na koniec....
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:47   #2115
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Hej

U nas może być, morfologia super tylko krew w moczu cały czas jest coś z tymi nerkami cały czas jest nie halo , Hania jest mega aktywna zamęcza mnie kopniakami czasem to już mam szczerze dosyć. Niestety zwolnienie wyszło mi trochę bokiem bo szyjka mi się skróciła o połowę, niby jeszcze nie ma tragedii ale mam uważać jeszcze ze 3 tyg. żeby nie urodzić a ja zamierzam urodzić dopiero w marcu bo przygotowuję się do domówki . A to wszystko przez moją 1,5 roczną córę, która uwielbia być u mamy na rączkach i nijak nie rozumie, że mama jej nie może dźwigać.

Niutka być może pisałaś ale ja nie jestem w stanie tego wszystkiego przeczytać, jak Twoje łożysko i plany rodzenia w domu?? Bo u nas na razie wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku
napisałam na priv do Ciebie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
no widzisz,
mówiłam, że będzie fajnie

ja tez kupię tą z Ziajki, najwyżej ktoś będzie mi leciał do apteki po inną jak ta nie pomoże,
przeczytałam gdzieś że już przed porodem można smarować brodawki tą maścią

a ten rogal jest taki fajny, że go zamawiasz od razu?
tak na opakowaniu jest napisane że dwa msce wczesniej, więc ja np juz moge, ale chyba mi sie nie chce

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
To teraz się trzymaj We Fridzie sama ciągniesz glutki, a przy Katarku podłączasz go do odkurzacza.
ja mam odkurzacz karchera z taka siłą ssania, że bałabym sie podłączac coś takiego do niego, prędzej wciągnie cały ten aspirator

Cytat:
Napisane przez Black_Angel86 Pokaż wiadomość
aaaa właśnie nie pochwaliłam się naszym giga dzidziem, a w pn byliśmy na wizycie
no więc waży 2800g ! tydzień 33 i 4 dni było wtedy! ja się boję jak ja go wycisnę
może to przez to , że tyle mleka piję?

wow, wielkolud

Cytat:
równy tydzień leżałam w szpitalu. miałam krwawienie , myśleli ze mam polipa, i dotad nie wiedza skad ono było. do tego mialam rozwarcie, ech.
dobrze, że wszystko ok.

Cytat:
dokładnie, ja dzisiaj próbowałam wizytę domową ściągnąć, płatnie czy bezpłatnie już wszystko jedno, ale obłożenie jest za duże może jutro się zwlokę przed 7 i pojadę do rejestracji, ale z drugiej strony co oni mi mogą powiedzieć? "jest pani w ciąży, proszę brać apap i tyle" wrrr
a nie ma u Ciebie czegos takiego jak Nocna Pomoc Lekarska ???
- u mnie przyjmuje po 18.00 jak juz przychodnie sa nieczynne, to jest taki dyzur przychodniowy na cała gminę i czasami własnie korzystam jak w ciągu dnia nie uda mi sie załapac, z reguły po godzinie 22.00 sa pustki, wczesniej może byc kolejka
tylko oni nie wystawiaja zwolnień, po zwolnienie trzeba do swojej przychodni, ale jesli zalezy ci na poradzie lekarskiej i receptach, to do nich spokojnie.
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:54   #2116
Montii
Zakorzenienie

kurcze dziewczyny, ja z takim wstydliwym pytaniem
boli Was krocze ? ja mam jakieś popuchnięte, boli mnie całe, pachwiny też, nie jakoś bardzo ale dziwne uczucie, to chyba normalne na typ etapie?

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:55   #2117
monikal
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość

ja mam odkurzacz karchera z taka siłą ssania, że bałabym sie podłączac coś takiego do niego, prędzej wciągnie cały ten aspirator
od tego "Katarku" to ja wczoraj ze śmiechu prawie bym umarła a napewno urodziła b o właśnie sobie wyobraziłam tą siłę ssącą musi być zatem jakiś reduktor bo to i zwykły odkurzacz mógłby krzywdę zrobić nie mówiąc już o wessaniu od wewnątrz w przypadku karchera ...

aja jak czytam też rzeczy trzęsie ciało czyt brzuch i od razu po takim śmiechu dostaję ataku astmy

monti mnie nie boli tylko kręgosłup i biodro ale jeszcze takich bóli w kroczu nie miałam, za to gin mi sprawdzał spojenie miesiąc temu i pytał się czy boli to może to właśnie to?

Edytowane przez monikal
Czas edycji: 2011-01-12 o 17:57
monikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:58   #2118
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
boli Was krocze ? ja mam jakieś popuchnięte, boli mnie całe, pachwiny też, nie jakoś bardzo ale dziwne uczucie, to chyba normalne na typ etapie?
mnie nie boli, ale podobno opuchnięcia/nadmierna wydzielina są normalne

a ja też mam pytanie- czym zamierzacie "mocować" pieluchę tetrową? Majteczkami? Czy takimi "ceratkami" do wiązania?
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:59   #2119
avikusia
Zadomowienie

Montii ja mam termin miesiąc później niż Ty i też mnie boli jak fix... ale temu, że mam jakąś infekcje i daje mi nieźle po tyłku ;/ eh jak ja bym chciała żeby już było po wszystkim..

ur. 01.04.2011
avikusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:59   #2120
iweczka
Zakorzenienie

[QUOTE=aja1;24331805]Mam jeszcze coś takiego

Dziesięć sposobów na sprawdzenie czy jesteś już gotowy by zostać dobrym rodzicem.

hahaha
pkt 4 z osmiorniczką mnie totalnie rozwalił........
Stary 2011-01-12, 17:59   #2121
Montii
Zakorzenienie

no właśnie mnie boli jakoś od 2 tygodni
wizytę mam w pon to mu powiem, jak robie siku to mam wrażenie,że no nie wiem zaraz młody mi do wc wleci wszystko takie wrażliwe, napuchnięte i boli troszku

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:02   #2122
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam takie uczucie,, jakby cos mi sie tam rozciagało.....sama nie wiem jak to opisać, ale tak dziwnie
Stary 2011-01-12, 18:08   #2123
aja1
Zakorzenienie

Ja też mam poczucie podpuchnięcia

Tż właśnie przywiózł kocyk z Carefoura, jest taki mięciutki, taki milusi

To jeszcze coś dla śmiechu:

Trzy kobiety: zaręczona, mężatka oraz panna rozmawiają o swoich mężczyznach. Po parogodzinnej debacie dochodzą do wniosku, że warto wnieść coś nowego do ich życia seksualnego,postanawiają dodać sobie trochę seksapilu i założyć pończochy, skórzane biustonosze, superwysokie szpilki oraz maski również ze skóry. Po kilku dniach spotykają się ponownie, aby podzielić się wrażeniami

Zaręczona opowiada: Mój narzeczony wrócił jak zwykle wieczorem z pracy. Kiedy zobaczył mnie w czarnym skórzanym biustonoszu, pończochach, seksownych butach i masce powiedział, że jestem miłością jego życia! Potem kochaliśmy się przez kilka godzin.

Panna relacjonuje: U mnie było podobnie, kiedy mój chłopak zobaczył mnie w tym super stroju, bez słowa rzucił się na mnie i zaczął ostrą jazdę.

Mężatka na to: Ja wysłałam dzieciaki do mojej matki na noc, żebyśmy mogli poszaleć. Kiedy mąż wszedł do domu, miałam już na sobie seksowną, skórzaną bieliznę,czarne szpilki, pończoszki i skórzaną maskę na twarzy. Kiedy mnie zobaczył powiedział:
"co na obiad, Batmanie?".
_________________________ _________________________ _________________________ ______

W synagodze kontrola z urzędu skarbowego.
Kontroler bardzo chce zagiąć rabina i pyta
- A co robicie z niedopalonymi resztkami świec?
- Wszystko skrzętnie zbieramy i wysyłamy do producenta
i raz w roku przysyła nam świecę za darmo.
- Aha...
Po chwili namysłu
- A co robicie z okruszkami chleba po jedzeniu?
- Wszystko skrzętnie zbieramy i wysyłamy do piekarza,
w zamian raz w roku dostajemy bochenek chleba za darmo
- Aaa..
Myśli, myśli i... w końcu
- A co robicie z tymi wszystkimi napletkami po
obrzezaniu?
- Wszystko skrzętnie zbieramy, wysyłamy do Urzędu
Skarbowego i raz w roku przysyłają nam ch.... na
kontrolę.

Mój Aniołek 30.12.2016

Edytowane przez aja1
Czas edycji: 2011-01-12 o 18:10
Stary 2011-01-12, 18:10   #2124
Ewelqa1985
Zadomowienie

witajcie

aja1 poryczalam sie ze smiechu : hahaha:

diatoma dobrze ze sytuacja opanowana ale za brak kontaktu z toba masz a teraz odpoczywaj i lez spokojnie i na wizazu z nami plotkuj

u mnie remont trwa pelna para a w zasadzie malowanue masakra wczoraj 5 razy zmienialam kolor pokoju malej w koncu zdecydowalam sie na zolty i zielony ciagle mam stresa ze Emilka okaze sie Szymonem stad nie padlo na roz nadrobilam was dzis jupi cale 12 stron
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:11   #2125
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/pijan...wiadomosc.html

Chyba bym babie osobiście dowaliła, nie mówiąc co by zrobił Tż

zabiłabym

Cytat:
Cześć dziewczynki
ja jak zwykle piszę z zarąbistą częstotliwością, ale pamiętam o Was
jakoś się nigdzie nie udzielam...
Hm, chyba skończyliśmy zakupy... jeszcze tylko pościel, ale to kwestia sporna z mężusiem, więc obrady trwają
Z wózków to JumperX z tako, z kolekcji 2011. Chcieliśmy potem kupić, jak się Kubuś urodzi, ale od lutego wchodzi większy vat na nosidełka, i podrożeją sporo te wózki 3 w 1.
Jutro idę do szpitala na jakiś wymaz... miała któraś?

dobrze że to napisałaś bo nie miałam pojęcia że wózki też zdrożeją, trzeba się spieszyć i do końca stycznia zamówić

Cytat:
cześć dziewczynki
ja nadal chora
wczoraj nie wiedziałam na jakim swiecie żyje
oczywiście do żadnego lekarza nie mam szans sie dostać, bo takie kolejki w przychodniach, więc pojadę chyba dziś do mojego ginka
Cytat:
łączę się w bólu, od rana kaszlę jakbym miała płuca wypluć i staram się zbić gorączkę, jak nie przejdzie, to gdzieś pojadę, ale też mi się stanie w kolejkach nie uśmiecha...
biedactwa wracajcie szybko do zdrowia

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Black_Angel No właśnie zastanawiam się nad dwoma....wózek zamawiamy w poniedziałek,więc mam jeszcze kilka dni... podaje linki,moze Wy ocenicie same

http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=290

http://www.tipstore.cz/images/org_262_IMG_6241.JPG

hmmm wzięłabym zielony bo kocham zielony ale czerwony też fajny

ciężka sprawa

Cytat:
aaaa właśnie nie pochwaliłam się naszym giga dzidziem, a w pn byliśmy na wizycie
no więc waży 2800g ! tydzień 33 i 4 dni było wtedy! ja się boję jak ja go wycisnę
może to przez to , że tyle mleka piję?

ło rany wielgachny ja miałam tyle jak się urodziłam :P

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
wiesz co czarna ja mam w domu próbki materiałów z tako i aż z ciekawości zerkłam na tą zieleń. w sumie powiedziałabym że zdjęcie dobrze odzwierciedla kolor próbki. jest to dosyć żywa jasna zieleń.
możesz zawsze w sklepie poprosić o pokazanie kolorku na próbce. to zobaczysz

megi a masz może próbki kolorów z serii GT chodzi mi dokładnie o ten zielony na samym końcu z nr 8, podobny jest ??

Cytat:

diatoma
dobrze że wróciłaś i super że z wami wszystko ok
dużo wypoczywaj i oszczędzaj się

Cytat:

miesiąc- wycięcie ropniaka na sutku, pod narkozą
3 lata - Noga skręcona i potwornie zdarta skóra - blizna została
4 lata - szyta głowa
5 lat - ręka w gipsie, prawa w nadgarstku. Składana pod narkozą, musieliśmy jechać aż do Łodzi.,
6 lat - rozcięta stopa, szycie. Prawie do kości na szkle przecięła w rzece.

łał niezła jest :P

kampasiula , iweczka
cieszę się że wszystko w porządku

mirabilka
ale niespodzianka

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość

Cytat:

mnie nie boli ale popuchnięta jestem
jak czytałam wątek chyba listopadowo-grudniowy lub styczniowo lutowy to tam parę lasek też bolało krocze pod koniec

doszły do mnie zamówione rzeczy od r_p77 jestem mega zadowolona,

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:13   #2126
aguchaw1
Raczkowanie

aja1 <hahaha> chyba sie posikam jak nie przestaniesz wklejać takich teksstów

aguchaw1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:18   #2127
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość

mnie nie boli ale popuchnięta jestem
jak czytałam wątek chyba listopadowo-grudniowy lub styczniowo lutowy to tam parę lasek też bolało krocze pod koniec
Haha Montii coraz bliżej, coraz bliżej
Serio to mnie puchnie i pobolewa, ale po uniesieniach z mężulkiem, ostatnio mi skacze libido chociaż czuję się jak wieloryb

Stary 2011-01-12, 18:19   #2128
aja1
Zakorzenienie

A to specjalnie dla czarnej w temacie tego gwałtu

Młoda żona jest tak nienasycona, że zmusza męża do maksymalnego
małżeńskiego wysiłku. Jeden numerek,drugi.......czwar ty,..........siódmy
w końcu po dziesiątym zasypia. Budzi się nad ranem a męża nie ma w
łóżku. Idzie więc na poszukiwanie i widzi zapalone światło w kibelku.
Po cichu zagląda i widzi młodego stojącego nad sedesem i szepczącego :
- No wyłaź i sikaj, przysięgam, że ona śpi
.

Uciakam na zakupy

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-01-12, 18:20   #2129
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Czesc Dziewczynki

Ja dzisiaj caly dzien w biegu i teraz boli mnie brzucho i nogi tyle sie nachodzilam
Kupilismy dzis rozek dla dzidzi proszek d/pr, plyn/d pl i chusteczki pampers 6 op.za 25.99 w Carrefourze paczka wychodzi po ok. 4,33 wiec taniej sie nie kupi

Jeszcze troszke mi brak do konca wyprawki ale po malu sie kompletuje

Diatoma dobrze ze juz wrocilas
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:21   #2130
Thorgal1980
Zadomowienie

cześć dziewczyny! pewnie mnie większość z Was nie pamięta, bo raczej sie udzielam w klubie ale w sumie stwierdziłam, że tu tez muszę jednak czytać, bo w klubie malo o ciązy jest wiec witam się z Wami ponownie, ale pozwólcie, że nie bede czytała wstecz bo mogłoby mi nie starczyć czasu do piątych urodzin maleństwa... Mam za to taka prośbę do Was czy możecie mi tak skrótowo napisac czy jakies konstruktywne wnioski z rozmów tutaj macie? np. ta lista rzeczy przydatnych na pierwszej str. jest super, chodzi mi właśnie o takie rzeczy, może któras z was zapisywała sobie na kompie jakies spostrzeżenia Wasze co do najważniejszych kwestii, no bo jak tutaj tak sobie dyskutujecie to pewnie jakies konkluzje sie pojawily, nie? no tak zupełnie przykładowo np. na co zwrócić uwage przy zakupie np. fotelika samochodowego, albo czy warto opłacac polozną w szpitalu? wiecie o co chodzi? szczególnie kwestie cc w warszawie mnie interesują sory, że tak zawracam głowę ale może któras z Was ma takie ważniejsze rzeczy zapisane na kompie i moglaby mi wysłać, plis. Aha bardzo prosze jeszcze o dopisanie, ze u mnie bedzie synek, najprawdopodobniej Rysio
Thorgal1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości