|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI
witam SPD
![]() Cytat:
nie uzywam wielu kosmetykow bo niemal po wszystkich mnie wypryszcza albo uczula, jedyne kosmetyki ktorych uzywam na codzien to tonik antybakteryjny ziaji i krem nivea a od czasu do czasu peeling morelowy st.ives czy jakos tak i maseczka antybakteryjna ziaji no i bez podkladu nie wychodze z domu, wielu uzywalam i od jakis 2 -3 lat najlepiej sie sprawdzal aa kryjacy, ale niestety od kat stan mojej cery sie pogorszyl nie jest on juz wstanie sprostac moim wymaganiom bo prawie w ogle nie kryje, kilka dni temu ( o czym zreszta tu pisalam) kupilam max factora, na poczatku mnie nie zachwycil, ale po 3 dniach musze stwierdzic , ze moze rewelacyjny nie jest, ale naprawde calkiem niezly Cytat:
![]() Cytat:
przydaloby mi sie cos takiego mieszczacego sie do torebki ![]() też o tym pomyslalam nie podobaja mi sie za bardzo za to te drugie ktore pokazala lili PRZEPIEKNE, ale zabilabym sie w nich przy pierwszym kroku zapewne Cytat:
![]() mam pytanie do SPD ślubujących w tym roku, albo tych które mają to już za sobą: -ile litrów napojów liczycie na głowe, ile gazowanych ile soków? (btw dzis w biedronce 1litr pepsi jest za 1,50, podobnie sprite ale te drugie u nas wazne tylko do czerwca wiec odpadaja) -ile wodki na glowe i czy kupujecie tez jakies inne alkohole? |
||||
|
|
|
#2432 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale oby pomógł..A co ta mixtura z olejkiem pichtowym robi?? Cytat:
|
||
|
|
|
#2433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi też wiele razy dawali mniej lat niż mam, nawet jak kończyłam studia to niektórzy potrafili się spytać w której jest klasie liceum |
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 26 i na tyle wyglądam. Moja mama mówi że ona jak miała 18 lat to wygladała na 30 i jak miała 40 to też wyglądała na 30. Może ja będe wyglądała cały czas na 26
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
aż sobie wyobraziłam 80letnią babcię którą pytają o dowód
![]() Co do alkoholu - nie jestem pewna, ale chyba mieliśmy 40 butelek 0,7 10 - 0,5 na bramy. 5 wiśniówek, 5 adwokatów, po 4 (chyba) butelki wina - białe czerowne i różowe. plus możliwość zamówienia sobie piwa kto chciał. Napoje - soki zapewniała knajpa (podliczyli nas łącznie z jedzeniem), za gazowane (jeśli ktoś miał ochotę) wystawili rachunek po imprezie. aaa i jeszcze ze 3 vermutowe wina.
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-01-12 o 19:16 |
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76898 4 post naprawdę bardzo dobry do każdego rodzaju cery pory zamyka oczyszcza no cera jest rewelacja tyle że tż zapach zniechęca i mu caly czas śmierdziało więc później zaczęłam stosować tylko na dzień i po południu żeby zanim położę się do łóżka troszkę wywietrzał
|
|
|
|
#2438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, natomiast moja młodsza o 4 lata siostra wygląda dojrzalej niż ja, ale wcale mi to nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
-w sklepie Cache Cache, gdy kupowałam jakiś naszyjnik sprzedawczyni powiedziała: "A może chcesz taką fajną kolorową torbę? jest w promocji. będziesz miała do szkoły na książki". zaczęłam się śmiać na głos, gdy to usłyszałam ![]() -Na orange warsaw festival, gdy podeszłam do miejsca, w którym zabierają bilet i zakładają opaskę na rękę pani, gdy mnie zobaczyła uraczyła mnie pytaniem: "A 18 latek jest?" -no i jeszcze raz jak piwo kupowałam prosili mnie o dowód w sumie nie wyglądam jakoś młodo. powiedziałabym, że wyglądam dokładnie na swój wiek, także powyższe sytuacje były nawet miłym zaskoczeniem
|
|
|
|
|
#2440 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja za chwil kilka wybieram się popracować nad moją "seksownością"..:baci k: |
|
|
|
|
#2441 |
|
Konto usunięte
|
Nadia z ciekawości zobaczyłam tą bajkę "happy tree friends" na youtube bo wcześniej nie widziałam i się wystraszyłam
to już wolę krecika albo sąsiadów ![]() Mnie dwa lata temu zapytali o dowód w klubie w którym było wejście od 21 lat niby miałam wtedy 23 ale śmiechu było co nie miara bo byłam z kilkoma koleżankami rówieśniczkami i aż im było przykro że tylko mnie wylegitymowali a ich nie też mi często ludzie dają mniej lat niż mam, mam delikatne rysy twarzy, poza tym jestem bardzo podobna do swojej Mamy, która ma 48lat w tym roku, prawie żadnej zmarszczki i wygląda na 40 conajwyżej ![]() co do cery to miałam problemy z pryszczami w lo, ale nie na tyle duże by chodzić do dermatologa, od jakichś 5lat mam spokój, cera ładna, tylko czasem przed @ coś wyskoczy mam za to mały problem z zaskórnikami i zatykającymi się porami ![]() co do podwyżki to z szefem się dziś rozminęłam, ale jutro rano jesteśmy umówieni bo ma mi przywieźć dokumenty, które muszę zawieść do urzędu więc myślę ze się określi dokładnie co i jak ale najważniejsze że się zgodził ![]() miłego wieczoru, spadam bo na polsacie leci film z moją ukochaną Kirsten Dunst |
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś miałam kolende
Juz chyba w głowie sobie liczył ile kasy w koperte bedziemy mogli dać wrrA teraz pije piwoo ! oo Niniona my mamy wodke, nie wiem dokladnie ile to tz sie tym zająl, ale chyba ze 6 kartonów kazdy mowi ze za duzo ale on sie uparł ![]() Dodatkowo bedzie pare butelek win, whisky i piwo. Nie wiem jak to z napojami, mysle ze na sali mi podpowiedzą ile tego schodzi, chociaz napoje to nie problem bo itak sie wypije pozniej ![]() A ja pije piwko i lezakuje wypachniona balsamem z nivei, straaaasznie podoba mi sie ten zapach, i na moim ciele utrzymuje sie mega długo
|
|
|
|
#2443 | |
|
Konto usunięte
|
![]() mnie przestali pytać, jak przefarbowałam włosy na ciemno, wszyscy mi mówią , że mnie bardzo postarzaja, tzn nadal nie wyglądam na tyle lat ile mam, ale teraz wszyscy dają mi już więcej niż 18 a propo postanowiłam, że w marcu robię sobie blond balejage, dośc mam już wyplukiwania ciemnych farb i tego, że na dole sa czarne a u gory brazowe juz po kilku dniach Cytat:
Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-01-12 o 19:46 |
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2445 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() my mielismy w planach kupic 100x 0,5 na jakies 60-70 osob z czego przynajmniej 10 jest niepijacych, ale wszyscy mowia nam, ze to sporo za malo wiec juz sama nie wiem a z sokami pani od sali poradzila nam po 2 litry sokow na glowe, 1, 5 litra napojow gazowanych + woda nie mam zielonego pojecia czy to duzo czy malo stad moje pytanie ![]() edit. rany julek nie zauwazylam, ze mi sie nie zacytowalo w pierwszym poscie - Kash gratulacje Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-01-12 o 19:45 |
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naturalnie mam włosy jasny blond - wtedy to już w ogóle wyglądam jak dziecko. Kilka lat temu zaczęłam farbować na brąz i jak patrzę na siebie to uważam, że też mnie to postarzało - widocznie tylko ja to widzę, bo innym NADAL nie przeszkadza to by mnie brać za małolatę.
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
W tytule zauważyłam wzmiankę, że mieszkacie z TŻtami.... mam nadzieję, że nikt nie będzie miał za złe, jeśli się na chwilkę wtrące i o coś zapytam.
Jestem z TŻtem od roku, oboje studiujemy i mieszkamy odzdzielnie, ale w tym samym mieście. Za jakieś pół roku chcielibyśmy razem zamieszkać, ale tutaj pojawia się problem... Nie stać by nas było na wynajęcie mieszkania dwupokojowego, żeby każde z nas mogło mieć zawsze tę możliwość chwili odetchnięcia, namysłu, odpoczynku, prywatności... Musielibyśmy wynająć kawalerkę... Myślicie, że taki układ: ja i TŻ w jednym pokoju jest do zrealizowania? Bardzo chcemy razem zamieszkać ,ale nie wiem, czy po jakimś czasie nie chciałby mieć też trochę chwili dla siebie we własnym mieszkaniu, a ja przecież tez bym w nim mieszkała... Co sądzicie o takiej sytuacji? Zdecydowałybyście się na taki układ?
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że każdy czasem potrzebuje chwili dla siebie, ale wystarczy przejść się samej na spacer, zakupy czy z przyjaciółką na ploty i już mamy oddech. TŻ na pewno też nie raz nie dwa, zobaczy się z jakimś kumplem czy pojedzie do rodziców. Nie będziecie spędzać ze sobą przecież 24h na dobę.
|
|
|
#2449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kręciłam sobie prostownicą kłaki ale teraz mam lokówkę tylko muszę znaleźć coś betonującego na zawsze moje kręciołki bo na razie marnie z ich trwałością ![]() zachciało nam się pizzy. na szybko na już. kurs do biedro i zakup kilogramowej pizzy. i teraz uwaga hardkor - mało nie złamałam zęba na kości, która była w środku myślałam, że własnego zęba wyplułam... koszmar. odechciało mi się pizzy na dłuuugo. przyniosłam stertę prania z suszarni i teraz mam co robić przez następne 4 dni teraz jednym okiem oglądam wizaż i kilka blogów a drugim jakiś film na polsacie. doszłam do wniosku, że muszę wymienić niemal całą garderobę nie podobają mi się moje ciuchy, wyglądam w nich źle i w ogóle nieeee.... i albo je kompletnie potnę, albo sprzedam na all, bo patrzeć na nie nie mogę. powiadomiłam P. o tym. załamał się
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli rozmiary są takie, jak pokazałaś na all, to 36 (23,5cm). Zależy, jak wypadają. Ale za tę cenę jestem skłonna zaryzykować ![]() A kolor... Hmmm... Szary
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Zmęczona jestem...
Trochę na uczelni...po powrocie obiadek, na kolacje pizze zrobiłam, teraz piekę kurczaka dla TŻ na jutro...Wczoraj trzy prania zrobiłam...Teraz muszę zebrać i jeszcze jedno wstawić... Miałam mieć jutro koło...ale w moim instytucie ostatnio wykladowcy średnio się dogadują kto kiedy ma zajęcia (jesteśmy pierwszym rocznikiem idącym nowym programem i mamy dwa przedmioty, które prowadzi 4 wykładowców, więc jest mega bałagan) i jutro nie mam koła i tak mnie nie ominie, ale dzisiaj średnio jest moc na naukę...
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnia obejrzałam ta bajke
i takie rzeczy dzieci oglądają !
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam gości właśnie, mała dostała cudne rajstopki i teraz ze zmęczenia usnęła
![]() ja teraz kawkę sobie robię i w końcu mogę usiąść odsapnąć
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
nie no tego raczej dzieci nie oglądają
|
#2456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"taki układ" realizują niemal wszystkie pary mieszkające razem, więc Wy nie będziecie wyjątkową parą, która odważa się zamieszkać razem i która to para potrzebuje pomocy terapeuty oraz poparcia osób postronnych do dokonania tegoż czynu. zwłaszcza "w jednym pokoju". osobna kwestia czy możecie to zrobić konkretnie Wy. nie powinnaś pytać o to nas, ale swojego partnera, bo np. mi wisiałaby opinia osób, które kompletnie mnie nie znają, w tej kwestii, ani tym bardziej nie radziłabym się ich w takiej sprawie (osoby znajome natomiast tak, ale to inna sprawa). odpowiadając na Twoje pytanie i kończąc moje wymądrzanie się - dopóki nie spróbujecie, to się nie dowiesz, czy"taki układ: ja i TŻ w jednym pokoju jest do zrealizowania". lepiej teraz niż po ślubie (wg mnie) bo jeśli wyjdzie coś w tym wspólnym życiu, czego kompletnie absolutnie nie bedziecie mogli u drugiej osoby zaakceptować, to da się z tej sytuacji wyjść, a po ślubie trzeba ścierpieć albo długo się rozwodzić. jeśli potrzebujesz przestrzeni i swobody nadal to chyba na razie nie pora na zamieszkanie razem, bo też nie ma sie co do tego zmuszać, żeby potem nie żałować. większość z nas mieszka z partnerami i chwalimy to sobie (zaznaczam większość i przez większą część czasu potrzeba odpoczynku zawsze i wszędzie jest, ale żeby od razu 2-pokojowe mieszkanie na siłę wynajmować? to problemów nie rozwiąże a wręcz przeciwnie - kawalerka, takie bycie ze sobą 24/dobę bez możliwości wyjścia do drugiego pokoju, uczy kompromisów sztuki rozmowy oraz życia w różnych warunkach. najbardziej tego wszystkiego uczy mieszkanie 3-ch par razem na 10 metrach kw. przez 2 lata oraz korzystanie w celach seksualnych z jednego pokoju, prysznica i kuchni nie pękaj - mieszkaj
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
ten Q10?
|
|
#2458 |
|
Wtajemniczenie
|
mam coś dla gotujących i muffinkujących - Cholerka - wyzwanie dla Ciebie
![]() kto zrobi takie o: http://i2.pinger.pl/pgr497/108e78650..._cupcakes5.jpg http://i2.pinger.pl/pgr270/6927a2800...f/IMG_7014.JPG http://i.pinger.pl/pgr52/aad9d4c4002...reats+copy.jpg http://i2.pinger.pl/pgr312/434744990...7102009974.jpg propozycje na haloween ale bardzo klimatyczne ![]() i obiekty moich westchnień - torty dekorowane masą marcepanową: http://i.pinger.pl/pgr226/72d4119a00...white+cake.jpg ten w wydaniu biało-fuksjowym jak dla mnie idealnie by pasował do ślubu Haniuli ![]() http://i.pinger.pl/pgr354/11b9ebf200...white_cake.jpg http://i2.pinger.pl/pgr233/015f72cf0...white-cake.jpg mam takich cudów kilkadziesiąt na dysku kiedy ja takie coś zrobię...
|
#2459 |
|
kobieta za ladą
|
dziewczyny wielka prozba!!
zaglosujecie na link w podpisie ślicznie dziękować!!![]()
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

)

Tylko wyrośnięta 

pewnie trzeba będzie zrobić prześwietlenie i usg to nawet nie myślę ile i leki
i koszt może ok 10 zł
). Przechodzi pan koło 70 (?) z jakimś niewybrednym tekstem na temat moich nóg... a jego żona "No dziecko będziesz zaczepiał, jeszcze Cię za pedofila wezmą" 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ślicznie dziękować!!