|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011
Cytat:
![]() Moja chrzestna najpierw urodziła jedną dziewczynkę, za jakieś 3-4 lata drugą, potem się rozwiodła itd, nowy facet i nie pamiętem ile ona ma lat ale blisko 40 i bach bliźniaki
|
|
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Horrory, fe... nigdy nie lubiałam. Nerola spróbujemy coś podziałać, zrób tak: Start->Uruchom->wpisz dxdiag w pole Otwórz->OK.Kliknij na zakładkę "dźwięk" tam znajdziesz potrzebne informacje na temat karty dźwiękowej. i podaj mi co się wyświetliło w zakładce "Dźwięk 1" jaka kartę masz dzwiękowa w rubryce "urządzenie" i zernij co jest obok w rubryce "sterowniki" czy tam jest pusto czy coś pisze. u mnie jest tak: urządzenie: Realtek HD audio output
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-01-13 o 10:58 |
|
|
|
|
#4443 |
|
Rozeznanie
|
Beatko no to Ty juz z wiekszym stazem malzenskim
![]() to, co napisalas nt. jedzenia ja mam podobnie w pracy to zawsze bulka z zoltym serem, albo jeszcze almette (ale smietankowe) albo serek puszysty z patnicy roznica taka ze ja frytki wyjatkowo polubilam jadlam moze ze dwa razy w ciazy ale ochota jest ciekawe co tam siedzi we mnie.. on czy ona.. ![]() asiago przy blizniakach zapewne jest trudniej-kuzyn ma dwoch chlopcow - dwujajowi- ale poradzisz sobie
|
|
|
|
#4444 |
|
BAN stały
|
ja z bartkiem mialam taki laktator http://allegro.pl/16-200-canpol-lakt...399991199.html
i bylam baaardzo zadowolona z niego. bardzo fajnie sciagal, a wyprobowalam tez inne reczne i byly straszne, wsysaly mi pol cyca, w ten wlasnie delikatny ale dobrze i szybko sciagał. no a tez musze pomyslec nad nowym bo niestety tego juz nie mam. moze na ten sie skusze: http://allegro.pl/najnowszy-model-la...382280254.html Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2011-01-13 o 10:59 |
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
frytki
![]() musze cos zjesc bo mi cieknie ![]() nerola - jak bede w domu to oblookam co mam. ja raczej wole dziwne filmy z mala iloscia mózgu na ścianie piła byłą fajna, ale pierwsza, kolejnych juz mi sie nei chcialo. szczegolnie mi sie pomysł z ta szczęką co miala sie rozwalic podobało (babka chyba za duzo jadła czy cos i potem dziekowala bo jej przeszlo - chyba jakos tak bylo). uswiadamianie ludziom co sie moze stac bylo fajne jeszcze Cube byl fajny, stary dobry film... widzialas hostel? to taki chyba w twoim klimaciku... heh, a filmiki animowane Happy tree friends oglądałąs? to dopiero rzeźnia w wydaniu sweetaśnym ![]() ![]()
|
|
|
|
#4446 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nazwa:RtkHDAud.sys wersja 5.10.0000.5776 Podp.przez. HHQL;TAK Bartessa-też miałam Campola tego i byłam niezadowolona. Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-01-13 o 11:06 |
|
|
|
|
#4447 |
|
BAN stały
|
czy to mozliwe? http://republika.pl/blog_sq_195437/2...ek_z_nozka.jpg
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
podobno fotoszop
gdzies wyczytalam ze niemozliwedla tych którzy chcą wiedziec jak naprawde bedziemy wyglądać PO http://theshapeofamother.com/ Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2011-01-13 o 11:09 |
|
|
|
#4449 |
|
Wtajemniczenie
|
Nerola ja chodzę do dr Gratkowskiego, a Ty???
przed ciążą chodziłam na zwykłe wizyty (np. cytologia itp) na NFZ do dr. sośnickiego, ale w ciąży jakoś stwierdziłam, że poszukam takiego, co w szpitalu pracuje no i poza tym jak chciałam się zapisać na 1 wizytę, żeby w ogóle potwierdzić ciążę, to większość lekarzy miała terminy do umówienia dopiero na styczeń, a mi na czasie zależało, a Gratkowski akurat miał wolny termin to padło na niego. a później się dowiedziałam, że on jest lekarzem mojej siopstry i prowadził jej trzy ciąże i zawsze było ok to już u niego zostałam... ale ogólnie to żadnych opini o nim nie czytałam ani nic... a Ty do kogo chodzisz do lekarza??? |
|
|
|
#4450 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dla mnie piła dobra jest.Psychologiczna i trzyma w napięciu. A Cube to o czym?Ja zapominam tytuły niestety ![]() Niech mi Beatka pomoze z tym głosem ![]() Pieleszko ja do Kleindhardta. Gratkowski fajny facet ![]() Konkretny i od niepłodności w dodatku. Spotkałam go w jeziorze hahah zapytał skąd się znamy,tak patrzę i mówię a pan to ginekolog? Jak tak to z patologii
Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-01-13 o 11:11 |
|
|
|
|
#4451 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie chcę tematu w klubie.
Monia-wierzę w Boga. Napisałam w tym sensie, że nie mam dylematów,bo nie stosuję antykoncepcji, gdybym stosowała to bym się zapewne zastanawiała czy to wpadka, cud, los czy Bóg. Nie chcę mi się pisać o moim pożyciu więc na tym zakończę:PNerola-wczoraj oglądałam fajny film S-F. "Repo-men". Jeżeli ktoś lubi S-f to polecam
|
|
|
|
#4452 |
|
BAN stały
|
83monia, bedziemy, ja tak wygladalam
![]() ale to wraca do normy, po rozstepach czerwonych nie zostalo ani sladu. jak rozciagne skore to widze biale slady ale np na piersiach sie wstapily calkowicie. tylko brzuszysko mi sie nie wciaglo tak jak powinno - cesarka potrafi zostawic slad na cale zycie. dlatego teraz wole porod naturalny, szkoda mi pieniedzy na operacje plastyczna brzucha, musialabym wylozyc z 10 tys zl. no moze za kilka lat jak juz postawimy chalupe
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jak wykarmie moja gromade to pozbieram na operacje piersi bo maly mi wysssał wszytko
a brzuch tez taki iszacy troche, mimo iz ciagle na wdechu... a sn rodzilam. to chyba od kondycji kóry tez zalezy, miesni...
|
|
|
|
#4455 |
|
BAN stały
|
na ja mam uszkodzone nerwy bo miejsca po cesarce nie czuje
a teraz mam wrazenie ze wisi mi jeszcze bardziej jak zaczal rosnąc
|
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny a miała ktoras laktator TOMMEE TIPPEE? Bo kupiłam komplet butelek i chcialabym miec do kompletu. Do laktatora Avent pasuje buteleczka Tommee?? |
|
|
|
|
#4458 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja za tydzień mam kolejne USG, tylko, że w miejscowej przychodni. Podobno cała wizyta trwa około 2 godzin, pytania na temat przemocy rodzinnej, pobieranie krwi, w końcu dowiem się jaką mam grupę. Wszystkim kobietom w ciąży przysługuje również szczepionka na świńską grypę i nie wiem czy ją wziąć . Nie wiem czy to nie zaszkodzi dzidzi.
|
||
|
|
|
#4459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4460 |
|
Raczkowanie
|
kochane Mamusie wszystkich Aniołków- trzymajcie się
muszę się pochwalić: dzis według USG zaczynay 12t i prezd chwilą pierwszy raz tak baaardzo wyraźnie usłyszałam przez baby sound tętno i udało mi się zmierzyć: 148!!!! cudowne wrażenie ))i tylko takich wrażeń życzę ![]() idę myć lodówkę- nie cierpię tego buziak |
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
dextera mam nadzieje obejrzec jak juz na chorobowym bede
i mam supernatural (lubie takie o dziwakach), eureka, herosów mam juz obejrzanych. i housa i chirurgów też mad maxa (ciekawe jaki bedzie) tez mam. lubie tez dobre fantasy, znosny był serila Miecz prawdy, teraz mam miniserial Królestwo i Blaszany bohatermaugoszatka - tez chyba wole sn, mam nadzieje ze bedzie taki sam jak poprzednio. 2 szwy i nic wiecej, a jednak mnie denerwowały, a co dopiero wieksza ilosc na brzuchu jakbym miala... ja mialam jakas tanizne z canpola, z pompką, niby ok laktator ale potem gumka mi dzies wsiakła i był problem. siostra miala aventu i byl niebo lepszy. chyba wezme, pewnie gdzies u rodziców jest. wogóle musze tam kiedys pojechac i zrobic liste co chce zabarac ze sobą, zrobic miejsce w szafie na ciuszki maleństwa... wymyslec gdzie ma byc łóżeczko... chyba tt ma taki sam jak avent jesli chodzi o szerokość. sprawdz w jakims sklepie ja chodzilam z butelkami i laktatorem, by mi pasowalo
Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2011-01-13 o 11:37 |
|
|
|
#4462 |
|
Wtajemniczenie
|
Nerola no Ty jesteś niemożliwa!! znowu mnie rozbawiłaś i znowu monitor zaplułam
co do Gratkowskiego to miły jest i taki szarmancki..hmmm. ja tam lubię takich "czrujących, starszych Panów" na studiach też miałam takiego wykładowcę jednego... nudził jak cholera (bo prowadził gleboznawstwo... nudziarstwo największe na świecie... chyba dziecku będę czytała nha szybki sen ), ale jego barwa głosu była taka magiczna... i te szarmanckie "pani Magdaleno..." aż ciary szły po plecach.... no i Gratkowski mi go trochę przypomina mimo,że od tamtego pana nieco młodszy ![]() tylko nie pomyślcie dziewczęta, że ja jakaś "zboczona" jestem... tak po prostu mam jakąś taką słabość ![]() a tego Twojego to nie kojarzę Milenko - chyba pierwszy raz słyszę nazwisko. możesz napisać gdzie przyjmuje?? |
|
|
|
#4463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A póki co dobry stanik musi wystarczyć, heh śmieję się że dzieci będą w pokoju obok ciągać cyca a ja sobie spokojnie posiedzę przed tv albo kompem w drugim
|
|
#4464 |
|
Wtajemniczenie
|
Monia- o czym ten supernatural? Polecam Dextera ale nie ostatni (5)sezon
Totalna klapa wg mnie. 4 pierwsze sezony mega!Oj , tak mnie też te szwy denerwowały,potem taka gula przez długi czas. Iwonap-brawa ![]() Ja dziś robię pulpety cielęce w warzywach dla Heli i TŻta, sama mięsa nie jestem w stanie przełknąć a co dopiero pulpetów
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
http://dziecko.onet.pl/57909,4,4,naj...1,artykul.html cos ciekawego o wczesnym i baaaaaardzo późnym macierzyństwie
supernatural - nie z tego swiata http://www.filmweb.pl/serial/Nie+z+t...ta-2005-225833 o takich ludziach z nadprzrodzonymi umiejetnosciami (heroes było chyba podobne, ale jeszcze suprnatural nie ogladalam wiec nie jestem na 1000% pewna) jeszcze chce obejrzec miasteczko twean peaks, bo nie ogladalam, a lyncha lubie bo dziwne filmy robi |
|
|
|
#4466 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ty to musisz iść na odwyk plucia po monitorach Gratkowski ma taaaki męski głos,posture,ze mmm.... a w jeziorze w tych okularkach...no mówię Ci Ale jak pojechałam na izbę z krwawieniem i bólami 24 grudnia,to nie chciał zrobić usg tylko od razu na oddział.A wiadomo jak to jest leżeć na święta? I pojechałam do Skwierzyny -27 na usg w szpitalu(mój mi robił) wyszło,ze dzidzi serduszko przestało bić ![]() Ten mój przyjmuje koło Ciebie-w Medisonie tam gdzie Paszyński,Homa( Taki nieduzy w okularkach z wiecznym bananem na ustach. Fajny i kochany. Bosz ja mam pociągi do ginów ![]() Carmela-ja właśne kupiłam TT ale jeszcze go nie mam.Wiem,ze ma adapter do Aventa np.Zdam relacje za kilka dni jak działa ![]() Powiedzcie,ze ładny http://allegro.pl/lezaczek-wibruje-i...401046694.html |
|
|
|
|
#4467 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem jakie zajecia masz na mysli, ale u mnie na osiedlu w klubie sa np. zajecia dla kobiet w ciazy i wlasnie trzeba miec zaswiadczenie od gina, ze nie ma przeciwskazan do zajec fizycznych. Cytat:
Tu masz jeden z kalkulatorow wagi http://www.noworodek.pl/index.php?sm=4 |
||
|
|
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
Może mało ma wspólnego z horrorami
ale można się uśmiać http://www.youtube.com/watch?v=KVMb8u8DM94
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
Istna produkcja postów nie sposób wszystko nadrobić ![]() Co do wymiany zdań BABONIKA i maugoszatki to ja powiem tylko tyle aborcja to morderstwo i rzeczy należy nazywać po imieniu. Tyle w tym temacie. BABONIK jedno co mi się nie podobało to ironia na temat katolików i robienie z pogan 'ofiar losu', którym katolicy tylko rzucają kłody pod nogi. Takie jest moje zdanie. Mieszkanko wczoraj facet wynajął zanim TŻ zdąrzył je obejrzeć :/ A w domu mam ciężko sytuacje bo matka przestała się odzywać do mnie. Żyć nie umierać. Nerola ale masz super brzuszek. Zazdroszcze neska bardzo mi przykro Dziewuszki te pasy ciążowe zdają egzamin ? Bo w spodnie się nie zapinam
|
#4470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja po prostu uwielbiam jeździć do mojego gina, on ma w sobie coś takiego...hmm nie wiem może ten głos, i jest tak sympatycznym człowiekiem że nie sposób go nie lubić, zabawny, przemiły a do tego rzetelny i kompetentny, a do tego przystojnyNo i nie ma jeszcze 40 Ale coś za coś...muszę do niego jeździć 170km.Dziewczyny wrzućcie jakieś fotki do klubu , bo mi się poogladać zachciało, gdzie wasze brzuszki???Nerola ładny i taki różowy...hihi ale będą jaja jak będzie chłop
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." P. Coelho Liliana i Mikołaj - są już z nami moje kochane kruszynkihttp://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png Edytowane przez asiago Czas edycji: 2011-01-13 o 12:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

on czy ona.. 

zębole
. Nie wiem czy to nie zaszkodzi dzidzi.

jestem ostatnio zupełnie nieproduktywna- praca, obiad, spanie i tak pewnie do weekendu