|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI
Cytat:
Wiesz, punto. Kazdy kowalem swego losu ![]() Ja bym jeszcze mogla troche o tym podyskutowac, bo mam inne zdanie, ale to nie watek do tego przeznaczony i nie ma sensu sie denerwowac
|
|
|
|
|
#2582 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- normalny ksiądz pozwoli
|
|
#2583 |
|
Zadomowienie
|
Hania ten balsam Nivea, o którym pisałaś to ten, który teraz jest w Rossmanie w promocji
Kash wcześniej go polecała i chciałam kupić ale wpadłam wczoraj do Rossmana i były w nowych szatach graficznych i nie byłam pewna czy to o ten chodziło ![]() On naprawdę ujędrnia? Bo jakieś dobre ujędrnienie by mi sie przydało skoro zaczęlo mi ubywać kilogramów
|
|
|
|
#2584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() normalnych też spotkałam. bo po co odbywać kolędy w akademikach, po co organizować emaus w takich miejscach, gdzie wiadomo, że na kilometr śmierdzi seksem, alkoholizmem i grzesznym mieszkaniem razem przed ślubem? widać niektórzy chcą, mogą i potrafią. nie wiem, czym różnią się od siebie w wierze księża akademiccy od zwykłych, ale ci pierwsi niejedno słyszeli i widzieli, i nie spotkałam się z osobą, która nie dostałaby rozgrzeszenia. nawet na Jasnej Górze był tylko jeden stary uparty i upierdliwy ksiądz, który nie dość że rozgrzeszenia nie dawał, to za byle co (np. kłótnię czy okłamanie kogoś w błahej sprawie) potrafił na cały kościół drzeć się i wyrzucać osobiście za chabety z tegoż kościoła. po kilku takich akcjach nikt juz do niego na spowiedź nie chodził. reszta była normalna. stosunek do wiary mam swój ślub kościelny wzięłam, dziecko ochrzczę, ale nie będę na siłę zmuszać do pozostania w tej wierze, jeśli nie będzie chciało. MÓJ Bóg nie jest mściwy, niestety Jego kapłani są. rozgrzeszenie za mieszkanie z P. dostawałam, księża tylko pytali, czy zamierzamy być razem, czy to jest tylko tak na razie. któryś ksiądz nawet powtórzył za Janem Pawłem II że seks przed ślubem jest piękny i jest dozwolony, jeśli do owego ślubu prowadzi życie i chęci młodych i jeśli jest z miłości. i ja się z tym nie zamierzam kłócić
|
|
#2585 |
|
kobieta za ladą
|
nuruś
|
#2586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn tak działa na makijaż jak lakier na włosy obstawiam 2 w 1 ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- trzymam
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
anoola ja mam ten balsam :
http://www.ladiva.pl/content/users/1...rniajacy-1.jpg nie wiem czy taki jest w rossmanie bo rossmana u mnie nie ma ![]() Mama przed chwila przyjechala, kupila se na targu u nas kurtke i sukienke wełnianą a sukienka za mała na nią wiec mi sie poszczęściło
|
|
|
|
#2588 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Ja wkurzona jestem przez kasę nie przez tą wymianę zdań, żeby nie było
|
|
|
#2589 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A ja się zmywam, narazka ! |
||
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za te które dziś tego potrzebują
![]() Kochana, trzeba się spiąć i do boju ![]() zresztą co to za student bez poprawki ![]() Cytat:
Nie mam pojęcia czym psikała tak czy siak po tańcach hulańcach makijaż spłynął No tak, my z chwilą otrzymania cywilnego mieliśmy zakaz uczęszczania do komunii i spowiedzi. I uważam że nic w tym złego. Można się modlić, chodzić do kościoła - bez przyjmowania Komunii. Takie "zasady" więc nie ma się pieklić ![]() Poza tym, przed ślubem i nigdy - nie spowiadałam się księdzu z mojego życia seksualnego
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
wiznatalka ja bardzo często i szczegółowo pamiętam sny i wtedy gdy na spokojnie się budzę i wtedy gdy przez nie się budzę bo coś strasznego się śni i pamiętam, ogólnie to tak 1-2 tygodniowo pamiętam, nawet kiedyś miałam zamysł spisywać. Nieraz jest tak że coś mi się wydaje że miało miejsce i nie jestem pewna i próbuję tak dojść i pod wieczór dochodzę do tego że to był sen i przypomina mi się więcej szczegółów.
|
|
|
|
#2592 | |||||
|
Konto usunięte
|
ello ello
![]() Cytat:
![]() ja też nie wiem co bym chciała, poważnie zastanawiam sie nad mitsubishi coltem, oczywiscie tym starszym, ale biore tez pod uwagę polo , corse , a nawet seicento bo male ![]() a co do meganek do odradzam z calych sil, naszym poprzenim autem byla meganka i to co z nia przeszlismy to byl jakis koszmar, awaria na awarii nie bylo miesiaca aby minimum 300 zl w nia nie wladowac, a kazdy mechanik ktorego odwiedzilismy mowil, ze to normalka meganki tak maja Cytat:
9 to juz w pip duzo ![]() Cytat:
Cytat:
nie zamarza, nic sie z nim nie dzieje , zreszta moj tata tez ma obecnie 3 auta w dieslu i jest zadowolony, poprzednie auta tez byly dieslami i problemow nie bylo Cytat:
![]() tez do wczoraj twierdzilam , ze naszym kolejnym autem (dla tzta) bedzie audi a3, ale jak zobaczylam mazde 6 to zachorowalam ja mialam i niestety nie sprawdzily Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-01-13 o 10:15 |
|||||
|
|
|
#2593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gotuje krupnik dla TZ i na uczelnie na laborke. I ide po temat pracy przejsciowej, trzymajcie kciuki, żebym dostała ten co chce.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Faktycznie ujędrnia? Czy tylko ładnie pachnie i nawilża
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co do ujędrniania to nie wiele powiem, bo uzywam go niezbyt regularnie
ale Kash chwaliła, ze przy dluzszym stosowaniu widac efekty w kwestii ujędrniania ![]() Nawilzać nawilża, i bosko pachnie Ujedrniajacy mialam, nawet jeszcze mam zolty z garniera i wg mnie katastrofa, klei się paskudnie do ciała, w ogole nie nawilża. Pachnie swiezo cytrusowo ale to na tyle. takze porownując te dwa to 100razy lepszy jest Nivea |
|
|
|
#2596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki Bleeh nienawidzę jak balsam się klei dlatego mam zawsze spory dylemat zanim kupię jakies nowe smarowidło. Nie umiem sie przemóc do używania i stoi później na półce...a szkoda kasy ![]() Zastanawiam się jeszcze nad tym ujędrniającym Dove. Jeśli któraś używała to chętnie poczytam opinie bo kupować ze wzglądu na ładne opakowanie to tak trochę...
|
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
mała usneła koło 2, ale dopiero wstała
muszę ruszyć się po chleb i podkład, ale nie chce mi się mam coraz nizsze noty, ludzie mi chyba 1 dają:/
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-01-13 o 10:36 |
|
|
|
#2598 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcia45 - zapytaj któregokolwiek księdza, czy starsza pani, która w młodości grzeszyła aż miło, jest w stanie teraz, na starość, wymodlić sobie niebo i zbawienie. nieważne czy uprawiała seks przedmałżeński czy mordowała swoje dzieci. każdy ksiądz powie Ci - tak. problem leży tylko w tym, żeby tej starości dożyć albo na bieżąco się modlić i kajać za grzechy.
ksiądz ma obowiązek przy spowiedzi odpuścić grzechy, wszystkie, bo skoro mordercom odpuszczają, katom domowym, to seks uważam gorszy od tego nie jest, po to spowiadający się przyszedł i taka jest rola księdza. nie mogą nikogo od konfesjonału bez rozgrzeszenia odpędzić, bo teoretycznie ktoś przyszedł z żalem za grzechy do Boga, nie do księdza i ksiądz w imieniu Boga MUSI mu grzechy odpuścić. to, że ksiądz ma swoje zdanie na temat tego co ktoś robi, i że księżowe sumienie nie pozwala - ok. ale to się nie opiera na księżowym widzimisię i prywatnym osądzie, tylko na tym, że ksiądz ma taką rolę jaką ma. jak zabrania komuś pojednania z Bogiem, to tak jakby Ci zabronił ślubu, komunii i prawa do życia. nie może tak. jak tak robi, to nie powinien być księdzem, i chyba uważa się za lepszego od Boga, bo Bóg by wybaczył, a ksiądz nie chce. ja to tak widzę. idę do spowiedzi jak mam potrzebę, nie po papiery czy dla zasady, i nikt mi nie może zabronić w takiej chwili do kościoła wejść, nie może odmówić komunii (o tym też słyszałam) czy tym bardziej rozgrzeszenia. ja idę do Boga a nie księdza, a ksiądz w kościele to jest z łaski Bożej, a nie na odwrót, a skoro zdecydował sie na kapłaństwo, to powinien taką rolę pełnić jak najlepiej. nie może rozdawać Boga komu zechce, a komu nie to nie. tyle bo temat drażliwy a i może niepotrzebnie rozdmuchuję. zasady kościelne uznaję, rozumiem, ale jestem człowiekiem i czasem przyjdzie mi zgrzeszyć. na tym to chyba polega nie wybieram sobie tego co mi pasuje, ale też w tak mściwy i wyniosły obraz Boga, jaki jest przedstawiany, po prostu nie wierzę. a to z Janem Pawłem to było nawet w filmie o jego kapłaństwie, na jakiejś wycieczce z młodymi, chyba na kajakach. oślepłam oczy mnie tak pieką, że nawet w monitor nie mogę patrzeć, nie wiem dlaczego chyba faktycznie będę musiała się za prasowanie wziąć, bo przy kompie nie wysiedzę. jak do poniedziałku się nie odezwę, to organizujcie ekipę ratowniczą ![]() mojemu tacie diesel teraz zamarzł, ale to jak mróz był duży, też rozgrzewał suszarką
|
#2599 |
|
kobieta za ladą
|
nadia mój zakład swiadectwa wysyła pocztą maja na to 7 dni roboczych ,umowa skończyła mi sie 4go no ale było trzech króli i sobota i niedziela więc se czekam cierpliwie
zjedlismy z młodą 2 sniadanie kupiłam serek topiony "kielbaskę:ze szczyporkiem którego wogóle nie było a że lejący jest to fajnie posiekałam ciut koperku ciut piertruszki ciut cebulki ciut wędlinki wymieszałam z tyb serkiem bezszczypiorkowym ,ludzie jaka pychota wyszła
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś sobie na obiad gotuję udko tak w ramach dietkowania
|
|
#2601 |
|
kobieta za ladą
|
u mnie teraz w tej parafii jest takie cuś jak spowiedz na kartki
trzeba iść do biura parafialnego po karteczke wpisać swoje nazwisko i przy spowiedzi oddać do konfesjonalu ksiądz to zbiera podpisuje i oddaje do biura gdzie są wpisane w aktaspowiedz taka jest na wielkanoc i na boże narodzenie wiecie jak mnie to w...denerwuje ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- nadia zakład nie wydaje nawet męzowi świadectwa pracy ,byl w kadrach nie da sie
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja uwielbiam topiony czosnkowy w tym opakowaniu-parówce
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
anoola nie chce cie przestraszyc ale cudow nie ma, trudno aby balsam nnie wiadomo jak zjawiskowo ujędrnił skóre
Jesli juz to potrzebne ku temu paaare zuzytych opakowan+ trening+ masaż- tak mi się wydaje
|
|
|
|
#2604 |
|
kobieta za ladą
|
dziekuje z a głosy!! jak na razie prowadze
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kraven, a gdzie taką pastę można kupić, bo nigdy nie widziałam ? ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- ja nie wiem jak to będzie rozsądzone, bo niby ja też nie jestem na dalekim miejscu, ale niektórzy mają większą ilość głosów, a pod uwagę są brane i głosy i średnia:/ mi niektórzy chyba specjalnie 1 dają bo mam średnią poniżej 3
|
|
|
#2606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale co tak każdy musi? i ksiądz potem akta sprawdza i rozlicza z ilości spowiedzi?
|
|
#2607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ćwiczę ![]() Dudi
|
|
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także wszystko trzeba stosować długo i regularnie
|
|
|
#2609 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ech... źle policzyłam
1500 do tyłu Ale duuuupa
|
|
#2610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja wiem, czy cos tak taniego może faktycznie być dobre ![]() Punto |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Kash wcześniej go polecała i chciałam kupić ale wpadłam wczoraj do Rossmana i były w nowych szatach graficznych i nie byłam pewna czy to o ten chodziło 

i że zapomniałam kosmetyczki do makijażu umówić 

okropna przygoda). później po przeholowaniu go do domu trzeba było ogrzewać paliwo w baku (suszarką do włosów
), żeby parafina znów się rozpuściła i żeby można było wlać ten specjalny środek.
Ale duuuupa