|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011
milczenie jest złotem
Edytowane przez BABONIK Czas edycji: 2011-01-13 o 12:54 |
|
|
|
#4472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety nie mam porównania z elektrycznymi, ale jakoś ceny zawsze mnie powalały ![]() W TT są dwie przejściówki, bo TT ma większą średnicę, jedna do TT a druga np. do Aventu. A nie wiem czy w Avencie też tak mają. |
|
|
|
|
#4473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ten Twój faktycznie niedaleko mnie. ja mam w tym budynku lekarke rodzinną a co do pociągu do ginów - to rozumiem - ja mam do czarujących starszych panów a wliczając w to grono doktorka gratkowskiego to i do ginów chyba zaczynam mieć pociąg ![]() a leżaczek uroczy |
|
|
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://s1.download.net.pl/5790-up-WDM_R253.exe
|
|
|
#4475 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kurcze nie wiem o czym teraz piszesz bo nie moge znalezc tego postu a nie czytalam go wczesniej ale slowo morderca ja uzylam tego slowa, w kazdym razie jezeli to do mnie i jezeli cie w ktoryms momencie urazilam to przepraszam, jezeli chodzi o szacunek do czyjegos zdania to ja go mam, nie mam szacunku do niektorych wykonywanych czynnosci... no wiec sadze ze to chyba nie o mnie chodzi... no ale gdyby co to przepraszam juz znalazlam, uff jak dobrze ze to nie o mnie chodzi.
Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2011-01-13 o 12:11 |
|
|
|
|
#4476 | |
|
BAN stały
|
Ja jak idę do mojego gina to gadam jak najęta a maż mówi ,ze wygadać sie przyszłam.
Ostatnio powiedziałam,zę jak wyjdą jajca,to wyproszę ich obu z gabinetu na czas ochłonięcia. Mój jest słodki i taki kochany. Mogłabym do niego co tydzień jeździć. Dobrze,ze maż nie łapie sie w postach na wizażu ![]() A co w różowym chłopiec niewyjściowo będzie wyglądał?Asiago-no pociesz i powiedz,ze będzie mu do twarzy ![]() Co jest z tym moim cholernym ,zaplutym kompem,ze nie mam głosu ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() A jeszcze zobaczę kable od głośników bo nawet nie syczą a świecą.Może szczur mi zjadł? |
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Bezpłatnie przysługują te szczepionki? bo bym się zaszczepiła, zapytam gina jutro o to.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4478 |
|
Zadomowienie
|
Nerola-mój gin też jest kochany i dobrze,że mój tż też tego nie widzi
|
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
BABONIK przykro mi to mówić, ale to Ty strasznie 'krzyczysz' w tej rozmowie.. a wytykanie od dewocji itp raczej też nie należy do zbyt kulturalnych. No, ale cóż każdy ma sumienie..
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
zamin zapomnę - uwaga, nie opluwać monitorów!
co powiecie na imię dla dziecka: Twardostój, Nietubył ![]() ![]() ![]() dla dziewczynki Dziadumiła ![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategor...na_słowiańskie wygrałąm 3 w totka, pizza bedzie
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
a mój gin używa jakiejś fajnej wody toaletowej, takiej że mmmm... aż miło chodzić do niego, jest młody, jakieś 35-37lat góra, tż jak go zobaczył na pierwszej wizycie to stwierdził że jak dla mnie to stanowczo za młody musi się zastanowić czy pozwoli mi chodzić do niego
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w szkole rodzenia nawet trzeba bylo miec zaswiadczenie od gina ze mozna robic cwiczenia dla ciezarnych
maż mi czasem wypomina że do młodego (przed 40) gina chodze i czy serio żadnej baby-gina nie ma ![]() babonik, maugoszatka - ok koniec rozmowy, nie pekajcie, wiemy jakie kazdej jest zdanie, bartessy i zmalowanej (i chyba moje ) też więc szaaaaaa. koniec, finito, the end i oby dla kazdej happy
Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2011-01-13 o 12:23 |
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam laktator avent uzyłam go raz bo nie karmiłam
![]() a butelki kupie TTippe i Nuka
|
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taki wybór, że ciężko się na cos zdecydowac
Edytowane przez JustPi Czas edycji: 2011-01-13 o 12:29 |
|
|
|
|
#4486 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Twardostuj, kojarzy mi sie z imieniem dla psa "ugryź" . podobaja ci sie te imiona ? nie no szacunek
|
|
|
|
|
#4487 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki, ale dużo naskrobałyście...Nadgonić nie mogę, wiec skrótowo tak odpisze, choć już nie pamiętam co komu miałam odpisać.
1. Faktycznie, czas już skończyć tą dyskusje na temat aborcji itp., bo to się robi już troszkę nie smaczne. Dziewczyny, szkoda na to czasu. 2. Co do wagi, to ja na razie nie tyję i to mnie martwi, waga o pól kg mi spadła. Mam nadzieje, że w końcu zacznę normalnie jeść, bo na razie to kiepsko to wygląda. No i brzuszka wyglądam, a tu nic . Jeszcze jak zjem to mi sie trochę zaokrągla, ale rano wraca do pierwotnych rozmiarów...3. nerola, 83monia - ja też jestem maniaczką horrorów. Ile w swoim życiu obejrzałam nie zliczę. Także mogę służyć radą . Ostatnio oglądałam nawet niezły "Lake Mungo", ale to o duchach wiec nerola chyba Ci się nie spodoba... A "Masteczko Twin Peaks" polecam obejrzeć! Genialny!!!!! Najlepszy serial grozy(???), jaki widziałam - klasyk, i ta muzyka... Brrr![]() Neska, kochana, mam pytanko do Ciebie. Jak chcesz, nie musisz odpowiadać... Co Cię skłoniło, że pojechałaś do szpitala św Zofii?? Miałaś jakieś niepokojące objawy, czy po prostu przeczucie...? Bo wiem, że usg miałaś mieć w lutym dopiero... Pytam, bo chcę ewentualnie móc potrafić wyłapać jakieś niepokojące objawy, żeby nie było za późno... |
|
|
|
#4488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co sądzicie o imieniu ***ediasz??? bo my sie kiedys zastanawiałyśmy z koleżanką jak to zdrobnić: ***ek?? ***uś??? choinka imię mi wygwiazdkowało... Edytowane przez pieleszka Czas edycji: 2011-01-13 o 12:32 |
|
|
|
|
#4489 |
|
Zadomowienie
|
Zmalowana- dewocja to pozytywne słowo
Dewocja (łac. devotio – poświęcenie, ofiarowanie) – pobożność, gorliwość w zachowaniach religijnych. Cechuje się zwykle rygoryzmem moralnym wobec zachowań swoich i innych ludzi.Dewocja w znaczeniu pozytywnym oznacza głęboko religijną postawę ukierunkowaną na duchowość wewnętrzną i stawianie sobie wysokich wymagań moralnych.Czyli rozumiem ,ze to było niekulturalne?? czy Wy nie znacie znaczenia podstawowych słów?? niekulturalna bo pisałam,że ktoś jest gorliwy i o wysokich wymaganiach moralnych? no to faktycznie brak mi kultury,błagam o wybaczenie i chłostę |
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4491 |
|
Zadomowienie
|
Pieleszka napisz imię z odstepami,żeby Ci nie wykropkowało,bo nie wiem o jakie imie chodzi??
|
|
|
|
#4492 |
|
BAN stały
|
Babonik
o h u j k a chodzi
|
|
|
|
#4493 |
|
Zadomowienie
|
Zanka-szykuj się na otwarcie nowego wątku,bo jeszcze dzień i 5000stuknie
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez w pracy
ale chyba sie pojde do szefa uśmiechnąć to może by mnie pare minutek wcześniej puścił![]() Cytat:
Ostatnio oglądałam Millenium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet. Mnie się podobał, widać, ze to kino nieamerykańskie, bo sie akcja wolno rozkręcała, ale niezły kryminał, sporo sadystycznego seksu. W ogóle lubie kryminały, jak jest zagadka do rozwiązania Dlatego lubię taki serial Lie to me (Magia kłamst), o gosciu który na podstawie mowy niewerbalnej stwierdza, czy ktoś kłamie, czy nie.Nerola |
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszyscy nasi znajomi mówią że się tż spisał skoro są bliźniaki, a ja mówię że to nie on tylko mój lekarz i moje pęcherzykiNerola mój tu chyba??? nie zagląda, bo bym go chyba ![]() A synuś w różowym, miodzio, pewnie mu się spodoba Mojej kumpeli synek był ostatnio u dentysty i wybrał różową plombę Po prostu uwielbia ten kolor
|
|
#4496 |
|
Zadomowienie
|
H u j e d a s z?? gdzie Wy takie imię wypatrzyłyście
|
|
|
|
#4497 |
|
BAN stały
|
ja znalazlam takie cos: http://gorny.edu.pl/imiona/
mi sie podoba imie stasiu. i podoba mi sie bruno, ale wole stasia ![]() a dla dziewczynki ola moze jeszcze tak do konca nie myslalam nad tym, pewnie znow moj maz wybierze imie ale za moja zdgoda oczywiscie ale na te slowianskie na pewno sie nie zgodze hahaha
|
|
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam kocham Dr Housa-nie stresuję sie przy nim, wręcz relaksuję,czasem płaczę,czasem śmieję, czasem analizuję
kocham normalnie... Dr House rulez dziś wieczór dr House![]() jeśli ktoś nie oglada a chciałby ogladac od początku to tu są darmowe wszystkie odcinki : http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/dr-house/ no i te oczy dr Housa
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
tez słyszalam o lie to me, ze dobry, ale ja jjuz chyba czasu na to miec nie bede, a wkurza mnie ze kazdy odcinek inny (jak csi, kości, wzór...), jako malo sie kleja, wiec by mi po kilku obrzydł...
co do imion - nie, nie chce dac znac chyba ze mnie dziecko wkurzy bo to byłoby morderstwo dzieciństwa...z głupich i napraaaaawde wesołych seriali o lekarzach to polecam goraco Hoży doktorzy (scrubs): dr Cox wymiata tekstami http://www.filmweb.pl/serial/Hoży+doktorzy-2001-133968
Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2011-01-13 o 12:44 |
|
|
|
#4500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na poczatku troche steptycznie do tego imienia podchodzilam,bo po tesciu,ale teraz coraz bardziej mi sie podoba
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

Niestety nie mam porównania z elektrycznymi, ale jakoś ceny zawsze mnie powalały 

. Nie wiem czy to nie zaszkodzi dzidzi.

zębole
ale chyba sie pojde do szefa uśmiechnąć to może by mnie pare minutek wcześniej puścił