|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011
weruczek powiem Ci że panierka taka normalna w sumie, problem tylko, że się cholera przypala więc duży minus dla niej, ale sosik jest boskiiiii
:brzyda l:
|
#4562 |
|
Zadomowienie
|
Marzena_S klub jest nasz wspólny,tak aby nikt poza naszym gronem nie oglądał naszych prywatnych zdjęc.Napisz do Neroli to wyśle Ci zaproszenie
|
|
|
|
#4563 |
|
Zadomowienie
|
mmm, to musze sosiku spróbować
![]() Właśnie, a co z Zanką? |
|
|
|
#4564 |
|
Zadomowienie
|
Zanka ostatnio spędza dużo czasu poza domem.tak niedawno pisała.
|
|
|
|
#4565 |
|
BAN stały
|
Dziękujemy dziewczyny za głosy na naszych małych panów
Ludzka złośliwość nie zna granic. Muszę spróbować tej panierki. No nie-***ek-***uś |
|
|
|
#4566 |
|
Zadomowienie
|
pochwalę się Wam,a co
kupiłam mojej pierworodnej na urodziny,które ma co prawda dopiero w kwietniu,ale teraz cena jest korzystna powiedziałam dziadkom,żeby się zrzucili,resztę my dołożyliśmy i jutro ma byc chyba ją rozłożę w salonie,bo sie wiosny nie doczekamy![]() http://allegro.pl/super-trampolina-1...393126557.html |
|
|
|
#4567 |
|
Zadomowienie
|
Weruczek, duphaston biorę właśnie z powodu krwawienia i plamień.
Jutro idę na wizytę to się dowiem czy brać go dalej, czy odstawić. Biegunki nie miałam ani razu w trakcie przyjmowania tego leku, wręcz przeciwnie, przez jakiś czas męczyłam się z zaparciami... BABONIK, dzięki za odpowiedź w sprawie klubu.
|
|
|
|
#4568 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za to nie mogę jeść czekolady (mdłości), odrzuca mnie nawet na myśl o kiszonej kapuście i wędlinach. I pomarańcze mi zbrzydły strasznie Cytat:
a ja dziś zaczęłam 15 tc na kiedy masz termin? ja na 13.07Cytat:
Cytat:
Dobrze, że Wasze chłopy tego nie czytają, bo musiałybyście zmieniać ginów na babeczki. Chociaż ja tylko raz w życiu chodziłam do gina baby i powiedziałam, że never ever ![]() Cytat:
dobra, muszę spadać, boss jeszcze coś wymyślił do roboty a ja już sobie fajrant na dziś zrobiłam, ech, cholera
|
|
#4569 |
|
Zadomowienie
|
Nerola 10 cm od kroku w udzie mają 23cm od szwu do szwu.
|
#4570 |
|
Zadomowienie
|
LadyInBlack i Nerola
wiecie co dobre Housik jest super ja to maniaczka wrecz jesteśmy
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
babonik - fajna trampolina. w koszalinku widzialam w jednym ogródku, non stop pełno w niej dzieciaków
pochwale sie zakupami - reczniki dla starszego (bo wieksze niz ma obecnie) i przewijak reczniki niebieski i z pszczółkami, przewijak zielony w misie http://allegro.pl/przewijak-na-komod...385705083.html http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-...80451797.htmll a mój większy ma obecnie takie łóżko (na razie dół, jestem zpobiegliwa i mam już dla 2 ) http://allegro.pl/lozko-pietrowe-lux...392825813.html, mahoniowe
Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2011-01-13 o 15:48 |
|
|
|
#4572 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() robilam niedawno te nugetsy i tak, dla 1, 2 osob ok, ale jak dla calej rodziny to wogole nie wydajne. na 6. ale mi sie wydaje ze powinnam miec na 28 czerwca, no ale wszystkie kalendarze mi tak mowią ![]() dziekujemy za glosiki ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4573 | ||
|
Zakorzenienie
|
normalnie...co dzien to więcej nadrabiania
![]() Nesca,Inutil,Kasia, pewnie że zostańcie z nami! ![]() do kłótni się nie przyłączam, lepiej już nie zaogniać sytuacji ![]() Cytat:
ale staram się też pilnować więc może to dzięki temu Cytat:
nienawidzę horrorów ale gadajcie sobie wolę filmy akcji byle nie w rodzaju "zabili go i uciekł" ![]() monia83, skąd Ty te imiona wytrzasnęłaś? Biedne dziecko jakby tak dostało... ![]() Bartessa, nerola, zagłosowałam Babonik, chyba tak zrobię z tymi spodniami no i kupuj tu człowieku wg rozmiaru.... ostatnio weszłam w spodnie które mam w rozmiarze 36 chyba wreszcie wrzucę jakieś zdjecie bo mi wmawiają że nic po mnie nie widać tylko koleżanka na basenie stwierdziła że brzuszek śliczny ![]() kurcze... po tych nieszczęściach wszystkich sama zaczynam się bać o maleństwo a na razie usg nie mam zaplanowanego co prawda duphaston dalej biorę ale i tak sie boję
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2011-01-13 o 15:51 |
||
|
|
|
#4574 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jak mi się przypomni jakiś tytuł to dam znać, bo na razie pustka w głowie![]() Cytat:
Najważniejsze, że maluszkowi serducho bije Cytat:
![]() Cytat:
No u mnie to samo. Podbijam pytanie - kiedy w pierwszej ciąży zaczyna być widoczny brzuszek?? Czy w 16/17 tc będzie już coś widać? Pytam, bo od końca lutego do marca zapisałam się do szkoły rodzenia, a później głupia doczytałam, że najlepiej się zgłosić w III trymestrze, no a ja będę właśnie w 16/17 tc No i wlasnie dlatego chcialabym, żeby brzuszek bylo juz widac, bo jak sie okaże że tam same ciezarowki z brzuchami będą, a u mnie nic, to może pomyślą sobie, że ja w jakiejś wirtualnej ciąży jestem![]() Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu zrobiła ft3 i 4. Ja jak odebrałam wyniki badan, tsh miałam przekroczone, ale ft4 w normie, ale i tak pobiegłam do endo. I ona mi powiedziała, że tsh nie jest do końca miarodajne w ciąży, ważniejsze są ft3 i 4 i dopiero wtedy coś można konkretnego powiedzieć, jak ma się te wszystkie wyniki. |
|||||
|
|
|
#4575 |
|
Zadomowienie
|
Baboniku moja na 4 urodziny w lutym zażyczyła sobie żywego chomika z akcesoriami,juz ja to widzę jak ona będzie się nim zajmowała:-P
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
j ostatnio Jeźdźca bez głowy oglądałam - oczywiscie z Deepem bo to mój ulubiony aktor. sekretne okno tez chce obejrzec. i wstręt polańskiego, podobno kultowy.
|
|
|
|
#4577 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mi sie marzy takie łóżko dla córki,ylko się zastanawiam od kiedy mogłaby coś takiego miec,tzn ona nie ma jeszcze 2 lat ![]() http://allegro.pl/lozko-pietrowe-ant...399502707.html Cytat:
Cytat:
hmmmm,chomik fajny,moja by skakała z radości,ale boję się,że ją pogryzie...bo ona jeszcze taka natarczywa i niedelikatna do zwierząt... |
|||
|
|
|
#4578 |
|
BAN stały
|
no asiago, 2 gora 3 dni, pogryzie ja to nie bedziesz wiedziala co zrobic, sa takie male chomiczki edukacyjne na all. lepiej taka zabawke, tez podobno trzeba sie tym opiekowac
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
jak miło, że ktoś o mnie pamięta
obijam się to tu to tam
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochane, słyszałam dzidziola, ok. 14 pojechałam do apteki i kupiłam żel za całę 3,60 półlitrowa flacha z HascoLek o zapachu różanym a jak Wy słuchacie to macie wrażenie że dzidziuś się przemieszcza? bo czasem kurcze nie przesuwałam nic a nic a cichło a za chwilę dźwięk narastał i było cudnie słychać. Tętno było 146 a wcześniej 138. Normalnie zakochałam się w tym dźwięku, tż słuchał jak zahipnotyzowany
|
|
|
#4581 |
|
Zadomowienie
|
Karolineea, dzięki
Może sobie czymś wypchaj:P:P ŻarcikJa dziś oglądałam film Baby mama: super, polecam dla ciężarówek: tylko to taka głupia komedia
|
|
|
|
#4582 |
|
Zadomowienie
|
Karolineee u nas do szkoły rodzenie można chodzic od 20tc bez względu na to czy brzuszek widac
a brzuszek powinno Ci byc już niedługo widac,w 16/17tc już nikt nie będzie miał wątpliwości,że jesteś w ciąży popatrz na chudzinę Nerolę jaki ma brzucholek w 18tc.
|
|
|
|
#4583 |
|
Zadomowienie
|
Zanka, a gdzie Ty się obijasz?:P
Beata, to pozazdroscis, ja chyba tez w ten babysound zainwestuję... |
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeeee...... a ja zapomniałam że Ty z Irlandii piszesz i się już napaliłam...
|
|
|
#4585 |
|
Zadomowienie
|
co myślicie o tym detektorze?? http://allegro.pl/promocja-detektor-...394865414.html
kurka ten babysound ciut drogi
|
|
|
|
#4586 |
|
Zadomowienie
|
Babonik, ja sie nie znam, ale ten baby sound wszyscy polecaja, a inne podobno gorzej wykrywaja tetno.
|
|
|
|
#4587 |
|
Zadomowienie
|
BABONIK, a może spróbuj wylicytować używany?
http://allegro.pl/detektor-tetna-plo...406873482.html |
|
|
|
#4588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
prawda że to taki dźwięk? bardziej obrazowo nie umiem opisać.---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
A używki na aukcjach te z LCD można już od 100-110zł upolować.
|
|
|
#4589 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4590 |
|
Zadomowienie
|
no to chyba będę polowac na używany,jakbyście coś widziały w dobrej cenie to dajcie znac...wolałabym Kup Teraz,bo licytacja doprowadza mnie do szału
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

:brzyda l:

ale staram się też pilnować więc może to dzięki temu
a na razie usg nie mam zaplanowanego
Nawet bez głosu oglądnę.
No i wlasnie dlatego chcialabym, żeby brzuszek bylo juz widac, bo jak sie okaże że tam same ciezarowki z brzuchami będą, a u mnie nic, to może pomyślą sobie, że ja w jakiejś wirtualnej ciąży jestem