|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Dzien dobry
Czytam was na biezaco,ale juz gorzej z udzielaniem sie Ostatnio mam niewiele czasu,bo ucze synka korzystania z nocnika i ciezko nam to idzie,ale poki co nie poddajemy sie Zaraz napisze kilka slow w albumie a potem znikam,dziasiaj mam szkole,wiec nie wiem czy zajrze do was wieczorem,ale na pewno jak nie dzis to jutro Milego dnia
|
#3092 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dziękuję Kochane za miłe komentarze ![]() Skróciłam dziś włosy o 5cm, musiałam bo już rosły i układały się jak chciały aż w lusterko nie mogłam na nie patrzeć ![]() Ale za to kupiłam Belisse, Wax, Pantene do zniszczonych i oliwę z oliwek, będzie akcja regeneracja ![]() A, i maseczkę peel - off Perfecta, polubiłam ją ostatnio, po niej daję jakąś nawilżającą.
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Boże święty, dziewczyny, jak wy szybko piszecie ! Nie było mnie tylko 2 dni a tu tyle do nadrabiania...
|
|
|
|
#3094 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() dziś byłam na policji, mało nadal wiem ale komórki chociaż oddali.. Dziś użyłam tej odzywki z joanny, i mimo że jest bez spłukiwania spłukałam ja i włoski fajnie nawilżone i fajnie sie układają .. wieczorem podstawowe spa, i masecka na twarz, balsam brązujący z lirene, i krem na dłonie i stopy.. miłego wieczorka życzę
|
#3095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Macie ulubione maseczki do twarzy?
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
melduje sie, ze zyje ale nie mam czasu ani sil na wizaz
kupilam sobie duraline wczoraj, wiec bede mogla robic kreski znowu ![]() mam problemy z TZtem, tzn ja mam bo on ich nie ma, mysle nad rozstaniem, po prostu patrzymy inaczej na pewne aspekty, ja jestem tolerancyjna i wyrozumiala mimo tego, ze czasu nie mamy na siebie, bo kazdy sie uczy,a on jakos ma na robienie hipnozy i kumpli i jeszcze mi mowi, ze jestem arogancka, szkoda slow, nie rozumiemy sie po prostu, w pewnych sprawach, ja bym je chetnie ominela, bo dla mnei jak ktos jest zajety, to dla mnie jasne jest zeby sie nie odzywac, a nie on mi zarzuca, ze nic mnei nie obchodzi, co on robi. no boze, co mam sie pytac co pare h jak nauka? przeciez to jakis nonsen... jak ja sie ucze to pragne ciszy i spokoju,a nie zeby on mi pisal sms... takie blache problemy, ale mu to przeszkadza, no trudno, ja jestem juz neutralna i nawet na mnie jego gadanie juz nie robi wrazenia, za wiele razy to przerabialismy, zapewne znowu sie pogodzimy, a przyjdzie sesja i ja opieprz z dupy dostane, no ale co taam... ide sie uczy i zrobic podstaw+dluga relaksujaca kapiel, moze nawet wyreguluje brwi (chociaz zapuszczam je) i henne zrobie, zobacze ile czasu mi starczy ![]() i dobra wiadomosc, ze colorstay nie zapycha mnie, uzywalam manhattanu przez 3dni i tez mnei wysypalo, wiec chyba mam taki okres... Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-13 o 19:35 |
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Dziękuję Niedawno Tż pojechał, ja ogarniam net i idę poczytać notatki. Dziś przyszły książki - podręcznik i ćwiczenia do ang. ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- caate przykro mi z powodu sytuacji z Tż niefajne to jest, że on Ciebie nie rozumie
|
|
#3098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Współczuję nauki Właśnie się dowiedziałam,że zajęcia zaczynamy od 5 lutego,a kończymy 20 marca, chyba im coś w dziekanacie się pomyliło chociaż jakby to była prawda to bym się nie obraziła
|
|
#3099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak u Ciebie sytuacja, tez cos ostatnio bylo nie wosolo? ale z tego co widze, dobrze sie skonczylo ![]() u mnie chodzi o to, ze ja nie mam nic do tego, jak kazde z nas jest zajete i nie mamy czasu na siebie, normalne nauka i to jest wazniejsze, ale jezeli on mi mowi, ze mnie on nic nie obchodzi, bo nie dzwonie i nie pytam sie co robi (tylko po co i kiedy? jak sama zajeta jestem) i on mi mowi, ze mam szukac sobie nowego lepszego faceta, bo on sie nie nadaje. nie wiem cyz on sie czuje nie kochany przeze mnie, ale ja jakos musialam sie dostosowac do tego, ze nie mowi mi pierwszy kocham Cie i nie zawsze mi odpowiada, to czego on oczekuje, ze bede go naskakiwa cna kazdym kroku? nie chce mi sie. meczy mnie, meczy mnie szkola, a tu jeszcze takie cyrki... i najlepsze jest to, ze dzisiaj mial mi dac znac czy jutro sie widzimy(bo obiecal we wtorek) a dzis zmienil zdanie, ze jutro musi do bibl jechac i tam bedzie prace licencjacka pisac, to sie wkurzylam, z enajpierw sie umawia i zmienia, a moglby to zrobic np dzisiaj, no i mial mi dac dzis znac, czy zrobi dzisiaji jutro sie widzimy,a co mi napisal? ze mial blisko do kolegi jak wracal z hipno, a ten kolega meiszka 2przystanki ode mnie, to jedzie do niego, oczywiscie o mnie zapomnial, a rano obudzi sie czy wpadne po niego i pojedziemy do neigo (no tak 1,5h banem juz mu sie jechac nie chce, to przypomni sobie o mnie), ja bym problemu juz nie miala, gdyby on mnie nie naskakiwal, bo wiem ze pekne i rozwale ten zwiazek, a zalezy to tylko od niego.. ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm... a u Ciebie może rzeczywiście Tż czuje się odsunięty na bok? mało ważny? próbowałaś z nim rozmawiać? tak na spokojnie by coś ustalić?
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam glinke zielona i z bielendy biala glinke
![]() E.J nie rozmawialismy, dziisiaj mielismy spiecie, ze mnie nic nie obchodzi. rozumiem, ze czuje sie malo wazny, ale byly juz klotnie, jak chcialam sie widziec, oczekiwalam ja czulosci i zanteresowania kiedy on sie uczyl i tez bylo zle, to jak teraz daje mu swiety spokoj to tez zle... tylko on w ogole sie zmienil, jest taki bardziej romantyczny, uczuciowy, w tym sensie ze przszytula mnie, dzwoni i martwi sie, ja to widze, no ale ma sesje i ja, to po co sie klocic... znajac go teraz specjalnie pokaze mi, ze on tez moze byc zimny i obojetny. ja wychodze z zalozenia ze jak Ci cos nei pasuje, to sie mowi glosno, a on mnie nawet dzisiaj zaatakowal, ze ja nie mam kiedy sie spotkac bo Zuzie mam na 15, to mu mowie, ze rano moge, bo on mial zajecia na 13, to moge wpasc o 9 i widzimy sie, to nei bo to za malo, a jak pozniej mi wiecozrem zaproponowal, ze po Zuzi, to sie pytam jak koncze o 19 bede u niego 20 to jeszcze na krocej bede, a jest mgla, ja jestem zmeczona i on, no to juz moja wina ze pracuje, znowu ja na 'nie'... dobra nie bede juz smecic ide cos ruszyc ang i myslec, ze moj facet jest nieclay km od mojego domu u kumpla i pija sobie w najlepsze![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- a pozniej naucze sie robic loki prostownica, a co
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie smęcisz, chciałabym Ci jakoś pomóc
|
|
|
#3103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- zielone oko no pewnie ze pamietamy a co do gotowania ja tez sie nauczylam dopiero po slubie tak naprawde i calkiem dobrze mi idzie nie odruznialam garnka od patelni ale sie wzielam za nauke i juz potrafie pichcic
|
|
|
#3104 |
|
zawsze mam racje
|
Faceci to czasami gorszymi fochami strzelają niż kobiety
|
#3105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Caate bedzie ok , napewno sobie wszytsko wyjasnicie
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, ze dojdziemy do porozumienia o ile nie przyprawi mnie do jakies nerwicy
![]() E.J jak sie z nim spotkam ja mu jasno okresle co i jak. tutaj ciezko pomoc, bo mnie TZ lubi po prostu sie czepiac, tak samo jak mowic na mnie 'brzydalu' zamiast piekna, zeby mi za duzo nie slodzic (oczywiscie nie zawsze, bo normalne komplementy tez slysze, tylko np. jak mialam sesje w biliznie to juz nic nie slyszalam i nawet zdania swojego nie wyrazil, bo jego zdaniem juz wszyscy wychwalili mnie wiec po co on ma jeszcze sie powtarzac)taki jest, ale wiem jak sie on nie opanuje, to mnie cos strzeli a wtedy razem ze mna ten zwiazek wyleci w powietrze. woda napuszcza sie do wanny, ale sie zrelaksuje
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-13 o 20:32 |
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Caate jak się masz męczyć w związku to lepiej nie bo nie o to chodzi.
Przyjemnego relaksu
|
|
#3108 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja już po spa. Dzisiaj była tylko podstawa, ale jutro to sobie odbije.Tak w ogóle to założyłam bloga Na razie nie ma na nim jeszcze żadnych notek. Caate, nie mam pojęcia czemu twój TŻ się tak zachowuje. Chyba nie będę w stanie Ci pomóc.
|
#3109 |
|
zawsze mam racje
|
Kupiłam sobie tusz catrice (moja pierwsza rzecz tej marki) i narazie fajnie się zapowiada
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamiast się uczyć buszuje po necie i oglądam ciuchy
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Jak na razie mykam z neta. Nic fajnego nie znalazłam i dobrze może dla odmiany zainwestuję w bieliznę w tym miesiącu ![]() Zrobię sobie zaraz herbatę z róży i poczytam notatki na egzamin
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy dziewczynki
![]() Ja już po spa. Skorzystałam z tego, że jestem sama w domu i zaszyłam się w łazience na dwie godziny ![]() Było: kąpiel w moim ukochanym karmelowym płynie do ciała peeling gruboziarnisty ziaja na pupę i uda (w ogóle, to martwi mnie wygląd moich wewnętrznych ud )krem do stopek, krem do rąk neutrogena, serum antycellulitowe z garniera, serum do biustu z garniera, masło awokado do ciała mocno nawilżające, a na buźkę: peeling z garniera z zielonym ogórkiem, maseczka perfecta mocno nawilżająca, krem na noc. Czuję się bosko
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mykam spac
![]() jeszcze nalozylam maseczke z zielonej glinki, zaraz masc cynkowa i do lozeczka. TZ wraca do domu, o spotkaniu zapomnial chlopak ![]() dobranoc
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
niedaleko Letterkenny a Ty?
|
|
|
|
#3115 | |
|
CABIN CREW
|
ja tylko na chwilę, jutro mam mega kolosa z niemieckiego a uczyc zaczęłam się dopiero ok 20.... nawet jeszcze w polowie nie jestem
i tyle czasu zmarnowałam.... teraz pewnie do rana bede siedziała.... zostalam zwolniona z kolokwium z psychologii bo mam 5 z ćwiczeń (za aktywnośc ![]() Cytat:
![]() jutro was nadrobię o ile nie zostane po zajeciach do późna w czytelni....
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Już poćwiczyłam, zaraz pójdę się wykąpać, zrobić podstawę i spać.Ang się pouczę jutro. Dobrej nocy
|
|
|
#3117 |
|
zawsze mam racje
|
blondyneczka: w sos uroda o tym było, ale już dokładnie nie pamiętam, tak w skrócie napisze. Skóra też ma swój rytm dobowy. I właśnie najlepiej kremy i maseczki pomagają tak mniej więcej w godzinach 17-22, skóra ma wtedy nieco wyższą temperaturę, krew szybciej krąży itp i więcej czerpie z tych składników w maseczkach i kremach
![]() Umyłam dzisiaj włosy tym szamponem bez slsów, jak się dziwnie nim myło
|
#3118 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
idę spać....nie mam czasu na spa ostatnio,tylko podstawa leci.. moze jutro zrobie cos wiecej... nic nie umiem na jutro na kolo... dobranoc...
|
|
|
#3119 | ||
|
Zakorzenienie
|
po lekkiej imprezce, właśnie piję herbatkę
![]() a jut( dzisiaj wieczorem) party all night ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co. cavan
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
nie wiedziałam, że skóra ma coś takiego. Ja na razie w piżamce siedze i będę drukować pracę zaliczeniową
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

Ostatnio mam niewiele czasu,bo ucze synka korzystania z nocnika i ciezko nam to idzie,ale poki co nie poddajemy sie Zaraz napisze kilka slow w albumie a potem znikam,dziasiaj mam szkole,wiec nie wiem czy zajrze do was wieczorem,ale na pewno jak nie dzis to jutro Milego dnia

niefajne to jest, że on Ciebie nie rozumie

chociaż jakby to była prawda to bym się nie obraziła
próbowałaś z nim rozmawiać? tak na spokojnie by coś ustalić?

)
i tyle czasu zmarnowałam.... teraz pewnie do rana bede siedziała.... 

brawo