Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-13, 15:21   #3091
tillavanilla
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Dzien dobry
Czytam was na biezaco,ale juz gorzej z udzielaniem sieOstatnio mam niewiele czasu,bo ucze synka korzystania z nocnika i ciezko nam to idzie,ale poki co nie poddajemy sie Zaraz napisze kilka slow w albumie a potem znikam,dziasiaj mam szkole,wiec nie wiem czy zajrze do was wieczorem,ale na pewno jak nie dzis to jutro Milego dnia

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:35   #3092
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Dziękuję Kochane za miłe komentarze

Skróciłam dziś włosy o 5cm, musiałam bo już rosły i układały się jak chciały aż w lusterko nie mogłam na nie patrzeć

Ale za to kupiłam Belisse, Wax, Pantene do zniszczonych i oliwę z oliwek, będzie akcja regeneracja

A, i maseczkę peel - off Perfecta, polubiłam ją ostatnio, po niej daję jakąś nawilżającą.

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:14   #3093
ekomonika
Zakorzenienie

Boże święty, dziewczyny, jak wy szybko piszecie ! Nie było mnie tylko 2 dni a tu tyle do nadrabiania...
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:25   #3094
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej

dziś byłam na policji, mało nadal wiem ale komórki chociaż oddali..

Dziś użyłam tej odzywki z joanny, i mimo że jest bez spłukiwania spłukałam ja i włoski fajnie nawilżone i fajnie sie układają ..

wieczorem podstawowe spa, i masecka na twarz, balsam brązujący z lirene, i krem na dłonie i stopy..
miłego wieczorka życzę
Stary 2011-01-13, 17:49   #3095
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej

dziś byłam na policji, mało nadal wiem ale komórki chociaż oddali..

Dziś użyłam tej odzywki z joanny, i mimo że jest bez spłukiwania spłukałam ja i włoski fajnie nawilżone i fajnie sie układają ..

wieczorem podstawowe spa, i masecka na twarz, balsam brązujący z lirene, i krem na dłonie i stopy..
miłego wieczorka życzę
A jaka?

Macie ulubione maseczki do twarzy?

Stary 2011-01-13, 19:33   #3096
caate
Zakorzenienie

GG do caate

melduje sie, ze zyje ale nie mam czasu ani sil na wizaz

kupilam sobie duraline wczoraj, wiec bede mogla robic kreski znowu

mam problemy z TZtem, tzn ja mam bo on ich nie ma, mysle nad rozstaniem, po prostu patrzymy inaczej na pewne aspekty, ja jestem tolerancyjna i wyrozumiala mimo tego, ze czasu nie mamy na siebie, bo kazdy sie uczy,a on jakos ma na robienie hipnozy i kumpli i jeszcze mi mowi, ze jestem arogancka, szkoda slow, nie rozumiemy sie po prostu, w pewnych sprawach, ja bym je chetnie ominela, bo dla mnei jak ktos jest zajety, to dla mnie jasne jest zeby sie nie odzywac, a nie on mi zarzuca, ze nic mnei nie obchodzi, co on robi. no boze, co mam sie pytac co pare h jak nauka? przeciez to jakis nonsen... jak ja sie ucze to pragne ciszy i spokoju,a nie zeby on mi pisal sms... takie blache problemy, ale mu to przeszkadza, no trudno, ja jestem juz neutralna i nawet na mnie jego gadanie juz nie robi wrazenia, za wiele razy to przerabialismy, zapewne znowu sie pogodzimy, a przyjdzie sesja i ja opieprz z dupy dostane, no ale co taam... ide sie uczy i zrobic podstaw+dluga relaksujaca kapiel, moze nawet wyreguluje brwi (chociaz zapuszczam je) i henne zrobie, zobacze ile czasu mi starczy

i dobra wiadomosc, ze colorstay nie zapycha mnie, uzywalam manhattanu przez 3dni i tez mnei wysypalo, wiec chyba mam taki okres...

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-13 o 19:35
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 19:38   #3097
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Heeej

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość

E.J. Ale słodziutka jesteś z twarzy
Dziękuję

Niedawno Tż pojechał, ja ogarniam net i idę poczytać notatki. Dziś przyszły książki - podręcznik i ćwiczenia do ang. a były wysyłane w ten wtorek

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

caate przykro mi z powodu sytuacji z Tż niefajne to jest, że on Ciebie nie rozumie

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 19:44   #3098
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

mam problemy z TZtem, tzn ja mam bo on ich nie ma, mysle nad rozstaniem, po prostu patrzymy inaczej na pewne aspekty, ja jestem tolerancyjna i wyrozumiala mimo tego, ze czasu nie mamy na siebie, bo kazdy sie uczy,a on jakos ma na robienie hipnozy i kumpli i jeszcze mi mowi, ze jestem arogancka, szkoda slow, nie rozumiemy sie po prostu, w pewnych sprawach, ja bym je chetnie ominela, bo dla mnei jak ktos jest zajety, to dla mnie jasne jest zeby sie nie odzywac, a nie on mi zarzuca, ze nic mnei nie obchodzi, co on robi. no boze, co mam sie pytac co pare h jak nauka? przeciez to jakis nonsen... jak ja sie ucze to pragne ciszy i spokoju,a nie zeby on mi pisal sms... takie blache problemy, ale mu to przeszkadza, no trudno, ja jestem juz neutralna i nawet na mnie jego gadanie juz nie robi wrazenia, za wiele razy to przerabialismy, zapewne znowu sie pogodzimy, a przyjdzie sesja i ja opieprz z dupy dostane, no ale co taam... ide sie uczy i zrobic podstaw+dluga relaksujaca kapiel, moze nawet wyreguluje brwi (chociaz zapuszczam je) i henne zrobie, zobacze ile czasu mi starczy

i dobra wiadomosc, ze colorstay nie zapycha mnie, uzywalam manhattanu przez 3dni i tez mnei wysypalo, wiec chyba mam taki okres...
Będzie dobrze

Współczuję nauki
Właśnie się dowiedziałam,że zajęcia zaczynamy od 5 lutego,a kończymy 20 marca, chyba im coś w dziekanacie się pomyliło chociaż jakby to była prawda to bym się nie obraziła

Stary 2011-01-13, 19:54   #3099
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Heeej

Dziękuję

Niedawno Tż pojechał, ja ogarniam net i idę poczytać notatki. Dziś przyszły książki - podręcznik i ćwiczenia do ang. a były wysyłane w ten wtorek

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

caate przykro mi z powodu sytuacji z Tż niefajne to jest, że on Ciebie nie rozumie
szybka przesylka
a jak u Ciebie sytuacja, tez cos ostatnio bylo nie wosolo? ale z tego co widze, dobrze sie skonczylo

u mnie chodzi o to, ze ja nie mam nic do tego, jak kazde z nas jest zajete i nie mamy czasu na siebie, normalne nauka i to jest wazniejsze, ale jezeli on mi mowi, ze mnie on nic nie obchodzi, bo nie dzwonie i nie pytam sie co robi (tylko po co i kiedy? jak sama zajeta jestem) i on mi mowi, ze mam szukac sobie nowego lepszego faceta, bo on sie nie nadaje. nie wiem cyz on sie czuje nie kochany przeze mnie, ale ja jakos musialam sie dostosowac do tego, ze nie mowi mi pierwszy kocham Cie i nie zawsze mi odpowiada, to czego on oczekuje, ze bede go naskakiwa cna kazdym kroku? nie chce mi sie. meczy mnie, meczy mnie szkola, a tu jeszcze takie cyrki...

i najlepsze jest to, ze dzisiaj mial mi dac znac czy jutro sie widzimy(bo obiecal we wtorek) a dzis zmienil zdanie, ze jutro musi do bibl jechac i tam bedzie prace licencjacka pisac, to sie wkurzylam, z enajpierw sie umawia i zmienia, a moglby to zrobic np dzisiaj, no i mial mi dac dzis znac, czy zrobi dzisiaji jutro sie widzimy,a co mi napisal? ze mial blisko do kolegi jak wracal z hipno, a ten kolega meiszka 2przystanki ode mnie, to jedzie do niego, oczywiscie o mnie zapomnial, a rano obudzi sie czy wpadne po niego i pojedziemy do neigo (no tak 1,5h banem juz mu sie jechac nie chce, to przypomni sobie o mnie), ja bym problemu juz nie miala, gdyby on mnie nie naskakiwal, bo wiem ze pekne i rozwale ten zwiazek, a zalezy to tylko od niego..

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze

Współczuję nauki
Właśnie się dowiedziałam,że zajęcia zaczynamy od 5 lutego,a kończymy 20 marca, chyba im coś w dziekanacie się pomyliło chociaż jakby to była prawda to bym się nie obraziła
moze tak jest, jak sie pisze magisterke to konszysz szybciej
Stary 2011-01-13, 19:57   #3100
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
szybka przesylka
a jak u Ciebie sytuacja, tez cos ostatnio bylo nie wosolo? ale z tego co widze, dobrze sie skonczylo

u mnie chodzi o to, ze ja nie mam nic do tego, jak kazde z nas jest zajete i nie mamy czasu na siebie, normalne nauka i to jest wazniejsze, ale jezeli on mi mowi, ze mnie on nic nie obchodzi, bo nie dzwonie i nie pytam sie co robi (tylko po co i kiedy? jak sama zajeta jestem) i on mi mowi, ze mam szukac sobie nowego lepszego faceta, bo on sie nie nadaje. nie wiem cyz on sie czuje nie kochany przeze mnie, ale ja jakos musialam sie dostosowac do tego, ze nie mowi mi pierwszy kocham Cie i nie zawsze mi odpowiada, to czego on oczekuje, ze bede go naskakiwa cna kazdym kroku? nie chce mi sie. meczy mnie, meczy mnie szkola, a tu jeszcze takie cyrki...

i najlepsze jest to, ze dzisiaj mial mi dac znac czy jutro sie widzimy(bo obiecal we wtorek) a dzis zmienil zdanie, ze jutro musi do bibl jechac i tam bedzie prace licencjacka pisac, to sie wkurzylam, z enajpierw sie umawia i zmienia, a moglby to zrobic np dzisiaj, no i mial mi dac dzis znac, czy zrobi dzisiaji jutro sie widzimy,a co mi napisal? ze mial blisko do kolegi jak wracal z hipno, a ten kolega meiszka 2przystanki ode mnie, to jedzie do niego, oczywiscie o mnie zapomnial, a rano obudzi sie czy wpadne po niego i pojedziemy do neigo (no tak 1,5h banem juz mu sie jechac nie chce, to przypomni sobie o mnie), ja bym problemu juz nie miala, gdyby on mnie nie naskakiwal, bo wiem ze pekne i rozwale ten zwiazek, a zalezy to tylko od niego..
U mnie jakoś nie umiemy się dogadać, ale pracujemy nad tym, dobrze,że Tż jest bardzo spokojnym, opanowanym człowiekiem bo jakby był taki nerwus w gorącej wodzie kąpany jak ja to nie było by wesoło....

Hmmm... a u Ciebie może rzeczywiście Tż czuje się odsunięty na bok? mało ważny? próbowałaś z nim rozmawiać? tak na spokojnie by coś ustalić?

Stary 2011-01-13, 20:16   #3101
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
A jaka?

ja mam glinke zielona i z bielendy biala glinke

E.J nie rozmawialismy, dziisiaj mielismy spiecie, ze mnie nic nie obchodzi. rozumiem, ze czuje sie malo wazny, ale byly juz klotnie, jak chcialam sie widziec, oczekiwalam ja czulosci i zanteresowania kiedy on sie uczyl i tez bylo zle, to jak teraz daje mu swiety spokoj to tez zle... tylko on w ogole sie zmienil, jest taki bardziej romantyczny, uczuciowy, w tym sensie ze przszytula mnie, dzwoni i martwi sie, ja to widze, no ale ma sesje i ja, to po co sie klocic... znajac go teraz specjalnie pokaze mi, ze on tez moze byc zimny i obojetny. ja wychodze z zalozenia ze jak Ci cos nei pasuje, to sie mowi glosno, a on mnie nawet dzisiaj zaatakowal, ze ja nie mam kiedy sie spotkac bo Zuzie mam na 15, to mu mowie, ze rano moge, bo on mial zajecia na 13, to moge wpasc o 9 i widzimy sie, to nei bo to za malo, a jak pozniej mi wiecozrem zaproponowal, ze po Zuzi, to sie pytam jak koncze o 19 bede u niego 20 to jeszcze na krocej bede, a jest mgla, ja jestem zmeczona i on, no to juz moja wina ze pracuje, znowu ja na 'nie'...
dobra nie bede juz smecic ide cos ruszyc ang i myslec, ze moj facet jest nieclay km od mojego domu u kumpla i pija sobie w najlepsze

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

a pozniej naucze sie robic loki prostownica, a co
Stary 2011-01-13, 20:17   #3102
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
ja mam glinke zielona i z bielendy biala glinke

E.J nie rozmawialismy, dziisiaj mielismy spiecie, ze mnie nic nie obchodzi. rozumiem, ze czuje sie malo wazny, ale byly juz klotnie, jak chcialam sie widziec, oczekiwalam ja czulosci i zanteresowania kiedy on sie uczyl i tez bylo zle, to jak teraz daje mu swiety spokoj to tez zle... tylko on w ogole sie zmienil, jest taki bardziej romantyczny, uczuciowy, w tym sensie ze przszytula mnie, dzwoni i martwi sie, ja to widze, no ale ma sesje i ja, to po co sie klocic... znajac go teraz specjalnie pokaze mi, ze on tez moze byc zimny i obojetny. ja wychodze z zalozenia ze jak Ci cos nei pasuje, to sie mowi glosno, a on mnie nawet dzisiaj zaatakowal, ze ja nie mam kiedy sie spotkac bo Zuzie mam na 15, to mu mowie, ze rano moge, bo on mial zajecia na 13, to moge wpasc o 9 i widzimy sie, to nei bo to za malo, a jak pozniej mi wiecozrem zaproponowal, ze po Zuzi, to sie pytam jak koncze o 19 bede u niego 20 to jeszcze na krocej bede, a jest mgla, ja jestem zmeczona i on, no to juz moja wina ze pracuje, znowu ja na 'nie'...
dobra nie bede juz smecic ide cos ruszyc ang i myslec, ze moj facet jest nieclay km od mojego domu u kumpla i pija sobie w najlepsze
Hmmm... nie jestem dobra w sprawach damsko męskich ale może trzeba by Twego Tż nauczyć rozmawiać o uczuciach? coś na zasadzie "dobra, jesteś wkurzony ale nie mów tak, nie atakuj i nie pluj po mnie tylko powiedz, że jesteś niezadowolony bo..."
Nie smęcisz, chciałabym Ci jakoś pomóc

Stary 2011-01-13, 20:21   #3103
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
blondyneczka: Ty te maseczki tak rano nakladasz? Nie lepiej popoludniu?

airish: u mnie nie było pomarańczowego efektu. I zapach ma delikatny, nawet całkiem przyjemny. Na pewno nie taki, przed którym się trzeba ewakuować

Bo po tym lorealu to źle wyglądałam, tak pomarańczowo i nie umiałam się tym równo posmarować. Ziaja daje wolniejszy efekt, ale w podsumowaniu lepiej wyglądałam po niej niż po lorealu.
hej a jest jakas roznica rano czy wieczorem? ja nakladam maseczki roznie raz rano jak mam czas a czasem wieczorem ?

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

zielone oko no pewnie ze pamietamy a co do gotowania ja tez sie nauczylam dopiero po slubie tak naprawde i calkiem dobrze mi idzie nie odruznialam garnka od patelni ale sie wzielam za nauke i juz potrafie pichcic
Stary 2011-01-13, 20:21   #3104
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Faceci to czasami gorszymi fochami strzelają niż kobiety

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 20:25   #3105
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Czytam was na biezaco,ale juz gorzej z udzielaniem sieOstatnio mam niewiele czasu,bo ucze synka korzystania z nocnika i ciezko nam to idzie,ale poki co nie poddajemy sie Zaraz napisze kilka slow w albumie a potem znikam,dzia ile asiaj mam szkole,wiec nie wiem czy zajrze do was wieczorem,ale na pewno jak nie dzis to jutro Milego dnia
a ile lat ma Twoj synek?moja ma 2 latka i 2 miesiace i tez chcialabym ja nauczyc .....hm,....ale sie boje tego troszke tak myslalam ze moze na lato jest lepiej i we wrzesniu by mogla isc do przedszkola sobie a tak.....jak Wam idzie? 3 mam kciuki

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Caate bedzie ok , napewno sobie wszytsko wyjasnicie
Stary 2011-01-13, 20:31   #3106
caate
Zakorzenienie

GG do caate

jasne, ze dojdziemy do porozumienia o ile nie przyprawi mnie do jakies nerwicy

E.J jak sie z nim spotkam ja mu jasno okresle co i jak. tutaj ciezko pomoc, bo mnie TZ lubi po prostu sie czepiac, tak samo jak mowic na mnie 'brzydalu' zamiast piekna, zeby mi za duzo nie slodzic (oczywiscie nie zawsze, bo normalne komplementy tez slysze, tylko np. jak mialam sesje w biliznie to juz nic nie slyszalam i nawet zdania swojego nie wyrazil, bo jego zdaniem juz wszyscy wychwalili mnie wiec po co on ma jeszcze sie powtarzac)
taki jest, ale wiem jak sie on nie opanuje, to mnie cos strzeli a wtedy razem ze mna ten zwiazek wyleci w powietrze.

woda napuszcza sie do wanny, ale sie zrelaksuje

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-13 o 20:32
Stary 2011-01-13, 20:35   #3107
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Caate jak się masz męczyć w związku to lepiej nie bo nie o to chodzi.
Przyjemnego relaksu

Stary 2011-01-13, 20:45   #3108
marlienkaa2
Zadomowienie

Hej Ja już po spa. Dzisiaj była tylko podstawa, ale jutro to sobie odbije.
Tak w ogóle to założyłam bloga Na razie nie ma na nim jeszcze żadnych notek.
Caate, nie mam pojęcia czemu twój TŻ się tak zachowuje. Chyba nie będę w stanie Ci pomóc.
Stary 2011-01-13, 21:09   #3109
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Kupiłam sobie tusz catrice (moja pierwsza rzecz tej marki) i narazie fajnie się zapowiada

<3 <3 <3
Stary 2011-01-13, 21:48   #3110
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ja zamiast się uczyć buszuje po necie i oglądam ciuchy

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Jak na razie mykam z neta. Nic fajnego nie znalazłam i dobrze może dla odmiany zainwestuję w bieliznę w tym miesiącu
Zrobię sobie zaraz herbatę z róży i poczytam notatki na egzamin

Stary 2011-01-13, 21:58   #3111
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Dobrej nocy dziewczynki

Ja już po spa. Skorzystałam z tego, że jestem sama w domu i zaszyłam się w łazience na dwie godziny
Było:
kąpiel w moim ukochanym karmelowym płynie do ciała
peeling gruboziarnisty ziaja na pupę i uda (w ogóle, to martwi mnie wygląd moich wewnętrznych ud )
krem do stopek, krem do rąk neutrogena, serum antycellulitowe z garniera, serum do biustu z garniera, masło awokado do ciała mocno nawilżające, a na buźkę: peeling z garniera z zielonym ogórkiem, maseczka perfecta mocno nawilżająca, krem na noc.

Czuję się bosko
Stary 2011-01-13, 22:14   #3112
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu miały się pogryźć?
siakos tak myslalam ze dwie glinki sie nie polubia ale polubily sie ta druga kakowa trodno mi bylo zmyc z twarzy:P
Cytat:
A jaka?

biala glinka bielendy
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 22:16   #3113
caate
Zakorzenienie

GG do caate

ja tez mykam spac

jeszcze nalozylam maseczke z zielonej glinki, zaraz masc cynkowa i do lozeczka.
TZ wraca do domu, o spotkaniu zapomnial chlopak

dobranoc
Stary 2011-01-13, 22:54   #3114
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
hej
kawa to podstawa

oo załóż

o prosze a gdzie ?

niedaleko Letterkenny a Ty?

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 23:17   #3115
Kitka:)
CABIN CREW

ja tylko na chwilę, jutro mam mega kolosa z niemieckiego a uczyc zaczęłam się dopiero ok 20.... nawet jeszcze w polowie nie jestem najgorsze jest to że jak wrocilam z uczelni dzis to padlam spać, miała być drzemka godzinna a spalam do 19.30.... i tyle czasu zmarnowałam.... teraz pewnie do rana bede siedziała....
zostalam zwolniona z kolokwium z psychologii bo mam 5 z ćwiczeń (za aktywnośc ) - kolejna rzecz do przodu- cieszę sie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Dobrej nocy dziewczynki

Ja już po spa. Skorzystałam z tego, że jestem sama w domu i zaszyłam się w łazience na dwie godziny
Było:
kąpiel w moim ukochanym karmelowym płynie do ciała
peeling gruboziarnisty ziaja na pupę i uda (w ogóle, to martwi mnie wygląd moich wewnętrznych ud )
krem do stopek, krem do rąk neutrogena, serum antycellulitowe z garniera, serum do biustu z garniera, masło awokado do ciała mocno nawilżające, a na buźkę: peeling z garniera z zielonym ogórkiem, maseczka perfecta mocno nawilżająca, krem na noc.

Czuję się bosko
co to jest za plyn????

jutro was nadrobię o ile nie zostane po zajeciach do późna w czytelni....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 23:38   #3116
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilę, jutro mam mega kolosa z niemieckiego a uczyc zaczęłam się dopiero ok 20.... nawet jeszcze w polowie nie jestem najgorsze jest to że jak wrocilam z uczelni dzis to padlam spać, miała być drzemka godzinna a spalam do 19.30.... i tyle czasu zmarnowałam.... teraz pewnie do rana bede siedziała....
zostalam zwolniona z kolokwium z psychologii bo mam 5 z ćwiczeń (za aktywnośc ) - kolejna rzecz do przodu- cieszę sie
brawo

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Już poćwiczyłam, zaraz pójdę się wykąpać, zrobić podstawę i spać.Ang się pouczę jutro. Dobrej nocy

Stary 2011-01-13, 23:45   #3117
kobietasukcesu
zawsze mam racje

blondyneczka: w sos uroda o tym było, ale już dokładnie nie pamiętam, tak w skrócie napisze. Skóra też ma swój rytm dobowy. I właśnie najlepiej kremy i maseczki pomagają tak mniej więcej w godzinach 17-22, skóra ma wtedy nieco wyższą temperaturę, krew szybciej krąży itp i więcej czerpie z tych składników w maseczkach i kremach

Umyłam dzisiaj włosy tym szamponem bez slsów, jak się dziwnie nim myło

<3 <3 <3
Stary 2011-01-14, 00:35   #3118
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
brawo

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Już poćwiczyłam, zaraz pójdę się wykąpać, zrobić podstawę i spać.Ang się pouczę jutro. Dobrej nocy
dzięki

idę spać....nie mam czasu na spa ostatnio,tylko podstawa leci.. moze jutro zrobie cos wiecej...

nic nie umiem na jutro na kolo...

dobranoc...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 03:12   #3119
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

po lekkiej imprezce, właśnie piję herbatkę
a jut( dzisiaj wieczorem) party all night

Cytat:

szkoda, że się nie dogadujecie

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Hej Ja już po spa. Dzisiaj była tylko podstawa, ale jutro to sobie odbije.
Tak w ogóle to założyłam bloga Na razie nie ma na nim jeszcze żadnych notek.
Caate, nie mam pojęcia czemu twój TŻ się tak zachowuje. Chyba nie będę w stanie Ci pomóc.
podaj linka jak zamieścisz notkę

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
niedaleko Letterkenny a Ty?
co. cavan
Stary 2011-01-14, 09:43   #3120
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dzień dobry

Cytat:
blondyneczka: w sos uroda o tym było, ale już dokładnie nie pamiętam, tak w skrócie napisze. Skóra też ma swój rytm dobowy. I właśnie najlepiej kremy i maseczki pomagają tak mniej więcej w godzinach 17-22, skóra ma wtedy nieco wyższą temperaturę, krew szybciej krąży itp i więcej czerpie z tych składników w maseczkach i kremach

Umyłam dzisiaj włosy tym szamponem bez slsów, jak się dziwnie nim myło
Ooo, dobrze wiedzieć nie wiedziałam, że skóra ma coś takiego.

Ja na razie w piżamce siedze i będę drukować pracę zaliczeniową

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości