|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Bita śmietana jaki kolor masz? Dzisiaj kupiłam drugą parę
I sweter-golf szary, taki jak pierwszy piaskowy ![]() Cytat:
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj wjedzie grzeszna kolacja- pizza, z okazji obrony pracy inż brata ;d ale pewnie bede sie uczyc cala noc, wiec przynajmniej nie pojde spac z pelnym zoladkiem ;p
a w temacie włosów, ja bym chętnie komuś trochę swoich oddała, bo mam ich aż za dużo
Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2011-01-12 o 17:49 |
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1654 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Dobra, koniec wycieczek do sklepów, bo marzy mi się brązowa Vivien i czarna Emilka z etorebki
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Miss Pudernica
|
Tak też zrobiłam, ale trochę później
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
No siemka
przemyślałam sobie wszystko i może to tak brzmiało jakbym szukała sponsora jest mi baaardzo fajnie samej a jak się tam kiedyś jakiś zjawi to będzie się liczyło, żeby był dla mnie dobry, a nie kasa. Z resztą zawsze tak uważałam ![]() Co do diety to no w sumie dobrze. Dziś np.: śn. kanapka z ciemnego chlebka pełnoziarnistego (2 kromki) z serem i pomidorem (ok 200kcal) 2 śn. joguś jagodowy serduszko (100) przekąska 4 mandarynki (50) przekąska nr2 jabłko (50) obiad spaghetti (400) kolacja kromka chleba z mięsem ze spaghetti (200) No to mi ok 1000kcal wyszło i jestem zadowolona. Postanowiłam, że 2 razy w tyg będę chodziła na siłke i 1 na basen i co?? I takiego czadu dałam na siłce w poniedziałek (1 raz od 4,5miesiąca), że nie umiem chodzić już 2 dzień. Wszystkie mięśnie mnie bolą, nawet jak leże bolą mnie mięśnie brzuch proste i skośne i boczkowate masakra!
|
#1658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w planach fajne rurki granatowe i koszula (widziala bezowa w vero modzie ) ahh jak fajnie ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
zacofanie domyslam sie ze cos nieszkodliwego, tak to jest jak sie wlosow nie farbuje :haha: Mam ochote swoje zafarbowac no ale juz na cale zycie chyba , a te piora najpierw zregeneruje!Oczyska moze i duze, ale buźke mam okragla i z grzywka lepiej sie czuje. Wiem o co Ci chodzi że od srodka glowy, a co tam sprobuje! nie mam prostownicy wiesz zeby prostowac. ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
fajna sprawa!
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
ja wcześniej chodziłam 3 razy w tyg
ale teraz nie mogę bo wszystko mnie boli
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i prostuję, bo co mam zrobić.
|
|
|
|
|
#1661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Które to mięśnie boczkowate? ![]() Cytat:
Ja też nie wiedziałam o jakim toniku do mnie mówi ![]() Na suszarkę możesz prostować grzywę Schować prstownicę i wkroczyc na podforum pokręcone :P |
||
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#1663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moja to chyba taka bardziej dofarbowania i innych *******ek, a zeby wydobyc naturalny skret to sie nie zna :/ chcialabym na taka trafic
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam takie ni kręcone ni proste.. kiedyś prosotwałam ale skończyłam z tym 4 pazdziernika, stwierdzilam ze szkoda wlosow ;D
teraz czasem jak mam wiecej czasu to sobie psikam sprayem, ktory robi efekt takich beach waves bo moje wlosy maja tendencje do kręcenia się w naprawde fajne falo-loczki nad morzem od wody i wiatru, wiec postanowilam sobie zakupic taki specyfik ;dPS. obżarłam się tą pizzą jak dzika świnia
Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2011-01-12 o 21:03 |
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, w piątek mam pierwszą godzinę w L-ce Cieszę się i trochę stresuję
|
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 2 Gosh Professional -Salt of mine wet`n dry saltwater Toni&Guy Beach Curl Spray Gosh daje mocniejszy efekt, bo mam wersję niebieską X-tra Strong, jest jeszcze pomarańczowa, pewnie porownywalna do mocy Toni&Guy noo i jest roznica w cenie Gosh do dostania chyba tylko na allegro-ok 42zł z przesyłką za 125ml, a Toni&Guy kupowałam niby w promocji za 27 zł w superpharmie za 200ml (nie wiem ile kosztuje poza promocja, ale mysle, ze pewnie tyle samo ;p albo niewiele wiecej) noo ale kosmetyki są wydajne, a efekt jest super i ślicznie pachną oba, Gosh tak owocowo jakby a T&G ma zapach jak wszystkie inne kosmetyki te firmy, mi sie kojarzy z takim profesjonalnym salonem fryzjerskim i strasznie mi sie podoba
Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2011-01-12 o 22:07 |
|
|
|
#1668 |
|
Rozeznanie
|
Cześc kluseczki
Właśnie jem śniadanie i zaraz jadę do sql. Dziś matura próbna z matmy więc musicie na prawdę mocno trzymac kciuki bo dla mnie matematyka to czrna magia... i nawet na te minimum mam ciężko żeby zdac Dzisiaj się przeraziłam. Na wadze miałam 44,1 kg. Postanowiłam więc na śniadanie zjeśc więcej i w ogóle w ciągu dnia ale zjadłam dwie kromki razowca wypiłam kawę i herbatę i zaraz pęknę więc tej trzeciej już nie wmuszę. Zdam wam relacje z matury jak przyjadę. Trzymajcie się kotki
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co z tego, jak mam trudniejsze zaliczenia ćwiczeń pozostałych Swoją drogą co studiujesz i gdzie?Jak już rozmawiacie o włosach .. Też mam kręcone włosy, ale jutro lecę z nimi do fryzjera. Doprowadzają już mnie do białego szaleństwa. Odkąd je zapuściłam ( mam aktualnie trochę więcej niż za ramiona ) w ogóle się nie układają i widocznie stały się cięższe, bo skręt też zmalał Tak więc jutro lekkie podcięcie No i dalej szukam dobrej pianki do włosów ..
|
|
#1670 |
|
Raczkowanie
|
waga drgnęła
|
#1671 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ps: Tak szczerze zazdroszczę samozaparcia
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
aante_e też mam plany co kupie w nagrodę jeśli zdam sesję Ale to na razie odległe czasy![]() monia no kusimy, jak masz ten sklep u siebie to zerknij, bo fajne są ![]() cindy, też sie bałam, że się obraziłaś ![]() ewelka, pokaz zakupy, zakupy są super ![]() w ogóle jak tak piszecie wszystkie o tych kręconych włosach zaczynam zastanawiać się, dlaczego moje sie kręcić przestały i chyba żałuję, że tak się stało. Dzisiaj nawet chciałam je pokręcić prostownicą z tego całego sentymentu, ale stwierdziłam, że nieee, prostownica to zło milusia, trzymam kciuki za maturę Pochwalę się: spadł mi ten kilogram, co go niecnie przez święta zdobyłam, znowu jest 62 i moge lecieć w dół jestem z siebie dumna, bo nie prowadzę praktycznie żadnej konkretnej diety, po sesji wezmę się porządnie lecę dzisiaj na jakieś nieszczęsne zaliczenie z mikroekonomii, którego strasznie mi się nie chcę, a wcześniej mam matematykę, której totalnie nie rozumiem, bo granice ciągów to jakaś czarna magia dla mnie. ![]() zakrecoOona- zazdroszcze zdanej sesji, zdecydowanie i w ogole- witaj w wątku |
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
bita smietana - dziękuję i również witam
![]() Co do kręconych, ja sama się boję, że może mi się przestaną kręcić, bo raz, że mam je dopiero od okresu dojrzewania, a dwa zawsze starsze pokolenie tj. babcia, mnie straszy, że od "wydziwiania" mojego na tych włosach będę miała proste ![]() Dziś na śniadanie owsianka
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jeśli nie gotuję/nie zalewam wodą płatków owsianych, tylko sypię je do jogurtu, to ni tracą swych cudownych, napełniających żołądek właściwości?
![]() Pytam, bo nie mam serca do gotowania ich codziennie rano na wodzie, z mlekiem nie zrobię, bo nie jem gorącego mleka, a kiedy zalewałam wieczorem, rano miałam zimną, niejadalną papkę. |
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Turystyka i rekreacja na AWF u mnie żadnych zerówek, ale ta sesja jest akurat spoko. Za to następna to będzie istna rzeźnia..
|
|
|
|
|
#1676 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, schudłam 700g
|
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
daj spokoj, nic nie kupilam
![]() ![]() szkoda gadac!albo za drogo, albo jestem za gruba! po wyplacie skocze na spokojnie bo teraz burdel w sklepach. no oprocz nowych kolekcji ktore wygladaja przecudnie ale nie na moja kieszen Cytat:
. Kurde nie moge sie doczekac az podetne i cos z nimi zrobie! pierwsza jazda, dasz rade! cghociaz ja jeszcze sie na silach nie czuje, powoli dojrzewam do prawka od 2 lat bo wczesniej mowilam "nie robie i koniec!" boje sie szybko jeździc, tzn jak droga jest dobra to ok. Ale nienawidze mgly, deszczu, i wariatow na drodze! wystarczy jakis odruch np. mocniejszy zakret juz mi serce wali. czuje sie grubo, źle, nienawidze @. tyle hormonow, tego wszystkiego, poza tym juz 3 dzien rozsadza mi glowe! Ah niech juz przejdzie!
|
|
#1679 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
wybaczcie,ze się w ogóle nie odzywam, ale na razie nie mam jak. jestem w Polsce, więc ciągle gdzieś wychodzę , spotykam się z ludźmi. u mnie jakoś leci. diety jak na razie się nie trzymam, jestem tu, więc odpoczywam psychicznie. byłam u lekarzy, w ciąży nie jestem. objawy wywołane są tabletkami ale nie jestem załamana, więc wszystko jest dobrze wszystko przeczytam i odpiszę jak będę mieć więcej czasu. 3majcie się
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Jak tam odchudzanko? ![]() Ja właśnie popijam zieloną herbatke z meeega dużą ilością cytryny bo jestem mega przeziębiona. Musze wybrać się na zakupy żywieniowe ale nie wiem co kupic... Jestem już zmęczona ciągłym jedzeniem serków wiejskich i kurczaka ) Może coś polecicie ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

przemyślałam sobie wszystko i może to tak brzmiało jakbym szukała sponsora 

) ahh jak fajnie 
zacofanie
domyslam sie ze cos nieszkodliwego, tak to jest jak sie wlosow nie farbuje :haha: Mam ochote swoje zafarbowac no ale juz na cale zycie chyba , a te piora najpierw zregeneruje!
Machnęła chyba 10cm.potem zmierzę bo miałam 66cm. :P ,ale sama chciałam i najważniejsze:wiedziała jak zająć się moimi falami 

Cieszę się i trochę stresuję
Ale co z tego, jak mam trudniejsze zaliczenia ćwiczeń pozostałych 

. Kurde nie moge sie doczekac az podetne i cos z nimi zrobie!