Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-12, 17:45   #1651
aante_e
Miss Pudernica

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Bita śmietana jaki kolor masz? Dzisiaj kupiłam drugą parę tym razem jasne, beżowe.
I sweter-golf szary, taki jak pierwszy piaskowy
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Przez chłopaka ścięłaś? Ajj głupia :P nie warto :P
Też dzisiaj oglądałam ser gouda z cebulą
Nie tyle przez chłopaka, co przez chęć zmiany, a wiadomo, włosy najszybciej ciachnąć. Ale teraz je hoduję- maski, dermena, Wax zagraniczny...odrosną
Stary 2011-01-12, 17:48   #1652
69love69
Zakorzenienie

u mnie dzisiaj wjedzie grzeszna kolacja- pizza, z okazji obrony pracy inż brata ;d ale pewnie bede sie uczyc cala noc, wiec przynajmniej nie pojde spac z pelnym zoladkiem ;p

a w temacie włosów, ja bym chętnie komuś trochę swoich oddała, bo mam ich aż za dużo

Edytowane przez 69love69
Czas edycji: 2011-01-12 o 17:49
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:49   #1653
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Bita śmietana jaki kolor masz? Dzisiaj kupiłam drugą parę tym razem jasne, beżowe.
I sweter-golf szary, taki jak pierwszy piaskowy

Nie tyle przez chłopaka, co przez chęć zmiany, a wiadomo, włosy najszybciej ciachnąć. Ale teraz je hoduję- maski, dermena, Wax zagraniczny...odrosną
granatowe, takie jak Ty pierwsze. Chciałam wziąć też te jasnobeżowe, ale nie było 38, a 38 w granatowych jest na mnie idealne. Zrobię chyba nalot na jeszcze jeden ich sklep. A powiedz mi proszę (nie nosiłam ich jeszcze)- ten materiał w noszeniu nie wydaje się dość sztuczny? Bo tak się zastanawiałam. Tak czy siak, są super
Stary 2011-01-12, 17:53   #1654
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
granatowe, takie jak Ty pierwsze. Chciałam wziąć też te jasnobeżowe, ale nie było 38, a 38 w granatowych jest na mnie idealne. Zrobię chyba nalot na jeszcze jeden ich sklep. A powiedz mi proszę (nie nosiłam ich jeszcze)- ten materiał w noszeniu nie wydaje się dość sztuczny? Bo tak się zastanawiałam. Tak czy siak, są super
Mi się świetnie w nich chodzi, jak w jeansach wręcz, a za materiałowymi spodniami nie przepadam
Dobra, koniec wycieczek do sklepów, bo marzy mi się brązowa Vivien i czarna Emilka z etorebki Jak zdam wszystko bez poprawek to sobie kupię
Stary 2011-01-12, 18:15   #1655
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba było chłopa na innego zmienić,a nie fryzurę

Kusicie dziewczyny tymi spodniami :P

Mnie tu nie ma
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:20   #1656
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Trzeba było chłopa na innego zmienić,a nie fryzurę
Tak też zrobiłam, ale trochę później
Stary 2011-01-12, 18:30   #1657
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

No siemka przemyślałam sobie wszystko i może to tak brzmiało jakbym szukała sponsora ale tak nie jest. Dotarło do mnie, że ja nikogo nie szukam jest mi baaardzo fajnie samej a jak się tam kiedyś jakiś zjawi to będzie się liczyło, żeby był dla mnie dobry, a nie kasa. Z resztą zawsze tak uważałam

Co do diety to no w sumie dobrze. Dziś np.:
śn. kanapka z ciemnego chlebka pełnoziarnistego (2 kromki) z serem i pomidorem (ok 200kcal)
2 śn. joguś jagodowy serduszko (100)
przekąska 4 mandarynki (50)
przekąska nr2 jabłko (50)
obiad spaghetti (400)
kolacja kromka chleba z mięsem ze spaghetti (200)
No to mi ok 1000kcal wyszło i jestem zadowolona.
Postanowiłam, że 2 razy w tyg będę chodziła na siłke i 1 na basen i co?? I takiego czadu dałam na siłce w poniedziałek (1 raz od 4,5miesiąca), że nie umiem chodzić już 2 dzień. Wszystkie mięśnie mnie bolą, nawet jak leże bolą mnie mięśnie brzuch proste i skośne i boczkowate masakra!

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:45   #1658
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
a w temacie włosów, ja bym chętnie komuś trochę swoich oddała, bo mam ich aż za dużo
daj

Cytat:
Kusicie dziewczyny tymi spodniami :P
Cytat:
Mi się świetnie w nich chodzi, jak w jeansach wręcz, a za materiałowymi spodniami nie przepadam
ja jutro na zakupy w planach fajne rurki granatowe i koszula (widziala bezowa w vero modzie ) ahh jak fajnie

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Fryzjerka powiedziała,że mam dużo nowych włosków, dosłownie jeżyka przy skórze co mnie bardzo cieszy bo wypadają i wypadają :P Ja miałam zawsze grzywkę na bok tylko taką rzadsząi źle wyglądała przy spiętych włosach to teraz zrobiła mi taką,wychodzi prawie z czubka głowy,taki jakby trójkąt. A grzywkę i tak zawsze prostowałam i ta pewnie też będę musiała, więc ciachaj i prostuj chociaż Ty masz ładne duże oczyska to nie zasłaniałabym ich grzywą
A i powiedziała,żebym zrobiła dużo cieniutkich pasem ciemniejszych o 2 tony na początek i to jakimś tonikiem,a nie farbą,a potem myślała o farbowaniu. Może na wiosnę zrobię jak będę potrzebowała letnich zmian i powiewu świezości :P Co o tym sądzisz
pasemki,brzmi fajnie ciemniejsze pasemka, chyba takich nie widzialam, albo juz kojarze, takie refleksy... tonik zacofanie domyslam sie ze cos nieszkodliwego, tak to jest jak sie wlosow nie farbuje :haha: Mam ochote swoje zafarbowac no ale juz na cale zycie chyba , a te piora najpierw zregeneruje!

Oczyska moze i duze, ale buźke mam okragla i z grzywka lepiej sie czuje. Wiem o co Ci chodzi że od srodka glowy, a co tam sprobuje! nie mam prostownicy wiesz zeby prostowac.

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Postanowiłam, że 2 razy w tyg będę chodziła na siłke i 1 na basen i co?? I takiego czadu dałam na siłce w poniedziałek (1 raz od 4,5miesiąca), że nie umiem chodzić już 2 dzień. Wszystkie mięśnie mnie bolą, nawet jak leże bolą mnie mięśnie brzuch proste i skośne i boczkowate masakra!
jak masz okazje to chodz fajna sprawa!
Stary 2011-01-12, 19:01   #1659
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

ja wcześniej chodziłam 3 razy w tyg ale teraz nie mogę bo wszystko mnie boli

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 19:29   #1660
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
W poniedziałek miała urodziny
Suszarka to model D121E.
Ja byłam dzisiaj w biedronce i nie wzięłam kebabowych

Ja bym włożyła zwykłe cieliste + czarne buty Bo z ciemnymi na górze jest za jasno :P

Byłam dzisiaj u fryzka i jestem zadowolona Machnęła chyba 10cm.potem zmierzę bo miałam 66cm. :P ,ale sama chciałam i najważniejsze:wiedziała jak zająć się moimi falami

A na obiad gotowany cycek kurzy, warzywa z patelni i sos czosnkowy
Ooooooomg, zawsze marzyłam o takich falach! Moje to takie nie wiadomo co- ani to fale, ani proste No i prostuję, bo co mam zrobić.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:14   #1661
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
No siemka przemyślałam sobie wszystko i może to tak brzmiało jakbym szukała sponsora ale tak nie jest. Dotarło do mnie, że ja nikogo nie szukam jest mi baaardzo fajnie samej a jak się tam kiedyś jakiś zjawi to będzie się liczyło, żeby był dla mnie dobry, a nie kasa. Z resztą zawsze tak uważałam

Co do diety to no w sumie dobrze. Dziś np.:
śn. kanapka z ciemnego chlebka pełnoziarnistego (2 kromki) z serem i pomidorem (ok 200kcal)
2 śn. joguś jagodowy serduszko (100)
przekąska 4 mandarynki (50)
przekąska nr2 jabłko (50)
obiad spaghetti (400)
kolacja kromka chleba z mięsem ze spaghetti (200)
No to mi ok 1000kcal wyszło i jestem zadowolona.
Juz myślałam,że się na nas pogniewałaś :P dobrze że nie
Które to mięśnie boczkowate?

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ja jutro na zakupy w planach fajne rurki granatowe i koszula (widziala bezowa w vero modzie ) ahh jak fajnie

pasemki,brzmi fajnie ciemniejsze pasemka, chyba takich nie widzialam, albo juz kojarze, takie refleksy... tonik zacofanie domyslam sie ze cos nieszkodliwego, tak to jest jak sie wlosow nie farbuje :haha: Mam ochote swoje zafarbowac no ale juz na cale zycie chyba , a te piora najpierw zregeneruje!

Oczyska moze i duze, ale buźke mam okragla i z grzywka lepiej sie czuje. Wiem o co Ci chodzi że od srodka glowy, a co tam sprobuje! nie mam prostownicy wiesz zeby prostowac.
Koniec gadania o zakupach i to już :P ja mam ograniczony budżet,a ślinię się na samą mysl o nowym ciuchy!
Ja też nie wiedziałam o jakim toniku do mnie mówi ale kobieta znała się na włosach, czesała jak miały odżywkę, ścinała tak jak trzeba, potem skręcała w takie ruloniki i przecinała, suszyła dyfuzorem, gadała o wcierkach,pokrzywach itd. Może wizażanka
Na suszarkę możesz prostować grzywę
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ooooooomg, zawsze marzyłam o takich falach! Moje to takie nie wiadomo co- ani to fale, ani proste No i prostuję, bo co mam zrobić.
Schować prstownicę i wkroczyc na podforum pokręcone :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:24   #1662
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Juz myślałam,że się na nas pogniewałaś :P dobrze że nie
Które to mięśnie boczkowate?

Koniec gadania o zakupach i to już :P ja mam ograniczony budżet,a ślinię się na samą mysl o nowym ciuchy!
Ja też nie wiedziałam o jakim toniku do mnie mówi ale kobieta znała się na włosach, czesała jak miały odżywkę, ścinała tak jak trzeba, potem skręcała w takie ruloniki i przecinała, suszyła dyfuzorem, gadała o wcierkach,pokrzywach itd. Może wizażanka

Może byś tą fryzjerkę do Krakowa wyslała, co? :P Przydałaby mi się .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:33   #1663
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
no wlasnie, monia dobrze prawi! schowaj prostownice, tez mam niewiadomoco, a jak sie postram, przyloze to moge wyjsc w ich naturalnym stanie do ludzi

Cytat:
prawdziwa fryzjerkaaaaa
moja to chyba taka bardziej dofarbowania i innych *******ek, a zeby wydobyc naturalny skret to sie nie zna :/

chcialabym na taka trafic
Stary 2011-01-12, 21:01   #1664
69love69
Zakorzenienie

ja też mam takie ni kręcone ni proste.. kiedyś prosotwałam ale skończyłam z tym 4 pazdziernika, stwierdzilam ze szkoda wlosow ;D

teraz czasem jak mam wiecej czasu to sobie psikam sprayem, ktory robi efekt takich beach waves bo moje wlosy maja tendencje do kręcenia się w naprawde fajne falo-loczki nad morzem od wody i wiatru, wiec postanowilam sobie zakupic taki specyfik ;d

PS. obżarłam się tą pizzą jak dzika świnia

Edytowane przez 69love69
Czas edycji: 2011-01-12 o 21:03
Stary 2011-01-12, 21:30   #1665
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
no wlasnie, monia dobrze prawi! schowaj prostownice, tez mam niewiadomoco, a jak sie postram, przyloze to moge wyjsc w ich naturalnym stanie do ludzi
Tak jest

Kurczę, w piątek mam pierwszą godzinę w L-ce Cieszę się i trochę stresuję
Stary 2011-01-12, 21:53   #1666
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
ja też mam takie ni kręcone ni proste.. kiedyś prosotwałam ale skończyłam z tym 4 pazdziernika, stwierdzilam ze szkoda wlosow ;D

teraz czasem jak mam wiecej czasu to sobie psikam sprayem, ktory robi efekt takich beach waves bo moje wlosy maja tendencje do kręcenia się w naprawde fajne falo-loczki nad morzem od wody i wiatru, wiec postanowilam sobie zakupic taki specyfik ;d

PS. obżarłam się tą pizzą jak dzika świnia
jaki to spray?!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 22:04   #1667
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
jaki to spray?!

ja mam 2

Gosh Professional -Salt of mine wet`n dry saltwater
Toni&Guy Beach Curl Spray

Gosh daje mocniejszy efekt, bo mam wersję niebieską X-tra Strong, jest jeszcze pomarańczowa, pewnie porownywalna do mocy Toni&Guy

noo i jest roznica w cenie Gosh do dostania chyba tylko na allegro-ok 42zł z przesyłką za 125ml, a Toni&Guy kupowałam niby w promocji za 27 zł w superpharmie za 200ml (nie wiem ile kosztuje poza promocja, ale mysle, ze pewnie tyle samo ;p albo niewiele wiecej)

noo ale kosmetyki są wydajne, a efekt jest super i ślicznie pachną oba, Gosh tak owocowo jakby a T&G ma zapach jak wszystkie inne kosmetyki te firmy, mi sie kojarzy z takim profesjonalnym salonem fryzjerskim i strasznie mi sie podoba

Edytowane przez 69love69
Czas edycji: 2011-01-12 o 22:07
Stary 2011-01-13, 06:18   #1668
milusia1991
Rozeznanie

Cześc kluseczki Ja tak tylko przelotem Właśnie jem śniadanie i zaraz jadę do sql. Dziś matura próbna z matmy więc musicie na prawdę mocno trzymac kciuki bo dla mnie matematyka to czrna magia... i nawet na te minimum mam ciężko żeby zdac Dzisiaj się przeraziłam. Na wadze miałam 44,1 kg. Postanowiłam więc na śniadanie zjeśc więcej i w ogóle w ciągu dnia ale zjadłam dwie kromki razowca wypiłam kawę i herbatę i zaraz pęknę więc tej trzeciej już nie wmuszę. Zdam wam relacje z matury jak przyjadę. Trzymajcie się kotki pa
Stary 2011-01-13, 08:55   #1669
zakrecoOona
Zakorzenienie

Cytat:
To jesteśmy rówieśniczkami

Już po sesji?Zazdroszcze

Wchodź często na wątek, mi to pomaga, motywuje mnie
Po sesji, wyrobiłam się dzięki zerówkom Ale co z tego, jak mam trudniejsze zaliczenia ćwiczeń pozostałych Swoją drogą co studiujesz i gdzie?

Jak już rozmawiacie o włosach .. Też mam kręcone włosy, ale jutro lecę z nimi do fryzjera. Doprowadzają już mnie do białego szaleństwa. Odkąd je zapuściłam ( mam aktualnie trochę więcej niż za ramiona ) w ogóle się nie układają i widocznie stały się cięższe, bo skręt też zmalał Tak więc jutro lekkie podcięcie No i dalej szukam dobrej pianki do włosów ..
zakrecoOona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 09:41   #1670
JCy
Raczkowanie

waga drgnęła tyle w temacie
Stary 2011-01-13, 09:48   #1671
Liliana_fit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
Cześc kluseczki Ja tak tylko przelotem Właśnie jem śniadanie i zaraz jadę do sql. Dziś matura próbna z matmy więc musicie na prawdę mocno trzymac kciuki bo dla mnie matematyka to czrna magia... i nawet na te minimum mam ciężko żeby zdac Dzisiaj się przeraziłam. Na wadze miałam 44,1 kg. Postanowiłam więc na śniadanie zjeśc więcej i w ogóle w ciągu dnia ale zjadłam dwie kromki razowca wypiłam kawę i herbatę i zaraz pęknę więc tej trzeciej już nie wmuszę. Zdam wam relacje z matury jak przyjadę. Trzymajcie się kotki pa
44,1 to naprawdę bardzo mało.. Uważaj na siebie
Ps: Tak szczerze zazdroszczę samozaparcia

53- 52 - 51 - 50 - 49 - 48 -

Dni bez chipsów/słodyczy 1/100
Liliana_fit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 09:48   #1672
bita smietana
Zakorzenienie

Cześć kochane

aante_e też mam plany co kupie w nagrodę jeśli zdam sesję Ale to na razie odległe czasy a jak leżą te beżowe? Boję się, że strasznie mi poszerzą nogi i tyłek, w końcu są jasne

monia no kusimy, jak masz ten sklep u siebie to zerknij, bo fajne są

cindy, też sie bałam, że się obraziłaś fajnie, że skupiasz się na sobie, to najważniejsze

ewelka, pokaz zakupy, zakupy są super

w ogóle jak tak piszecie wszystkie o tych kręconych włosach zaczynam zastanawiać się, dlaczego moje sie kręcić przestały i chyba żałuję, że tak się stało. Dzisiaj nawet chciałam je pokręcić prostownicą z tego całego sentymentu, ale stwierdziłam, że nieee, prostownica to zło

milusia, trzymam kciuki za maturę

Pochwalę się: spadł mi ten kilogram, co go niecnie przez święta zdobyłam, znowu jest 62 i moge lecieć w dół jestem z siebie dumna, bo nie prowadzę praktycznie żadnej konkretnej diety, po sesji wezmę się porządnie

lecę dzisiaj na jakieś nieszczęsne zaliczenie z mikroekonomii, którego strasznie mi się nie chcę, a wcześniej mam matematykę, której totalnie nie rozumiem, bo granice ciągów to jakaś czarna magia dla mnie. A potem powrót i znowu nauka, coś czuję, że zaliczenie przedmiotów będzie gorsze od sesji

zakrecoOona
- zazdroszcze zdanej sesji, zdecydowanie i w ogole- witaj w wątku
Stary 2011-01-13, 10:05   #1673
zakrecoOona
Zakorzenienie

bita smietana - dziękuję i również witam

Co do kręconych, ja sama się boję, że może mi się przestaną kręcić, bo raz, że mam je dopiero od okresu dojrzewania, a dwa zawsze starsze pokolenie tj. babcia, mnie straszy, że od "wydziwiania" mojego na tych włosach będę miała proste

Dziś na śniadanie owsianka
zakrecoOona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 10:43   #1674
bita smietana
Zakorzenienie

dziewczyny, jeśli nie gotuję/nie zalewam wodą płatków owsianych, tylko sypię je do jogurtu, to ni tracą swych cudownych, napełniających żołądek właściwości?

Pytam, bo nie mam serca do gotowania ich codziennie rano na wodzie, z mlekiem nie zrobię, bo nie jem gorącego mleka, a kiedy zalewałam wieczorem, rano miałam zimną, niejadalną papkę.
Stary 2011-01-13, 11:43   #1675
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakrecoOona Pokaż wiadomość
Po sesji, wyrobiłam się dzięki zerówkom Ale co z tego, jak mam trudniejsze zaliczenia ćwiczeń pozostałych Swoją drogą co studiujesz i gdzie?

Turystyka i rekreacja na AWF u mnie żadnych zerówek, ale ta sesja jest akurat spoko. Za to następna to będzie istna rzeźnia..
Stary 2011-01-13, 16:38   #1676
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
aante_e też mam plany co kupie w nagrodę jeśli zdam sesję Ale to na razie odległe czasy a jak leżą te beżowe? Boję się, że strasznie mi poszerzą nogi i tyłek, w końcu są jasne:
Jeszcze ich nie przymierzyłam, schowałam do szafy żeby czekały na wiosne

Cytat:
dziewczyny, jeśli nie gotuję/nie zalewam wodą płatków owsianych, tylko sypię je do jogurtu, to ni tracą swych cudownych, napełniających żołądek właściwości?

Pytam, bo nie mam serca do gotowania ich codziennie rano na wodzie, z mlekiem nie zrobię, bo nie jem gorącego mleka, a kiedy zalewałam wieczorem, rano miałam zimną, niejadalną papkę.
Hmm ja płatki owsiane mogę zjeść tylko ugotowane na mleku(pisałam, że gotuję co drugi dzień, a rano tylko odgrzewam). Takie nieugotowane są dla mnie paskudne.
Stary 2011-01-13, 20:26   #1677
agniesikk
Zakorzenienie

Ooo, schudłam 700g Jutro mam pierwszą jazdę
Stary 2011-01-13, 21:46   #1678
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

ewelka, pokaz zakupy, zakupy są super
daj spokoj, nic nie kupilam szkoda gadac!

albo za drogo, albo jestem za gruba! po wyplacie skocze na spokojnie bo teraz burdel w sklepach. no oprocz nowych kolekcji ktore wygladaja przecudnie ale nie na moja kieszen

Cytat:
Napisane przez zakrecoOona Pokaż wiadomość
Co do kręconych, ja sama się boję, że może mi się przestaną kręcić, bo raz, że mam je dopiero od okresu dojrzewania, a dwa zawsze starsze pokolenie tj. babcia, mnie straszy, że od "wydziwiania" mojego na tych włosach będę miała proste
to jak moje, zaczely sie krecic nagle i powiem Ci ze najlepszy okres minal. Kurde nie moge sie doczekac az podetne i cos z nimi zrobie!

Cytat:
Ooo, schudłam 700g Jutro mam pierwszą jazdę
pierwsza jazda, dasz rade!
cghociaz ja jeszcze sie na silach nie czuje, powoli dojrzewam do prawka od 2 lat bo wczesniej mowilam "nie robie i koniec!"

boje sie szybko jeździc, tzn jak droga jest dobra to ok. Ale nienawidze mgly, deszczu, i wariatow na drodze! wystarczy jakis odruch np. mocniejszy zakret juz mi serce wali.

czuje sie grubo, źle, nienawidze @. tyle hormonow, tego wszystkiego, poza tym juz 3 dzien rozsadza mi glowe! Ah niech juz przejdzie!
Stary 2011-01-13, 23:19   #1679
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej dziewczynki
wybaczcie,ze się w ogóle nie odzywam, ale na razie nie mam jak. jestem w Polsce, więc ciągle gdzieś wychodzę , spotykam się z ludźmi.
u mnie jakoś leci. diety jak na razie się nie trzymam, jestem tu, więc odpoczywam psychicznie.
byłam u lekarzy, w ciąży nie jestem. objawy wywołane są tabletkami
ale nie jestem załamana, więc wszystko jest dobrze
wszystko przeczytam i odpiszę jak będę mieć więcej czasu.
3majcie się

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 08:38   #1680
imy
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny
Jak tam odchudzanko?
Ja właśnie popijam zieloną herbatke z meeega dużą ilością cytryny bo jestem mega przeziębiona.
Musze wybrać się na zakupy żywieniowe ale nie wiem co kupic... Jestem już zmęczona ciągłym jedzeniem serków wiejskich i kurczaka ) Może coś polecicie ?
Zupa krem z dyni
Kurczak curry z ananasem i kukurydzą

imy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości