Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 11:14   #4681
agulaaabar
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011

Scio ja też chodzę do gina z mężulkiem, wchodzi ze mną do gabinetu.... a to wredne babsko to co?? wstydzi się chłopa z tym co ma między nogami? seks w ciemnym pokoju, pod kołdrą i z przepaska na oczach, żeby nic nie widział?! no to szczerze jej współczuję..... ach szkoda się denerwować takimi "babsztylami"

A co do przytulanek z mężem...też się spinam... a najgorsze jest to że nawet mnie juz zbierze, zaczynamy sie kochać to mi w połowie ochota mija i d... blada! Biedny ten moj tż....

83monia
ja jeszcze nic nie wiem o genetycznych bo nie rozmawialam z lekarzem na ten temat....
Co do niezrośniętych komór serca - siostrzyczka mojego tż (teraz ma 4 latka) urodziła się własnie z niezrośniętymi komorami, lekarze kazali czekać, że jak przez rok się nie zrosnie to operacja, prowadzili ja lekarze w Prokocimia i do roku czasu wszystko pięknie sie zroslo i żadnej operacji nie miała

Oliweczka moja gin pracuje w szpitalu, w którym zapewne będę rodzić bo nawet mojej tesciowej poród odbierała
Strasznie bym chciała, żeby była obecna przy porodzie.... ale wątpie czy akurat będzie mieć wtedy dyżur.....

Nie chce zapeszać ale chyba mdlości minęły

Aaaa i tak z innej beczki jakby któraś była zainteresowana.... w biedronce sa bodziaki z dlugim rekawem po 3 zł (bardzo fajne jakościowo) a w przyszlym tyg rajstopy niemowlęce za 7 czy 7,99 jakoś tak

Kurcze jak ja bym już chciała kompletować wyprawkę....ale wolę jeszcze poczekać eh....

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Głosy na przystojniakow oddane

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:16   #4682
83monia
Zakorzenienie

dzis pytam arturka - jak chcesz zeby brat mial na imie? "twardy!"

oliweczka - nie spotkała sie zeby nie bylo usg u gina, ale jakosc moze byc diametralnie różna... moze tez nie chciec ci robic w kazdej wizycie, co gin to inaczej. jak pisaly dziewczyny wyzej - rzysługuja ci 3 usg, oczywiscie jak lekarz zaleci wiecej to i wiecej edziesz miala. ja mialam i mam co miesiac, kazal nawet brac ze soba recznik do wytarcia brzucha od tego zelu bo moze sie u niego skonczyc... a chodze (mowie o dwoch ciazach) juz do 3 gina

a w teso za 2 bodziaki płącisz jak za jeden

u nas serduszko też sie zarosło jak miał 1,5 roku, jeszcze po 3 urodzinach idziemy do kardiologa na sprawdzenie ostatnie. i do orotopedy bo troche koślawi stopy.

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-01-14 o 11:20
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:27   #4683
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
dzis pytam arturka - jak chcesz zeby brat mial na imie? "twardy!"

oliweczka - nie spotkała sie zeby nie bylo usg u gina, ale jakosc moze byc diametralnie różna... moze tez nie chciec ci robic w kazdej wizycie, co gin to inaczej. jak pisaly dziewczyny wyzej - rzysługuja ci 3 usg, oczywiscie jak lekarz zaleci wiecej to i wiecej edziesz miala. ja mialam i mam co miesiac, kazal nawet brac ze soba recznik do wytarcia brzucha od tego zelu bo moze sie u niego skonczyc... a chodze (mowie o dwoch ciazach) juz do 3 gina

a w teso za 2 bodziaki płącisz jak za jeden

u nas serduszko też sie zarosło jak miał 1,5 roku, jeszcze po 3 urodzinach idziemy do kardiologa na sprawdzenie ostatnie. i do orotopedy bo troche koślawi stopy.
No zobaczymy jak to będzie, muszę byc dobrej myśli, bo juz schizuję niepotrzebnie.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:28   #4684
nerola
BAN stały

Carmela ale fotogeniczne dzieciątko-Twojemu się 5 należy

Dziękujemy za głosy.

Bartessa wracaj i opowiadaj.

Beatko kciuki i za Ciebie zaciśnięte

Poczytam o tych obrożach ale w piździet wywiozę je.
Myślałam zrobić wielki ogrodzenie z wybiegiem ale dwa psy jak nasraja,to śmierdzieć będzie jak zawieje.
Teraz mam już pod śniegem g***o na g***ine i nie nadążamy ze sprzataniem.
A wczoraj późnym wieczorem wróciły z dworu a rano o 5 tyle srak w spiżarce,że masakra.
Czy ja im za dużo jesć daję.Chyba odrtuje im organizmy.
Same kłopoty z nimi.

Scio miałam napisać wczoraj a zapomniałam-mogłaś powiedzieć po cichu ale żeby zołza słyszała-widzisz ty ze mna wchodzisz a tymi biedynymi paniami nie ma kto.Jakby sobie same dzieci zrobiły.

Ring to dla mnie śmiech na sali i wszystkie tym podobne.
Ja też wczoraj jakdłam pizzę ale te smakołyki,o których piszecie-nawet nie wyobrażam sobie smaku bo nie znam

Pieleszko Kochana wytrzymasz.Wpuszczaj jednym uchem a drugim wypuszczaj.Wiesz jakie to fajne?
Kiedyś przejmowałam się każdą miną,słowem rozmówcy i się nabawiłam nerwicy do leczenia a teraz mam wszystko gdzieś.Nikt mi jesć nie daje i jak sie komuś nie podoba nie musi ani do mnie przyjeżdżac,rozmawiać,pat rzeć.

Słoneczko weź apap spokojnie

Ja mam USG na każdej wizycie.

Jestem na etapie kupowania karuzeli do łóżeczka.
Ciekawe co mi z tego wyjdzie bo jak zwykle kupuję moim sposobem
Tak jak wanienkę Fisher i całą masę innych.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:36   #4685
83monia
Zakorzenienie

nerola - jak mówi moja koleżanka "miej wyrąb*ane a będzie ci dane"

a ja bym ogrodzenie zrobiła jednak i powiedzmy raz w tygodniu sprzatala kupy (mojemu przywiazanemu do sznura tak robiliśmy), to lepiej niż zasrane podwórko...

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-01-14 o 11:37
Stary 2011-01-14, 11:36   #4686
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Nerola juz przeszła głowa, zjadłam coś więcej na siłę i jakoś ciągnę ale słabo mi jest chyba ciśnienie mam niższe a kawa nie wchodzi ..... wszystko mi w gardle stoi

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:39   #4687
aania_20
Zakorzenienie

Też już dziś nie mogę zagłosować
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Hej,
Co do usg genetycznego, to wg mnie na NFZ rutynowo nie robia kazdej ciezarnej, w kazdym razie ja dwa lata temu nie mialam. Teraz bede miec, ale mam prywatne ubezpieczenie. I juz zaczynam schizowac. W koncu najmlodsza nie jestem, troche minelo od ostatniej ciazy...
Z tego co się orientuję, to bezpłatne przysługują kobietom po 35 r.ż. albo jak były w rodzinie jakieś przypadki chorób...

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
Chyba nie jest obowiazkowe bo ja nie miałam i nie będę robić, na NFZ chodze a gin mi robi usg na każdej wizycie, więc chyba to też nie jest tak że na NFZ tylko 3 usg przysługują.
O kurcze, skąd ty takiego fajnego lekarza wytrzasnęłaś?

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Wasi lekarze pracują w szpitalu, w którym chcecie rodzić?Ja właśnie bylam u lekarza, który nie pracuje w moim szpitalu i dlatego postanowiłam zmienić, zresztą sama już niewiem, najwyzej pójdę do trzeciego i już
Ja się nad dwoma szpitalami zastanawiałam, w jednym moja pani dr pracuje. Ale sama mi rozwiewa powoli wątpliwości bo stwierdziła że zobaczymy jak dalej z moimi płytkami będzie czy mogę u niej rodzić czy mnie wyśle do kliniki...

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
12 tydzien 5 dzien
śliczne!!!
Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Aaaa i tak z innej beczki jakby któraś była zainteresowana.... w biedronce sa bodziaki z dlugim rekawem po 3 zł (bardzo fajne jakościowo) a w przyszlym tyg rajstopy niemowlęce za 7 czy 7,99 jakoś tak
Kupiłam body, wpadło mi w ręce więc stwierdziłam że się przełamię i choć jedną rzecz dla maluszka kupię

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:40   #4688
nerola
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Nerola juz przeszła głowa, zjadłam coś więcej na siłę i jakoś ciągnę ale słabo mi jest chyba ciśnienie mam niższe a kawa nie wchodzi ..... wszystko mi w gardle stoi

Bidulko-ja właśnie chlipię kawkę.
Dobrze,ze główka przestałą bolec
Moze się połóż albo otwórz okno i pooddychaj głęboko
Stary 2011-01-14, 11:52   #4689
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość

Pieleszko Kochana wytrzymasz.Wpuszczaj jednym uchem a drugim wypuszczaj.Wiesz jakie to fajne?
Kiedyś przejmowałam się każdą miną,słowem rozmówcy i się nabawiłam nerwicy do leczenia a teraz mam wszystko gdzieś.Nikt mi jesć nie daje i jak sie komuś nie podoba nie musi ani do mnie przyjeżdżac,rozmawiać,pat rzeć.

wiem kochana, że wytrzymam... tylko, że ostatnio to ja sama siebie nie poznaję ja zawsze byłam nerwusek, ale raczej wyładowywałam sie na najbliższych ludziach, a to i tak rzadko.. a teraz krzyczę na "obcych" ludzi z byle powodu i to już od jakiegoś tygodnia... jeszcze trochę,a będą mnie omijać koledzy baaardzo szerokim łukiem... po prostu wszystko mnie tak irytuje, że nie wytrzymuję i w ogóle ludzie mnie strasznie denerwują i męczą wszyscy bez wyjątku włącznie z mężem i przyjaciółką.. chyba potrzebuję wyemigrować gdzieś na czas ciąży do jakiejś pustelni bo jak jeszcze trochę będe miała taki "humorek" na podk..wie to mnie wszyscy znielubią...

ale wzięłam trzy głębokie wdechy i póki co mi lepiej...

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:55   #4690
nerola
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
wiem kochana, że wytrzymam... tylko, że ostatnio to ja sama siebie nie poznaję ja zawsze byłam nerwusek, ale raczej wyładowywałam sie na najbliższych ludziach, a to i tak rzadko.. a teraz krzyczę na "obcych" ludzi z byle powodu i to już od jakiegoś tygodnia... jeszcze trochę,a będą mnie omijać koledzy baaardzo szerokim łukiem... po prostu wszystko mnie tak irytuje, że nie wytrzymuję i w ogóle ludzie mnie strasznie denerwują i męczą wszyscy bez wyjątku włącznie z mężem i przyjaciółką.. chyba potrzebuję wyemigrować gdzieś na czas ciąży do jakiejś pustelni bo jak jeszcze trochę będe miała taki "humorek" na podk..wie to mnie wszyscy znielubią...

ale wzięłam trzy głębokie wdechy i póki co mi lepiej...
To przyjedz na moje odludzie
Ja już sama do siebie mówię.Ten cały czas w pracy a ja z dzieciarami w domu,ze świata nie widzę.
Fajnie idzie zdziczeć.Wizyta u lekarza,na poczcie to juz wycieczka planowana od tygodnia co najmniej
Stary 2011-01-14, 11:58   #4691
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Cytat:
Bidulko-ja właśnie chlipię kawkę.
Dobrze,ze główka przestałą bolec
Moze się połóż albo otwórz okno i pooddychaj głęboko

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:02   #4692
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dziewczyny, a co sądzicie o tych detektorach?

http://allegro.pl/promocja-detektor-...394865414.html

http://allegro.pl/detektor-tetna-plo...408448965.html

http://allegro.pl/detektor-tetna-plo...409488952.html

Też postanowiłam kupić Tylko zastanawiam się, czy kupić ten tańszy tylko do odsłuchu bicia serduszka, czy ten co jeszcze pokazuje tętno dziecka ?

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:12   #4693
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
A mówię Ci jaki on przystojny.... miodzio i ładnego zapachu używa

Ja myślałam że nawet na NFZ to w standardzie usg jest za każdym razem, no chyba że któraś trzy razy w tyg chodzi

mój gin ma usg w gabinecie i każdej pacjentce robi usg chyba bo jak czekam w poczekalni to zawsze na klucz zamyka drzwi na dopochwowym bo akurat ma kozetke ma wprost drzwi i gdyby ktoś czasem wszedł niechcąco to miałby niezły widok no i słychać jak skrzypnie zamek w dzwiach jak pacjentka wejdzie to wiadomo że usg ma

a ja zapytać muszę czy juz przez brzuch będzie usg można zrobić bo mi się to dowcipne znudziło tż jak był ze mną na 1 wizycie to aż oczy jak 5 zł zrobił jak zobaczył ze drzwi lekarz na klucz zamyka i od razu mi na ucho z tekstem: ciekawe co oni tam robią że się zamykają to go oswieciłam po co. A potem: a to tobie też tak będzie robić? jego mina - bezcenna

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Ja już sama do siebie mówię.Ten cały czas w pracy a ja z dzieciarami w domu,ze świata nie widzę.
Fajnie idzie zdziczeć.Wizyta u lekarza,na poczcie to juz wycieczka planowana od tygodnia co najmniej
ha ha ja też na zadupiu mieszkam nie martw się biedna, nie tylko Ty w dziczy mieszkasz

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co sądzicie o tych detektorach?

http://allegro.pl/promocja-detektor-...394865414.html

http://allegro.pl/detektor-tetna-plo...408448965.html

http://allegro.pl/detektor-tetna-plo...409488952.html

Też postanowiłam kupić Tylko zastanawiam się, czy kupić ten tańszy tylko do odsłuchu bicia serduszka, czy ten co jeszcze pokazuje tętno dziecka ?
chyba wszystkie Baby Sound są dobre, więc nie wiem sama, ja mam z wyświetlaczem.

A popróbujcie na tej licytacji kupić, używany ale na pewno sporo taniej będzie i z LCD jest.
http://allegro.pl/detektor-tetna-plo...406873482.html

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:15   #4694
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
[COLOR=DarkGreen]
Z tego co się orientuję, to bezpłatne przysługują kobietom po 35 r.ż. albo jak były w rodzinie jakieś przypadki chorób...
dobrze sie orientujesz, tak jest.

a 3 usg przysługują w ciazy - to minimum. o ile lekarz nie zaleci inaczej to na 3 kończą niektórzy. a niektórzy robią przy każdej wizycie, bo nfz za to tez oddaje w ramach kontraktu

Stary 2011-01-14, 12:17   #4695
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

A ja idę sobie niuni posłuchać i spróbuje cos nagrać, może mi się uda

Stary 2011-01-14, 12:20   #4696
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
ojj z chęcia bym pojechała ... tak z tydzień wolnego jakbym miała..
ech.. rozmarzyłam się...

Stary 2011-01-14, 12:22   #4697
Shira_83
Zadomowienie

nie no Nerolka to ty faktycznie potrzebujesz mocnych filmów aż strach się bać co Cie zadowoli no może nie dawaj pieskom jeść po 18 wtedy powinno być mnień kup w spiżarce próba nie zguba

Ja też na całkowitym odludziu mieszkam jesem "dziołcha z pod lasa" dosłownie sarny mi po placu chodźą nie wspomne o zającach ukrywających się pod szopą przed myśliwymi i stadzie bażantów natura mnie normalnie oblazła
Shira_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:29   #4698
nerola
BAN stały

Wszystkie te detektory są b.dobre!!!

Ale ja im nie daję żryć po 18 tej już.
One chyba trzymają a jak już są w spiżarce,to puszczają całą zawartość jelit.Inaczej być nie może.

to nie ja jednaja mam sarenki,lisy,bażanty,zają ce.
Tak bliziutko pochodzą.

Ja potrzebuję mega mocnych-facet w wypożyczalni powiedział,ze juz dla mnie nic nie ma

Ciekawe jak mój meżuś wytrzymałby z dwiema ciężarnymi rozdartymi,pyskatymi babami Pieleszko.Próbujemy?
Stary 2011-01-14, 12:32   #4699
JustPi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
12 tydzien 5 dzien
zdjęcia suuuper

Kciuki za wizyty trzymam.

Głosy na chłopaków oddane.

W robocie już mi się siedzieć nie chce, ale że to piątek, to jakoś wytrzymam
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:42   #4700
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

dzidzia się tak schowała że nic nie usłyszałam, tylko swoje tętno

Stary 2011-01-14, 12:42   #4701
Zmalowana
Zakorzenienie

Która Dziewuszka pisała o bodziakach w biedronce ? ;>
One jakoś teraz na gazetce są czy jak ? ;>

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:43   #4702
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

idę gotować a potem do lekarza

Stary 2011-01-14, 12:45   #4703
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
zdjęcia suuuper

Kciuki za wizyty trzymam.

Głosy na chłopaków oddane.

W robocie już mi się siedzieć nie chce, ale że to piątek, to jakoś wytrzymam

Justi ja odliczam do ko.nca szychty a potem sruuu do tesco czeskiego wydać parę koron jeszcze nie całe 2 godziny i już!!
Nerolka ale to możesz mieć rację psy się nauczyły robić tam i to jest ich miejsce no masakra jest jeszcze płyn którym się odstrasza psy od załatwiania swoich potrzeb da się kupić i twojego Veta pewnie. no mój pinczer uwielbia godnić sarny tylko, że on jest tak śmiesznych gabarytów, że sarny tylko patrzą na niego z litością i ani im się śni uciekać tym bardziej że moja mama je dokarmia resztkami z warzyw owoców i chlebem ojjjj skąd ty na takie filmy bierzesz nerwy
Shira_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:47   #4704
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

dziewczyny możemy prosić o głos
dziekujemy

https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-133667.html
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:52   #4705
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciekawe jak mój meżuś wytrzymałby z dwiema ciężarnymi rozdartymi,pyskatymi babami Pieleszko.Próbujemy?
jeszcze kilka takich dni i nie ma żartów - trzeba będzie Twqego męża na próbę wystawić, bo mój nie da rady więc się spakuję i zjawię u Ciebie

jakieś pół godzinki temu wpadłam na genialny wręcz pomysł i sobie włączyłam muzykę z youtuba w słuchwakach i mam wszystko i wszystkich gdzieś - słucham sobie i klepie swoją robotę i lepiej mi sie robi.. no i byłam na spacerku do sklepu - ale na dworze cieplutko!! nic tylko pójść gdzieś na spacer...

zazdrtoszczę Wam dziewczynki tych domów pod lasem... i pomyśleć, że ja-leśnik a w bloku się męczę....

Stary 2011-01-14, 12:55   #4706
kurczak Wolf
Zadomowienie

Witam Dziewczyny po długim czasie

Jakoś ciężko mi przysiąść porządnie do Wizażu, bo mi mdłości doszły ponownie - tydzień przerwy tylko miałam... Jestem w okolicach 16-ego tygodnia, więc to już trochę długo... :/

No i chyba mi gdzieś macica uciska na płuca, bo dostaję zadyszki nawet na siedząco... cudownie...

A USG mam robione co wizytę - tylko, że ja chodze prywatnie - ale płace niewiele - bo 50,- i oczywiście przychodze na określoną godzinę, więc jest spory komfort (w poprzedniej ciąży chodzilam na NFZ i porządnie sobie tyłek wysiedziałam w poczekalni, że już niewspomnę o conajmniej "niezadowolonych" pacjentkach ze schorzeniami, jak wywolywali poza kolejką te ciężarne

No i ostatnio trwało to USG dość długo, bo faktycznie lekarka robiła jakieś pomiary - to bylo w 13 tygodniu - więc wynikałoby z tego, że to chyba to genetyczne było - chociaż w sumie nic nie mówiła, więc jestem trochę skołowana - muszę ja spytac następnym razem

Ależ bym chciała, zeby dzieciątko już tak konkretnie się poruszało, żeby się nie denerwować czy wszystko w porządku... Myślę, że lada moment powinno... juz czasami jakby, jakby... ale to nic pewnego... może mi się tylko w brzuchu przelewa...

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:29   #4707
BABONIK
Zadomowienie

fajnie jak już czuc dzidzie w brzuszku ja to jeszcze daleka droga...

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:38   #4708
kurczak Wolf
Zadomowienie

Czytałam, ze w drugiej ciaży ruchy można poczuć - średnio jakieś dwa tygodnie szybciej - niż w pierwszej - i ja właśnie liczę na takie przyspieszenie

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:43   #4709
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
W gazetce nie ma, ja we wtorek kupiłam, jeszcze jakieś ostatnie były.... a rajstopki chyba są w gazetce. No i ładne widziałam komplety dla dzieci ale tak na 6 mcy.

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
a ja zapytać muszę czy juz przez brzuch będzie usg można zrobić bo mi się to dowcipne znudziło tż jak był ze mną na 1 wizycie to aż oczy jak 5 zł zrobił jak zobaczył ze drzwi lekarz na klucz zamyka i od razu mi na ucho z tekstem: ciekawe co oni tam robią że się zamykają to go oswieciłam po co. A potem: a to tobie też tak będzie robić? jego mina - bezcenna
Biedny TŻ To go tak na głęboką wodę rzuciłaś, ani nie miał czasu się nastawić psychicznie

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
fajnie jak już czuc dzidzie w brzuszku ja to jeszcze daleka droga...
Oj, bardzo fajnie. Ale też już niecierpliwie czekam na jakieś konkretne, zdecydowane ruchy na razie bardzo delikatnie

Wzięło mnie na sprzątanie, odkurzyłam dom, poskładałam co trzeba, i piekę sernik na zamówienie męża

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:51   #4710
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
To ja - przyznaje sie bez bicia

Nie ma ich w gazetce, u mnie były bodziaki po 3 zl, kurteczki na maluszki po 10zł! i jakieś komplety.... a rajstopki sa w gazetce

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości