|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
zakrecona_pozytywka
'Moje podsumowanie mijającego dnia: - wstać najpóźniej o 9 rano - niestety nie udało się po raz kolejny hahahaha skads to znam . moje minimum jak nie mam rano zajęć to godzina 10.15 agawoo wiem , ze duzo , ale wszystko małymi krokami na razie staram się przyłożyć do sesji - to jest teraz najwazniejsze. nie mam nawet czasu siedziec przy komputerze.. xxYashaxx powiem Ci szczerze , ze chciałabym Nikona D90. Czytałam duzo pozytywnych opinii na jego temat, a nie chcę niewiadomo ile wydawać (najpierw musze zreszta zarobic ta kase ( ) , bo jestem tylko amatorka, ale czerpie przyjemnosc z fotografowania , a to jest najwazniejsze , a jaki Ty masz sprzęt ? ![]() dziś udało mi się : - napisać jednego kolosa - uczyć do następnego - zaraz na niego biegnę - posprzątać - zadbać trochę o twarz (niestety mam czasami problemy z wypryskami, a ostatnio jak się ich całkowicie pozbyłam, nie kontynuowałam leczenia i teraz znów trzeba się męczyć) Pozdrawiam !
Edytowane przez janee90 Czas edycji: 2011-01-13 o 15:47 |
|
|
|
#1322 |
|
Raczkowanie
|
Oto co mi sie udało dziś zrobić : częsciowo posprzątać pokój(bez poscieli i dywanu), zrobiłam porządek w linkach, wypielęgnowałam się, wyziółkowałam, a jeszcze dziś czekają mnie książki i atlasy.
A na aerobik nie poszłam, zwyczajnie brak humoru, lecz poćwiczyłam. Dywan z poscielą zostają na jutro rano, i nie ma że boli
|
#1323 |
|
Inkwizytor
|
Moje dzisiejsza lista
:+ angielski: słówka + serial bez napisów + nauka na egzamin 2h (trochę za mało, no ale zawsze cos) - +projekt na studia (nie skończyłam ale jakieś 2/3 roboty za mną) Może to śmiesznie zabrzmi, ale odkąd zainwestowałam w kalendarz i dzień wcześniej robię sobie listę zadań do wykonania, moja mobilizacja wzrosła. Fakt, że mogę coś "odhaczyć" tak mnie cieszy, że nie mam ochoty się tej radości pozbawiać
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa Edytowane przez verda Czas edycji: 2011-01-13 o 21:57 |
|
|
|
#1324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
praktycznie nic |
|
|
|
|
#1325 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny nowe i stare na wątku :P nie było mnie trochę bo zrobiłam sobie odwyk od wizażu
Myślałam, że wtedy łatwiej będzie mi się wziąć do nauki ale niewiele mi to pomogło... Eh, jednak jestem mistrzynią w znajdowaniu zajęć zastępczych dla tego co ważne Ale pochwalę się sukcesem W końcu zebrałam się i poszłam pierwszy raz na basen! ![]() Widziałam, janee90, xxYashaxx, że pojawił się temat lustrzanki... Ja też odkładam kasę, mam upatrzony aparat, czekam tylko na ostatnie "dofinansowanie"... Zawsze lubiłam "robić zdjęcia" ale bardziej zainteresowałam się tym dopiero niedawno, jak odkryłam co chcę fotografować i jak kiepsko mi to wychodzi. W ogóle janee90 mamy bardzo podobne postanowienia, więc trzymam kciuki za realizację
|
|
|
|
#1326 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero wstałam
![]() Zadania na dziś: - oddać książkę do biblioteki, - przedłużyć dwie książki w bibliotece, - oddać buty do szewca, - kupić farbę do włosów i tonik, - odwiedzić na chwilę TŻa w pracy, - nauczyć się na koło z rachunkowości, - nauczyć się 50 słówek z angielskiego. Muszę to wszystko zrobić, MUSZĘ |
|
|
|
#1327 |
|
Zadomowienie
|
Dacie radę dziewczyny
I tak mam ciągle wrażenie, że macie więcej motywacji niż ja przez cały miesiąc ![]() Plan na weekend to nauczyć się na poniedziałkowe zaliczenie, bo w tym tygodniu profesor nie zdążył mnie zapytać. Tyle przez ostatnie dni się działo, że mam poczucie odrobienia ogromnej liczby ważnych spraw i nie wiem nawet, co jeszcze mogłabym zrobić Ale wiem, że ten błogi stan nie potrwa długo
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
No to dzisiaj :
-poćwiczyłam -sprzątnęłam trochę -naładowałam mp4 -załatwiłam część ocen A plany na weekend : -powtórzyć fizykę -zakupy ![]() -sprzątnąć jeszcze pokój -ćwiczyć -zrobić angielski + przejrzeć książki Może się uda
|
#1329 |
|
Inkwizytor
|
Moja lista:
+ angielski (słówka+serial) + maseczka ma twarz + 8 godzin nad pracą przejściową (nie wiem jak tego dokonałam, wszelikie przerwy odliczylam), niestety to jeszcze nie koniec ![]() - miałam porobić streszczenia notatek na wtorkowy egzamin... no ale nie wykluczone że jeszcze zrobie
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ciasto zrobione - zapoznałam się z tematami do wyboru i nie wybrałam żadnego ale jutro zamierzam przysiąść i napisać tę pracę- nie zaczęłam
|
|
#1331 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam wrażenie że coraz mniej wizażanek się udziela w tym wątku, czyżby noworoczne postanowienia już osłabły?
Póki co, dzisiaj udało mi się: + powtórzyć wszystkie słówka + ogarnąć materiał na poniedziałkowy egzamin heh no i to chyba w sumie tyle... ale to przez to, że wracałam dziś do domu na weekend i spędziłam pół dnia w podróży, za to teraz jeszcze postaram się przerobić gramatykę i zrobić brzuszki (zauważyłam też, że moja zdrowa dieta przynosi efekty, a to dopiero 5 dni Plan na jutro: - wstać rano (a nie po południu jak to zazwyczaj w domu) - ogarnąć jako-tako bałagan w pokoju ![]() - przerobić słówka i gramatykę - brzuszkiiiiii - powtórzyć materiał na poniedziałkowy egzamin - ogarnąć cokolwiek na wtorkową zerówkę - przejść się na jakiś spacer po okolicy, bo już prawie zapomniałam jak moi sąsiedzi wyglądają ![]() - spotkanie z TŻtem... Mam nadzieję, że się uda, trzymajcie się w swoich postanowieniach |
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się trzymam we wszystkich poza tymi dietowymi
![]() Angielskiego np uczę się codziennie, zgodnie z postanowieniami Uczelnie staram się ogarnąć no i więcej się ruszam
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny,
dawno nie pisałam, ale czytam dzielnie o Waszych postępach. Mam straszny przedsesyjny młyn i dopiero teraz widzę, że branie tylu przedmiotów było jednak błędem. Zadania na dziś: -zrobić tłumaczenie -dokończyć pracę na zaliczenie -ogarnąć notatki do dwóch egzaminów -poćwiczyć Mam nadzieję, że się uda. Miłego dnia
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja na dziś mam w planach cały dzień z tż, ale w tym nauka na wtorkowe zaliczenie z matmy, bo nie wiem nic. Mam nadzieję, że uda nam się choć trochę to ogarnąć. Poza tym chciałabym zrobić dziś notatki na laboratoria.
|
#1336 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
A ja dzisiaj pracuję i się uczę.
W międzyczasie obejrzę dokument na TVN Style a później angielski Obiad, sprzątanie to standard. No i psa muszę wykąpać
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj sporo:
- zrobić 3 projekty na jutrzejsze zaliczenie - zrobić foto sesję do kalendarza - zrobić projekt logo - nauczyć się w końcu na jutrzejszy egzamin - zafarbować mamie włosy - ogarnąć pokój No nic tylko siąść i płakać |
|
|
|
#1338 |
|
Zadomowienie
|
ja szczerze mogę zrobić wszystko byle się nie uczyć.
duzo bardziej wole sprzatanie czy gotowanie od nauki czy czytania lektur; / trzeba siedziec nieruchomo i skupić się na 1 rzeczy, co w moim przypadku niemożliwe;/ mam milion myśli w głowie, i nie potrafię ich wszystkich poskładać, nie ma czasu na czytanie, chociaz ksiazki niekiedy interesujące.. ja dzis: -posprzatam pokój -zrobię sobie drzemkę :P to chyba tyle, bo głowa mi pęka, miałam zajęcia od 9-13, ide spać
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z moim wielkoludem jest zawsze takie chlapanie i pluskanie na wszystkie strony, że po całej kąpieli pies jest najczystszy z nas wszystkich (bo jednoosobowo nie da się podołać temu zadaniu, pies jest spory i niegrzeczny Ja mam taki średni dzień. Już ponad 2 godziny zabieram się do nauki na poniedziałkowe zaliczenie. Zaraziłam się od nowej współlokatorki grypą i dokucza mi gorączka, czuję się słaba i jakaś taka dziwna Ale obowiązki niestety nie zważają na to, czy jest się zdrowym, czy chorym.
|
|
#1340 |
|
Zadomowienie
|
a ja muszę sie pochwalić: P
wykonałąm 2 zadania na dzis: posprzatalam pokoj i miałam drzemkę.. ehh wiem ze to głupie, ale im mniej ma się na barkach tym lepiej to wykonać "d dobranoc
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja też się pochwale
![]() - spotkałam się z TŻ - obejrzałam do końca "Black Swan" - wysłałam maila z pracą z angielskiego - troszkę posprzątałam nie udało mi się: - pójść na imprezę bo chyba się rozchoruje. plany na jutro: - pojechać do chrześnicy ( oblewamy roczek) - pouczyć się - nie rozchorować się!!!!!
|
|
#1342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze mi się to nie zdarzyło. ![]() Cytat:
![]() Zdrówka Cytat:
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam nawet powtórkę słówek z angielskiego z SuperMemo (90).No nic, wracam do nauki, jutro od rana do wieczora na uczelni. |
|
|
|
|
#1344 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, chcę usunąć konto/zbanować je, nie wiem jak się za to zabrać, wolałabym nie trollować na forum idiotyzmami, czy administrator może mnie zbanować na żądanie ?
to jedyna rzecz którą "odkładam", jedyna niedokończona rzecz..
|
#1345 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie jest to nauka hiszpańskiego. Mam czasem takie dni, że myślę sobie, że jak tylko skończę coś czego nie cierpię robić a muszę (np. pisać pracę magisterską) to wreszcie będę mogła się zrelaksować ucząc się hiszpańskiego. Wiem, że może to głupio brzmieć bo co jest przyjemnego w nauce a jednak daje mi to ogromną radość.![]() Cytat:
ale jakim kosztem ) i się nie wyspałam, dwa że na dojazd i powrót zeszło tyyyle cennego czasu a trzy, że po powrocie nie miałam na nic siły. Zajęłam się więc językami, przy czym wypisywanie tych słówek to strasznie pracochłonne zajęcie więc nie zrobiłam tego do końca. Natomiast praca magisterska leży i kwiczy - do poniedziałku.
|
||
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Na dzisiaj nie mam zbyt wiele planów, bo do wieczora będę na uczelni (część postaram się zrobić w tzw. międzyczasie, w okienkach...
- angielski - dokończyć kalendarz - popracować trochę nad projektem na zaliczenie za tydzień - kupić kalki - nie nabałaganić znowu w pokoju Życzę wszystkim udanego dnia |
|
|
|
#1347 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej;*
Cytat:
![]() A korzystam teraz z Nikona D5000 rodziców i jest super ![]() Cytat:
?Też lubię robić zdjęcia, chociaż efekty czasem mnie załamują Ale w końcu trening czyni mistrza![]() Muszę się przyznać, że ostatnio sobie leniuchowałam całe dnie Za to dzisiaj się już zabrałam i póki co: przerobiłam 4 rozdziały z Wosu, przygotowałam lekcje z angielskiego dla siostry![]() A mam zamiar: Posiedzieć z siostrą nad angl (mini korepetycje ), przerobić parę zadań dotyczących graniastosłupów na matematykę, nauczyć się na angielski do szkoły, napisać zaległą rozprawkę, opis i recenzje po angielsku, urządzić sobie małe spa, pouczyć się choc trochę historii, zrobić notatki z polskiego, poćwiczyć i jak wystarczy czasu polepić cos z modeliny![]() miłego dnia
|
||
|
|
|
#1348 |
|
Zadomowienie
|
Zadania na dziś najważniejsze:
- nauczyć się na jedno kolokwium, - nauczyć się na drugie kolokwium. Mniej ważne: - spotkanie z TŻ (jakby przeczytał, że jest mniej ważny ![]() - farbowanie włosów (może poczekać, jak nie zdążę), - wstawić pranie -> wywiesić - zrobione - iść do kościoła (nie wiem czy się wyrobię )- pomalować paznokcie - zrobione Edytowane przez Coffee With Milk Czas edycji: 2011-01-16 o 14:01 |
|
|
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
ja dzis mialam tyyyyle rzeczy zrobić a zrobiłam tylko jedną, no ale trudno już..
siorka ma urodziny, co zrobić : ) .. jest b.ciężko, ale chyba najgorzej idzie mi znosić psychicznie wszystko co się wokół dzieje. już fizycznie to trudno, ale z moją psychiką jest b.ciężko- ta świadomość że mam tyle do zrobienia, ze mam lekcje do nocy, ze nie mam na nic siły itd itd tak wykańcza ipsychicznie i fizycznie że masakra. udanego dnia ![]() [czas za szybko leci ;< codziennie tu wchodzę i widzę wasze posty np o 9 rano a tu juz prawie 17;o kiedy to zleciało?] |
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja dzisiaj walczę z matematyką i oprócz tego zrobiłam notatki na laboratoria. Do końca dnia chciałabym przerobić całą matmę jaką sobie na dziś zaplanowałam. To bardzo ważne.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

na razie staram się przyłożyć do sesji - to jest teraz najwazniejsze.
( ) , bo jestem tylko amatorka, ale czerpie przyjemnosc z fotografowania , a to jest najwazniejsze , a jaki Ty masz sprzęt ? 
:
praktycznie nic
Myślałam, że wtedy łatwiej będzie mi się wziąć do nauki ale niewiele mi to pomogło... Eh, jednak jestem mistrzynią w znajdowaniu zajęć zastępczych dla tego co ważne 

masz prawo wiedzieć co jesz.