Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-16, 00:56   #2311
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 777
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

Cytat:
Napisane przez Zilka Poka¿ wiadomo¶æ
A ja siedzê i nic nie robiê. Mia³am siê uczyæ , wiêc zrobi³am pranie, usma¿y³am sobie frytki, posprz±ta³am pokój. Jestem mistrzyni± w robieniu tego czego nie powinnam
fryyytki...

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
Oki, odezwê siê najszybciej, jak bêdzie to mo¿liweWyje¿d¿am o 10:00.
uwa¿aj na siebie, ok?

ja piszê pracê i czekam na rodzinkê

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-16, 01:05   #2312
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
uwa¿aj na siebie, ok?
Ok.

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-16, 01:06   #2313
wyszukiwarka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 642

ja nie moge... nie wytrzymam.. dziewczyny,nie ufajcie do konca znajomym!! Wlasnie sie dowiedzialam,ze mojego brata okradl taki dalszy znajomy.. cham jeden! A najlepsze jest to,ze kiedy dobieral sie z kolega do bagaznika i moj brat ich z kumplem naszli,to jeszcze tamci podali mojemu bratu reke, pogadali i odeszli jak nigdy nic.. Dopiero pozniej brat z kumplem dostrzegli,ze 'znajomi' uciekaja nastepnie otworzyl auto a tam powywalane wszystko...

Edytowane przez wyszukiwarka
Czas edycji: 2011-01-16 o 01:08
wyszukiwarka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-16, 01:17   #2314
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez wyszukiwarka Poka¿ wiadomo¶æ
ja nie moge... nie wytrzymam.. dziewczyny,nie ufajcie do konca znajomym!! Wlasnie sie dowiedzialam,ze mojego brata okradl taki dalszy znajomy.. cham jeden! A najlepsze jest to,ze kiedy dobieral sie z kolega do bagaznika i moj brat ich z kumplem naszli,to jeszcze tamci podali mojemu bratu reke, pogadali i odeszli jak nigdy nic.. Dopiero pozniej brat z kumplem dostrzegli,ze 'znajomi' uciekaja nastepnie otworzyl auto a tam powywalane wszystko...
O kurcze
Przykro mi, nie wiem co powiedzieæ

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-16, 01:21   #2315
wyszukiwarka
Zadomowienie

masakra... a mialam odziedziczyc za 2msc. jego samochod,bo mial kupic nowy.Juz go nie chce
Stary 2011-01-16, 02:11   #2316
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Ok.

Cytat:
no to ju¿ jest szczyt i co teraz? a nie mo¿e ich jako¶ dorwaæ? chocia¿ i tak pewnie nikomu nic nie udowodni.

moi ju¿ przyjechali, wiêc mogê spokojnie i¶æ spaæ
w³a¶nie siê dowiedzia³am, ¿e pkp ma do zaoferowania dwa rodzaje wagonów w poci±gach: ogrzewane bez o¶wietlenia i o¶wietlane bez ogrzewania

Stary 2011-01-16, 03:30   #2317
wyszukiwarka
Zadomowienie

Cytat:

no to ju¿ jest szczyt i co teraz? a nie mo¿e ich jako¶ dorwaæ? chocia¿ i tak pewnie nikomu nic nie udowodni.

moi ju¿ przyjechali, wiêc mogê spokojnie i¶æ spaæ
w³a¶nie siê dowiedzia³am, ¿e pkp ma do zaoferowania dwa rodzaje wagonów w poci±gach: ogrzewane bez o¶wietlenia i o¶wietlane bez ogrzewania
zadzwonilam na infolinie do banku,zeby zablokowano karte kredytowa-zablokowali. Pozniej moj brat zadzwonil po policje ale przyjechali dopiero po 1.5h bo byl smiertelny wypadek i musieli sie zajac. Jutro nasz ulubiony kolega bedzie mial zapowiedziana wizyte policji w domu. Wizyta bedzie zapowiedziana,bo gosciu wie,ze wpadl,poniewaz moj brat go zlapal na goracym uczynku. Moj drugi brat do niego zadzwonil bo jak wspomnialam-wszyscy go znamy,wiemy gdzie on mieszka... ale on ma tel. wylaczony. Problem jest w tym,ze moj brat chce ta sprawe pozniej zalatwic troche inaczej-jak to chlopy..musze mu to wybic z glowy..
Stary 2011-01-16, 08:13   #2318
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

Cytat:
Napisane przez Kingulina2901 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny a mogê ja te¿ siê tutaj do was przy³±czyæ ?
Zosta³o mi ju¿ tylko 3 jazdy. TYLKO 3 JAZDY jak sobie w my¶lach mówiê to zdanie to coraz bardziej u¶wiadamiam sobie jak ma³o czasu mi zosta³o. Nie wiem sama my¶lê, ¿e jako¶ je¿d¿ê... Ale czy a¿ tak dobrze? Nie potrafiê jako¶ w siebie uwierzyæ. Jeszcze teraz kiedy do mojego Katowickiego WORDu wprowadzono Toyoty Yaris których nienawidzê, to s³abo ten egzamin widzê.
hej ja te¿ zdajê egzamin w Katowicach gdzie robi³a¶ kurs?

jejku dziewczyny, za nieca³e 2h mam jazdy, ostatnie z jednej strony jest podekscytowana, ¿e znowu zasi±dê w eLce a z drugiej strony mam stresa

wyszukiwarka: to nie dobrze...w dzisiejszych czasach nikomu nie mo¿na w 100% ufaæ, niestety...

Edytowane przez sylwiszon757
Czas edycji: 2011-01-16 o 08:15
sylwiszon757 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-16, 08:18   #2319
wyszukiwarka
Zadomowienie

sylwiszon- znam to uczucie najwazniejsze to ,to,zebys sie dzisiaj dobrze skupila i przeanalizowala to czego jeszcze do konca nie umiesz wszystko bedzie dobrze!
Stary 2011-01-16, 08:20   #2320
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ojej to czasu mi braknie chyba a jeszcze najgorsze bo deszcz pada
Stary 2011-01-16, 08:28   #2321
wyszukiwarka
Zadomowienie

a co do tej kradziezy- masz racje,dzisiaj trzeba bardzo uwazac :/

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

a co do tej kradziezy- masz racje,dzisiaj trzeba bardzo uwazac :/ a deszczu sie nie boj ja zawsze ustalalam egz. tak zeby byla dobra pogoda I nie zdalam, a moj ostatni egz. zdalam podczas mgly i deszczu
Stary 2011-01-16, 08:57   #2322
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

invisible, fajnie,¿e siê zdecydowa³a¶ zobaczysz jakie to faaajne

Kingulina mia³am takie same obawy..wykupi³am 10 dodatkowych wyje¼dzi³am cztery, 6 zostawi³am na przed egzaminem i powiem szczerzê,¿e nadal siê bojê. Zmieni³o siê tyle,¿e jestem odrobinê pewniejsza za t± kierownic±-poza tym nic nowego, ca³y czas parkowania,plac, miasto

wyszukiwarka to prawda co napisa³a¶,¿e nikomu nie mo¿na bezgranicznie ufaæ. Pamiêtam jak na mojej studniówce zginê³o kilka aparatów,wiadomo nie zrobi³ tego nikt z klasy ale kto¶ z osób tow.
a w gimnazjum wystarczy³o zostawiæ plecak w szatni przed sala gimnastyczn± i ju¿ po 45 minutach mia³o siê wymówkê,¿e siê nie nauczy³am,bo mi ksi±¿kê ukradli

matyldaaa ci"kochani" profesorowie ³adnie potrafi± namieszaæ... tylko ¿eby pó¼niej nie by³o sytuacji,¿e instr. nie ma dla Ciebie miejsca

sylwiszon za udan± jazdê z nowym instruktorem

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-16, 09:19   #2323
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

princeseczka: dziekuje

normalnie nie wiem co mam ze soba zrobiæ...
Stary 2011-01-16, 09:21   #2324
invisible_01
Zakorzeniona

Wiadomo¶ci: 23 916

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
A dzisiaj zaproponowa³am tacie, ¿e mogê ich zawie¼æ na imprezkê rodzinn± (która odbywa³a siê tu¿ za rogiem tylko musieli autem jechaæ bo jeszcze dziadek i babcia) i powiedzia³, ¿e nawet mog³abym ale jad± wiêkszym autem i do tego bez wspomagania to chyba nie da³abym rady Ach ta wiara we mnie
£oj Ale nie przejmuj siê - mój tata na pytanie, czy da mi kiedy¶ poprowadziæ swój samochód odpowiedzia³: "Chyba Ciê córu¶ posra³o"

Cytat:
Zosta³o mi ju¿ tylko 3 jazdy. TYLKO 3 JAZDY jak sobie w my¶lach mówiê to zdanie to coraz bardziej u¶wiadamiam sobie jak ma³o czasu mi zosta³o. Nie wiem sama my¶lê, ¿e jako¶ je¿d¿ê... Ale czy a¿ tak dobrze? Nie potrafiê jako¶ w siebie uwierzyæ. Jeszcze teraz kiedy do mojego Katowickiego WORDu wprowadzono Toyoty Yaris których nienawidzê, to s³abo ten egzamin widzê.
Witaj! Te¿ jeste¶ nowa na tym w±tku, ale widzê, ¿e póki chodzi o prawko, to ja jestem najbardziej zielona Na pewno dobrze sobie radzisz, ka¿demu wydaje siê, ¿e nic jeszcze nie umie, a potem jako¶ idzie

Cytat:
kingulina pewnie ze mozesz a ja smutna... wlasnie przed chwila okradli mojego brata na dyskotece.. karta kredytowa,pieniadze,dokum enty i nowe radio z auta nawet wzieli.. bardzo sie martwie..
Straszne... Jak mnie to wkurza! Nigdy nie przypuszcza³am, ¿e bêdê ¿yæ w ¶wiecie, w którym strach ze sob± dokumenty na imprezê wzi±æ...

Cytat:
Napisane przez Zilka Poka¿ wiadomo¶æ
A ja siedzê i nic nie robiê. Mia³am siê uczyæ , wiêc zrobi³am pranie, usma¿y³am sobie frytki, posprz±ta³am pokój. Jestem mistrzyni± w robieniu tego czego nie powinnam
Sk±d ja to znam Ze mn± jest tak samo - sesja siê zbli¿a, mam ci±gle jakie¶ zaliczenia, a do nauki jak zwykle siadam na ostatni± chwilê!

Cytat:
Ech... Kurde Normalnie tak mnie denerwuj± takie sytuacje, ¿e normalnie nie mogê... Komu ufaæ w takim razie, jak nasi bliscy nam takie rzeczy robi±?

Cytat:
Problem jest w tym,ze moj brat chce ta sprawe pozniej zalatwic troche inaczej-jak to chlopy..musze mu to wybic z glowy..
Bardzo dobrze, ¿e to zg³osili¶cie, ale lepiej ¿eby¶ mu wybi³a to z g³owy... To siê mo¿e kiepsko skoñczyæ

Nie wierzê, ¿e w niedzielê wsta³am o 9:00 Ale muszê jeszcze napisaæ pracê semestraln± (taa... ) a przed 13:00 wychodzê do pracy. Dzieñ dobry i mi³ego dnia Wam ¿yczê
invisible_01 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-16, 09:44   #2325
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
princeseczka: dziekuje

normalnie nie wiem co mam ze soba zrobiæ...
wrzuæ na luz kochana

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

invisible, widzê ¶wiêtokrzysko-mazowieckie w lokalizacji sk±d dok³adnie?

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wierzê, ¿e w niedzielê wsta³am o 9:00 Ale muszê jeszcze napisaæ pracê semestraln± (taa... ) a przed 13:00 wychodzê do pracy. Dzieñ dobry i mi³ego dnia Wam ¿yczê
ja w³a¶nie swoj± napisa³am ..uwaga "a¿" na 3,5 strony
muszê siê jutro skonsultowaæ z dziewczynami,¿eby nie wysz³o,¿e mam najskromniejsz±

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-16, 10:46   #2326
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
jejku dziewczyny, za nieca³e 2h mam jazdy, ostatnie z jednej strony jest podekscytowana, ¿e znowu zasi±dê w eLce a z drugiej strony mam stresa
Kochana nie stresuj siê wiesz nad czym popracowaæ, dzisiaj to wszystko przeæwiczysz i bêdzie dobrze! czekamy na relacjê z jazdy !

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
a w gimnazjum wystarczy³o zostawiæ plecak w szatni przed sala gimnastyczn± i ju¿ po 45 minutach mia³o siê wymówkê,¿e siê nie nauczy³am,bo mi ksi±¿kê ukradli
to nawet ksi±¿kê kto¶ potrafi³ ukra¶æ? ech ja rozumiem, ¿e s± ró¿ne sytuacje ¿yciowe i komu¶ mo¿e byæ ciê¿ko finansowo, no

ja ju¿ na nogach i siadam do pisania, nikt mnie nie pochwali?

Stary 2011-01-16, 10:53   #2327
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
to nawet ksi±¿kê kto¶ potrafi³ ukra¶æ? ech ja rozumiem, ¿e s± ró¿ne sytuacje ¿yciowe i komu¶ mo¿e byæ ciê¿ko finansowo, no

kradli i sprzedawali.

jak to nie? m±dra dziewczynka

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-16, 10:55   #2328
invisible_01
Zakorzeniona

Wiadomo¶ci: 23 916

Cytat:
Ja Ci gratulujê i podziwiam, bo jam jeszcze do pisania nie siad³am i jestem w¶ciek³a na siebie
invisible_01 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:09   #2329
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Cytat:
Hej, mogê siê do Was przy³±czyæ? Za 2 miesi±ce koñczê 21 lat i dzisiaj zapisa³am siê na prawko Trzymajcie kciuki!
Witaj invisibleTrzymamy, jasne,ze trzyammy
Cytat:
Zosta³o mi ju¿ tylko 3 jazdy. TYLKO 3 JAZDY
Witaj Kingulina Pójdziesz na egzamin po 40h (je¶li dobrze przeczyta³am - nadal mam problemy z logicznym my¶leniem).a to baaardo du¿o.
Cytat:
a ja smutna... wlasnie przed chwila okradli mojego brata na dyskotece.. karta kredytowa,pieniadze,dokum enty i nowe radio z auta nawet wzieli.. bardzo sie martwie..
co za czasy
Cytat:
Oki, odezwê siê najszybciej, jak bêdzie to mo¿liwe
Wyje¿d¿am o 10:00.
Podejrzewasz, ¿e mo¿e chodziæ o pana Marka?
Karolina, pewnie jeste¶ w drodze... W ka¿dym razie szczê¶liwej ¿yczê.
Nie o p.Marka, ale ze pojawi³ sie kto¶ ciekawy na horyzoncie. Raczej zabwane jest to, ze nawet podpis masz "samochodowy"
Cytat:
Z tym mêzem kole¿anki mamy? No to , zeby wspiera³ a nie miesza³. Poka¿ co potrafisz (pewnie w³asnie to robisz), zbieraj pochwa³y i ciesz siê chwil±
Cytat:
mój tata na pytanie, czy da mi kiedy¶ poprowadziæ swój samochód odpowiedzia³: "Chyba Ciê córu¶ posra³o"

... widzê, ¿e póki chodzi o prawko, to ja jestem najbardziej zielona Na pewno dobrze sobie radzisz, ka¿demu wydaje siê, ¿e nic jeszcze nie umie, a potem jako¶ idzie
Mój twierdzi³ - zrobi³aby¶ prawojazdy to by¶ sobie sama pojecha³a. Jak zda³am, ale nie mia³am plasticzku i mówi³am, ze pojadê to udawa³, ze nie s³yszy. Ale w dwie godz po tym jak plasticzek zobaczy³ wsadzi³ mnie do samochodu. Invisible - twój te¿ zmieni zdanie

Zielona - zielona to ja te¿ by³am. I nie dopytywa³am przed kursem co i jak, o co chodzi z biegami, nic. Uzna³am, ze to rola instr. Na dobre mi to wysz³o. A t³umaczy³ wszystko od pocz±tku. Od po³o¿enia peda³ów, przez skrêt kierownic± do zmiany biegów.
Cytat:
Ja chwalê i podziwiam. Nie mam si³y siê zebraæ nawet zeby kubek umyæ. Cud, ze ¶niadanie zjad³am.

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:34   #2330
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
jak to nie? m±dra dziewczynka
Cytat:
Ja Ci gratulujê i podziwiam, bo jam jeszcze do pisania nie siad³am i jestem w¶ciek³a na siebie
Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Ja chwalê i podziwiam. Nie mam si³y siê zebraæ nawet zeby kubek umyæ. Cud, ze ¶niadanie zjad³am.
no !

od razu bêdzie mi siê lepiej pracowa³o

mi³ych pogaduszek ¿yczê, zajrzê do Was za jaki¶ czas

Stary 2011-01-16, 12:44   #2331
matyldaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 424

Cytat:
matyldaaa ci"kochani" profesorowie ³adnie potrafi± namieszaæ... tylko ¿eby pó¼niej nie by³o sytuacji,¿e instr. nie ma dla Ciebie miejsca
Tym instruktorem jest mój wujek wiêc zak³adam, ¿e wygospodaruje dla mnie jaki¶ czas, tylko muszê mu zadzwoniæ i przypomnieæ, ¿e mam egzamin

Cytat:
£oj Ale nie przejmuj siê - mój tata na pytanie, czy da mi kiedy¶ poprowadziæ swój samochód odpowiedzia³: "Chyba Ciê córu¶ posra³o"
Pad³am

A chêci do nauki brak
matyldaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:25   #2332
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

kurcze juz mia³am napisany ca³y post, a przyszed³ psiak opar³ mordkê o klawiature i wszystko siê skasowa³o no nic to na nowo:

by³o niesamowicie ani razu mi nie zgas³ wszystkie parkowania wysz³y mi bezb³êdnie ³uk te¿ super du¿o je¼dzilismy, zawraca³am, no dos³ownie wszystko

instruktor przesympatyczny, weso³y, jeszcze bardziej gadatliwy ni¿ mój I. powiedzia³, ¿e bez problemu powinnam zdaæ egzamin za pierwszym razem...i oby mia³ racje ale powiedzia³ mi to samo co mój I., ¿e mam sie pilnowaæ i nie przekraczaæ prêdko¶ci

kurcze wreszcie uwierzy³am w siebie, i czuje siê pewnie za kierownica, i co najlepsze poje¼dzi³am sobie po moim mie¶cie-w koñcu!

to tyle, dziekujê za uwagê
Stary 2011-01-16, 13:36   #2333
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Dziêkujê dziewczyny za ¿yczenia udanej zabawy

Cytat:
na lewej!

a bedziesz je mia³a jakos upiete?
Nie przeczyta³am, za³o¿y³am na praw±, a potem zmienia³am do zdjêcia na lew±
Co do w³osów, mia³am je z jednej strony upiête i puszczone na drug± stronê.

Fajnie by³o Wybawi³am siê, wytañczy³am, wróci³am do domu o 7:30 i jestem ledwo ¿ywa.

Cytat:
Hej, mogê siê do Was przy³±czyæ? Za 2 miesi±ce koñczê 21 lat i dzisiaj zapisa³am siê na prawko My¶la³am o tym od dawna, ale dopiero teraz uda³o mi siê zgromadziæ fundusze. Mam wiele obaw, ale wierzê, ¿e zostanê kierowc± T¯ uczy³ mnie trochê je¼dziæ, ale ¿adne cuda - wiadomo, ¿e jednak ba³am siê poszaleæ jego samochodem (a on by³ siny ze strachu, ¿e wjadê w kogo¶ lub w co¶, mimo ¿e je¼dzili¶my na totalnych odludziach ). W poniedzia³ek jadê do szko³y dope³niæ wszystkich formalno¶ci (wysy³a³am zg³oszenie przez internet). Trzymajcie kciuki!
Witaj! I dziel siê z nami wra¿eniami z jazd, bo czytanie takich relacji to prawie to samo jakby¶my same je¼dzi³y w eLce

Cytat:
Oczywi¶cie, ¿e mo¿esz Pomy¶l inaczej, to A¯ trzy jazdy! I toyotek siê nie boimy, bo to bardzo przyjazne autka.

Cytat:
by³o niesamowicie ani razu mi nie zgas³ wszystkie parkowania wysz³y mi bezb³êdnie ³uk te¿ super du¿o je¼dzilismy, zawraca³am, no dos³ownie wszystko

instruktor przesympatyczny, weso³y, jeszcze bardziej gadatliwy ni¿ mój I. powiedzia³, ¿e bez problemu powinnam zdaæ egzamin za pierwszym razem...i oby mia³ racje ale powiedzia³ mi to samo co mój I., ¿e mam sie pilnowaæ i nie przekraczaæ prêdko¶ci

kurcze wreszcie uwierzy³am w siebie, i czuje siê pewnie za kierownica, i co najlepsze poje¼dzi³am sobie po moim mie¶cie-w koñcu!

No widzisz! To ¶wietnie W ¶rodê bêdziemy siê tu wszystkie cieszyæ i ¶wiêtowaæ!
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:38   #2334
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

to dobrze, ¿e Ci siê 100dn uda³a

Monia, ale u mnie te by³y dziwczyny, które ubra³y na praw± noge a potem szybko zmienia³y

uf te¿ mam tak± nadziejê, ¿e w ¶rodê bêdê juz kierowca
Stary 2011-01-16, 13:50   #2335
jomic
Zakorzenienie

Moniczka - d³uuuuga ta studniówka. Super, ze siê uda³o.

Sylwia - i tak siê powinno koñczyæ kurs - zadowolonym, pewnym siebie, Super, ze siê uda³o

Ciekawe jak droga Karoliny?

Zrobi³am herbatkê, nie wiem co siê dzieje, ale nadasl mnie telepie.

Stary 2011-01-16, 13:53   #2336
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

no d³ugo, u nas zaczêli wypraszaæ ze 100dn o 4.30...

jomic: w³a¶nie, tak powinno byæ! uuu...jakie¶ choróbsko Ciê nawiedzi³o hmm?
Stary 2011-01-16, 13:59   #2337
jomic
Zakorzenienie

W³a¶nie nie wiem co mi jest - plotê g³upoty (np grupa krwi C), skupiæ siê nie mogê, czytam 15 razy to samo i dalej nie wiem o czym czytam, rêcê mi siê trzês±, wszystko mi leci, krêci mi siê w g³owie - ¿adnej choroby to nie przypomina. Nie s±dzê, zeby @ tak mnie roz³o¿y³a - to by³by pierwszy raz. Jak macie jaki¶ pomys³ co to, to piszcie.

Moja chyba by³a do 6. Ale nie pamietam (za du¿o czasu minê³o).
A takiej udanej jazdy - zazdroszzê. Ja swojej nie mogê tak wspominaæ (tzn jakbym wyciê³a ze wspomnieñ plac a zostawi³± samo miasto to ok). Teraz czekam na tego poloneza

Dziadziu¶ dla wnusia zrobi wszystko - kupi³ mu królika dzisiaj - co to bedziê?

Stary 2011-01-16, 14:04   #2338
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

jejku jak ja bym jeszcze poje¼dzi³a! te 3h to za ma³o jak dla mnie

i wiecie co chyba dobrze, ¿e mia³am jazdy z kim¶ innym, bo fajnie jest us³yszeæ od kogo¶ obcego 'potrafisz je¼dziæ'
Stary 2011-01-16, 14:23   #2339
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Moja studniówka skoñczy³a siê po 6, ale mieli¶my ma³e problemy z transportem i takie tam...

Jomic, to na pewno objawy têsknoty za eLk±

Sylwia, poje¼dzisz poje¼dzisz, ale bezb³êdnie na egzaminie
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-16, 14:34   #2340
gkruk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 376

dzieñ dobry

Cytat:
booski tekst

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Tym instruktorem jest mój wujek wiêc zak³adam, ¿e wygospodaruje dla mnie jaki¶ czas, tylko muszê mu zadzwoniæ i przypomnieæ, ¿e mam egzamin
oj pozazdro¶ciæ takiego wujka

Cytat:

suuper, ¿e masz takie podej¶cie, za jazdê, parkowania, zawracania

wyszukiwarka przykra historia...

witam dziewczyny, które do nas do³±czy³y i bêd± nam relacjonowaæ swoje jazdy

Ja dzi¶ æwiczy³am na placyku w WORD-zie. Wszystkie ³uki przejechali¶my (oprócz mnie by³a jeszcze jedna dziewczyna i ch³opak), ¿eby pó¼niej nie by³o niespodzianki. Nasz I. dumny jak paw, ¿e tak ¶wietnie sz³o ca³ej trójce miejmy nadziejê, ¿e na egzaminie bêdzie podobnie. Na górce mi zgas³ 2 razy (to by³ ten drugi nielubiany samochodzik- z³omek z paskudnym sprzêg³em). W tym przypadku mam nadziejê, ¿e na egzaminie bêdzie o niebo lepiej, bo trzeciej próby nie bêdzie

Moja ostatnia jazda przed egzaminem w sobotê, dokupiê sobie 2 godzinki, ¿eby sobie wszystko pook³adaæ w g³owie i przeæwiczyæ. Mam nadziejê, ¿e tym razem bêdê je¼dziæ swoj± pierwsz± micr±, t± normaln±

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
gkruk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.