|
|
#2311 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Cytat:
![]() Cytat:
ja piszê pracê i czekam na rodzinkê
|
|
|
#2312 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2313 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 642
|
ja nie moge... nie wytrzymam.. dziewczyny,nie ufajcie do konca znajomym!! Wlasnie sie dowiedzialam,ze mojego brata okradl taki dalszy znajomy.. cham jeden! A najlepsze jest to,ze kiedy dobieral sie z kolega do bagaznika i moj brat ich z kumplem naszli,to jeszcze tamci podali mojemu bratu reke, pogadali i odeszli jak nigdy nic.. Dopiero pozniej brat z kumplem dostrzegli,ze 'znajomi' uciekaja nastepnie otworzyl auto a tam powywalane wszystko...
Filologia germañska-Wir beginnen ... Edytowane przez wyszukiwarka Czas edycji: 2011-01-16 o 01:08 |
|
|
|
#2314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi, nie wiem co powiedzieæ
|
|
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
masakra... a mialam odziedziczyc za 2msc. jego samochod,bo mial kupic nowy.Juz go nie chce
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co teraz? a nie mo¿e ich jako¶ dorwaæ? chocia¿ i tak pewnie nikomu nic nie udowodni. ![]() moi ju¿ przyjechali, wiêc mogê spokojnie i¶æ spaæ ![]() w³a¶nie siê dowiedzia³am, ¿e pkp ma do zaoferowania dwa rodzaje wagonów w poci±gach: ogrzewane bez o¶wietlenia i o¶wietlane bez ogrzewania
|
|
|
#2317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja te¿ zdajê egzamin w Katowicach gdzie robi³a¶ kurs?jejku dziewczyny, za nieca³e 2h mam jazdy, ostatnie z jednej strony jest podekscytowana, ¿e znowu zasi±dê w eLcewyszukiwarka: to nie dobrze ...w dzisiejszych czasach nikomu nie mo¿na w 100% ufaæ, niestety...
![]() Edytowane przez sylwiszon757 Czas edycji: 2011-01-16 o 08:15 |
|
|
|
|
#2319 |
|
Zadomowienie
|
sylwiszon- znam to uczucie
najwazniejsze to ,to,zebys sie dzisiaj dobrze skupila i przeanalizowala to czego jeszcze do konca nie umiesz wszystko bedzie dobrze!
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
ojej to czasu mi braknie chyba
a jeszcze najgorsze bo deszcz pada
|
|
#2321 |
|
Zadomowienie
|
a co do tej kradziezy- masz racje,dzisiaj trzeba bardzo uwazac :/
---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- a co do tej kradziezy- masz racje,dzisiaj trzeba bardzo uwazac :/ a deszczu sie nie boj ja zawsze ustalalam egz. tak zeby byla dobra pogoda I nie zdalam, a moj ostatni egz. zdalam podczas mgly i deszczu
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
invisible,
zobaczysz jakie to faaajne![]() Kingulina ![]() wyszukiwarka to prawda co napisa³a¶,¿e nikomu nie mo¿na bezgranicznie ufaæ. Pamiêtam jak na mojej studniówce zginê³o kilka aparatów,wiadomo nie zrobi³ tego nikt z klasy ale kto¶ z osób tow. a w gimnazjum wystarczy³o zostawiæ plecak w szatni przed sala gimnastyczn± i ju¿ po 45 minutach mia³o siê wymówkê,¿e siê nie nauczy³am,bo mi ksi±¿kê ukradli ![]() matyldaaa ci"kochani" profesorowie ³adnie potrafi± namieszaæ... tylko ¿eby pó¼niej nie by³o sytuacji,¿e instr. nie ma dla Ciebie miejsca sylwiszon za udan± jazdê z nowym instruktorem
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
princeseczka: dziekuje
normalnie nie wiem co mam ze soba zrobiæ...
|
|
#2324 | ||||||
|
Zakorzeniona
Wiadomo¶ci: 23 916
|
Cytat:
Ale nie przejmuj siê - mój tata na pytanie, czy da mi kiedy¶ poprowadziæ swój samochód odpowiedzia³: "Chyba Ciê córu¶ posra³o" Cytat:
Na pewno dobrze sobie radzisz, ka¿demu wydaje siê, ¿e nic jeszcze nie umie, a potem jako¶ idzie Cytat:
Nigdy nie przypuszcza³am, ¿e bêdê ¿yæ w ¶wiecie, w którym strach ze sob± dokumenty na imprezê wzi±æ...Cytat:
Ze mn± jest tak samo - sesja siê zbli¿a, mam ci±gle jakie¶ zaliczenia, a do nauki jak zwykle siadam na ostatni± chwilê!Cytat:
Normalnie tak mnie denerwuj± takie sytuacje, ¿e normalnie nie mogê... Komu ufaæ w takim razie, jak nasi bliscy nam takie rzeczy robi±? ![]() Cytat:
Nie wierzê, ¿e w niedzielê wsta³am o 9:00 ) a przed 13:00 wychodzê do pracy. Dzieñ dobry i mi³ego dnia Wam ¿yczê |
||||||
|
|
|
#2325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- invisible, widzê ¶wiêtokrzysko-mazowieckie w lokalizacji sk±d dok³adnie?---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
muszê siê jutro skonsultowaæ z dziewczynami,¿eby nie wysz³o,¿e mam najskromniejsz±
|
||
|
|
|
#2326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to nawet ksi±¿kê kto¶ potrafi³ ukra¶æ? ech ja rozumiem, ¿e s± ró¿ne sytuacje ¿yciowe i komu¶ mo¿e byæ ciê¿ko finansowo, no ja ju¿ na nogach i siadam do pisania, nikt mnie nie pochwali?
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to nie? m±dra dziewczynka
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzeniona
Wiadomo¶ci: 23 916
|
|
|
|
|
#2329 | ||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co za czasyCytat:
Nie o p.Marka, ale ze pojawi³ sie kto¶ ciekawy na horyzoncie. Raczej zabwane jest to, ze nawet podpis masz "samochodowy" Cytat:
, zeby wspiera³ a nie miesza³. Poka¿ co potrafisz (pewnie w³asnie to robisz), zbieraj pochwa³y i ciesz siê chwil±Cytat:
Zielona - zielona to ja te¿ by³am. I nie dopytywa³am przed kursem co i jak, o co chodzi z biegami, nic. Uzna³am, ze to rola instr. Na dobre mi to wysz³o. A t³umaczy³ wszystko od pocz±tku. Od po³o¿enia peda³ów, przez skrêt kierownic± do zmiany biegów. Ja chwalê i podziwiam. Nie mam si³y siê zebraæ nawet zeby kubek umyæ. Cud, ze ¶niadanie zjad³am.
|
|
#2330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() od razu bêdzie mi siê lepiej pracowa³o mi³ych pogaduszek ¿yczê, zajrzê do Was za jaki¶ czas
|
|
|
#2331 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Cytat:
![]() Cytat:
A chêci do nauki brak |
||
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze juz mia³am napisany ca³y post, a przyszed³ psiak opar³ mordkê o klawiature i wszystko siê skasowa³o
no nic to na nowo:by³o niesamowicie ![]() instruktor przesympatyczny, weso³y, jeszcze bardziej gadatliwy ni¿ mój I. powiedzia³, ¿e bez problemu powinnam zdaæ egzamin za pierwszym razem...i oby mia³ racje ale powiedzia³ mi to samo co mój I., ¿e mam sie pilnowaæ i nie przekraczaæ prêdko¶ci![]() kurcze wreszcie uwierzy³am w siebie, i czuje siê pewnie za kierownica, i co najlepsze poje¼dzi³am sobie po moim mie¶cie-w koñcu! to tyle, dziekujê za uwagê
|
|
#2333 | |||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Dziêkujê dziewczyny za ¿yczenia udanej zabawy
Nie przeczyta³am, za³o¿y³am na praw±, a potem zmienia³am do zdjêcia na lew± Co do w³osów, mia³am je z jednej strony upiête i puszczone na drug± stronê. Fajnie by³o Wybawi³am siê, wytañczy³am, wróci³am do domu o 7:30 i jestem ledwo ¿ywa.Cytat:
![]() Cytat:
Pomy¶l inaczej, to A¯ trzy jazdy! I toyotek siê nie boimy, bo to bardzo przyjazne autka.Cytat:
|
|||
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze, ¿e Ci siê 100dn uda³a
Monia, ale u mnie te by³y dziwczyny, które ubra³y na praw± noge a potem szybko zmienia³y uf te¿ mam tak± nadziejê, ¿e w ¶rodê bêdê juz kierowca
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Moniczka - d³uuuuga ta studniówka. Super, ze siê uda³o.
Sylwia - i tak siê powinno koñczyæ kurs - zadowolonym, pewnym siebie, Super, ze siê uda³o Ciekawe jak droga Karoliny? Zrobi³am herbatkê, nie wiem co siê dzieje, ale nadasl mnie telepie.
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
no d³ugo, u nas zaczêli wypraszaæ ze 100dn o 4.30...
jomic: w³a¶nie, tak powinno byæ! uuu...jakie¶ choróbsko Ciê nawiedzi³o hmm?
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
W³a¶nie nie wiem co mi jest - plotê g³upoty (np grupa krwi C), skupiæ siê nie mogê, czytam 15 razy to samo i dalej nie wiem o czym czytam, rêcê mi siê trzês±, wszystko mi leci, krêci mi siê w g³owie - ¿adnej choroby to nie przypomina. Nie s±dzê, zeby @ tak mnie roz³o¿y³a - to by³by pierwszy raz. Jak macie jaki¶ pomys³ co to, to piszcie.
Moja chyba by³a do 6. Ale nie pamietam (za du¿o czasu minê³o). A takiej udanej jazdy - zazdroszzê. Ja swojej nie mogê tak wspominaæ (tzn jakbym wyciê³a ze wspomnieñ plac a zostawi³± samo miasto to ok). Teraz czekam na tego poloneza ![]() Dziadziu¶ dla wnusia zrobi wszystko - kupi³ mu królika dzisiaj - co to bedziê?
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
jejku jak ja bym jeszcze poje¼dzi³a! te 3h to za ma³o jak dla mnie
![]() i wiecie co chyba dobrze, ¿e mia³am jazdy z kim¶ innym, bo fajnie jest us³yszeæ od kogo¶ obcego 'potrafisz je¼dziæ'
|
|
#2339 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Moja studniówka skoñczy³a siê po 6, ale mieli¶my ma³e problemy z transportem i takie tam...
![]() Jomic, to na pewno objawy têsknoty za eLk± ![]() Sylwia, poje¼dzisz poje¼dzisz, ale bezb³êdnie na egzaminie
|
|
|
|
#2340 | |||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
dzieñ dobry
![]() Cytat:
booski tekst Cytat:
![]() Cytat:
za jazdê, parkowania, zawracaniawyszukiwarka przykra historia... witam dziewczyny, które do nas do³±czy³y i bêd± nam relacjonowaæ swoje jazdy Ja dzi¶ æwiczy³am na placyku w WORD-zie. Wszystkie ³uki przejechali¶my (oprócz mnie by³a jeszcze jedna dziewczyna i ch³opak), ¿eby pó¼niej nie by³o niespodzianki. Nasz I. dumny jak paw, ¿e tak ¶wietnie sz³o ca³ej trójce miejmy nadziejê, ¿e na egzaminie bêdzie podobnie. Na górce mi zgas³ 2 razy ![]() (to by³ ten drugi nielubiany samochodzik- z³omek z paskudnym sprzêg³em). W tym przypadku mam nadziejê, ¿e na egzaminie bêdzie o niebo lepiej, bo trzeciej próby nie bêdzie Moja ostatnia jazda przed egzaminem w sobotê, dokupiê sobie 2 godzinki, ¿eby sobie wszystko pook³adaæ w g³owie i przeæwiczyæ. Mam nadziejê, ¿e tym razem bêdê je¼dziæ swoj± pierwsz± micr±, t± normaln±
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

Wyje¿d¿am o 10:00.

i co teraz? a nie mo¿e ich jako¶ dorwaæ? chocia¿ i tak pewnie nikomu nic nie udowodni. 

z jednej strony jest podekscytowana, ¿e znowu zasi±dê w eLce
...w dzisiejszych czasach nikomu nie mo¿na w 100% ufaæ, niestety...
ja zawsze ustalalam egz. tak zeby byla dobra pogoda 

za udan± jazdê z nowym instruktorem
Nigdy nie przypuszcza³am, ¿e bêdê ¿yæ w ¶wiecie, w którym strach ze sob± dokumenty na imprezê wzi±æ...