|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
always and forever.
cześć, to ja. wiem, że jest już późno, ale ja tylko... co się z nami stało?
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
weź mnie za rękę i zabierz na koniec świata, bez pieprzenia, że nie znasz drogi. pierwsze dotknięcie, od którego do pierwszego pocałunku było jeszcze wiele kilometrów drżenia. niedziele są na tęsknoty. w niedzielach jest coś takiego, że masz ochotę urwać sobie głowę. |
|
|
|
#4383 |
|
Raczkowanie
|
♥♥♥
200.! to jest mój 200 post, więc wymieniam moje wszytskie Naj. absorbeed ,abunee, agatte ,agrr , bajkowa ,blondii69, BananowaDelma , Borowiczanka , boundlassly ,CaMa, _changime ,caroline060, chciałam być ,cherry pie, Chocapic ,ciiri, cornflower_ ,Dreams_x3, desiree01 ,dontgivenames , dresowa ,Drift , ekhm_sorry ,Emaa x3, Extremalna ,grise, Guziki xD ,happyend, Issuee , istny_paradoks , jagodkowa , Kamisha , karmelowomi , katastroficzna , Kochanaa , affen ( Kofeina w RedBullach), kontrastowaO , kreskowa , LadyBerry_ , latin , limitowanaa , LoveYourEyes , lucyferowa , mad_woman , _mandarynka , marikab , minimum4znaki , m o n , Mrs Unfabulous , myCh , naiwnie_ , nastychcik , Naughty_ , NieidealnaJaxD , nieliczylamwcalesie , nienaruszona , notcool , Onax3 , otojest , ouu , PaniJana , parala , Paralogiczna , patrysiowa_ , Primadonna , poprostuAsiss , ratatam , ruda wiewiora , Sharmila , Siatkarka18 , so_steadfast ,SparklyAngel , styrana , TiScatteroUnaFoto ,Toogether93 , Twoja Kokaina ,Wreeednia , viper19 , YourViewOfLife(ZaagubiOna_), ZakreconaNaMaxa , z innej bajki , zuzkao , xxgroszek07xx , your blue eyes , 3martyna3 Wasze opisy czytam już od bardzo dawna. I na długo pozostaniecie w moim serduchu. ♥♥♥ Stał się taki zimny. Zimny i surowy jak syberyjska tundra. Serce bolało na sto różnych sposobów. Razem działaliśmy dobrze. Jak zgrana para taneczna w skomplikowanym tangu. Parszywy drań. Coś mi tam mignęło, więc dziękuję
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2011-01-16 o 20:45 |
|
|
|
#4384 | |
|
Zadomowienie
|
hoho, dziękuję.
![]() nic nie muszę pisać, Ty wiesz. Cytat:
![]() *
jesteś. w prawdziwym słownikowym znaczeniu tego słowa. za to dziękuję. tyle mam do powiedzenia, ale słuchać już nie ma kto. mam czerwone paznokcie i nie zawaham się ich użyć. ...bo przecież się odnaleźliśmy wśród wielu obcych spojrzeń i kuszących uśmiechów. bo przecież Nam zależy. uśmiecham się do siebie na myśl o tym, że mogłabym każdy ranek poświęcić na obserwowanie rytmicznie unoszącej się Twojej klatki piersiowej i Twojego lekkiego uśmiechu. co Ci się śni, mój drogi? że wiesz. że chcesz. że tęsknisz. tyle możesz powiedzieć, a milczysz. ludzie są niewdzięczni. Ty wypruwasz flaki, żeby im pomóc, starasz się zawsze być. a gdy gdy tracisz siły i wyciągasz dłoń potrafią powiedzieć: "będzie dobrze!" i skupić się na kolorze Twojego lakieru do paznokci.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2011-01-16 o 18:29 |
|
|
|
|
#4385 |
|
Zadomowienie
|
suve <3
siatkaaraa, dziękuję ślicznie. ;* Przeszłam z życiem na 'ty'. nie umiem wybrać kołdry, więc czemu miałabym dobrze wybrać męża?
|
|
#4386 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ♥♥♥
[SIZE="2"]
Cytat:
jestem tu tak rzadko a Ty wciąż pamiętasz <3 dziękuje Myszko jak najwięcej postów życzę ;*;*Z każdym kolejnym kieliszkiem bardziej tracę pamięć, a im bardziej chcę przestać, tym bardziej nie przestaję. Pusty , dławiący zapach tęsknoty , ciało bez życia tkwiące w innym wymiarze . Powolna śmierć w męczarni spowodowana brakiem Ciebie . A na grobie napiszą : Zginęła śmiercią tragiczną - przez miłość . Nie pytaj czemu przytulam się do grzejnika , a już napewno nie pytaj gdzie jest ON . Los człowieka zapisany jest w gwiazdach . Kiedy spada gwiazda , Ty myślisz życzenia , a ktoś pogrąża się w żałobie . To takie egoistyczne . `Kocham Cię ` - najpopularniejsze i najpospolistsze kłamstwo XXI wieku . Blizny z przeszłości krwawią wspomnieniami , nadzieja rozmywa się w powietrzu jak dym ukochanego L&M , miłość rozcieńczam wódką . A Ty skur###lu bajerujesz kolejną naiwną . Najgorzej jest wieczorami , kiedy w samotności siadasz na skraju łóżka i czujesz , że tak serio nie masz nic . Wielka miłość jest jak zapałka . Po wielkim ogniu zostaje popiół .
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2011-01-16 o 18:46 |
|
|
|
|
#4387 |
|
Raczkowanie
|
Twój uśmiech to coś nieprawdopodobnego. To dzięki Niemu mam siłę by stawić Czoło światu, Który tak bardzo pragnie Mojego nieszczęścia. A w kąciku ust słona kropla. Tak dawno nie płakała… Zapomniała jak to jest być nieszczęśliwą. Panicznie bała się ciemności, Nie potrafiła przebywać w ciasnych pomieszczeniach, Będąc na wysokości, mdlała. Ale Przy Nim mogła być w ciemnym, małym, pokoju miliony metrów nad ziemią I czuła się wspaniale. Może nie powinnam obiecywać tak wiele.
|
#4388 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję kochana, i życzę więcej tak cudownych postów ;*
Wyspowiadam się z mojej miłości sufitowi i podłodze. między nami zawsze coś będzie, teraz na przykład jest powietrze. |
|
|
|
#4389 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ♥♥♥ ;-****
siatkaara dziękuję ♥ <3
" nie, nie potrafię opowiedzieć Ci dokładnie co miałam na myśli mówiąc, że nie będę potrafiła żyć bez Ciebie, może myślałam o porannym piciu kawy, wspólnym jedzeniu obiadu, o niepotrzebnych, ale tak ważnych telefonach, o buziaku na pożegnanie i na dobranoc może miałam na myśli te ciche wieczory, w które Ty udajesz, że masz dużo pracy a ja czytam kolejną nudną powieść. Może, ale przecież do tej pory robiłam to wszystko sama, więc może tęsknota za tym jest niepotrzebna ? Nie lubię się z Tobą kłócić. Wtedy mówisz mi rzeczy, których nigdy nie chciałam od Ciebie usłyszeć. " |
|
|
|
#4390 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dziękuję ![]() - co to miało znaczyć ? - no jak co ? już Cię nie kocham. a wiesz, że chciałam być częścią Ciebie ? sama świadomość, że jesteś by mi wystarczyła. samo to, że na mnie patrzysz. samo to, że po prostu czujesz, że ja czuję. wiesz sam, że cholernie mocno mi zależy, a mimo to zachowujesz się jak ktoś, kto w ogóle nie wie, co to jest miłość. zostaniesz ? zostałeś ? nie. to mi nie mów tutaj o miłości.
|
|
#4391 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym Ciebie tak jak chce aby czekolada nie tłuczyła , cherbata zawsze była słodka a miłość do Ciebie nie powodowała podniesienia ciśnienia.
Złamał mi serce dwa razy a ono ciągle bije i kocha coraz mocniej. Chciałabym napisać kiedyś książke w której on zagrałby główną role. Książka nosiła by nazwę "Kłamstwo dwa razy wzięte" Nie dojrze , że w szkole nie idzie to jeszcze z miłością nie tak. Czekać tylko aż spadnie szklana szyba na głowe i zabije. |
|
|
|
#4392 |
|
Raczkowanie
|
nic nie dzieje się bez powodu.
każdy rani każdego specjalnie. każdy kocha każdego specjalnie. żeby udowodnić światu ile warta jest miłość. jest gówno warta. chcę powiedzieć Ci,że ja jestem `i` a
Ty jesteś potrzebną do niej kropką! jeśli podarujesz mi uśmiech i talon do twojego serca. i lazuryt twoich oczu. bez zastanowienia powiem `jestem Twoja`. dla kilku chwil z tobą , jestem w stanie cierpieć całe życie. a od dziś nie mówię ci miło już, nazywam cię wspomnieniem. ale muszę zaznaczyć też,że.. kocham wspomnienia. nie ma nikogo prócz nas. chociaż w okół tyle ludzi jest. my tu jesteśmy sami. Wiesz,myślałam tak ostatnio i udawałam twardą. Stwierdziłam,że nie pokocham już nikogo bo mój były zniszczył każde uczucie jakie było we mnie. Tak jakby wyprał mnie z uczuć. Nie prawda. Potrzebowałam bezpieczeństwa. Potrzebowałam być potrzebna. Odczułam to przy Tobie. Słuchając bicia Twego serca,zatapiając się w Twoich czekoladowych oczach,w których utonęłam. Jeśli topienie się-takie jakie doznaję ja, jest takie przyjemne. Chcę tonąć dalej. W Twoich oczach. Pragnęłam poczuć się tak jak kiedyś,jak było mi dobrze. Zanim się spotkaliśmy,myślałam,że będzie inaczej. Że przełamiemy się może zwykłym `cześć` i pogaduszkami o szkole albo o hobby. Było inaczej. Czułam się tak wspaniale,tak jakbyś był mi już przeznaczony. Chcę się tak czuć zawsze... jesteś kardiologiem? tak szybko uleczyłeś moje serce. |
|
|
|
#4393 |
|
Rozeznanie
|
siatkaara, LonelyDay, kamisha, sanderson93, blondii69, Marsi89
- bardzo dziękuje, to wiele dla mnie znaczy ♥ Od dnia kiedy powiedziałeś żegnaj
moje życie zamieniło się w maskaradę Bądź tutaj, dość blisko, by scałować moje łzy Wyłączam świat i wsłuchuję się w twój oddech Jeśli czekasz zbyt długo kolory zaczynają szarzeć Co zrobiłeś mojemu sercu kiedy straciłam nadzieję? Nie potrafię nawet udawać, że wklejam uśmiech w moją twarz Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-01-16 o 19:46 |
|
|
|
#4394 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Dodaję coś od siebie tak na początek.Już zawsze będę uzależniona od Twojego uśmiechu. dedykuję Ci mój świat dedykuję Ci każdy mój oddech dedykuję Ci moją miłość dedykuję Ci moje wszystko. A w zimie lubię kiedy mogę owinąc sie grubym szalem któr mam zrobiła mi na drutach. Mogę wtedy na ulicy bezkarnie usmiechac się do wspomnień. Wiosną, latem i jesienią też tak robię, ale wtedy nie moge udawać, że zakrywam się szalem. Wtedy jestem wariatka trochę legalniej. Ale najgorsze jest to, że ja tego nie chcę. Zaczepek, uśmiechów, pocałunków i uścisków. Nie oczekuję tego, nie wymagam, nie liczę na to, nie mam ochoty. Oczekuję olewki, chamstwa i przewidywalności. Lubię zapominać się w takich prozaicznych czynnościach. W radości z bliskiej mi osoby. Skupiam się wtedy na teraźniejszości. Czasem jednak nadmiar myśli o Tobie męczy. A ja tak rzadko mam okazję nie myśleć... Świadomość, że ktoś o Tobie myśli, tęskni, tak jak Ty za nim jest najpiękniejszym uczuciem jakiego może doznać kobieta... Jestem pod wpływem hormonów, reakcji naczyń krwionośnych, uwalniają się we mnie neuroprzekaźniki, które działają na określone struktury w mózgu oraz receptory i nerwy obwodowe w sferach erogennych w obrębie całego mojego ciała.
|
#4395 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
nie da się nie lubić.. to takie cieplutkie uczucie w serduszku ; *
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
backinblack, kontrastowa0, parala, happyend, suve, poprostuAsiss przecież ja przez Was nie dostanę rozgrzeszenia! Cytat:
Cytat:
_________________ " It felt just like old times, when You were by my side, I could see Your love shine through brown eyes.. To było jak za starych, dobrych czasów, kiedy byłeś u mego boku, kiedy mogłam zobaczyć miłość w Twoich brązowych oczach.. Travelin' on a road unpaved. Everywhere I look there is something there to remind me of feelings from yesterday. Podróżuję na niewybrukowanej drodze. Wszędzie gdzie spojrzę jest coś, co przypomina mi wczorajsze uczucia. where has all the love gone? where's the love gone to? gdzie odeszła cała ta miłość? gdzie się podziała ta miłość? You can't take me and throw me away. Nie możesz wziąć mnie i wyrzucić. "
|
|
|
#4396 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak śmiesz twierdzić, że nawet nie zauważę Twojego odejścia? Ty byś nie zauważył słońca wstając rano, gwiazd kładąc się spać?
-Nie płacz -Jak mam nie płakać skoro on mnie rani? -Sama siebie ranisz. Nie rozumiem jak możesz kochać kogoś, kto traktuje Cię jak zabawkę. Dziwna jesteś -Udajmy, że Cię nie kocham, że nie potrzebuję, że nie tęknię i że nie płaczę. Bo tak będzie lepiej. Uzależnienia są złe, a ty mnie uzależniasz -Skoro tak wolisz... W tym momencie pękło mi serce. Tak bardzo chciałam, żeby zaprzeczył Nie mogę mu powiedzieć, że Go kocham, bo widzisz to jest tak jak z zakupami, widzisz wymarzoną rzecz na wystawie, ale wiesz, że Cię na nią nie stać
|
|
#4397 |
|
Raczkowanie
|
bo lubię...ciebie mieć lubię.
nie byłam gotowa złamać ci serce. to wszystko jest dla nas dwojga. nie strącam już ciepłych słów z twych warg. dziś lubię cię najbardziej. wystarczy kochać. wyprzytulam wszystkie twoje smutki. nie lubię, gdy niewygodnie na mnie patrzysz. rozbijam się o tafle jezior tkwiących w twoim sercu... nawet nie nadążam ubrać myśli w jakieś sensowne słowa... niesie się smutek. słucham twoich słów, do snu. źle sypiam. rośniesz we mnie. swoim ciepłem. ocieram oczy, zaszły mi mgłą.. cicho chłopcze, ciszej.. w szczęście albo w obłęd; popaść. niosą mi świetliki. twój zapach.. ślepi i zgubieni. poczuć ciebie. z oddali...
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
avocadowa, styrana Paralogiczna, Marsi89, siatkaara buzi " ugrzęzłaś w jego ramionach w jego ciepłych, silnych ramionach, które jeszcze niedawno zdawały się pokrywać Cie lodem narzekałaś na swój los, a teraz tak Ci dobrze byłam na wyciągnięcie ręki, ale Ty zawsze sięgałeś dalej niech pada deszcz, a ja się będę śmiał niech ziemia się rozstąpi, a ja będę skakał niech mnie więżą, a ja i tak się uwolnię niech ta chwila na zawsze stanie się naszą powiedz jakbyś się czuł, gdyby miał mnie ktoś inny? rozmawiałam z pralką o mojej miłości do Ciebie i wiesz co? miałam wrażenie, że nawet ona się ze mnie śmieje sekunda by poznac, minuta by się zakochac, całe życie by zapomniec zakurzone pudło z napisem ‘miłosc’ spadło wczoraj z szafki wypadły zdjęcia, nasze zdjecia czego Ty w ogóle chcesz? - chcę by pewnego dnia się obudził i stwierdził: 'nie, nie dam rady bez już bez niej normalnie żyć' nie zostawiłam Cię po prostu nie dałeś mi powodu, abym została sprawię, że za kilka dni przeglądając kontakty w telefonie, spoglądając na moje imię stwierdzisz, że tęsknisz... "
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-01-16 o 20:56 |
|
|
|
#4399 |
|
Rozeznanie
|
"że to nic, że to tylko taki stan, że ja tak mam."
"powieki sa po to żeby nie patrzeć, jak odchodzisz na zawsze." "za stróża mieć tylko ciemność" "Patrzyłeś jak wolno staczam się i spadam w otchłań bezdenną." Nie dąż do szczęścia, ani do ideału, bo i tak tego nie osiągniesz. Żyj chwilą, jakby jutro miał się skończyć świat. Miej wszystko gdzieś i odejdź z tego świata z godnością i uśmiechem na twarzy. Połączenie naszych dusz, było piękniejsze od rozmów z księżycem. Nie lubię pachnieć twoimi perfum. Nie lubię pachnieć twoim pokojem czy bluzą. Uwielbiam pachnieć Tobą. Kiedyś odnajdę szczyt swoich własnych marzeń. Bojąc się Twojej reakcji, nie mówię Ci całej prawdy. Tej cholernej prawdy. . |
|
|
|
#4400 |
|
Rozeznanie
|
♥
marikab,minimum4znakii, blondii69, siatkaara- dziękuję za całego serducha! bardzobardzobardzo miło mi kamisha-ja Ciebie też love! grise & caroline060 -urzekłyście mnie Waszymi opisami 'Jeśli być już złą dziewczynką, to naprawdę złą. Kolejny papieros,koleje zaciągnięcia jedno za drugim , kolejno wymieniane powody dlaczego tak bardzo go nienawidzę a między oddechami ciche westchnienia miłości... dziś tysiące powodów by się uśmiechać. nie sztuką jest uśmiechać się, gdy w życiu wszystko idzie dobrze. sztuką jest odnaleźć uśmiech, gdy nic się nie układa. Bo twoje oczy jak ocean pochłaniają mnie do zera Gdy nie miałam, podzielił się. Gdy cierpiałam, wysłuchał. Gdy nie rozumiałam, wytłumaczył. Gdy płakałam, otarł łzy. Gdy zostałam, poczekał. Gdy zawiodłam, wybaczył. Gdy podziękowałam, zapytał: `za co? bo są na świecie osoby, które mogą totalnie zmienić wszystko, a szczególnie wyraz twarzy Lubię, kiedy siadając na parapecie słońce wcina mi się w źrenice z takim impetem, że nie jestem w stanie o niczym innym myśleć. Chwytam Cię za rękę i trzymam jak szczęście, jesteś moim życiem i wszystkim tym co piękne. Upijała się tylko po to, aby czuć się jak on, gdy wraca do domu. Chciała za wszelką cenę zobaczyć jaki jest jego świat dla którego rujnuje jej życie. Ilekroć mnie mijasz, mam nadzieję, żę tym razem podejdziesz, coś powiesz. Jednak ty przechodzisz obojętnie, a ja wciąż mam nadzieję na następny raz. Pocałunek jest źródłem wielu sił, natchnieniem wielu działań Usilnie poszukując szczęścia, sami sobie rozpi**dalamy życie Miłość to jest to, co pozostaje, gdy zabrane zostało już wszystko. Nawet nadzieja. Najtrudniej uleczyć się z miłości, która przyszła nagle.'
|
#4401 |
|
BAN stały
|
Dot.: ♥
kochała, ale nie wiedziała, że jej miłość inną wybrała .
|
|
|
|
#4402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieram ,cudne . ''
W sumie tak tez jest dobrze, schowana pod kołdrą, ogrzana przez kubek czekolady zmotywowałam się by napisać, że wcale nie traktuję tego wszystkiego tak lekko jak na początku. Odważyłam się pomyśleć, że teraz jesteś dla mnie kim bardzo ważnym. I czuję się z tym nieswojo choć całkiem sympatycznie. Gdyby tylko mogła, zamknęłaby wszystkie Jego troski w jednej dłoni, gdyby tylko mogła. Lepiej tęskni się, gdy wiadomo, że to nie był ostatni raz. Twoje "kiedyś" może się w każdej chwili zamienić na moje "za późno". A może właśnie tak miało być? Może miała się w nim zakochać bez wzajemności,żeby zrozumieć, że nie zawsze to czego pragnie może należeć do niej? Przecież ona była tylko zwykłą, małą dziewczynką, która zakochała się w jego dużych brązowych oczkach, w tym jego uśmiechu, w tym jego sposobie bycia i w tej jego minie. A on był tylko zwykłym małym chłopcem, który nie wiedział, że jest jej marzeniem.. Albo Ci zależy, albo nie. Po środku to możesz być z kolegą. Po środku to jest takie wiesz, lubię Cię, ale tak naprawdę to mam Cię w dupie. mogę oficjalnie potwierdzić, że w dzisiejszych czasach kluczem do serca mężczyzny nie jest uroda, kuchnia, seks czy dobry charakter. tylko umiejętność sprawiania wrażenia, że nie jesteś nim zainteresowana. nie znoszę sobie o Tobie przypominać, na to zawsze jest zły moment. '' |
|
|
|
|
#4403 |
|
BAN stały
|
podziękował
![]() ... potrzebujesz dowodów na miłość ? pogadaj z moim sercem, tylko ono będzie szczerze z Tobą rozmawiać na ten temat . niegdyś kochankowie serca, dzisiaj na siebie nie spojrzymy żadnym okiem. bo wspomnienia pożerają nasze myśli za każdym razem, gdy nasz wzrok się zbiegnie . nie widzieli się jakiś miesiąc, może trochę więcej . oboje przez ten czas walczyli sami z sobą, zabijali uczucia, niszczyli wspomnienia, na dobrą sprawę jeszcze tylko kilka miesięcy i pogodzili by się z tak wielką stratą, jaką byli dla siebie, jeszcze parę dni smutku i znów byli by szczęśliwi, jednak Ty Boże miałeś inne plany, przez pierwszy miesiąc wcale nie pozwalałeś im zapomnieć, umacniałeś ich tylko w tęsknocie, po to by na swój widok, mijając się na ulicy, jak małe dzieci się rozpłakali i rzucili sobie w ramiona. powiedziałeś do kumpla, żem jest nic nie wartą szmatą, więc czemu się do tej szmaty teraz przytulasz ? czemu mnie całujesz ? przecież szmatami się podłogę ściera . - czasami Cię nie rozumiem, czasami mam ochotę kopnąć Cie tak mocno w dupę byś poleciał na Wenus, wtedy byś był w swoim żywiole, nie ? Ty jeden, pośród licznych dusz kobiet ... coś idealnego, dla Ciebie . - stała przed nim wściekła i krzyczała przez łzy . - Ja wśród kobiet, jeden ja ? - zaśmiał się drwiąco . Powiedz skarbie, co ja bym na Wenus robił z tyloma kobietami,powiedz mi jak moje serce zniosło by ten fakt, że nie ma Cię obok, jak moja świadomość poradziła by sobie z wiedzą, że jesteś oddalona ode mnie o milion lat świetlnych, że na Ziemi może Ci się dziać krzywda, a mnie nie ma obok ? - mówił do niej. A ona stała jak wryta, nie takiej reakcji oczekiwała, myślała, że się pokłócą, że odejdą i zaraz obydwoje będą żałować, zapomniała tylko, że nie ma do czynienia z tymi wszystkimi małolatami, którzy mieli ją gdzieś, którzy spotykali się z nią tylko dla lansu przed kumplami, zapomniała, że stoi przed nią ten jeden jedyny, ten, który jeszcze się dobrze nie obudzi, a już myśli o niej ... po chwili, przerywając mu jego pytania, wyszeptała cicho 'Kocham Cię' po czym rozpłynęła się w jego ramionach . i co z tego, że moje marzenia są nie realne ? Przecież, gdy Ty jesteś obok wszystkie nierealności stają się rzeczywistością . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2011-01-17 o 09:48 |
|
|
|
#4404 |
|
Rozeznanie
|
Spotkamy się jeszcze - wieczność jest nieskończona.
Nie wiem, co robisz i nie wiem, gdzie jesteś. Podnoszę wzrok na to wielkie niebo i mam nadzieję, że marzysz o tych samych, migocących gwiazdach. Nie pytaj mnie dlaczego palę, nie wiem. Ale piję, by się upić. śmierć przez płacz nie istnieje, choć ból głowy jest troche jak ona. Używam głowy nie mojego serca i zaczynam od nowa. Koniec z tobą. jestem dziewczyną, którą zostawiłeś dla kokainy. Kradzieże serc były Twoją rozrywką. Nie czekam na ciebie więcej. Nie będę tęsknić za niczym co związane z tobą.
|
#4405 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje Miśki <3
latin, poprostuAsiss - cudne jak zawsze ![]() dontgivemenames - zawładnęłaś swymi opisami moje serce. Na podpis szukałam szlugi odpowiedniej na fragment życia zwany " kłopoty". mam dziś tą cholerną ochotę ubrania dresu, zaparzenia w czerwonym kubku kawy z dwoma łyżeczkami cukru i włączenia simsów. Posiedzenia i poudawania, że wszystko toczy się po mojej myśli, że wszystko dzieje się tak jak zaplanowałam. Jednak nie mogę. Dres w praniu, nie mam czerwonego kubka, simsów też nie mam. Nie mam nic. ich nie obchodzi, że " nie potrafisz" Ty " musisz", albo upadasz. miałam sen, że wszystko mi wyjaśniłeś. Idiotyzm, nie? coś jednak po sobie zostawiłam, coś to znaczyło, do póki nie znikło. wyczekuję odpowiedniego momentu, by życzyć Ci szczęścia i wytrwałości, zastanawiam się jak zareagujesz. bądź pewny, że gdy dopadnie mnie myśl, że przeżyłam najlepsze momenty w moim życiu, nie zobaczysz mnie. wiesz? bo ja nie wiem. rozumiesz? bo ja nie bardzo. chcesz? bo ja o tym marzę. odchodzisz? nie wyjaśnisz? są momenty w życiu, których nie rozumiesz, ale chcesz by się powtórzyły mimo tego, że wiesz jak się skończą. z fetą mogłam się Tobą dzielić. z inną kobietą? poczekaj pozbieram serce i już wychodzę.
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
'fizjologiczną niemożliwością jest umrzeć z powodu złamanego serca'
we never really had a chance / nigdy nie mieliśmy szansy if I ever feel better /jeśli kiedyś poczuję się lepiej Take me out / weź mnie stąd wypuszczam przeszłość która odeszła moje ramiona okryte Twoimi taka wymowna, taka nowa ta pustka dotykaj, aż poczujesz smak dziękuję + poprostuAsiss happyend your blue eyes grise suve latin ratatamm - zachwycacie, ale o tym to chyba wiecie
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
kłamstwa są narzędziem używanym również dla dobra... nie, czekaj. mam coś lepszego. kłamstwa są jak dzieci. to ciężka praca, ale są tego warte bo zależy od nich przyszłość.
wszyscy jesteśmy żałośni. i to czyni każdą rzecz bardziej interesującą zanotuj: nigdy nie powinienem w siebie wątpić. białe kłamstwa to kłamstwa, które mówimy, by inni czuli się lepiej. wiele powodów podaje się tylko wtedy, gdy szukamy odpowiedniego /cytaty z Housa/
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2011-01-17 o 12:22 |
|
|
|
#4408 |
|
Raczkowanie
|
FERIEE!! xD
dziękuje tym co pamiętają ![]() ____ 'Pasibrzuch zrobić kuku w nonioo!'
Ptaki posiadają dwa skrzydła by latać, A ja, by cię kochać, mam tylko jedno serce... Chciała Go olśnić, oczarować, przeprosić i odzyskać Jego miłość.. Rozjaśnij światłem miłości moje życie w ciszy Kolejny łyk mocnego alkoholu żeby zaszumiało w głowie, żeby pozbyć się wstydu.. Zbierała odwagę, by przeprowadzić swój przebiegły plan.. 'Namiętna femme fatale' Gdybym posiadała całą ziemię, jak ogród, to ogrodów by mi zabrakło, aby siać pokorę..
Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2011-01-17 o 15:05 |
|
|
|
#4409 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.:
Cytat:
Cytat:
latin, Paralogiczna, poprostuAsiss, sweetnessx3, Toogether93 - okradłam _________________
'Mimo, że nie mam Ciebie na własność, to wiem, że jesteś tym, który ma moją drugą połowę serca. Kochałam ten czas, gdy po zakończonej rozmowie z Tobą dostawałam sms'a "dobranoc. Kocham Cię". Wieczorami lubię chodzić w Twojej za dużej bluzie, którą zostawiłeś u mnie. Pachnie Tobą, czuję Cię. To jedyne co mi po Tobie pozostało. - Dlaczego się nie odzywasz? Nie możemy mieć ze sobą kontaktu mimo, że nie jesteśmy już razem? - Nie, bo mam już dosyć budzenia się za wcześnie i zasypiania za późno, długich przepłakanych nocy i ciągłych wspomnień o Tobie. Walczę z sobą, żeby zabić wszystkie uczucia, które mam dla Ciebie i żeby o Tobie zapomnieć. Pozwól mi wygrać. - Też za Tobą tęsknię. Porzuciłam ostatnie złudne nadzieje, kiedy zobaczyłam jak siedzi Mu na kolanach i słodko się do Niego uśmiecha'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2011-01-17 o 12:47 |
||
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
motywujecie!__________ między nami było raz lepiej, raz gorzej. ale było. zdarza się zapomnieć o oddechu między kieliszkiem a kolejnym papierosem. milczysz. łatwiej cię zrozumieć. twarz bez emocji. manekinka.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

-

jak najwięcej postów życzę ;*;*

taa lubie