W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011 cz.V - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-16, 17:45   #3391
szizuho
Raczkowanie

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
a ile lat ma córka?? bo może właśnie w ramach prezentu dasz jej te 50 zł z dedykacją "że dokładasz się do oszczędności na konsolę" lub cos podobnego............? To dziecko motywuje i uczy...... Oto moje zdanie

...
Młoda za 2 miesiące będzie miała 8 lat i ja nie jestem zwolennikiem dawania pieniędzy na prezenty. Dostaje kieszonkowe to niech oszczędza. Miałam kilka razy taką sytuację że dziecko dostało pieniądze na prezent i to nie zbyt małą kwotę a od innej osoby jakąś bzdurną zabawkę i po jakimś czasie bardziej pamiętało tą zabawkę niż pieniądze za które samo sobie cos tam kupiło.
szizuho jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:07   #3392
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

ja zawsze miałam radochę z odkładania pieniążków choć faktycznie dużo większa czasem bywa radość z byle pierdołek od kogoś,

może skoro myślisz o kwocie około 50zł to hula hop jeśli mała nie ma lub jakaś fajna barwna skakanka + książka
http://merlin.pl/Kocie-historie_Toma.../1,510310.html (ponoć przesympatyczna dla takich dzieciaków)

problem z takim prezentem, moja kuzynka która ma 8lat wielbi Hanę Montanę (jako temat narzucony w szkole) więc ciotka jej kupuje torebki i portfele a ta szaleje w domu,
jak zauważyłam to jednak największą frajdę sprawiają jej kredki, jakieś książki do malowania...wycinanki

jeszcze ewentualnie mata taneczna to fajna sprawa też zauważyłam że to rajcuje takie dziewczynki...szczególnie że ta moda na you can dance itp ...
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

sama muszę pomyśleć chyba nad kolekcjonowaniem bajek bo TŻ się wciągnął w bajki tak że sam przeżywa perypetie misiów :P
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png

Edytowane przez JeSuisUnPapillon
Czas edycji: 2011-01-16 o 18:11
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:10   #3393
agape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
marleen mam to samo zdanie , mój kiedyś zgubił się w sklepie i wiedziałam, gdzie go szukać: wśród zabawek

agape
czarnowidztwo pełną parą!!!!!!!!!!! współczuję..... a frytki sobie odbijemy z nawiązką
A mi znowu szlag trafił bojler, ale wiem co trzeba zrobić, tylko muszę to jakoś zgrabnie powiedzieć o tym mężowi........

mysiopez
pomyśl o czymś innym, stres nic dobrego nie robi (widzę to po moich żołądku dzisiaj)

cytrynko
najgorszy scenariusz dzisiaj zaliczę, znowu nie zasnę, bo teraz mi się zdrzemnęło

Jessy
taaaa słynny olej rycynowy, też słyszałam te opowieści typu: "jak to łatwo po nim poród idzie"...........

ligotko
ja to chciałabym iść na spacer, ale samej......... nie czuję się na takie harce, a mój śpi, śpi, śpi. Kurczaki teraz w ciąży to czuję się zamknięta w klatce z adnotacją: "A żony lepiej nie pokazywać na światło dzienne. Nadaje się do kilku rzeczy: gotowanie, sprzątanie, zmywanie, pranie, przytulenie się jak do poduszki i nic więcej...... a i do zdenerwowania, bo wtedy mam ubaw".......
o tak... frytki i kebab

a tego Twojego chopka to trzebaby było porządkie kopnąć w d... zeby się obudził

ja dzis (z ledwościa) też wyciągnęłam TŻ na spacer bo jak nie skorzystać z takiej pogody

mój TŻ zawsze mówił że żonie to na zime najlepiej buty zabrać a na lato dziecko zrobić

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:15   #3394
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
o tak... frytki i kebab

a tego Twojego chopka to trzebaby było porządkie kopnąć w d... zeby się obudził

ja dzis (z ledwościa) też wyciągnęłam TŻ na spacer bo jak nie skorzystać z takiej pogody

mój TŻ zawsze mówił że żonie to na zime najlepiej buty zabrać a na lato dziecko zrobić
zrobiłam to i nic...........
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:20   #3395
szizuho
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
ja zawsze miałam radochę z odkładania pieniążków choć faktycznie dużo większa czasem bywa radość z byle pierdołek od kogoś,

może skoro myślisz o kwocie około 50zł to hula hop jeśli mała nie ma lub jakaś fajna barwna skakanka + książka
http://merlin.pl/Kocie-historie_Toma.../1,510310.html (ponoć przesympatyczna dla takich dzieciaków)

problem z takim prezentem, moja kuzynka która ma 8lat wielbi Hanę Montanę (jako temat narzucony w szkole) więc ciotka jej kupuje torebki i portfele a ta szaleje w domu,
jak zauważyłam to jednak największą frajdę sprawiają jej kredki, jakieś książki do malowania...wycinanki

jeszcze ewentualnie mata taneczna to fajna sprawa też zauważyłam że to rajcuje takie dziewczynki...szczególnie że ta moda na you can dance itp ...
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

sama muszę pomyśleć chyba nad kolekcjonowaniem bajek bo TŻ się wciągnął w bajki tak że sam przeżywa perypetie misiów :P

Dobrze prawisz ale większośc rzeczy o których wspomniałas ona już ma, książki uwielbia sama sobie je juz czyta, cala seria mikołajka teraz jaśki, no i koszmarnego karolka ja juz nie mam gdzie ich układac miejsca brak. I ostatnio bo ona jest w pierwszej klasie pani oddała test kompetencji jaki dzieci teraz pisza na początku pierwszej klasy i okazało się że jest na 150 osób z wszystkich pierwszych klas na drugim miejscu razem z jeszcze z dwójką dzieci i za to też dostała książkę. Ma juz przeróżne encyklopedie no i hannah montana też u nas w domu wszędzie jest obecna. Maty do tańczenia właśnie dwie, jeszcze do niedawna były didlle ale teraz jakoś poszły na bok. Boże jaka ja mam pustkę w głowie.......ratujcie.
Stary 2011-01-16, 18:22   #3396
marleen32
Rozeznanie

shizuho jak zbiera na ta konsole, to ja bym wprost spytala, czy chce od dzidziusia jakis prezent, czy moze pieniadze, zaznaczajac ze to w ramach wyjatku tak, moje cwaniary tesciowej powiedzialy, ze wola pieniadze (na urodziny), bo srednia wymyslila, ze na komputer zbiera (ma 7 lat), i musze przyznac, ze sie cieszyla nawet, ale ona w ogole nad wiek powazna jest i rozsadna, ja bardziej cieszy dobra ksiazka jak zabawka, w sumie zabawkami interesuje sie od niedawna i co smieszne, pod wplywem starszej siostry, i jak ma wybrac miedzy barbie, a jakas postacia z bajki, to wybiera postac, ktora ma najbardziej czarny charakterek
Dzis mnie rozwalila tekstem "mama jutro zaprowadz mnie do szkoly, pozniej biegnij szybko do szpitala, urodzic baby, i jak skoncze lekcje, to masz przyjsc mnie odebrac ", a lekcji ma az trzy, ha,ha.
Tym budyniem przypomnialyscie mi, ze kisiel mialam zrobic mniam .
marleen32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:30   #3397
szizuho
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marleen32 Pokaż wiadomość
shizuho jak zbiera na ta konsole, to ja bym wprost spytala, czy chce od dzidziusia jakis prezent, czy moze pieniadze, zaznaczajac ze to w ramach wyjatku tak, moje cwaniary tesciowej powiedzialy, ze wola pieniadze (na urodziny), bo srednia wymyslila, ze na komputer zbiera (ma 7 lat), i musze przyznac, ze sie cieszyla nawet, ale ona w ogole nad wiek powazna jest i rozsadna, ja bardziej cieszy dobra ksiazka jak zabawka, w sumie zabawkami interesuje sie od niedawna i co smieszne, pod wplywem starszej siostry, i jak ma wybrac miedzy barbie, a jakas postacia z bajki, to wybiera postac, ktora ma najbardziej czarny charakterek
Dzis mnie rozwalila tekstem "mama jutro zaprowadz mnie do szkoly, pozniej biegnij szybko do szpitala, urodzic baby, i jak skoncze lekcje, to masz przyjsc mnie odebrac ", a lekcji ma az trzy, ha,ha.
Tym budyniem przypomnialyscie mi, ze kisiel mialam zrobic mniam .

Moja też ostatnio wpadła na genialny pomysł że ja mam termin umówionej cc na pierwszy dzień ferii zimowych u nas to powiedziałam jej że niestety ale w tym roku nigdzie nie pojedziemy a ona na to że to nic bo ona już z babcią rozmawiała i zaprosiły kuzynkę w jej wieku do nas no i bęą chodziły do aqua parku, no to ja sie ucieszyłam i mówię że super to trochę czasu z babcia spedzisz a ona na to nie przecież ty możesz wstac rano i pojechac do szpitala urodzic ( i jeszcze dodała ja będe mogła pospac dłużej bo mam wolne) i wrócisz po nas i pojedziemy razem na basen, ja na to że ja musze kilka dni zostac w szpitalu a ona dobrze przecież na noc do szpitala wrócisz, pozjeżdzasz na rurach, zjężdzalniach z nami i wrócisz do szpitala. Dobre.

A co myślicie o mikroskopie, tego jeszcze nie ma??
Stary 2011-01-16, 18:38   #3398
marleen32
Rozeznanie

shizuho ale mnie rozbawilas tymi zjezdzalniami, moja tylko chciala, zeby ja z mala zaraz odebrac, mamy pod szkola chyba by psychiatre wezwaly, uznajac mnie za nienormalna, jakbym jakims cudem tak "potrafila", nie mowiac juz, ze tu po porodzie przez dwie godziny nie wolno z lozka wstawac, pilnuja tego bardzo, ale nie powiem, fajnie by bylo urodzic, i zaraz aktywnym byc.
Mikroskop super pomysl, moje nie maja, a mysle, ze tez by sie bardzo ucieszyly, no to mam tez dylemat teraz

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

A, moj TZ dalej syndrom, wicia gniazdka ma
Wszedl do pokoju dziewczyn, wyjmuje im wszystkie rzeczy, i pyta co moze wyrzucic.
A, one juz 3 razy do mnie przybiegaly, zeby tate zabrac, bo im balagan w pokoju robi.
A, co sie przy tym namarudzi, to jego.
Kisiel juz zrobiony, i skonsumowany, bynajmniej przeze mnie, przeslodzilam jak zwykle ostatnio.
Albo przeslodze, albo przesole, TZ powiedzial, ze strach cos jesc, jak ja to przygotuje:brzyda l:.
Stary 2011-01-16, 18:41   #3399
szizuho
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marleen32 Pokaż wiadomość
shizuho ale mnie rozbawilas tymi zjezdzalniami, moja tylko chciala, zeby ja z mala zaraz odebrac, mamy pod szkola chyba by psychiatre wezwaly, uznajac mnie za nienormalna, jakbym jakims cudem tak "potrafila", nie mowiac juz, ze tu po porodzie przez dwie godziny nie wolno z lozka wstawac, pilnuja tego bardzo, ale nie powiem, fajnie by bylo urodzic, i zaraz aktywnym byc.
Mikroskop super pomysl, moje nie maja, a mysle, ze tez by sie bardzo ucieszyly, no to mam tez dylemat teraz

Ty sie ciesz że tylko dwie godziny a ja po cesarce to ok 12 godzin ze sztywnymi nogami muszę leżec chyba windę by musieli mi zainstalowac by do tej zjeżdzalni sie dostac no i wózek, nie wiem co z moim szwem by się też stało. Pomysły to ona ma czasami takie że głowa mała.

Dzis jak poszla na spacerek na rowerach z mężem to postanowili jeździc po lodzi przyszła cała w błocie i mówi mamuś nie martw nigdy tak fajnie się nie jeździło ja dawałam kierownice w jedn strone a rower jechał gdzie hcciał, super zabawa.
Stary 2011-01-16, 18:51   #3400
agape
Zadomowienie

aha, a u mnie wykluje się chyba jakiś głodomorek rusza się (wariuje wręcz) tylko jak mamusia coś je więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko ciągle coś jeść

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:53   #3401
szizuho
Raczkowanie

o znalazłam cos takiego ciekawe a co najważniejsze zapakowane później nie bedzie się wszystko walała niewiadomo gdzie i małe

http://allegro.pl/zestaw-teleskop-mi...400557903.html
Stary 2011-01-16, 19:01   #3402
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
aha, a u mnie wykluje się chyba jakiś głodomorek rusza się (wariuje wręcz) tylko jak mamusia coś je więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko ciągle coś jeść
ahahaha ja to nie wiem czy zwalać na dziecko czy na mamę (czyt. siebie) łakomczucha, ale dziś od obiadu mam leżakowanie. Efekt taki:
- kochanie ale bym się mleczka napiła,
- mąż, przyniesiesz mi szarlotkę?
- ale jestem głodna...
- tak, zrób tosta
- yhymmm, jednego, dwóch to nie
- drugiego też bym jednak zjadła

Mąż teraz poszedł pobiegać a ja cierpliwie czekam jak wróci na kolację
jestem niemożliwa!
Stary 2011-01-16, 19:01   #3403
marleen32
Rozeznanie

shizuho tu po cesarce pozwalaja wstac jak tylko znieczulenie przestaje dzialac, wszystko zalezy od tego jakie znieczulenie, i co najwazniejsze od samopoczucia pacjentki, sa takie mamy co wstaja po 5 godzinach, ale tez takie co po 2 dniach ..
A, z normalnym porodem jest tak, ze przez te 2 godziny nie wolno wstawac (nawet nie wolno samemu na lozko wejsc, tylko polozna i lekarka Cie "wnosza"), a pozniej tez w zaleznosci od samopoczucia, ja po pierwszym mdlalam, wiec musialam dosyc dlugo lezec w lozku, ale po drugim po tych obowiazkowych 2 godzinach weszlam pod prysznic, i tak mi fajnie bylo, ze nie chcialam wyjsc
A, dzieciaki maja teksty, moja zawsze jak cos nabroi, to mowi, ze to przypadek jest .
Agape ja jem od poczatku ciazy, i jak czytam, ze pod koniec kobiety jedza mniejsze porcje, bo dziecko na zoladek uciska, to zastanawiam sie, kiedy ten koniec u mnie bedzie, bo co jak co, ale malych porcji , to ja nie jem, predzej bym z glodu padla, a i czestotliwosc jest ogromna , jak nie zjem ostatniego posilku po 22, to mam pobudke o 4 na sniadanie
Stary 2011-01-16, 19:01   #3404
olbka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szizuho Pokaż wiadomość
o znalazłam cos takiego ciekawe a co najważniejsze zapakowane później nie bedzie się wszystko walała niewiadomo gdzie i małe

http://allegro.pl/zestaw-teleskop-mi...400557903.html
jak byłam mała, miałam kiedyś taki mikroskop. Ale było frajdy!!! oglądałam pod nim wszystko, pd psich pcheł do powyrywanych wszystkim domownikom włosów, kurzu itd... Super sprawa wg mnie

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 19:03   #3405
Justine1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cytrynka3002 Pokaż wiadomość
My wróciliśmy ze spaceru - bardzo przyjemnie dzisiaj, aż się wracać nie chciało. A teraz zajadamy ciasteczko.

Jutro rano wizyta i KTG...ciekawe, czego się dowiem.

Dziękuję. Właśnie o te wałeczki mi chodziło, boskie są. Wiesz co Twoja Sarka w ogóle nie wygląda na wcześniaka - okaz zdrówka normalnie, oby tak dalej, normalnie rośnie jak na drożdżach -dorodna kobietka, tylko pozazdrościć.

Może posiedzisz dziś trochę dłużej i w końcu Ciebie zmorzy...ja normalnie ostatnio, jak nigdy siedzę nawet do 24, w nocy się przelewam z boku na bok i dopiero nad ranem łapię dobry sen.

Aha - zrobiłam sobie tą mieszankę z pietruszki i cytryny na hemoglobiny poprawę - w smaku to nie za bardzo mi podchodzi, ale jeśli ma pomóc, to będę piła do porodu.
Powodzenia na ktg

Nasze marzenie się spełniło JESTEŚMY RODZICAMI

24.02.2011 r.
dzień narodzin naszej córeczki

Nadia:
http://www.suwaczek.pl/cache/7ac096c94e.png
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 19:04   #3406
marleen32
Rozeznanie

super jest ten zestaw
s_a_j moj maz juz wie, ze co kolwiek do jedzenia mi przynosi, to musi byc podwojnie, bo inaczej mowie, ze mamie dal, ale dziecku juz nie :P.
Dzis jak przyniosl mi jedno jablko, a ja na niego wymownie spojrzalam, to nie wytrzymal i powiedzial, ze straszny zarlok jestem :P:
Najlepsze, ze jak tesciowej opowiadam, ze tyle jem, to ona mi nie wierzy, bo ja normalnie malo jadlam zawsze.
Byle mi to nie zostalo .
I mniej wybredna jestem, byle jadalne :P:
Stary 2011-01-16, 19:07   #3407
ligotka
Rozeznanie

Oj widze ze jedyna nie jestem, wlasnie mezowi mowilam ze znow mnie z glodu skreca! I tak srednio co gora 2 godziny! A najgorsze, ze zachciewa mi sie tak roznych rzeczy ze glowa boli.... Ale maz pocieszyl mnie ze to wina malutkiej bo musze ja dokarmiac wiec dla mnie nie starcza...
ligotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 19:10   #3408
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
A w jakich proporcjach dajesz?? Ja mam tak w przepisie:
-opakowanie lodu
- pęczek natki pietruszki
- 1 i pól cytryny
-3 łyżki cukru

zmiksowac i uzupełnic do jednego litra, zmiksowac, pic zimmmnnee
Ja nie spisałam sobie przepisu i zrobiłam z pęczka natki i cytryny, bez cukru, bo ja lubię samą wodę z cytryną pić, nigdy nie słodziłam. No i lodu mi zabrakło, także piłam taki z lodówki.

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
Powodzenia na ktg
Dzięki, mam nadzieję, ze będzie wszystko okej.

Dziewczyny miłego wieczoru, dziś pewnie już nie zajrzę, ale jutro na pewno dam znać po wizycie. Trzymajcie się, miłego wieczorku!

Ciekawe, czy jutro zobaczę jakiegoś newsa o rozpakowanej Mamuśce.

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 19:11   #3409
vilya
Zadomowienie

a ja po zakupach, i nic się nie ruszyło . Jeszcze dobija mnie ten szpital. Kurcze ja już chce żeby było po wszystkim, bo nerwowo do porodu nie wytrzymam.
vilya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 19:13   #3410
olbka
Zadomowienie

a propos głodu, to ja od piątku wcale nie jestem głodna... Jem, bo jem, bo jest pora na śniadanie czy obiad, ale głodu nie odczuwam wcale...

Kasia
Stary 2011-01-16, 19:30   #3411
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

SMS od (chyba) MILA24

Cytat:
Ciotki, Lenka urodzila sie w sb przez cc, w 38tyg, chudzinka wazy 2600, wysokosc 53cm, 10/10 w Apgar, wszystko ok
Stary 2011-01-16, 19:33   #3412
olbka
Zadomowienie

Cytat:
SMS od (chyba) MILA24
o jak super, gratulacje!!!!!

Kasia
Stary 2011-01-16, 19:38   #3413
Justine1988
Zadomowienie

Cytat:
SMS od (chyba) MILA24
Brawo!!!moje gratulacje. A czemu cc?> czekam na relacje z porodu i zycze duzo zdrowka dla mamusi i córeczki.

Nasze marzenie się spełniło JESTEŚMY RODZICAMI

24.02.2011 r.
dzień narodzin naszej córeczki

Nadia:
http://www.suwaczek.pl/cache/7ac096c94e.png
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 19:39   #3414
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
SMS od (chyba) MILA24
Gratulacje!!

Ja mam wiadomość od mysiopez:

Mąż zawiózł Ewę na IP, niestety tam skurcze minęły, rozwarcia brak, teraz leży na oddziale. Pewnie zrobią jej jeszcze kilka KTG i jeśli nic nie wyjdzie, to albo ją wypuszczą, albo położą na patologię ciąży. Trzymajcie kciuki, ja mam z nią kontakt telefoniczny, więc będę Was informowała!!

Dobrej nocy!

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 19:42   #3415
s_a_j
Rozeznanie

Mila gratuluję małej Lenki i 10 punktów
Stary 2011-01-16, 19:52   #3416
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

ile CC
Stary 2011-01-16, 19:56   #3417
ligotka
Rozeznanie

mila Gratulacje! Zdrówka dla Ciebie i Lenki!
mysiopez trzymamy kciuki, zeby dzidzia sie zdecydowala na wyjscie!

A ja juz po kolacji, pewnie do 22 starczy.... Najchetniej poszlabym spac juz, ale przeciez dopiero 20... Milego wieczorku!
ligotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:13   #3418
weraa11
Zadomowienie

Cytat:
Moja też ostatnio wpadła na genialny pomysł że ja mam termin umówionej cc na pierwszy dzień ferii zimowych u nas to powiedziałam jej że niestety ale w tym roku nigdzie nie pojedziemy a ona na to że to nic bo ona już z babcią rozmawiała i zaprosiły kuzynkę w jej wieku do nas no i bęą chodziły do aqua parku, no to ja sie ucieszyłam i mówię że super to trochę czasu z babcia spedzisz a ona na to nie przecież ty możesz wstac rano i pojechac do szpitala urodzic ( i jeszcze dodała ja będe mogła pospac dłużej bo mam wolne) i wrócisz po nas i pojedziemy razem na basen, ja na to że ja musze kilka dni zostac w szpitalu a ona dobrze przecież na noc do szpitala wrócisz, pozjeżdzasz na rurach, zjężdzalniach z nami i wrócisz do szpitala. Dobre.

A co myślicie o mikroskopie, tego jeszcze nie ma??
Az mi sie humor poprawil jak przeczytalam o tym aqua parku

A co do mikroskopu, to nie wiem jakie tam obecnie dzieciaki maja wymagania, ale ja zawsze marzylam o czyms takim

Piszecie ze wciaz jecie....mnie dzis tez cos napadlo... Ostatnio nic mi sie jesc nie chcialo, jadlam tylko dlatego, ze czulam, ze musze, dla dziecka chociaz... A dzisiaj??? Nadrabiam za wszystkie dni Takiego duzego obiadu co dzisiaj to chyba jeszcze nigdy nie zjadlam a jesli chodzi o obiady to ja generalnie mialam duze mozliwosci

Mila GRATULACJE!!!

mysiopez 3mam kciuki

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
ile CC
Tak samo sobie wlasnie pomyslalam

weraa11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:21   #3419
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
SMS od (chyba) MILA24
gratulacje

co do głodu, to ja raczej nie odczuwam głodu, jestem najedzona, ale bardziej dokuczają mi zachcianki
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:24   #3420
Stokrotka81
Wtajemniczenie

Mila gratuluje

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości