|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Asia to było straszne! teraz nie mogę się skupić na pracy bo oczywiście ciągle patrzę na klatkę!
![]() Ale się pochwalę że dzisiaj napisałam już ze 3 strony I już mi mało brakuje do skończenia drugiego rozdziału, który miałam w zasadzie tylko poprawić i dopisać jeden podrozdział Mam nadzieję że dzisiaj zamknę już na dobre te dwa rozdziały
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Haha ;D niezła historia
Dobrze, że mu się nic nie stało ![]() Za tydzień mam ostatni egzamin i to taki meeeeega ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- a wogóle może macie chęć powrzucać foty Waszych Szkrabów?
|
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
to cieplusio, zazdraszczam!!!
![]() ale Ci pojechała teraz... alleyezonme- dobrze, że drugi poznał swojego kumpla!! Gorzej by było gdyby znikł 'zapach' i mogłyby się znielubić ![]() To ci checa widać mały jest Ci przeznaczony ja tam nie wrzucam... za dużo ostatnio wrzucałam, a dziewczyny się obijają więc co ja tam będę się przechwalała swoim krokiecikiem
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Asia to traumatyczne przeżycie, serio! Z tamtymi nie miałam takiej sytuacji. A ten maluszek ledwo dał się złapać. Co ja go złapię to on robi się cienki i przeciska się przez palce umiejętnie, masakra
![]() Jak ja mam teraz cokolwiek napisać, jak tu w stresie siedzę! ![]() poprostu wiadomo nie od dzisiaj że ciekawsze rzeczy są w internecie niż nauka Ja bym wrzuciła, ale na razie nie chcę ich męczyć, poza tym są tak szybkie że trudno je w ogóle uchwycić. Jutro postaram się w końcu o jakieś zdjęcia tych łobuziaków ![]() Przeprasza, Gosia ![]() Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2011-01-16 o 20:16 |
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Iza no to Miecia ma bratnią duszę
. Moja mała akrobatka też mi zwiewała z klatki. Na szczęście ich klatki stoją w pokoju do którego tylko ja zaglądam. Było to tak...rano nie zaglądałam do chomiczków, bo od rana byliśmy na plaży, a później przyszliśmy do domu na obiad i wieczorem na dyskotekę. Przychodzę do domu o 3.00 wchodzę do pokoju a Miecia wita mnie przy drzwiach . Na dodatek jej klatka stała wtedy na komodzie . Musiała skoczyć z komody na podłogę . Kolejnego dnia porozkładałam już koce dookoła komody, żeby mała miała miękkie lądowanie, a w późniejszym czasie postawiłam jej klatkę na podłodze i ogrodziłam kartonami. Później dokupiłam pudło w Ikea. Powiem, że i to raz nie zdało egzaminu, bo już mi Miecia uciekła nie wiem jakim cudem . Chomik ninja .
|
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko, też się tego obawiałam! Cały dzień był poza klatką najwyraźniej. Na całe szczęście jak tylko go wsadziłam to widać było że Czesio się cieszył!
|
|
|
|
#1959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Baaardzo dawno temu miałam dżungarki [ znaczy najpierw jeden , potem jak odszedł to następny itd .. ] . I też się przeciskały przez jedną szparę w klatce , i sobie wychodziły do ludzi , tak normalnie środkiem domu szły To robiłam tak , że klatkę do dużego pudła , i ciągle była otwarta - i chomik biegał sobie w pudle , jak chciał to wracał do klatki
|
|
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu, w 3cim poście niektóre mamy galerie na forum gryzonie.info, bo tu szybko gubią się zdjęcia przez nasz
. Zachęcam te, które nie mają jeszcze galerii do zakładania ![]() . KLIK
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia to faktycznie bratnia dusza!
ale miałaś powitanie, chomik wytresowany wita Panią pod drzwiami Ja właśnie się zastanawiam nad jakimiś kartonami czy coś w razie jakby znowu zwiał. Moja klatka też stoi na szafce, wolę sobie nie wyobrażać jak maluch wyleciał z tej klatki na podłogę |
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Iza dziewczyny już to w sumie czytały
Mój Rysiek uciekł z akwarium, więc to jest hit. Do tej pory nie wiem jak z niego wyszedł. Ze stołu albo się rzucił, albo po firanie zjechał. I zagadka numer dwa: przeszedł przez zamknięte drzwi do drugiego pokoju, wlazł do największego pudła ze słoikami w których były ogórki korniszone Taki mistrz mały. No ale po kimś to musi mieć, nieee? |
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Iza czyli co Czesio i Włóczykij?
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Ja później zostawiałam miseczkę z wodą i jedzonko na podłodze, żeby w razie czego mała miała co jeść jak ucieknie. |
|
|
|
#1964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1965 |
|
Zadomowienie
|
Gumiś Madziuś Seba Madziarki Miecia i Staś Gosi [ tikki ( dziwne uczucie , że są 2 Gosie ) ]Moja Amy . Tu masz kilka galerii
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
To ja mogę zamówić sobie Małgosia
, bo do mnie tak właśnie w domu wszyscy mówią ![]()
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Andrea (super imię!
) ooo Twój to w ogóle jakiś magik ![]() Gosia dobry pomysł z tą wodą i jedzeniem, wykorzystam ![]() Włóczykij by mu pasowało ! ![]() |
|
|
|
#1968 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
To jest 3 post w tym wątku
|
||
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Iza, to mnóstwo roboty z dodawaniem linków do postów. Tym bardziej, że niedawno była na wizażu awaria i większość załączników poszła się paść
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Czesio i Stasia ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Bo ja szybka jestem
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi chomik nigdy nie uciekł z klatki, bo nawet nie dałby rady się przecisnąc Ale mój poprzedni chomik, dwa razy uciekł mi pod kuchenkę gazową, podczas wybiegu po domu ![]() Też się wtedy strachu najadłam co niemiara, a to było jeszcze przed remontem kuchni i między ścianą a panelami była przestrzeń i już myślałam, że nigdy nie wróci jak tam wejdzie za pierwszym razem szybko wylazł, a za drugim tata musiał wszystko odsuwać, aż w końcu wrócił z wojaży zadowolony ![]() Ryjek i Włóczykij
|
||
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie tak dawno myszy miałam i dlatego musi być Czesiulek widać tęsknił i obwiniał się pewnie za ucieczkę kompana
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Agata to Filipek nie gustuje w myszkach?
![]() A tak w ogóle to kuzynka z Francji kupiła sobie biało-czarną myszkę |
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak wiem widziałam te galerie, ale chodziło mi o odsyłacze do postów w których dziewczyny nie mające galerii wstawiały zdjęcia
Cytat:
![]() Czesio i Stasia by pasowało, ale jeszcze nie wiem który to on która ona i czy w ogóle. Kobieta w sklepie powiedział 'chyba'
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Agata to Filipek nie gustuje w myszkach?
![]() A tak w ogóle to kuzynka z Francji kupiła sobie biało-czarną myszkę |
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A filipek mógłby gustować w myszkach ale wiesz, boimy się, że najpierw mysz się nażre a potem kot zje i tyle będzie po kocie... Poza tym kot trzymany jest w kuchni i wypuszczamy go pod okiem. Nie biega wszędzie, bo boimy się o meble, dziś wypuściłam go do przedpokoju to 2 razy naszczał myślałam, że go rozniosę!
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, to jeszcze stworzysz rodzinkę z dziećmi
A jeszcze jedno co do ucieczki . Może Czesio podsadził małego Włóczykija .
|
|
|
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ryjek i Włóczykij Cytat:
Haha, tak ! Czesio na pewno czuł się winny i miał wyrzuty sumienia, od rana jakiś taki przybity chodził Ej, wam też tak wolno chodzi wizaż? Czy to tylko mi?
|
||
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś! Ryjek to najbardziej irytująca postać w Muminkach! To już wolę Paszczaka- tak btw koty mojej kuzynki się nazywały: Paszczak, Paszczak, Paszczak i dla odmiany Paszczak
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
To powiem inaczej
. Cała rodzina (moja i męża) tak do mnie mówi . Gosia to jedynie koleżanki, a i tak rzadko jak słyszą jak M. do mnie klepie 'Małgosiu' ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Andrea ![]() Iza mi też wizaż chodzi jakby chciał a nie mógł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

co za chomć

I już mi mało brakuje do skończenia drugiego rozdziału, który miałam w zasadzie tylko poprawić i dopisać jeden podrozdział
Mam nadzieję że dzisiaj zamknę już na dobre te dwa rozdziały

więc co ja tam będę się przechwalała swoim krokiecikiem

nie tak dawno myszy miałam i dlatego musi być