|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Cytat:
w takim razie ja za ciebie również trzymam kciuki u mnie jest urwanie głowy.. piszę pracę zaliczeniową na środę, a we wtorek i piątek mam dwa zaliczenia kolejne. trzymajcie za mnie kciuki! na razie wstrzymałam się z językami / książkami / filmami , bo caly czas wolny poświęcam uczelni. napisałam w czwartek i piątek 3 kolosy.. moje postanowienia na dziś (tak do 22.30 max ! ) : - ogranąć jeszcze z 1-2 tematy na jedno zaliczenie - dokończyć pisanie pracy zaliczeniowej wydaje się mało jednakże jest bardzo czasochłonne... trzymam kciuki za wasze wszystkiee postanowienia! |
|
|
|
|
#1352 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
|
|
|
#1353 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przez cały weekend leniuchowałam, a teraz pora wrócić do rzeczywistości
to będzie masakra, ale na jutro planuję:- zdać egzamin rano - posiedzieć w czytelni - zdobyć wpisy do indeksu z dwóch przedmiotów - przejść się na aerobik sportowy - pójść do szkoły językowej dowiedzieć się, jakie kursy zaczynają od nowego semestru - zrobić słówka i gramatykę - uczyć się do środowego egzaminu Jeśli zrobię 5/7 do będę w miarę usatysfakcjonowana
|
|
|
|
#1354 |
|
Inkwizytor
|
Ja dzisiaj:
+ pouczylam się na egzamin 2h + pouczylam się angielskiego + naniosłam poprawki na projekt - + właśnie licze projekt ... mam dość sesji
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj:
+ napisałam egzamin + skończyłam projekty na jeden z przedmiotów, pozostał tylko wydruk i zaliczenie w przyszłym tyg. + angielski właśnie przerabiam Myślę, że nie najgorzej jak na dzień od 7-18 spędzony na uczelni ![]() Skończę angielski i spadam do spania. Marzy mi się jeszcze jakiś język... zastanawiam się nad: - francuskim (miałam przez 1 semestr kilka lat temu, ale NIC nie pamiętam) - hiszpańskim (nigdy nie miałam styczności) - włoskim (nigdy nie miałam styczności) - niemieckim (miałam go przez kilka dobrych lat w szkole i ledwo potrafię się przedstawić, poważnie zastanawiam się nad zaczęciem się uczyć - zawsze idiotycznie twierdziłam, że "nie cierpię go i koniec, więc nie będę się go uczyć") |
|
|
|
#1356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podglądam Was od dawna, próbując samej zmobilizować się do pracy. w "kupie" raźniej
|
|
|
#1357 |
|
Raczkowanie
|
Mnie dzisiaj udało się:
+ pouczyć się hiszpańskiego z programami + pouczyć się angielskiego z programem + przeczytać kolejne 11 stron po angielsku z "Dumy i uprzedzenia" + dokończyć tłumaczyć niezrozumiałe słówka z poprzednich 10 przeczytanych stron "Dumy i uprzedzenia" + wykonać jeden rysunek ołówkiem posiłkując się zdjęciem ![]() ![]() ![]() Dodatkowo mam zamiar położyć się dziś wcześniej niż zawsze spać czyli o jakiejś 00.00-00.30. Beoneself na Twoim miejscu bym brała ten język, który najbardziej mi się podoba. Dzięki temu jest ogromna motywacja do jego nauki. |
|
|
|
#1358 |
|
BAN stały
|
a mnie by się jakiś porządny kopniak przydał bo nic nie robię i na nic nie mam siły
od jutra muszę coś postanowić
|
|
|
|
#1359 |
|
Zadomowienie
|
Zadania na dziś:
ważne: - nauczyć się 100 słówek z angielskiego, - nauczyć się przynajmniej na jedno koło z angielskiego, - opracować przynajmniej 3 punkty na środowy egzamin mniej ważne: - zafarbować włosy Mam takiego doła, że nie wiem czy zrobię cokolwiek
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Mój plan na dziś: - matematyka! Praktycznie przez cały dzień i bardzo porządnie, mam materiał z całego semestru na jutrzejsze zaliczenie, pisałam już o tym zresztą. I jest to dziś zdecydowanie priorytet numer jeden. Na razie jestem zmotywowana tylko niestety u mnie poziom motywacji w ciągu dnia maleje. - umyć się, wykąpać - opracować parę zagadnień na egzamin - zrobić wykresy na technologię informacyjną - przeczytać notatki na laboratoria z podstaw chemii - uzupełnić stary protokół z laboratoriów Specjalnie nie poszłam dziś na uczelnię żeby ogarnąć tą matmę, więc nie mogę zmarnować tego czasu.
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
|
no to ja się zgłaszam i poproszę o trzymanie kciuków
+zrobić pranie (zawsze mamy z tym problem a później zbiera się go tyle, że cały dzień pralka chodzi i nie ma gdzie tego wieszać)+napisać pracę zaliczeniową na 1 zajęcia +przeczytać 600 stron książki (jak ja to zrobię? )+przepisać do końca tonę notatek +pouczyć się do kolokwium +ogarnąć pokój +nie zwariować...
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś mam w planie ogarniać na czwartkowy egzamin. Mam na to całe 3 dni (L4 kończy mi się w środę) więc powinnam zdążyć. Gorzej że nie mam materiałów, bo ani razu nie byłam na zajęciach
|
#1363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie dzisiaj: - angielski - podrasować kilka dużych rysunków - zrobić minimum 5 szkiców a4 - znaleźć w końcu jakiś temat na zdjęcia na zaliczenie ![]() - znaleźć materiały na projekty, które nie mam pojęcia jak zrobić ![]() - sprzątanko - fitness z kumpelą |
|||
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1366 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry !
Ja jakoś od wczoraj mam coś trochę większą motywację do wszystkiego )nawet sesji się nie obawiam Zaraz lecę się uczyć
|
|
|
|
#1367 |
|
Zadomowienie
|
Od paru godzin siedzę i nic, dosłownie nic nie robię
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś niestety nie pojechałam do szkoły.. bo jestem przeziębiona, a nie chciałam iść w takim stanie do niej, bo bym się tylko męczyła. i zrobiłam prezentację mam nadzieję że jutro już będę mogła iść do szkoły, bo jak tak siedzę w domu to tylko się nudzę i nic pożytecznego nie wynoszę hehe ale ja też się biorę w garść nie mam wyboru... muszę ale ważne że chcę
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zupełnie mi nie idzie nauka z komputera bo się rozpraszam, a drukować wszystkiego nie chcę, szkoda papieru
|
|
#1370 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1371 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj póki co:
Cytat:
Cytat:
sporo tego masz, trzymam kciuki
|
||
|
|
|
#1372 |
|
Zadomowienie
|
Ech, dziewczyny, a ja umieram
Dzwoni mi w uszach jak po jakimś zarąbistym koncercie punkowym, a to tylko grypa Beznadziejny ten styczeń, przez tą niespodziankową pogodę, jaką teraz mamy, będę pewnie 2 razy chorować, bo będą dwa przesilenia tak jakby - jedno teraz, jedno w marcu. ![]() Na szczęście uporałam się z zaliczeniami. Nie mam pojęcia, jak to zrobiłam, dlatego dzisiaj przez parę godzin mam zamiar siedzieć i się dziwić ![]() Same przyjemności dzisiaj: - zrobić grzańca w miodem - wypić, leżąc pod kołderką - zmobilizować organizm, żeby się wziął w garść Wiem, że nie brzmi to dla Was podnosząco na duchu, bo Wy macie szczytne cele, a przynajmniej szczytniejsze, ale nie dam rady zmieniać świata i siebie z grypskiem Day off
|
#1373 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że ja to chyba grypy nie mam. Ale pewnie niedługą i ją zaliczę, jak już mam przeziębienie. Ale co samo przyszło to samo wyjdzie, tyle że można mu pomóc żeby szybciej to choróbsko wyskoczyło!!
|
|
|
#1375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1376 |
|
Inkwizytor
|
Dziewczyny, widzę że epidemia grypy dotarła i do was
![]() Ja miałam dzisiaj kryzys chęci do pracy i poszłam sobie do galerii na zakupy (i wydałam dużo za dużo + pouczyć sie angielskiego + przejrzeć notatki na jutrzejszy egzamin + poskładać projekt do kupy Naprawdę bywało lepiej
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
|
|
|
#1377 |
|
Raczkowanie
|
Wszyscy mają tu bardzo ambitne naukowe plany i nie tylko , a ja właśnie mam inny pomysł na siebie. Musze coś zmienic bo oszaleje. Moja pasywność polega na tym że ciągle dom-szkoła-nauka-dom-szkoła-nauka, na uczelnie musze dojechać pociągiem 40 min + 15 min , zajęcia mam czasem od 8 do 19 , aby wstać na 8 musze wstać conajmiej o 4:45 , w związku z mieszkaniem poza Warszawą w której znajduje się moja uczelnia nie moge uczestniczyć w życiu studenckim ,np. imprezy studenckie. Przyszedł czas przedsesyjny i zaliczeniowy a ja non stop się uczę, to już któryś rok z kolei bo w klasie maturalnej było podobnie . Nie robie nic poza nauką i to jest dobijające .
![]() w tej chwili nawet nie mam czasu na spotkania z TŻ ![]() Z gory przepraszam za narzekaniowy ton mojego postu
|
#1378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dzięki temu możemy się wspierać nawzajem![]() I przyszła moja ulubiona pora dnia czyli planowanie co mam do zrobienia ![]() - pójść rano do sklepu (wiąże się to z pobudką o 8 )- aerobik - zdobyć wpis do indeksu - solarium (jakiś przyjemny akcent w tej sesji też musi być)- zakupy w Rossmannie - nauka słówek - nauka gramatyki - nauka do środowego egzaminu - OBOWIĄZKOWO |
|
|
|
|
#1379 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej;*
Pryznaje, że wczorajszego planu nie wykonałam, chyba trochę za dużo tego było,ale najistotniejsze rzeczy zrobiłam ![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
![]() Ja dzisiaj zaliczyłam naukę do matury z Wosu i na sprawdziany z łaciny i matematyki. Dowiedziałam się, że dostałam się do dalszego etapu olimpiady z języka polskiego, dla tego tez od jutra ogarniam te wszystkie lektury ![]() Dobrej nocy
|
|||
|
|
|
#1380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I fajnie, że mimo wszystko zrobiłaś trochę rzeczy. Nie przejmuj się, raz lepiej, raz gorzej.---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Podsumowanie: - matematyka! Praktycznie przez cały dzień i bardzo porządnie, mam materiał z całego semestru na jutrzejsze zaliczenie, pisałam już o tym zresztą. I jest to dziś zdecydowanie priorytet numer jeden. Na razie jestem zmotywowana tylko niestety u mnie poziom motywacji w ciągu dnia maleje. uczyłam się, liczyłam, starałam, ale my się nie lubimy. Jutro się okaże. - umyć się, wykąpać - opracować parę zagadnień na egzamin - zrobić wykresy na technologię informacyjną - przeczytać notatki na laboratoria z podstaw chemii - uzupełnić stary protokół z laboratoriów Poza tym wysłuchałam 2 rozdziałów książki "Zjedz te żabę", wyciągnęłam naczynia ze zmywarki i pozmywałam.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

Myślałam, że wtedy łatwiej będzie mi się wziąć do nauki ale niewiele mi to pomogło... Eh, jednak jestem mistrzynią w znajdowaniu zajęć zastępczych dla tego co ważne
W końcu zebrałam się i poszłam pierwszy raz na basen! 

to będzie masakra, ale na jutro planuję:

Dzwoni mi w uszach jak po jakimś zarąbistym koncercie punkowym, a to tylko grypa