Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009) - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-18, 22:29   #3661
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)

dobrej nocki mamuski ja ide spac jutro rano do pracy niestety

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Jeszcze jedno bom sobie przypomniala
Zeberko jesli Piotrus ma dzis imieninki to wysciskaj maluszka i wszystkiego najlepszego dla Piotrusia

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 22:29   #3662
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość

nam za to z nocnikowaniem narazie nie wychodzi.
sadzam Nilę, nawet puszczam wodę w kranie, robię "śśśśśś" i nic...
a siedzi na nocniczku czy chce schodzić?
Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Domi, wkleisz jutro to zdjecie?
Bo jak jutro Tż wraca, to znowu o nas zapomnisz

ale nie ma co wklejać
jakby to byla jakaś zmiana fryz diametralna to co innego, a to tyle, że krotsze

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 22:33   #3663
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
A sadzasz po przebudzeniu i 20 min po piciu?
nie bezpośrednio bo ona się budzi pierwsza.
w dzień ona pije tylko mleko przed spanie. a tak to tylko " zwilża usta"
ale muszę spróbować po posiłkach.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
a siedzi na nocniczku czy chce schodzić?
muszę się nieźle nagimnastykować żeby siedziała.
czasem posiedzi 5 sekund, a zcasem nawet minutę

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 22:38   #3664
zebra666
Zakorzenienie

Kasiu dziękuje za pamięć ale nie wiem czy ma dzisiaj pojęcia nie mam czy to się wybiera dzień czy pierwszye imieniny po urodzinach

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Tarasiu ja nawet mojego złośnika karmie na nocniku jak siedzieć nie chce a czasem dam zabawke i jest ok. Nie zawsze nasiusia- po drzemce najprędzej.

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 22:41   #3665
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Kasiu dziękuje za pamięć ale nie wiem czy ma dzisiaj pojęcia nie mam czy to się wybiera dzień czy pierwszye imieniny po urodzinach

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Tarasiu ja nawet mojego złośnika karmie na nocniku jak siedzieć nie chce a czasem dam zabawke i jest ok. Nie zawsze nasiusia- po drzemce najprędzej.
My wybraliśmy najbardziej znane w Piotra i Pawła w czerwcu, a mały się we wrześniu urodził

Moja mnie ostatnio zaskoczyła z nocnikiem - kilka razy pokazała palcem w stronę łazienki a potem na nocnik. Kiedy spytałam czy chce na nocnik kiwała głową. A i nie mówiłam Wam kiwa od jakichś 2 tygodni i pokazuje paluszkiem - słodko to wygląda
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 22:42   #3666
katevalley
Rozeznanie

Hej LASKI!!!
znów do was nie zaglądałam tak często jakbym chciała lanie mi się należy... ale to wszystko przez TŻ... bo okupował kompa całymi dniami. Teraz go nie ma i jakoś tak cicho... samotnie w nocy... Wraca dopiero gdzieś w piątek...

A my siedzimy w domu, i nawet jak nie ma TŻ, to jakoś tak ciężko, odkąd trzeba Amkę bardziej pilnować... Ale już będę zaglądała OBIECUJĘ POPRAWĘ!!!

Widziałam zdjęcia
Wszystkie dzieciaczki przesłodkie
A mamusie też niczego sobie
Te ciążowe brzuszki ... aż się marzy taki

NASZA CÓRCIA AMELKA ur. 20.11.2009 o 13:35, 3800g i 56cm

Mój malutki synek JAŚ 1-2.07.2011, 1130g

Odchudzanie 55kg

katevalley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 09:06   #3667
elalank
Zadomowienie

heloł heloł
idziemy dziś z Olką na basen sie wymoczyc trochę, bo ile można siedzieć w domu
Wczoraj nie dojechałam na spotkanie Mama Rozmawia, bo TZ przyszedł za późno, a musiałabym liczyć 40-50 min na dojazd Szkoda. Koleżanka wygrała przewijak

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość

I pod koniec roku zaczynamy staranka o 2 bobasa. Niech ten rok sie dluzy i dluuuzy
Super!!

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

a ja od 1.lutego zaczynam odliczac jakies pol roku (o ile trzeba bedzie, bo ostatnio mam takie apetyty, ze hoho, zwlaszcza na ogorki kiszone )
będzie nas coraz więcej

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Brat mojego ma pięcioro i nie wiem czy na szóste się nie zanosi
OMG ale Twardziele

Cytat:
chciala bym miec 2 albo 3 dzieciaczkow ale ja mam dopiero 21 lat (rocznikowo bo dopiero w grudnu urodzona jestem ) wiec cale zycie przede mna. w ciazy przytylam 30 kg i teraz jak juz wychudlam i w miare ładnie wygladam znowu mam tyć? masakro tego sie najbardziej boje;p faceci sie za mna ogladaja na ulicach a ja mam znowy wygloadac jak slon? kurde no;p
hehe
A wiesz, że niektórzy mężczyźni lubią słoniki?

Cytat:
Ela, ja mam jeszcze pytanie dot. tego nocowania Oli u teściów, a jak czesto mała widuje dziadków? I częściej u Was czy u nich?
widuje ich średnio 1x -2x w tygodniu. Ale zawsze sa to intensywne wizyty, w sensie, że Teściowie wtedy poświęcają 100% czasu dla Olki i bardzo ich lubi. I wizyty sa pół na pół, raz u nas raz u nich. Lubi do nich jeździć bo mają schody i 2 koty które goni

Cytat:

Powiem Ci tak: pierwszy raz biorę udział w tego typu konkursie i ... ostatni Myślałam, że będzie dobra zabawa i pochwalę się Madzikiem. Ale chyba nie wszyscy wiedzą co to znaczy zabawa... Ludzie są dziwni (co najmniej). Prawie połowa głosów które dostają te fotki to jedynki. Też mam średnią fajną 2,80. Niektórzy zbyt poważnie i ambicjonalnie do tego podchodzą i żeby zwalczyć konkurencję chyba jedynki dają Hihi - ludzie są dziwni Nic to - za stara jestem żeby się tym przejmować
bo taki konkurs powinien mieć tylko opcję, żeby kliknąć czy się podoba czy nie, a nie jakieś tam gwiazdki, bo wtedy faktycznie działa nieuczciwa konkurencja

zebra- dopiero teraz jednak na Piotrusia zagłosowałam, wydawało mi się, że wcześniej już kliknęłam 5 no ale może podwyższyłam Ci statystyki
Co do imienin, to u nas rodzie wybierają, kiedy dziecko obchodzi. My wybraliśmy 18 maj, żeby było już letnio i można było wyprawiać na ogrdóku jakieś ciacho i kawę

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 09:16   #3668
zebra666
Zakorzenienie

Elalank dziękuje mojej kumpeli też tak się wydawało a to nie zawsze zaskakuje Ale w jej przypadku to dobrze, bo tak na oślep klikała, że 2 by dała mówiła, że działać nie chciało haha.

No to myśle, że u nas czerwiec będzie odpowiedni Najbradziej znane

Stary 2011-01-19, 09:20   #3669
lutien
Wtajemniczenie

Już nie offtopuję
(Katharine Hadley )

Edytowane przez lutien
Czas edycji: 2011-01-19 o 17:19 Powód: Obawa przed banem
lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 09:24   #3670
asioczka
Zadomowienie

Maria duzo zdrowka! ja tez jestem chora (( i wiecie co? zabije tzta! zadzwonilam do mamy, zeby mi przyniosla jakies specyfiki z apteki i posiedziala troche z mala. przychodzi, a tu sie okazuje, ze tz zamknal na dolny zamek i zabral oba komplety kluczy!!! a telefon oczywiscie lezy w sypialni. szukalam intensywnie, mama postala pod drzwiami, w koncu poszla,bo nie znalazlam drugich kluczy;/ boszzz jak te chlopy nie mysla!!!

Sam brawa za chodzenie
Agusia brawo za decyzje! ja widzac moje kolezanki z liceum, ktore mialy dzieciaczki zaraz po maturze, zazdroszcze im. dzieci juz chodza do przedszkola lub do zerowki, a one spokojnie robia studia i ida do pracy. no i nadal sa piekne i mlode, a "reprodukcje" maja z glowy

Gucia czekamy na wieści

DiTu, piecioro?? niezly sajgon

Katev a gdzie sie tz podzial?

Zebra- rzeczywiscie durny ten konkurs.zaglosowalam wczesniej i juz nie moge;/ tez dostajecie privy z prosbami o glosy??? bezczelne sa te dziewuchy!

o nastepna!

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012

Edytowane przez asioczka
Czas edycji: 2011-01-19 o 09:36
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 09:42   #3671
katevalley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
Maria duzo zdrowka! ja tez jestem chora (( i wiecie co? zabije tzta! zadzwonilam do mamy, zeby mi przyniosla jakies specyfiki z apteki i posiedziala troche z mala. przychodzi, a tu sie okazuje, ze tz zamknal na dolny zamek i zabral oba komplety kluczy!!! a telefon oczywiscie lezy w sypialni. szukalam intensywnie, mama postala pod drzwiami, w koncu poszla,bo nie znalazlam drugich kluczy;/ boszzz jak te chlopy nie mysla!!!

Sam brawa za chodzenie

Katev a gdzie sie tz podzial?

Zebra- rzeczywiscie durny ten konkurs.zaglosowalam wczesniej i juz nie moge;/ tez dostajecie privy z prosbami o glosy??? bezczelne sa te dziewuchy!
hahaha udał się ten twój TŻ
A TŻ do pracy pojechał
Też dziś dostałam na priv wiadomość. Aj faktycznie dziadowy ten konkurs... ale jak się nie próbuje to się nie ma. Może coś się uda ;p hehe

Wczoraj moja bidulka wymiotowała prawie cały dzień. Ale wieczorem było już lepiej i zjadła trochę suchej bułeczki i pół kubka kiślu i z 60 ml mleka i spała całą noc.

Dla chorowitków dużo zdrówka!!!
Agusia, Gucia - brawa za decyzję

Odchudzanie 55kg

Stary 2011-01-19, 09:54   #3672
zebra666
Zakorzenienie

Asioczka udał Ci się Tż
A co do bezczelności dostałam 10tki priwów z prośbami o głosy i w postach pod zdjęciem...że niby dałam 5 zagłosuj na moje dziecko a jakoś średnia spadała zamiast rosnąć

Stary 2011-01-19, 10:20   #3673
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:

Agusia sory ale mnie rozbawiłaś
ciesze sie ze dzieki mnie pocwiczylad troche miesnie brzucha podczas smiania sie:P

[QUOTE=Maria2008;24466164]Aguś dzięki fajnie że chcecie mieć drugiego dzieciaczka
Gucia widze , że też hehe to się znou fasolki posypią
Też myśle o jeszcze jednym, ale jeszcze nie wiem choć wiekowo już powinnam się dycydować bo potem może być za poźno
QUOTE]
staraj sie razem z nami zzawsze w kupie raźniej

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Ja musze kupic jakis wytrzymaly bo siostra ma taki zwykly i jak Matika posadzial na nim to prawie sie rozjechal ten nocnik bo moj klocuszek wazy troszku

Cytat:
oj tam, oj tam, w drugiej ciąży wcale nie musisz tyle przytyć
ale WZ-kom mowimy NIE

Mój ojciec dzisiaj był i razem z mężem kąpali i karmili Staśka, a ja sie poszłam 'pogymnastykować'
no mam nadzieje ze w drugiej przytyje z 10 kg ale mi sie marzyy i ja tez sie gymnastykuje codziennie jestem dumna z siebie a WZki zjadlam tylko kawaleczek na sprobowanie i w ogole mnie nie ciagnie do sldkiego

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
agusia no to ja juz zaciskam kciuki za staranka, tak masz racje taka wampirzyca, ale jaka slodka wampirzyca zdjatka wkleje, moze jutro
aga - przyznam sie, ze tez o tym myslalam, ale ......mam nadzieje, ze wroce do figury tak szybko jak po miriam (przytalam 20kg)
juz sie nie moge doczekac tej twojej slodziutkiej Wampirzycy
Ty przytylas 20 KG? nie wierze! chyba w uszy Ci poszzlo;p

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 10:20   #3674
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:

Piotruś też nie chodzi sam zrobił te dwa kroczki przy dzieciach koleżanki i na tym koniec
jeszcze troche i zacznie smigac

Cytat:
Napisane przez katevalley Pokaż wiadomość

Te ciążowe brzuszki ... aż się marzy taki

Marzy Ci sie ciazowy brzuszek? to do dziela!:P

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Witam Mamusie
Bardzo proszę o głosy na moją Nikę:
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-513568.html

Dziękuję

Cytat:

Agusia brawo za decyzje! ja widzac moje kolezanki z liceum, ktore mialy dzieciaczki zaraz po maturze, zazdroszcze im. dzieci juz chodza do przedszkola lub do zerowki, a one spokojnie robia studia i ida do pracy. no i nadal sa piekne i mlode, a "reprodukcje" maja z glowy

!
ale masz udanego tzta

i wlasnie tez tak mysle ze bede mloda, zakoncze reprodukcje pojde na studia i do pracy.. ale z drugiej strony blagalam tzta czy jak bedziemy mieli ta dwójkę to zebym mogla dalej wychodzic z dziewczynami do pubu albo na disco trzasco nie chce byc uwieziona w domu...

Fil ostatnio o ktorej bym go nie polozyla budzil sie o 6:15 rano a teraz sie przestawil i budzi sie o 8:45 tak moglo by zostac
wlasnie oglada bake a ja odpoczywam na wizazu

Tz nei chce mi dac kasy na nowa spacerowke a ja nie mam sily pchac ego ogromnego wozka z ciezkim filipem w srodku:[

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Stary 2011-01-19, 10:41   #3675
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
A no właśnie U nas gdy się ją wkładało - posiedziała chwilę i na nogi. A dziś - szok

Mamusie ślicznie prosimy o 5 gwiazdek w konkursie (jeśli któraś ma ochotę kliknąć a nie głosowała jeszcze) Link w podpisie...
klik

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Hej

Wpadłam tylko napisać że oddaje głosy jak tylko widze podpisy u Was

Zdrowia dla chorowitków

U nas ok, Iwo prawie chodzi, już przechodzi dłuugie dystanse po domu i troszke po podwórku poza tym idą mu znowu 3 zęby a ma juz 9 w nocy hardcorrrrre ale ogólnie jest grzeczny

przepraszam ze sie nie odnosze ale... ide pic desperadosa
brawo za chodzenie

a Desperadosika to ja też bym sie napiłą a mam tylko Żywczyka

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
za chodzenie.

Ja dzis jestem taka leniwa ze szok, nic mi sie nie chce dobrze ze juz wieczor i ze Kamilka juz spi to sie wczesniej poloze. Moj maz dzis za to caly dzien cos pracuj i jeszcze w nocy do perełki ma wstawac

Ja to lubie sie winka napic, czesto wieczorkiem wypijam sobie lampeczke ale drinkiem czy piwkiem nie pogardze
winko - też mniami

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
I pod koniec roku zaczynamy staranka o 2 bobasa. Niech ten rok sie dluzy i dluuuzy
MY też !!!!

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
oj nie ja na to na pewno bym sie nie zgodzzila;p

chciala bym miec 2 albo 3 dzieciaczkow ale ja mam dopiero 21 lat (rocznikowo bo dopiero w grudnu urodzona jestem ) wiec cale zycie przede mna. w ciazy przytylam 30 kg i teraz jak juz wychudlam i w miare ładnie wygladam znowu mam tyć? masakro tego sie najbardziej boje;p faceci sie za mna ogladaja na ulicach a ja mam znowy wygloadac jak slon? kurde no;p
no Ty jestes jeszcze młodziutka - masz czas
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 10:46   #3676
zebra666
Zakorzenienie

Aga pisze na gorąco, bo jestem w szoku jeszcze- nie spodziewałam się takij niespodzianki! Ta paczuszka była ogromnym zaskoczeniem!!! Nie mam pojecia jak to się stało itd. Piotrek zachwycony zwłaszcza skarpetami i rajtuzkami, bo wszystkie obślinił już i potargał opakowania. Ciuszki są tak piękne, że nie moge z podziwu wyjść!!! Powiem szczerze, że się popłakałam, bo takie to miłe zaskoczenie było...Skąd to to wiem ale za co??? Szok szok i jeszcze raz szok!!!!
I dlaczego Twoja ulica brzmi znajomo...mam skleroze i zaćmienie a coś mi mówi...

A jaką macie spacerówke teraz? może namów go na sprzedanie obecnej i kupienie choćby uzywki jak ja teraz. Mój też by mi nie dał na nowy wózek więc zrobiłam po swojemu tak żeby nie dudrał a żebym miała lżejszy wózek.

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2011-01-19 o 10:47
Stary 2011-01-19, 11:04   #3677
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

MY też !!!!
oo coraz wiecej nas

Zeberko super, że sie cieszycie To nie tylko ode mnie paczuszka Sporo dziewczyn się w to zaangażowało Dla twojego Slicznego, zawsze uśmiechnietego małego stworka Żeby mu było cieplutko

Fifi

Stary 2011-01-19, 11:28   #3678
zebra666
Zakorzenienie

Jesteście szalone!!! I jaka "konspira" teraz już z szoku wogóle nie wyjde, ale prezent jest bardzo, bardzo miły i ładny! Piękny! Wszystko bardzo trafione Dziewczyny jestem zszokowana i aż mi głupio jakoś sama nie wiem ale dawać "PYSKA"

Stary 2011-01-19, 11:46   #3679
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Zebra super ze prezent sie podoba Tobie i Piotrusiowi oczywiscie

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 11:47   #3680
katevalley
Rozeznanie

Cytat:

Marzy Ci sie ciazowy brzuszek? to do dziela!:P

i wlasnie tez tak mysle ze bede mloda, zakoncze reprodukcje pojde na studia i do pracy.. ale z drugiej strony blagalam tzta czy jak bedziemy mieli ta dwójkę to zebym mogla dalej wychodzic z dziewczynami do pubu albo na disco trzasco nie chce byc uwieziona w domu...

Fil ostatnio o ktorej bym go nie polozyla budzil sie o 6:15 rano a teraz sie przestawil i budzi sie o 8:45 tak moglo by zostac
wlasnie oglada bake a ja odpoczywam na wizazu

Tz nei chce mi dac kasy na nowa spacerowke a ja nie mam sily pchac ego ogromnego wozka z ciezkim filipem w srodku:[
oj ale Aguś aż tak 2 razy takie lańsko?? LITOŚCI!!!

Moja też budzi się po 6 na mleko i śpi do 9 A jaka mama jest zadowolona i wyspana bo tą 6 h to ma od samego początku taką ustaloną i koniec ;p

A niech sam pójdzie na spacer i to jeszcze po śniegu ;p może mieni zdanie. Albo tak jak zeberka zróbcie

Co do brzuszka... kiedy będzie to będzie nie staramy się ani nie zabezpieczamy

Odchudzanie 55kg

Stary 2011-01-19, 11:52   #3681
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez katevalley Pokaż wiadomość
nie staramy się ani nie zabezpieczamy

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

a co do wozka to my mamy chicco trio tour 4 i nie chcemy go sprzedawac bo bedzie dla kolejnej dzidzi jak by cos;p

tz dzwonil i pyta:

* co chcesz na imieniny?????
- wozek dla Filipka
* Spadaj. i sie rozlaczyl

Fifi

Stary 2011-01-19, 12:00   #3682
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
...
tz dzwonil i pyta:

- wozek dla Filipka

Jedziemy na szczepienie za chwilę - do potem mamusie
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:02   #3683
zebra666
Zakorzenienie

Aga nie poddawaj się albo swój zepsuj nie bedzie miał wyjścia.

Pietrusiu oczywiście, że mi się bardzo podoba prezent! A to dla Was fotki Na żywo żywsze kolory ale aparat w telefonie nie chiał współpracować:F
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00727.jpg (59,6 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00728.jpg (48,3 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00729.jpg (61,7 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00730.jpg (54,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00731.jpg (50,8 KB, 30 załadowań)

Stary 2011-01-19, 12:05   #3684
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Przymierzam sie do zakupu nocniczka i nie wiem czy kupic malemu jakies zwykly czy jakis z bajerami:rolley es:
ide na all
osobiscie polecam krazek (czy jak to tam sie zwie) na toalete. My uzywamy od Chile i jestem bardzo zadowolona. Mloda nie lazi w kolko z tym nocnikiem, nie wstaje, no i przyzwyczaja sie do ubikacji

Agusia, twoj tz nie rozbraja... juz ja bym go szacunku nauczyla

a co do brzuszkow, to widze, ze kroi sie gorace lato
Stary 2011-01-19, 12:05   #3685
aniulka8204
Wtajemniczenie

chyba mnie rozwali normalnie chcialam wysłać posta i mi wskoczył leon że brak płatności i na nowo musze pisać a nalepsze że 3dni już zapłacone a dalej mi wyskakuje informacja o braku płatności

a więc witajcie mamuśki

na wstępie Zeberko cieszę się że paczuszka się podoba szkoda że niewidziałyśmy Piotrusia z tymi rajtuzkami jak ślini

my wczoraj byliśmy na szczepieniu i Agusia lekko zapłakała ale po chwili już się śmiała więc wychodząć z zabiegowego to uśmiech na całej buzi

lece podczytać i poodpisywać troszke
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:06   #3686
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
tz dzwonil i pyta:

- wozek dla Filipka
Stary 2011-01-19, 12:10   #3687
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

a moze kupie tztowi na walentynki wozek ??

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Ditu kciuki zacisniete zeby madziulka nie plakala na szczepieniu

Fifi

Stary 2011-01-19, 12:11   #3688
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
a moze kupie tztowi na walentynki wozek ??[COLOR="Silver"]

[
che che - dobry pomysł
Stary 2011-01-19, 12:27   #3689
aniulka8204
Wtajemniczenie

[QUOTE=lucky1910;24449180]Cześć Kochane...

w końcu dorwałam laptopa i mam minutke, żeby do Was napisać..
od piątku jesteśmy znowu w szpitalu, mała miała 41st temp i schłodzilismy ją i pędem na pogotowie i okazało się, że podczas wizyty kontrolnej w szpitalu (ubiegła środa) złapała następnego wirusa z zapaleniem płuc, tylko teraz choroba w 2 dni tak mocno się rozwinęła, że w ciężkim stanie trafiliśmy znowu na oddział(
i już się tak dobrze trzymałam, a jak zaczynam Wam pisać to znowumi się płakac chce.. Olcia dostaje teraz duużo więcej leków, 2 antybniotyki, saturacja jej co chwila spada i musi w masce tlenowej leżeć..kroplówka za kroplówką i żadnych planów na wyjście w tym tygodniu..

QUOTE]

jejku tak mi przykro, mam nadzieję że szybko leki zadziałają i wrócicie szybciutko do domu, trzymaj się Lucky i buziaczki dla Oleńki

Cytat:
Agusia to ten wózek
http://allegro.pl/super-wygodny-baby...414083920.html
Był jeszcze jeden z takich dokładnie jak mają dziewczyny ale pisało, że ma przetarty ksoz an zakupy, więc wybrałam ten.
bardzo fajny

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Ja od wczoraj 39,5 dziś 37,5 dobrze ze mama jest bo bym chyba nie wyrobiła. Mam nadzieje że mała się nie rozchoruje bo już była przeziębiona a musimy szczepić.
Ide leżeć bo sił nie mam
zdróweczka życzę

Cytat:
Napisane przez suonko2 Pokaż wiadomość
A ja jak wczoraj byłam po dłuuugiej przerwie na spacerku, to w jedną stronę było super a w drugą wrzask, bo na nogi jej się zachciało, a w zimówkach za bardzo nie umie chodzić nawet za 2 rączki
my byliśmy bez wózka jakieś 40minut i Aga zbierała kamyczki i uciekała stwora mała, ale powiem szczerze męczące to troche bylo bo te pilonowanie i ganianie za nią czy czegoś do buzi nie wsadzi i nie połknie masakra

Cytat:
Dasz radę....
Brat mojego ma pięcioro i nie wiem czy na szóste się nie zanosi
o kurcze toż to małe przedszkole no podziwiam rodziców za wytrwałość, ja tylko dwójke chce no chyba że może za jakiś czas trzecie ale to już bede napewno za stara bo w tym roku 29 a tak za 4-5lat to już mogę mieć problemy przy moim zdrowiu to raczej odpada trzecia pociecha
Cytat:
oj nie ja na to na pewno bym sie nie zgodzzila;p

ja przy Agusi też 28kg przybrałam ale patrząc na tą ciąże to dopiero 1kg przybrałam a wtedy miałam już jakie 6-8kg do przodu więc mam nadzieje że teraz tyle nie przybiore choć mam jeszcze troche obawy żebym nie wyglądała jak poprzednio tak jak mówisz jak słoń
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:29   #3690
konspiracja
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Cytat:
no pięknie! oj, czasem nie myślą...
Cytat:

tez dostajecie privy z prosbami o glosy??? bezczelne sa te dziewuchy!

o nastepna!
Mam wielką ochotę takiej cos odpowiedzieć!
tylko forum zaśmiecają

Cytat:
Wysyłaj Tż jak najczęściej na spacer z Filem. Zwłaszcza po śniegu

Cytat:
Jesteście szalone!!! I jaka "konspira" teraz już z szoku wogóle nie wyjde, ale prezent jest bardzo, bardzo miły i ładny! Piękny! Wszystko bardzo trafione Dziewczyny jestem zszokowana i aż mi głupio jakoś sama nie wiem ale dawać "PYSKA"
Ale Piotruś teraz elegancik bedzie

Cytat:

Jedziemy na szczepienie za chwilę - do potem mamusie
Powodzonka!

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości