|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 676
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
ja to bym chcia³a zacz±æ przygodê z eLk± od nowa
|
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
Nie jeste¶ sama kochana
Znamy ten bólCiesz siê tymi 4 godzinami ![]() Dzisiaj pierwszy raz jecha³am autem z kole¿ankami I czu³am siê tak nieswojo, stresowa³am siê, bo chcia³am pojechaæ jak naj³adniej potrafiê i oczywi¶cie tak ³adnie nie wysz³o, a na dodatek jeszcze jak na z³o¶æ mi zgas³![]() Wolê je¼dziæ sama. Jestem taka Zosia Samosia
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Sylwiszon wspieram
Na marzec to i tak krótkie czekanie jak u nas ![]() I rozwiej moje w±tpliwo¶ci: jakiego koloru s± te nowe autka w WORDzie ??
|
|
|
|
#2704 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 131
|
Sylwiszon jejku jak szkodaaa... Tym bardziej na sam koniec egzaminu taki w sumie g³upi b³±d no nie. A egzaminator naprawdê spoko, to bêdê siê modli³a ¿eby mieæ tego samego ;P Moja znajoma te¿ dzi¶ zdawa³a 2 raz, nie zda³a i ma termin na marzec. Ale ma siê pytaæ w poniedzia³ki z tego co mi mówi³a, bo mo¿e kto¶ zrezygnuje, to bêdzie mia³a wcze¶niej. To mo¿e te¿ siê zapytaj o tak± mo¿liwo¶æ. Bo mia³a 1 egz. w poniedzia³ek, nie zda³a i nastêpny mia³a dzi¶. To bardzo szybko jak na Katowice nie.
Mooonik w sumie dzi¶ ju¿ o wiele lepiej. Skupi³am siê bardziej na wczorajszych b³êdach i zdaje mi siê ¿e by³o lepiej. Mi³y Pan w Land-Roverze mnie str±bi³ na ¶wiat³ach, bo wiadomo ¿e ruszenie, na dodatek pod górkê troche zajmuje. Jednak jemu siê spieszy³o -.- . I Pani mi wysz³a na ulicy bo chcia³a do swojego autka doj¶æ, w sumie nawet jakbym nie zahamowa³a to nic by jej siê nie sta³o, ale i tak niez³ego stracha z³apa³am gdy tak nagle szybko wypali³a na ulicê. Ale mia³am te¿ mi³e zdarzenie, bo na przej¶ciach ludzie zawsze albo wychodz± i nie patrz± na nic, albo wychodz± jeszcze z tak± '³ask±'. My¶lê ¿e wiecie o co chodzi? A dzi¶ przepu¶ci³am jak±¶ Pani± i ona wesz³a na zebrê, spojrza³a siê na mnie, u¶miechnê³a siê i posz³a dalej. A¿ milej siê zrobi³o i zachcia³o siê przepuszczaæ ka¿dego nastêpnego cz³owieczka na przej¶ciu ![]() 3mw to fest dziwnie, ¿e dopiero teraz Ciê na plac zabiera. Ja by³am co prawda wcze¶niej ale mój I. te¿ twierdzi³ ¿e nauczenie sie ³uku to max 20 min, i to wystarczy. Ale szkoli³am siê trochê d³u¿ej bo mimo wszystko chcia³am to jako¶ dopracowaæ i bojê siê go nadal mimo ¿e dzi¶ robi³am bezb³êdnie. G³ównie dlatego ¿e zbyt czêsto s³ysza³am o tym jak znajomi nie zdawali na ³uku. Martolek ja mojego I. poprosi³am ¿eby w pi±tek na ostatnich jazdach zrobi³ mi taki wewnêtrzny praktyczny. I zobaczymy ;P. No tak to jest, co te nerwy i stres potrafi± zrobiæ z cz³owiekiem... ^^ Haylee to gratulacje kobieto odebrania plasticzku, i 1 legalnej jazdy ;D. Zazdroszê ;> . Kurczê, ja jak zdam to bêdê siê ba³a/wstydzi³a przy moim T¯ je¼dziæ. Jako¶ tak bo on tutaj jaki do¶wiadczony kierowca a ja wsi±dê, powoli bêdê jecha³a itd. Nie wiem czemu, bo nigdy siê jako¶ nie na¶miewa³ czy co¶, ale jako¶ nie lubiê z nim je¼dziæ prowadz±c, wolê ja byæ z nim po prawej stronie ;p Jej, ale siê rozpisa³aaam ;>>
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Witaj w klubie te¶kni±cych
Cytat:
![]() Lunatyczka, wiesz, ze w³a¶ciwie to nie wiem - ta herbaciarnia jest droga i 100gr to ok 15-18z³. Ja kupujê po 50, albo 2 w tej samej cenie po 24gr. I to mi wystarcza na bardzo d³ugo - misi±c spokojnie. A ¿e herbat sporo i zamieniam, wymieniam to d³ug tam nie zajrzê. My¶lê, ze do przysz³ego tygodnia.
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
Cytat:
ale teraz by³o ok... troszkê poszarpa³o, bo nie je¼dzi³am 2 tygodnie, nawet my¶la³am przed jazd±, ¿e zapomnia³am jak siê je¼dzi Ale mi np. wrzuci³ luz jak doje¿dza³am do jakiego¶ tam zakrêtu to my¶la³am ¿e zwariujê :P nienawidzê jak kto¶ mi co¶ takiego robi :d ale ju¿ na szczê¶cie wie o tym ![]() a w Katowicach pewno s± czerwone yariski
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
tak, w Kato s± czerwone yariski
![]() bede sie starac o szybki termin, jedna kobietka wczoraj nie zda³a i Pani jej zaproponowa³a egzamin tez wczoraj tylko ze wieczorem...ale tak to wszystko w marcu... dzisiaj zdaje moja kolezanka tez w kato, moze jej sie trafi moj egzaminator ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- a ta yariska mi szarpa³a bo to nówki s± jeszcze, wszystko tak g³adko chodzi³o, a najlepszy by³ numer ¿e na ³uku chcia³am ja zapaliæ, a okaza³o siê , ¿e ona jest zapalona a E. do mnie 'Pani Sylwio te autka tak cicho chodz± '
|
|
#2708 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2709 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 455
|
Cytat:
ja mam jeszcze ten problem, ¿e kupi³am sobie kurs w miejscowo¶ci gdzie mieszkam, a egzaminy zdaje siê we Wroc³awiu. I okej, mam ju¿ 25h wyje¿dzone, ale ile by³am we Wroc³awiu? I jak d³ugo? No w³a¶nie, by³am mo¿e ze 3 razy, z czego po samym Wroc³awiu je¼dzi³am jakie¶ po pó³ godziny, czyli taki przejazd po Wroc³awiu... Bojê siê poprostu, bo "nie znam" Wroc³awia jako kierowca, za ma³o tam godzin spêdzi³am. Umiem dojechaæ i wróciæ z Wroc³awia Edytowane przez tur3cka Czas edycji: 2011-01-20 o 10:29 |
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
tzn...jakby to opisaæ
w sensie, ¿e one takie delikatne, i trzeba delikatnie wszystko robiæ, i przy 2 szarpie auto, bo trzeba wszystko powolutku...
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
Cytat:
|
|
#2712 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Cytat:
|
|
#2713 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 677
|
witajcie
tur3cka ja na twoim miejscu takze kupilabym sobie kilka godz dodatkowo, ja przez caly kurs jezdzialm po toruniu, takze znalam wszystkie zakamarki w ktore zabieraja egzaminatorzy i ich chwyty nie wyobrazam sobie jechac na egzamin do jakiegos miasta krorego kompletnie nie znamJesli chodzi o to szarpanie auta to mysle ze twoj tata , jomic ma troche racji (nie bij mnie za to teraz jak bym go dorwala to bym mu pokazala jak sie jezdzi! co z tego ze byl przystojny i mlody ... i fajnie sie z nim gadalo, jak nie umial uczyc jezdzic |
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Cytat:
![]() pamiêtam jak raz stan±³ facet na jezdni i sta³ ¿eby mnie przepu¶ciæ.....oj nie lubiê takiego czego¶ |
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
to Twój zapomnia³ zdj±æ, a mój zapomnia³ za³o¿yæ i przez jak±¶ 1h je¼dzi³am bez L po mie¶cie
dopiero jakis facet pokaza³ nam, ¿e nie mamy L na dachu
|
|
#2716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gaz jest faaajny![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
kierowcy traktowali Ciê jak prawdziwego kierowcê
|
||
|
|
|
#2717 | |
|
Zadomowienie
|
Yhyyy
![]() Cytat:
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
nooo fajnie by³o
|
|
#2719 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 198
|
Witam dziewczyny
![]() Ja w³a¶nie jestem w trakcie robienia kursu - teoriê ju¿ skoñczy³am, dzi¶ moja pierwsza jazda nie ukrywam, ¿e siê strasznie bojê
|
|
|
|
#2720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to by³oby od razu ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
zobaczysz jakie to fajne uczucie prowadziæ autko, nie siedz±c nikomu na kolanach![]()
Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-01-20 o 12:58 |
||
|
|
|
#2721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#2722 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 198
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
bêdzie, bêdzie
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
ka¿da z nas sie zakocha³a
a zobaczysz jak pó¼niej bedziesz nawijaæ o instruktorze
|
|
#2726 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 48
|
pisz mi tak jeszcze ![]() Kurczê jeste¶cie straszne, bezduszne i w ogóle! ) Normalnie w±tek kilka razy dziennie trzebaby sprawdzaæ ¿eby wiedzieæ kto, co, jak, gdzie i kiedy a ja niestety teraz tak nie mogê - nawet z Wiza¿u mo¿na chwilowo zrezygnowaæ, a to nie lada wyczyn Staram siê zagl±daæ tu kiedy tylko mogê tyle, ¿e dnia mi nie starczy ¿eby nadrobiæ zaleg³o¶ci I tylko zg³aszam, ¿e ja tutaj nadal intensywnie my¶lami z Wami przebywam i serdecznie gratulujê nowym driverom - bujajcie siê piêknie po drogach kobietki
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 676
|
Dziewczyny, jak mi wchodzi pieszy z lewej strony na pasy, to mam obowi±zek siê zatrzymaæ, prawda?
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2729 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 300
|
Dzi¶ oficjalnie do³±czam do grona "przesz³ych kursantek", odebra³am prawko!
Teraz tylko wsiadaæ do samochodu Opowiadajcie, jak to u Was by³o z pierwsz± jazd± po odebraniu? Przyznam, ¿e mimo wszystko mam pewne obawy
"(...) i poznacie Prawdê, a Prawda was wyzwoli." (J 8:32) 27.10.2006r. 9.09.2014r. 2016r.
|
|
|
|
#2730 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Witam wszystkich
![]() I now± kursantkê verumkê równie¿ ![]() Ech, straszny dzieñ. ¬le siê czujê, mam maturalne dylematy... Do jutra mam potwierdziæ co zdajê na maturze, a ja siê cholernie obawiam tego, ¿e nie podo³am z dwoma rozszerzeniami. Dziewczyny ratujcie. Da siê przerobiæ rozszerzony materia³ z chemii i biologii w 3 miesi±ce? ![]() Na dodatek nikomu siê nie ¶pieszy, ¿eby mi prawko wydaæ. Zmieniliby mi ju¿ ten status
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

Znamy ten ból

ale teraz by³o ok... troszkê poszarpa³o, bo nie je¼dzi³am 2 tygodnie, nawet my¶la³am przed jazd±, ¿e zapomnia³am jak siê je¼dzi 

teraz jak bym go dorwala to bym mu pokazala jak sie jezdzi! 
nie ukrywam, ¿e siê strasznie bojê