Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-19, 22:16   #2701
Areti
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 676
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

ja to bym chcia³a zacz±æ przygodê z eLk± od nowa
Stary 2011-01-19, 22:44   #2702
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez Areti Poka¿ wiadomo¶æ
Nie jeste¶ sama kochana Znamy ten ból
Ciesz siê tymi 4 godzinami

Dzisiaj pierwszy raz jecha³am autem z kole¿ankami I czu³am siê tak nieswojo, stresowa³am siê, bo chcia³am pojechaæ jak naj³adniej potrafiê i oczywi¶cie tak ³adnie nie wysz³o, a na dodatek jeszcze jak na z³o¶æ mi zgas³
Wolê je¼dziæ sama. Jestem taka Zosia Samosia

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-19, 23:11   #2703
matyldaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 424

Sylwiszon wspieram

Na marzec to i tak krótkie czekanie jak u nas

I rozwiej moje w±tpliwo¶ci: jakiego koloru s± te nowe autka w WORDzie ??
matyldaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-19, 23:43   #2704
Kingulina2901
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 131

Sylwiszon jejku jak szkodaaa... Tym bardziej na sam koniec egzaminu taki w sumie g³upi b³±d no nie. A egzaminator naprawdê spoko, to bêdê siê modli³a ¿eby mieæ tego samego ;P Moja znajoma te¿ dzi¶ zdawa³a 2 raz, nie zda³a i ma termin na marzec. Ale ma siê pytaæ w poniedzia³ki z tego co mi mówi³a, bo mo¿e kto¶ zrezygnuje, to bêdzie mia³a wcze¶niej. To mo¿e te¿ siê zapytaj o tak± mo¿liwo¶æ. Bo mia³a 1 egz. w poniedzia³ek, nie zda³a i nastêpny mia³a dzi¶. To bardzo szybko jak na Katowice nie.

Mooonik w sumie dzi¶ ju¿ o wiele lepiej. Skupi³am siê bardziej na wczorajszych b³êdach i zdaje mi siê ¿e by³o lepiej.
Mi³y Pan w Land-Roverze mnie str±bi³ na ¶wiat³ach, bo wiadomo ¿e ruszenie, na dodatek pod górkê troche zajmuje. Jednak jemu siê spieszy³o -.- . I Pani mi wysz³a na ulicy bo chcia³a do swojego autka doj¶æ, w sumie nawet jakbym nie zahamowa³a to nic by jej siê nie sta³o, ale i tak niez³ego stracha z³apa³am gdy tak nagle szybko wypali³a na ulicê.
Ale mia³am te¿ mi³e zdarzenie, bo na przej¶ciach ludzie zawsze albo wychodz± i nie patrz± na nic, albo wychodz± jeszcze z tak± '³ask±'. My¶lê ¿e wiecie o co chodzi? A dzi¶ przepu¶ci³am jak±¶ Pani± i ona wesz³a na zebrê, spojrza³a siê na mnie, u¶miechnê³a siê i posz³a dalej. A¿ milej siê zrobi³o i zachcia³o siê przepuszczaæ ka¿dego nastêpnego cz³owieczka na przej¶ciu

3mw to fest dziwnie, ¿e dopiero teraz Ciê na plac zabiera. Ja by³am co prawda wcze¶niej ale mój I. te¿ twierdzi³ ¿e nauczenie sie ³uku to max 20 min, i to wystarczy. Ale szkoli³am siê trochê d³u¿ej bo mimo wszystko chcia³am to jako¶ dopracowaæ i bojê siê go nadal mimo ¿e dzi¶ robi³am bezb³êdnie. G³ównie dlatego ¿e zbyt czêsto s³ysza³am o tym jak znajomi nie zdawali na ³uku.

Martolek ja mojego I. poprosi³am ¿eby w pi±tek na ostatnich jazdach zrobi³ mi taki wewnêtrzny praktyczny. I zobaczymy ;P. No tak to jest, co te nerwy i stres potrafi± zrobiæ z cz³owiekiem... ^^

Haylee to gratulacje kobieto odebrania plasticzku, i 1 legalnej jazdy ;D. Zazdroszê ;> . Kurczê, ja jak zdam to bêdê siê ba³a/wstydzi³a przy moim T¯ je¼dziæ. Jako¶ tak bo on tutaj jaki do¶wiadczony kierowca a ja wsi±dê, powoli bêdê jecha³a itd. Nie wiem czemu, bo nigdy siê jako¶ nie na¶miewa³ czy co¶, ale jako¶ nie lubiê z nim je¼dziæ prowadz±c, wolê ja byæ z nim po prawej stronie ;p

Jej, ale siê rozpisa³aaam ;>>

W³oski:

...
36cm=>luty '11
41cm=>wrzesieñ '11
...
60cm...

Czyli OSTRO dbamy, i OSTRO zapuszczamy
W³osomaniactwo od ~ kwietnia 2010

Kingulina2901 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-20, 06:26   #2705
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Cytat:
Napisane przez Areti Poka¿ wiadomo¶æ
Witaj w klubie te¶kni±cych
Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie jeste¶ sama kochana Znamy ten ból
Dzisiaj pierwszy raz jecha³am autem z kole¿ankami I czu³am siê tak nieswojo, stresowa³am siê, bo chcia³am pojechaæ jak naj³adniej potrafiê i oczywi¶cie tak ³adnie nie wysz³o, a na dodatek jeszcze jak na z³o¶æ mi zgas³
Wolê je¼dziæ sama. Jestem taka Zosia Samosia
O jak mi lepiej. A my¶la³am ,ze tylko ja siê ...wstydzê. Najbardziej, to chyba tego, ze jad±c sobe spotkam Inst na jakim¶ skrzy¿owaniu i co¶ odwalê. Bêdê je¿dziæ tylko w pi±tkowe popo³udnia - mam nadziejê, ze nic siê nie zmieni³o i nadal ma wtedy wolne

Lunatyczka, wiesz, ze w³a¶ciwie to nie wiem - ta herbaciarnia jest droga i 100gr to ok 15-18z³. Ja kupujê po 50, albo 2 w tej samej cenie po 24gr. I to mi wystarcza na bardzo d³ugo - misi±c spokojnie. A ¿e herbat sporo i zamieniam, wymieniam to d³ug tam nie zajrzê. My¶lê, ze do przysz³ego tygodnia.

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-20, 08:33   #2706
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

Cytat:
Napisane przez Kingulina2901 Poka¿ wiadomo¶æ

Haylee to gratulacje kobieto odebrania plasticzku, i 1 legalnej jazdy ;D. Zazdroszê ;> . Kurczê, ja jak zdam to bêdê siê ba³a/wstydzi³a przy moim T¯ je¼dziæ. Jako¶ tak bo on tutaj jaki do¶wiadczony kierowca a ja wsi±dê, powoli bêdê jecha³a itd. Nie wiem czemu, bo nigdy siê jako¶ nie na¶miewa³ czy co¶, ale jako¶ nie lubiê z nim je¼dziæ prowadz±c, wolê ja byæ z nim po prawej stronie ;p
na pocz±tku jak uczy³am siê ruszaæ itp to by³o mi wstyd, ¿e nie potrafiê ale teraz by³o ok... troszkê poszarpa³o, bo nie je¼dzi³am 2 tygodnie, nawet my¶la³am przed jazd±, ¿e zapomnia³am jak siê je¼dzi
Ale mi np. wrzuci³ luz jak doje¿dza³am do jakiego¶ tam zakrêtu to my¶la³am ¿e zwariujê :P nienawidzê jak kto¶ mi co¶ takiego robi :d ale ju¿ na szczê¶cie wie o tym

a w Katowicach pewno s± czerwone yariski
Stary 2011-01-20, 09:12   #2707
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

tak, w Kato s± czerwone yariski

bede sie starac o szybki termin, jedna kobietka wczoraj nie zda³a i Pani jej zaproponowa³a egzamin tez wczoraj tylko ze wieczorem...ale tak to wszystko w marcu...

dzisiaj zdaje moja kolezanka tez w kato, moze jej sie trafi moj egzaminator

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

a ta yariska mi szarpa³a bo to nówki s± jeszcze, wszystko tak g³adko chodzi³o, a najlepszy by³ numer ¿e na ³uku chcia³am ja zapaliæ, a okaza³o siê , ¿e ona jest zapalona a E. do mnie 'Pani Sylwio te autka tak cicho chodz±'
Stary 2011-01-20, 09:26   #2708
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 400

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
Pytasz o herbatki, tak?
Ja w pierwszej chwili pomy¶la³am o jakim¶ cudnym autku
To siê na³óg nazywa

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
tak, w Kato s± czerwone yariski

bede sie starac o szybki termin, jedna kobietka wczoraj nie zda³a i Pani jej zaproponowa³a egzamin tez wczoraj tylko ze wieczorem...ale tak to wszystko w marcu...

dzisiaj zdaje moja kolezanka tez w kato, moze jej sie trafi moj egzaminator

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

a ta yariska mi szarpa³a bo to nówki s± jeszcze, wszystko tak g³adko chodzi³o, a najlepszy by³ numer ¿e na ³uku chcia³am ja zapaliæ, a okaza³o siê , ¿e ona jest zapalona a E. do mnie 'Pani Sylwio te autka tak cicho chodz±'
No to g³adko chodz±, czy szarpi±? Bo ju¿ nie wiem

LunatyczkaBB jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-20, 10:27   #2709
tur3cka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 455

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
tur3cka - nie masz pewno¶ci kiedy bêdzie ta "lepsza pogoda". A zrobienie sobie przerwê do wiosny (chocia¿ princeseczka i martolek twierdz±, ze to ju¿ wkrótce) to chyba nie jest najlepszy pomys³. Skoro jexdzi³±¶ w tych trudniejszych warunkach to jazda egz nie bêdzie dla Ciebie problemem - nie pierwszy raz bêdzie Ci deszcz lub ¶nieg na szybê lecia³ (oczywiscie, nie ¿yczê).

wyszukiwarka - ja odebra³am równy tydz po egz.
Witaj,
ja mam jeszcze ten problem, ¿e kupi³am sobie kurs w miejscowo¶ci gdzie mieszkam, a egzaminy zdaje siê we Wroc³awiu. I okej, mam ju¿ 25h wyje¿dzone, ale ile by³am we Wroc³awiu? I jak d³ugo? No w³a¶nie, by³am mo¿e ze 3 razy, z czego po samym Wroc³awiu je¼dzi³am jakie¶ po pó³ godziny, czyli taki przejazd po Wroc³awiu... Bojê siê poprostu, bo "nie znam" Wroc³awia jako kierowca, za ma³o tam godzin spêdzi³am. Umiem dojechaæ i wróciæ z Wroc³awia . Dlatego my¶la³am, ¿eby to "przesun±æ" na pó¼niejszy czas te 5h- dwa spotkania po 2,5h, wtedy kiedy nie bêdzie ¶niegu. Bo jak je¼dzi³am wtedy, to zawsze by³o choæ trochê za¶nie¿one, ¿e ja pasów nie widzia³am i mi pomaga³ I. Tak¿e obawiam siê, ¿e zwyczajnie nie bêdê potrafi³a zdaæ egz. tam...

Edytowane przez tur3cka
Czas edycji: 2011-01-20 o 10:29
tur3cka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-20, 10:41   #2710
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

tzn...jakby to opisaæ w sensie, ¿e one takie delikatne, i trzeba delikatnie wszystko robiæ, i przy 2 szarpie auto, bo trzeba wszystko powolutku...
Stary 2011-01-20, 11:05   #2711
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

Cytat:
Napisane przez tur3cka Poka¿ wiadomo¶æ
Witaj,
ja mam jeszcze ten problem, ¿e kupi³am sobie kurs w miejscowo¶ci gdzie mieszkam, a egzaminy zdaje siê we Wroc³awiu. I okej, mam ju¿ 25h wyje¿dzone, ale ile by³am we Wroc³awiu? I jak d³ugo? No w³a¶nie, by³am mo¿e ze 3 razy, z czego po samym Wroc³awiu je¼dzi³am jakie¶ po pó³ godziny, czyli taki przejazd po Wroc³awiu... Bojê siê poprostu, bo "nie znam" Wroc³awia jako kierowca, za ma³o tam godzin spêdzi³am. Umiem dojechaæ i wróciæ z Wroc³awia . Dlatego my¶la³am, ¿eby to "przesun±æ" na pó¼niejszy czas te 5h- dwa spotkania po 2,5h, wtedy kiedy nie bêdzie ¶niegu. Bo jak je¼dzi³am wtedy, to zawsze by³o choæ trochê za¶nie¿one, ¿e ja pasów nie widzia³am i mi pomaga³ I. Tak¿e obawiam siê, ¿e zwyczajnie nie bêdê potrafi³a zdaæ egz. tam...
na Twoim miejscu wykupi³abym kilka jazd w innej szkole jazdy we Wroc³awiu, ¿eby tam wyje¼dziæ kilka godzin
Stary 2011-01-20, 11:20   #2712
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

Cytat:
Napisane przez tur3cka Poka¿ wiadomo¶æ
Witaj,
ja te¿ wykupi³am sobie kurs w swojej miejscowosc, do Wawy mam ok.25km mimo to od trzeciej godziny za ka¿dym razem je¼dzi³am do Warszawy i przynajmniej 1,5 godzinki spêdza³am na "terenie egzaminacyjnym". Moja kole¿anka tez wykupila sobie kurs u nas w mie¶cie, ale w innym o¶rodku i w Wawie by³a zaledwie 2 razy. Rozmawia³am z nia ostatnio i jest troche pod³amana bo chce wykupic przynajmniej 10 godzin zeby pojezdzic po Wawie. Wszystko chyba zalezy od tego na jakiego instruktora sie trafi- jej instruktor widocznie wolal wyjezdzic z nia te wszystkie godziny w naszej mie¶cinie i miec spokój.
Stary 2011-01-20, 11:21   #2713
blondi1041
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 677

witajcie
tur3cka ja na twoim miejscu takze kupilabym sobie kilka godz dodatkowo, ja przez caly kurs jezdzialm po toruniu, takze znalam wszystkie zakamarki w ktore zabieraja egzaminatorzy i ich chwyty nie wyobrazam sobie jechac na egzamin do jakiegos miasta krorego kompletnie nie znam

Jesli chodzi o to szarpanie auta to mysle ze twoj tata , jomic ma troche racji (nie bij mnie za to ), u mnie w aucie jest identycznie, tzn przy zmianie juz na wyzszy bieg, np. z 2/3, z 3/4 itp trzeba puszczac sprzeglo plynnie ale szybko i od razu przygazowac w tym samym czasie, inaczej mnie uczyl instrukor, ale on to wgl byl jakis dziwny, caly kurs uczyl mnie jezdzic / hamowac na sprzegle (zla technika ! ) teraz jak bym go dorwala to bym mu pokazala jak sie jezdzi! co z tego ze byl przystojny i mlody ... i fajnie sie z nim gadalo, jak nie umial uczyc jezdzic
blondi1041 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:29   #2714
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

Cytat:
Napisane przez Kingulina2901 Poka¿ wiadomo¶æ
A dzi¶ przepu¶ci³am jak±¶ Pani± i ona wesz³a na zebrê, spojrza³a siê na mnie, u¶miechnê³a siê i posz³a dalej. A¿ milej siê zrobi³o i zachcia³o siê przepuszczaæ ka¿dego nastêpnego cz³owieczka na przej¶ciu
przypomnia³o mi siê jak na pierwszej je¼dzie instruktor wióz³ mnie na plac/parking i zapomnia³ zdj±æ L z dachu..m³odzie¿ na pasach patrzy³a siê na mnie z politowaniem, bo chyba my¶leli,¿e egzamin obla³am, albo ¿e to ja go uczê je¼dziæ

pamiêtam jak raz stan±³ facet na jezdni i sta³ ¿eby mnie przepu¶ciæ.....oj nie lubiê takiego czego¶

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:33   #2715
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

to Twój zapomnia³ zdj±æ, a mój zapomnia³ za³o¿yæ i przez jak±¶ 1h je¼dzi³am bez L po mie¶cie dopiero jakis facet pokaza³ nam, ¿e nie mamy L na dachu
Stary 2011-01-20, 12:45   #2716
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Poka¿ wiadomo¶æ

Jesli chodzi o to szarpanie auta to mysle ze twoj tata , jomic ma troche racji (nie bij mnie za to ), u mnie w aucie jest identycznie, tzn przy zmianie juz na wyzszy bieg, np. z 2/3, z 3/4 itp trzeba puszczac sprzeglo plynnie ale szybko i od razu przygazowac w tym samym czasie, inaczej mnie uczyl instrukor, ale on to wgl byl jakis dziwny, caly kurs uczyl mnie jezdzic / hamowac na sprzegle (zla technika ! ) teraz jak bym go dorwala to bym mu pokazala jak sie jezdzi! co z tego ze byl przystojny i mlody ... i fajnie sie z nim gadalo, jak nie umial uczyc jezdzic
ja na pocz±tku próbowa³am zmieniaæ biegi bez gazu i szarpa³o mniej lub wiêcej ale zawsze co¶...a¿ pewnego piêknego dnia pos³ucha³am instruktora i spróbowa³am jak to jest z gazem- o niebo lepiej... tak samo by³o z ruszaniem gaz jest faaajny

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
to Twój zapomnia³ zdj±æ, a mój zapomnia³ za³o¿yæ i przez jak±¶ 1h je¼dzi³am bez L po mie¶cie dopiero jakis facet pokaza³ nam, ¿e nie mamy L na dachu
kurde zazdraszczam kierowcy traktowali Ciê jak prawdziwego kierowcê

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-20, 12:50   #2717
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Poka¿ wiadomo¶æ
To siê na³óg nazywa
Yhyyy

Cytat:
to Twój zapomnia³ zdj±æ, a mój zapomnia³ za³o¿yæ i przez jak±¶ 1h je¼dzi³am bez L po mie¶cie
Mia³am to samo

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:52   #2718
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

nooo fajnie by³o tylko ¿e chyba raz mi zgas³ na ¶wiat³ach, jak chcia³am ruszyæ
Stary 2011-01-20, 12:54   #2719
verumka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 198

Witam dziewczyny
Ja w³a¶nie jestem w trakcie robienia kursu - teoriê ju¿ skoñczy³am, dzi¶ moja pierwsza jazda nie ukrywam, ¿e siê strasznie bojê

verumka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:56   #2720
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
nooo fajnie by³o tylko ¿e chyba raz mi zgas³ na ¶wiat³ach, jak chcia³am ruszyæ
no ale siê nie bulwersowali bo nie wiedzieli eLki na dachu tak to by³oby od razu

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez verumka Poka¿ wiadomo¶æ
Witam dziewczyny
Ja w³a¶nie jestem w trakcie robienia kursu - teoriê ju¿ skoñczy³am, dzi¶ moja pierwsza jazda nie ukrywam, ¿e siê strasznie bojê
Witaj, spokojnie chyba ka¿da z nas stresowa³a siê przed pierwsz± jazd±-to ca³kowicie normalne zobaczysz jakie to fajne uczucie prowadziæ autko, nie siedz±c nikomu na kolanach

Pobrali¶my siê

Edytowane przez princeseczka
Czas edycji: 2011-01-20 o 12:58
Stary 2011-01-20, 12:58   #2721
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

Cytat:
Napisane przez verumka Poka¿ wiadomo¶æ
Witam dziewczyny
ka¿da z nas siê ba³a, a potem zobaczysz nie bêdziesz sie mog³a doczekac ka¿dej kolejnej jazdy

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
no ale siê nie bulwersowali bo nie wiedzieli eLki na dachu tak to by³oby od razu [COLOR=Silver]
tyle dobrze
Stary 2011-01-20, 13:37   #2722
verumka
Wtajemniczenie

Cytat:

Witaj, spokojnie chyba ka¿da z nas stresowa³a siê przed pierwsz± jazd±-to ca³kowicie normalne zobaczysz jakie to fajne uczucie prowadziæ autko, nie siedz±c nikomu na kolanach
Oby tak by³o, jak piszesz

Stary 2011-01-20, 13:47   #2723
princeseczka
Zakorzenienie

bêdzie, bêdzie ostrzegam... zakochasz siê w je¼dzie

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-20, 14:03   #2724
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ka¿da z nas sie zakocha³a a zobaczysz jak pó¼niej bedziesz nawijaæ o instruktorze
Stary 2011-01-20, 14:03   #2725
verumka
Wtajemniczenie

Cytat:
bêdzie, bêdzie ostrzegam... zakochasz siê w je¼dzie
Po¿yjemy, zobaczymy
Ale dziêkujê za wsparcie

Stary 2011-01-20, 15:03   #2726
ahaatka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 48

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
ahaatka, têskni³am za Tob±
tzn za Twoimi wpisami
pisz mi tak jeszcze

Kurczê jeste¶cie straszne, bezduszne i w ogóle! Cz³owiek znika z wiza¿u na kilka dni i juz jest na aucie (i niestety nie my¶lê tu o czterech kó³kach ) Normalnie w±tek kilka razy dziennie trzebaby sprawdzaæ ¿eby wiedzieæ kto, co, jak, gdzie i kiedy a ja niestety teraz tak nie mogê No ale có¿ - czego sie nie robi ¿eby zdobyæ fundusze na wymarzone autko - nawet z Wiza¿u mo¿na chwilowo zrezygnowaæ, a to nie lada wyczyn
Staram siê zagl±daæ tu kiedy tylko mogê tyle, ¿e dnia mi nie starczy ¿eby nadrobiæ zaleg³o¶ci I tylko zg³aszam, ¿e ja tutaj nadal intensywnie my¶lami z Wami przebywam i serdecznie gratulujê nowym driverom - bujajcie siê piêknie po drogach kobietki , a tym które siê zmagaj± z nieujarzmionymi autkami, ³ukami, rêcznymi, i Instruktorami ¿yczê powodzenia i 100% wykorzystania eLkowego czasu

... i lecimy do przodu po szczê¶cie!...
ahaatka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-20, 15:17   #2727
Areti
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 676

Dziewczyny, jak mi wchodzi pieszy z lewej strony na pasy, to mam obowi±zek siê zatrzymaæ, prawda?
Stary 2011-01-20, 15:28   #2728
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

Stary 2011-01-20, 16:24   #2729
Kamilka54
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 300

Dzi¶ oficjalnie do³±czam do grona "przesz³ych kursantek", odebra³am prawko!

Teraz tylko wsiadaæ do samochodu Opowiadajcie, jak to u Was by³o z pierwsz± jazd± po odebraniu? Przyznam, ¿e mimo wszystko mam pewne obawy
(J 8:32)

27.10.2006r.
9.09.2014r.
2016r.
Kamilka54 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:55   #2730
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Witam wszystkich
I now± kursantkê verumkê równie¿

Ech, straszny dzieñ. ¬le siê czujê, mam maturalne dylematy... Do jutra mam potwierdziæ co zdajê na maturze, a ja siê cholernie obawiam tego, ¿e nie podo³am z dwoma rozszerzeniami. Dziewczyny ratujcie. Da siê przerobiæ rozszerzony materia³ z chemii i biologii w 3 miesi±ce?

Na dodatek nikomu siê nie ¶pieszy, ¿eby mi prawko wydaæ. Zmieniliby mi ju¿ ten status
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.