Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010r. - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-20, 14:12   #1171
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka
Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Właśnie takie na all dzisiaj oglądałam fajne są.Ale że tak się spytam bo na fotce widać że przy meblach masz coś ala rura do tańcatrochę wścibsko spojrzalam, ale mi sie taka marzyla, do ćwiczeń bo podobno rewelacyjnie rzęźbią sylwetkę
wydało się
madzia musisz się na pole dance zapisać - też się noszę z tym zamiarem

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 14:12   #1172
mrowak
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
mrowak ze mna jeszcze
no nie wiem, zastanowię się

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
.Ja mam 165 i waże 48 kg
weźcie ją!!!

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
mrowak - ja czesto nosze tuniki i nic nie widać . też mam tak że w spodnie się mieszcze te 38 właśnie ale brzuch mi sie wylewa
a nie mam czasu iść na jakieś zajęcia . bo sama to ja ćwiczyć nie umiem
o to to to-właśnie

a macie może na all pozaznaczane jakieś fajne tuniki tak a propos-bo ja mam niedoczas gigantyczny i do sklepu sie teraz nie wybiore, a w polowie lutego do ludzi wyjsc mi przyjdzie

Cytat:
Ja cała ciąże do końca przechodziłam w dzinsach i spodniach,które nosiłam przed ciążą,mi tylko brzuch urósł nic więcej,a i piersi
no, i co jeszcze powiesz fajnego?

YOONKA, pokazuj się! Kto ma blisko do yonki????

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2011-01-20 o 14:14
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 14:12   #1173
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

mój synek wracając z Eryka pokoju coś sobie żuł, tak jakby gume dostał, więc od razu mu palcem w buzi szukam, a tam kawalek piankowego telefonu(taki 1,5 cm). Taki jego ulubiony gryzak był, ale już w śmieciach wylądował.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 14:16   #1174
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
ania- ja też wyszłam w swoich spodniach sprzed ciąży
Ja przy wzroscie 172 ważę 55kg. Ale wyglądam po prostu źle... uwierzcie mi, że wolalabym miec taką "nadwagę" (oczywiście w waszym mniemaniu) jak Wy niz moją niedowagę... niestety, mimo ŻARCIA (bo ja nie jem) waga stoi w miejscu :/
Mój tata ostatnio mi powiedział że jest taka odzywka dla sportowców co się nie da po niej nie przytyć jak się nie ćwiczy , jak chcesz to spytam o nazwę . ma kupe kalori i mase białka . I jak się nie ćwiczy to tłuszczyku przybywa .

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Ja też mam takie spodnie tylko może mniej "luźne" niż te i tak się właśnie zastanawiam nad nimi. Ja kupowałam spodnie na all - podają dokładne wymiary więc mierze spodnie w których akurat chodzę

Aktualnie szukam kurtki na wczesną wiosnę dla mojego syna i du... - nic nie ma

http://allegro.pl/next-kurtka-autko-...2.html#gallery ta fajna Ogólne na all to chyba tylko te Nexta kurtki mi się podobają - są wyśmienite

http://allegro.pl/elegancki-plaszczy...410535271.html ekstra Tylko czy rozmiar 92 to nie za duży??
zza duża w 92 w nexta to szymek wchodzi a na Ole sa dobre rzeczy na 3-6.

tylkooliwka - idz na solare .
Stary 2011-01-20, 14:18   #1175
P0P70
Zakorzenienie

Skończyłam dawać obiad Oliwce - zaczęłam o 12. Oczywiście w międzyczasie był paw i to taki wielki bo już jeden słoiczek zjadła. Ja i cała kuchnia do mycia. Dobrze że mi Vasco pomaga. Więc musiałam posprzątać i dać jej coś innego. A wymioty to sama sprowokowała. Ale to nic biorę to na spokojnie i z uśmiechem. Nie denerwuje się tylko śpiewam.
Jak tak Was tak czytam to w kompleksy popadam. Ja to tylko mogę po domu pochodzić i za szybko to na aerobik nie pójdę.
Megi a mam 161 cm i ważę 60 kg. I perspektywy na ćwiczenia nie mam.
Idę brzuszki może porobię.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 14:18   #1176
ania p
Zakorzenienie

mrowak - ja nie kupuje ubrań na allegro ale pełno tego jest teraz w sklepach , takich dzianinowych np w krótkim rękawem , 3/4 z długim no masa tego teraz jest .
Stary 2011-01-20, 14:23   #1177
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Yoonka - pokaż się chociaż trochę No i ile Ty chces ważyć do tego kwietnia? Bo mi się wydaje, że będziesz za chuda - mam takie wyobrażenie Ciebie, że masz figurę jak znielubiona Anakazar
ach dziękuję Ci! chociaz w Twoich oczach jestem piekna i zgrabna. nigdy nie wygladalam jak anakazar, moje minimum to 61kg przy 169cm wzrostu i to bylo w dniu slubu, a juz miesiac pozniej wazylam wiecej pare kilo. do dupy takie wahania.
Stary 2011-01-20, 14:27   #1178
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Może już nie piszmy o wadze bo w kompleksy popadam
Idę brzuszki robić wrócę chyba do A6W ściągnę z youtube jakiegoś mięśniaka który bedzie ćwiczył ze mną

Stary 2011-01-20, 14:28   #1179
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Skończyłam dawać obiad Oliwce - zaczęłam o 12. Oczywiście w międzyczasie był paw i to taki wielki bo już jeden słoiczek zjadła. Ja i cała kuchnia do mycia. Dobrze że mi Vasco pomaga. Więc musiałam posprzątać i dać jej coś innego. A wymioty to sama sprowokowała. Ale to nic biorę to na spokojnie i z uśmiechem. Nie denerwuje się tylko śpiewam.
Jak tak Was tak czytam to w kompleksy popadam. Ja to tylko mogę po domu pochodzić i za szybko to na aerobik nie pójdę.
PoP ja podobnie 163 cm i 60 kg;/ od dzisiaj dieta i ćwiczenia, tylko rano zdążyłam już się ciasta najeść;/

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 14:31   #1180
anakazar
Zakorzenienie

mrowak jeszcze są bluzki czy tuniki w pasie ściągane-tylko też trzeba na człowieku zobaczyć,bo w ciemno nie ma co kupować.Jak ma sie wałek na brzuchu to taka bluzka-jezu nie potrafię wytłumaczyć...ta dolna już ściągnięta dolna część fajnie zakrywa fałde/wałek,a talia zostaje podkreślona przez ściągacz-a ja nie wiem czy coś zrozumiecie,bo pieprzę jak potłuczona.
Tylko ja mówię tych fasonów setki i ja bym Cię musiała wziąć do sklepu i poprzymierzać.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 14:31   #1181
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

madzia a dotrwałaś do końca A6W?? Mi się nigdy nie udało Poza tym nie jest wskazane tak intensywne trenowanie jednej partii mięśni każdego dnia - mięsień musi mieć czas na odpoczynek i regenerację, ale faktem jest że efekty to po tym są

Stary 2011-01-20, 14:43   #1182
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Właśnie takie na all dzisiaj oglądałam fajne są.Ale że tak się spytam bo na fotce widać że przy meblach masz coś ala rura do tańcatrochę wścibsko spojrzalam, ale mi sie taka marzyla, do ćwiczeń bo podobno rewelacyjnie rzęźbią sylwetkę
Dobrze że tylko rurę zobaczyłaś bo dalej bałagan jest na 100 fajerek. A tak serio o ona jest a krótka na tańce
Stary 2011-01-20, 15:23   #1183
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Uwaga wstawiam zdjęcia
Nie są aktualne bo na prawdę nie mam , są z tamtego lata 2 pierwsze , 2 drugie to z wakacji (tak wyglądałam na początku ciąży) i 2 moje chłopaki
Jak zrobię jakieś aktualne to wstawię
zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałamale jestem pozywtywnie zaskoczona Chłopaki - przystojniaki

Cytat:
Wiecie co, a ja właśnie doszłam do refleksji, że Wy jesteście mi bardziej bliskie niż niejedna moja koleżanka, bo w końcu to Wy wiecie na bieżąco co u mnie i moich dzieci, jak się czuję i co danego dnia mnie wkur*** A w końcu żadnej z Was nie spotkałam osobiście (oprócz megi )
wiesz, że ja też tak kiedyś pomyślałam...moja najlepsza przyjaciółka wyjechała na stałe do Francji (w wakacje) i od tamtej pory jej nie widziałam - tylko na skype. Teraz czekam aż przyjedzie jak dostanie urlop. Mamy kontakt w sumie tylko mailowy i czasem na skype, mailowy - odpisjemy do siebie po kilku dniach zazwyczaj i też nie jest na bieżąco z moimi sprawami a ja z jej, a wy tak

My byliśmy na spacerku po osiedlu tylko, łeb mi wywiało, bo czapki nie wzięłam, mały po spacerze był śpiący i pogardził moją pomidorówką usnął o 14.30 i śpi nadal, jak się obudzi to mu odgrzeję i wcisnę choćby siłąa wyszła taka pyszna i taka słodkawa przez marchewkę no i lane kluski zrobiłam - moja praca nie może iść na marne
Przestańcie pisać o tej wadze i wzroście jeszcze wagę jakoś przełknę choć z 10 kilo zrzucić muszę do lata, ale wydłużyć się nie wydłużę (158 cm) więc wy już dajcie spokój plisssss (długaśne lachony).
Nie wiem co zrobić - mały zaczyna wyrastać z kombinezonu - tzn w kroku już mu się tak wbija trochę ten kombinezon....nie uśmiecha mi się nowego kupować na miesiąc...d tego jeszcze buty bym musiała kurde
Chciałam popłacić rachunki i miałam tylko 3 kody do przelewów, zapłaciłam za neta i telefon, a został mi polsat, ostatni kod potrzebny do aktywowania nowej karty...no właśnie i cholera wie gdzie ona jest przekopałamwszystkie szafki - nie ma że już nie wspomnę, że na allegro sobie nic nie kupię już - bo jak zapłacę
Gmyrelko - oberzałam piranię piękna rybka

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 15:32   #1184
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
lindsey - nie wiem czy już znalazłaś ale wklejam Ci zdjęcia bramki z lidla. Mamy ją jakieś 3 tygodnie i już parę razy była zdejmowana i zakładana (łóżeczko nie mieści się w niej jak musimy nim przejechać).
Nie nie znalazłam. Dzięki Tylko jeszcze jedno pytanko. Na jaką max szerokość ona jest? Bo ja mam 100cm a większość ma 70kilka... A już się nakręciłam...

Nie mam czasu się rozpisywać ostatnio. Misiek szaleje (ale teraz śpi) i tz od wczoraj na L4 - przedwczoraj miał ponad 39st My z Michasiem się na razie trzymamy, tz dostał eksmisję z sypialni. Asiulek nadal chcesz się z nami spotkać? We wtorek?

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

No i zapomniałam napisać że same zgrabne babki się tu pokazują Jak tak dalej pójdzie to i ja mimo braku silnej woli pójdę na dietę

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 15:49   #1185
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
madzia a dotrwałaś do końca A6W?? Mi się nigdy nie udało Poza tym nie jest wskazane tak intensywne trenowanie jednej partii mięśni każdego dnia - mięsień musi mieć czas na odpoczynek i regenerację, ale faktem jest że efekty to po tym są
raz ćwiczylam z 3 tyg, i efekty były, ja ćwicze co drugi dzień brzuch, na zmiane np z nogami czy rękami

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Dobrze że tylko rurę zobaczyłaś bo dalej bałagan jest na 100 fajerek. A tak serio o ona jest a krótka na tańce
dobrze trafiłam

Stary 2011-01-20, 15:49   #1186
lindsley
Zakorzenienie

Jest już ta bramka na str lidla. Tylko do 81cm a przedłużenie 7cm kosztuje 19.90zł także całość i tak 150 by mnie uczyniła

Michaś
Stary 2011-01-20, 15:55   #1187
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
mój synek wracając z Eryka pokoju coś sobie żuł, tak jakby gume dostał, więc od razu mu palcem w buzi szukam, a tam kawalek piankowego telefonu(taki 1,5 cm). Taki jego ulubiony gryzak był, ale już w śmieciach wylądował.
no i zaczyna sie odgryzanie róznych przedmiotów kurde wystarczy chwila nieuwagi strasznie sie boje takich sytuacji a swoja droga producenci mogliby bardziej brac pod uwage pomyslowosc małych dzieci i robic bezpieczniejsze zabawki

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
no nie moge wobraziłam sobie Oliwke Vasca obrzygana kuchnie i śpiewającą i usmiechniętą POP

dziewczyny ale żeście wkreciły temat wagi, czasem szczupła osoba moze ważyc podobnie jak inna wyglądająca na grubsza, miałam taka kolezanke w liceum szczypior straszny a wazyła wiecej niz takie przecietne dziewczyny w klasie

gmyrelka ja mam takie spodnie tzn podobne kupiłam w top secret bardzo fajne, dobrze sie w nich czuje i sama sobie nawet podobam

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:11   #1188
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość
dziewczyny ale żeście wkreciły temat wagi, czasem szczupła osoba moze ważyc podobnie jak inna wyglądająca na grubsza, miałam taka kolezanke w liceum szczypior straszny a wazyła wiecej niz takie przecietne dziewczyny w klasie
ja jak ważyłam 67 kg przy wzroście 178 to było tak wizualnie sporo, ale jak zaczełam ćwiczyć i mięśni przybyło, to waga skoczyla do 69kg a rozmiar zmienilam na mniejszyBo mięśnie więcej niż tłuszcz ważą. Teraz ważę 68 kg więc niby mniej niż przed ciążą, ale mięśni to mi ubyło, no więc już więcej się nie wypowiadam.

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

a zabawki niestety w większości mają na naklejkach czy ulotkach że dla dzieci powyżej 3 latnawet gryzaki

Stary 2011-01-20, 16:18   #1189
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Mój tata ostatnio mi powiedział że jest taka odzywka dla sportowców co się nie da po niej nie przytyć jak się nie ćwiczy , jak chcesz to spytam o nazwę . ma kupe kalori i mase białka . I jak się nie ćwiczy to tłuszczyku przybywa .
.
Mój ojciec to kulturysta i też mi często mówił, ze mam zacząć pić odżywki... może faktycznie to dobry pomysł... dopytaj o co chodzi to pomyślę

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Nie mam czasu się rozpisywać ostatnio. Misiek szaleje (ale teraz śpi) i tz od wczoraj na L4 - przedwczoraj miał ponad 39st My z Michasiem się na razie trzymamy, tz dostał eksmisję z sypialni. Asiulek nadal chcesz się z nami spotkać? We wtorek?
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

No i zapomniałam napisać że same zgrabne babki się tu pokazują Jak tak dalej pójdzie to i ja mimo braku silnej woli pójdę na dietę
Jestem ZA!! już wpisuje w kalendarz trzeba się skontaktować z Jagą i dogadać szczegóły

Aaaa i chciałam donieść, że mamy następną "oszukistkę" na forum- to lind!! Ona chuda jak przecinek jest!! wierzcie mi na słowo...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:33   #1190
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Nie nie znalazłam. Dzięki Tylko jeszcze jedno pytanko. Na jaką max szerokość ona jest? Bo ja mam 100cm a większość ma 70kilka... A już się nakręciłam...
Widziałam ze już znalazłaś. Ja mam otwór drzwiowy 82 cm i jest ok. Chyba musisz dalej szukać bo takie szersze to widziałam tylko w sklepie kolorino ae też były sporo (bardzo sporonistety) droższe.

Tak się chwalicie tmi kg że ja też to zrobię. No wiec mając 170 cm wzrostu waże 67 kg i nie jest dobrze. Zwykle ważyłam ok 60 a przed ciążą właśnie 67. Nie mieszczę się w swoje ulubione ubranka iczuję się ciężko choć sama waga aż tak bardzo mi nie preszkadza. Jak większość ludzi mam ganicę dobrego samopoczucia
Stary 2011-01-20, 17:16   #1191
yoonka
Rozeznanie

powiedzialam mezowi, ze jestem najgrubsza na forum, to odpowiedzial "znajdz inne forum"
bu
Stary 2011-01-20, 17:31   #1192
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem ZA!! już wpisuje w kalendarz trzeba się skontaktować z Jagą i dogadać szczegóły

Aaaa i chciałam donieść, że mamy następną "oszukistkę" na forum- to lind!! Ona chuda jak przecinek jest!! wierzcie mi na słowo...
Taaa... jak ktoś tu oszukuje to Ty. To i ja wyjawię co i jak: 164cm i 62kg buuu

Michaś
Stary 2011-01-20, 17:49   #1193
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Uwaga wstawiam zdjęcia
Nie są aktualne bo na prawdę nie mam , są z tamtego lata 2 pierwsze , 2 drugie to z wakacji (tak wyglądałam na początku ciąży) i 2 moje chłopaki
Jak zrobię jakieś aktualne to wstawię
Dopiero teraz dotarłam do Twoich zdjęć. No faktycznie "odchudzać" to się musisz koniecznie. Jak tak wygladałaś na początku ciąży to wyobrażam sobie jak wyglądasz teraz. Następna "gruba" się znalazła.

A tak swoją drogą to na jednym zdjęciu widzę widok z latarni w Kołobrzegu.
Stary 2011-01-20, 18:07   #1194
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa... jak ktoś tu oszukuje to Ty. To i ja wyjawię co i jak: 164cm i 62kg buuu
No,no... ja nie zauważyłam zebys miała cos do zrzucania. Chyba, że tak dobrze kryjesz cos pod kurtką bo w sumie zawsze widziałyśmy się dość opatulone

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-01-20, 18:13   #1195
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
No,no... ja nie zauważyłam zebys miała cos do zrzucania. Chyba, że tak dobrze kryjesz cos pod kurtką bo w sumie zawsze widziałyśmy się dość opatulone

Michaś
Stary 2011-01-20, 18:18   #1196
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Ale skoro kurtka tuszuje to nie może byc źle We wtorek ocenię

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Dziewczyny, czy u Was wyzynające się ząbki wiązały się z częstym i mocnym płaczem Waszych maluszków? Bo moja od 3 dni popołudniami jest nie do zniesienia, nic jej nie pasuje, płacze... i to nie jest płacz wymuszajacy czy marudzenie.. tylko płacz jakby ją cos bolało. |Do tego ma gorszy apetyt... czy to mogą byc zęby?? Do tej pory nie było aż tak źle (poza tą nocą na pogotowiu)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-01-20, 18:24   #1197
anakazar
Zakorzenienie

Asia pewnie,że mogą być to zęby.

Ja wróciłam z zajęć i padam na twarz,parę wygibasów ładnie potrafi człowieka wykończyć.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-01-20, 18:26   #1198
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
powiedzialam mezowi, ze jestem najgrubsza na forum, to odpowiedzial "znajdz inne forum"
bu
no nie wiem.. ja przy wzroćie 168cm mam 78kg i waga ani drgnie w dół od 4 msc!!!!! przed ciąża miałam 75 ale przytyłam z 70kg.

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 18:26   #1199
anakazar
Zakorzenienie

gmyrelka i co zamawiasz sobie te spodnie?

Stary 2011-01-20, 18:50   #1200
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
gmyrelka i co zamawiasz sobie te spodnie?
anakazar będę mierzyć podane wymiary na swoich spodniach jak tylko ten mój okropny wyjec pójdzie spać Wiecie co, mam takie dni, że po powrocie z pracy nie myślę o niczym innym jak o godzinie 19 (Marcel wtedy idzie spać...) Wiem, okropna jestem, ale On od momentu gdy przekroczę próg domu wyje non stop, stale o coś Mu chodzi Idę sobie jutro jajniki podwiązać coby nigdy więcej nikt ani nic nie podkusiło mnie by mieć jeszcze dziecko. Na dobitkę Hanka dostała dzisiaj minusa i dwie uwagi o braku pracy domowej, bo oczywiście nie zapisuje sobie co trzeba zrobić. Czy ja aby na pewno nadaję się na matkę??
P0P może moją dwójkę byś przygarnęła

Dodam że wydaje mi się, iż On jest głodny i dlatego wyje... ile by nie zjadł owoców to po godzinie jest głodny, a ja staram się Go przetrzymać od 16 do 19... teraz wciągnął 240ml i z krzykiem że koniec mleka a ja nie chce Mu żołądka rozepchać, bo będzie grubasem w przyszłości I co ja mam zrobić? Głodzić dziecko, żeby nie miało w przyszłości problemów z nadwagą?

Ufffffff, jestem wolna, bo Marci poszedł spać

http://www.serce-oliwki.pl/ właśnie spłakałam się jak bóbr Co tam moje problemy z uwagami Hani i wyciem Dyzia ... ;(

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-01-20 o 18:57
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości