|
|
#661 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 8. i na pewno nie ostatnia :)
Nadrobiłam
![]() Moja Mocha Swirl też nie wygląda jak Mocha Swirl Z ciekawości ![]() Cytat:
Jak napisałaś, że wreszcie sobie kupiłaś z mamą dobrze dobrane biustonosze, to myślałam, Cytat:
![]() Cytat:
\Cytat:
Cytat:
Bagaż rejestrowany kosztuje ok. 60 zł za lot w jedną stronę, może to rozważcie jednak, bo do podręcznego nie można brać masy rzeczy. Jak byłam z TŻtem we wrześniu na 5 dni w Londynie to wzięliśmy jeden duży bagaż plus każdy swój podręczny (z tym, że ja małą walizkę, a on tylko torbę) i ledwo się pomieściliśmy. Ale braliśmy sobie jedzenie
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Mju bedziesz jutro koło 12-13 dostepna
?bo bym po te herbatki podskoczyła ale jeszcze nie wiem dokłądnie o ktorej bo jeszcze do Lidla chce wstapic po drodzeaaa i ustalimy co ewentualnie z ta Euphoria ja jak nie zapomne to ja zabiore i zobaczysz ile jej jest
|
|
|
|
#663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Były nieumyte ale dziękuję Za to u Ciebie rzuciło mi się w oczy, że na twarzy jakbyś zeszczuplała. Nie przesadź! Dziewczynki, będę robić zamówienie tutaj http://www.smartcoffee.pl/ Czy któraś chciałaby się dołączyć? Ja zamawiam aromaty do kawy - są bardzo polecane przez znajome znajomej (dietujące się ). Przewagą tych aromatów nad innymi jest brak cukrów i tłuszczy w składzie Jest tylko glikol propylenowy (standard w aromatach) oraz woda. A smak obłędny ;>Jeśli będą chętne, to założę wątek w Klubie
|
|
|
#664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś mi dała próbki (takie jak masz z atomizerkami 3ml - chyba tak pisałaś), zaaakochałam się! Nie lubię tak silnych zapachów, ale ten mnie uwiódł!
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego dnia
|
|
#666 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ucze sie od 7 rano
zaraz sie wystroje, lece na laborki a pozniej egzamin..ble![]() Cytat:
Bo tam mozna miec walizke zawsze Przy tanich liniach lotniczych niestety za bagaz glowny trzeba doplacic, bezplatny jest tylko podreczny-Malla przed wylotem przekop internet i juz Bo niektore linie jako podreczny uznaja mala walizke a inne czepiaja sie, jezeli nie miesci sie ona w podanych przez nich rozmiarach (co do centymetra! )A co do piecyka-moze to bateria sie wyczerpala? Albo cos sie tam zapchalo...Jakby ktoras znala kogos dobrego do piecykow to ja rowniez prosze o kontakt |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#668 |
|
Konto usunięte
|
jeżeli chodzi o piecyki gazowy to ja bym zadzwoniła bo jakiegoś fachowca, sama bym się nie podjęła
![]() najlepiej jest znaleźć sobie w necie kontakt do fachowca poprzez stronkę serwisową producenta pieców ![]() Dobrze, że już piątek. |
|
|
|
#669 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
aaaaaaa, zostawiłam ciepłego mężczyznę w łóżku
Mam parę pytań, jestem totalnie zielona podróżniczo: - Czy KREM to też PŁYN? Z tego co kojarzę, to tak, więc wrócę z Anglii opalona - Czy skasują mi perfumy, które kupię na lotnisku? - Gdzie mogę kupić małe pojemniczki, żeby porobić odlewki, odsypki i odmaziajki? - Najbardziej się boję, że będę miała okres... Można brać do podręcznego leki? W regulaminach przewoźników nie znalazłam, a o ile przeciwbólowe można kupić wszędzie, przeciwkrwotoczne będę musiała wziąć ze sobą... Cytat:
Cytat:
Śliczny avek Cytat:
Cytat:
W Londynie mam brata, więc jedzenia nie musimy brać ani martwić się o noclegi, a w Paryżu 2 tanie noclegi w hostelu, 4 km od wieży Eiffla. Chcemy tylko zobaczyć wieżę, katedrę i Luwr. Bilety lotnicze tak tanie, że grzech nie brać. Przejazd ze Stansted do Greenwich wyniesie nas więcej niż samolot. Mój brat wszystko organizuje, ja mam się tylko spakować i korzystać z umiejętności inglisz-frące :P Cytat:
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
ola_gie, dobry jest ten pasek?
|
|
|
|
#671 |
|
Matka Smoka
|
Malla, w Paryżu MUSISZ iść na Montmartre.
Luwr sobie raczej daruj - raczej mi nie wyglądasz na typ turysty, który wpada zaliczyć obowiązkowe punkty m.in. Mona Lisę i pyknąć zdjęcie Za dużo czasu tam stracisz a niewiele zpobaczysz.Masz pół roku na zbieranie pojemniczków, spokojnie Ja ci mogę kilka buteleczek 20ml dać. Niedrogie na kremy ma ZSK. Żel do mycia i proszek do prania kupisz sobie tanio na miejscu w supermarkecie.A z Londynu do Paryża czym? Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2011-01-21 o 09:56 |
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? W oryginalnym opakowaniu czy odlewkę ? Ile ? I jak, kiedy (jeśli idzie o pieniądze to wolałabym w przyszłym mies.) chcesz się dogadać
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#673 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Samolotem, łącznie koszt do Anglii przez Francję i z powrotem do Polski wyniesie jakieś 500 zł 250 zł za noclegi w Paryżu. Więcej niż 2000 zł nie mogę wydać, więc reszta pójdzie na komunikację miejską i zwiedzanie, nie będę robić żadnych zakupów (po co, skoro można zamówić to samo przez neta).
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
ja też niedawno
krowa mać jest CUDOWNA! długo by mówić, ale ona myśli, że będę z nią rozmawiać przez karteczki typu post-it Moja współlokatorka pojechała do domu, kobieta bez serca ;< ta na mnie z nożem wyskoczy, po tym co jej odpisałam w jej durnej karteczce
|
|
#676 |
|
Matka Smoka
|
Shiruvii - jesli jeszcze nie byłaś w Schleckerze, to bardzo bym prosiła jeszcze o krem do rąk, niestety nie mam zdjęcia. Do rąk i paznokci (Hand&Nagel) z aloesem i czymś (chyba kearatyną) - biała tubka, marka Rilanja (m.własna Schleckera), ok. 3,50zł
Malla, Luwr jest masakrycznie wielki. Nie wiem co dokładnie chcesz zobaczyć, ale zakładając, że kilka rzeczy w różnych segmentach - więcej czasu stracisz na łażenie i szukanie niż patrzenie. Szkoda kasy też. Dwa dni w Paryżu to malusio. Jak już musisz ,,zaliczyć" muzeum to polecam Orsay z impresjonistami. Komunikacja w Paryżu jest dość droga. W którym miejscu dokładnie masz hostel? Spróbuję Ci znależć optymalną kartę miejską, na turystycznej strasznie zdzierają kasę. W moim bagażu filtry też zawsze zabierają najwięcej miejsca
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malla jakby co to ja Cię mogę poratować pojemniczkami 10ml po żelach pod oczy ![]() przechowuję je włąśnie dla takich sytuacji
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
Ta wariatka obkleiła pół ściany w kuchni karteczkami
Malla, ja kiedyś zamawiałam jakiś 'zestaw podróżny' w Klubie Dla Ciebie, czy czymś takim. różne butelki na żele, kremy, naprawdę fajne! Którejś stanik?
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-01-21 o 11:24 |
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Mju a co ona na tych karteczkach wypisuje
![]() ?
|
|
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
Hula - gdybym ja to czytała
zaczęło się od "proszę sprzątać po sobie stół w kuchni!" padłam ze śmiechu,bo szafka w kuchni tydzien była brudna od jej sosu :p odpisałam jej, że ma rację, powinna zacząć sprzątać, tylko szybciej niż szafkę ubrudzoną sosem. Zakończyłam "pozdrawiam, Ania : ) " wchodzę w nocy, a tam 4 karteczki, przeczytałąm początek i stwierdziłam, że nie warto reszty "to było tylko raz, a ty..." itd. wolałam się nie denerwować, bo ona jest niesamowitym brudasem i trzeba po niej sprzątać. zirytowałam się i odpisałam, że jak jej źle to co tu jeszcze robi, przecież nikt i nic jej nie trzyma. Wspomniałam też, że my przynajmniej umiemy spuścić po sobie wodę, napisałam, że karteczki to nie mój poziom i myślałam, że to koniec, że mnie dopadnie w kuchni... a ona znowu odpisała ach, pani prawnik ![]() oczywiście mniej chaotycznie i bardziej złośliwie jej odpisałam zabawna dziewczynka ;p
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-01-21 o 11:40 |
|
|
|
#681 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2- zakupów ze strefy bezcłowej nie biorą pod uwagę, możesz kupić co chcesz i nie ma problemu, 3- kup sobie najlepiej miniaturki kosmetyków, żeby nie było problemu, że coś przelane Ci się wyleje, bo będzie nieszczelnie zamknięte 4- mnie się nigdy nie czepiali o leki.. najlepiej włóż do kieszeni ;p Cytat:
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
też raz powiesiłam kratkę w kuchni
swoją drogą to wisi do dzisiaj ![]() tylko że jak u mnie mieszka 8 osób to ciężko do kazdego dotrzeć bo niektórych dziewczyn potrafię nawet miesiąc nie widzieć ani razu napisałam że jeżeli każdy będzie troszkę bardziej się starał to w kuchni będzie przyjemniej i nei bedziemy się wstydzić zaprosić gości ![]() o dziwo przez miesiąc w kuchni był błysk
|
|
|
|
#683 |
|
Pani Buka
|
Mju, jaka laska
![]() ale trzeba było nie bawić się w karteczki do niej ![]() Malla, no to prawda, że może w tanich liniach jest inaczej. Musisz sama się dowiedzieć. Chociaż moja mama leciała tanimi, na pewno nie chciała wydawać dużo kasy, a brała dwa bagaże. Ja znalazłam fajną ofertę na e-sky, coś na zasadzie ostatnich miejsc i to było Air France, tylko kilkaset złotych taniej niż normalnie... I zamiast przesiadki Paryż-Lyon to TGV które normalnie jest drogie jak cholera też ![]() a leki, to chyba tylko z receptą od lekarza i w oryginalnym opakowaniu. piecyk mam nowszego typu, no ale nie poradziłam sobie z nim sama, o 14 ktoś ma przyjechać i zobaczyć.
|
#684 |
|
Zadomowienie
|
Hula - tylko wiesz, że tak naprawdę ja i moja druga współlokatorka sprzątamy, a ta jest królową brudu i syfu. A to ona zwraca uwagę byśmy zostawiały porządek, bo raz zdarzyło się jej stół wytrzeć!
Mam nadzieję, że przynajmniej teraz wodę będą dokładniej spuszczać... Kasiencja - ja jej napisałam, że nie będę bawić się w karteczki, a ona taki cyrk odstawia. Wyśmiałam ją po prostu w tej kartce. Cały czas ukrywa się przy chłopaku, a do niego nic nie mam, jeszcze się popłacze, albo zacznie mnie przepraszać
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-01-21 o 11:47 |
|
|
|
#685 |
|
Wtajemniczenie
|
straszne macie problemy z tymi współlokatorami, współczuję..
proponuję wynająć jakiś luksusowy apartament z basenikiem, żebyście wszystkie-biedne-z-problemami mogły tam zamieszkać
|
#686 |
|
Zadomowienie
|
Bajka, pisałam ostatnio o śnie, że Neciak mieszkała w takim miejscu! Musi nas przygarnąć
![]() Nie całować się po szyjach!
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-01-21 o 11:50 |
|
|
|
#687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście zakładamy, że Twoje sny są prorocze?
|
|
#688 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Lenka,
To się cieszę, że zauważalne Ale ostatnio w ogóle zmizerniałam. Na każdym kroku słyszę: "Coś Ty taka blada?" No wyglądam gorzej i kiepsko, dzisiaj spałam 9h ![]() Nie, nie zamierzam przesadzić, dlatego ćwiczenia głównie kierunkuję na partie od pasa w dół, bo na tym mi zależy, nie na ogólnej utracie wagi ![]() Wracając do naszej rozmowy o odchudzaniu, nie poszczę tak całkowicie. Jeden dzień w tygodniu mam taki, że zjem batona, ciastka albo tabliczkę czekolady ![]() Kasiencja, To zabieram Ci stanik Wezmę też paragon jakbyś potrzebowała zwrot zrobić |
|
|
|
#689 |
|
Zadomowienie
|
Bajka Zawsze są! Neciak po prostu zauważyła, że COŚ wiem i teraz udaje wyprowadzkę, byśmy nie chciały korzystać z basenu
|
|
#690 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Cytat:
ok, ale nie wyrobię się na Rynek przed 15 skoro facet od pieca ma być na 14 no i nie wiem... później może?
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

\

bo jeszcze do Lidla chce wstapic po drodze

:brzy dal:
zaraz sie wystroje, lece na laborki a pozniej egzamin..ble
trzeba na jakiś serwis zadzwonić, ale mam nadzieję że nie zażyczą sobie kasy jak to nic poważnego tylko jakaś pierdoła... nie wiecie jak to jest?

no i nie wiem... później może?