|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Kachula oczywiście gratuluje postępów w rechabilitacji
![]() Lucky oby szybciutko było już po wszystkim Masakra z tymi wirusami
|
|
|
|
#3752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ZAPRASZAM DO KLUBU!!!
|
|
#3753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja rodziłam naturalnie |
|
|
|
|
#3754 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() :![]() Cytat:
Teraz bedzie Ci bardzo ładnie uciekac![]() Cytat:
![]() Cytat:
wracajcie szybciutko do domku![]() Fifi przespal cala noc w lozeczku ale ja cos spac nie moglam.. pol niocy przewracalam sie z boku na bok co polecacie na sen??![]() Dzisiaj ide na karaoke do klubu wroce pewnie kolo 4 nad ranem, mam nadzieje ze jutro moje chlopaki pozwola mi sie wyspac ![]() Wszytskiogo najlepszego z okazji imienin dla Agniesi od Aniulki i dla mnie tez![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Suonko ja mialam CC ale ze wzgledu na slabo wyczuwalne tętno Filipa.. nie przypominam sobie zeby u nas na forum ktos mial rozejscie spojenia lonowego.. moze musiala bys popytac na innym forum..
|
|
#3755 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i za nocnikowanie ![]() Cytat:
ależ ona słodziutka Cytat:
cóż te dzieciaczki tak zwracają może faktycznie coś mu nie podeszło Cytat:
![]() rodziłam naturalnie bez znieczulenia i mam nadzieję że teraz też tak będzie bo nie chcę cesarki Cytat:
te szpitale to są okropne, pamiętam jak Agusia miała 4tygodnie i byliśmy w szpitalu z tym pępuszkiem to też coś tam złapała i zaczęła mi tam wymiotować to było straszne
|
|
|
#3756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz, ja dziś też kiepsko spałam ;p ale idę się zaraz zdrzemnąć ![]() Amelki ulubiona bajka to tak samo Waybaloo i Teletubisie ![]() bo to tak jest z tymi szpitalami... ;/leczy się na jedno a łapie drugie
|
|
#3757 |
|
Zadomowienie
|
Pamietacie Karoline84
z malym Adasiem? ciekawe co u nich sluychac.. tak dawno sie nie odzywala..I Kropcia chociaz byla wczoraj zalogowana i odezwala sie na innym forum to u nas nic nie napisala.. ![]() i Malinki nie ma.. i Brombi.. ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Gissh widze Cie!
'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.' Fifi Edytowane przez Agusia_a9 Czas edycji: 2011-01-21 o 12:48 |
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3759 |
|
Zadomowienie
|
pozniej cos moze naskrobie, bo musze obiad gotowac;]odpowiem tylko na pyt. cc. ja mialam z powodu wady wzroku. tez sobie nie pprzypominam, zeby ktoras mamusia od nas miala rozchodzace sie spojenie...
|
#3760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc też życzymy wszystkiego najlepszego
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie znowu zaczynają chorować - na razie kaszel i katar 100 latek dla Agusi . Ja też przyjmuję dziś życzenia...
|
|
|
|
|
#3762 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przyłączam się do życzeń ja 1 cc miałam z uwagi na brak postępu porodu, a pierwsza była u mnie wskazaniem do drugiej cc ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3763 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Mam cichą nadzieję że jeszcze mnie w ogóle pamiętacie Strasznie dawno się nie odzywałam, wiem wiem... Wybaczcie ale tak wyszło - z różnych powodów. Ale to że nie udzielałam się na forum nie znaczy że o Was nie myślałam i że co jakiś czas nie zaglądałam żeby się dowiedzieć co słychać u Was i Waszych skarbeczków A od jakiegoś czasu jestem już znowu całkiem na bieżąco no i postanowiłam wyjść z ukrycia i napisać parę słów...Co u nas? Ja już piąty miesiąc od powrotu do pracy a Dominiką zajmuje się moja mama i jakoś to funkcjonuje... Dominisia to już duża pannica - niedługo skończy 14 miesięcy, a ja się zastanawiam kiedy to minęło? Przecież dopiero co była taka maleńka a tymczasem już śmiga sama po domu... Bo od tygodnia samodzielnie chodzi Przyznam że naprawdę się już martwiłam tym jej brakiem zębów i poszłam z nią do dziecięcego dentysty, ale pani doktor powiedziała żeby cierpliwie czekać bo po prostu są dzieci które tak późno ząbkują i nie powinniśmy panikować... Tym bardziej że jej zdaniem niedługo wyjdą jej trzy ząbki od góry i coś tam od dołu (chociaż ja szczerze mówiąc nic tam w tej buźce nie widzę...) No ale zobaczymy...Co jeszcze? Hmmm, moje dziecko to takie prawdziwe "żywe srebro", jest z tych straszliwie energicznych maluszków których wszędzie pełno, spokojnie to ona nie usiedzi dłużej niż minutę, przyznaję że czasem za nią nie nadążam No i śpi ciągle bardzo kiepsko - już jakieś trzy miesiące temu przeszła na jedną drzemkę w ciągu dnia (czasem półgodzinną, czasem dwugodzinną ), a nocy niestety ciągle nie przesypia - był taki okres że potrafiła budzić się nawet co godzinę No dobrze, zalałam Was już informacjami o nas To jeszcze tylko wklejam parę aktualnych zdjęć Dominisi A Wasze maluszki przecudne - wszystkie bez wyjątku! Pozdrawiam serdecznie Agusia jestem, jestem I przyłączam się do życzeń z okazji imienin - dla Agusi dużej i Aniulkowej Agusi małej
Dukam ![]() - 7,5kg DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png Edytowane przez gissh Czas edycji: 2011-01-21 o 14:05 |
|
|
|
#3764 |
|
Zadomowienie
|
heloł
![]() melduję, że żyjemy. Byłam dziś u gin i słuchałam bicia serduszka A ostatnio to jest taka diablica, że nie wyrabiam.Lucky- zdrówka dla Olci! dobrze, że już jest poprawa Ola- fotki fotki Blancika prosimy głowa mnie strasznie rozbolała, zdrzemnę się póki Olka śpi. buziaki Mamusie |
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lucky - dobrze, że już jest poprawa - nadal trzymamy kciuki Ela A leżenia nie zazdroszczę... |
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
Ja dzis zaliczylam dentyste jeszcze tylko jedna wizyta i wszystkie zabki sa dobre Tz znow chpry tzn taki ma stan podgoraczkowy jest słaby wszytskie kosci go bola pewnie jakas grypa go łapie oby tylko Kamilka sie nie zarazila od niego ![]() Gish Dominisia jest cudna Jesli chodzi oreklamy to moja tez patrzy w nie jak zaczarowana nie wiem co to w tych reklamach takiego jest ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- A chcialam jeszcze zapytac Co dajecie dzieciaczkom pic?? bo moja to głównie te herbatki z HIPA albo BOBOVITY ale one to grogie jak byk za takie male opakowanie co dajecie tez oprócz tych herbatek??
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() POLUSIA SAMA STOI JUZ wiedzialam ,ze jak ponarzekam to tak sie stanie pisałam we wtorek, a w srode tz wrcoil i po 5 sekund jakos dwa razy stała, wczoraj juz coraz wiecej, a dzis to po pól minuty stoino i kupka na nocniczek znow była, siku czesto są ![]() potem wkleje fotke wlsów, bo dzis Tz do pracy poszel, wczoraj mial wolne wiec odpoczywalismy ![]() Gissh milo Cie widziec a moja immieniczka cuuudnaEla super, ze slyszalam serduszko
|
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3771 | |||
|
Zadomowienie
|
dziekuje
*Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
z gwinta oczywiscie bo odkad tak sie nauczyl to inaczej pic juz bnie chce.. nie raz uda mu sie przemycic jakas herbatke z miodem i cytryna..Brawo! jeszcze troche i zacznie biegac![]() Witaj Gissh sliczna masz coreczke Dominisia ma slodziutkie usteczkaa zagladajcie do nas czesciej
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Gissh gratuluje! Miło cię widziec
![]() Piotrek pije soczki z wodą wymieszane i herbatki z bobovity/hippa Przyszedł wózio- ogólnie ok ale wyglądowo mogłoby być lepiej- tj jakieś przetarcia itd więc negocjuje żeby mi troche kasy oddali, bo nie mówili przez telefon o takich rzeczach jak pytałam. Sprawny i wygodny dla Piotrka, fasjnie się prowadzi nawet po śniegu. Ogólnie jestem zadowolona |
|
|
|
#3773 |
|
BAN stały
|
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-674002.html - ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra z tymi linkami nie znamy się a o głosy wpada prosić:\
Wózek z karzdą chwilą bardziej mi się podoba - wyczyściłam go, Tż potem nasmaruje koła- będzie git. |
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Zebra super ze jesteś zadowolona z wózka
Masz racje z tymi glosami to przeginaja ciekawe czy one by glosowały ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- A gdzie karenina dzis sie podziewa
|
#3776 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. U nas też te herbatki, ewentualnie przegotowana woda, albo woda z sokiem własnej produkcji![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jest ok wózio ale oczywiście ja z miłośników takich jak mają dziewczyny i kolorek i nowa kolekcja
ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. no i nie ma tej foli przeciwdeszczowej ale od biedy da się skorzystać z tej co mam do haucka.
|
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Tak samo mysle, a w końcu będzie i tak zbędny za jakiś czas to nie będzie mi przykro, że nie chce w nim jeździć. Były inne aukcje(nawet z tych nowszych turkusowy, ale pisało, że ma przetarty kosz dlatego nie licytowałam go a w sumie teraz też mam przetarty wrr) i mogłam z nich skorzystać jakby mi od razu powiedzieli, że nie do końca jest tak jakbym chciała poprostu. Ale warzne, że jest dla mnie lekki a dla Piotrusia wygodny
Nie wiem tylko jak się opuszcza bardziej to coś pod kolanami czarnego...przedłużenie wózka jakby Bo jak inaczej ma sens podnóżek jak to za bardzo wystaje Dziewczyny napiszcie co i jak z tym elementem.
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2011-01-21 o 20:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

Masakra z tymi wirusami

55kg 

za to żeby wybrała twoje mieszkanie
z malym Adasiem? ciekawe co u nich sluychac.. tak dawno sie nie odzywala..

Strasznie dawno się nie odzywałam, wiem wiem... Wybaczcie ale tak wyszło - z różnych powodów. Ale to że nie udzielałam się na forum nie znaczy że o Was nie myślałam i że co jakiś czas nie zaglądałam żeby się dowiedzieć co słychać u Was i Waszych skarbeczków
Pozdrawiam serdecznie