Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009) - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-21, 08:14   #3751
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)

Kachula oczywiście gratuluje postępów w rechabilitacji cudownie, ze do przodu idziecie

Lucky oby szybciutko było już po wszystkim Masakra z tymi wirusami

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 08:15   #3752
katevalley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość

my wciąż w szpitalu.. na dodatek dziś u małej w badaniach potwierdziło się, że złapała tu jeszcze rota więc mamy dodatkowe atrakcje..
poza pleśniawkami od sterydów wziewnych.. masakra

na szczęscie zapalenie płuc powoli ustępuje i Olcia już się lepiej czuje i zaczyna jej troszkę apetyt wracać i zaczyna się troszę bawić więc i my się na duchu podnieśliśmy!!

uważajcie proszę na swoje pociechy, bo nikomu nie życzę złapania takiego wirusa..ściskam Was mocno i dziękuję za wsparcie które dajecie
TRZYMAM bardzo mocno kciuki za Olusię!!! mocniej się już nie da, żeby wracała do zdrowia i te wszystkie choroby ją pożegnały!!

ZAPRASZAM DO KLUBU!!!

NASZA CÓRCIA AMELKA ur. 20.11.2009 o 13:35, 3800g i 56cm

Mój malutki synek JAŚ 1-2.07.2011, 1130g

Odchudzanie 55kg

katevalley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 10:35   #3753
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
no w domu ja z nia gadam po polsku, tz po hiszpansku a w zlobku mowia do niej po niemiecku. Poki co nie sprawia wrazeniaa, zeby miala jakies problemy
to dobrze
Cytat:
Napisane przez suonko2 Pokaż wiadomość
I jeszcze pytanko do mam: czy któraś z was miała cc ze względu na rozchodzące się spojenie łonowe???
ja rodziłam naturalnie

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 11:38   #3754
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez katevalley Pokaż wiadomość
Amelka w nocy znów mi wymiotowała samym wieczornym mlekiem.Ale jak dałam jej po 6 tylko 150 ml to wypiła. Zaraz dostanie kaszkę i mam nadzieję, ze będzie ok. Narazie się ładnie bawi.
a mzoe idz do lekarza;> moze daj jej lacidofil? ja dawalam filipowi jak wymiotowal tak profilaktycznie..
Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość

Zeberko Ty nadal pierzesz wszytkie ciuszki nowe zanim je ubierzesz?? Ja juz dawno nie piore nowych rzeczy no chyba ze kupione na szmatkach.
ja tez nie piore nowo kupionych ciuszkow

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość

Przebiłyśmy uszy, nie wytrzymalam zapłakała tylko chwile, ale u kosmetyczki było tv więc włączylysmy mini mini i już było ok ślicznie wygląda! )
oo brawa! i poprosze ładnie o ładne zdjecia

Cytat:
Obiecane daaaawno temu foty z urodzin Lenki
alez ona ma lądne usteczka i torcik tez sliczny!

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

No i ciesze sie ogromnie bo moje dziecko dzis na rehabilitacji samo zaczeło RACZKOWAĆ!!!!!!!!!Ciesze sie bardzo bo teraz widze ze powoli wszystko zaczyna do normy wracac i chociaz Matik ma "małe" opoznienia fizyczne takie jak raczkowanie chodzenie to powoli powoli wszystko zaczyna sie ukladac
Brawa za postępy:

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

A własnie czy Wasze dzieciaki też stoją zahipnotyzowane przed tv jak widzą reklamy?
Filip reklamami sie nie interesuje.. za to bardzo lubi bajki uluniona bajka to Waybaloo
Cytat:

Moja pannica od wczoraj chodzi strasznie się cieszę

Teraz bedzie Ci bardzo ładnie uciekac
Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość

Niestety lekarka utwierdziła mnie w tym, że pępuszek się nie wchłonie i zabieg nas nie ominie.
Biedny Piotrus..
Cytat:
Witajcie Kochane

podczytuję Was codziennie odkąd mam laptopa w szpitalu ale zawsze jak próbuję cos napisać to akurat Olcia się wybudza i koniec...
nei jestem teraz na bieżąco ale przeleciałam ostatnio dodane foteczki i wszytkie są piękne

my wciąż w szpitalu.. na dodatek dziś u małej w badaniach potwierdziło się, że złapała tu jeszcze rota więc mamy dodatkowe atrakcje..

na szczęscie zapalenie płuc powoli ustępuje i Olcia już się lepiej czuje i zaczyna jej troszkę apetyt wracać i zaczyna się troszę bawić więc i my się na duchu podnieśliśmy!!
zdrowka zdrowka zdrowka dla Slicznej Olci! i duzo Sil dla rodzicow wracajcie szybciutko do domku

Fifi przespal cala noc w lozeczku ale ja cos spac nie moglam.. pol niocy przewracalam sie z boku na bok co polecacie na sen??

Dzisiaj ide na karaoke do klubu wroce pewnie kolo 4 nad ranem, mam nadzieje ze jutro moje chlopaki pozwola mi sie wyspac

Wszytskiogo najlepszego z okazji imienin dla Agniesi od Aniulki i dla mnie tez

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Suonko ja mialam CC ale ze wzgledu na slabo wyczuwalne tętno Filipa.. nie przypominam sobie zeby u nas na forum ktos mial rozejscie spojenia lonowego.. moze musiala bys popytac na innym forum..

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:34   #3755
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
ale fajnie!
i trzymam kciuki za mieszkanie

co to za nowa moda na proszenie o głosy?!

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

zapomniałabym : Mamy pierwsze siku do nocnika!
od rana nie zakładałam Nili pielychy żeby zobaczyć kiedy ona siurka i posadziłam ja na nocnik zaraz po śniadanku: 2 minuty później było siku!
dzięki

i za nocnikowanie

Cytat:
Napisane przez katevalley Pokaż wiadomość
za to żeby wybrała twoje mieszkanie
Ale fajnieeee z tymi ruchami jest czego pozazdrościć

Amelka w nocy znów mi wymiotowała samym wieczornym mlekiem.Ale jak dałam jej po 6 tylko 150 ml to wypiła. Zaraz dostanie kaszkę i mam nadzieję, ze będzie ok. Narazie się ładnie bawi.
oj mam nadzieję że to jednorazowe zwymiotowanie, może coś jej niespasowało

Cytat:
Obiecane daaaawno temu foty z urodzin Lenki
ależ ona słodziutka

Cytat:
Szczepienie całkiem nieźle poszło. Szybko się uspokoił. Ale za to zwymiotowła obiadek w domu cały:\ masakra... wszystko było w wymiocinach- ja, on i dywan. Serowe kulki niestety nie pdoeszły... ale zamroziłam na inny raz, bo sporo ich wyszło- anpewno jeszcze wypróbuje je
to super że na szczepieniu ok
cóż te dzieciaczki tak zwracają może faktycznie coś mu nie podeszło

Cytat:
I jeszcze pytanko do mam: czy któraś z was miała cc ze względu na rozchodzące się spojenie łonowe???
ja nawet nie wiem co to jest
rodziłam naturalnie bez znieczulenia i mam nadzieję że teraz też tak będzie bo nie chcę cesarki

Cytat:
Witajcie Kochane

podczytuję Was codziennie odkąd mam laptopa w szpitalu ale zawsze jak próbuję cos napisać to akurat Olcia się wybudza i koniec...
nei jestem teraz na bieżąco ale przeleciałam ostatnio dodane foteczki i wszytkie są piękne

uważajcie proszę na swoje pociechy, bo nikomu nie życzę złapania takiego wirusa..ściskam Was mocno i dziękuję za wsparcie które dajecie
i spokojnej nocki życzę.. zmykam się położyć, bo snu to mi w tym roku baaaardzo brakuje..
szybkiego powrotu do zdrowia i ukochaj od nas Oleńkę

te szpitale to są okropne, pamiętam jak Agusia miała 4tygodnie i byliśmy w szpitalu z tym pępuszkiem to też coś tam złapała i zaczęła mi tam wymiotować to było straszne
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:41   #3756
katevalley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
a mzoe idz do lekarza;> moze daj jej lacidofil? ja dawalam filipowi jak wymiotowal tak profilaktycznie..

Filip reklamami sie nie interesuje.. za to bardzo lubi bajki uluniona bajka to Waybaloo

Fifi przespal cala noc w lozeczku ale ja cos spac nie moglam.. pol niocy przewracalam sie z boku na bok co polecacie na sen??

Dzisiaj ide na karaoke do klubu wroce pewnie kolo 4 nad ranem, mam nadzieje ze jutro moje chlopaki pozwola mi sie wyspac
dziś nie wymiotowała, tylko ma luźne kupki, tak, że już 2 raz ją dziś przebierałam i musiałam kąpać... no bo nie je, takich stałych pokarmów, tylko picie, mleko i raz kaszka. a to wirusówka, dużo już znajomych to przechodzi...

Wiesz, ja dziś też kiepsko spałam ;p ale idę się zaraz zdrzemnąć
Amelki ulubiona bajka to tak samo Waybaloo i Teletubisie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość

te szpitale to są okropne, pamiętam jak Agusia miała 4tygodnie i byliśmy w szpitalu z tym pępuszkiem to też coś tam złapała i zaczęła mi tam wymiotować to było straszne
bo to tak jest z tymi szpitalami... ;/leczy się na jedno a łapie drugie

NASZA CÓRCIA AMELKA ur. 20.11.2009 o 13:35, 3800g i 56cm

Mój malutki synek JAŚ 1-2.07.2011, 1130g

Odchudzanie 55kg

katevalley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:13   #3757
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Pamietacie Karoline84 z malym Adasiem? ciekawe co u nich sluychac.. tak dawno sie nie odzywala..
I Kropcia chociaz byla wczoraj zalogowana i odezwala sie na innym forum to u nas nic nie napisala..
i Malinki nie ma.. i Brombi..

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Gissh widze Cie!

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Edytowane przez Agusia_a9
Czas edycji: 2011-01-21 o 12:48
Stary 2011-01-21, 13:18   #3758
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie Kochane

i spokojnej nocki życzę.. zmykam się położyć, bo snu to mi w tym roku baaaardzo brakuje..
trzymajcie sie i zdrowiejcie szybciej
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:25   #3759
asioczka
Zadomowienie

pozniej cos moze naskrobie, bo musze obiad gotowac;]

odpowiem tylko na pyt. cc. ja mialam z powodu wady wzroku. tez sobie nie pprzypominam, zeby ktoras mamusia od nas miala rozchodzace sie spojenie...

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:28   #3760
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:

Wszytskiogo najlepszego z okazji imienin dla Agniesi od Aniulki i dla mnie tez
..
dziękujemy
więc też życzymy wszystkiego najlepszego
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:45   #3761
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Pamietacie Karoline84 z malym Adasiem? ciekawe co u nich sluychac.. tak dawno sie nie odzywala..
I Kropcia chociaz byla wczoraj zalogowana i odezwala sie na innym forum to u nas nic nie napisala..

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Gissh widze Cie!
No właśnie....

U mnie znowu zaczynają chorować - na razie kaszel i katar

100 latek dla Agusi Aniulkowej i naszej teściowej Agusi. Ja też przyjmuję dziś życzenia...
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:55   #3762
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość

100 latek dla Agusi Aniulkowej i naszej teściowej Agusi. Ja też przyjmuję dziś życzenia...
zdrówka

przyłączam się do życzeń

ja 1 cc miałam z uwagi na brak postępu porodu, a pierwsza była u mnie wskazaniem do drugiej cc

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:

Gissh widze Cie!
dużo dziewczyn się nie odzywa
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 14:03   #3763
gissh
Raczkowanie

Cześć Mam cichą nadzieję że jeszcze mnie w ogóle pamiętacie Strasznie dawno się nie odzywałam, wiem wiem... Wybaczcie ale tak wyszło - z różnych powodów. Ale to że nie udzielałam się na forum nie znaczy że o Was nie myślałam i że co jakiś czas nie zaglądałam żeby się dowiedzieć co słychać u Was i Waszych skarbeczków A od jakiegoś czasu jestem już znowu całkiem na bieżąco no i postanowiłam wyjść z ukrycia i napisać parę słów...
Co u nas? Ja już piąty miesiąc od powrotu do pracy a Dominiką zajmuje się moja mama i jakoś to funkcjonuje... Dominisia to już duża pannica - niedługo skończy 14 miesięcy, a ja się zastanawiam kiedy to minęło? Przecież dopiero co była taka maleńka a tymczasem już śmiga sama po domu... Bo od tygodnia samodzielnie chodzi Poza tym mówi bardzo dużo - trochę "po naszemu', trochę "po swojemu", ale generalnie jest bardzo komunikatywna... Jeśli natomiast chodzi o "nocnikowe sprawy" to jesteśmy ciągle w lesie... Na razie nocnik służy jej głównie do przechowywania w nim klocków i innych zabawek, natomiast o usiedzeniu na nim chociaż chwilę nie ma mowy Ale liczę że pomału się przełamie... Co jeszcze? Jak tak czytam o Waszych dzieciaczkach, a konkretnie o tym ile mają już ząbków to jestem lekko przerażona... Dominika ma na razie tylko jedną dolną jedynkę Przyznam że naprawdę się już martwiłam tym jej brakiem zębów i poszłam z nią do dziecięcego dentysty, ale pani doktor powiedziała żeby cierpliwie czekać bo po prostu są dzieci które tak późno ząbkują i nie powinniśmy panikować... Tym bardziej że jej zdaniem niedługo wyjdą jej trzy ząbki od góry i coś tam od dołu (chociaż ja szczerze mówiąc nic tam w tej buźce nie widzę...) No ale zobaczymy...
Co jeszcze? Hmmm, moje dziecko to takie prawdziwe "żywe srebro", jest z tych straszliwie energicznych maluszków których wszędzie pełno, spokojnie to ona nie usiedzi dłużej niż minutę, przyznaję że czasem za nią nie nadążam No i śpi ciągle bardzo kiepsko - już jakieś trzy miesiące temu przeszła na jedną drzemkę w ciągu dnia (czasem półgodzinną, czasem dwugodzinną ), a nocy niestety ciągle nie przesypia - był taki okres że potrafiła budzić się nawet co godzinę Ostatnio jest w tej kwestii trochę lepiej ale ciągle jeszcze budzi się na flachę i/lub herbatkę (o ile raz czy dwa razy w ciągu nocy to już jesteśmy z TŻtem bardzo szczęśliwi)...
No dobrze, zalałam Was już informacjami o nas To jeszcze tylko wklejam parę aktualnych zdjęć Dominisi A Wasze maluszki przecudne - wszystkie bez wyjątku! Co ja to jeszcze miałam... aha, serdeczne gratulacje dla wszystkich Mamusiek po raz drugi! Chyba trochę zazdroszczę Pozdrawiam serdecznie

Agusia jestem, jestem I przyłączam się do życzeń z okazji imienin - dla Agusi dużej i Aniulkowej Agusi małej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg misia.jpg (105,8 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg misia1.jpg (72,7 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg misia2.jpg (98,6 KB, 33 załadowań)

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png

Edytowane przez gissh
Czas edycji: 2011-01-21 o 14:05
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 14:05   #3764
elalank
Zadomowienie

heloł

melduję, że żyjemy. Byłam dziś u gin i słuchałam bicia serduszka mam zalecenie leżenia ze względu na nasilające się krzyżowe bóle pleców. Tylko ciekawe kto przypilnuje w tym czasie Olki!? A ostatnio to jest taka diablica, że nie wyrabiam.

Lucky- zdrówka dla Olci! dobrze, że już jest poprawa

Ola- fotki fotki Blancika prosimy

głowa mnie strasznie rozbolała, zdrzemnę się póki Olka śpi.

buziaki Mamusie

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 14:10   #3765
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Cześć ...
Agusia jestem, jestem I przyłączam się do życzeń z okazji imienin - dla Agusi dużej i Aniulkowej Agusi małej
Jaka słodka i te kucolki Rzeczywiście wygląda tak poważniej

Lucky - dobrze, że już jest poprawa - nadal trzymamy kciuki

Ela - przypomniało mi się jak 1 raz słuchałam bicia serduszka Madzi...
A leżenia nie zazdroszczę...
Stary 2011-01-21, 14:32   #3766
tarasia
Wtajemniczenie

Mnie się Kropka ostatnio śniła.

Gish ale ta twoja mała juz duża

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 15:27   #3767
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witam mamusie

Ja dzis zaliczylam dentyste jeszcze tylko jedna wizyta i wszystkie zabki sa dobre

Tz znow chpry tzn taki ma stan podgoraczkowy jest słaby wszytskie kosci go bola pewnie jakas grypa go łapie oby tylko Kamilka sie nie zarazila od niego

Gish Dominisia jest cudna jak ja sie moe moge doczekac jak bede mgla Kamilce robic takie kucyczki.

Jesli chodzi oreklamy to moja tez patrzy w nie jak zaczarowana nie wiem co to w tych reklamach takiego jest

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

A chcialam jeszcze zapytac Co dajecie dzieciaczkom pic?? bo moja to głównie te herbatki z HIPA albo BOBOVITY ale one to grogie jak byk za takie male opakowanie co dajecie tez oprócz tych herbatek??

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 15:31   #3768
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
W

A chcialam jeszcze zapytac Co dajecie dzieciaczkom pic?? bo moja to głównie te herbatki z HIPA albo BOBOVITY ale one to grogie jak byk za takie male opakowanie co dajecie tez oprócz tych herbatek??
Ja daje soczki z Bobfruita i tez herbatke z bobovity

POLUSIA SAMA STOI JUZ

wiedzialam ,ze jak ponarzekam to tak sie stanie pisałam we wtorek, a w srode tz wrcoil i po 5 sekund jakos dwa razy stała, wczoraj juz coraz wiecej, a dzis to po pól minuty stoi

no i kupka na nocniczek znow była, siku czesto są

potem wkleje fotke wlsów, bo dzis Tz do pracy poszel, wczoraj mial wolne wiec odpoczywalismy

Gissh milo Cie widziec a moja immieniczka cuuudna

Ela
super, ze slyszalam serduszko

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 15:54   #3769
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

wiedzialam ,ze jak ponarzekam to tak sie stanie pisałam we wtorek, a w srode tz wrcoil i po 5 sekund jakos dwa razy stała, wczoraj juz coraz wiecej, a dzis to po pól minuty stoi

Aniołek[*]
Stary 2011-01-21, 15:56   #3770
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
J...

POLUSIA SAMA STOI JUZ

...
Stary 2011-01-21, 16:20   #3771
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
dziękujemy
więc też życzymy wszystkiego najlepszego
dziekuje*

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
No właśnie....

zapomnialam o Tobie kochana!! Stooo lat Tesciowko syna mego

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
heloł

melduję, że żyjemy. Byłam dziś u gin i słuchałam bicia serduszka mam zalecenie leżenia ze względu na nasilające się krzyżowe bóle pleców. Tylko ciekawe kto przypilnuje w tym czasie Olki!? A ostatnio to jest taka diablica, że nie wyrabiam.
fajjnie tak slyszec serduszko swojego malenstwa i wspolczuje lezenia
Cytat:

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Filip pije tylko wylacznie wode mineralna z malych buteleczek zywiec zdroj truskawkowy albo cytrynowy z gwinta oczywiscie bo odkad tak sie nauczyl to inaczej pic juz bnie chce.. nie raz uda mu sie przemycic jakas herbatke z miodem i cytryna..

Cytat:

POLUSIA SAMA STOI JUZ
Brawo! jeszcze troche i zacznie biegac

Witaj Gissh sliczna masz coreczke Dominisia ma slodziutkie usteczkaa zagladajcie do nas czesciej

Fifi

Stary 2011-01-21, 17:16   #3772
zebra666
Zakorzenienie

Gissh gratuluje! Miło cię widziec

Piotrek pije soczki z wodą wymieszane i herbatki z bobovity/hippa

Przyszedł wózio- ogólnie ok ale wyglądowo mogłoby być lepiej- tj jakieś przetarcia itd więc negocjuje żeby mi troche kasy oddali, bo nie mówili przez telefon o takich rzeczach jak pytałam. Sprawny i wygodny dla Piotrka, fasjnie się prowadzi nawet po śniegu. Ogólnie jestem zadowolona

Stary 2011-01-21, 17:20   #3773
marthy
BAN stały

https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-674002.html - ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA
marthy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 17:39   #3774
zebra666
Zakorzenienie

Masakra z tymi linkami nie znamy się a o głosy wpada prosić:\

Wózek z karzdą chwilą bardziej mi się podoba - wyczyściłam go, Tż potem nasmaruje koła- będzie git.

Stary 2011-01-21, 18:14   #3775
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Zebra super ze jesteś zadowolona z wózka

Masz racje z tymi glosami to przeginaja ciekawe czy one by glosowały

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

A gdzie karenina dzis sie podziewa

Aniołek[*]
Stary 2011-01-21, 18:16   #3776
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Przyszedł wózio- ogólnie ok ale wyglądowo mogłoby być lepiej- tj jakieś przetarcia itd więc negocjuje żeby mi troche kasy oddali, bo nie mówili przez telefon o takich rzeczach jak pytałam. Sprawny i wygodny dla Piotrka, fasjnie się prowadzi nawet po śniegu. Ogólnie jestem zadowolona
no to dobrze ze jestes zadowolona i ze jeszcze moe troche kasy Ci zwroca

Cytat:
Napisane przez marthy Pokaż wiadomość
Spadaj na szczaw

Fifi

Stary 2011-01-21, 18:19   #3777
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Witam mamusie

Ja dzis zaliczylam dentyste jeszcze tylko jedna wizyta i wszystkie zabki sa dobre

Tz znow chpry tzn taki ma stan podgoraczkowy jest słaby wszytskie kosci go bola pewnie jakas grypa go łapie oby tylko Kamilka sie nie zarazila od niego

Gish Dominisia jest cudna jak ja sie moe moge doczekac jak bede mgla Kamilce robic takie kucyczki.

Jesli chodzi oreklamy to moja tez patrzy w nie jak zaczarowana nie wiem co to w tych reklamach takiego jest

Zdrówka dla TZta. U nas też te herbatki, ewentualnie przegotowana woda, albo woda z sokiem własnej produkcji
Cytat:
...

zapomnialam o Tobie kochana!! Stooo lat Tesciowko syna mego

...

Cytat:
...

Fajnie, że jesteś zadowolona
Stary 2011-01-21, 19:42   #3778
zebra666
Zakorzenienie

Oj jest ok wózio ale oczywiście ja z miłośników takich jak mają dziewczyny i kolorek i nowa kolekcja ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. no i nie ma tej foli przeciwdeszczowej ale od biedy da się skorzystać z tej co mam do haucka.

Stary 2011-01-21, 19:54   #3779
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Oj jest ok wózio ale oczywiście ja z miłośników takich jak mają dziewczyny i kolorek i nowa kolekcja ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. no i nie ma tej foli przeciwdeszczowej ale od biedy da się skorzystać z tej co mam do haucka.
Grunt ze jest na czym wozic Piotrusia

Aniołek[*]
Stary 2011-01-21, 20:23   #3780
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Grunt ze jest na czym wozic Piotrusia
Tak samo mysle, a w końcu będzie i tak zbędny za jakiś czas to nie będzie mi przykro, że nie chce w nim jeździć. Były inne aukcje(nawet z tych nowszych turkusowy, ale pisało, że ma przetarty kosz dlatego nie licytowałam go a w sumie teraz też mam przetarty wrr) i mogłam z nich skorzystać jakby mi od razu powiedzieli, że nie do końca jest tak jakbym chciała poprostu. Ale warzne, że jest dla mnie lekki a dla Piotrusia wygodny Bardzo! Jadł w nim serek bawił się stojąc na oparciu budką... Szalał przy pałąku Aż go zapiełam, bo bałam się, że razem wypadną.

Nie wiem tylko jak się opuszcza bardziej to coś pod kolanami czarnego...przedłużenie wózka jakby Bo jak inaczej ma sens podnóżek jak to za bardzo wystaje Dziewczyny napiszcie co i jak z tym elementem.

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2011-01-21 o 20:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości