|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
Możesz, ale wpadnie Ci znowu do moderacji.
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiem , że tematu był tu już wałkowany, ale... mam pytanie - czy może jeszcze któraś z Was ma kłopoty z odzyskaniem prac od znanej co niektórym pani Aldony.
Od trzech miesięcy nie mogę niczego wskórać, chyba mam zbyt małą siłę przekonywania, dzwonię - poczta, piszę- zero odpowiedzi Nie wiem, ale cud jakiś - pani Alldona się odezwała - czyżby była na między nami in cogutto ![]()
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2011-01-20 o 11:59 |
|
|
|
#3273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wow....och i ach, Wielce Nieosiągalna Wielmożna Panna Aldona zechciała się odezwać... Panna Aldona to powinna już mieć ze 20 wezwań na przesłuchanie na Policję z racji tego, że po prostu okradła mnóstwo osób. Dziwi mnie wciąż, że pokorne owieczki dalej cichutko i potulnie czekają, aż Wielce Wielmożna zechce udzielić im łaski kontaktu z sobą.... Ta kobieta ma naprawdę mnóstwo szczęścia, że nie miałam okazji współpracować z tą galerią :-] Edytowane przez clementinne Czas edycji: 2011-01-20 o 21:40 |
|
|
|
|
#3274 |
|
Zadomowienie
|
hmm, napiszcie może ku przestrodze z jakiej galerii jest ta pani?
|
#3275 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3276 |
|
Zadomowienie
|
Zapytam i tutaj, bo to odpowiedni wątek: A czyje pracki można zobaczyć w nowościach od wczoraj w Modnej?
![]() ![]() ![]()
|
#3277 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje!
|
|
|
|
#3278 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję
![]() Modna mnie niestety nie chce
Edytowane przez Uniqalna_Art Czas edycji: 2011-01-21 o 08:43 |
|
|
|
#3279 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh. A moje zgłoszenia to jakbym do studni głuchej i głębokiej wrzucała
no zero kontaktu. Widocznie mały robaczek jeszcze jestem![]() Wilczku gratuluję ogromnie i życzę wielu sprzedaży
|
#3280 |
|
Rozeznanie
|
To tak jak i moje
![]() Chyba musimy nauczyć się cierpliwości - czekajcie, a będzie Wam dane ![]() A tak przy okazji, od wczoraj mam w skrzynce propozycję współpracy z wyla... co Wy na to??? Nadal płacą jak chcą, czy coś się zmieniło???
|
|
|
|
#3281 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3282 |
|
Zadomowienie
|
Wilczex w plotkowym biłam brawo ale pogratuluję ,jeszcze tutaj
fajniutko Mnie z modnej tez nie odpisali ,a zgłoszenie wysyłałam chyba jakiś rok temu, więcej nie próbowałam
|
|
|
|
#3283 |
|
PiLLow Design
|
Hej
![]() Mi z wyla zapłacili z 8 dniowym opóźnieniem, ale w sumie wstawiam tam niewiele (wysoka prowizja oraz to, że trzeba robić 5 produktowe paczki), toteż i sumy nie są zawrotne i jakoś tak mi te przelewy między palcami przechodzą ;pKtoś gdzieś pisał od których galerii zaczynałyście - to ja dopiszę - wyl, potem modna na końcu kuferart. I u mnie, odczucia - wyl tak sobie ale i mało tam się udzielam (a jest tam wogle opcja kontaktu z aminami?? hehe), modna leży mi najlepiej (bardzo fajnie, bo jest forum i kontakt w zasadzie stały), kuferart nawet ok, ale tam jestem dopiero od kilku miesięcy, chociaż widzę, że chyba im się rozkręca ![]() Jeśli chodzi o zgłoszenia to w zasadzie mistrzem w nieodpowiadaniu na nie u mnie jest paka ;/ Jestem obecnie na etapie wysyłania w próżnię ;p Pozdrawiam! |
|
|
|
#3284 |
|
Zadomowienie
|
nawiązując do poprzedniego tematu- widzę w DM, że sprzedał się wisior Lilnut
kochana, czy to jeden z tych przeklejanych?gratuluję ech może się jednak kiedyś sama skuszę na takie przestawianie
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Wilczex - gratuluję!
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
Moje gratulacje wilczex, bardzo ładnie się Twoje prace prezentują
Owocnej sprzedaży życzę ![]() Edit: Lilnut, moje gratulacje Oby tak dalej Dowodzi to chyba, że artysta obecny na głównej ma chyba większe szanse sprzedać coś niż ten którego tam nie ma W sumie żadna nowość Ja nie mam czasu ani w sumie chęci żeby ciągle moderować te swoje przedmioty i wrzucać od nowa, a z drugiej strony jakby się chciało wrzucać tylko nowości to lipa, jak to Popppy ostatnio stwierdziła, że nie ma co wrzucać, bo nie ma za co materiałów kupić, więc sprzedaż spada i tak w koło maciejku... Skąd ja to znam... Ogólnie (jak już brnę w te swoje filozoficzne rozkminy) to ja nie umiem za bardzo sprzedawać biżu i nie lubię chyba tego robić, choć jak się sprzeda to jest bardzo miło Słowem, wolę robić i mieć managera od spraw sprzedaży
Mój wątek na forum Edytowane przez loquacee Czas edycji: 2011-01-21 o 12:38 |
|
|
|
#3287 |
|
Rozeznanie
|
A z Galerii Unikatu wczoraj przysłali maila ze zmiana regulaminu, że nie wolno tak przerzucać na pierwszą stronę. I bardzo dobrze bo to nie ma sensu choć może jest efekt. W każdym razie nasze dyskusje tutaj coś dają
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3289 |
|
Zadomowienie
|
Ja do Modnej wysyłałam 2 raz i obie odpowiedzi były identyczne, z automatu, nijak nie odnoszące się do prac w zgłoszeniu.
|
|
|
|
#3290 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę, Wilczex, gratulacje
Świetne zdjęcia tak nawiasem mówiąc. Widać postęp![]() Mnie w modnej nie chcą - na pierwsze zgłoszenie dostałam szablonową odmowę, a na drugie - milczenie. W ogóle żadne galerie się do mnie nie odzywają
|
#3291 |
|
Zadomowienie
|
Wilczex gratuluje- ciężko na to zapracowałaś i opłaciło się
Dużej sprzedaży życzę
|
#3292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pisałam, że jak się nie ma za co kupić to lipa.....taką sytuację miałam w listopadzie....wtedy jako sposób finansowania pozostaje mąż , a nie o to przecież chodzi ![]() A mój obecny spadek produkcji wiążę się z przeprowadzką Na szczęście mimo to nie narzekam.....u mnie styczeń lepszy niż grudzień ![]() GRATULUJE WILCZEX
Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2011-01-21 o 14:38 |
|
|
|
|
#3293 |
|
Zadomowienie
|
Wilczex, gratuluję!
A ja ostatnio wysłałam zgłoszenie do decobazaru i dostałam ładną odpowiedź, ze podejmują tylko współpracę z tymi osobami, których twórczość jest w jakimś stopniu inna od tego co prezentują już w galerii. Zachęcili mnie też do dalszych poszukiwać twórczych. Tylko, że ja już odnalazłam się twórczo.
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecież nie pisałam, że teraz tak jest u Ciebie, tylko że wskazałaś iż istnieje takie błędne koło, które czasem się zdarza
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny. Na początku w sumie miałam nic nie mówić, aż nie sprzedam pierwszej rzeczy, ale potem jednak doszłam do wniosku, że tak Wam głowy suszyłam, ze powinnam się Wam pochwalić
Teraz tylko muszę spełnić drugą część obietnicy, która chyba nie padła tu na Wizażu - muszę się z tej okazji napić
|
#3296 |
|
Rozeznanie
|
No to najlepszego razem ze mną, bo mnie też niedawno przyjęli. tylko że mnie wczesniej maglowali ze zdjęciami parę miesięcy. Ale w końcu uznali, że się nadaję.
|
|
|
|
#3297 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taaaak ![]() Cytat:
ja też mam blokadę przed chodzeniem z biżutami, a na menagera mnie nie stać... i jak ktoś wyżej pisał że na Etsy płaci się za każde ponowne wrzucenie przedmiotu, to pomyślałam że miło że u nas jeszce nie ma takiego ździerstwa w galeriach. (tak, ruchu też takiego nie ma - wiem.) dziewczyny... Kropla drąży skałę... powoli i systematycznie można dojść do celu... najlepszy przykład... Wilczex gratulacje
|
||
|
|
|
#3298 |
|
Rozeznanie
|
No co Ty - ekstra! Ja tam zawsze powtarzam, że wszelkie kryzysy i okresy przestojów w kupowaniu "dóbr luksusowych" to pic na wodę
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie prawdopodobnie styczeń też będzie lepszy niż grudzień
W ogóle - nie wiem, czy mam takie głupie szczęście ale każdy styczeń, odkąd tworzę, mam lepszy niż grudzień.A wydawałoby się, że po Świętach ludzie są spłukani i okazji większych brak do prezentowania...
|
#3300 |
|
PiLLow Design
|
mnie grudzien powalil, w zyciu sie nie spodziewalam
styczen niego gorszy ale ok ![]() Dziewczyny, ja wlasnie sie przekopalam przez ten watek i stwierdzilam jedno ze jestem nieco malo zorientowana o co kaman...od niedawna wprawdzie sprzedaje w necie, tu, na wizazu calkiem swiezynka ;p aaaale, chyba powinnam czesciej sie przekopywac przez neta ;p Watek pomocny bardzo pouczajaca lektura
Edytowane przez PiLLow Czas edycji: 2011-01-21 o 22:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

fajniutko
Owocnej sprzedaży życzę