|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
BAN stały
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Marthaa jasne, zaraz zrobię, ale tlo będzie okropne, bo robie porządki w ubraniach
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
hej piekne
![]() ja na chwile, podczytywalam was u Tzta, ale nie nadrobie wszystkiego, mam goraczke kaszle i bol glowy i kata, ajutro zajecia od 9... no musze isc, nie wiem jak wstane, jeszcze teraz robie projekt na szybko... Talullah, ja pamietam wszystko, ale caly tyg pracowalam po 12h i tteraz mam week po 8,5h w szkole i moje oczy sa tak czerwone ze ledwo na nie widze, bo spie od tyg po niecale 6h. pamietam o wszystkich co oobiecalam, jak znajde dzien wolny to nadrobie wszystko ![]() lece nadal projektowac... a zwierzaki macie swietne ![]() swego czasu mialam 7kotow, ale matka odtracila dzieci i musialam oddac jak kiedys wspominalam, wiec ma trikolorowa kotke bialo-czarno-rudo ma 4latka i nazywa sie Lusia, jest wrednna i kkochana roznie z nia bywa, ale kocham ja, aoe i tak mi nic nie zastapi jej synka Garfusia, ktory po ciezkiej chorobie zapalenia pluc i oskrzeli wyzdrowial, wyszedl na dwor i sasiad go przejechal...mam tez psa, kundelka tez reudego, z bialym noskiem i skarpetkami, ma 12lat, ale od jakis 7lat boje sie go, jak wszystkich psow,rodzice sie nim zajmuja... 2 pierwsze Lusia z dziecmi, 3 Garfus, moj wymarzony kocurek, ktorego juz zadny mi nie zastapi... |
|
|
|
#3663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może mnie zainspirujesz do kupna czegoś
|
|
#3664 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie czytalam tego watku ale moge Ci powiedziec co ja robie z polopiryna 500 jak chce maseczke z niej - miele w mlynku do kawy I mam idealny bialy proszek ktory mieszam z lyzka jogurtu naturalnego, ta otoczka mi wtedy nie przeszkadza Toniku nigdy nie robilam, zreszta maseczki teraz tez nie planuje bo ona za mocna bedzie, chce najpierw przyzwyczaic buzie do retinoidow ![]() Cytat:
Bo mi sie zawsze wydawalo ze tu raczej malo kto o mnie pamieta, jak jestem to jestem a jak mnie nie ma to trudno, bywalo ze jak jakies dziewczyny dlugo nie pisaly to sie zastanawialyscie gdzie sa itd a ja nie raz znikalam na wiele dni i nikt nigdy o mnie nie wspomnial. Cytat:
To duzo zdrowka zycze O makijaz sie nie martw, ja poczekam, rozumiem jak to jest miec duzo na glowie, spokojnie sie ucz i kuruj ![]() Dziewczyny, prosze, podpiszcie ta petycje. Moze wreszcie cos w naszym kraju ruszy i beda porzadne kary dla ludzi ktorzy sa niczym jezeli potrafia tak bestialsko krzywdzic i zabijac zwierzeta. http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370 Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-01-22 o 22:14 |
|||
|
|
|
#3665 |
|
Raczkowanie
|
Tallulah, POWAŻNIE. A my wiemy, że Ty jesteś zabiegana i zapracowana, ja tu może długo nie jestem i o mnie też zapewne by nikt nie wspominał, ale ja naprawdę lubię to, co piszesz, zawsze jakieś ciekawostki i takie mądre, no w każdym razie myślę, że wszystkie dziewczyny o Tobie pamiętają, sama pisałaś ostatnio, że rzadko będziesz zaglądać,więc może to dlatego? Uprzedziłaś nas, hehe
![]() Caate, zdrowiej Rybko ![]() Ja ostatnio ze względu na to moje zdrowie zaczęłam myć włosy wieczorem, a rano je tylko prostuję, muszę wam powiedzieć, że wychodzi mi to na dobre, bo wyglądają OK i wcale nie są takie straszne rano, jak te dłuższe były Swoją drogą, co rozmawiam z koleżankami, to są zmęczone, czują się źle, mają jakieś stany depresyjne, wiecie, o co chodzi Ja też ostatnio mam takie dni, że nic mi się nie chce, brak chęci na cokolwiek i w ogóle najchętniej zamknęłabym się w łóżku w pokoju i nie wychodziła do wiosny. Też tak macie? Jest na to jakiś sposób, może Wy jakiś macie? Bo ja zaczynam już powoli wariować, jeszcze przez chorobę nie mogę wyjść z domu
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah Tż. chciał mi dać znać, ale zapomniał komórki i jego tata odebrał, a jego mamie się rozładowała, ale zaraz, jak wrócił dał znać. Przepisał mu lekarz jakieś tabletki i mam nadzieje, że mu całkowicie pomogą, jak na razie jest dobrze i nie budzi go ból żołądka.
![]() Donka94 właśnie bym zapomniała napisać. Zazdroszczę Ci tych zakupów to ja też też czekam na zdjęcia. ![]() Eh... mnie chyba też coś łapię. Gardło mnie troszkę boli i, jak byłam dzisiaj na dworze to płuca mnie bolały i ogólnie słabiej się czuje, a muszę chodzić na ulotki po blokach, bo potrzebuję kasy.
|
|
#3667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jednak nie pojechałam na imprezę, , dalej się źle czuję a Tż dochodzi po czwartkowym ataku grypy żołądkowej. Cate też czasem chodzę po lumpkach albo po targu ale po sprawdzonych butikach Cytat:
![]() Cytat:
wspólczuję, jak jest teraz? Cytat:
Oczywiscie jestem za Marthaaa chyba masz rację, że to jakaś epidemia panuje bo każdy chory, już z połowa ludzi na moim dziale choruje, włącznie ze mną ![]() Śliczne macie pieski (od imienia mamuta z "Epoki Lodowcowej" ), podrzutka - ktoś go wyrzucił z auta kilka lat temu w okolicach naszego domu, w styczniu, w największy mróz to chyba był niezbyt udany prezent pod choinkę ![]() Miałam zapuszczać włosy ale korci mnie ich podciecie zaś na boba z dłuższym przodem ech...nie wiem czy w końcu mi lepiej w długich czy w krótkich
|
|
|
#3668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
marthaaa prosto przy mojej chomikowatej twarzyala buldog to zabójstwo
Dziękuję za odpowiedź
|
|
#3670 |
|
BAN stały
|
Marthaaa wybacz, ale fotki nie wychodzą w takim świetle, obiecuję, że dam jutro
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
caate - jej, współczuję kotka...
tallulah - petycję oczywiście podpiszę marthaa - skądś to znam (; Heh, mogę zacząć prowadzić gabinet psychologiczny, bo jak któraś z moich koleżanek ma kłopoty sercowe to do mnie się zlatują E.J - Wstaw zdjęcia w włosach długich i krótkich to ci powiemy w jakich ci ładniej |
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny
ale coraz mocniej mnie rozklada...Alessandra, przykro mi, wiem co czujesz, musisz to wytrzymac, nie ma innej rady... ![]() skonczylam projekt tak w 85% i taki oddam, nie mam sil. z,ylam tego biowaxa po 45min, najpierw super, wlosy sypkie jak mylam ciepla woda, jak puscilam zimna to mi sie jakies koltuny porobily ![]() nalozylam to serum tez z biowaxa, mam nadzieje ze nie obudze sie z sianem, bo wstaje na ostatnio chwile do szkoly i nie mam zamiaru myc wlosow... mi sie marzy miec sciete na prosto wlosy, juz mam coraz mnie wycieniowanego, ale gdybym chciala miec teraz na rowno, to do ramion trzeba sciac a ja sobie nie dam, za bardzo pragne dlugich ![]() lece spac, dobranoc
|
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już lecę spać, dobranoc, kolorowych snów
![]()
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() caate duużo zdrowia i sił ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Aha! ekomonika będę wdzięczna za radę
|
|
|
#3675 | |
|
Raczkowanie
|
E.J. No nie wiem, czy zabójstwo, to zależy od długości
Cytat:
Donka, nie ma problemu ![]() EDIT: E.J. Obejrzałam Twoje zdjęcia, poza tym, że moim zdaniem grzywka poszerza Ci twarz, to w prostych byłoby ok, takie fryzury wyszczuplają twarz, uwierz mi, moja kwadratowa, wielka buzia w mojej obecnej fryzurce wydaje się być malutka
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2011-01-23 o 00:29 |
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Mam je właśnie za krótkie do takiej fryzurki, bo wcześniej miałam i w sumie mam do teraz taka fryzurkę ala bob czy też ala grzybek, jakoś tak
niewiele mi odrosła od listopada
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to chciałabym coś z krótszymi włosami przy twarzy coś może takiego
|
|
|
#3678 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Raczkowanie
|
Też fajna, ale chyba troszkę wymagająca. Ogólnie wydaje mi się, że pasowałaby Ci właśnie wycieniowana fryzurka. Ja jeśli teraz miałabym zdecydować się na krótkie, wybrałabym coś takiego (moja mama ma podobnie):
http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura959973.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura941212.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura940724.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura939308.htm Aż mnie kusi, żeby iść do fryzjera i powiedzieć "TNIEMY"!!
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Tył byłby zachowany tylko z przodu miałabym krótsze bo tak to teraz wygląda, ze przód mam dłuższy co staje się lekko irytujace ale spoko, do lutego mogę się pozastanawiać i pomyśleć
![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
Jak coś to może fryzjerka mi doradzi coś lepszego jak się zdecyduje, a może dzięki temu nie będę musiała myć i suszyć włosów codziennie i katować ich tą suszarką. No i może bym wyglądała poważniej w końcu, tak na swoje lata ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Alee późno się zrobiło lece się wykąpać, dziś tylko postawa i spać.Dobrej nocy Ślicznotki
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
E.J - Dziękuję (: Masz bardzo ładne oczy (: Takie duże i świetny kolor (; A co do włosów to zdecydowanie lepiej ci w krótkich. Zrób taką fryzurę jak doradzała marthaa, ślicznie by ci było !
Kurdę, mam dla was i dla siebie złą wiadomość. Zasilacz od komputera mi się psuje i nie będę na kompie przez dłuższy czas ![]() mad: To pa
|
|
|
|
#3682 | |
|
Zadomowienie
|
hej kochane
jesli chodzi o pieski to my chcemy kupic Zuzi jakiegos jakas sarenke taka zeby miala w domku bo on ataka psiara jest haha macka mama ma sarenke taka chuda ma chude nozki bez siersci i tak sie trzesie jak stoi hahaha nie dopuszcza jej jeszcze wiec pewnie bedziemy musieli kupic ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blondyneczko jak ja ma szafe w takim stanie to momentalnie mnie to tak wkurza, że muszę je poukładać ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Zaś mi wyrasta część zęba mądrości od wczoraj ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Już jestem po umyciu włosów szamponem, nałożyłam potem maseczkę z Joanny i balsam z proteinami jedwabiu na koniec. Na twarz dałam jak na razie krem
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam dodało mi się dwa razy to samo
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-01-23 o 11:39 |
|
|
|
#3685 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
ten co mieszka pode mną to drze się jak tylko wchodzi się na klatkę, wpisuje kod domofonem czy cokolwiek innego, a sam jak wychodzi na spacer to chyba chce to ogłosić całemu światu bo tak ujada całą drogę ten drugi też nie lepszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moja na imię ma Mona ale każdy zdrabnia Monka no chyba, że zła jestem na nią a zakupy bardzo fajne ![]() Cytat:
[QUOTE=marthaaa;24551064] Ja ostatnio ze względu na to moje zdrowie zaczęłam myć włosy wieczorem, a rano je tylko prostuję, muszę wam powiedzieć, że wychodzi mi to na dobre, bo wyglądają OK i wcale nie są takie straszne rano, jak te dłuższe były /QUOTE] ja dokładnie tak samo postępuję z włoskami ![]() Ja wczoraj też poszłam na małe zakupy Kupiłam sobie róż mineralny Lovely, balsam do ust w słoiczku Essence, farbę do włosów, odżywkę b/s Pantene do fal i loków (będę próbować oswajać się z moimi naturalkami ) i balerinki w H&M pudrowo-różowe
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() to mnie pocieszyłaś
|
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3688 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Snow jaka farbe kupilas jesli mozna zapytac? Widzialam na Twoim blogu ze ta 10.13 maja wycofac, to prawda?
edit: juz wiem jaka
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-01-23 o 12:16 |
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny dzwoniły na infolinię.. A ja kupiłam tym razem 10.02 baby blond W ogóle dziwna sprawa bo jak w super pharmie nigdy nie było tych najjaśniejszych odcieni to teraz się pojawiły i to wszystkie
|
|
#3690 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

Może mnie zainspirujesz do kupna czegoś
. Po prostu zapomniałam wspomnieć o tym, że nie może być powlekana, do toniku dajemy albo aspirynę 500 albo polopirynę 300

wspólczuję, jak jest teraz?
Oczywiscie jestem za