Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-22, 21:28   #3661
Donka94
BAN stały

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Marthaa jasne, zaraz zrobię, ale tlo będzie okropne, bo robie porządki w ubraniach
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 21:45   #3662
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej piekne

ja na chwile, podczytywalam was u Tzta, ale nie nadrobie wszystkiego, mam goraczke kaszle i bol glowy i kata, ajutro zajecia od 9... no musze isc, nie wiem jak wstane, jeszcze teraz robie projekt na szybko...

Talullah, ja pamietam wszystko, ale caly tyg pracowalam po 12h i tteraz mam week po 8,5h w szkole i moje oczy sa tak czerwone ze ledwo na nie widze, bo spie od tyg po niecale 6h. pamietam o wszystkich co oobiecalam, jak znajde dzien wolny to nadrobie wszystko

lece nadal projektowac...

a zwierzaki macie swietne
swego czasu mialam 7kotow, ale matka odtracila dzieci i musialam oddac jak kiedys wspominalam, wiec ma trikolorowa kotke bialo-czarno-rudo ma 4latka i nazywa sie Lusia, jest wrednna i kkochana roznie z nia bywa, ale kocham ja, aoe i tak mi nic nie zastapi jej synka Garfusia, ktory po ciezkiej chorobie zapalenia pluc i oskrzeli wyzdrowial, wyszedl na dwor i sasiad go przejechal...
mam tez psa, kundelka tez reudego, z bialym noskiem i skarpetkami, ma 12lat, ale od jakis 7lat boje sie go, jak wszystkich psow,rodzice sie nim zajmuja...
2 pierwsze Lusia z dziecmi, 3 Garfus, moj wymarzony kocurek, ktorego juz zadny mi nie zastapi...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC12856-1.jpg (85,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Desktop1.jpg (35,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC10359.jpg (54,3 KB, 23 załadowań)
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 21:53   #3663
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Marthaa jasne, zaraz zrobię, ale tlo będzie okropne, bo robie porządki w ubraniach
To nic, dawaj, dawaj, jesli tylko będziesz mogła Może mnie zainspirujesz do kupna czegoś

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 22:04   #3664
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Jasne, że jest, ale to polopiryna dojelitowa, która ma powłoczkę i nie rozpuści się tak ładnie jak zwykła. Dziewczyny na wątku o maseczce aspirynowej sprawdzały. Po prostu zapomniałam wspomnieć o tym, że nie może być powlekana, do toniku dajemy albo aspirynę 500 albo polopirynę 300 Chyba, że masz jakiś sposób na pozbycie się tej otoczki
Aaaa, no to rozumiem, bo z postu tak jakby dla mnie wynikalo ze nie ma takiej 500 mg
Ja nie czytalam tego watku ale moge Ci powiedziec co ja robie z polopiryna 500 jak chce maseczke z niej - miele w mlynku do kawy I mam idealny bialy proszek ktory mieszam z lyzka jogurtu naturalnego, ta otoczka mi wtedy nie przeszkadza

Toniku nigdy nie robilam, zreszta maseczki teraz tez nie planuje bo ona za mocna bedzie, chce najpierw przyzwyczaic buzie do retinoidow

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Tallulah, jak zwykle piszesz wiele ciekawych rzeczy, bardzo lubię czytać to, co tu naskrobiesz, no i dziękuję oczywiście za życzonka
Naprawde? Ale powaznie? Ale mi sie milo zrobilo, dziekuje
Bo mi sie zawsze wydawalo ze tu raczej malo kto o mnie pamieta, jak jestem to jestem a jak mnie nie ma to trudno, bywalo ze jak jakies dziewczyny dlugo nie pisaly to sie zastanawialyscie gdzie sa itd a ja nie raz znikalam na wiele dni i nikt nigdy o mnie nie wspomnial.

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej piekne

ja na chwile, podczytywalam was u Tzta, ale nie nadrobie wszystkiego, mam goraczke kaszle i bol glowy i kata, ajutro zajecia od 9... no musze isc, nie wiem jak wstane, jeszcze teraz robie projekt na szybko...

Talullah, ja pamietam wszystko, ale caly tyg pracowalam po 12h i tteraz mam week po 8,5h w szkole i moje oczy sa tak czerwone ze ledwo na nie widze, bo spie od tyg po niecale 6h. pamietam o wszystkich co oobiecalam, jak znajde dzien wolny to nadrobie wszystko

a zwierzaki macie swietne
swego czasu mialam 7kotow, ale matka odtracila dzieci i musialam oddac jak kiedys wspominalam, wiec ma trikolorowa kotke bialo-czarno-rudo ma 4latka i nazywa sie Lusia, jest wrednna i kkochana roznie z nia bywa, ale kocham ja, aoe i tak mi nic nie zastapi jej synka Garfusia, ktory po ciezkiej chorobie zapalenia pluc i oskrzeli wyzdrowial, wyszedl na dwor i sasiad go przejechal...
mam tez psa, kundelka tez reudego, z bialym noskiem i skarpetkami, ma 12lat, ale od jakis 7lat boje sie go, jak wszystkich psow,rodzice sie nim zajmuja...
2 pierwsze Lusia z dziecmi, 3 Garfus, moj wymarzony kocurek, ktorego juz zadny mi nie zastapi...

To duzo zdrowka zycze
O makijaz sie nie martw, ja poczekam, rozumiem jak to jest miec duzo na glowie, spokojnie sie ucz i kuruj

Dziewczyny, prosze, podpiszcie ta petycje. Moze wreszcie cos w naszym kraju ruszy i beda porzadne kary dla ludzi ktorzy sa niczym jezeli potrafia tak bestialsko krzywdzic i zabijac zwierzeta.

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-01-22 o 22:14
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 22:12   #3665
marthaaa
Raczkowanie

Tallulah, POWAŻNIE. A my wiemy, że Ty jesteś zabiegana i zapracowana, ja tu może długo nie jestem i o mnie też zapewne by nikt nie wspominał, ale ja naprawdę lubię to, co piszesz, zawsze jakieś ciekawostki i takie mądre, no w każdym razie myślę, że wszystkie dziewczyny o Tobie pamiętają, sama pisałaś ostatnio, że rzadko będziesz zaglądać,więc może to dlatego? Uprzedziłaś nas, hehe

Caate, zdrowiej Rybko Epidemia jakaś panuje, naprawdę

Ja ostatnio ze względu na to moje zdrowie zaczęłam myć włosy wieczorem, a rano je tylko prostuję, muszę wam powiedzieć, że wychodzi mi to na dobre, bo wyglądają OK i wcale nie są takie straszne rano, jak te dłuższe były Moja zmiana fryzury jest naprawdę na + dla mojej wygody no i zmiany są potrzebne, na początku może troszkę żałowałam, że ścięłam 12cm włosów, ale co tam, odrosną, teraz nie żałuję, mówię to z czystym sercem

Swoją drogą, co rozmawiam z koleżankami, to są zmęczone, czują się źle, mają jakieś stany depresyjne, wiecie, o co chodzi Ja też ostatnio mam takie dni, że nic mi się nie chce, brak chęci na cokolwiek i w ogóle najchętniej zamknęłabym się w łóżku w pokoju i nie wychodziła do wiosny. Też tak macie? Jest na to jakiś sposób, może Wy jakiś macie? Bo ja zaczynam już powoli wariować, jeszcze przez chorobę nie mogę wyjść z domu i jakoś tak smutno mi

Stary 2011-01-22, 23:36   #3666
angelinmyheart
Zakorzenienie

Talullah Tż. chciał mi dać znać, ale zapomniał komórki i jego tata odebrał, a jego mamie się rozładowała, ale zaraz, jak wrócił dał znać. Przepisał mu lekarz jakieś tabletki i mam nadzieje, że mu całkowicie pomogą, jak na razie jest dobrze i nie budzi go ból żołądka.

Donka94 właśnie bym zapomniała napisać. Zazdroszczę Ci tych zakupów to ja też też czekam na zdjęcia.

Eh... mnie chyba też coś łapię. Gardło mnie troszkę boli i, jak byłam dzisiaj na dworze to płuca mnie bolały i ogólnie słabiej się czuje, a muszę chodzić na ulotki po blokach, bo potrzebuję kasy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 23:45   #3667
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej
Jednak nie pojechałam na imprezę, , dalej się źle czuję a Tż dochodzi po czwartkowym ataku grypy żołądkowej.

Cate też czasem chodzę po lumpkach albo po targu ale po sprawdzonych butikach

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
E.J - ojj, no to nieciekawie, ale zobaczysz, lada moment się wyleczysz Ooo,to super, ja uwielbiam wręcz i podziwiam takie starsze panie, które tak pięknie wyglądają i podkreślają swoją urodę mimo swojego wieku, naprawdę aż miło się patrzy i też chciałabym kiedyś tak dbać o siebie, mimo wieku
Oj, dokładnie, ja też Dlatego teraz zmieniam ciuchy w szafie gdyż w końcu jakoś odnalazłam swój styl a tak to taka bardziej albo chłopczycowata byłam albo nieokreślona

Cytat:
A jeszcze tak się z matką pokłóciłam, ogólnie darła się dzisiaj na wszystkich, i teraz nikt się do niej nie odzywa w domu ani ona do nikogo, jak chce tak ma, ja tylko czekam na moment, kiedy będę mogła się stąd wyprowadzić, bo oszaleję w tym domu
wspólczuję, jak jest teraz?

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Dziewczyny, prosze, podpiszcie ta petycje. Moze wreszcie cos w naszym kraju ruszy i beda porzadne kary dla ludzi ktorzy sa niczym jezeli potrafia tak bestialsko krzywdzic i zabijac zwierzeta.

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370
Dzięki wielkie wczoraj się próbowałam dostać na tą stronkę i mi się nie udawało Oczywiscie jestem za

Marthaaa chyba masz rację, że to jakaś epidemia panuje bo każdy chory, już z połowa ludzi na moim dziale choruje, włącznie ze mną

Śliczne macie pieski Ja mam kundelka Maksa, zwanego też Mańkiem (od imienia mamuta z "Epoki Lodowcowej" ), podrzutka - ktoś go wyrzucił z auta kilka lat temu w okolicach naszego domu, w styczniu, w największy mróz to chyba był niezbyt udany prezent pod choinkę

Miałam zapuszczać włosy ale korci mnie ich podciecie zaś na boba z dłuższym przodem ech...nie wiem czy w końcu mi lepiej w długich czy w krótkich

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 23:56   #3668
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Miałam zapuszczać włosy ale korci mnie ich podciecie zaś na boba z dłuższym przodem ech...nie wiem czy w końcu mi lepiej w długich czy w krótkich
Boby już niemodne, teraz ścina się włosy na prosto absolutnie nie krótszy tył-dłuższy przód

Stary 2011-01-22, 23:58   #3669
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

marthaaa prosto przy mojej chomikowatej twarzyala buldog to zabójstwo chyba, ze zetnę całkowicie na krótko Dziękuję za odpowiedź

Stary 2011-01-23, 00:00   #3670
Donka94
BAN stały

Marthaaa wybacz, ale fotki nie wychodzą w takim świetle, obiecuję, że dam jutro
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 00:00   #3671
ekomonika
Zakorzenienie

caate - jej, współczuję kotka...
tallulah - petycję oczywiście podpiszę
marthaa - skądś to znam (; Heh, mogę zacząć prowadzić gabinet psychologiczny, bo jak któraś z moich koleżanek ma kłopoty sercowe to do mnie się zlatują Ale ja to lubię (-; Generalnie ja lubię doradzać ludziom, ale sobie nie potrafię
E.J - Wstaw zdjęcia w włosach długich i krótkich to ci powiemy w jakich ci ładniej
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 00:06   #3672
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dziekuje dziewczyny ale coraz mocniej mnie rozklada...

Alessandra, przykro mi, wiem co czujesz, musisz to wytrzymac, nie ma innej rady...

skonczylam projekt tak w 85% i taki oddam, nie mam sil.

z,ylam tego biowaxa po 45min, najpierw super, wlosy sypkie jak mylam ciepla woda, jak puscilam zimna to mi sie jakies koltuny porobily
nalozylam to serum tez z biowaxa, mam nadzieje ze nie obudze sie z sianem, bo wstaje na ostatnio chwile do szkoly i nie mam zamiaru myc wlosow...

mi sie marzy miec sciete na prosto wlosy, juz mam coraz mnie wycieniowanego, ale gdybym chciala miec teraz na rowno, to do ramion trzeba sciac a ja sobie nie dam, za bardzo pragne dlugich

lece spac, dobranoc
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 00:08   #3673
ekomonika
Zakorzenienie

Ja też już lecę spać, dobranoc, kolorowych snów
Stary 2011-01-23, 00:17   #3674
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
E.J - Wstaw zdjęcia w włosach długich i krótkich to ci powiemy w jakich ci ładniej
Mam takie zdjęcia w albumie, własnie zaproszenie wysłałam do Ciebie

caate
duużo zdrowia i sił

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Aha! ekomonika będę wdzięczna za radę

Stary 2011-01-23, 00:27   #3675
marthaaa
Raczkowanie

E.J. No nie wiem, czy zabójstwo, to zależy od długości

Cytat:
marthaa - skądś to znam (; Heh, mogę zacząć prowadzić gabinet psychologiczny, bo jak któraś z moich koleżanek ma kłopoty sercowe to do mnie się zlatują Ale ja to lubię (-; Generalnie ja lubię doradzać ludziom, ale sobie nie potrafię
Ja tak samo-sobie nie potrafię...

Donka
, nie ma problemu hehe

EDIT: E.J.
Obejrzałam Twoje zdjęcia, poza tym, że moim zdaniem grzywka poszerza Ci twarz, to w prostych byłoby ok, takie fryzury wyszczuplają twarz, uwierz mi, moja kwadratowa, wielka buzia w mojej obecnej fryzurce wydaje się być malutka

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2011-01-23 o 00:29
Stary 2011-01-23, 00:30   #3676
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
E.J. No nie wiem, czy zabójstwo, to zależy od długości
Mam je właśnie za krótkie do takiej fryzurki, bo wcześniej miałam i w sumie mam do teraz taka fryzurkę ala bob czy też ala grzybek, jakoś tak niewiele mi odrosła od listopada

Stary 2011-01-23, 00:32   #3677
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

EDIT: E.J.
Obejrzałam Twoje zdjęcia, poza tym, że moim zdaniem grzywka poszerza Ci twarz, to w prostych byłoby ok, takie fryzury wyszczuplają twarz, uwierz mi, moja kwadratowa, wielka buzia w mojej obecnej fryzurce wydaje się być malutka
Dziękuję

W sumie to chciałabym coś z krótszymi włosami przy twarzy coś może takiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzury-krotkie-1259.jpg (24,7 KB, 5 załadowań)

Stary 2011-01-23, 00:38   #3678
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dziękuję

W sumie to chciałabym coś z krótszymi włosami przy twarzy coś może takiego
a nie jest Ci szkoda wlosow?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 00:40   #3679
marthaaa
Raczkowanie

Też fajna, ale chyba troszkę wymagająca. Ogólnie wydaje mi się, że pasowałaby Ci właśnie wycieniowana fryzurka. Ja jeśli teraz miałabym zdecydować się na krótkie, wybrałabym coś takiego (moja mama ma podobnie):
http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura959973.htm

http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura941212.htm

http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura940724.htm

http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura939308.htm

Aż mnie kusi, żeby iść do fryzjera i powiedzieć "TNIEMY"!!

Stary 2011-01-23, 00:49   #3680
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a nie jest Ci szkoda wlosow?
Tył byłby zachowany tylko z przodu miałabym krótsze bo tak to teraz wygląda, ze przód mam dłuższy co staje się lekko irytujace ale spoko, do lutego mogę się pozastanawiać i pomyśleć

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Cytat:
Też fajna, ale chyba troszkę wymagająca. Ogólnie wydaje mi się, że pasowałaby Ci właśnie wycieniowana fryzurka. Ja jeśli teraz miałabym zdecydować się na krótkie, wybrałabym coś takiego (moja mama ma podobnie):
http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura959973.htm

http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura941212.htm

http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura940724.htm

http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura939308.htm

Aż mnie kusi, żeby iść do fryzjera i powiedzieć "TNIEMY"!!
Dziękuję
Jak coś to może fryzjerka mi doradzi coś lepszego jak się zdecyduje, a może dzięki temu nie będę musiała myć i suszyć włosów codziennie i katować ich tą suszarką. No i może bym wyglądała poważniej w końcu, tak na swoje lata

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

Alee późno się zrobiło lece się wykąpać, dziś tylko postawa i spać.
Dobrej nocy Ślicznotki

Stary 2011-01-23, 02:19   #3681
ekomonika
Zakorzenienie

E.J - Dziękuję (: Masz bardzo ładne oczy (: Takie duże i świetny kolor (; A co do włosów to zdecydowanie lepiej ci w krótkich. Zrób taką fryzurę jak doradzała marthaa, ślicznie by ci było !

Kurdę, mam dla was i dla siebie złą wiadomość. Zasilacz od komputera mi się psuje i nie będę na kompie przez dłuższy czas mad:
To pa
Stary 2011-01-23, 08:03   #3682
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej kochane

jesli chodzi o pieski to my chcemy kupic Zuzi jakiegos jakas sarenke taka zeby miala w domku bo on ataka psiara jest haha
macka mama ma sarenke taka chuda ma chude nozki bez siersci i tak sie trzesie jak stoi hahaha nie dopuszcza jej jeszcze wiec pewnie bedziemy musieli kupic

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
oj ja mialam robic tez porzadki ale jak widze szafe naladowana ubraniami i jak otwieram to wszytskie wupaja to mi sie odechciewa taki balagan ja jak czegos w niej szukam to musze najpierw wszystko wyrzucic zeby cos znalesc
Stary 2011-01-23, 10:53   #3683
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
E.J - Dziękuję (: Masz bardzo ładne oczy (: Takie duże i świetny kolor (; A co do włosów to zdecydowanie lepiej ci w krótkich. Zrób taką fryzurę jak doradzała marthaa, ślicznie by ci było !

Kurdę, mam dla was i dla siebie złą wiadomość. Zasilacz od komputera mi się psuje i nie będę na kompie przez dłuższy czas mad:
To pa
Dziękuje To szkoda, że Cię nie będzie

Blondyneczko jak ja ma szafe w takim stanie to momentalnie mnie to tak wkurza, że muszę je poukładać

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Zaś mi wyrasta część zęba mądrości od wczoraj

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Już jestem po umyciu włosów szamponem, nałożyłam potem maseczkę z Joanny i balsam z proteinami jedwabiu na koniec. Na twarz dałam jak na razie krem

Stary 2011-01-23, 11:36   #3684
snowhitee
Zakorzenienie

przepraszam dodało mi się dwa razy to samo

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-01-23 o 11:39
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:38   #3685
snowhitee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:

snowhitee - dziękuję Naprawdę, hałaśliwe? Mój tylko jak był malutki to okropnie szczekał, ale to miał parę miesięcy i głupiutki jeszcze był Ale teraz to jak makiem zasiał, jedynie jak się cieszy to szczeka, albo jak mu się coś nie podoba to warczy, ale tak to taki spokojny jeśli chodzi o odgłosy, że głowa mała
oj tak bardzo hałaśliwe ten co mieszka pode mną to drze się jak tylko wchodzi się na klatkę, wpisuje kod domofonem czy cokolwiek innego, a sam jak wychodzi na spacer to chyba chce to ogłosić całemu światu bo tak ujada całą drogę ten drugi też nie lepszy

Cytat:
_Alessandra dzis uzylam go pierwszy raz od bardzo dawna, ale swietnie wlosy po nim wygladaja i sa bardzo mile w dotyku

pomalowalam pazurki na granat, zaraz lykne suplementy

chyba klikne ta bluzke:
śliczna ja już rok temu o niej myślałam ale w końcu znalazłam podobną w sieciówce i tam kupiłam

Cytat:

Snow, ja miałam MF LP kolor 105 chyba... Soft Beige o ile dobrze pamiętam. I był zdecydowanie żółty niż różowy
Dziękuję byłam wczoraj w drogerii i ten 106 też na szczęście nie wpada w róż

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
zazdroszczę Wam, że macie spokojne psy moja jest nadpobudliwa. często na dworze biega jak szalona szczeka na każdego, kto do Nas dzwoni, albo do sąsiadów, bo słychać ich dzwonek, a jak już ktoś do mnie przyjdzie, to w ogóle musi go obszczekać, zanim w ogóle się zbliży i zobaczy kto to zwykły słodki kundelek. nigdy nie miałam rasowego i nawet mi się nie marzy żaden.

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

ale słodziuchne zdjęcia
o o taki właśnie jest ten sznaucerek z mojego bloku

Cytat:
hej śliczne macie pieski i dzięki za rady w sprawie koloru zostanę przy ciemnym w taki razie, i w sumie w ciemnych czuję się lepiej. Dzisiaj miałam straaasznie zabiegany dzień, rano byłam w lumpku i kupiłam rurki river island, koszule river island i brązowy kardigan Potem w pociąg i do galerii, gdzie kupiłam 3pary rurek (1 w Reservedzie za 59,90 i 2pary w New Yorkerze po 39,95, wiec ceny bardzo przyjazne).W H&M kupiłam koralową bluzeczkę z kokardkami(tą, ktorą snow dodała na bloga), a w Cubusie zwykły kremowy T-shirt. W Rossmanie kupilam tusz MaxFactor 2000Calorie, tonik, pomadkę Nivea i gąbeczkę do twarzy. I zaraz kliknąć będę musiala bluzeczkę, którą wkleiła buahhot bo jest śliczna
jakie fajne zakupki

Cytat:
Nadrobiłam was
martha - sto lat ! Wprawdzie spóźnione, ale zawsze (:
_Alessandra - Gdzie kupiłaś tą piankę ? Droga była ?
Donka94 - kupiłabyś mi też ?
Zielone_oko - jaka słodka
snow - świetny blog !
caate - Masz tak jak ja z tymi zakupami Dzisiaj mi moja mama powiedziała że ze mną na zakupy się wybrać to jest masakra Że jestem bardzo wybredna i żeby jechać ze mną na zakupy to musi zarezerwować sobie min. 3 godziny
snow - piękny piesek Monka... Miałam kiedyś taką ksywę W 3 klasie podstawówki, haha
kobietasukcesu - świetny sweter, kupuj !
_Alessandra - świetny gekon Jak ja bym takiego chciała...
donka94 - moim zdaniem w ciemniejszym ci ładniej
bita smietana - oliwka bardziej natłuszcza niż nawilża, jestem wielką fanką maseł do ciała (:
soph - mam na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠
buahhot - bluzka...:ślina:

Byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam jeansy, które bardziej przypominają tregginsy, ale to jeansy, kamizelkę na wiosnę, taka puchowa i komin, wielokolorowy, w odcieniach pudrowych, pastelowych z frędzlami (:
Dzięki Moja na imię ma Mona ale każdy zdrabnia Monka no chyba, że zła jestem na nią a zakupy bardzo fajne

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej piekne

.
zdrówka

[QUOTE=marthaaa;24551064]

Ja ostatnio ze względu na to moje zdrowie zaczęłam myć włosy wieczorem, a rano je tylko prostuję, muszę wam powiedzieć, że wychodzi mi to na dobre, bo wyglądają OK i wcale nie są takie straszne rano, jak te dłuższe były Moja zmiana fryzury jest naprawdę na + dla mojej wygody no i zmiany są potrzebne, na początku może troszkę żałowałam, że ścięłam 12cm włosów, ale co tam, odrosną, teraz nie żałuję, mówię to z czystym sercem
/QUOTE]

ja dokładnie tak samo postępuję z włoskami wieczorem myję i suszę a rano prostuję

Ja wczoraj też poszłam na małe zakupy Kupiłam sobie róż mineralny Lovely, balsam do ust w słoiczku Essence, farbę do włosów, odżywkę b/s Pantene do fal i loków (będę próbować oswajać się z moimi naturalkami) i balerinki w H&M pudrowo-różowe

Dbam o siebie

Stary 2011-01-23, 12:00   #3686
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
o o taki właśnie jest ten sznaucerek z mojego bloku
to mnie pocieszyłaś moja na szczęście nie szczeka wychodząc na dwór ani na dworze, wtedy tylko biega jak szalona i się cieszy, ale bez dźwiękowo na szczęście dobrze, że to jest mały/średni piesek, bo jakby mi duży tak szczekał, to bym chyba psychicznie nie wytrzymała
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 12:04   #3687
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

to mnie pocieszyłaś moja na szczęście nie szczeka wychodząc na dwór ani na dworze, wtedy tylko biega jak szalona i się cieszy, ale bez dźwiękowo na szczęście dobrze, że to jest mały/średni piesek, bo jakby mi duży tak szczekał, to bym chyba psychicznie nie wytrzymała
heh przepraszam

Dbam o siebie

Stary 2011-01-23, 12:10   #3688
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Snow jaka farbe kupilas jesli mozna zapytac? Widzialam na Twoim blogu ze ta 10.13 maja wycofac, to prawda?
edit: juz wiem jaka

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-01-23 o 12:16
Stary 2011-01-23, 12:16   #3689
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Snow jaka farbe kupilas jesli mozna zapytac? Widzialam na Twoim blogu ze ta 10.13 maja wycofac, to prawda?
tak excellki mają być ponoć wycofywane dziewczyny dzwoniły na infolinię.. A ja kupiłam tym razem 10.02 baby blond W ogóle dziwna sprawa bo jak w super pharmie nigdy nie było tych najjaśniejszych odcieni to teraz się pojawiły i to wszystkie

Dbam o siebie

Stary 2011-01-23, 12:19   #3690
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
tak excellki mają być ponoć wycofywane dziewczyny dzwoniły na infolinię.. A ja kupiłam tym razem 10.02 baby blond W ogóle dziwna sprawa bo jak w super pharmie nigdy nie było tych najjaśniejszych odcieni to teraz się pojawiły i to wszystkie
W ogole wszystkie odcienie tak? I kiedy farbujesz wlosy?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości