Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-23, 17:06   #2581
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Moje Trolle-to-be
O, kompozycja całkiem w moich gustach!
Obiecuję zmałpować
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 17:07   #2582
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
chwalę się

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
ja tez chora a jeszcze wczoraj znajomy tza otwieral nowy klub w poznaniu i tz tam gral, wiec w ramach wsparcia z nim poszlam, a to w piwnicy i sie zalatwilam. smarkam kaszle i glowa mi peka
Cytat:
Napisane przez LindenRathan Pokaż wiadomość
witam w klubie miałam cholernie stresujący tydzień i przypłaciłam to zapaleniem zatok... łeb mi pęka że aż chce mi się wyć ... a nie moge pozwolć sobie na zwolnienie bo kończymy projekt...
Już nawet Trolli mi się odechciało..

trudno, poczekają jeszcze tydzien...

u mnie to samo... nawe jak nie mam czasu pisać to chociaż na chwilkę wpadam poogolądać zdjęcia

cynnamon piękny projekt!!

W ogóle piękne nowości i wspaniałe zdobycze z Reduty
gratuluje Wszystkim udanych łowów
Współczuję wszystkim chorym i solidaryzuję się z wami

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Póki co wrzucam moją skromną Pandorę
Korona i puzzel są cudowne
Cytat:
A to moje dzisiejsze bransoletki, Troll srebro, Troll skórka, i Pandorowa serduszkowa

Mirell, do serduszkowej aż się prosi różowy w kropki, chyba zostanie już wkręcony w tym tygodniu
Bardzo mi się podoba Twoja pandorowa kompozycja.

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Na początek napiszę, że strasznie współczuję wszystkim chorym, mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejecie dziewczyny
Ja w sumie też mogę się zaliczyć do Was, bo znowu zaczęły mi się problemy z uchem, które boli niemiłosiernie i promieniuje aż do zęba Ale w sumie to już momentami zapominam o bólu, bo mam takie objawy idealnie co miesiąc, ale niestety nie bardzo da się coś z tym zrobić, bo mam tak od dziecka nie wiadomo czemu

Peri86, niebieska pustynia: http://www.trollbeads.com.pl/Niebies...tynia-571.html

sylwek73, śliczne charmsy

Filozofka888
, jasne, że połaczenie fioletu z niebieskim będzie fajnie wyglądało W końcu to kolory pochodne, także nie może być inaczej Ja na swojej Pandorze albo Trollach też planuję połączenie niebieskiego, fioletowego, różowego i zielonego, tylko w takich pastelowych odcieniach Chociaż pewnie mi się jeszcze odmieni

cynnamon, śliczna Pandora Myślę, że te złote przekładki będą super wyglądały, nadadzą bransoletce charakteru, tym bardziej jeśli nie chcesz mieć na niej murano

MJ, śliczna Pandorka

VLS, jak zwykle superowe kompozycje

Wstawię Wam zaraz projekt mojej Pandory i Trolli
Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
Zdrówka Wam życzę dziewczyny
Ja wstałam jakiś czas temu,ogarnęłam się no i nadrabiam Dzisiaj rano z Tż wymyśliliśmy "medialny" zestaw charmsów,otóż: mały samolocik Tupolew,mały smutny Tusk i nerwowy Kaczynski oraz Krzyż spod pałacu i mały raport MAK`u ,mógłby być jeszcze napis "oczywista oczywistość" lub mała Anodina
Już mam doyc słuchania o tej katastrofie

burn-it-up ,Twoje charmsy jeszcze w drodze,te oto przywiozła mi wczoraj koleżanka,jak się okazało w prezencie za zrobienie jej domku piernikowego na święta jestem zakochana w tym zestawie dodam jeszcze że wanienkę lekko ztuningowałam,czyli pomalowałam ręcznik na zielono :P,bo był srebrny
oto moje "wspomnienia nastolatki "
Projekt smoleńskiej bransoletki to arcydzieło:hahah a:

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Heh, bardzo mądrze powiedziane

Wklejam tutaj dla dziewczyn ten separator z allegro, aby zobaczyły jak wygląda. Trochę za późno robiłam fotki i są takie czarne (bo na dworzu szaro i ponuro). Przy lampie blyskowej kolor wychodzi bardziej niebieski, a normalnie jest to fiolet. Zastanawiam się nad drugim takim, tylko że różowym.

1 fotka - od sprzedawcy
2 oraz 3 to moje
4 fotka to oryginał.
Bardzo ładnie to wszystko się komponuje.

Cytat:
Moje Trolle-to-be
Łabondka zdecydowanie promuję i polecam

Napisałam do Beatrixa w sprawie tego mojego koralika Good Luck,zobaczymy czy mają.

No dobra,wracam się uczyć moich pasożytów.

A tak wogóle to muszę się wam jeszcze troszkę pożalić,moja biedna kotka ma bardzo chore serduszko,jest ledwo żywa,skrajnie wychudzona i nie chce jeść.Bardzo się o nią boję
Stary 2011-01-23, 17:11   #2583
domcia81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
A tak wogóle to muszę się wam jeszcze troszkę pożalić,moja biedna kotka ma bardzo chore serduszko,jest ledwo żywa,skrajnie wychudzona i nie chce jeść.Bardzo się o nią boję
Buuuuuuuuuuuuuu, 3mam kciuki za nią! Może jakiś nowy wet coś wykombinuje?
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 17:16   #2584
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
ojj mam nadzieję, że kotce się polepszy... sama mam koteczkę i boję się o nią za każdym razem gdy zachowuje się nieswojo.. wiem jak jest Ci ciężko, trzymaj się Kochana
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 17:17   #2585
paulina95
Wtajemniczenie

burn-it-up, trzymam kciuki za kotka Mam nadzieję, że wyzdrowieje

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 17:22   #2586
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

wiecie co- dzisiaj już mi o wiele lepiej.... fotek jeszcze nie zrobiłam, bo siedzę dzisiaj u siostry... jutro z samego rana śmigam na 3 dni do trójmiasta.... może troszkę odpocznę

a na poprawę humoru dostałam wczoraj od TŻta murano pandory!!! czerwone więc zmienia się moja koncepcja bransoletki))
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 17:39   #2587
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaWK Pokaż wiadomość
MJ - bardzo ładna pandorka...też czekam na puzzla, ale w Kruku dostawa się spóźnia

Z tym Krukiem to ja też miałam przebieżki, zresztą Wam pisałam, ile czekałam na dostawę ze sklepu online, nie mówiąc już o bardzo kompetentnej obsłudze w salonach stacjonarnych

Cytat:
A w ogole wczoraj wieczorem pszczółka mi wypadła z bransoletki... W momencie gdy zdejmowałam pandore z ręki.
Bo była zaczepiona na gwincie, ale tak się ruszała że mi wypadła. Usłyszałam tylko dzwięk czegoś odbijającego się od podłogi. Zamieniłam ją miejscami z łańcuszkiem zabezpieczającym.. Te elementy jak chcą to i tak zwieją...
Coś ci się pszczółka bransoletki nie trzyma Może chce sobie po prostu polatać?

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
MJ kiedy spotykamy się na czyszczenie Pandorek?
Mam nadzieję, ze jak tylko ogarnę się z sesją

Cytat:
Co sadzicie o tym koraliku?
Całkiem, całkiem, ale serduszka ładniejsze

Cytat:
Korona i puzzel są cudowne

(...)

Merci

Chorej kici bardzo współczuję Mój kocurek w prawdzie mało choruję, ale sunia, jak to cocker spaniele, niestety dosyć często Nieraz to bardzo nieciekawie potrafiło niestety wyglądać i też umierałam ze strachu.. Niemniej zawsze trzeba mieć nadzieję, że będzie lepiej i dbać o zwierzaczka, jak tylko można Trzymam mocno kciuki, żeby wyzdrowiała szybciutko

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 17:58   #2588
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam jeden z Apartu koralik (kolor ciemny ale nie czarny) i go nie noszę. Chyba będę go sprzedawać ew mogę się wymienić. Jeżeli byłabyś zainteresowana daj znac.
Myślałam o którymś z tych:
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,25,4251
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,25,4253
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,25,4249

ale widzę, że doszły jeszcze jakieś nowe
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 18:05   #2589
sorina
Zakorzenienie

A ja straciłam wenę i nic mi się nie podoba z moich trolli

Mam nadzieję że z kotkiem wszystko będzie ok
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 18:42   #2590
mexx100
Raczkowanie

cymemont poka zdjęcie.A ja dziewczyny cały dzień zaglądam tylko czy aby domcia przypadkiem nie pisze że może już zakupy w usa zrobione
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 18:44   #2591
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
cymemont poka zdjęcie.A ja dziewczyny cały dzień zaglądam tylko czy aby domcia przypadkiem nie pisze że może już zakupy w usa zrobione
ja też ale Domcia pisała, że jutro da znać co i jak, musimy się uzbroić w cierpliwość... tylko wciąż się boję, że nie było moich murano
Stary 2011-01-23, 18:45   #2592
domcia81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość

Zakupy w trakcie.. znaczy się, miałam telefon z drogi do Pandory...
Stary 2011-01-23, 18:56   #2593
Cierpliwa2008
Rozeznanie

Super Też czekam na jakąś wiadomość od Domci bo jutro mam ciężki i długi dzień (więc jakoś trzeba się pocieszac)

Cierpliwa2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:01   #2594
domcia81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
ja też ale Domcia pisała, że jutro da znać co i jak, musimy się uzbroić w cierpliwość... tylko wciąż się boję, że nie było moich murano
Chyba nie ma co się obawiać braku asortymentu, bo jak Kasia kupowała mi na początku stycznia moje murano, to zadzwoniła się zapytać czy jest, a pani powiedziała, że mają wszystko. Nie był to salon Pandory, tylko coś na zasadzie naszego Yes. A po drugiej stronie mają już samą Pandorę i tam ma uderzyć.
Aha, zmienił się termin. Ojca za bardzo boli, więc 26 nei przylatuje. Kaśka więc pojedzie za tydzień na zakupy. Właśnie skończyłam z nią rozmawiać. Więc przedłużam termin o kolejny tydzień, do piątku 28, godzina 21. Tylko już same koraliki, bransoletek mamy więcej niż koralików. Wyjątek dla cymemont.

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Cierpliwa2008 Pokaż wiadomość
Super Też czekam na jakąś wiadomość od Domci bo jutro mam ciężki i długi dzień (więc jakoś trzeba się pocieszac)
To nie wiem, czy cię pocieszę .
Przyjazd przesunięty o tydzień (z powodu choroby) więc i zakupy też.
O towar się nie martwcie, bo przy jednej ulicy jest i salon Pandory i sklep jak nasz Yes z Pandorą.
Stary 2011-01-23, 19:14   #2595
magdadro
Rozeznanie

Witam Was serdecznie
wreszcie nadrobiła wszystkie posty po 2 dniach "nieczytania"

widzę że nas powoli choróbska zwalają... Ja jakoś się trzymam ale dzieciak zaczął mocno kaszleć i coś mi się zdaje ze po 7 dniach bycia zdrowym zaczynamy powtórkę z rozrywki
Trochę się podłamałam bo od świąt to już będzie jego 3 choroba

no ale nic, biorę się za komentowanie

Cytat:
Mój taki romantyk nie jest. Ładne.

My new beads na które czekam aż dojdą, żeby umilić czekanie.
cóż mogę powiedzieć ...
ile Ty już tego masz, 30 ???

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:15   #2596
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LindenRathan Pokaż wiadomość
witam w klubie miałam cholernie stresujący tydzień i przypłaciłam to zapaleniem zatok... łeb mi pęka że aż chce mi się wyć ... a nie moge pozwolć sobie na zwolnienie bo kończymy projekt...
Już nawet Trolli mi się odechciało..
cynnamon piękny projekt!!
oj współczuje ja też nie mogę brać wolnego bo moja koleżanka ma pierwszeństwo (ponieważ ma dziecko, ja niestety mam tylko psa, to jest dopiero niesprawiedliwość)
dziękuję
Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
cynnamon, śliczna Pandora Myślę, że te złote przekładki będą super wyglądały, nadadzą bransoletce charakteru, tym bardziej jeśli nie chcesz mieć na niej murano
dziękuję
chyba kupię te przekładki zbankrutuję!!!
Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
Cynnamon, też bym chciała te złote przekładki, tylko do Trolli
muszę zobaczyć je na żywo bo w katalogu są śliczne
Cytat:
o!taka cała srebrna też fajna

burn-it-up ,Twoje charmsy jeszcze w drodze,te oto przywiozła mi wczoraj koleżanka,jak się okazało w prezencie za zrobienie jej domku piernikowego na święta jestem zakochana w tym zestawie dodam jeszcze że wanienkę lekko ztuningowałam,czyli pomalowałam ręcznik na zielono :P,bo był srebrny
oto moje "wspomnienia nastolatki "
dziękuje wspomnienia nastolatki są świetne
Cytat:
Wklejam tutaj dla dziewczyn ten separator z allegro, aby zobaczyły jak wygląda. Trochę za późno robiłam fotki i są takie czarne (bo na dworzu szaro i ponuro). Przy lampie blyskowej kolor wychodzi bardziej niebieski, a normalnie jest to fiolet. Zastanawiam się nad drugim takim, tylko że różowym.

1 fotka - od sprzedawcy
2 oraz 3 to moje
4 fotka to oryginał.
fajna ta twoja bransoletka
Cytat:
Dziś byłam z mamą w salonie. Przymierzałam podwóje skórki. Już pół roku podoba mi się podwójna beżowo-perłowa. Jak zwyczajnie ją zapnę to jest dobra 35 cm - najmniejsza. A jak ją przewiążę i później zaplete to dobra jest 38 cm. Moja mama jest za szarą skórką :P A jej za to spodobała się srebrna bransoletka ze złotym zapięciem - o zgrozo! Tłumacze jej, że lepsza jest srebrna bransoletka + złoty koralik :P
No przymierzam sobie te podwójne skórki (beżowo-perłową i szaro-grafitową) i wpadłam na pomysł, że przecież super jest bransoletka oksydowana. Chyba nikt tu na forum nie ma Moja koleżanka nosi diwe srebrne, właśnie jedna z nich jest oksydowana i wygląda to świetnie! Ale ma duuużo koralików A mi na samą myśl robi się słabo -> druga bransoletka = dwa razy więcej koralików = bankructwo studentki!

Wadą podwójnej jasnej skórki jest to, że jeśli wplączemy w nią np. srebrny koralik serduszko z białymi cyrkoniami to gubi się ono w towarzystwie mojej srebrnej bransoletki. Chyba, że będę nosić raz srebrną a raz skórkę... eee trochę byłoby mi smutno zostawiać jedną z nich w domu.

No i mam dylemat... Podwója skórka czy może oksydowana bransoletka?

Albo zainwestować w ringsa albo w więcej koralików ;D
jedno i drugie
Cytat:
cynnamon - a ta róża się nie przekręca "głową w dół" ?
nie, bo na dole też jest róża, także zawsze któraś jest na górze

Cytat:
oj bardzo współczuję, trzymam kciuki, że jednak będzie wszystko ok
cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:16   #2597
zffazoffana
Zakorzenienie

a ja jutro lecę odebrać mojego nowego charmsa
i już mam kilka nowych na oku ale kupie dopiero następny sobie w nagrodę jak zaliczę egzamin z biochemii
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1415870881.jpg (9,7 KB, 7 załadowań)

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:16   #2598
myszu13
Raczkowanie

Moje skarby
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0099.jpg (91,2 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0103.jpg (83,7 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0114.jpg (76,1 KB, 67 załadowań)
- Trolle
- cdn
myszu13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:19   #2599
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszu13 Pokaż wiadomość
Moje skarby
smok trollowy wymiata!!! ale ta dziewczynka z Pandory jest bardzo urocza
Stary 2011-01-23, 19:20   #2600
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
hej

a ja intensywnie myślę jakie koraliki do wróżki będą pasowały
i znów problem hehe
(...)
Koniecznie wypróbuj kulę ziemską
nie byłam do niej przekonana bo jest znacznie większa od reszty koralików ale koniec końcem kupiłam i noszę ją na naszyjniku z perłą - wygląda REWELACYJNIE !!!
i nic więcej nie dokładam

Stary 2011-01-23, 19:20   #2601
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
a ja jutro lecę odebrać mojego nowego charmsa
i już mam kilka nowych na oku ale kupie dopiero następny sobie w nagrodę jak zaliczę egzamin z biochemii
zastanawiałam się nad tym bucikiem,strasznie fajny.Pewnie kiedyś kupię.Raczej niedługo

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-01-23, 19:22   #2602
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Moje skarby
śliczna skórka
ja lubie takie skromne zestawienia więc jak dla mnie

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
zastanawiałam się nad tym bucikiem,strasznie fajny.Pewnie kiedyś kupię.Raczej niedługo
dziękuję
ja się zastanawiam czy nie będzie haczył bo mnie to strasznie denerwuje

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:23   #2603
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
chwalę się
Swojwj Pandory już nie rozbudowuję ale z przyjemnością oglądam Wasze.
Twoja wygląda bardzo ładnie

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Póki co wrzucam moją skromną Pandorę
na razie skromna (do czasu ) ale i tak śliczna

Stary 2011-01-23, 19:23   #2604
Achika
Zadomowienie

Dziewczyny a czy ceny trolli maja tez pojsc w gore?jesli tak to o ile?
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:24   #2605
martinia
Zakorzenienie

Domciu to mnie uspokoiłaś Pozostaje tylko czekanie aż pojawią się w Polsce

Myszu śliczne skarby
Stary 2011-01-23, 19:25   #2606
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
A czy któraś z as widziała ten koralik na żywo? Jest taki jak na zdjęciu? Bo chcę kupić ale nie widziałam go
widziałam kilka razy i na żywo wygląda b. ładnie
niewiele różni się od zdjęcia katalogowego

Stary 2011-01-23, 19:27   #2607
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Cytat:
Napisane przez magdadro Pokaż wiadomość
Koniecznie wypróbuj kulę ziemską
nie byłam do niej przekonana bo jest znacznie większa od reszty koralików ale koniec końcem kupiłam i noszę ją na naszyjniku z perłą - wygląda REWELACYJNIE !!!
i nic więcej nie dokładam
hmmm jak już dotrze do mnie wróżka to pójdę na trollowisko i poprzymierzam

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:29   #2608
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Moje skarby
Nie jestem pewna, czy to na 100% ten smoczy inwalidek, bo na zdjęciu nie widzę żadnych skaz, jest po prostu uroczy I chyba masz ten Kwiat indygo nad którym ja się intensywnie zastanawiałam , ale koniec końców nie wzięłam, bo chcę jednak taki ciemniejszy

Cytat:

na razie skromna (do czasu ) ale i tak śliczna
Dziękuję ślicznie

Z Trollami szaleję, póki jest okazja , a Pandorę mam zamiar zbierać pomału Zobaczymy, jak to wyjdzie w praktyce

I koniecznie wrzucaj częściej w wolnej chwili zdjęcia swoich kompozycji, zawsze są wspaniałym źródłem inspiracji!

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:31   #2609
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Swojwj Pandory już nie rozbudowuję ale z przyjemnością oglądam Wasze.
Twoja wygląda bardzo ładnie
dziękuję
Cytat:
Napisane przez Achika Pokaż wiadomość
na pewno w USA i UK mają podnieść ceny, ale czy u nas to nie wiem
Stary 2011-01-23, 19:40   #2610
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
A ja straciłam wenę i nic mi się nie podoba z moich trolli

Mam nadzieję że z kotkiem wszystko będzie ok
a wiesz że i mnie dopada brak weny ....
tyle tylko że mnie to chyba ma prawo
między innymi dlatego moje ostatnie zakupy są nastawione na "nie koraliki"
Z murano wiem że na pewno chciałabym jeszcze 2 Dwubarwne lody.

Cytat:
Moje skarby

wiecie co, coraz częściej zaczynam myśleć ze im mniej i rzadziej kupuje tym bardziej się cieszę
chyba coś jest w powiedzeniu "co za dużo to niezdrowo"
ale z drugiej strony "od przybytku głowa nie boli"

Cytat:
Napisane przez Achika Pokaż wiadomość
Nic na ten temat nie wiem i mam nadzieję ze jedna ceny pozostaną na tym samym poziomie.
Niemniej jednak na FB natknęłam sie na takie (nieoficjalne) info wiec ....

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
(...)
I koniecznie wrzucaj częściej w wolnej chwili zdjęcia swoich kompozycji, zawsze są wspaniałym źródłem inspiracji!
dziękuje
w przeszły weekend postaram się zrobić kilka zdjęć w wolnej chwili
niestety w sztucznym świetle trudno oddać prawdziwe kolory wiec sobie daruję

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości