|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29
koniec nauki na dziś...
spadam do wyra baj
|
|
#4802 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- nie umiem znaleźć oprócz tytułu MiciCytat:
a korzystamy z tej książki => http://allegro.pl/blondynka-na-jezyk...420051756.html <= chcemy sprawdzić czy jej metoda działa ![]() jak było ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4803 |
|
Zadomowienie
|
Ja swojego TŻ poznałam przez moją ciotkę
A mieszkałam piętro niżej od niego. Jakoś przez te kilka lat co mieszkałam u niej nie było okazji żeby się poznać, nawet jak mijaliśmy się na schodach to go słabo kojarzę Przez parę latek moja cioteczka chciała nas wyswatać, ale tak jej to szło, że jak słyszałam jak mówi arek, to aż mnie skręcało ze złości ![]() Dziewczyny wasze historie są naprawdę niezłe I dla TŻ za wytrzymałość
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie byłoby mi miło, ale nie wpadłabym na tak debilny pomysł, żeby osobę 19-letnią usadzić z 60-latkami, w dodatku wybitnie nudnymi, zresztą, kuzyna 11-letniego usadzili obok znajomych pani młodej w wieku ok 20 lat gdzie kompletnie nikogo nie znał i byli wielce zdziwieni, że jego rodzice im w niezbyt delikatny sposób zwrócili uwagę, że nie życzą sobie, żeby ich 11-letni syn siedział wśród towarzystwa, które tak naprawdę na pewno usiłowałoby go rozpić A sorry, ale na takie coś można się wkurzyć. Tak więc jeśli usadziłaś jakąś 19-latkę wśród nudnych emerytów, to gwarantuję Ci, że nie będzie zbytnio zadowolona (cieszę się, że robiłam za kierowcę, przynajmniej mi się język nie rozwiązał) ![]() I właśnie dlatego nie chcę winietek, bo tylko kłopot z rozlokowaniem w sposób satysfakcjonujący wszystkich gości(i w moim wypadku powstrzymaniem się od usadzenia ich w perfidny sposób). A obok dziadka i tak musiałabym kogoś usadzić |
|
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4806 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie mamy jeszcze pomysłu na motyw i miejsce bo musimy policzyć ile by było osób jak ok 10-12 to wtedy może zamówimy domek na za.du.piu w górach na weekend ![]() Cytat:
![]() u nas 200 będzie za tydzień ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4807 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dziś na sali dopytać się o szczegóły, płacimy 150zł/os za dwudniowe wesele!!! Teraz jestem spokojna o salę
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy 110,- za osobę plus dodatkowo za każdą osobę na poprawinach (liczone już po nich) po 25,- Czyli wyjdzie 135 O ile stawki za osobę nie podniosą do 115, o czym jest mowa nawet w umowie, ale więcej na pewno nie podniosą. Jeszcze będziemy żulić, żeby dzieci policzyli po jakieś 20 zł (za takie w wieku do lat 6), bo dobre 20 osób nam się wykruszy jeśli będzie bez dzieci (a dzieciaków w wieku 2-6 lat ok 15 by było jak nie więcej, nie chce mi się teraz liczyć). Spodobał mi się pomysł z usadzaniem gości przy konkretnym stole ale bez konkretnych miejsc Raingirl, napisałam wyraźnie, że nie chcę tego zrobić i dlatego nie będzie winietek, więc nie wiem w czym problem Jakbym była naprawdę wredna, to bym specjalnie dla nich winietki zrobiła , więc chyba trochę przesadzasz.
Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2011-01-25 o 23:09 |
|
|
|
|
#4810 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kac Vegas był super! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() podziel się
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2011-01-25 o 23:08 |
||||
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4813 |
|
Rozeznanie
|
Lęcę już do wyrka więc dobranoc wszystkim
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
ej ale na mnie też poczekacie, co?
Cytat:
![]() wieczór panieński z albumem boski
|
|
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem warto poluzować warkocze - sama kiedyś na weselu siedziałam w 90% nieznanym towarzystwie, ze średnią wieku 50 lat, z obrażonym na cały świat exem u boku i przeżyłam ![]() Idę spać, 3 dni do ślubu a góra rzeczy do załatwienia.Dobranoc
|
|
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() - fajnie. Ja tylko teraz się boję, że te moje koleżanki, którym to zrobiłam teraz się zemszczą
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-e tam starzy, bawcie się ja bym chciała jakieś jaja na panieńskim
|
|
|
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
Ach i zapomniałam się pochwalić, idziemy z TŻ na imprezę z okazji walentynek!
|
#4821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Intensywnie szukamy i jutro jedziemy już ogladać więc trzymajcie kciuki ![]() Cytat:
![]() Jaka jestem popularna ![]() Dzięki kochana ![]() Już sie troszkę otrząsnełam ale weekend miałam szok na zmiane z beczeniem ![]() Cytat:
jak coś to będę prosić o namiary ale mam nadzieje że szybko coś załatwimy choć wiem że to juz nie będzie taka piekna sala jak tamta![]() A jest na diecie ![]() Trzymam się w końcu jestem the rock twarda jak skałaDzięki Jenny :* I po raz tysięczny pytam którego te targi w Kato, bo sie wybieramy ![]() I może spotkamy ![]() Wreszcie was nadrobiłam ![]() Nie mam za bardzo czasu siedzieć na necie bo same wiecie czym jestem pochłonięta. Mam jeden hotel w Kato z wolnym terminem i dzisiaj zadzwonił jeden pan któremu ktoś do kogo pisałam maila w sprawie sali dał mój nr. i akurat ma jakieś 2 sale. Podobno prosto po remoncie, przestronne i jasne. Jutro jedziemy je zobaczyć. Co do Państwa z mojej poprzedniej sali, to zaproponowali mi jeden lokal zastępczy ale dzwoniłam tam dziś i jest to mała restauracja na max. 60 osób a ja potrzebuje na ok. 80-90. I ogolnie maja mnie tam w
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4825 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki co do wizytkówek czy winietek to my myslelismy zeby tylko dla najblizszej rodziny zrobic ale ostatnio uswiadomiono nas iz jak sie ludzie "rzuca"na miejsca to ktos moze w koncu zostac sam w towarzystwie nie dla niego albo ktos kogo nie lubisz siadzie blisko ciebie i bedzie sie do ciebie szzczerzył i dlatego pewnie raczej jednak je zrobimy
![]() to z tymmi dziecmi o slubie swietne odrazu widac jak jest u nich w roodzinach dzieci wszystko wyłapią hehe co do spraw slubnych to musiłam przełożyc przymiarke na wtorek juz sie nie moge doczekac i zastanawiam sie nad kupnem bielizny:P ale nie do slubu tylko na ta noc i stwierdziłam ze chyba nie bedzie biała bo jakies takie nijakie sa te białe .... na uczelni został mi 1 egzamin w poniedziałek ale musze sie wykurowac bo narazie jest coraz gorzej;/ trzymajcie sie cieplutko i niedawajcie sie choróbskom
|
#4826 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
jak zakończy się sukcesem to też kupuję te książkę![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wstałam specjalnie na śniadanie bo chciałam żeby babcia mi zrobiła lane ciasto na mleku u nas mówi się na to czwołki, ale podobno to nie są prawdziwe czwołki, bo mama twierdzi że czwołki czysto po polsku to zacierkaEdytowane przez cobra115 Czas edycji: 2011-01-26 o 08:58 |
|||
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobnie mialam po zjedzeniu serka ehhh a lane kluski na mleku uwielbiam
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do głosowania na tytuł wątku ![]() 1. Wszystkie chodzimy dumnym krokiem bo 2011 jest naszym rokiem 2. Czas leci jak szalony w tym roku będą z nas Żony 3. Nadszedł miesiąc luty - zagrały już pierwsze weselne nuty 4. Czas szybko upływa, stresów ze ślubem przybywa |
|
|
|
#4830 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() :p ala:---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
ale mnie to zdenerwowalo i szukalismy miejsca ale byl taki zamet ze mialam ochote juz wyjsc.... ale na szczescie pan młody to widzial i zaprosil nas obok siebie i mielismy miejsca. uwazam ze jak si ema winietki to trzeba z głowa rozsadzic ludzi, wiedziec kto z kim jest pokłocony zeby ich nie usadzic i przede wszytkim wiekowo
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

oprócz tytułu Mici
a korzystamy z tej książki => 

i najlepiej suknię z szarfą pod kolor hehe a mój przyszły małż krawat w kolorze butków 
dla TŻ za wytrzymałość 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a już tak to jest, że NIGDY nie ma 100% zadowolonych.

co zrobili wlasciciele od sali

Perfect Housewife