Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010r. - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-26, 23:28   #1981
koglus
Rozeznanie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

dziewczyn y czy wasze dzieci pija z nikapkow? moja nie i zastanawiam sie czy moze ja jej ta butelke za duzo z piciem podstawiam, ona jeszcze nie rozumie o co chodzi z tym nikapkiem, kupilam dzis tez taki nuby z ruka silikomnowy i jakos bardziej mi sie podoba niz ten aventy tylko ze on dobiero jest od 12m a aventy juz powinna dawno pic

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 23:29   #1982
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
P0P my to stworzymy cudowną patologiczną rodzinę Ja też prawie codziennie coś tam sobie popijam - a to piwko (uwielbiam!), a to winko z tżtem Aktualnie piję sobie nalewkę mojego taty wiśniową - mniam!
Mów za siebie!!! Ja to stateczna starsza pani jestem.
A Ty to maniczka sexu i alkocholu zamierzająca zmienić orientację seksualną

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
uffff prawie polowa rzeczy wywieziona.
Jeszcze reszta w poniedzialek i tz do pracy, mala z tata pozniej z mamąa ja bede tyrac i wszystko ukladac, tylko tz najpierw musi meble poskrecac.

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
ej no, przestańcie!!! wejdzie człowiek w przerwie w pracy, umęczony-myśli sobie odstresuję się chwilkę, a te mi tu winka, piwka, malibu i likiery, a ja muszę trzeźwo myśleć przy tłumaczenie bo inaczej jakiś horror albo science fiction mi tej książki wyjdzie

nie można tak robić biednej mrówce poczekajcie do marca
Niestety ale mrówki tak mają

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
o jaaa to dluuuuga. nie martwisz sie ze bedzie najwieksza na podworku i dzieci ja odrzuca? ja sie juz martwie przedszkolem i gimnazjum i w ogole czy meza dobrego znajdzie albo zone (moj TZ naciska na tę opcje, chyba nie chce oddac coreczki facetowi zadnemu)
Ja też się tak marwię i dlatego juz teraz zaklepałam Oliwce chłopaka.

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
P0P już dawno miałam napisać , wyobrażam sobie że Twój tż wygląda podobnie jak Ksawery z Barw Szczęścia, nie wiem czemu
Nie wiem o kogo codzi bo ja nie oglądam. Popatrzę to Ci powiem.
Tak prywatnie to mi się TZ nie podoba ale jest bardzo urzyteczny i przyczepił się do mnie strasznie. A że moje akcje wraz z wiekiem ida w dół to nie miałam wyjści i uległam mu

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 23:37   #1983
libra777
Zakorzenienie

P0P niemożliwa jesteś, ale tak z wiekiem to już by trza dopłacać do interesu
To taki wysoki szczupły przystojny brunet , chodzący w garniturach.
W sumie też nie oglądam ale czasami się załapię i mniej więcej wiem kto jest kto

Koglus mój też nie bardzo chce pić na niekapka , prędzej wylewać i mazać, a mam kilka i jakoś nic z tego prędzej pije z normalnego kubka tylko broda trochę dziurawa, oczywiście sam nei trzyma chodzi o umiejętność picia z niego.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 23:42   #1984
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
ja chce tam pojechaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaac
wezme kiedys urlop w czwartek i przyjade z ekipa (mama i siostra). 160km mam. dla doroslych tez fajne ciuchy?

szukaj sukienek letnich i po prostu jak bedziesz i wyjdzie nie wiem, 10zl za sukienke, czy tunike to bierz moze przeleje 50zl na poczatek? dawaj nr konta na prv. jutro zrobie przelew.

a to jest jakas sieciowka? jaka maja nazwe? moze w 3miescie tez taki jest?
10 zł za jedna sztuke letniej sukienki?????? prosze cie!!! chyba z cięzkiego jeansu nawet przy 65 zł za kg!

nie ot nie sieciówka ale w koszalinie juz drugi punkt otworzył...
Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
dziewczyn y czy wasze dzieci pija z nikapkow? moja nie i zastanawiam sie czy moze ja jej ta butelke za duzo z piciem podstawiam, ona jeszcze nie rozumie o co chodzi z tym nikapkiem, kupilam dzis tez taki nuby z ruka silikomnowy i jakos bardziej mi sie podoba niz ten aventy tylko ze on dobiero jest od 12m a aventy juz powinna dawno pic
michalina woli z butli ale ograniczamy jej i podajemy niekapek i juz zaczaiła o co kaman.. mamy ten pierwszy 150ml z TT fajny!!!

to prosze w lutym sie odezwij jak bedziesz chciała ciuszki ok saro..
bo ja zapomne . bedzie mozna fakt mam do koszalina jakies 50 km ale jeżdze do szkoły wiec mi pasje!

hehehe musze sobie lsite spisac co kto chce!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 23:51   #1985
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
dostawy sa po niebieskiej we wtorki
65 zł kg wtorek
50 zł kg sroda
40 zł kg czwratek
30 zł kg piatek
20 zł za kg w sobote
10 zł z akg w poniedziałek
W moich dwóch lumpkach to ceny są takie w środe 35 zł, czwartek 30, i tak do wtorku za 9 zł wszystko. Dzisiaj byłam i nakupilam klocków sensorycznych FP za całe 4,8 zł
Jak dziewczyny chcecie to jak coś mi się spodoba to kupię, wystawie foto tutaj na forum za tyle co kupilam, a jak na coś bedzie chętna to prześlę, a jak nie to wystawię wyprane i wyprasowane na allegro więc nic straconego, ale czasem dla dziewczynek są takie cudne ciuszki że aż mi żal żeby nie kupić. Aniu P raczej ciężko kupić na rozmiar 3 latka jakichkolwiek spodni bo większość ma poprzecierane kolana, to taki wiek przedszkolny

Gusinek Co do usg bioderek to ja na szczęście sprawdziłam czy jest wszystko ok, bo ono wyklucza dysplazję stawową, która we wczesnym niemowlęctwie jest w 100% uleczalna, a w późniejszym wieku mogą byc wady stałe
Następna z taka figurką o jakiej mogę tylko marzyć
Skąd u Ciebie taki śnieg, u mnie co najwyżej deszcz popada

Gmyrelka mój Eryk jak miał 2 lata temu zapalenie i prawego i lewego ucha na raz , to badania mu tak paskudne wychodziły że podejrzewali albo sepsę, albo białaczkę, nie musze pisać jaka bylam przez 3 dni badań załamana. Jedyne objawy to gorączka nie do zbicia i ból głowy, no i potem badania kwri CRP chyba 148

Kolgus mój pije z niekapków ale tylko tych całkowicie silikonowych, nie ruszy z tycz plastikwych z zaworkami pod spodem, za ciężko ciągnąć. Większość z Canpolu mu służy http://allegro.onet.pl/kubek-trening...390343200.html i ten też jest super http://allegro.onet.pl/butelka-z-dzi...419245417.html

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 00:05   #1986
cigi
Rozeznanie

ja tak krotko, bo sil nie mam i humoru;
Moja niunka wczoraj mi tak czasem glowke przytulila do ramionka, myslalam, ze tak sie bawi, albo cos jej przeszkadza, a dzis to rzucanie glowka; na poczatku otrzasanie sie jakby (takie jak na siku, ale siku to ona co chwile nie robi...), a teraz to taki ruch glowka w obie strony;
jestem niemal zalamana; boje sie dziewczyny, ze niestety to jakis tik jest nerwowy , bo moje misiatko pewnie wyczuwa stres jaki panuje w tym domu, kurna... A najgorsze jest to, ze cholewka boje sie, ze co gorsza to moze byc padaczka!!!! tfu tfu tfu tfu tfu.... ; conieco poczytalam, a ona juz miala takie dziwne zachowania z glowka....
Boze, moze jej to cos przejdzie, moze tak sie zdenerwowala przez ta fride, nie wiem, moze to chwilowe cos, .......
uszko to nie jest, nie lapie sie za ucho i jak dotykalam to nic nie jeknela....
pa pa;
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 00:17   #1987
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

cigi idź do lekarza, porozmawiaj zapytaj!

libra dokladnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
On ma tak samo, zapierniczal 25 lat w kopalnii przyjechal do domu i ciagle zaczepek szuka a ja mam w nosie czy lyzeczka jest po lewej czy prawej stronie!
wisi mi to i powiewa .Gdzies mam to ciagle jego poprawianie wszystkiego, w zyciu tak upierdliwej osoby na emeryturze nie widzialam!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 08:24   #1988
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Ania p, megi a może byśmy się tak w końcu umówiły w tej naszej super Wawie Ania dałabyś radę jakiś weekend poświęcić na wizażowe meetingi Może w przyszły weekend??
Jeśli pogoda będzie sprzyjająca, to na przyszły weekend jadę nad morze Ale zobaczymy.

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cigi - wg mnie powinnaś odwiedzić z Basiulą lekarza. Nie wiem, jacy są tam u was, czy mają podejście jak w Anglii - mam nadzieję, że jednak lepsi. Jak nie, to pakujcie się i przyjeżdżajcie.
A stres w domu.... u nas jak jest kłótnia i trafią się jakieś krzyki przy dziecku, nie widzę po nim żadnej reakcji. Jakby tego nie słyszał.... chciałabym, żeby tak było - marzenie.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 08:34   #1989
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

P0P toś mnie podsumowała Ja tam jestem zdania że to Ty najczęściej z nas pijesz i bzykasz się - w końcu najciemniej pod latarnią A póbujesz nam tu wmówić jaka to babiczka z Ciebie

Megi mówimy o weekendzie 12-13 lutego ... a Ty chyba piszesz o tym 5-6lutego (oby pogody nie było )

cigi a jak Basi koło uszka przyciśniesz to płacze? Albo ma nagłe wybuchy płaczu? Do lekarza pomaszerujcie na wszelki wypadek i nie martw się bo dzieci tak mają - różne rzeczy sprawdzają i jak im się coś spodoba to koniec. (nie wiem czy czytałaś, ale mój np buja się na czworaka i wali głową w szczebelki albo moją nogę)

koglus Marcel wali ciałem i głową w oparcie zarówno w krzesłku jak i foteliku samochodowym... ale nie wynika to z tego że nie chce jeść - On zawsze chce tylko może Mu się nudzi
Pije z niekapka, mamy z TT i jest bombowy!! Mieliśmy też lovi, ale jest do du.... bo Marci przegryza ustnik

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 08:34   #1990
P0P70
Zakorzenienie

Dzień Dobry,

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Kolgus mój pije z niekapków ale tylko tych całkowicie silikonowych, nie ruszy z tycz plastikwych z zaworkami pod spodem, za ciężko ciągnąć. Większość z Canpolu mu służy http://allegro.onet.pl/kubek-trening...390343200.html i ten też jest super http://allegro.onet.pl/butelka-z-dzi...419245417.html
Ja ma różne niekapki i kapki ale moje dziecko właśnie uwielbia ten drugi który dała Madzia. JEst wygodny w trzymaniu dla małych rączek. U mnie Oliwk sama pije. JA stawiam picie na stoliku i ona podchodzi i pije.
Z takiego typowego niekapka z którego dziecko musi mocno pociągnąć jakoś jej nie idzie. Z tego 360 też nie wychodzi jej.

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
Moja niunka wczoraj mi tak czasem glowke przytulila do ramionka, myslalam, ze tak sie bawi, albo cos jej przeszkadza, a dzis to rzucanie glowka; na poczatku otrzasanie sie jakby (takie jak na siku, ale siku to ona co chwile nie robi...), a teraz to taki ruch glowka w obie strony;
jestem niemal zalamana; boje sie dziewczyny, ze niestety to jakis tik jest nerwowy , bo moje misiatko pewnie wyczuwa stres jaki panuje w tym domu, kurna... A najgorsze jest to, ze cholewka boje sie, ze co gorsza to moze byc padaczka!!!! tfu tfu tfu tfu tfu.... ; conieco poczytalam, a ona juz miala takie dziwne zachowania z glowka....
Boze, moze jej to cos przejdzie, moze tak sie zdenerwowala przez ta fride, nie wiem, moze to chwilowe cos, .......
pa pa;
JA myślę tu dwie sprawy się nakładają: niedojrzałość układu nerwowego i nerwowa sytuacja w domu.
Niemniej warto sprawdzić u specjalisty.

Ja widzę po moim dziecku że ona coraz bardziej swoje nerwy uzewnętrznia. Jak tylko coś jej się nie podoba i jest nie po jej myśli to wpada w szał. Oczywiście ignorujemy to i na pewno nie robimy tego co ona chce. Np dzisaj rano wpadła w szał na widok butelki z mlekiem, darła się rzucała głową machała rękami i nogami. Zostawiłam ją w krzesełku i czekałam spokojnie aż jej przejdzie. Zjadłam śniadanie a ta się uspokoiła i spokojnie zjadła mleko. I jak tak wpada w szła to nie odzywam się do niej, nie patrzę na nią. Jak jej przechodzi to dostaje buziaka.

Dziewczyny jakie te Wasze dzieci duże. Moja przy Waszych to taki mikrus.

Stary 2011-01-27, 08:37   #1991
megi-megi
Zakorzenienie

Laski, pamiętacie Wasze pierwsze objawy ciąży? Tak jakoś ostatnio sobie o tym myślę - a może dlatego, że śnił mi się brat Iguśka Ale śniło mi się, że mieszkałam z małymi w NY
Stary 2011-01-27, 08:44   #1992
P0P70
Zakorzenienie

Gmyrelka - co do alkoholu to faktycznie od kiedy zamieszkałam z TZ ( i mogę) to codziennie jest kieliszek wina do obiadu. Jak mieszkałam sama to nie bo nie chciało mi się gotować. No i mocnego alko nie lubię. Natomiast w sprawie bzykanka to ja należę do tej grupy gawędziarzy.

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Megi - ja pamiętam moj pierwszy objaw. Ból piersi i ból w podbrzuszu.

Stary 2011-01-27, 08:56   #1993
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
ankazar podeslala ci tyle ile moglam to zrobilam

....

robilam test nie wyszly dwie kreski....cale szczecie....tylko czemu ten cholerny okres mi sie spoznia....musze isc w koncu do tego gina..
mloda nic nie mamtzn przyszło,ale jest pusto
Jezu ale żeś numer odwaliła z tymi kreskami
Cytat:
Tak tajuż mnie gmyrelka uprzedziła
Cytat:
moja też z niekapka pić nie potrafi-mam dwa różne i nie kuma o co kaman.Gryzie dzióbki tylko.
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

Nie wiem o kogo codzi bo ja nie oglądam. Popatrzę to Ci powiem.
Tak prywatnie to mi się TZ nie podoba ale jest bardzo urzyteczny i przyczepił się do mnie strasznie. A że moje akcje wraz z wiekiem ida w dół to nie miałam wyjści i uległam mu

Pop jesteś niemożliwa

gusinek ja wiedziałam,że z Ciebie fajna dupa i wyskoczyłaś na tych foto taka jaką sobię Ciebie wyobrażałamBartuś ciasteczko do schrupania

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

libra Ksawery to raczej brat tż Pop

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:02   #1994
megi-megi
Zakorzenienie

P0P- to jak wygląda ten Twój tż?
Stary 2011-01-27, 09:09   #1995
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
P0P toś mnie podsumowała Ja tam jestem zdania że to Ty najczęściej z nas pijesz i bzykasz się - w końcu najciemniej pod latarnią A póbujesz nam tu wmówić jaka to babiczka z Ciebie

No właśnie Gmyrelka podsumowałaś

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

]

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Laski, pamiętacie Wasze pierwsze objawy ciąży? Tak jakoś ostatnio sobie o tym myślę - a może dlatego, że śnił mi się brat Iguśka Ale śniło mi się, że mieszkałam z małymi w NY
Nie miałam.Tylko brak okresu mnie zastanowił i zrobiłam 5 testów,bo uwierzyć nie mogłam,że to ciąża.
Cytat:
Ma opalone i owłosione łydki

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-01-27, 09:15   #1996
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
Gusinek no no jaka laska z Ciebie , a Bartus jak niedźwiadek w tej czapce, słodki z kąd wy tyle śniegu wytrzasneliście?
ja mieszkam w kotlinie kłodzkiej i zima do nas wróciła ze 3 dni temu w chwili obecnej nadal sypie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
ja za słodycze to bym się dała pokroić uwielbiam a tu w domu widze ciagle ciasta, czekoladki, batoniki ciężko jest się powstrzymać zeby nie zjeść
u mnie w domu to samo babcia lata do piekarni i to pączek to rogalik cisteczko a i sama mam zawsze zapas w domu

Cytat:
mój nie pije ma TT OD 6m-ca ale co najwyzej gryzie sobie ten silikonowy dziubek

Cytat:
Mów za siebie!!! Ja to stateczna starsza pani jestem.
A Ty to maniczka sexu i alkocholu zamierzająca zmienić orientację seksualną
gmyrelka to Cie POP podsumowała

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
W moich dwóch lumpkach to ceny są takie w środe 35 zł, czwartek 30, i tak do wtorku za 9 zł wszystko. Dzisiaj byłam i nakupilam klocków sensorycznych FP za całe 4,8 zł
Jak dziewczyny chcecie to jak coś mi się spodoba to kupię, wystawie foto tutaj na forum za tyle co kupilam, a jak na coś bedzie chętna to prześlę, a jak nie to wystawię wyprane i wyprasowane na allegro więc nic straconego, ale czasem dla dziewczynek są takie cudne ciuszki że aż mi żal żeby nie kupić. Aniu P raczej ciężko kupić na rozmiar 3 latka jakichkolwiek spodni bo większość ma poprzecierane kolana, to taki wiek przedszkolny

Gusinek Co do usg bioderek to ja na szczęście sprawdziłam czy jest wszystko ok, bo ono wyklucza dysplazję stawową, która we wczesnym niemowlęctwie jest w 100% uleczalna, a w późniejszym wieku mogą byc wady stałe
Następna z taka figurką o jakiej mogę tylko marzyć
Skąd u Ciebie taki śnieg, u mnie co najwyżej deszcz popada

Gmyrelka mój Eryk jak miał 2 lata temu zapalenie i prawego i lewego ucha na raz , to badania mu tak paskudne wychodziły że podejrzewali albo sepsę, albo białaczkę, nie musze pisać jaka bylam przez 3 dni badań załamana. Jedyne objawy to gorączka nie do zbicia i ból głowy, no i potem badania kwri CRP chyba 148
l
kurde fajnie macie z tymi lumpkami, ja byłam dwa razy w złotym stoku u szwagierki tam maja taki mały i same nexty, early days, cheeroke i ciuszki jak nowe, musze znowu pojechac jak bedzie dostawa

jutro ide do naszej doktorki po skierowanie na to usg grr czme nikt nie powiedział? tylko ciekwe czy mi da czy znowu prywatnie

z uszami nie zazdroszcze i tych diagnoz lekarzy nie zbadają dokładnie tylko od razu palną cos z grubej rury
mój tez kurde trze ucho naciaga do przodu ale naciskam i nie krzyczy, doktorka powiedziała ze taka ma zabawe

madziapl ja tu mam wielki powrót zimy i nadal sypie- Kłodzko
a wczoraj to na wiosce 6km od kłodzka bylismy wiec jeszcze bardziej widac snieg niz w miescie
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

gusinek ja wiedziałam,że z Ciebie fajna dupa i wyskoczyłaś na tych foto taka jaką sobię Ciebie wyobrażałamBartuś ciasteczko do schrupania

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------
dziekujemyaz normalnie urosłam od tych komplementów 2 cm a Bartuś 3cm

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:30   #1997
megi-megi
Zakorzenienie

Gusinek - tu taki piesek w awatarze, taka grzeczna dziewczynka... a tu na tych zdjęciach chudaszcze, lachoniaszcze... wrrrrrrr.... denerwujecie mnie w ogóle.

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

I jeszcze denerwujecie mnie z tym piciem ... wrrrr.... nie pisać tego przy matkach karmiących
Stary 2011-01-27, 09:31   #1998
anakazar
Zakorzenienie

Moja mała załapała jak się włącza odkurzacz i kiedy ja odkurzam to ona się próbuje na niego wdrapać w celu przejażdżki,a jak jej mówię"nu nu"to mi go ciach i odłącza i tak kilka razy.

Stary 2011-01-27, 09:34   #1999
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi
Cytat:
Ma opalone i owłosione łydki
Tak owłosione to on ma nie tylko łydki. Normalnie cały jest owłosiony jak małpa. Nawet kiedyś wysłałam go na depilację laserowa pleców. Tzn jak jeszcze nie byliśmy razem to powiedziałam że nie cierpię owłosionych facetów i ten biedak wziął całą serię. Niewiele to pomogło ( a wiecie ze to "trochę" boli)
Ale wiecie jak to jest. Lepszy rydz niż nic. Z braku laku to i kit dobry. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.

Stary 2011-01-27, 09:39   #2000
CAROLAJKA
Raczkowanie

Młoda mi sie wekend nie podobal ale za to latajace świnie jak najbardziej polecam dawno się tak nie uśmiałam

Libra ona tam musi być tam zameldowana bo mamy dom i mieszkanie i ona na mieszkaniu z prababcia zameldowana

czy wasze dzieci tez tak placza jak stosujecie wode do nosa ?

ja tam lubię wyprzedaże można coś za 1-5 euro kupić czasem robie wypad do Anglii bo tam jeszcze taniej
taką sukienkę nową po sezonie można za 2 funty kupić czekam aż kolega da znać w samolot i rzucam się w szał zakupowy

a u nas pojawił się katar i nie wiem od czego w mieszkaniu temp. stała 19 stopni nawilżenie 40 % może podkręcić na więcej ?
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:40   #2001
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Jam nie anakazar, ale to ta Ja póki co czytałam część II, ale ana na pewno pisała o tej
dzieki
Cytat:
miałam go juz wcześniej kiedyś badałam sobie piersi i go znalazłam ale robiłam usg kilka razy i lekarz mówił że to nie unerwiona torbiel a po ciąży mi się powiększył i byłam na usg znowu i poza tym że większy to bez zmian, ale wolałabym sprawdzić.
trzymac reke na pulsie, to bardzo ladnie. jestes odwazna, ja bym sie gdzies skitrala w kacie, zeby lekarza nie widziec
Cytat:
polecam ten, od razu zalapala http://www.tomi.pl/szczegoly/1853/nu...46_6m_warszawa
Cytat:

Ja też się tak marwię i dlatego juz teraz zaklepałam Oliwce chłopaka.
tylko teraz to nie wiadomo co z takiego jegomoscia wyrosnie...
Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
10 zł za jedna sztuke letniej sukienki?????? prosze cie!!! chyba z cięzkiego jeansu nawet przy 65 zł za kg!

nie ot nie sieciówka ale w koszalinie juz drugi punkt otworzył...

michalina woli z butli ale ograniczamy jej i podajemy niekapek i juz zaczaiła o co kaman.. mamy ten pierwszy 150ml z TT fajny!!!

to prosze w lutym sie odezwij jak bedziesz chciała ciuszki ok saro..
bo ja zapomne . bedzie mozna fakt mam do koszalina jakies 50 km ale jeżdze do szkoły wiec mi pasje!

hehehe musze sobie lsite spisac co kto chce!
spisuj, spisuj, a jak sie ociepli to przyjade do ciebie na szperanie
Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
pa pa;
to niefajnie, ze jestescie dla siebie niedobrzy przy dziecku. ja zauwazylam, ze Tosia sie bardzo uwaznie przyglada jak my sie z TZ przytulamy, czy calujemy,a kiedy sie klocimy, to udaje, ze nie patrzy. ale mysle, ze doskonale wie co sie dzieje. u Basi to faktycznie moze byc nerwowe. dlaczego tkwisz przy takim niedobrym facecie? nie wiem, czy pisalas, ale chyba nie zalapalam.
Cytat:
On ma tak samo, zapierniczal 25 lat w kopalnii przyjechal do domu i ciagle zaczepek szuka a ja mam w nosie czy lyzeczka jest po lewej czy prawej stronie!
wisi mi to i powiewa .Gdzies mam to ciagle jego poprawianie wszystkiego, w zyciu tak upierdliwej osoby na emeryturze nie widzialam!
to i tak dluzo wytrzymalas w takim domu, podziwiam, musisz miec anielska cierpliwosc
Cytat:
no ale przecie wiadomo, ze pop jest podstawiona, to moze pisac rozne rzeczy.
Cytat:

Tak tajuż mnie gmyrelka uprzedziła
dzieki
Stary 2011-01-27, 09:40   #2002
megi-megi
Zakorzenienie

P0P - prócz włosów jakiś jeszcze jest ten Twój tż???
Stary 2011-01-27, 09:42   #2003
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dzien dobry maluch dzisiaj dal pospac bo niedawno dopiero wstalam, no ale pisalam prace i projakt do szkoly do 3 w sumie.
Wy takie chude a ja moglabym konia z kopytami zjesc, przez to rzucanie fajek to jak krowa bede niedlugo wygladac!
A.Camus
Stary 2011-01-27, 09:46   #2004
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Tak owłosione to on ma nie tylko łydki. Normalnie cały jest owłosiony jak małpa. Nawet kiedyś wysłałam go na depilację laserowa pleców. Tzn jak jeszcze nie byliśmy razem to powiedziałam że nie cierpię owłosionych facetów i ten biedak wziął całą serię. Niewiele to pomogło ( a wiecie ze to "trochę" boli)
Ale wiecie jak to jest. Lepszy rydz niż nic. Z braku laku to i kit dobry. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.
Mój też jest taki owłosiony i cierpi z tego powodu,zle się czuję na plaży,basenie...i też polazł na laserową depilacjeteraz sama mu maszynką jadę plecy i ramiona.Najbardziej mała się nad nim znęca,bo mu z klaty i rąk rwie garściami włosy

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
dzien dobry maluch dzisiaj dal pospac bo niedawno dopiero wstalam, no ale pisalam prace i projakt do szkoly do 3 w sumie.
Wy takie chude a ja moglabym konia z kopytami zjesc, przez to rzucanie fajek to jak krowa bede niedlugo wygladac!
Rzucasz???

megi wielbię Twoją ciekawość

Stary 2011-01-27, 09:47   #2005
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Mówię Ci nic tylko te kłaki. I dlatego wolę sypiać już z moim kotem. I to i to owłosione.

Cytat:
tylko teraz to nie wiadomo co z takiego jegomoscia wyrosnie...
Wiadomo. Gmyrelkę znam już od roku więc trochę już wiem. Co prawda trochę popija no i ten sex ale jest (jak na razie ) wierna jednemu więc jest OK. Więc rodzina wydaje się być porządna czyli syn wyrośnie także na fajnego chłopaka.

Stary 2011-01-27, 09:52   #2006
megi-megi
Zakorzenienie

P0P- przywołuję Cię do porządku. Gadaj a nie się migasz!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Mówię Ci nic tylko te kłaki. I dlatego wolę sypiać już z moim kotem. I to i to owłosione.
Stary 2011-01-27, 10:11   #2007
CAROLAJKA
Raczkowanie

U nas w domu jak zdarzają się kłutnie i Tż podnosi głos to mówię wyjdź ochłoniesz to porozmawiamy a jak nie pomaga to czasem cos mu na głowę wyleje by się opamiętał i uciszył mimo ze to ja jestem prowokatorem kłutni
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:11   #2008
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:

Nie miałam.Tylko brak okresu mnie zastanowił i zrobiłam 5 testów,bo uwierzyć nie mogłam,że to ciąża.
i
a u mnie brak okresu oczywoscie ale 1 dzien i juz czułam ze jestem w ciązy i 2 testy i krew i HCG bo nie wierzyłam ze sie udało

Cytat:
Gusinek - tu taki piesek w awatarze, taka grzeczna dziewczynka... a tu na tych zdjęciach chudaszcze, lachoniaszcze... wrrrrrrr.... denerwujecie mnie w ogóle.

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------
megi bo ja własnie taka grzeczna jestem, jak tu piszecie o piciu i sexie to zamykam oczy
no i grubas sie odezwał i jeszcze krecone włosy masz- moje marzenie
Cytat:
dołączam sie do pytania nie zybysmy były ciekawe tylko tak czysto formalnie

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:21   #2009
Darusiaaaa
Zakorzenienie

anakazar no nie pale odkad sie staramy z tezetem o malucha, ale jesc moglabym co chwila!!;/ wiecznie glodna chodze.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

a ja to ponad dwa tygodnie po tym jak okres powinnam dostac zrobilam 2 testy , a nie przejmowalam sie ze okresu nie mam bo lekarze mowili ze po operacji moze sie nie pojawic w tym miesiacu albo spozniac.:P
w koncu mi sie przypomnialo ze halooo mamy sierpien juz a ja chyba okresu nie mialam a przeciez chcielismy malucha no i zrobilam te testy:P
jutro moze zrobie jak dzisiaj nie dostane okresu ( 2 dzien dopiero, no chyba ze dzisiaj dostane).
A.Camus
Stary 2011-01-27, 10:21   #2010
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość
no i grubas sie odezwał i jeszcze krecone włosy masz- moje marzenie
Włosy kręcone to ja miałam przed ciążą. Aż ostatnio się nad tym zastanawiam, jak to się stało, że teraz mam takie raczej falowane tylko. Z domu wrzucę porównawcze fotki z kiedyś i z teraz. Ten Igor jak urośnie to dostanie za to lanie od mamy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości