Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 18:26   #451
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
...Ale od dziś koniec. Nastąpią WIELKIE ZMIANY !!!

no dziewczyny widzę że nie tylko mój tż jest maniak do gier itp ale u nas to jest właśnie tak że ma wyznaczony czas i się go trzyma ja to już zaakceptowałam ma swoje hobby inni lubią ryby, inni piłkę a mój gierki przynajmniej mam go koło siebie hehe a odstresować po pracy się jakoś musi i jeśli to mu pomaga to spoko byle nie za długo

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Hejka!
Ale jestem zadowolona. Moja córcia ma już gdzie spać.
wklejam zdjęcia brzuszka z dzisiaj tj. 35tc+4
pokoik malowaliśmy sami i tapeta położona wczoraj. Kącik małej jest póki co w naszej sypialni.
ślicznie i brzuszek piękny

Montii ale picollo do wyboru mniam mniam piję wszystkie

(w wolnym tłumaczeniu - Obsypana Kwieciem Gałązka Brzoskwini), - to dobre

a imiona z kosmosu

Cytat:
Napisane przez avikusia Pokaż wiadomość
Montii gratulejszyn

dziewczyny, ale się czuje jakaś WZDĘTA...łoh nawet oddychać ciężko do tego tak mnie dalej kłuje pod prawym żebrem... hmmm
mnie tak kłuje gdzieś od 5 miesiąca. raz pod lewym raz pod prawym żebrem mi pomaga położenie się na plecach z ręcznikiem pod nimi i najlepiej ręce do góry i tak 10-15 minut i przechodzi.

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
My ostatnio wciągnęliśmy się w Czas Honoru, oglądamy po parę odcinków dziennie chociaż dziś służba i obiecałam, że nie obejrzę ani jednego odcinka bez niego, ale nie wiem jak to będzie ...
ooo. my zaczęliśmy oglądac i stanęło na 3 odcinku i jakoś czasu nie ma. ale za to z zamiłowaniem pamiętniki wampirów oglądamy

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
są tu jakieś mamuśki które nie mają skurczów przepowiadających?
bo u mnie nic a nic, zero
ja mam takie twardnienia macicy i 2x mnie brzuch jak na miesiączkę bolał

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:28   #452
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
ja chyba nie mam,
ale może po prostu nie umiemy tego poznać

choć dzisiaj w nocy poczułam w pewnym momencie ból jak przy okresie,
i tak sobie pomyślałam czy to to
u mnie w sumie nic, nawet brzuch nie twardnieje
ale w zamian od czasu do czasu mam bóle krzyżowe, po 3-4 sekundy
i puszczają
może to jakaś odmiana....

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
ja chyba jeszcze nie mam.....
ale za to strasznie ciągnął mnie pachwiny, bosheee chodze jakbym miała 100 lat, przeszłam sie do sklepu i szok, nie było mnie 30 minut.....
slimak chyba szybciej by obrócił
u mnie jest jazda z wchodzeniem po schodach, sąsiadka o kulach szybciej wejdzie

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:33   #453
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

kurcze dziewczyny
czy ktoras z was tez ma taka rwe kulszowa, co w posladku tak boli, ze nie mozna topnac na noge, ani chodzic?
bo ja kuleje, ledwo chodze
na poczatku mialam ledwy posladek teraz drugi
tak jakby do gory w posladku,
wiem, ze sie miednica rozciaga, naciskajac na chrzastki i nerwy
gin mi kazal smarowac naproxenem
a wam po pomaga???
ostatnio nawet basen niezbyt
Ja ogólnie mam sklerotyzację panewek biodrowych, dyskopatię i coś tam. Biorę na to tabletki bo inaczej bym chodzić nie mogła, w chwili obecnej nie mogę i mam problem,
Jedyna maść jaka mi pomaga to ta:
http://allegro.pl/alpa-lesana-zel-wy...340717430.html

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
jak to nie na płasko?? a ja właśnie słyszałąm żeby tak na boku całkiem nie kłaść bo dziecko się na brzuch łatwo przewraca i wtedy nieciekawie. no chyba że właśnie się ulewa czy coś ale to już lekarz decyduje.

haha znalazł sobie cwaniak patent eh ci faceci ale zdjęcie świetne a włąsnie a propo ulewania to położna nam mówiła że wystarczy coś pod materacyk podłożyć żeby cały materac był wyżej z jednej strony albo pod łożeczko właśnie.
no a na poduszce lepiej nie bo dzieci mają krótką szyjkę i nawet płaska podusia powoduje że ta szyjka jest tak ściśnięta
1. Kładzie się tak jakby pół na pół - nie na plecach a i do końca nie na boku.
2. Ja mam płaską poduszkę (jak na zdjęciu) a jak się małe dziecko położy od góry, to ona się kończy tak za łopatkami.

Montii gratulacje

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:33   #454
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
jeszcze nie znalazłaś takiej szafy coby się można było schować?
a tak poważnie to bardzo bolesne były te skurcze? i jeszcze ta biegunka... musisz teraz uważać.
cały czas szukam odpowiedniej
no cały dzien mi twardnieje brzuchol, dość bolesnie
i takie własnie mam kłucia, jakby mi ktos w pochwe cos wbijał,
biore magnez i nospe - zobaczymy co bedzie sie dzialo dalej
także przeleżałam w łóżku cały dzień z jakimś romansidłem i poszłam tylko zjeśc obiadek - pierozki z mieskiem i kapustką

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Mam pytanie z tych głupich,bo tak się zaczęłam zastanawiać po co te flanelowe pieluchy na liście wyprawkowej? One się nadają do jakiś szczególnych rzeczy czy jak?Na razie mam tylko 2 tetrowe kolorowe,takie ładniejsze na spacery(w kwiatuszki i paseczki),planuje dokupic z 10 zwykłych białych i koniec.I tak planuje używać tych ekologicznych wielorazowych na zmanie z jednorazowymi, nie wiem o co kaman z flanelowymi?Poptrzebuje ich czy nie?Moze ktoś zna odpowiedź?
moja bratowa mi powiedziała, że ona flanelki to uzywała po kapieli do owiniecia corci bo lepiej wchlania wode i jest milsza no i oczywiscie tez recznikiem na ta flanelke. takze recznik nie byl bardzo mokry a flanelka bardzo dobrze sie spisywała w tej roli
sama zakupiłam 5 - na pewno je do czegos wykorzystam.

Cytat:
Ja sie ostatnio mojego pytam, czy nie chciałby takiej konsoli do gier czy coś. A on, że nie lubi gier,bo za bardzo się denerwuje jak przegra i nie lubi powtarzać od początku. Sport w ogóle go nie interesuje. A jak tylko siedzi przy kompie i podejdę to zaraz pyta: ,,Co? wpuścić Cię na wizaż?"
Normalnie skarb!
kochany mezusmój tez nie lubi gier, on w zyciu chyba w nic nie grał - moze w pasjansa nie ma po prostu na to czasu. a i zapału tez nie widze.
a mój jak wraca z pracy - to pyta no i co tam na wizażu sie urodziło dzisiaj nowego? i mu czasem opowiadam

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
śliczny kacik ach jak ja bym chciała mieć możliwość taki zrobić. Wkurzam się że ten początek będę nie u siebie i nie mogę właśnie przygotować już sobie tego teraz i tak jak ja chce.
A brzusio malutki jak na 35tc
rozumiem cie bardzo dobrze, my tez nie bedziemy u siebie na poczatku i tez mi smutno z tego powodu ze nie moge tak szalec ze wszystkim
narazie tylko wstawimy do naszego pokoju lozeczko i zrobie miejsce na ciuszki.mam nadzieje, ze długo nie bedziemy sie tak gnieździć w tym jednym pokoiku

Cytat:
ja muszę coś pościągać fajnego bo już pustki w folderze
gratki zdolniacho za sesyjke
a skad sciagasz filmy?
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:36   #455
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
ja chyba jeszcze nie mam.....
ale za to strasznie ciągnął mnie pachwiny, bosheee chodze jakbym miała 100 lat, przeszłam sie do sklepu i szok, nie było mnie 30 minut.....
slimak chyba szybciej by obrócił
Nooo, moje tempo poruszania się też mnie denerwuje. I ciągle zapominam, że chodzę w tempie ślimaka i za późno wychodzę z domu. I nagle okazuje się, że szybciej się nie da . Więc zaczynam się denerwować i spieszyć, ale nie za dużo to daje. Efekt jest taki, że na miejsce docieram zmęczona, upocona i zła . Koszmar!
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:37   #456
monikal
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość

Muszę wam się wyżalić. ...Musiałam się wyżalić
nie rozpieszczaj bo jak pójdziesz do pracy to Jego przyzwyczajenie zostanie i wtedy nie będzie tak miło... kuj żelazo póki gorące

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Mam pytanie z tych głupich,bo tak się zaczęłam zastanawiać po co te flanelowe pieluchy na liście wyprawkowej? One się nadają do jakiś szczególnych rzeczy czy jak?Na razie mam tylko 2 tetrowe kolorowe,takie ładniejsze na spacery(w kwiatuszki i paseczki),planuje dokupic z 10 zwykłych białych i koniec.I tak planuje używać tych ekologicznych wielorazowych na zmanie z jednorazowymi, nie wiem o co kaman z flanelowymi?Poptrzebuje ich czy nie?Moze ktoś zna odpowiedź?
mój TZ bardzo chciał flanelowe, bo ma sentyment- podobno jak był mały to się tulił długo do takiej flanelowej milusiej

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy ktoras z was ma tego Jumpera X? Ja zamowilam, wczoraj do mnie przyszedl, spacerowka i gondolka jeszcze jako tako, ale strasznie mi sie nie podoba to krzeselko do samochodu. Jest strasznie plastikowe i takie tandetne, doslownie made in China. czy ja mam jakas schize czy faktycznie tak jest? czekam na jakies opinie bo najchetniej to bym oddala to krzeselkoAcha i jeszcze zapomnialam dodac, ze wszystko bardzo ciezko wchodzi i wychodzi, czy to sie wyrobi z czasem?
no właśnie mi się te foteliki nie podobały- nie robią wrażenia bezpiecznych...

co do bóli i skurczów to często mi brzuszek twardnieje niezależnie czy leżę czy siedzę czy chodzę, a czasem boli też jak na miesiączkę...

co do mężów, to też czasem myślę, że mam za dobrze..., ale na szczęście też ma wady coby nie było za spokojnie i monotonnie

monikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:37   #457
Montii
Zakorzenienie

castia z torrentów ale coś pustki tam, ale ja nie znam się na kompach i nie wiem za bardzo co jeszcze zainstalować

[LEFT]
Stary 2011-01-27, 18:39   #458
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
dzięki Bogu mojego w ogóle nie interesują gry,play station, i inne rzeczy, jego pasja to sport więc raz na jakiś czas jedzie sobie pograć w piłkę
a obydwoje za to uwielbiamy robić sobie seansy filmowe więc tak spędzamy wieczory dość często

Jakbym czytala o swoim mezu hihihih dobrze ze ja tez sie interesuje sportem to razem ogladamy mecze
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:42   #459
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
czy ta promocja nie jest od 31.01

rzeczywiście od poniedziałku będą tańsze pampersy

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
Monti trzymam kciuki za egzamin
Wanilia ja też tak mam. mimo ze biore fenoterol to brzuch mi sie stawia jak kamien. mowilam wczoraj ginowi, i nic sie nie da z tym zrobic. a jak ty bierzesz? bo to się nazywa ładnie ' tokoliza' i moze być duża lub mała. ja mam pół tabletki co 4 godziny i to jest ta duża tokoliza.
musimy jak najdluzej przetrzymac. chyba ze wezmie cie do szpitala na kroplowki z fenotrenolu jak ci sie tak czesto stawia?
ja mam dni ze z kazdym ruchem czuje ze juz jest twardy, a sa ze dopiero wieczorem w lozku jak sie poloze mnie jeden zlapie i koniec. wiec narazie nie panikuje dopoki sie to nie powtarza za czesto. polozna mi natomiast powiedziała ze macica musi sobie cwiczyc, i jak to nie jest za czesto to z 5-10 w ciagu dnia to nic złego. gorzej jak to jest regularnie. może skontaktuj się z ginem jesli masz tak czesto.

ja postanowilam leżeć i nic nie robic. tylko kuchnia i łazienka -koniec mojej roboty. poświęce się. wczoraj pisalam z kolezanka ktora urodzila 2 lata temu w lutym, i tez miala taka atrakcje z rozwarciem, dostawala kaprogest co kilka dni i stwierdzila ze dzieki temu leżeniu udało jej się dotrwać do 37 tygodnia. a mały i tak się urodził z wagą 3800!!!

diatoma brzuszek różnie mi się stawia raz naliczę ok 10 razy innym razem więcej, dzwoniłam do gin i kazał brać co 6 godz tabletkę ( do tej pory brałam co 8 tez całą tabletke ) przy okazji kazał więcej leżeć i mniej spacerować, kazał brać też buscopan dodatkowo - za pierwszym razem też mi go przepisał ale nie wiem czemu całkowicie o nim zapomniałam

eirene
zazdroszczę możliwości porodu w wodzie, u nas wanna jest ale ciepłej wody ponoć brak

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Helo

Zrobiłam w liście porządki, byłam bezwzględna, tzn wywaliłam osoby które nie udzielały się w poprzednim wątku. Zostawiłam na razie te które napisały parę postów, bo może się odezwą.

i bardzo dobrze

to ja jeszcze poprawie

zaba
trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość

ja ostatnio czytałam że tak są 2 sposoby w gazetach dziecięcych jeśli dziecku się np ulewa to można płaską poduszeczkę podłożyć tak pod prześcieradło by główka była wyżej a 2 sposób to taki by podłożyć coś pod nóżki od łóżeczka tam gdzie dziecko ma główkę i wtedy też jest delikatnie wyżej .

mi właśnie położna to samo mówiła że jak dziecku będzie się ulewać to coś typu cienki segregator włożyć pod materac żeby cały materac miał lekki skos a nie żeby główka tylko była uniesiona, dodatkowo ona też odradzała mi kołdry chociaż powiedziała że zrobie jak uważam, stwierdziła że na początku rożek albo śpiworek używać,
ale pewnie jest tak że co osoba to opinia

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Zawsze się przewróci a spróbuj dziecko prawie roczne, zeby się nie kręciło i nie spało na plecach - powodzenia.
Młoda miała płaską poduszkę i kołderkę. Żeby się nie przekręcała na bok, kładliśmy za nią taką poduszkę słonia. toto się spina rzepem, żeby stało, bo inaczej nie było szans, buch i już na plecach.
Jak ulewała (i to sporo) to podkładaliśmy klocki drewniane pod nogi łóżka.

O tu zdjęcie - jak zrobić, zeby dziecko nie spało na plecach
A pieluchę pod butelkę to podkładał mój leniwy mąż, któremu się nie chciało trzymać
hihi grunt to pomysłowość

jok3r szał pipy dosłownie padłam

Cytat:
melduję się,że sesja zaliczona!
dzięki za kciuki
to czym oblewamy

colorady
kciuki zaciśnięte

Cytat:
Hejka!
Ale jestem zadowolona. Moja córcia ma już gdzie spać.
wklejam zdjęcia brzuszka z dzisiaj tj. 35tc+4
pokoik malowaliśmy sami i tapeta położona wczoraj. Kącik małej jest póki co w naszej sypialni.

brzuszek boski a pokoik śliczny

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy ktoras z was ma tego Jumpera X? Ja zamowilam, wczoraj do mnie przyszedl, spacerowka i gondolka jeszcze jako tako, ale strasznie mi sie nie podoba to krzeselko do samochodu. Jest strasznie plastikowe i takie tandetne, doslownie made in China. czy ja mam jakas schize czy faktycznie tak jest? czekam na jakies opinie bo najchetniej to bym oddala to krzeselkoAcha i jeszcze zapomnialam dodac, ze wszystko bardzo ciezko wchodzi i wychodzi, czy to sie wyrobi z czasem?

nawet nie mów bo ja dziś zamówiłam - zdjęcie na dole, tylko bez tej szachownicy bo nam się nie podoba

matko najadłam się fasolki po bretońsku, aż się boje co to będzie

Edytowane przez wanilia83
Czas edycji: 2011-02-16 o 11:08
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:42   #460
aja1
Zakorzenienie

A co do kompa, to mój tylko filmy ściąga, a tak to ja go przeważnie okupuje

Kurczę jutro będę robić sałatkę warzywną, bo tak mnie naszło, ze szok

Mój Aniołek 30.12.2016

Edytowane przez aja1
Czas edycji: 2011-01-27 o 18:43
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:42   #461
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Jakbym czytala o swoim mezu hihihih dobrze ze ja tez sie interesuje sportem to razem ogladamy mecze
przed ciążą było piwko i razem sobie oglądaliśmy
tylko ja tak nie przeżywałam ich jak On

[LEFT]
Stary 2011-01-27, 18:50   #462
trzyrazyi
Zadomowienie

Bylam dzis u poloznej i poki co wsio ok....ostatnio mala byla odwrocona glowa w dol a dzisiaj w poprzek

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:

Ach pifffffffffko to byly czasy<pisze jak stara babeczka> no no moj mezulek to po pare razy dziennie oglada wiadomosci sportowe..oczywiscie powtarzaja to samoa juz nie wspomne jak oglada mecz MAKABRA tak przezywa i jak trzeba wyzwie albo pochwali i oczywiscie on by to lepiej zrobil hihihih

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

wanilia83 sliczny wozeczek.....ja wszamalam wlasnie cala pizze az mnie serce boli...a pozniej dziwic sie ze twarz jaka mini telepizza jest
Stary 2011-01-27, 18:51   #463
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
castia z torrentów ale coś pustki tam, ale ja nie znam się na kompach i nie wiem za bardzo co jeszcze zainstalować
aaa no ja też właśnie nie wiem skąd łatwo i szybko i jeszcze coś fajnego sciagnac
Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość

matko najadłam się fasolki po bretońsku, aż się boje co to będzie
to ja już współczuję
ja raz zjadłam, łooo matko powinni tego w ciąży zabronic
mam nadzieje, że u ciebie nie bedzie takich rewolucji jak u mnie

ja to wyglądam jak Pan BALTAZAR GĄBKA

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-01-27 o 18:53
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:52   #464
ada32
Wtajemniczenie

witajcie dziewczyny

strasznie szybko piszecie, muszę dużo nadrobić...

Opowiem Wam tylko jakiego wczoraj stresa przezyłam... wczoraj miałam wizytę u gina jak wcześniej pisałam ... no i spoko .. mały bedzie jednak chłopcem jutro 29 tydzień wazy ok 1400 i ułożył się głowką w dól.. dokładnie dzień przed wizytą.. widziałam i czułam to bardzo wyraźnie jak sie przekręcał nawet mu trochę pomagałam bo sprawiał mi ból.. z którego się śmiałam i płakałam...wyniki też były w porządku... ale... wróciłam do domu... oczywiście zdałam relacje moim chłopcom że w porządku i mały ma się świętnie..( to też tż otworzył sobie piwko ) po kolacji szykowałam się już do lóżka i zaszłam jeszcze przed położeniem się do kibelka zrobić siuski ( wybaczcie szczegóły ) no i wytarłam sobie papierkiem siuske i jak zwykle zerkałam sobie na papierek( tak z przezorności) i o matko smużka krwi... jejku przerazenie.. trzesłam się jak garaleta wyleciałam z łazienki i powiedziałam to mojemu panu: "nie pij już tego piwa bo chyba musimy jechać do szpitala"
"leci mi krew" a on zapytał "skąd.. z nosa" a ja:" nie z siuski" i sie popłakałam... podszedł do tego spokojnie i powiedział żebym się uspokoiła i położyła na chwilę.. po chwili wzięłam lusterko i... kurcze kamień z serca ale co przeszłam to przeszłam hi hi .. przed wizytą goliłam się na zero.. zaciełam sie.. nie zauważyłam tego i nie czułam.. bedac w toalecie i podcierając sie uszkodziłam strupek i stad ta smuga krwi...... dziewczyny czasami po prostu trzeba przeanalizować wszystkie szczegóły zanim wpadnie się w panikę ( ale później mieliśmy ubaw)...

przepraszam że tak się rozpisałam
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:58   #465
87czarna
Zakorzenienie

wikakika dokładnie to samo pomyślałam,kiedy zobaczyłam na żywo ten fotelik. Właśnie przez to zamówiłam sam wózek,a fotelik kupiłam z Coneco

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

ada hahahaha Biedna,ale musiałaś miec stresa!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 19:00   #466
Szara Myszka
Raczkowanie

Mi też już się stęskniło za smakiem piwka albo za moim ukochanym różowym Gino Rossi

A ten mój ból brzucha to raz taki jak na miesiączkę, a raz takie normalne skurcze. Niech sobie ćwiczy ta macica, tylko czy to musi tak boleć

Zapraszam na mojego bloga:
www.szafadorci.blogspot.com
Szara Myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 19:01   #467
87czarna
Zakorzenienie

A ja tęsknie za smakiem Desperadosa <beczy>

Stary 2011-01-27, 19:02   #468
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
ja częściej z winkiem ale z piwkiem też
tylko ja jak oglądam film, to robie jeszcze 5 innych rzeczy czasami, a mój małż siedzi i nawet okiem nie mrugnie
ohhhhhh napiłabym się czegoś , pewnie po ciąży i karmieniu po 1 piwku padnę
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 19:02   #469
Montii
Zakorzenienie

to moja nic nie ćwiczy i wiecznie w tej ciąży będę

[LEFT]
Stary 2011-01-27, 19:06   #470
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
A ja tęsknie za smakiem Desperadosa <beczy>
ahhhhh
a mnie to jeszcze denerwują, bo czasami mój braciak sobie kupi i mnie drażni , kiedys chciałam choć język umoczyć i mi nie dał......
no gówniarz jeden, ja mu jeszcze dam

ada, ale miałaś akcję..... stresu nie zazdroszczę!!
ale z drugiej strony, dobrze, że to o to chodziło

Montii, bez przesady, kiedyś Fabian postanowi wyjść na ten świat
oby tylko nie za szybko!!!!

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2011-01-27 o 19:07
Stary 2011-01-27, 19:11   #471
avikusia
Zadomowienie

Cytat:
ja częściej z winkiem ale z piwkiem też
tylko ja jak oglądam film, to robie jeszcze 5 innych rzeczy czasami, a mój małż siedzi i nawet okiem nie mrugnie
ohhhhhh napiłabym się czegoś , pewnie po ciąży i karmieniu po 1 piwku padnę
ja bym sobie wychyliła zimnego Reddsika SUN

Eirene wypróbuję ten Twój sposób

ur. 01.04.2011
avikusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 19:12   #472
Montii
Zakorzenienie

mój Tż mi daje max 4 tygodnie, ale ja sobie troche więcej
nie mogę uwierzyć,że to już taka końcówka

dopiero co były dwie kreseczki,pierwsze usg...

[LEFT]
Stary 2011-01-27, 19:14   #473
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
wikakika dokładnie to samo pomyślałam,kiedy zobaczyłam na żywo ten fotelik. Właśnie przez to zamówiłam sam wózek,a fotelik kupiłam z Coneco

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

ada hahahaha Biedna,ale musiałaś miec stresa!
dokładnie tak mega stres a potem napad smiechu aż do braku tchu... uff

a co do piwka oooo.. też bym się napiła takie dobrze schłodzone mmm..
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 19:19   #474
avikusia
Zadomowienie

chyba założe suwaczek odliczający dni do pierwszego piwka heheheh :P
w sumie nie zamierzam karmić piersią, chyba że tak ze 2 tyg. max, bo nie jestem do tego przekonana.. no ale w sumie to za 3 miesiące już bym mogła zrobić łyka

ur. 01.04.2011
avikusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 19:20   #475
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
mój Tż mi daje max 4 tygodnie, ale ja sobie troche więcej
nie mogę uwierzyć,że to już taka końcówka

dopiero co były dwie kreseczki,pierwsze usg...
ja to się modle, żeby wytrzymać te 4 tygodnie, bo a to coś mnie kłuje, a to bóle jak na okres i aż się przeraziłam, żeby niunia nie chciała za szybko wyjść
Stary 2011-01-27, 19:22   #476
Montii
Zakorzenienie

ada32 ja kiedyś miałam papier w jakieś czerwone wzorki.. jak to zobaczyłam to serce mi stanęło no ale patrze... to motyw papieru zawsze kupowałam biały a tu jakieś floresy

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
ja to się modle, żeby wytrzymać te 4 tygodnie, bo a to coś mnie kłuje, a to bóle jak na okres i aż się przeraziłam, żeby niunia nie chciała za szybko wyjść
ja też mam takie bóle.. brzuszek coraz niżej, ukłucia jakby w szyjce..ale czuje,że to nie to...tak jakoś

[LEFT]
Stary 2011-01-27, 19:25   #477
87czarna
Zakorzenienie

Montiinaprawdę Ci opadł? Ja codziennie spoglądam,ale jak na razie bez zmian...

Stary 2011-01-27, 19:25   #478
iweczka
Zakorzenienie

a moja niunia znowu ma czkawke, do tego kopie jak szalona, ja nie wiem czy ona tam rowerek ćwiczy......
Montii, mi się wydaję, że mój brzuszek jeszcze nie opadł...obym miała rację....

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2011-01-27 o 19:27
Stary 2011-01-27, 19:27   #479
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Montiinaprawdę Ci opadł? Ja codziennie spoglądam,ale jak na razie bez zmian...
Mam niżej koleżanki z uczelni zauważyły jak mnie nie było pare dni, pierwsze co to ''Ale Ci brzuch opadł !'' nawet TŻ zauwazył który widzi mnie codziennie

[LEFT]
Stary 2011-01-27, 19:31   #480
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Mam niżej koleżanki z uczelni zauważyły jak mnie nie było pare dni, pierwsze co to ''Ale Ci brzuch opadł !'' nawet TŻ zauwazył który widzi mnie codziennie
Ale jaja ...jak to jest niby ile opada przed porodem??? czy nie ma reguly???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości