|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Ja nie popieram przesadnego oszczędzania rzeczy, ale na wakacje nigdy nie biorę ze sobą drogich rzeczy, które ktoś łatwo mógłby ukraść- a wiadomo, że turyści to raczej łakomy kąsek dla złodziei. Chociaż sama mam zamiar przywozić sobie z takich podróży jakieś fajne koraliki
może w tym roku już coś się uda
|
|
|
|
#3752 |
|
PIP.
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
sorina, a mnie Will nie zaprosil na swoj slub, paskud jeden
![]()
|
|
#3753 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny z częścią zgodzę się co do tego, że biżuteria jest po to by ją nosić, i prędzej lub później jak każda rzecz materialna się zniszczy, ale jeśli chodzi o wakacje to mam mieszane uczucia..
Jakieś 5-7 lat temu, (wiem byłam wtedy jeszczemałym gnojkiem ) po raz pierwszy wzięłam ze sobą na wakacje wszystkie cenne wówczas dla mnie rzeczy Epoka NICI, torebek, portfelików, breloczków i różnych koralików biżuterii itp (co prawda nie srebrnych, ale każda pleciona i symbolizująca jakieś miejsce) misiów ENDO, lalek barbie, game boy'a i początki aparatów cyfrowych. Straszna radocha była poszpanować co kto z dzieciaków ma I powiem jedno: jeden raz je wzięłam i wszystko mi ukradli.. za jednym zamachem, poszliśmy sobie nas wodę, a w tym czasie włamali się i tyle miałam radości na cały wyjazd. Wiem, że tak samo mogą włamać się w mieście do domu (ale zawsze można poprosić kogoś żeby zapalił światło na wieczór, albo wpadł co jakiś czas), i że nie każdy na wakacjach ma takie przygody, ale mimo to nie biorę już na wyjazdy niczego cennego. Za każdym razem od tamtego zajścia zastanawiałabym się czy po powrocie moje rzeczy w ogóle będą moje... Dlatego też nigdy nie wezmę ze sobą Pandory na wakacje
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
Edytowane przez patgozolek Czas edycji: 2011-01-28 o 14:44 |
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelina widziałaś to zdjęcie z ziemią?
![]() a i zestaw do pracy dla Tinki |
|
|
|
#3756 |
|
Zadomowienie
|
widziałam, ja już obejrzałam wszystkie możliwe zdjęcia na facebooku.
moim zdaniem fajna kompozycja, tylko ja takich geometrycznyk koralików jak te po bokach nie lubię.
|
|
|
|
#3757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I kurcze, dziewczyny, gdzie Wy jeżdzicie na te wakacje, ze taka plaga kradzieży? Ja zawsze wszytsko zostawiam na wierzchu, samochód otwarty, dość drogie rowery bez zapięcia, a bywam pod namiotem (!!) i nigdy nic mi nie zginęło. Dochodzi do tego , ze nie znający się zupełnie sąsiedzi dyskretnie mają oko na dobytki na zmianę, o intruzach, czy próbach kradzieży nie ma mowy??
Edytowane przez majade Czas edycji: 2011-01-28 o 14:57 |
|||
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
No, nareszcie mam chwilę oddechu
![]() Wróciłam z egzaminu, mam kolejne 5 ![]() Udało mi się też zakupić w nagrodę za poprzednie 5 koralik z Pandory (w czarne serduszka) była dostawa ![]() Wklejam zdjęcia swojej Pandory (do której koraliki dokupuję bardzo sporadycznie, a z której jestem absolutnie dumna)
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznia , bardzo w moim stylu
No tak i gratuluję 5 zwłaszcza że nauka w chorobie
Edytowane przez sorina Czas edycji: 2011-01-28 o 15:08 |
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Sorina zobacz tingle ma taką muszlę z perełką tez fajna ale A&B ma najfajniejszą
)
|
#3762 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niezła impreza Cie czeka ![]() ![]() Ja do uk lecę w kwietniu.. Cytat:
Nie wiem sama co mam zrobić. Z jednej strony przyzwyczaiłam się do niej a z drugiej strony i tak ją będę mieć na reku stale więc ukraść mogą mi co jedynie z ręką ![]() ![]() Cytat:
to też mi ukradli porftel i inne rzeczy. Poszliśmy kąpać się nad jezioro a ktoś wkradł się nam do domku letniskowego. Trudno.. takie życie. Ale przypomniałaś mi o NICI bo właśnie wtedy skradli mi portfel w panterkę... najbardziej go żałowałam ![]() Ja na wyjazdy i tak biorę aparat - lustrzankę z dodatkową lampą błyskową więc to jest najcenniejsza rzecz akurat.. pandora się chowa przy tym i zostawiałam na łóżku w pokoju, w torbie.. nic się nigdy nie stało. Fakt, że praktycznie ciągle z nią chodzę... no i laptopa jeszcze bierzemy.. Jak płacimy jakieś tipy sprzątaczce jest ok ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Super ten zestaw Dziękuje ... lęcę na chwilę do pracy...
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sowa - symbol mądrości sakiewka- symbol ile trzeba na studiach kasy wydać - a byłoby na koraliki ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- piękny ten z ziemią i te kwiaty lotosu super. A no i zestaw dla Tinki też bomba wyszedł Tinka a teraz
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Sajf widziałam ta ich muszelke i tez myyślę że A&B najlepsza
![]() Tinka no ja tez w kwietniu Jejku mam nadzieję ze mi się uda pojechać bo coś mi siostra chce wczesneij do Irlandii uciec a wtedy nie pojade raczej
|
|
|
|
#3765 |
|
Zadomowienie
|
Sorina, lotos na bokach mi się podoba, gorzej z tymi które są wcześniej. nie podobają mi się stakie wzory ale rozumiem, że są ludzie, którzy wolą bardziej minimalistycznie. ja jednak wolę jak koralik coś przedstawia a nie jest to "coś" do czego dorobiono ideologię że to np woda albo coś takiego. ale jak już powiedziałam to tylko moje zdanie
![]() Mirell, gratuluję
|
|
|
|
#3766 |
|
Rozeznanie
|
hej
też już zastanawiałam się nad pandorą na wakacjach i ja zdecydowanie bym wzięła ale zakładała wszędzie ale na plaże na pewno nie. mi by było jednak szkoda dawać jej do słonej albo chlorowanej wody i do piasku i cały czas bym zwracała uwagę czy na pewno nic się z nią nie stało to jeszcze zależy jak spędza się czas na wakacjach bo ja na przykład kładę się na brzegu w wodzie i rekami grzebie sobie w piasku i moja pandora mogła by ucierpieć także czekała by na mnie w hotelu na wieczór albo jakieś zwiedzanie![]() a i zapomniałam się wam pochwalić, że moja skromna kolekcja już powiększyła się o kolejne koraliki ![]() :jupi :
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
ZARAAA a co kupiłaś?
|
|
|
|
#3768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pandosi, piękne serduszka. Gdzie się podziały murana, sprzedałaś? Cytat:
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też się wypowiem o Pandorze na wakacjach
oczywiście bym ją zabrała ze sobą. dbam o rzeczy, ale nie mam jakiejś obsesji na ich punkcie - wiadomo, że gdy się coś użytkuje to w końcu się porysze, pobrudzi, a nawet zniszczy. dlatego cieszyłabym się nią również na wakacjach, ale nie na plaży, bo tam biżuteria mi niepotrzebna - wtedy chcę się kąpać i opalać, a nie być wystrojona.. Tinka ja bym na taki czas zostawiała Pandorkę w miejscu gdzie zostawiasz pieniądze, paszport - jak nie jest to sejf, to po prostu schowane w szufladzie albo bagażu (np. opróżnionej torbie), no albo w podręcznej torbie którą bierzesz ze sobą (ja mam taką zasadę że zawsze ktoś zostaje na plaży i pilnuje kocyka gdy reszta idzie pływać)
|
|
|
|
#3770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jakoś 5-7 mam mieć wylot. Ale czekam na decyzję w sprawie wycieczki jeszcze (bo ja kupuję wycieczki w uk zawsze). I czekam az bilety stanieją do Luton
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3772 |
|
Rozeznanie
|
kupiłam białe murano w różowe paski, koralika z serduszkami z masy perłowej (ten jasny) i w końcu mam moją upragnioną pszczołę
)a teraz myślę nad sznurkiem (ale niekoniecznie tym oryginalnym z pandory bo nie wiem czy będę go umiała wiązać, także zacznę może od jakiejś tańszej wersji) i na nim ten koralik http://www.yes.pl/bizuteria/zawieszk...00-PAD-7963600 .(pewnie nie skończy się na jednym ) ogólnie na sznurku ma być kolorystyka turkusowa i mam zamiar nosić to na jednej ręce z bransoletką z jednym charmsem-turkusowym konikiem morskim![]() po co ja brałam ten katalog z koralikami na sznurku ciekawe czy będę umiała to zamotaća fotki zaraz zrobię
Edytowane przez ZARAAA Czas edycji: 2011-01-28 o 15:36 |
|
|
|
#3773 |
|
Zadomowienie
|
http://www.facebook.com/#!/TrollbeadsPL w końcu pokazali nową kolekcję
|
#3774 |
|
BAN stały
|
TAK !!!! juz jest nowa kolekcja !!! sliczne kolczyki
i ta modelka tez super
|
|
|
|
#3775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co stawiam na czerń/biel (perłowe serduszka mnie się marzą na kiedyś ale póki co mam ich dość) + coś ze złotem ![]() Dziękuję Jakoś przeżyłam ten tydzień, jeszcze czekam na wyniki jednego egz (a on był taki sobie ), ale jest dobrze, póki co mam w tym semestrze już siedem 5 i tylko jedno 4 w indeksie (chociaż wiem że ten stan się zapewne pogorszy Cytat:
![]() Dziękuję i Tobie również gratuluję! ![]() Cytat:
Co do muran to "prawie" Nie chcę murano na Pandorze, Trollbeads ma być "muranowe", natomiast Pandora symboliczna, a te ich murana takie ani troche symboliczne
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wakacji i Pandory to ja odkąd ją mam zabieram zawsze na wszystkie wyjazdy.Oczywiście dbam o nią,zawsze zabieram pudełko do odpowiedniego przechowywania.Kiedy coś się tak bardzo kocha i jest się niemal uczuciowo z tym związanym (bo tak jest z nami i naszymi świecidełkami,prawda dziewczyny ?)to nie ma co robić z tego eksponatu muzealnego.Miło jest mieć ukochane rzeczy przy sobie w miłych chwilach bo potem gdy patrzymy na nie wracają wspomnieniaEdytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2011-01-28 o 15:46 |
|
|
|
|
#3777 |
|
Sylvi Walgr
|
mam pytanie z serii tych głupich ...
Czy przy zakupie Pandory dostaje się pudełko na przechowywanie?
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Mirell
![]() dziewczyny koralik beach z kazdej strony zakochałam się i jeszcze ta palma
|
#3779 |
|
Raczkowanie
|
Witam się i ja ale tylko na chwilkę bo mi coś się synek rozchorował
![]() zaraaa pokaz pszczółkę koniecznie.
http://www.przewodnikmp.pl/img-22092007018.png Edytowane przez mexx100 Czas edycji: 2011-01-28 o 15:53 |
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze to
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

może w tym roku już coś się uda

Jakieś 5-7 lat temu, (wiem byłam wtedy jeszczemałym gnojkiem

moim zdaniem fajna kompozycja, tylko ja takich geometrycznyk koralików jak te po bokach nie lubię.
moze zadzwonic do pandory i poprosic o odlozenie? chociaz pewnie sie nie zgodza 

a zakupy to przy okazji ;-)
także czekała by na mnie w hotelu na wieczór albo jakieś zwiedzanie
Pandosi, piękne serduszka. 
) ogólnie na sznurku ma być kolorystyka turkusowa i mam zamiar nosić to na jednej ręce z bransoletką z jednym charmsem-turkusowym konikiem morskim
Czy przy zakupie Pandory dostaje się pudełko na przechowywanie?