|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
stokrotka dziękuję bardzooo
![]() atomufka dziękuję, no podobny w końcu się wydało że to jednak jego dziecko hahahahaha więc podobny Madzialenka buhahaha pudelka? no nie... jaki poziom prezentujesz Lansik się czyta buhahahah ![]() dziękuje za ciepłe słowa ;D *Agatek* mam nadzieję że nie polecisz... bo przecież szef ci obiecał.. myszka_maj dziękuję bardzo, a co u was? a ja dostałam dzisiaj zaproszenie z wydawnictwa Juka - robią spotkanie o doświadczeniach i eksperymentach w szkole i przedszkolu no i zapisuję się i idę a co w końcu to mój konik![]() spotkanie będzie prowadził Wiktor Niedzicki ten co prowadził Laboratorium - program o doświadczeniach w telewizji no i nie dość że za darmo, może się czegoś ciekawego o eksperymentach dowiem to jeszcze zaświadczenie dostanę i plansze edukacyjną ![]() Katunia idziesz? spotkanie jest w Katowicach 8 lutego, mogę ci dać namiary itd...
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
to bez prasowania to wcale mi sie po praniu nie podobają sa takie poczochrane a nei takie mięciutkie
|
|
#483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jestem
po teście, zobaczymy co wyjdzie, bo w sumie facet nas zaskoczył A jutro na 8, ale na szczęście dość krótko a potem miesięczna przerwa i pisanie pracki ![]() Cytat:
a wysokie kozaki mam ![]() Cytat:
Naprawdę woda jest najbardziej przyswajalna przez organizm... a Tobie chyba jest bardzo potrzebna
|
||
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Gucia zaraz idę do k. i wszystko Wam opiszę. Wcześniej nie dałam rady, bo mąż wrócił i musiałam się wygadać. Potem zakupy
i już mi lepiej mam piwo i popcorn heheaaa właśnie patrzyłam na te tabletki do zmywarki i w Lidlu są one po 17 zł za 40 sztuk, a calgonit wszystko w 1 na all po 45 zł za 100 sztuk. Więc w sumie cenowo podobne i znowu mam dylemat ![]() nie pisz tak, bo jak przeczyta to się jeszcze mi zbuntuje Cytat:
|
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlaczego on dotąd zmywał?;> a Ty co robiłaś w tym czasie? ![]() Cytat:
![]() Madzia ja bym wzięła te lidlowe na początek.Dla mnie 45 zł za tabletki to kosmos ja właśnie tak patrzę do szafki i widzę ,że te tabletki które mamy to kupiłam chyba z 3 miesiące temu ,takie 40 starczy Ci na bardzo długo.Ja włączam zmywarkę raz na 2-3 dni
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-28 o 20:01 |
||
|
|
|
#489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my juz paluszki wyjedliśmy ![]() Cytat:
co ja robiłam jak on zmywał?? albo siedziałam i z nim gadałam albo byłam z Wami on wierdzi, że zmywa dokładniej i woli sam zmywać niż po mnie poprawiać tak samo z odkurzaniem. eee nie ma sprawy, jak dla mnie
|
||
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie napisz wiecej, gdzie, kiedy ? gdzie w necie jest o tym napisane ? Jak Ty dostalas zaproszenie ? anika - ja welurowe normalnie piore a zeby byly takie fajne mieciutki to po prostu pracuje je na lewej stronie! mam duzo welurkowych i sa nadal w dobrym stanie po wielu praniach. |
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Marta zazdroszczę tego szkolenia
|
|
|
|
#492 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale mam doła... moj ojciec sie upil i jak zwykle robi mi awantury, TZ w pracy na noc wiec musze go teraz wysłuchiwac. czasem ma sie dosc!! Mam ochote się wyprowadzić choćby jutro Takw ogole moj mąz kupił dzis kino domowe, coprawda dałam na to przyzwolenie, ale nie jestem pewna tej decyzji... on ma bzika na punkcie sprzetu i nie chcialam mu robic przykrosci, ze znowu nic nie moze a tym bardziej, ze jutro ma urodziny
|
|
#493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żartuję oczywiście![]() Cytat:
mój kupił kino domowe jakieś dwa lata temu i też na początku mówiłam po co to nam,a teraz fajnie się ogląda i słucha więc na pewno będziesz zadowolona!
|
||
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to kiedyś wyciełam niezly numer... az nie wiem czy warto się publicznie przyznawac hehe ale co mi tam wiec tak mamy dwa samochody...clio i corse... no i corsa zazwyczaj jezdze ja... i pewnego pieknego dnia bylismy sobie w bielsku clio i rozladowal nam sie do zera akumulator, nic na to nie wskazywalo ze sie rozladuje bo dzialal dobrze i to bylo w pazdzierniku chyba wiec bylo stosunkowo cieplo... no i potem minelo pare dni, moj maz byl gdzies corsa i nastepnego dnia chce jechac do pracy a tu sie okazalo ze nie mam dokumentow od corsy... wiec wzielam dokumenty i kluczyki od clio i z sercem na ramieniu poszlam do auta bo nie wiedzialam czy go w ogole odpale... wzielam tez na wszelki wypadek klucze od corsy, bo jakbym nie odpalila clio to bym pojechala bez dokumentow (inaczej bym nie zdazyla do pracy)... no ale odpalilam... posiedzialam w pracy i przyszla pora zeby jechac do domu, lalo strasznie, lece z sercem na ramieniu do samochodu, probuje otworzyc a centalny zamek ani drgnie... probuje otworzyc z kluczyka, ale moj maz nie uzywal w ogole zamkow i mowil mi ze trzeba sie niezle nasilowac zeby otworzyc i ze on ma na to sposob... ale ja nie umialam otworzyc, co mnie specjalnie nie zdziwilo, skoro mi mowil ze sa z tym trudnosci... to ze centralny nie dziala wskazywalo mi na to ze akumulator sie rozladowal... wiec dzwonie do meza... moj maz musial przyjechac corsa (w ogole wchodzil do niej przez bagaznik, bo mialam tylko 1 pilot od centralnego zamka i jakos tak wykombinowal zeby nie wylo), ja w ogole zla bo musialam czekac ponad pol godziny, maz zajezdza, ja juz zalatwilam od chlopakow kable, a tu wyciagam kluczyki naciskam i bach wszystko super sie otwarlo okazalo sie ze probowalam otworzyc clio kluczykami do corsy ![]() ![]() ale to wiem tylko ja i moj maz.... chlopakom z pracy ktorzy znali historie nawciskalam kity ze chyba cos z pilotem bylo nie tak i ze maz mial zapasowy i on zadzialal przeciez sie nie przyznam ze jestem blondynka ![]() co do szpary w zebach to niestety tez mam ten problem ;/ tzn mialam... nie mialam w ogole zawiazkow dwojek... wiec mialam szpare miedzy jedynkami i miedzy jedynkami i trojkami... nosilam aparat przez ladnych pare lat, a potem wszczepili mi implanty... koszt jakies 10 tys zlotych...masakra... niestety przy tych aparatach i cudowaniu bardzo ucierpialy inne zeby bo na prawde dlugo mialam ten aparat... mam nadzieje ze dziecko odziedziczy zabki po tatusiu i nie bedzie musialo przerabiac tego co ja... ja mialam wielkie kompleksy z tego powodu... co do ubezpieczenia dziekuje za rady chyba ubezpiecze nas... odkladac to ja staram sie odkladac wiecej niz te 120 zl miesiecznie, ale teraz odkladam glownie na dom i budowe... a poza tym nawet jak bede odkladac te 120 zl na miesiac a np za rok umre to moj maz bedzie mial ok 1500 zl a tak to dostanie jakies 100000 albo cos kolo tego takze ja nigdy tyle nie uzbieram
|
|
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
w Anglii Cytat:
tylko pamiętaj czekaj na maila że jest do odbioru no i płatność gotówką najlepiej bo przy zamówieniach internetowych płatność kartą jest 2% prowizji och zapomniałam jeszcze mamy nawigację tam kupioną ile kasy u nich zostawiłam
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzialenka co do tabletek to ja znalazłam za 28,99zł w tesco dwa opakowania po 30szt czyli razem 60szt. classic finish teraz jest promocja w rossmanie ale all in one za 29,99zł 54szt. jeśli masz opcje w zmyware 3 w 1 a sól i nabłyszczacz kupiłam w rossmanie razem wyszło 16zł a za tyle to z finisha jest sam nabłyszczacz malutki
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-01-28 o 22:16 |
|
|
|
|
#498 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Wszyscy pewnie śpią![]() Bardzo się cieszę że w końcu nadszedł weekendzik - jutro (w sumie dzisiaj) jedziemy na kręgle ze znajomymi, tak dawno nie grałam, że mam nadzieję nie trafić kogoś kulą ![]() Cytat:
Cytat:
Jak wzrosną dochody albo kupi się swoje mieszkanie - przydzielone trzeba oddać. Cytat:
![]() Cytat:
Lubię jego książki, jedne są lepsze drugie gorsze, ale dobrze mi się je czyta.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-01-28 o 23:55 |
||||
|
|
|
#499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zolte , zielone , pomaranczowe , turkosowe ahhh piekne sa te ciuszki Cytat:
|
|
|
#500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teoretycznie wiesz to może być kompletna kicha, aleee jak nie pójdziemy to się nie przekonamy - 8 lutego od 16 do 18.30 Kinoteatr Rialto w Katowicach i tak mogę ci na pw wysłać gdzie masz zadzwonić i co powiedzieć żeby się zapisać - bo nie wymagają przy wejściu zaproszeń, ale jak na wejściu będziesz miała naklejkę która dołączyli do zaproszenia to dostaniesz cytuję "wielkoformatową planszę edukacyjną" pewno jakiś plakat, więc pomyśl czy chcesz iść jak tak to ja ci wyślę pocztą tę naklejkę bo w każdym zaproszeniu są dwie, one są w rożnych miastach organizowane popytaj posprawdzaj na stronie może u was gdzieś też Cytat:
już niedługo się wyprowadzisz... a kino domowe, cóż faceci mają takiego hopla mój tż mnie męczy o jakieś wypaśne głośniki ale cóż zrobić póki co nas nie stać... Cytat:
![]() :a co do przerwy m-dzy jedynkami to ja też miałam z tego powodu kompleksy ale mój mąż mnie skutecznie wyleczył dla niego mam najpiękniejszy uśmiech "zalotny" buhahaha ważne że jemu się podobam
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-29 o 07:51 |
|||
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
anika podczas nszenia welur sie prostuje
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
ja już wstałam będziemy śniadanko jeść
![]() z mamą rozmawiałam na temat męża koleżanki co zmarł ponoć jego mama po pogrzebie biegała z krzyżem po polach i go szukała
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mąż dziś nie poszedł do pracy. ja za to mam pracowity weekend - papierologia do pracy Na 14 jedziemy na obiad do teściowej a jutro na obiad do moich rodziców i znowu nie trzeba nic gotować ![]() India współczuję bardzo Atomufka tak, tak jestem leniuszkiem ![]() Śliweńko to rozumiem, że polecasz ten sklep?? Płacimy oczywiście gotówką. Akurat zapłacimy bonami wszystkimi (370zł) + reszta kasą, to się bonów pozbędziemy ![]() Samba nasza zmywarka ma funkcję że podobno te multi tabsy rozpuszcza. Na fajną promocję trafiłaś |
|
|
|
#504 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ
łączę sie w bólu, ja do 14, a potem kładzenie gładzi mnie czeka, czyli pracowity weekend. Jutro za to śpię do oporu i lenię się w łóżku, szkoda, ze sama bo mężuś będzie w pracy ![]() śliweńko strata ogromna jest pewnie dla całej rodziny, niektórzy z tego bólu robią różne rzeczy. Aż przykro normalnie india już niedługo na swoje idziecie tak więc zaciśnij zęby samaba niezły numer z autem zrobiłaś
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
a to i tak króciutko, szybko zleci
![]() dużo masz ludzi w soboty?? ja już posprzątałam mieszkanie jeszcze tylko umyć podłogi ale to już mąż jak wróci ![]() no i mogę się lenić
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a nie myślałaś o aparacie?choć pewnie teraz już jesteś przyzwyczajona.Mnie się zawsze podobały takie przerwy między jedynkami ![]() Szybko minie rosi. Cytat:
![]() Dziewczyny wczoraj przyjechała taka parka oglądać nasze mieszkanie(to wynajmowane) i ta laska tak chodzi rozgląda się ,w rozmowie jej napomknęłam ,że ci właściele mają jeszcze kilka mieszkań ona na to a mają większe?
|
|||
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zebrać nie mogę za to pisanie wrrrr
Atomufka hehe może mysli o dzikich lokatorach?? Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-01-29 o 09:36 |
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
cholera ale mi w salonie 'wieje' spod parapetu. czym to uszczelnic ?
Pianka montazowa chyba? masakra jak zimno.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

masakra jak zimno.