|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
![]() bylam specjalnie po nia w ross, ale nie znalazlam jej, innym razem poszukam i tak teraz juz radical wcieram ![]() hah no doklanie ![]() a mi cos slabo jest i glowa boli, wiec zegnam sie, dobranoc ![]()
![]() |
#4382 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() caate wlasnie, widzialas moze wax z beauty formulas w SP? chodzi mi o wieksze opakowanie bo male wiem ze sa ![]() no wlasnie... na codzien to slabo, chociaz... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
buahhot bo ja zamówiłam 3 opakowania i jedno zużyłam, później zaszłam w ciąże i tamtych dwóch nie wymęczyłam ,stoją nówki nieużywane
![]()
#4384 |
zawsze mam racje
|
caate: Wydaje mi się, że będzie w każdym rossmanie, na półkach z szamponami lub odżywkami na wysokości wzroku.
Ja dolewam jej do radicala i potem taką mieszanką psikam ![]()
#4385 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Kochane
![]() Tak jak mówiłam, tak jestem, wróciłam, wykąpałam się, a teraz idę zmyć makijaż i nałożyć krem, także za chwilę wrócę ![]() Ale pierw muszę coś napisać - szukałam dziś tych dodatków czerwonych i u mnie w Ścy normalnie pustki! Myślałam, że czerwień, to taki normalny, podstawowy kolor, a tu nic! Same srebro,złoto, turkusy, pomarańcze, żółcie, zielenie w biżuterii itd. no porażka...I pojechałam z mamą do Wałbrzycha do Viktorii i kupiłam taki pas czerwony do talii z taką kokardą z tyłu - rozmiar M, więc za duży pas na mnie, ale mama powiedziała,że normalnie da się to zmniejszyć, że to przerobi i będzie dobrze,do tego dwie czerwone bransoletki, bo nie mogłam się zdecydować i czerwoną torebeczkę z kokardeczką taką małą ![]() I tak: - pas - H&M - 29,90 zł. (nie mogłam nigdzie znaleźć na internecie tego z h&m ale to jest coś takiego, tylko czerwony i z satyny, a nie ze skóry : http://archiwumallegro.pl/atmosphere...215872173.html ) - bransoletki - Camaieu - 2 x 5zł przecenione z 25 zł każda - dlatego pozwoliłam sobie na dwie, no bo co to jest 5 zł ![]() - torebeczka - New Yorker - 9,35 zł przeceniona z 40 ( trzeba wejść w napis "bag" na górze na takim cienkim pasku i jak się otworzy strona, to ta torebeczka pierwsza od prawej, tylko w kolorze czerwonym: http://www.newyorker.de/pages/en/fas...cessories.html ) Także zaoszczędziłam jakieś 60zł i kupiłam dodatki za grosze wręcz ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-01-29 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
eh... kilka osób powiedziało mi żebym lepiej to usunęła bo my się tylko ośmieszymy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4389 | ||||
Raczkowanie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() marthaaa podoba mi sie twoj typ urody,a rzesy bajka ![]() a ja nigdy nie przepadalam za kotami,jednak nie zaluj,ze mamy kicie w domu,bo juz zdarzylam sie zakochac sie w tej mojej lobuziarze ![]() loluska piekne zdjecia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
piekne buty Cytat:
![]()
![]() |
#4390 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() Swoją drogą...Ja mam dziś jakiś taki dobry humor do żartów i prawie padłam jak to zobaczyłam : http://mistrzowie.org/171364/Depilacja-plecow ![]()
#4391 |
Marcelover ♥♥♥
|
marthaaa dobre
![]() to i ja dorzuce swoje ulubione: http://mistrzowie.org/113140/Filmy-o...ch-psychicznie http://demotywatory.pl/1655900 moje kolezanki z roku zawsze pytaly jak do nich przychodzilam czy chce osmiorniczki ![]() http://mistrzowie.org/112717/Zamiast-pomyslu http://mistrzowie.org/52296/Tomasz-Kuszczak no i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Raczkowanie
|
No ja właśnie tak oglądałam i do naszego wątku mi przypasowało
![]() ![]()
#4394 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() samaraNW, caate dziękuje. ![]() ![]() marthaaa, ale jesteś fotogeniczna śliczna. ![]() Montii śliczne te Twoje nowe balerinki. ![]() ![]() _blondyneczka_, jaka opalona. ![]() I na razie tyle Was nadrobiłam, bo brat chce spać. Jutro mam wykłady dwa na 13, ale nie wiem, czy pojadę. Tak kaszle ciągle, że nie mam na nic ochoty. ![]()
![]() |
#4395 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() Fajnie, że Ci jakoś poszło, oj jak chora, to na pewno się nic nie chce, wiem coś o tym ![]()
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
ekomonika - nie jest wcale aż tak źle, najważniejsze, to jak Ty się z tymi włoskami czujesz
![]() ![]() Talullah - no, wiem, wiem, że lekarze nie mają wpływu na recepcjonistki, ale chodzi mi ogólnie o całość służby zdrowia, przecież one też w niej pracują i to naprawdę razi, bo recepcja to miejsce, od którego zaczyna się dobry, bądź zły pogląd na całą przychodnię/szpital itd. - to jak został człowiek potraktowany "przy wejściu" rzutuje na jego całościowy odbiór od razu, to takie mimowolne, tak samo jak w hotelach - jak zostaniesz źle potraktowany w recepcji to już masz złą opinię na wejściu o danym obiekcie..Widzisz, Ty jesteś dobrym lekarzem, oddanym ludziom, przejmującym się nimi - i chwała Ci za to! ![]() ![]() ![]() ![]() snowhitee - to masz ogromne szczęście, że masz u siebie taką przychodnię ![]() ![]() ![]() ![]() kobietasukcesu - pomogła ci ta kuracja rzepowa?? Ooo, to ciekawe, bo ja właśnie, jak skończę odżywkę z Jantara, to chcę tę kurację przeprowadzić (mam w domu, bo dostałam w prezencie) a opinie są skrajne. I jeśli mogłabym wiedzieć - to przez jaki czas ją stosowałaś, jak stosowałaś (na mokre,suche, na noc, po myciu itd.), czy były jakieś efekty uboczne (swędzenie, zaczerwienienie) i jakie są rezultaty ogólnie? ![]() marta 85 - no i znów super zakupy za bombowe ceny!! Zacznę chyba Cię nazywać"Pani Zniżka", co Ty na to? ![]() ![]()
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
tillavanilla - to niech się Wam dobrze kiciuś chowa a i pewnie synuś uradowany z kociaka
![]() Soph - fajnie, że dodałaś nowe posty na blogu, przeczytałam oba i są świetne! caate - super prezent i bardzo miłe, że "wyczuła" co sprawi Ci radość ![]() ![]() Kitka - ale ogromne palety, i ileee kolorów ![]() ![]() loluska - wyglądałaś PRZECUDOWNIE!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Montii - wcale się nie dziwię, że się nie możesz doczekać i Fabianka i figurki, chociaż tak szczerze powiem, to chciałabym wyglądać w ciąży tak jak Ty bo i tak jesteś szczuplutka ![]() ![]() ![]() ![]() marthaa - oj tak, imprezy są świetne, ale ten drugi dzień to totalna tragedia.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalpana - w końcuuu!! ![]() ![]() ![]() angelinmyheart - gratuluję !! ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - multiwitamina do picia - dużo mineralki niegazowanej Włosy: - myte dzieciaczkiem, Babydream - maska Gloria na .... 7,5h (znów nie zdążyłam zmyć, bo miałam całe 10min do wyjścia, bo to tak na szybko się dowiedziałam i nawet makijaż w samochodzie jak z mamą jechałam to dopiero robiłam więc znów warkocz, czapa i w drogę ![]() ![]() - serum termoochronne, Marion - jedwab na końcówki, CHI - odżywka w spray'u, Pantene - balsam nawilżający, Joanna - zero prostowania Twarz: - peeling kremowy, Avon połączony z peelingiem, Eva Natura - maseczka drożdżowa, Soraya - pomalowałam rzęsy dopiero po 17 ![]() - żel uniwersalny, Babydream - tonik nagietkowy, Celia - żel pod oczy i na powieki, Flos-Lek x2 - na noc : olejek FurMama, Babydream + krem Alantan Plus - gruba warstwa kremu Bambino na usta Ciało: - masaż Syrenką - balsam odżywczy, Oriflame - krem do stóp, Avon - będzie gruba warstwa Bambino na dłonie na noc Ogólnie dostałam dziś w południe @ i czuję się totalnie traaagicznie,ale co mnie zadziwiło - nie musiałam przeleżeć całego dnia w łóżku, jak to zawsze bywa, i zazwyczaj leżę bez ruchu i tak wszystko boli, że normalnie płaczę, a dziś to tylko jajniki i brzuch i trochę niedobrze mi było, także na spokojnie, ale właśnie, mam pytanie - bo ja mam nieregularne @, ale mam co miesiąc normalnie, a teraz to dostałam @ 1 stycznia, a następną dziś, a jest jeszcze styczeń - fakt, końcówka, no ale jeszcze styczeń.... ![]() Idę spać, bo oczy to już mi lecą, jak głupie, dobranoc Ślicznotki!! ![]()
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
pospamowałam się a teraz idę spać
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=kobietasukcesu;2471 4953]caate: wodę brzozową kupiłam w rossmanie, z isany
![]() soph: ja mam taką grzywkę, bo zapuszczam swoją i szczerze mówiąc to taka długość ni w lewo ni w prawo. Chociaż w sumie miałam taką, bo już mam do brody i taką to chociaż można jakąś upiąć, bo krótsza to tylko leci na twarz i tyle z tego. blondyneczka: ile miesięcy po porodzie było robione to zdjęcie w kostiumie nad morzem? Bo figura niezła, szybko widzę wróciłaś do formy po ciąży ![]() dziekuje kochane ![]() ![]() i dziendobry dzisiaj mam sliczne wloski ![]() ![]() ![]() kobieta sukcesu to zdjecie bylo robione 1,5roku po porodzie teraz w lato jakos marthaa ja chodze na solarium bylam 5 razy i ladnie sie opalilam zacznij chodzic tez ![]()
#4400 | ||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() a z tym, że na każdym zdjęciu to na prawdę Ty wierzę na słowo ![]() z wagą jest niezłe ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zadomowienie
|
tillavanilla moja tez tak robila ale ja nie dalam za wygrana i powtarzalam jej ze nie mozna w majty tylko na nocniczek i sie uda trzeba czasu moim zdaniem nie powinnas rezygnowac!!!!!
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- moja skonczyla 2 latka w listopadzie
#4402 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Snow, weszłam na Twój blog i myślałam, że się popłaczę widząc zdjęcie tego psa
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | |||
Zakorzenienie
|
daj znać co wybrałaś
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale już zamówiłam ubranko za 50 zł dla Fabianka i tak to się rozleci no ![]() Cytat:
![]() dlatego mam ich 8 par na ten rok ![]() do wszystkiego je noszę. i jestem mile zaskoczona jakością tych z h&m bo są tanie a b.wygodne, np te z deichmana są często twarde i mam odciski straszne.. a z h&m mięciutkie i stopa się nie męczy ![]() ![]() Cytat:
![]() po nocach spać nie mogę, rozmyślam czy dam sobie radę, jaką będę mamą.. ![]() ![]() ![]() a co do @ ja też tak miałam nie raz, w sumie za 2 dni jest już luty, ja bym się nie przejmowała nawet ![]() ![]()
![]() |
#4405 | ||
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Alessandra super że udało Ci się takie zakupy tanie zrobić... ![]() ![]() a schudłam od stresów i sesji ![]() a w ogóle byłam ostatnio w h&m i weszła już nowa kolekcja, jest tyle cudownych rzeczy... noramlnie bym pół sklepu wykupiła jakbym tylko miała pieniądze... a na razie kupiłam tylko spódniczkę w panterkę.... Cytat:
![]() a mi internet też mega muli, jestem teraz u rodziców a oni mają taką prędkość że... ![]() w ogóle dostałam @ i brzuch mnie strasznie boli..... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
śliczne są te ciuszki z h&m tylko mnie czasem przeraża jakość, takie szmatki
![]() ale ogólnie kocham ten sklep ![]()
#4408 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Ja tylko się witam i znikam po dopiero przed chwilą wstałam (tak, tak porażka, nie wiem jak zacznę na praktyki teraz wstawać na 8, dobrze, że jutro pierwszy dzień i dali nam na 12 ![]() ![]() Także miłej niedzieli, ja wpadnę wieczorkiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
Tak się zastanawiam.... W jakim kolorze włosów by mi było fajnie?
Szkoda, że link już został usunięty, bo nie widziałam ![]() Alessandra wszystko jest ok. Tylko brak czasu na cokolwiek i TŻ ciągle zganiający mnie z komputera :P Ale miło mi, że o mnie pamiętałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.