Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-29, 21:50   #4381
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
caate: wodę brzozową kupiłam w rossmanie, z isany O taką: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...a-brzozowa.htm

soph: ja mam taką grzywkę, bo zapuszczam swoją i szczerze mówiąc to taka długość ni w lewo ni w prawo. Chociaż w sumie miałam taką, bo już mam do brody i taką to chociaż można jakąś upiąć, bo krótsza to tylko leci na twarz i tyle z tego.

blondyneczka: ile miesięcy po porodzie było robione to zdjęcie w kostiumie nad morzem? Bo figura niezła, szybko widzę wróciłaś do formy po ciąży
dzieki
bylam specjalnie po nia w ross, ale nie znalazlam jej, innym razem poszukam i tak teraz juz radical wcieram
Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
JA LEŻĘ ILE JA SIĘ POTRAFIĘ NAGADAĆ...ZOBACZYCIE
hah no doklanie

a mi cos slabo jest i glowa boli, wiec zegnam sie, dobranoc
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 21:54   #4382
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
mialam takie, tylko czarne z ecoskorki i najmniejszy palec od stopy, wychodzil mi miedzy tymi paskami, chodzic sie nie dalo, bo byl bol, musialam oddac
kurcze strasznie podobaja mi sie te butki

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
z tych zamszowych były czarne też chciałam je wziąć ale w koncu wygrał brąz, pod torebkę
były jeszcze takie zwykłe za 39 zł http://files.hm.com/media/products/A...90_17_3202.jpg w wieeeelu kolorach oraz w panterkę i takie http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...we_dwoje_3.jpg

ja też mam jeszcze amułki radicala... chyba zrobie sobie kurację
jeszcze je masz? ja jak najszybciej je zuzylam, bo mialam ich dosc a szkoda mi bylo zeby lezaly w koncu stosuje projekt denko- swoja droga dzis wykonczylam waxa z beauty formulas, pojechalam po nastepny, chcialam wiekszy ale nie bylo byly tylko te tubki...

caate wlasnie, widzialas moze wax z beauty formulas w SP? chodzi mi o wieksze opakowanie bo male wiem ze sa

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
śliczneee ale gdzie w takich iść
no wlasnie... na codzien to slabo, chociaz...

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
pisalam do Was w klubie i tutaj o dlugosci wloskow i nic mi nie odpisalyscie.....moze ja Wam tutaj przeszkadzam tylko Wy tak swietnie jestescie ze soba zrzyte a ja taka z odskoku i w dodatku
dzisiaj mam takie wrazenie jakby wszyscy mieli mnie gdzies

dobranoc

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Soph dziekuje kochana ladny avatar
co Ty za glupoty mowisz dodalam komenatrz do zdj

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 22:01   #4383
Montii
Zakorzenienie

buahhot bo ja zamówiłam 3 opakowania i jedno zużyłam, później zaszłam w ciąże i tamtych dwóch nie wymęczyłam ,stoją nówki nieużywane

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 22:12   #4384
kobietasukcesu
zawsze mam racje

caate: Wydaje mi się, że będzie w każdym rossmanie, na półkach z szamponami lub odżywkami na wysokości wzroku.

Ja dolewam jej do radicala i potem taką mieszanką psikam

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 22:23   #4385
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot bo ja zamówiłam 3 opakowania i jedno zużyłam, później zaszłam w ciąże i tamtych dwóch nie wymęczyłam ,stoją nówki nieużywane
aaaha teraz chce cos nowego kupic na porost, musze przejrzec kwc

Stary 2011-01-29, 22:38   #4386
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Kochane
Tak jak mówiłam, tak jestem, wróciłam, wykąpałam się, a teraz idę zmyć makijaż i nałożyć krem, także za chwilę wrócę
Ale pierw muszę coś napisać - szukałam dziś tych dodatków czerwonych i u mnie w Ścy normalnie pustki! Myślałam, że czerwień, to taki normalny, podstawowy kolor, a tu nic! Same srebro,złoto, turkusy, pomarańcze, żółcie, zielenie w biżuterii itd. no porażka...I pojechałam z mamą do Wałbrzycha do Viktorii i kupiłam taki pas czerwony do talii z taką kokardą z tyłu - rozmiar M, więc za duży pas na mnie, ale mama powiedziała,że normalnie da się to zmniejszyć, że to przerobi i będzie dobrze,do tego dwie czerwone bransoletki, bo nie mogłam się zdecydować i czerwoną torebeczkę z kokardeczką taką małą
I tak:
- pas - H&M - 29,90 zł. (nie mogłam nigdzie znaleźć na internecie tego z h&m ale to jest coś takiego, tylko czerwony i z satyny, a nie ze skóry : http://archiwumallegro.pl/atmosphere...215872173.html )
- bransoletki - Camaieu - 2 x 5zł przecenione z 25 zł każda - dlatego pozwoliłam sobie na dwie, no bo co to jest 5 zł
- torebeczka - New Yorker - 9,35 zł przeceniona z 40 ( trzeba wejść w napis "bag" na górze na takim cienkim pasku i jak się otworzy strona, to ta torebeczka pierwsza od prawej, tylko w kolorze czerwonym:
http://www.newyorker.de/pages/en/fas...cessories.html )
Także zaoszczędziłam jakieś 60zł i kupiłam dodatki za grosze wręcz I jeszcze tylko czerwony lakier do paznokci muszę kupić i kolczyki od kogoś czerwone pożyczyć bo tak ciężko znaleźć....

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2011-01-29 o 22:46
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 22:41   #4387
ekomonika
Zakorzenienie

eh... kilka osób powiedziało mi żebym lepiej to usunęła bo my się tylko ośmieszymy Mają rację ? Szczerze, bez owijania w bawełnę !
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-29, 22:42   #4388
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór Kochane
Tak jak mówiłam, tak jestem, wróciłam, wykąpałam się, a teraz idę zmyć makijaż i nałożyć krem, także za chwilę wrócę
Ale pierw muszę coś napisać - szukałam dziś tych dodatków czerwonych i u mnie w Ścy normalnie pustki! Myślałam, że czerwień, to taki normalny, podstawowy kolor, a tu nic! Same srebro,złoto, turkusy, pomarańcze, żółcie, zielenie w biżuterii itd. no porażka...I pojechałam z mamą do Wałbrzycha do Viktorii i kupiłam taki pas czerwony do talii z taką kokardą z tyłu - rozmiar M, więc za duży pas na mnie, ale mama powiedziała,że normalnie da się to zmniejszyć, że to przerobi i będzie dobrze,do tego dwie czerwone bransoletki, bo nie mogłam się zdecydować i czerwoną torebeczkę z kokardeczką taką małą
I tak:
- pas - H&M - 29,90 zł.
- bransoletki - Camaieu - 2 x 5zł przecenione z 25 zł każda - dlatego pozwoliłam sobie na dwie, no bo co to jest 5 zł
- torebeczka - New Yorker - 9,35 zł przeceniona z 40

Także zaoszczędziłam jakieś 60zł i kupiłam dodatki za grosze wręcz I jeszcze tylko czerwony lakier do paznokci muszę kupić i kolczyki od kogoś czerwone pożyczyć bo tak ciężko znaleźć....
Ja tak samo miałam problem z czerwonymi dodatkami Kupiłam sobie kolczyki - śrubki z koralem i taką kuleczkę małą na szyję tylko, bo nic lepszego czerwonego nie było. Przynajmniej to wykorzystam. Dodatkowo fryzjerka podoklejała mi takie kryształki we włosy czerwone i też miałam czerwone paznokcie i usta. Ale zgadzam się z tym, że w tym sezonie w biżuterii cczerwony kolor to jakiś dziwny

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 23:27   #4389
tillavanilla
Raczkowanie

Hej
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
HEJ KOCHANA MOJA CORCIA NAUCZYLA SIE NA NOCNICZKU w niecaly tydzien a Twoj Synus tez juz sie nauczyl? ale sie ciesze ze wkoncu pozbylam sie pampersow!! a na noc zakladasz mu pieluszke?
no dla gratulacje dla coreczki,u nas lipa po ponad tygodniu poddalam sie Synek potrafil przesiedziec na nocniku 20 min,po czym kazal sobie zalorzyc majtki i sie w nie zlacwidocznie mlody nie jest jeszcze na to gotowy,sprobujemy ponownie za miesiac lub dwa

marthaaa podoba mi sie twoj typ urody,a rzesy bajka

Cytat:
kocham kociaki
a ja nigdy nie przepadalam za kotami,jednak nie zaluj,ze mamy kicie w domu,bo juz zdarzylam sie zakochac sie w tej mojej lobuziarze

loluska piekne zdjecia
Cytat:
dziewczyny co byście sobie kupiły mając nadprogramowe 250 zł ?
Jak człowiek kasy nie ma to wydatków mnóstwo, a jak już jest to nie wiadomo co kupić i wychodzę z pustymi rękoma ze sklepu
ja w ciazy nie mialam tych dylematow,bo ciagle cos dla synka dokupywalam a jak nic nie potrzebujesz to po prostu schwaj do skarpetyzobaczysz jak sie synek urodzi to sobie uswiadomisz,ze jeszcze sporo rzeczy musisz dokupic,znam to z autopsji
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
myślę że jakby chciał gdać to by to zrobił... on jest nadal zły, nie docenia tego że się tyle czasu starałam... a ja się tyle męczyłam, tyle stresów przez to miałam....już nie wierzę że to ma szanse jakiekolwiek..widać nie jestem tą którą on chce.... jestem zła ale...
bedzie dobrze,musi byc!

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
o kurde wlasnie sie zakochalam
piekne buty

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
dziewczyny trzeba to opić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój pierwszy filmik na youtube : http://www.youtube.com/watch?v=2joEEK4pwvY ; D
kurcze tak muli,ze nie moge dojsc nawet do pierwszej minuty

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 23:37   #4390
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Hej

marthaaa podoba mi sie twoj typ urody,a rzesy bajka

Dziękuję Miło mi to słyszeć, że komuś podobają się długie nosy, wąskie usta, kwadratowe twarze itd.

Swoją drogą...Ja mam dziś jakiś taki dobry humor do żartów i prawie padłam jak to zobaczyłam : http://mistrzowie.org/171364/Depilacja-plecow

Stary 2011-01-29, 23:46   #4391
buahhot
Marcelover ♥♥♥

marthaaa dobre hahah
to i ja dorzuce swoje ulubione:
http://mistrzowie.org/113140/Filmy-o...ch-psychicznie
http://demotywatory.pl/1655900 moje kolezanki z roku zawsze pytaly jak do nich przychodzilam czy chce osmiorniczki
http://mistrzowie.org/112717/Zamiast-pomyslu
http://mistrzowie.org/52296/Tomasz-Kuszczak
no i http://demotywatory.pl/2274053/-)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-29, 23:57   #4392
marthaaa
Raczkowanie

No ja właśnie tak oglądałam i do naszego wątku mi przypasowało Fajne te , które wrzuciłaś Buahhot, to z wagą - aż wysłałam koleżance i mówi, że głupek ze mnie

Stary 2011-01-30, 00:00   #4393
buahhot
Marcelover ♥♥♥

tak, to z waga jest swietne

Stary 2011-01-30, 00:15   #4394
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

samaraNW, caate dziękuje. Poszło mi lepiej, niż myślałam. Stresowałam się, ale nie tak bardzo, jak zawsze. Nie trzęsły mi się ręce i normalnie czytałam, a to już jakiś sukces!

marthaaa, ale jesteś fotogeniczna śliczna.

Montii śliczne te Twoje nowe balerinki. Ja nie mam ich za dużo, ale na wiosnę planuję kupić z dwie pary, bo teraz mam dwie. Tylko, że jedne są za duże i w nich nie chodzę.

_blondyneczka_, jaka opalona.

I na razie tyle Was nadrobiłam, bo brat chce spać.
Jutro mam wykłady dwa na 13, ale nie wiem, czy pojadę. Tak kaszle ciągle, że nie mam na nic ochoty.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 00:29   #4395
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

marthaaa, ale jesteś fotogeniczna śliczna.
Dzięki Ja mam właśnie odwrotnie niż wszyscy. Na zdjęciach wychodzę ładnie, na żywo za to nie bardzo. Znam wiele osób, które na żywo są bardzo ładne, a na zdjęciach - masakra
Fajnie, że Ci jakoś poszło, oj jak chora, to na pewno się nic nie chce, wiem coś o tym

Stary 2011-01-30, 00:46   #4396
_Alessandra
Zakorzenienie

ekomonika - nie jest wcale aż tak źle, najważniejsze, to jak Ty się z tymi włoskami czujesz A co do oczu - mam niebieskie, Tż mówi, że mają kolor morza

Talullah - no, wiem, wiem, że lekarze nie mają wpływu na recepcjonistki, ale chodzi mi ogólnie o całość służby zdrowia, przecież one też w niej pracują i to naprawdę razi, bo recepcja to miejsce, od którego zaczyna się dobry, bądź zły pogląd na całą przychodnię/szpital itd. - to jak został człowiek potraktowany "przy wejściu" rzutuje na jego całościowy odbiór od razu, to takie mimowolne, tak samo jak w hotelach - jak zostaniesz źle potraktowany w recepcji to już masz złą opinię na wejściu o danym obiekcie..Widzisz, Ty jesteś dobrym lekarzem, oddanym ludziom, przejmującym się nimi - i chwała Ci za to! Tacy powinni być lekarze Ale raczej większość z nas ma niezbyt dobre kontakty z lekarzami, przychodniami itd. i naprawdę czasem to co się tam dzieje i jak ludzie są traktowani woła o pomstę do nieba i właśnie o takich przypadkach mówiłyśmy, w żaden sposób nie chciałyśmy urazić tych dobrych lekarzy I kciuki za zapuszczanie !! Tak, tak, to ja napisałam - w sumie przytoczyłam słowa jakiejś innej osoby, ale moim zdaniem bardzo, bardzo mądre zdanie.

snowhitee
- to masz ogromne szczęście, że masz u siebie taką przychodnię Ja to najbardziej lubię chodzić do "mojego" doktora, który prowadzi mnie od urodzenia i do którego mam największe zaufanie i jest konkretny, rzeczowy, naprawdę się zna i do tego jest przemiły, zawsze uśmiechnięty, i się pośmieje i pocieszy i zażartuje, no bomba Tylko to prywatnie..Ale i tak chodzę od wielkiego dzwonu do lekarza, i jak już naprawdę jest coś poważnego z czym nie da rady poradzić sobie samemu w domu, to wolę iść i zapłacić za tą wizytę te 50zł i mieć wszystko "na tacy" od razu niż chodzić od przychodni do przychodni, denerwować się, czekać itd., zwłaszcza, że on jest taki, że jak już się do niego przyjeżdża na taką kontrolę po chorobie, żeby zobaczył, czy już wszystko jest doleczone, to zazwyczaj nie bierze już kasy za 5-10min. wizyty, od takich pacjentów jak np. ja, który zna od malutkiego. I nie prostować włosów! Masz tak piękne swoje naturalne włoski, że aż żal prostować

kobietasukcesu - pomogła ci ta kuracja rzepowa?? Ooo, to ciekawe, bo ja właśnie, jak skończę odżywkę z Jantara, to chcę tę kurację przeprowadzić (mam w domu, bo dostałam w prezencie) a opinie są skrajne. I jeśli mogłabym wiedzieć - to przez jaki czas ją stosowałaś, jak stosowałaś (na mokre,suche, na noc, po myciu itd.), czy były jakieś efekty uboczne (swędzenie, zaczerwienienie) i jakie są rezultaty ogólnie?

marta 85 - no i znów super zakupy za bombowe ceny!! Zacznę chyba Cię nazywać"Pani Zniżka", co Ty na to? I oczywiście czekam na recenzję tego szamponu aktywującego wzrost włosa A i cudny płaszczyk!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2011-01-30, 00:46   #4397
_Alessandra
Zakorzenienie

tillavanilla - to niech się Wam dobrze kiciuś chowa a i pewnie synuś uradowany z kociaka

Soph - fajnie, że dodałaś nowe posty na blogu, przeczytałam oba i są świetne!

caate
- super prezent i bardzo miłe, że "wyczuła" co sprawi Ci radość I świetnie, że masz z nią taki dobry kontakt, naprawdę to jest bardzo ważne, bo trudno o bardzo dobre relacje z "teściową", ja np. nie mogę się czymś takim pochwalić, najchętniej to omijam jego mamę, ona mnie To jest jedyna osoba w jego rodzinie-chodzi o osoby które do tej pory poznałam no a troszkę ich jest-która mnie nie trawi, nie lubi, nie akceptuje itd.itp. - wszyscy inni mnie uwielbiają a ja ich, tylko ta kobieta jest jakaś inna...

Kitka - ale ogromne palety, i ileee kolorów A co robiłaś, że schudłaś? Chętnie posłucham

loluska - wyglądałaś PRZECUDOWNIE!! Aż nie mogę się napatrzeć, no po prostu przepięknie, bajka!! Zresztą ja ogólnie jestem wielką fanką Twojej urody, ale te zdjęcia to już w ogóle A mam pytanko - jak robiłaś loczki, czym? Bo zawsze u fryzjera chcę, żeby takie mi zrobili a mi sprężynki robią takie totalne albo takie ogromne bleh

Montii
- wcale się nie dziwię, że się nie możesz doczekać i Fabianka i figurki, chociaż tak szczerze powiem, to chciałabym wyglądać w ciąży tak jak Ty bo i tak jesteś szczuplutka Jakie to uczucie, gdy wiesz, że za niecałe 1,5miesiąca Twoje życie się zmieni i zostaniesz mamą? Zawsze mnie to ciekawiło, jak to kobiety przeżywają, co czują.. Hmm, co zrobić z nadprogramową kasą? Możesz mi je oddać jak już nie masz co z nimi zrobić... A tak serio, to zastanów się na spokojnie, co jest Ci tak naprawdę potrzebne, ja to wiem na 100 procent, że bym wykupiła tyle kosmetyków ile by mi się w tej kwocie zmieściło i było na Wish Liście

marthaa - oj tak, imprezy są świetne, ale ten drugi dzień to totalna tragedia.. Boże, jakie cudne rzęsy!!!! Gdzieś takie dorwała?!?! Jaka to firma?! No po prostu BOMBA!! I tak sexownie wyglądasz na tym zdjęciu...... O to widzę, że nie tylko ja miałam problemy z czerwienią w naszych 'cudnych' sklepach.... A ja właśnie czerwonych ust nie chcę, bo będą mi ciągle schodzić - a tu buziaka dam Tż'owi, a tu zapalę, a tu się napiję itd. itp. i wolę oczy podkreślić.

Kalpana - w końcuuu!! Myślałyśmy już, że coś się stało

angelinmyheart - gratuluję !!

Dzisiejsze SPAmowanie:
- multiwitamina do picia
- dużo mineralki niegazowanej

Włosy:
- myte dzieciaczkiem, Babydream
- maska Gloria na .... 7,5h (znów nie zdążyłam zmyć, bo miałam całe 10min do wyjścia, bo to tak na szybko się dowiedziałam i nawet makijaż w samochodzie jak z mamą jechałam to dopiero robiłam więc znów warkocz, czapa i w drogę Ale jakie cudne potem były )
- serum termoochronne, Marion
- jedwab na końcówki, CHI
- odżywka w spray'u, Pantene
- balsam nawilżający, Joanna
- zero prostowania

Twarz:
- peeling kremowy, Avon połączony z peelingiem, Eva Natura
- maseczka drożdżowa, Soraya
- pomalowałam rzęsy dopiero po 17
- żel uniwersalny, Babydream
- tonik nagietkowy, Celia
- żel pod oczy i na powieki, Flos-Lek x2
- na noc : olejek FurMama, Babydream + krem Alantan Plus
- gruba warstwa kremu Bambino na usta

Ciało:

- masaż Syrenką
- balsam odżywczy, Oriflame
- krem do stóp, Avon
- będzie gruba warstwa Bambino na dłonie na noc

Ogólnie dostałam dziś w południe @ i czuję się totalnie traaagicznie,ale co mnie zadziwiło - nie musiałam przeleżeć całego dnia w łóżku, jak to zawsze bywa, i zazwyczaj leżę bez ruchu i tak wszystko boli, że normalnie płaczę, a dziś to tylko jajniki i brzuch i trochę niedobrze mi było, także na spokojnie, ale właśnie, mam pytanie - bo ja mam nieregularne @, ale mam co miesiąc normalnie, a teraz to dostałam @ 1 stycznia, a następną dziś, a jest jeszcze styczeń - fakt, końcówka, no ale jeszcze styczeń.... Nie wiecie od czego to ?? Bo mnie trochę zaniepokoiło....

Idę spać, bo oczy to już mi lecą, jak głupie, dobranoc Ślicznotki!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2011-01-30, 03:02   #4398
agusiownik
Zakorzenienie

pospamowałam się a teraz idę spać

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 09:25   #4399
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

[QUOTE=kobietasukcesu;2471 4953]caate: wodę brzozową kupiłam w rossmanie, z isany O taką: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...a-brzozowa.htm

soph: ja mam taką grzywkę, bo zapuszczam swoją i szczerze mówiąc to taka długość ni w lewo ni w prawo. Chociaż w sumie miałam taką, bo już mam do brody i taką to chociaż można jakąś upiąć, bo krótsza to tylko leci na twarz i tyle z tego.

blondyneczka: ile miesięcy po porodzie było robione to zdjęcie w kostiumie nad morzem? Bo figura niezła, szybko widzę wróciłaś do formy po ciąży [/QUOTE

dziekuje kochane

i dziendobry dzisiaj mam sliczne wloski i powiem wam ze bardzo mi odzyly jak zaczelam o nie dbac !!!!i dawno nie rozjasnialam i to dlatego takie zdrowe!mam odrost ale chce poczekac jeszcze troszke nie chce ich tak meczyc i pozniej sprobuje farba
kobieta sukcesu to zdjecie bylo robione 1,5roku po porodzie teraz w lato jakos

marthaa ja chodze na solarium bylam 5 razy i ladnie sie opalilam zacznij chodzic tez

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 09:28   #4400
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Dzięki Ja mam właśnie odwrotnie niż wszyscy. Na zdjęciach wychodzę ładnie, na żywo za to nie bardzo. Znam wiele osób, które na żywo są bardzo ładne, a na zdjęciach - masakra
Fajnie, że Ci jakoś poszło, oj jak chora, to na pewno się nic nie chce, wiem coś o tym
no, ja właśnie jestem z tych, którzy na zdjęciach nie wychodzą zbyt dobrze

a z tym, że na każdym zdjęciu to na prawdę Ty wierzę na słowo

Cytat:
tak, to z waga jest swietne
z wagą jest niezłe przydałaby się taka wielu kobietom

Cytat:
kurcze strasznie podobaja mi sie te butki

jeszcze je masz? ja jak najszybciej je zuzylam, bo mialam ich dosc a szkoda mi bylo zeby lezaly w koncu stosuje projekt denko- swoja droga dzis wykonczylam waxa z beauty formulas, pojechalam po nastepny, chcialam wiekszy ale nie bylo byly tylko te tubki...

caate wlasnie, widzialas moze wax z beauty formulas w SP? chodzi mi o wieksze opakowanie bo male wiem ze sa

no wlasnie... na codzien to slabo, chociaz...

co Ty za glupoty mowisz dodalam komenatrz do zdj
ja będę dzisiaj w super pharm, to mogę luknąć, czy mają. jaką ma pojemność większa tubka? wiem, że mała ma 150ml.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 09:30   #4401
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

tillavanilla moja tez tak robila ale ja nie dalam za wygrana i powtarzalam jej ze nie mozna w majty tylko na nocniczek i sie uda trzeba czasu moim zdaniem nie powinnas rezygnowac!!!!!

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

moja skonczyla 2 latka w listopadzie
Stary 2011-01-30, 10:05   #4402
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry Wieczór Kochane
I tak:
- pas - H&M - 29,90 zł. (nie mogłam nigdzie znaleźć na internecie tego z h&m ale to jest coś takiego, tylko czerwony i z satyny, a nie ze skóry : http://archiwumallegro.pl/atmosphere...215872173.html )
- torebeczka - New Yorker - 9,35 zł przeceniona z 40 ( trzeba wejść w napis "bag" na górze na takim cienkim pasku i jak się otworzy strona, to ta torebeczka pierwsza od prawej, tylko w kolorze czerwonym:
http://www.newyorker.de/pages/en/fas...cessories.html )
Cytat:
ekomonika - nie jest wcale aż tak źle, najważniejsze, to jak Ty się z tymi włoskami czujesz A co do oczu - mam niebieskie, Tż mówi, że mają kolor morza

Talullah - no, wiem, wiem, że lekarze nie mają wpływu na recepcjonistki, ale chodzi mi ogólnie o całość służby zdrowia, przecież one też w niej pracują i to naprawdę razi, bo recepcja to miejsce, od którego zaczyna się dobry, bądź zły pogląd na całą przychodnię/szpital itd. - to jak został człowiek potraktowany "przy wejściu" rzutuje na jego całościowy odbiór od razu, to takie mimowolne, tak samo jak w hotelach - jak zostaniesz źle potraktowany w recepcji to już masz złą opinię na wejściu o danym obiekcie..Widzisz, Ty jesteś dobrym lekarzem, oddanym ludziom, przejmującym się nimi - i chwała Ci za to! Tacy powinni być lekarze Ale raczej większość z nas ma niezbyt dobre kontakty z lekarzami, przychodniami itd. i naprawdę czasem to co się tam dzieje i jak ludzie są traktowani woła o pomstę do nieba i właśnie o takich przypadkach mówiłyśmy, w żaden sposób nie chciałyśmy urazić tych dobrych lekarzy I kciuki za zapuszczanie !! Tak, tak, to ja napisałam - w sumie przytoczyłam słowa jakiejś innej osoby, ale moim zdaniem bardzo, bardzo mądre zdanie.

snowhitee
- to masz ogromne szczęście, że masz u siebie taką przychodnię Ja to najbardziej lubię chodzić do "mojego" doktora, który prowadzi mnie od urodzenia i do którego mam największe zaufanie i jest konkretny, rzeczowy, naprawdę się zna i do tego jest przemiły, zawsze uśmiechnięty, i się pośmieje i pocieszy i zażartuje, no bomba Tylko to prywatnie..Ale i tak chodzę od wielkiego dzwonu do lekarza, i jak już naprawdę jest coś poważnego z czym nie da rady poradzić sobie samemu w domu, to wolę iść i zapłacić za tą wizytę te 50zł i mieć wszystko "na tacy" od razu niż chodzić od przychodni do przychodni, denerwować się, czekać itd., zwłaszcza, że on jest taki, że jak już się do niego przyjeżdża na taką kontrolę po chorobie, żeby zobaczył, czy już wszystko jest doleczone, to zazwyczaj nie bierze już kasy za 5-10min. wizyty, od takich pacjentów jak np. ja, który zna od malutkiego. I nie prostować włosów! Masz tak piękne swoje naturalne włoski, że aż żal prostować

kobietasukcesu - pomogła ci ta kuracja rzepowa?? Ooo, to ciekawe, bo ja właśnie, jak skończę odżywkę z Jantara, to chcę tę kurację przeprowadzić (mam w domu, bo dostałam w prezencie) a opinie są skrajne. I jeśli mogłabym wiedzieć - to przez jaki czas ją stosowałaś, jak stosowałaś (na mokre,suche, na noc, po myciu itd.), czy były jakieś efekty uboczne (swędzenie, zaczerwienienie) i jakie są rezultaty ogólnie?

marta 85 - no i znów super zakupy za bombowe ceny!! Zacznę chyba Cię nazywać"Pani Zniżka", co Ty na to? I oczywiście czekam na recenzję tego szamponu aktywującego wzrost włosa A i cudny płaszczyk!
Super dodatki kupiłaś I dziękuje za włoski, już postanowiłam będę prostować "od święta"

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 10:09   #4403
samaraNW
Zakorzenienie

Snow, weszłam na Twój blog i myślałam, że się popłaczę widząc zdjęcie tego psa
Stary 2011-01-30, 10:11   #4404
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
aaaha teraz chce cos nowego kupic na porost, musze przejrzec kwc
daj znać co wybrałaś w superpharm widuję często te fioletowe opakowania, też ampułki.. ale nie umiem sobie przypomnieć nazwy

Cytat:
ja w ciazy nie mialam tych dylematow,bo ciagle cos dla synka dokupywalam a jak nic nie potrzebujesz to po prostu schwaj do skarpetyzobaczysz jak sie synek urodzi to sobie uswiadomisz,ze jeszcze sporo rzeczy musisz dokupic,znam to z autopsji
Na szczęście dla synka już mam wszystko, od śpioszków po leżaczki i inne karuzele, chciałam coś w końcu kupić sobie, bo wpadła kasa nadprogramowa i sobie wyznaczyłam 250 zł dla siebie tylko
Ale już zamówiłam ubranko za 50 zł dla Fabianka i tak to się rozleci no

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Montii śliczne te Twoje nowe balerinki. Ja nie mam ich za dużo, ale na wiosnę planuję kupić z dwie pary, bo teraz mam dwie. Tylko, że jedne są za duże i w nich nie chodzę.
Ja uwielbiam baleriny, dlatego mam ich 8 par na tą wiosne bo śmigam w nich 90% od momentu kiedy jest ciepło kwiecień-maj do września
dlatego mam ich 8 par na ten rok czarne, brązowe, beżowe, turkusowe, czerwone, w kwiatki , w szpic...
do wszystkiego je noszę.
i jestem mile zaskoczona jakością tych z h&m
bo są tanie a b.wygodne, np te z deichmana są często twarde i mam odciski straszne.. a z h&m mięciutkie i stopa się nie męczy ciekawe czy ta kolekcja też będzie wytrzymała
Cytat:

Montii
- wcale się nie dziwię, że się nie możesz doczekać i Fabianka i figurki, chociaż tak szczerze powiem, to chciałabym wyglądać w ciąży tak jak Ty bo i tak jesteś szczuplutka Jakie to uczucie, gdy wiesz, że za niecałe 1,5miesiąca Twoje życie się zmieni i zostaniesz mamą? Zawsze mnie to ciekawiło, jak to kobiety przeżywają, co czują.. Hmm, co zrobić z nadprogramową kasą? Możesz mi je oddać jak już nie masz co z nimi zrobić... A tak serio, to zastanów się na spokojnie, co jest Ci tak naprawdę potrzebne, ja to wiem na 100 procent, że bym wykupiła tyle kosmetyków ile by mi się w tej kwocie zmieściło i było na Wish Liście
bardzo dziwne uczucie , takie czekanie, on się może urodzić za 5 tygodni a może już za 3, ta niepewność..trochę mnie dobija
po nocach spać nie mogę, rozmyślam czy dam sobie radę, jaką będę mamą.. i chyba to będzie cycek mamusi, już teraz na samą myśl że jakaś baba go mi zabiera to mam ochotę zabić o jaa... będę teściową straszną

a co do @ ja też tak miałam nie raz, w sumie za 2 dni jest już luty, ja bym się nie przejmowała nawet jeżeli zaczyna Ci się @ na samym początku miesiąca to całkiem możliwe,że pod koniec również się zacznie - tak było u mnie ale jeżeli Cię niepokoją regularne cykle to może wizyta u gina? ja byłam i powiedział ,że odchyły 2-3 dni to nic takiego, ja takie miałam

[LEFT]
Stary 2011-01-30, 10:15   #4405
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
mi zaraz reka uschnie od tego polerowania, ale paznokcie blyszcza sie 'jak psu jaja':cojest:
dobre

Alessandra super że udało Ci się takie zakupy tanie zrobić... teraz na wyprzedażach tyle fajnych rzeczy można dorwać że szok

a schudłam od stresów i sesji

a w ogóle byłam ostatnio w h&m i weszła już nowa kolekcja, jest tyle cudownych rzeczy... noramlnie bym pół sklepu wykupiła jakbym tylko miała pieniądze... a na razie kupiłam tylko spódniczkę w panterkę....

Cytat:
Hej

no dla gratulacje dla coreczki,u nas lipa po ponad tygodniu poddalam sie Synek potrafil przesiedziec na nocniku 20 min,po czym kazal sobie zalorzyc majtki i sie w nie zlacwidocznie mlody nie jest jeszcze na to gotowy,sprobujemy ponownie za miesiac lub dwa
nie no, kolejny dobry tekst....
a mi internet też mega muli, jestem teraz u rodziców a oni mają taką prędkość że...

w ogóle dostałam @ i brzuch mnie strasznie boli..... jak brałam anty to było wszystko super a teraz... pewnie będę pół dnia umierać...a za oknem takie ładne słoneczko , nic tylko na spacer iść....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 10:20   #4406
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
Snow, weszłam na Twój blog i myślałam, że się popłaczę widząc zdjęcie tego psa
daj spokój to straszne

Cytat:

a w ogóle byłam ostatnio w h&m i weszła już nowa kolekcja, jest tyle cudownych rzeczy... noramlnie bym pół sklepu wykupiła jakbym tylko miała pieniądze... a na razie kupiłam tylko spódniczkę w panterkę....

dokładnie mam tak samo

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 10:21   #4407
Montii
Zakorzenienie

śliczne są te ciuszki z h&m tylko mnie czasem przeraża jakość, takie szmatki

ale ogólnie kocham ten sklep

[LEFT]
Stary 2011-01-30, 10:23   #4408
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry!
Ja tylko się witam i znikam po dopiero przed chwilą wstałam (tak, tak porażka, nie wiem jak zacznę na praktyki teraz wstawać na 8, dobrze, że jutro pierwszy dzień i dali nam na 12 ), wypiłam kawusię i lecę się ogarnąć, bo wyglądam jak strach na wróble, a o 13 Tż ma przyjść no i na obiad do jego taty i jego drugiej żony idziemy, bo nas zaprosili
Także miłej niedzieli, ja wpadnę wieczorkiem

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2011-01-30, 10:28   #4409
Kalpana
Zakorzenienie

Tak się zastanawiam.... W jakim kolorze włosów by mi było fajnie?

Szkoda, że link już został usunięty, bo nie widziałam

Alessandra wszystko jest ok. Tylko brak czasu na cokolwiek i TŻ ciągle zganiający mnie z komputera :P Ale miło mi, że o mnie pamiętałaś

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 10:36   #4410
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
daj spokój to straszne
a tak poza tym, to bardzo fajny jest Twój blog

Cytat:
a mi internet też mega muli, jestem teraz u rodziców a oni mają taką prędkość że...
ja mam internet 20Mbit/s, a mi i tak potrafi mulić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości