|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
![]() Dobrze, zbieram się - sprzątam i skoczę na jakiś spacer z moim przyjacielem bo słońce pięknie świeci ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
kochana, nie znałaś mnie 4 lata temu... był koszmar. do dzisiaj jeszcze nie jest idealnie, ale jak to mój mąż mówi pracujemy nad tym ![]() Dobrej zabawy na basenie! może dzisiaj to Wu będzie robił zdjęcia co?
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
co kto lubi
|
|
#603 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam
a jednak się da i napisałam pierwszy rozdział w półtorej dnia , muszę go jeszcze poprawić ale jest ok musze wszystko w miarę mieć gotowe na 19 luty , dam radę kto jak kto ale ja napewno ana piszę od początku bo chyba pytałaś madzia dzięki za kciuki , trzymaj dalej ja będę robić włoski teraz jakoś w marcu bo no ba na obronę zresztą chcę szybko wrócić do tamtego kolorku , ten mi się zmywa dobrze już coraz jaśniejsze ale nadal źle się w nich czuje chociaz bardzo dużo osób mówi że jest ok , no ale to moja głowa i moje samopoczucie a żeby sobie poprawić to musze mieć tamten kolorek coś miałam jeszcze napisac ale wiecie jestem dzisiaj skołowana bo musiałam wstać o 6 rano pojechać na uczelnie na egzamin zrobić wpis wziąć obiegówke dopytać wiele spraw wypożyczyć książki już troszkę dzisiaj siedziała, i aktualnie robię rosół i drugie danie , sprawnie mi poszło bo Dominik śpi a tż pojechał sobie na giełdę samochodową, i teraz wpadłam do was na chwilkę , dzisiaj przejrze jeszcze książki pozaznaczam co mi będzie potzrebnę a od jutra nie ma mnie na forum chyba że z doskoku i tyle także napewno będę miała duże zaległości u was ale musicie wybaczyć bo mam za dużo na głowie
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#604 |
|
Wtajemniczenie
|
R pochodzi z Piaseczna pod Warszawą tak jak i ja.
|
|
#605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja naturalny mam taki szary brąz,który w zasadzie można uzyskać tylko w salonie fryzjerskim... Cytat:
![]() Zauważyłam ,że opinie o castingu są skrajne,albo komuś służy albo pali włosy jak mnie ![]() A propos kompleksów,to kiedyś usłyszałam, że tak mniej więcej koło 30stki każda kobieta zaczyna się w pełni akceptować i muszę stwierdzić ,że coś w tym jest Ja też kiedyś byłam pełna kompleksów ,choć w sumie jak patrzę na fotki z dawnych czasów to nie miałam ku temu podstaw, a jednak ![]() Cytat:
ale super! A kiedy przeprowadzka?? Rodzinkę mam kochaną to fakt,wiesz my jak wrócimy to nie mamy się gdzie podziać ,od razu chcemy jechać i się urządzać więc super ,że będzie już w miarę czysto bo słyszałam ,że ten pył poremontowy to potrafi wyłazić z kątów dobrych kilka tygodni.....Dziewczyny a ja mam taki dylemat,chcę ,żeby mi ktoś to wybił z głowy Zastanawiam się nad białą sofą do salonu,choć wiem ,że to nie jest najlepszy pomysł,ale zakochałam się w bialych wnętrzach
|
|||
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka - hmm...biała sofa... na pewno jest piękna, ale chyba jesteś świadoma jak często będziesz musiała ją czyścić... niech Ci przyjdzie ktoś np w nowych dżinsach... od razu do prania...
ja mam szarą, ale na co dzień zakładam na nią narzutę, bo mam kocura, a jak ktoś przychodzi to wtedy ściągam żeby na włosach kocich nie musieli siedzieć i powiem Ci, że jest nieźle, ale też wymaga dość częstego czyszczenia.... jak wszystko zresztą co jasne :/
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka ja mam białą skórzaną i kupiłam na nią taki mięciutki koc (ale w sumie planuję coś innego tylko kaski na razie nie mam )na samo siedzisko zeby połozyc. Słora ma to do siebie ze mozna ją łatwo wyczyścic. Najpierw zanim kupiłam to zasięgnłęłam języka u mojej kolezanki któa ma podobną juz wiele lat i ona polecała. mowi, że nawet jak jej dziecko cos rozleje to mozna wyczyscic bez problemu. dostałam w sklepie specjalny impregnat wiec mysle ze bedzie ok
bo zawsze z TZ marzylismy o takiej no i mamy ![]() w ogole to dzien dobry ![]() przechodzimy z TZtem na diete i w zwiazku z tym dzisiaj na obiadek zrobilam kurczaczka na parze i sałatę tz zadowolony bo cos go ostatnio wątroba/trzustka pobolewa bo on uwielbia śmieciowe jedzenie. i tak odkąd u mnie mieszka je mniej różnych fast foodów (tylko jak ja nie widze )) no ale powiedziałam teraz koniec. bo jest za młody na takie dolegliwosci. no i bedziemy sie zdrowo odzywiac...
|
|
|
|
#608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale kaski nie ma ,a z tkaniny to faktycznie tak jak misqa pisała,usiądzie ktoś w czymś farbującym i masakra.. Więc podaruję sobie ,sofa będzie szara. ![]() Oj trzustka w tak młodym wieku to niedobrze! Grunt to zdrowe odżywianie! Popieram choć też bez przesady od czasu do czasu można zjeść coś niezdrowego,gorzej jak to się staje codziennością...
|
||
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ALe teraz koniec z fryteczkami na kolację, smażoną kiełbaską z cebulką itd chociaż na jakiś czas trzeba dać odpocząć wątrobie ![]() szukam teraz w necie jakiegoś dodatkowego zajęcia zarobkowego
|
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkanko wysprzątane, włosy ufarbowane
Atomufka a tej z garniera bez amoniaku próbowałaś?? Na białą sofę z materiału bym się nie zdecydowała szybko będzie brudna. Gucia ale w salonie farbują farbą normalną a ja chcę to robić delikatną bez amoniaku już mam dość takiego nieszczanie włosów jak kiedyś Poza tym ja już bym wolała iść na jakieś zabiegi na ciało niż siedzieć u fryzjera ileś tam godzin z farbą na głowie nigdy tego nie lubiłam Marta mi mąż robi masaż głowy jak mi ją farbuje... tu dopiero są ciary Agatka ooo to w takim razie jest jeszcze jedna osoba, która nazywa się tak samo jak Twój R. ![]() Neska trzymam kciuki za dietkę
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-01-30 o 12:39 |
|
|
|
#611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zresztą miałam cały czas tego clairola i był ok,a do garniera jakoś nie mam ochoty wracać.
|
||
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia-dzieki za kciuki
Pokaż nowy kolorek ![]() Atomufka ja tez nie ale moj męzulo owszem lubi fryteczki na kolacje i zawsze wojna bo ja mu nie chce ich robic
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Neska nie ma co pokazywać
taki jak zwykle. Co prawda o ton jaśniejsze ale że miałam odrosty małe to tak bardzo tego nie widać. Na FB mam włosy z tym kolorem oo ja , aż mi się frytek z sosem czosnkowym zachciało ![]() Dzwoniła opiekunka raport napisałam bardzo dobrze
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-01-30 o 13:15 |
|
|
|
#614 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Byliśmy wczoraj z TŻ na kręglach - było bardzo fajnie, nawet nie zajęłam ostatniego miejsca, nikogo nie uszkodziłam także super. Potem poszliśmy do pubu, gdzie był koncert na żywo, grali co prawda covery, ale nieźle im szło. Niestety pub był mały i w nim palili mimo zakazu więc dzisiaj wszystkie ciuchy nam śmierdzą, a ja się czuję lekko przytruta. Ale i tak się odstresowałam. Od poniedziałku mój szef jest na tygodniowym urlopie wiec .... ![]() Za to na kręglach bardzo się zdziwiłam jak zobaczyłam kobietę z maleńkim dzieckiem, może miał 1-1,5 miesiąca max . Prawdę mówiąc tu się zabiera dzieci praktycznie wszędzie, ale bez przesady zabierać takie malenstwo do miejsca gdzie jest taki huk (bardzo głośnia muzyka, do tego odgłosy grania, uderzeń, światła dyskotekowe) - ta kobieta miała chyba nie po kolei w głowie Potem już przy wyjściu ten mały tak płakał, aż był siny, zostawiła go w wózku i poszła oddać buty. Atomufka - bardzo podobają mi się Twoje schody - zwłaszcza kolor. Ogródek ... masz spore miejsce do popisu Anika - ja bardzo lubię Kabaret Moralnego Niepokoju. Ostatnio oglądałam skecz "Drzwi" i się tak uśmiałam że szok: http://www.youtube.com/watch?v=HKiIqp74ZhU Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze, ja nie lubię gotować z książek - mam wrażenie że tych przepisów nikt nie próbuje wcześniej, a zdjęcia są przekolorowane - zdarza się, że do zrobienia zdjęcia używają pianki do golenia do dekoracji wypieku zamiast bitej śmietany plus programy do obróbki graficznej. Koleżanka miała w książce przepis na tartę z porami - i podali ilość soli jako 5 łyżek zamiast szczypty Albo są jakieś nieziemskie składniki.Cytat:
Przeczytałam dyskusję nt. kolorów ubranek i prawdę mówiąc jak kupowałam ubranka dla dziewczynki w kraju to rzeczywiście miałam problem ze znalezieniem czegoś nie różowego. Za to teraz nie mam problemu - tu się nie ubiera dzieci za bardzo po dziecięcemu - ubranka to raczej kopie ubrań dla dorosłych, czasami z bajkowymi aplikacjami, ale nie ma problemu z kupnem ubranek w kolorze żółtym, czerwony, niebieskim, żeby nie było różowy też jest.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-01-30 o 15:17 |
|||
|
|
|
#615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na dole wklejam zdjęcie po zamontowaniu światełek![]() A ogródek na wiosnę developer ma wyrównać ![]() Uwielbiam kręgle ![]() Napisałam dziś wypowiedznie,jutro zanoszę ![]() edit: zdjęcie trochę niewyraźne ,bo z komórki
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-30 o 15:48 |
||
|
|
|
#616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też lubię kręgle, a ostatnio grałam w Polsce, myślę że częściej będziemy chodzili. Następnym razem wypad na bilard, który też lubię ale o dziwo lepiej mi się gra z procentami we krwi Moja celność się poprawia.Tylko pieluszka? Boże widzisz a nie grzmisz. Kurcze pamiętam jak pisałam swoje wypowiedzenie, straszne to było dla mnie uczucie po 5 latach tak rezygnować z pracy. Ale nie żałuję. Nawet napisałam w wypowiedzeniu że dziękuję za możliwość pracy u nich i za to czego się dzięki temu nauczyłam. Rany jak mi się nic nie chce! dziewczyny wiecie może gdzie mogę poszukać inspiracji na ubrania do pracy (jakieś zestawy itp) patrzyłam na Modzie wizażowej, ale jakieś dziwne te wątki albo ja nie umiem szukać. Chcę odświeżyć szafę, bo zauważyłam że ciągle chodzę w tym samym. Już widzę - fajne
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-01-30 o 16:21 |
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogródek mają ogrodzić,leży tam nawet siatka,ale jej nie zdążyli zrobić ,bo spadł śnieg...Mają też wyrównać podłoże.Na razie nie myśleliśmy o tym ogródku,ja nigdy nie miałam ogródka ,więc dla mnie to abstrakcja Wiem,że chcemy mieć z nim jak najmniej roboty Nasz znajomy dorabia w firmie projektującej ogródki więc liczymy na jego pomoc![]() A ja nie lubię bilarda ,jakoś mnie to nudzi... Wiesz ,że ja to samo napisałam w tym wypowiedzeniu bo w sumie czegoś tam się jednak nauczyłam
|
|
|
|
|
#618 |
|
Wtajemniczenie
|
Już widzę - myślę że będą ładną ozdobą mieszkania przy wygaszonych światłach. Tą naklejkę z balonami będziecie mieć na ścianie przy schodach?
Ja pierwszy raz w życiu pisałam wypowiedzenie i poszukałam inspiracji po necie, a tam było że pasuje podziękować
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-01-30 o 17:12 |
|
|
|
#619 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też zaczynamy coraz zdrowiej jeść i też mi to pasuje. Dzisiaj tylko pozwoliłam sobie na chińczyka, bo już bardzo dawno nie jadłam, a makaron sojowy z kurczakiem chodził za mną już tydzień. Teraz znowu przerwa ![]() Cytat:
A co do chwili luksusu, to każdy robi jak lubi, jednemu fryzjer sprawia przyjemność, innym kosmetyczka, innym zrobienie pazurków itp. Jak kto lubi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bilard też lubię i mam podobnie, procenty sprawiają, że mam lepszą celność ![]() efekt jeszcze lepszy Kasia, powodzenia w pisaniu pracy! mam nadzieje, że reszta rozdziałów pójdzie Ci tak samo szybko jak ten pierwszy!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-01-30 o 17:18 |
||||
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w chodzeniu do fryzjera najbardziej lubie mycie włosów. Mega mnie to odpręża.
Bo ścinania juz nie lubie A farbować nie farbuje Ja nie wiem co się z moim mężem dzieje, wstałam dziś do pracy, a tu śniadanko dla mnie No i właśnie zdałam sobie sprawę, ze zaczynam 5 miesiąc
|
|
|
|
#621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest moje hmm chyba z 4 wypowiedzenie ale 2 w języku ang ![]() Cytat:
![]() a co do chwili luksusu : dokładnie scio ale ten czas leci...ani się obejrzysz a będzie już po ![]() Ja najmniej lubię mycie włosów u fryzjera,przez to ,że jestem niska zawsze mi się wbija ta "myjka" w kark i potem mam siniaka...mało przyjemne... Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-30 o 17:29 |
||
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubie jak fryzjerka masaz glowy mi zrobi
atomufka to na kiepskich fryzjerow trafiasz, bo ta 'wanienka' do mycia jest regulowana pzreciez ![]() a swiatelka fajne. scianani tez nie lubie, patrzec na siebie taka wymemlana w tym smiesznym lustrze i patrzec na rece fryzjerki
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka podobno niektóre tabletki mają problemy z twardymi tabletkami. Poza tym jak wciśniesz opcję multitabs, to pstryka Ci non stop, że brakuje np. soli
ale wiesz... ja wiem tylko tyle co przeczytałam w necie w opiniach o zmywarkach Atomufka super schody Gucia dokładnie, każdego co innego relaksuje. Ja np. u fryzjera się zawsze wynudziłam, a u kosmetyczki czerpałam całą przyjemność z każdego jej dotyku Scio kolejne brawa dla męża ![]() Dziś pierwszy raz od ponad roku wyszłam z rozpuszczonymi włosami i... mój mąż jest bardzo uradowany, nie pozwolił mi związywać, rodzice na mój widok powiedzili wow hehe mała zmiana a jaka rekacja
|
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę jak dba o swoją żonę! Super!Ale ten czas leci! 5 m-c! szok!!!!!! Madzia, mała rzecz a cieszy! ja uwielbiam masaż i mycie głowy u fryzjera, ale mam taki problem, że ja nie potrafię głowy ułożyć na tej "wanience" i zawsze kark mnie boli, szyja od napięcia mięśni - koszmar!
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia ja mam tak samo
nie wygodna jest ta wanienka Chciałam Wam zrobić zdjęcie jak wyglądam w tej pralince (kolorze) i w rozpuszczonych włosach a tu zonk.... 2 tyg temu pożyczyłam aparat bratu, właśnie mąż mnie uświadomił |
|
|
|
#626 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ten pył jest straszny my przeprowadzka w lutym, ale ktorego dokładnie jeszcze nie wiem. pewnie po egzaminie na studiach bo wczesniej nie bede miała do tego głowybiała sofa wygląda cudnie, ale na pewno nie jest praktyczna i szybko sie brudzi Cytat:
![]() schody pieknie sie prezentują, u nas tez beda światełka, ale beda podswietlały na razuie beton hihi Cytat:
Cytat:
![]() wrzucam pare fotek z domku nowy nabytek krzesła, stół strasznie świeciło słońce wiec trudno mi było uchwycic kolor - dab czekoladowy na zdjeciach wpada w mahonprzy okazji wrzucam nieskonczona sypilanie ![]() aa i jeszcze deszczownia
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
ooo szkoda, jestem ciekawa jak Ci jest w rozpuszczonych włosach
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krzesła i stół super! I ładny kolor wybraliście do sypialni India, już się nie mogę doczekać zdjęć jak się wprowadzicie, na razie wszystko mi się podoba i jestem bardzo ciekawa efektu końcowego!
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
India super się to wszystko prezentuje. A stół bardzo podobny do mojego, też ma te wstawki srebrne
![]() Gucia.... jak odzyskam aparat to wkleję |
|
|
|
#630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już u tylu fryzjerów byłam w życiu ,że nie potrafię wymienić i praktycznie za każdym razem to samo a ostatnio fryzjer tak mi skutecznie umył włosy ,że miałam całe plecy zlane ![]() Cytat:
naprawdę przez rok czasu ani razu nie rozpuściłas?![]() Cytat:
ja też jestem ciekawa ![]() Dziękuję za miłe słowa o schodach ![]() india pięknie bardzo mi się podobają panele w salonie no i cała reszta też super!Wybrałam łóżko do sypialni i parę innych rzeczy do mieszkania.Ciekawa jestem ile kosztuje transport z ikei.. Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-30 o 18:25 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

Potem już przy wyjściu ten mały tak płakał, aż był siny, zostawiła go w wózku i poszła oddać buty. 

my przeprowadzka w lutym, ale ktorego dokładnie jeszcze nie wiem. pewnie po egzaminie na studiach bo wczesniej nie bede miała do tego głowy