Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010r. - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-30, 12:08   #2491
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
nasza o 7:30 zarzadzila pobudke, ja teraz siedze i pisze pytania do wywiadu z kibolami a tz z nia pawiana świruje.
Zrobilsm test i jest 2 kreska na tym takze, malo widoczna ale jest.
To chyba znak ze moge sie cieszyc?:P
ja też Wam życze chłopczyka, żeby Oliwka miała braciszka

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Jeszcze mam pytanie do dziewczyn,które mają w domu kwiaty i się na nich znają:Jakie kwiaty są mało wymagające w pielęgnacji?ja nigdy kwiatów nie lubiłam-kocham storczyki,ale wszystkie mi zdychają.Jeden jeszcze jest od tż,ale odkąd odpadły mu kwiaty nic nowego nie chcę wypuśćić;/
Dostałam od babci pięknego kwiata(nie wiem co to)i rośnie mi jak szalony,co rusz wypuszcza mi nowe liście i strasznie go lubię,bo widzę,że i on lubi mnie
Jeszcze mam coś czego nazwy nie znam od sąsiadki i najpierw chyba odchorował zmianę miejsca,bo w sumie był tak brzydki,że go chciałam wyrzucić-jednak wypuścił mi 2 zdrowe listki,czyli wraca do życia.
I mam ochote coś dokupić,tylko nie wiem co?potrzebuję czegoś co wymaga minimum do życia
ja mam storczyki i mi rosną ale trzeba je bardzo malutko podlewać i nie lubią za bardzo słońca
storczyki własnie mają taki okres, że nie kwitną jakiś czas, a później co troche

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Anakazar zamiokulkas naprawdę nie wymaga pielęgnacji a ma piękne ciemno-zielone grube liście.
Co do storczyka mi tez umarł ale dalej go podlewałam i korzonek mi wyrósł,z miesiąc temu zakwitnął jeszcze raz i mam kwiaty zimą

Darusia zawsze się nad tym zastanawiałam,przeciez teraz nie będziesz mogła dźwigać jak Oliwkę bedziesz podnosić?Drugi raz dwie kreseczki to juz raczej na 100% tylko nie zwiej nam teraz na inne forum

A to Danio przed chwilą usnął prawie na siedziąco.
Danielek jak sobie fajnie śpi, jaki słodziak

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 12:35   #2492
mrowak
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Anakazar, teraz uważaj:

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Anakazar - ja polecam skrzydłokwiaty.
kototrujące

Cytat:
Moja mama ma fikusa benjamina,dużego,wyrośnię tego,pięknego i tak mi się strasznie podoba,ale mówi,że on kapryśny jest.
kototrujące

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Ana ja polecam draceny inaczej smocze drzewo

A wiecie że duzo egzotycznych kwiatów jest trujacych np. difenbachia , kroton

Mi tez by się taki sprzątający pies przydał , mojego nie wpuszczę do chaty bo mi zdemoluje to wariat jest i wazy jakieś z 60 kg.

kototrujące

libra, pokaż psiula
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 13:03   #2493
CAROLAJKA
Raczkowanie

Dziewczyny pewnie już za późno ale napiszę u nas z dziwnych miejsc to była wc na lotnisku, winda, i cmentarz ale to był zakład który oczywiście wygraliśmy

my z Daną już u Tżta mała podróż zniosła bezproblemowo tylko moja głowa pękała całą drogę słuchaliśmy piosenek Lili Baby ona je uwielbia

o jakim klubie piszecie ? czy ja mogę też do niego dołączyć ? chętnie bym poczytała i wypróbowała jakieś wasze przepisy o których piszecie

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Darusia GRATULUJE oby faktycznie tym razem w Twoim brzuszku rósł braciszek Oliwkowy
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 13:07   #2494
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
nasza o 7:30 zarzadzila pobudke, ja teraz siedze i pisze pytania do wywiadu z kibolami a tz z nia pawiana świruje.
Zrobilsm test i jest 2 kreska na tym takze, malo widoczna ale jest.
To chyba znak ze moge sie cieszyc?:P
matko moje ogromne gratulacje strasznie się cieszę oby wszystko było w porządku podziwiam za odwagę i gratuluję decyzji super, że się tak szybko udało no to szykuje się nam dzidzia chyba zimowa teraz??? obliczałaś już?? kiedy idziesz do dr?? jeju ja też chcę tylko nie opuszczaj nas
Cytat:
Czesc kobietki

ZROBIŁAM DZIS TEST!!!
2 KRESKI, JEDNA MALO WIDOCZNA POD SWIATLO, ALE JEST!
j.w. ogromnie się cieszę
Wreszcie mam chwilkę, żeby napisać więcej co u nas mały zasnął godzinkę temu, obiad właśnie zjedliśmy, później idziemy na spacerek i może do teściów Kubuś pięknie powtarza za nami słowa mama, tata, baba, dada, dzidzi, nie, pokazuje oko, nosek na zabawkach (to już opanował jakiś czas temu) i na ludziach, raczkuje niemalże biegnąc do przodu - uwielbia dochodzić do drzwi i się nimi bawić, je już tylko i wyłącznie moje gotowane zupki, słoików nie ruszy - jedynie owoce i deserki. ostatnio podgryza też chlebek jak ja coś jem, podchodzi i otwiera dziubek poza tym jest jeszcze bardziej rozkoszny niż był, taki mądry i jak mu czegoś zabraniam ruszyć to od razu główką kręci, piszczy fajnie, przedrzeźnia nas no mówię wam jeszcze bardziej oszalałam na jego punkcie Za to mojej siostry ta mała - horror siostra już chyba depresję zaczyna mieć, zła na wszystko, nawet się wysikać nie może bo dominisia za nią wyje jakby ją ktoś ze skóry darł
Wygrałam na all fajną pakę na wiosnę za 205 zł - same h&m next, Gap - nówencje wszystkie z metkami!!! wartość paczki babka podała na 1200zł, ustawiła sobie aukcję na 3 dni i chyba nie każdy zdążył obejrzeć, ja ustawiłam sobie snajepra na max 400zł no i wygrałam, mówię wam ciuchy zarąbiste, koszulki, koszula w kratę spodni 5 par, polarek, sweterek fajny na guziki. Babka chyba się nieźle wkurzyła
Jeszcze jedną wylicytowałam za 75 zł, w której jest min kurtka rebel na 3-4 latka nówka z metką, 2 pary ogrodniczek h&m, bluza, jakieś bluzeczki z długim, jeansy, ale ta mi jeszcze nie przyszła - ale głównie ta kurtka mi się spodobała Jeszcze tylko mi potrzebna kurtka na wiosnę i mały ma wsio do przyszłej zimyoprócz butów
Wiecie jak się cieszę, że mam ferie od jutra - calutkie dnie z Kubusiem - jak za czasów macierzyńskiego może wreszcie upatrzę jakąś parasolkę na wiosnę wystawiłam mój wózek coneco ten z dondolą i spacerówką już drugi raz, bo max chcą mi dać za niego 255 zł a ja chcę 400 i ten co teraz mam baby design sprint też chcę sprzedać i kupić właśnie parasolkę tylko nie wiem jaką, na tego maclarena mi szkoda kasy i jak je oglądałam to takie szkieletowate mi się wydawały najbardziej się skłaniam do espiro city albo active.

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 13:14   #2495
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

nie nie nie opuszcze, do lekarza ide jutro po 12 :00
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 13:38   #2496
libra777
Zakorzenienie

Mrowak a ja wyczytałam że dracena nie jest trująca no ale lepiej uważać.
Później wkleję zdjęcie psiska jakies możz znajdę.

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Baobabku mogła dać cenę minimalną.
Ja też nieraz oglądam te paki ale jakoś nie mam cierpliwości ich przeglądać i jak juz kilka sobie upatrzę to w końcu nie wiem którą wybrać , a nie raz naprawdę są fajne ubranka i nowe albo prawie nowe,takie dziecko jeszcze nie niszczy.
Gratulację za Kubusiowe postepy
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 14:04   #2497
libra777
Zakorzenienie

Mrowak to mój psiur , teraz wygląda tak samo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_1167.jpg (220,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_1171.jpg (235,1 KB, 30 załadowań)
Stary 2011-01-30, 14:24   #2498
anakazar
Zakorzenienie

mrowaczku widzisz gdybyś mi nie napisała o tych trujakach to bym zakupiła,którąś z tych roślin-kot by objadł i by zdechł i ja bym mogła kupić skórzane meble...(nie no kocham mojego kota)

Byłam teraz u koleżanki i ona ma właśnie ławe szklaną z tymi kantami i zdecydowanie odpada.Nina chodziła i musiałam pilnować,bo kilka razy by mi się główką nadziała.Szukam owalnego blatu i nawet znalazłam,ale co z tego jak na przesyłkę prawie wszędzie trzeba czekac od 3 dni do 21-do dupy z tym.

Jutro pojadę do mamy i pochodzę po meblowych-może coś znajdę,a tak nie lubię łazić po takich sklepach;/

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 15:32   #2499
ania p
Zakorzenienie

ana - ja miałam beniamina 15 letniego wyobraź sobie jaki to był kolos to już yło drzewo a nie kwiat w takiej ogromnej donicy go mieliśmy , oddałam sąsiadce co dom buduje i wielki salon ma bo u nas już za duzo zajmował miejsca . One niby kapryśne ale nasz nie raz zgubil wszystkie liście to tylko go bardzo mocno trzeba było wodą przelać i wszystko odrastało . Bedę miała niedługo drugiego bo dwie wielkie draceny kolezance oddaje u nas rosna kwiaty goganty w domu
Stary 2011-01-30, 15:34   #2500
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Mrowak to mój psiur , teraz wygląda tak samo
ale fajny! i widać, że im bardziej mokry i im bardziej narozrabia tym się lepiej czuje

Cytat:
mrowaczku widzisz gdybyś mi nie napisała o tych trujakach to bym zakupiła,którąś z tych roślin-kot by objadł i by zdechł i ja bym mogła kupić skórzane meble...(nie no kocham mojego kota)
jako moderator kociego forum czuję powinność informowania jeśli mam wiedzę na temat jakiś (matko, co za zdanie)
sama wydałam kroton i chyba ze trzy ładne skrzydłokwiaty z bólem serca. Przyznaję się natomiast do posiadania 3 sztuk zamii, ale wysoko na szafie w pokoju zamykanym na noc (przyszyły pokój Gabrysi), a jak Gabrysia już będzie tam na dobre to nie wiem co z nimi zrobię.
co do storczyków, to ja też ręki i cierpliwości do nich nie mam-ukatrupiłam chyba 3 i jedyne co mnie łaczy z tymi roślinkami to przetłumaczony na ich temat poradnik dla hodowców odmian pachnących- co ja się wtedy naklęłam szukając słówek odpowiednich to szok!
A teraz wracam do rozwiązywania zagadki serii morderstw z miłosnym wątkiem w tle (czy raczej romasnu z morderstwami w tle).

AniaP, ależ to musiało wyglądać to drzewsko-pięknie!

p.s. wysłałam Ci zapr. na NK (mam nadzieję, że to Ty byłaś )

ej no powariowałyście w tym klubie? kiedy ja mam nadążyć z czytaniem 2 miejsc??? poczekaaaaaaaaaajcie do marca

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2011-01-30 o 15:38
Stary 2011-01-30, 16:08   #2501
ania p
Zakorzenienie

mrowak nawet go nie mam chyba nigdzie na focie , tylko SZymek sie wspinał na doniczkę i wywlekał mi ziemie , na szczęście szybko mu przeszło . Teraz ma dwoe takie wielkie draceny ok 1.5 metra kazda ale już też mam chętną na nie . .
A na NK to byłam ja
Stary 2011-01-30, 16:57   #2502
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość

p.s. wysłałam Ci zapr. na NK (mam nadzieję, że to Ty byłaś )
A mnie nie zaprosisz>??

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 17:10   #2503
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
Dziewczyny pewnie już za późno ale napiszę u nas z dziwnych miejsc to była wc na lotnisku, winda, i cmentarz ale to był zakład który oczywiście wygraliśmy
Cmentarz??? To też ekstremalne miejsce. Ale szczegóły to bardzo proszę już w klubie opisać. Ale jak? NA jakimś grobie? I co może jeszcze o 12 w nocy??

Libra - świetnego psiaka masz i fajna okolica.

Jeżeli chodzi o storczyki to ja o nie wcale nie dbam a one i tak kwitną nawet te co mam w mieszkaniu w Wawie podlewane raz na miesiąc albo przelewane też kwitną.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 18:04   #2504
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
ana - ja miałam beniamina 15 letniego wyobraź sobie jaki to był kolos to już yło drzewo a nie kwiat w takiej ogromnej donicy go mieliśmy , oddałam sąsiadce co dom buduje i wielki salon ma bo u nas już za duzo zajmował miejsca . One niby kapryśne ale nasz nie raz zgubil wszystkie liście to tylko go bardzo mocno trzeba było wodą przelać i wszystko odrastało . Bedę miała niedługo drugiego bo dwie wielkie draceny kolezance oddaje u nas rosna kwiaty goganty w domu
Szkoda,że to nie ja byłam tą sąsiadką,ktorej go oddałaś.
Ja bym go kupiła,bo tak mi się podoba-tylko,że mrowak mnie uświadomiła z tym kotem.
mrowak na wizoozu jesteś modem?

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

http://demotywatory.pl/2635498/Dzieci

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

tylkooliwka mój zięciunio jaki słodziak-ma więcej włosów na głowie niż jego dziewczyna

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Tż mi powiedział,ze kupił dzisiaj Ninie krzesełka+stolik w te przeklęte księżniczkii kupił coś jeszcze,ale wolałam,żeby nie mówił,bo jak to znowu będzie w księżniczki to
A tyle razy mu mówiłam,żeby nic sam dziecku nie kupował

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-01-30, 18:41   #2505
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:

, na forum aisha

Asiulek, już zaprosiłam i teraz popadam w kompleksy oglądając Twoje zdjęcia....dziewczyny sprawdzony pomysł na zrzucenie brzusznej opony poproszę! Czy któraś chodziła kiedyś na pilates?

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2011-01-30 o 18:45
Stary 2011-01-30, 19:00   #2506
P0P70
Zakorzenienie

Ja chodziłam na pilates. Zmęczyć na tym to się nie da. Ćwiczy się powoli celebrując każdy ruch uważając na oddech. Ja to zawsze sie śmiałam że po tych ćwiczeniach to jestem wyższa o 5 cm. Bo tam tak wszystko się wyciąga. Ogólnie powiem tak że jako coś dodatkowego jest ok. JA jak szłam na pilates to potem koniecznie musiałam poćwiczyć coś dynamicznego. Albo po czymś dynamicznym pilates na wyciszenie. Mi to trochę jogę przypominało ale bez jakiś strasznych wygibasów.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 19:01   #2507
cynamonkowa
Raczkowanie

GG do cynamonkowa

Libra, cigi, tylkooliwka, la_wenda - DZIĘKI dziewczyny za podpowiedzi..u nas na szczęście nastąpiła zmiana koloru jestem spokojniejsza uffff

Darusiaaaa - gratulacje!!! skuteczność 100%
mmm te 2kreseczki,nawet nie do końca wyraźne,czasem mało widoczne..a tyyyyle radości
my planujemy powiększać rodzinkę jak Nadia będzie mieć ok.1,5roku,ale kto to wie jak to będzie braciszka Nadince będziemy uskuteczniać

Edytowane przez cynamonkowa
Czas edycji: 2011-01-30 o 19:02
cynamonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 19:09   #2508
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

JA zrobiłam dzisiaj podejście do jajecznicy nr. 3 i niestety gdyby Oliwka miała czym to na pewno by zwymiotowała.
Ja też dziś zrobiłam jajecznicę ale pierwszy raz. Troszkę zjadł ale chyba zbytnio mu nie smakowało. Kaszkę wcinał aż uszy się trzęsły

Cytat:
ja nigdy kwiatów nie lubiłam-kocham storczyki,ale wszystkie mi zdychają.Jeden jeszcze jest od tż,ale odkąd odpadły mu kwiaty nic nowego nie chcę wypuśćić;/
Ale jak zdychają? Schną? gniją?
Ja mam 4 (jednego kupiłam zdychającego za 5zl i uratowałam) Trzy z nich niedługo zakwitną, jeden chyba potrzebuje dłuższej przerwy. Ostatnio wszystkie kwitły w wakacje Jednego mam prawie 3 lata i kwitnie czasem 3 razy w roku

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
A mnie nie zaprosisz>??
Ja Cię jakiś czas temu zaprosiłam ale nie przyjęłaś

Moja gwiazda już ponad pół godz śpi. W dzień tylko 40min na spacerku spał a wczoraj dla porównania 1,5h na spacerze i 40min w domu...
A ja oglądam kubusia puchatka

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 19:15   #2509
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

mrowak a mnie na nk to nie zaprosisz (Agnieszka G-Ś)

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 19:46   #2510
mrowak
Zakorzenienie

gmyrelka, jakas panienka z Lublina mi wyskakuje???
Stary 2011-01-30, 20:08   #2511
anakazar
Zakorzenienie

Spać w nocy nie mogłam i przespałam tylko 7 godzin i teraz już ledwo zipie-czuję się jakbym parę ton węgla łopatą przerzuciła i rowerem 200km przejechała.
Idę spać.
Dobranoc.

Stary 2011-01-30, 20:13   #2512
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

A ja byłam dzis na uczelni i mam zaliczone juz prawie wszystko.. został j. angielski, i 2 ostatnie egzaminy z atydzien z socjologi i psychologii.. najtrudniejsze!!

Byłam wczoraj z T. potanczyc zabaw au nas była rada rodziców z podstawówki organizowała... ale sie wytancowałam!! o 2 w nocy wrócilismy a o 5 juz na uczelnie sie szykowałam.. jestem padnieta!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 20:24   #2513
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

mrowak znajdź mnie u Asi albo Ani p bo chyba nie wyskakuje w wyszukiwarce
Znalazłam Cię i zaproszenie wysłałam

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-01-30 o 20:31
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 20:44   #2514
ania p
Zakorzenienie

ana - nmoje kaktusy te duże maja koło 2 lat te małe mamy koło roku .

a te dwa kwiatki co wstawiam foty moze mi ktoś powie co to jest ?
zaraz napisze wiecej tylko z kompa TZta wrzyucam foty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010853.jpg (54,8 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010854.jpg (53,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010855.jpg (39,1 KB, 26 załadowań)
Stary 2011-01-30, 21:04   #2515
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość

Ja Cię jakiś czas temu zaprosiłam ale nie przyjęłaś
Serio?? ojej.. pewnie przypadkiem... to poprosze raz jeszcze

mrowak- nie przesadzaj... jam kościotrup...

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Aaaa... już przyjęlam Nie zajarzylam, że to Ty

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:10   #2516
lindsley
Zakorzenienie

Zmieniacie co dzień piżamki? No bo jak Michaś był malutki to normalne dla mnie było a nie wiem kiedy przestać no bo sama przecież nie śpie co noc w czym innym

Jakie macie kremy dla dzieci na zimę? Bo ja niby zimowy babydream (nic poza nivea nie było a ona kiedyś uczulała) a ma w składzie wodę (dopiero kilka dni temu doczytałam) Miałam z nivea ale Michasiowi krostki wyskakiwały i dałam tz-ta bratowej a teraz już się nic nie dzieje po nivea i chyba kupie znów, bo każdy inny jaki oglądałam ma w składzie wodę

Czy Wasze maluchy też mają tak śmierdzące kupy? No ja już ustami oddycham przy zmianie pieluchy bo wytrzymać nie idzie, do tego Misiek ledwo odepnę pampka łapie się za siusiaka Cyrki mamy z tym przebieraniem ostatnio tym bardziej że robi kupy kilka razy dziennie (kiedy te zębulce wyjdą w końcu)

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:13   #2517
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda,że to nie ja byłam tą sąsiadką,ktorej go oddałaś.
Ja bym go kupiła,bo tak mi się podoba-tylko,że mrowak mnie uświadomiła z tym kotem.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

http://demotywatory.pl/2635498/Dzieci

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

tylkooliwka mój zięciunio jaki słodziak-ma więcej włosów na głowie niż jego dziewczyna

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Tż mi powiedział,ze kupił dzisiaj Ninie krzesełka+stolik w te przeklęte księżniczkii kupił coś jeszcze,ale wolałam,żeby nie mówił,bo jak to znowu będzie w księżniczki to
A tyle razy mu mówiłam,żeby nic sam dziecku nie kupował
Niech kupuje doceń chłopa ze chce coś kupić mój czasem ciuszki dla Szymka kupuje nie zawsze są w 100% w moim guście ale wiem że się stara żeby dla niego coś znaleźć są w jego guście. A tak jak się chłop zniechęci to nigdy nic nie kupi

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Ja chodziłam na pilates. Zmęczyć na tym to się nie da. Ćwiczy się powoli celebrując każdy ruch uważając na oddech. Ja to zawsze sie śmiałam że po tych ćwiczeniach to jestem wyższa o 5 cm. Bo tam tak wszystko się wyciąga. Ogólnie powiem tak że jako coś dodatkowego jest ok. JA jak szłam na pilates to potem koniecznie musiałam poćwiczyć coś dynamicznego. Albo po czymś dynamicznym pilates na wyciszenie. Mi to trochę jogę przypominało ale bez jakiś strasznych wygibasów.
Ja chodziłam na joge ale po jodzie to nie tyle co byłam zmęczona fizycznie ale wszystko mnie bolało
Stary 2011-01-30, 21:35   #2518
libra777
Zakorzenienie

Ana po 7 godzinach Ty jesteś padnięta??? prześpij sobie 5 i to z przerwami albo 4, ja po 7 byłabym jak skowronek
Ania fajna ta donica z kaktusami tez kiedyś miałam podobnie zrobione , a kwitną Ci? Ja zawsze na całe lato wystawiałam na dwór i pięknie kwitły,ale nie mogą być ani na pełnym słońcu ani w deszczu
Lindsley ja nie zmieniam codziennie piżamki, a buzię smaruję masłem shea
--------------------------
Wiecie co mój syn zrobił wyciągnął z szuflady przyprawę do chili con carne i rozerwał sobie torebkę i się najadł wrzask był nie z tej ziemi trzeba było mu buzię w środku myć i cukrem go napaść , dobrze ze oczu nie zatarł.

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Mrowak Ty chcesz pilatesem oponę brzuszną zrzucić zapomnij ja nie ćwiczyłam ale miałam płytę i jak włączyłam i zobaczyłam to stwierdziłam że może usnę przy tym
Porzucaj oponą od samochodu to zrzucisz
A tak na serio to brzuszki albo hula-hop nie znam innego sposobu.
Gdzieś czytałam że taki sposób tycia może być wynikiem długotrwałego stresu dla kobiet najlepiej jak tyją w biodrach i dupie (ponoć)
Stary 2011-01-30, 21:53   #2519
cigi
Rozeznanie

hellol;
ana 7 godzin Ci malo? A ile normalnie spisz?

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
ana - nmoje kaktusy te duże maja koło 2 lat te małe mamy koło roku .

a te dwa kwiatki co wstawiam foty moze mi ktoś powie co to jest ?
zaraz napisze wiecej tylko z kompa TZta wrzyucam foty
Tak mi namieszalyscie w mozgownicy, ze Ty o kaktusach, a ja od razu wiadomo o czym mysle ;
Ja mysle, ze ten pierwszy kwiatek to cos z rodziny gruboszowatych; jakies drzewko szczescia;

Ana polecam wlasnie takie gruboszowate, nie podlewa sie niemal, albo bluszcz, tez jest ladny i malo wymagajacy; (ale chyba trujacy); mam tez takiego jednego, ale nie wiem jak sie zowie;
Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Zmieniacie co dzień piżamki? No bo jak Michaś był malutki to normalne dla mnie było a nie wiem kiedy przestać no bo sama przecież nie śpie co noc w czym innym
mojej codziennie nie zmieniam, ja na wech, jak czuje dzidzie za bardzo, to zmieniam, okolo tygodnia; w sumie, to i tak czysta taka pizamka jeszcze, przeciez ona czysciutka, jak idzie spac, a poci sie tez niewiele, chyba ze ze mna spi, po jedzonku, bo u nas wielka koldra i ja ja ogrzewam;
Cytat:
Wiecie co mój syn zrobił wyciągnął z szuflady przyprawę do chili con carne i rozerwał sobie torebkę i się najadł wrzask był nie z tej ziemi trzeba było mu buzię w środku myć i cukrem go napaść , dobrze ze oczu nie zatarł.

o rany, polknal czy polizal tylko? Bo mnie to sie wydaje, ze to mogloby normalnie poparzyc przelyk... Przeciez to strasznie ostre...
libra fajnie tam u was na tej wsi; sielsko; strasznie mi sie podoba...

Edytowane przez cigi
Czas edycji: 2011-01-30 o 21:54
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:57   #2520
la_wenda
Raczkowanie

Aniap ładne kwiatki
Pytałaś o gatunki więc mogę tyle napisać, że Twoje kaktusy to opuncje, na drugim zdjęciu masz jakiegoś grubosza czyli Crassula sp. a na trzecim jest nolina. Nie wiem czy wiesz ale nolina ma bardzo ostre liście można sobie nawet coś odciąć jak mocno pociągniesz, trzeba uważać przy dzieciach. Ja swoją wyniosłam z mieszkania bo Ignaś zaczynał łapać.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości