![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Chanel Chance edp, AoD, probki
NIEAKTUALNE
2. Ange ou Demon edp. wyjściowo 30ml, pozostało ok18-20ml. -nie ma 3. Neonatura Cocon - niewielki ubytek, w kartoniku 4. Nina Ricci - Nina edt. czerwone jabłuszko - troszkę ponad 1/3 z 30ml - brak 5.VC&A Jesień, ok 40/125ml tester z korkiem 6. Lolita edp. 30ml z testowym ubytkiem - nie jestem pewna czy chce oddac ![]() Poza tym, dysponuję decantami, które oddam w jakimś większym pakiecie, lub mogą stanowić dodatek: Lacoste Touch of Pink - ok 4ml Demeter Fresh Hay - ok 4ml Demeter Holy Smoke - ok 0,7ml Demeter Fraser Fir - ok 4ml Demeter cinamon bun - na jeden test YSL Cinema eau d'ete - 1ml P.Smith London - 1ml AoD Tendre - ok 4-5ml Milinard Vanille Patchouli - 5ml Les Belles Delice d'espices - 3ml Angel różany - ok 9ml Cinema (nie wiem edt czy edp) - ok 8ml Próbki i odlewki są produkcji własnej, pochodzą ze wspólnych zakupów lub z wymianek z wizażankami. Serdecznie zapraszam, wszystkie posiadane przeze mnie kosmetyki są oryginalne. Najchętniej wymienię większymi partiami, bo niestety poczta urzęduje w mało przyjaznych mi godzinach ![]() Najchętniej przyjelabym mało używane lakiery do paznokci dobrych firm, tylko o kremowym wykończeniu. Szczególnie dam sie pokroic za Tickle my France opi lub lakiery w kolorze baby blue ![]() Edytowane przez Mimi87 Czas edycji: 2011-03-01 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chanel Chance edp, AoD, probki
może u mnie coś za chance??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
.. i u mnie za chance
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hey! coś za chance?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Thelila, chyba chciałabym Addicta, ale zanim się zdecyduję musiałabym go sobie przypomnieć. Odezwę się do Ciebie we wtorek, dobrze?
Dziękuję za pozostałe propozycje, niestety nic nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie podoba mi się parę próbek i AoD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za AoD?
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Moze znajdziesz cos za chanela?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za odlewke chance i pare probek?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za kilka probek/odlewek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
A moze cos z moich perfum Ci wpadnie w oko w zamian za Chance? Pozdrawiam ![]() Si |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Gucci edp. - do 5ml Gucci edp. II - do 5ml HR Wanted - do 5ml ? ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jestem za
![]() ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2011-01-30 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
wypatrzyłam u Ciebie chance chanel, mam w wątku meteoryty mythic. zapraszam do siebie
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Witam! znajdziesz coś za
Ange ou Demon edp oraz Lacoste Touch of Pink - ok 4ml Demeter Apple Pie - ok 4ml Demeter Fresh Hay - ok 4ml Demeter Fig Leaf - ok 2ml Demeter Fraser Fir - ok 4ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, najchętniej wymieniłabym Chance na inne perfumy. Jeśli mi się nie uda oddam za meteorki, ktore podobaja mi sie u kamelya.
entroducing wpadla mi w oko czekoladowa duża torba, ale nie wiem ile jest warta i co byś za nią chciała. I szalik z rękawiczkami tez mi sie podoba ![]() Poza tym serdecznie dziekuje, ale nic nie wybrałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
interesuje mnie AoD ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
2. Ange ou Demon edp. wyjściowo 30ml, pozostało ok18-20ml. Zdjęcia mogę wysłać tylko mmsem, gdyż kot pogryzł mi kabel usb i wciąż nie mogę się zebrać, żeby zanabyć nowy. lub / i Angel różany - ok 9ml Gucci edp. - do 5ml Gucci edp. II - do 5ml Dolce Vita - ok 6-7ml VC&A jesień - do 10ml
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Podobają mi się i Perły i eau Premiere, tylko niestety za dużo ich, a nie chce raczej odlewek
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
ok. dzięki
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
co byś mogła oddać za meteoryty i ile jest cocona?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Mimi87
![]() Demeter Apple Pie - ok 4ml Demeter Fig Leaf - ok 2ml Aziyade - ok 1,2ml D&G Feminine - ok 4ml A.P Maitresse - ok 2ml Schalimar - ok 2ml resztka we flakonie Dolce Vita - ok 6-7ml Znajdziesz coś za wszystkie albo część? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Luskap, cocon jest nowy, bez dwóch psików, a meteorki wolałabym jednak w kulkach niz prasowane.
vea, podoba mi sie: AA Cherry Blossom - wspólnozakupowe 5 ml (bez psika testowego) - Cacharel Promesse - 10 ml w atomku bez psika testowego - Trurssardi, Inside - ok 5 ml w atomku i jezeli by dalo rade bardzo bym prosila po małej kapce ametysta i czekolady? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pytam, więc jeszcze raz na wszelki wypadek ![]() czy za w/w albo chociaż tylko za Gucci II, cos u mnie znajdziesz? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.