|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
![]() Ja uwielbiam zwierzęta ![]() A moją ukochaną suczkę to wprost wielbię ![]() Oj,wypadku? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Namietne_usta ja też się boję ciemności ![]() Jak jestem sama w domu to śpię przy świetle.
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2011-01-31 o 23:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro mnie nie będzie. Tzn. będę maksymalnie do północy. Dobrze,że znalazłaś te kody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | ||
Zakorzenienie
|
A my śpimy we 3
![]() Ja i 2 sunie pekińczyki ![]() Czasami też we 4, bo czasem TŻ u mnie śpi ![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gupku, a co ćwiczysz? Zdradź ![]() Noo była mowa o garnier, była. A odżywkę też miałaś, czy sam szampon? No to ładnie. Mam wobec tego kolejny 100% zakup. Muszę się jednak ogarnąć i odczekać! ![]() Mi po kawie wali serce, czuję się jak w szklanej kuli i ogólnie okropnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez suczka, ale w sumie to do pekińczyka mało podobna oprócz lekko przypłaszcznego pyszczka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wtedy go zazwyczaj budzę, bo wyobrażam sobie, że gryzie się w śnie z jakimś psem. Bo o czym pies może śnić ? ![]() Też bardzo kocham zwierzęta ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak śpimy w 2 (ja i pies) to mi to nie przeszkadza, ale dla 3 sztuk to rzeczywiście moje łózko jest troche za ciasne. Tylko co ja poradzę, ze pies juz się nauczył tak ze mną spać i nawet jak jest też tż to nie mam sumienia wywalać psa do siebie. Zresztą tż nigdy nie miał spa więc dla niego spanie z nim w jednym łóżku jest czymś nienormalnym.
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2011-01-31 o 23:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zadomowienie
|
My zazwyczaj też śpimy w trójkę, tzn. ja, TŻ i pies
![]() My na jednej połowie łóżka, pies na drugiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 | ||
Zakorzenienie
|
Namietne_usta on też je kocha tak jak ja
![]() Z resztą jak zajmą pół łóżka to ma pretekst,żeby się do mnie przytulić ![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Ja też się cieszę, tym bardziej, że do tej pory każdy komu o tym mówiłam twierdził,że jestem dziwna.
#643 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ćwicze Brazil Butt Lift czy jakoś tak ![]() nawet fajne to jest, po tygodniu ciało staje się takie bardziej zbite, mniej galaretowate w sensie ![]() Miałam sam szampon, odżywki używałam garniera do wlosów blond tylko ![]() Ogólnie z garniera naturana pielęgnacja duzo przetestowałam z racji że łatwo dostępne, ładne buteleczki i tanie i bez silikonów ![]() - najpierw miałam ten z awokado- nawilża bardzo fajnie, wygładza włosy - do wszystkich rodzajów włosów z aloesem- oczyszcza i tyle, zwykly szampon, ale wole go od tego z awokado ze względu na to że włosy sa abardziej puszyste - obecnie używam dla mężczyzn z cytryną- mój ulubieniec oczyszcza tak że włosy skrzypią i sa puszyste (jak na swoje mozliwosci) Teraz w kolejce na półce czeka ten do włosów farbowanych z żurawiną..Ale stoją też 2 szampony schaumy push-up i duży herbal essences i jakiś biedronkowy i... ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- A co do spania z psem to ja z psem nie śpię, bo ona nie może spać w pokoju, który jest zamknięty, a ja nie potrafię spac przy otwartym.. więc spi z mamą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
eee, a co to takiego?
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja moją zawsze budzę, jak piszczy przez sen. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię tego u siebie, ale nie potrafię zmienić. Jak moi rodzice gdzieś wyjeżdzają to zaraz sprowadzam do siebie tża, najgorsze jak po kilku dniach chce iść na jedną noc do siebie a ja mam zaraz focha.
![]() |
#649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boże, pamiętam do dziś jedną hardkorową - kilka okrążeń na TAAAAAKIM stadionie. To był koszmar ![]() Te Twoje ćwiczenia sugerują po nazwie, że chodzi o pośladki.. jak dokładnie wyglądają ? (nie pośladki, tylko ćwiczenia ![]() Też nie umiem spać przy otwartych drzwiach. (patrz w/w wkręty i schizy ![]() Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-01-31 o 23:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
Kilka minut temu miałam dowód takich snów psów. Mój piesek przez sen zawył jak wilk do księżyca. Ciekawe co jej w tej głowie siedzi.
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbym czytała o sobie! Ja akurat teraz mieszkam sama z TŻ, który ostatnio często miał nocne dyżury. Także zostawałam tylko ja i psy + kot sami! W wielkim domu. To dopiero schiza. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
#653 |
Zakorzenienie
|
Już wywęszyłam analizę składu - jest całkiem, całkiem. Napewno z czasem kupię tą odżywkę CHI
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
My zastanawiamy się własnie nad wynajęciem mieszkania i już zapowiedziałam wszystkim, że jakby tż musiał pracować na nocne zmiany to sama nie zostanę. Będę spała u rodziców jeśli dojdzie do tego wynajęcia
![]() Chyba mam to po niej.
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2011-01-31 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też zawsze nasłuchuję czy nic nie stuka, nie puka, obracam się co chwilę leżąc w łóżku. Też tego nie lubię, może z czasem nam to jakoś minie ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- U mnie ostatnio nawet spała Koleżanka jak TŻ był w pracy, a że Jej TŻ jest bardzo zazdrosny to też spał u mnie haha. Byli za ścianą i większego problemu z zaśnięciem nie było ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są 4 programy do wyboru, w zalezności co chcecie z tą pupą zrobić ![]() Fajne jest to, że jest kilka filmików i w sumie zaplanowane jest tak, że raczej dzien po dniu nie robi się tego samego więc się tak nie nudzi ![]() Zaglądnijcie sobie tu na chomika: http://chomik uj.pl/asiupka2/Fitness*2c+*c4*87wiczenia *2c+itp/Beachbody/Brazil+Butt+Lift Tzn wiaodmo nie oglądniecie każdego filmiku, le zawsze to 10 min i zobaczycie jak te ćw mniej więcej wyglądają ![]() (usuńcie spację w chomik-uj)
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Musi nam minąć. Uciekam chyba. Nie chce mi się spać, ale rano muszę wstać więc nie ma co siedzieć za długo.
Nie piszcie dużo, żebym nie musiała nadrabiać setki stron ![]() Dobranoc ![]()
#658 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Sara777 Czas edycji: 2011-01-31 o 23:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zadomowienie
|
Z szamponów używałam:
- pharmaceris h keratinum - trzy zioła do przetłuszczających się - barwa ziołowa ze skrzypem - dawniej babydream Odżywki, maski, psikacze etc : -garnier avocado i karite - radical ampułki - radical mgięłka wzmacniająca - himalaya herbals olejek rewitalizujący - wax zagraniczny z brązowymi etykietami - garnier neril tonik (już parę miesięcy nie używałam) - seboradin lotion niger - seboradin lotion z żeń-szeniem - seboradin balsam z żen-szeniem - biovax do wypadających na zmianę z tym do zniszczonych - woda brzozowa z rosmanna - Beauty formulas Honey Treatment Wax - CHI keratin mist (ta mgięłka z keratyną niby) - CHI silk infiusion coś jak jedwab - Vatika - Olej kokosowy jadalny - Olej rycynowy - Olejek babydrem taki w błękitnym opakowaniu wewnętrznie to silica, skrzypovita i belisse trochę - w sumie to żadne z tych nie pomogły, zrobiłam przerwę długą. Teraz stosuję vitapil z biotyną i jestem bardziej zadowolona. Robię sobie czasami koktajle domowe. A od paru dni staram się dobrze odżywiać, no i piję soki. Wcześniej też pepsi lubiłam pić dużo, ale od dziś tylko soki. Co do tych odżywek itp. to wypisałam te które mam w swoich obecnych zbiorach poza tonikiem nerilu. Mam nadzieję że pomimo zmęczenia niczego nie pominęłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Saro, mam identyczną sytuację - mama pracuje za granicą, a ja mieszkam tutaj z TŻem. ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Ja chętnie bym się wzięła za Aerobiczną 6 Weidera. Moja mama cwiczyła i to jest świetne! ![]() Tylko jeśli chodzi o te ćwiczenia to trzeba być konsekwentnym ![]() Tak! zacznę Weidera! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.