![]() |
#61 | |
BAN stały
|
Dot.: Jak bardzo 'kolorowo' to widzicie?
Może zajmowali się wychowywaniem jej nieletniego rodzeństwa
![]() ![]() A to jakiś obowiązek jest ? A dzieci to ile trzeba spłodzić i kiedy ? Też pewnie wiesz ![]() Też nie widzę przeszkód i chętnie dołączę się do braw. Dwoje dorosłych ludzi. Czy się mylę ? Cytat:
![]() Zawsze można z partnerem pomnażać bogactwo. Jakieś ale, rozumiem ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jaka jest dopuszczalna różnica wieku między partnerami??? Muszę powiedzieć mojej przyjaciółce, żeby rozwiodła się ze swoim o 15 lat starszym od siebie mężem, bo ich związek to nie do przyjęcia jest... Nie łaska razem z partnerem dochodzić do swojego bogactwa? Rozumiem, że ludzie MUSZĄ się pobrać tak koło 18 roku życia, jak jeszcze nic nie mają, bo jak się spotkają w wieku 40 lat, to każde z nich to "bogactwo" już ma i niczego się nie muszą już wspólnie dorabiać to taki związek jakiś mniej ważny jest? Bo nie zrozumiałam... A w ogóle to skąd taka pogarda dla wszystkich i słowa, że "zwisa"?... Każdy na forum może mieć inne zdanie i wszyscy po prostu przedstawiamy swoje opinie i dyskutujemy. Dlaczego taki komentarz od razu, że jak opinie są inne od mojej, to "zwisa"... Jak obrażone dziecko... Przecież chyba po to jesteśmy na forum, żeby były różne spojrzenia na daną kwestię. Edytowane przez SzmaragdowyKotek Czas edycji: 2011-02-01 o 23:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
25 a 40 lat to jeszcze nie jest tragedia, przecież facet w tym wieku ma prawo być przystojny i pociągający, jeszcze nie jest pomarszczony że tak powiem ![]() A co ty tak o kasie piszesz jakaś panna cię wykorzystała czy masz jakieś głęboko skrywane kompleksy?? No Brytol, Brytol dobrze że nie Ruski co nie, wtedy to by była tragedia ![]() ---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To ze za wszelka cene chcesz sie upodabniac do swoich znajomych jest dosc przykre no ale to Twoje zycie. Kolejna sprawa to ta ze nie wiem kto niby dal Ci prawo oceniac autorke watku i wtryniac sie w jej zycie? co Cie obchodzi czy ten facet to brytyjczyk, rusek, polak czy jakis inny? Co wedlug ciebie twoj post wniosl do tematu i w ktorym miejscu zawarles odpowiedz na pytanie wizazanki? Krotko mowiac wroc moze za jakies 10 lat kiedy wyfruniesz juz z gniazdka rodzicow i zasmakujesz ciut zycia a przy okazji zorientujesz sie w zwiazkach... A poki co... Idz sobie grzecznie prosze ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Speedy88- patrząc na Twoje posty nasuwa mi się jedno:
![]()
![]() |
![]() |
#67 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Wybacz, ale to, że Twoi znajomi żyją tak, a nie inaczej, naprawdę jeszcze nie upoważnia Cię do tego, żeby wygłaszać jakieś ksenofobiczne mądrości. Co konkretnie masz do Brytyjczyków, a właściwie, do tego konkretnego (w kontekście tego, że jest Brytyjczykiem) ? Słucham uprzejmie. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-02-02 o 09:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Ale fajna historia
![]() Autorko ja bym sie spotkala ! Nie wierze ze facet przez prawie 3 lata bajeruje dziewczyne dla zartu albo zeby ja do lozka zaciagnac . Co stoi na przeszkodzie, zeby isc z nim na kawe? A moze rzeczywiscie cos zaiskrzy w realu??? Co z tego ze ma 40 lat? Kurcze 40-sto letni facet to przeciez nie jest stary, pomarszczony dziadek. Szczegolnie, ze Ty nastolatka nie jestes i 15 lat to nie tak duzo w Waszym przypadku.
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-02-02 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
speedy hamuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i jeszcze pozazdrościć myślenia w stylu bo moi znajomi tak nie robią to to nienormalne ![]() Ohhhh mieszkanie na stancji to rzeczywiście szkoła życia... No i jeszcze żeby nie było to niby sam na siebie zarabiasz. No dobra dobra tylko po co to wszystko piszesz? Nic nie zmieni faktu, że z twoich postów wynika że jesteś ograniczonym człowiekiem, który myśli tylko o tym że dziewczyna chce wyjść za bogatego obcokrajowca ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
speedy skoro już wyjeżdżasz z taka prywatą, to gdzie byli Twoi rodzice przy Twoim wychowaniu, skoro masz takie ksenofobiczne poglądy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
Raczkowanie
|
Oh, My!
![]() ![]() obok, w pokoju ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wiesz, mieszkalam i pracowalam przez rok w Londynie z tymi 'brytolami' i uwazam, ze to normalni/mili ludzie. Zaobserwowalam wrecz, ze ci 'brytole' maja duzo lepszy stosunek do kobiet, niz Polacy.. ten 'brytol' zabierze cie na kolacje i wreczy kwiatek przed, a Polak wezmie do knajpy i postawi piwo.. ten 'brytol' zabierze cie gdzies do parku rozrywki, czy nad morze, zeby pospacerowac po plazy, bedzie chcial cos ciekawego pokazac, zeby dac kobiecie do zrozumienia, ze traktuje ja wyjatkowo, a Polak na filmy do domu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć z drugiej strony żal mi Ciebie. Takie poglądy mają zwykle biedni, niedowartościowani faceci..... ![]() Co Polka ma do zaoferowania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Mój mąż jest ode mnie trochę młodszy, a opiekuńczości i wyrozumiałości mu nie brak ![]() ![]() Cytat:
Współczucia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |||
Raczkowanie
|
Klempaa jest madrzejsza ode mnie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() i nie bedzie spoczywac na laurach, bo przystanie na Twoja propozycje i pojdziecie gdzies razem ![]() Edytowane przez Miss Selfridge Czas edycji: 2011-02-02 o 14:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I tu sie zgodzę. Facet ma chyba jakis kompleks ![]() Dobrze, ze kazdy sam sobie partnerów dobiera. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
a ja za każdym razem, jak widzę tego typu wypowiedzi, to myślę sobie "ojej, przecież ten typ dopiero dostał bana". I odnoszę wrażenie, że część młodzieńców pojawiających się tu na forum to wciąż ta sama osoba, tylko pod kolejnym nickiem, bo na poprzedni dostał bana.
Miss Selfridge - fajna z Ciebie babka, mam nadzieję, że dalszy ciąg historii będzie piękny i po Twojej myśli ![]() ![]() Edytowane przez fonn Czas edycji: 2011-02-02 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten tu to ma zadatki na rasistę, męskiego szowinistę,a do tego brak mu kultury, szacunku do kobiet. Od takich to z daleka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Nom. I jest jak kopia gościa (raczej nie jednego), który fikał po forum pod koniec roku i w końcu zmienił kolor na pomarańczowy. Tylko kurczę nie pamiętam, jak się tamten zwał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spotkanie jak najbardziej w nieodludnym miejscu i z zachowaniem wszystkich srodkow ostroznosci facetowi nie odbilo ( niestety niektorym naprawde odbija i zachowuja sie kompletnie irracjonalnie a nawet podle) po prostu sie zauroczyl ![]() Jesli po tym poczyjesz ze chcesz tylko ta znajomosc prowadzic korespondencyjnie to powiedz mu o tym
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() napisze tutaj na pewno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Spotkaj się z nim, obczaj go na żywo, zanim kompletnie się napalisz jak szczerbaty na suchary
![]() ![]() ![]() Jestem za spotkaniem, z zachowaniem ostrożności, bo warto dać sobie szansę ![]() ![]() Lepiej, żebyś miała do tego stosunek lekko olewczy niż już teraz planowała w co się ubierzesz ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no nic ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Może to nie do końca właściwe odniesienie, ale jeśli chodzi o takie historie różnie bywa i nie oznacza to od razu jakieś głębsze uczucie. Ja miałam kilkuletnią internetowa znajomość z chłopakiem mieszkającym na drugim końcu Polski i również obiecywaliśmy sobie spotkania a i tak w końcu nic z tego nie wyszło ![]() Na początku dużo pisaliśmy, znajomość robiła się coraz bliższa - w sensie że stawał się powiernikiem moich najskrytszych tajemnic i najgorszych problemów i vice versa, potem ze względu na zmiany w naszym życiu kontakt był rzadszy. Ale zawsze miło było włączać komputer ze świadomością że ma się do kogo napisać, że ma się tyle do napisania i że prawdopodobnie czeka jakaś wiadomość. Trwało to około 3 - 4 lat i żadne z nas nie robiło tego bo wydawało mu się że "kocha" drugie czy że jest drugim zafascynowane. Po prostu swietnie się rozumieliśmy, dobrze się nam rozmawiało, mieliśmy sporo wspólnych zainteresowań, staraliśmy się być dla siebie wsparciem w trudnych chwilach. Nie wiem jak to dokładnie wyglądało u Was, ale mam wrażenie że mimo że pozujesz na rzeczowa i obiektywną, usilnie próbujesz przedstawić to jako romantyczną historię, a jego jako swojego wiernego zalotnika. Wiesz, że niby on jest taki zafascynowany Tobą i nieustępliwy, pisze bez ustanku, zaprasza do siebie, podtrzymuje kontakt, komplementuje a Ty początkowo niedająca się zdobyć płocha niewiasta, udająca brak zainteresowania i obojętność, wzruszona stałością swego wielbiciela odwzajemnia w końcu jego uczucie - harlequin normalnie ![]() Nie wiesz co temu człowiekowi siedzi w głowie, nie wiesz co tak naprawdę myśli i czuje, więc nie dorabiaj sobie do tego historii. Kto wie jak historia się potoczy, ale nie nakręcaj się tak żebyś się nie zawiodła potem. Albo dała zrobić krzywdę bo tak mocno zaufasz swemu "ukochanemu". Życzę szczęścia ![]() Edytowane przez gramwzielone Czas edycji: 2011-02-03 o 12:23 Powód: kojego -> końcu jego ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dlaczego on ciągle pisze? ![]() Widzisz, sama mam znajomych, którzy do mnie piszą od kilku lat (mimo, że nie spotykamy się od x lat). Obecnie częstotliwość jest mniejsza, bo wiedzą, że jestem zajęta, ale co jakiś czas sprawdzają czy sytuacja się nie zmieniła ![]() Wiadomości go znowu tak wiele nie kosztują, a to, że nie chcesz podać numeru, olewacko traktujesz to jeszcze bardziej go nakręca ('zgrywanie trudnej do zdobycia' ![]() ![]() ![]() Moim zdaniem, trochę przesadzasz z tym, że on tak dużo daje z tej znajomości. Jak dużo zamierza dać, przekonasz się dopiero, gdy go poznasz ![]() Oczywiście, życzę ci powodzenia z tym gościem i namawiam na rzeczywiste spotkanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziekujeee ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziekujeeee dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Miss Selfridge Czas edycji: 2011-02-03 o 19:55 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.